Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Μαστροκώστα - Δέλλας: Πωλητήριο στο εξοχικό της Φούρκας Χαλκιδικής

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έβαλαν πωλητήριο σε τρία ακίνητα της οικογένειας σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι αρχικά αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό της Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα μεγάλο οίκημα που βρίσκεται στην τοποθεσία Φούρκα, το οποίο αποφάσισαν να αποχωριστούν έναντι αντιτίμου 300.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται μικρό για την περιοχή, καθώς αντίστοιχα ακίνητα στην περιοχή πωλούνται έναντι 500.000 ευρώ.

«Τελευταία δεν το επισκέπτονταν αρκετά συχνά. Προτιμούν περισσότερο τους νησιωτικούς προορισμούς κι έτσι σε συνδυασμό και με τα «χαράτσια» αποφάσισαν να το πουλήσουν» εκμυστηρεύτηκε πρόσωπο που γνωρίζει το ζευγάρι. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έμεινε στην πώληση της εξοχικής του κατοικίας, αλλά έχει βάλει πωλητήριο σε δύο ακόμα ακίνητα. Πρόκειται για δύο καταστήματα που βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη.

Γωγώ και Τραϊανός είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν άμεσα τα ακίνητα, εάν πιάσουν τις τιμές που θέλουν. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν σταματά να επενδύει σε ακίνητα, καθώς πριν από μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή ενός οικολογικού σπιτιού στο Μεσολόγγι.





Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...