Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Δούκισσα Νομικού: «Δεν είμαι και η Αντζελίνα Τζολί»

Η 26χρονη παρουσιάστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου για την σχέση της, την ζήλια και το τι δουλειά σκοπεύει να κάνει εκτός τηλεόρασης.

«Δεν είμαι και η Αντζελίνα Τζολί να ξεχειλίζει η ομορφιά από τα παντζάκια. Πιστεύεις, όμως, ότι υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ήταν λιγότερο όμορφος; Όχι, δεν θα ήθελα να ήμουν διαφορετική. Αγαπώ και τα καλά μου και τα κακά μου. Γιατί αυτή είμαι εγώ. Αλλιώς, θα ήμουν κάποια άλλη». Αυτό απάντησε η Δούκισσα Νομικού στον Αλέξανδρο Πρίφτη στα πλαίσια της συνέντευξης που του παραχώρησε για το Κυπριακό περιοδικό.

Εκεί που επίσης σχολίασε πως δεν αισθάνεται αδικημένη που δεν πρόλαβε τα «χρυσά» τηλεοπτικά συμβόλαια και πως εννοείται πως φαντάζεται τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης: «Δεν νιώθω αδικημένη που δεν πρόλαβα τα «χρυσά συμβόλαια». Αδικημένη θα ένιωθα εάν δούλευα και δεν πληρωνόμουν. Και δυστυχώς αυτό είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε πολύ συχνά τελευταία (..) Όσον για την τηλεόραση, δεν ήμουν πάντα μέρος της.Μια φοιτήτρια της Α.Σ.Ο.Ε.Ε ήμουν. Τώρα πια είμαι μια πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ξέρω ότι, κάποια στιγμή, θα ασχοληθώ με το αντικείμενο των σπουδών μου».

Όσον αφορά για το πόσο ζηλεύει τον Χρήστο Χολίδη, η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς είπε: «Ζηλεύω τόσο όσο χρειάζεται. Αν δεν υπάρχει καθόλου ζήλια τότε είναι σαν να μην υπάρχει ενδιαφέρον. Από την άλλη, όταν υπάρχει υπερβολική ζήλια, η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη».

Πάντως το πιο συγκινητικό σημείο της συνέντευξης, αυτό που δείχνει την πραγματική υφή της σχέσης της, είναι η απάντηση της Δούκισσας για το αν είναι πάντα η πρώτη ακροάτρια των καινούργιων τραγουδιών του Χολίδη : «Πάντα μου άρεσε να ακούω πρώτη τα τραγούδια! Έτσι έκανα και με τον μπαμπά μου. Θυμάμαι μου έλεγε πως είχα 'καλό αυτί'! Ξεχώριζα τα καλά τραγούδια με την πρώτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...