Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Μ. Κορινθίου: Το σοβαρό ατύχημά της και το... σοκ των συναδέλφων της!

Το σοβαρό ατύχημα της ηθοποιού που προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν να συμβαίνει, αποκαλύπτει η Espresso.
 
Το γεγονός έγινε κατά τη διάρκεια της πρόβας της για τον ρόλο  ως "Εσμεράλδα" που θα παίξει αυτό τον χειμώνα!

ΒΙΝΤΕΟ: Τσιμτσιλή- Σοφός: : Επεσαν θύμα κλοπής στο αεροδρόμιο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε γνωστό ζευγάρι μετά την επιστροφή του από ταξίδι: όταν παρέλαβε τις αποσκευές του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», βρήκε τις βαλίτσες ανοιχτές και μερικά από τα πράγματά του... άφαντα!
 
Σύμφωνα με όσα γράφει η «Espresso», θύματα κλοπής έπεσαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός.
Το ζευγάρι επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος στην Νέα Υόρκη κι άλλες πολιτείες, όμως, μετά την γλύκα ήρθε η... πίκρα: κάποιες βαλίτσες ήταν ανοιγμένες και έλειπαν προσωπικά τους αντικείμενα.
Όπως διαβάζουμε, φτερά έκαναν δώρα που είχαν αγοράσει για στενούς συγγενείς και φίλους, αλλά και δώρα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους.
Με το που αντιλήφθηκαν το συμβάν, Σταματίνα και Θέμης ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου και ξεκίνησε η έρευνα. Ωστόσο, η έρευνα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού επέστρεψαν από ενδιάμεσους σταθμούς και όχι με απευθείας πτήση.
 

ΒΙΝΤΕΟ: Γερμανού - Χρηστίδου : Δεν ξέρουν ακόμα τι θα κάνουν αυτή την σεζόν

Mπορεί να φτάνει ο Σεπτέμβριος , αλλά πολλοί τηλεσταρ δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν...

Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε πως είναι η πρώτη χρονιά που τέτοια περίοδο δεν ξέρει τι και αν θα κάνει κάτι επαγγελματικά, ενώ και η Ναταλία Γερμανού υποστήριξε πως δεν γνωρίζει κάτι και δεν έχει κάτι για να ανακοινώσει...
 

ΒΙΝΤΕΟ: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μετά τις πρώτες υπογραφές για την δική του εκπομπή στο κανάλι του Ant1, αποφάσισε να το γιορτάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη με τον Χρήστο Χολίδη.

Ο haitstylist που είναι πολύ ευτυχισμένος αυτό το διάστημα το διασκέδασε με την ψυχή του, χορεύοντας μέχρι και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο...

Πέθανε η Ζοζεφίν, το δελφίνι του «Απέραντου Γαλάζιου»

Η Ζοζεφίν υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γαλλία. Το δελφίνι που πρωταγωνίστησε στην ταινία Το Απέραντο Γαλάζιο του Λυκ Μπεσόν πέθανε πριν από μερικές ημέρες σε προχωρημένη ηλικία (40 ετών).

Η Ζοζεφίν ζούσε στο θαλάσσιο πάρκο στην Αντίμπ από το 1979. Έγινε «σταρ» όταν συμμετείχε στην ταινία του Λ.Μπεσόν, η οποία είχε γυριστεί στην Ελλάδα.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ε. Ζουγανέλη: «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ

Δεν είναι πολύ ομιλητική και δηλώνει αρκετά ντροπαλή. Ο λόγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη που με αφορμή τη μεγάλη της συναυλία στο Θέατρο Βράχων στις 7 Σεπτεμβρίου, δίνει μια συνέντευξη στο περιοδικό DownTown με στόχο να… την καταλάβουμε λίγο καλύτερα.

«Δεν μ ου αρέσει να μιλάω πολύ», λέει η Ελεονώρα όταν ρωτάται αν είναι ντροπαλή και ξεκαθαρίζει: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου, μιλώντας λίγο. Το βρίσκω πολύ άκυρο να μιλάς δίχως να έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο. Άλλωστε, έχω επιλέξει μια δουλειά που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζω πολλές πτυχές του εαυτού μου. Το να τις υπερτονίζω θα σήμαινε πως μάλλον δεν κάνω καλά τη δουλειά μου».
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ξεσπίτωσε και την Καλομοίρα ο κυκλώνας Αϊρίν!

Σε συναγερμό βρίσκεται σήμερα η Βόρεια Καρολίνα και η Νέα Υόρκη με αφορμή των κυκλώνα Αϊρίν αναμένεται να πλήξει τις πυκνοκατηκοιμένες περιοχές και το Καλομοιράκι που βρίσκεται στο σπίτι της στην Αμερική είναι πολύ ανήσυχο για τις εξελίξεις.
Η ίδια έγραψε στο twitter της πως αναγκάστηκε να εκκενώσει το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, ενώ έδωσε συμβουλές σε όσους βρίσκονται στις γύρω περιοχές να μείνουν σε ασφαλές μέρος και να φροντίσουν να έχουν εμφυαλωμένο νερό και κονσέρβες με προμήθειες μαζί τους.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Στη Θάσο για διακοπές η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη

Στο όμορφο νησί της Θάσου βρίσκεται οικογενειακώς για διακοπές η Χριστίνα Λαμπίρη. 
 
Η τηλεπαρουσιάστρια αν και δείχνει την προτίμηση στην ησυχία του ξενοδοχείου της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει την εμφάνιση της στο Λιμένα, κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά του γραφικού οικισμού!

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα επιστρέψει στην Αθήνα από την Θάσο στο τέλος της εβδομάδας. 

BINTEO: Ποιοι θα χορέψουν στο Dancing on ice;

Στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να βρουν ποια άτομα θα συμμετάσχουν στο Dancing on ice και έχουν κάνει πρόταση σε πολλά γνωστά ονόματα της showbiz, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που είναι πρόθυμοι να χορέψουν στον πάγο, φοβούμενοι για κάποιο ατύχημα....
Enhanced by Zemanta

Η Λαμπίρη νέο "αφεντικό" Τατιάνας κι Ελεονώρας!

Σενάρια και σενάρια έχουμε ακούσει και διαβάσει για την Χριστίνα Λαμπίρη και το τηλεοπτικό της μέλλον στο Star, αλλά το τελευταίο που κυκλοφορεί από το πρωί (αν ισχύσει τελικά) είναι το καλύτερο απ' όλα. Και με μεγάλο ενδιαφέρον το περιμένουμε, από κάθε άποψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Χριστίνα αποτελεί οριστικά παρελθόν από το Super Star, το οποίο αλλάζει ύφος με νέα παρουσιάστρια, τη Νικολέτα Ράλλη και νέα πρόσωπα στο πάνελ.

Αλλά όχι η Λαμπίρη δεν αποτελεί παρελθόν από το κανάλι, που ως γνωστών, είναι από τα αγαπημένα παιδιά αυτού.

Και για του λόγου το αληθές, το δημοσίευμα θέλει τους ανθρώπους του καναλιού να αναβαθμίζουν τη Χριστίνα και από απλή παρουσιάστρια την κάνουν υπεύθυνη των ενημερωτικών εκπομπών του Star.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αρναούτογλου στην Αντίπαρο

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση και βουτιές στη Χαλκιδική με το γνωστό παρεάκι Κανάκη-Λάτσιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στην Αντίπαρο.

Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος σε γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού. 

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τον απαθανάτισε σε ένα παραλιακό ταβερνάκι να γευματίζει με μερικούς του φίλους. 

Όμως, πέρα από τους φίλους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνοδευόταν από μια ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα, με την οποία μετά το φαγητό κατευθύνθηκαν στην παραλία για να απολαύσουν τη θάλασσα. 

«Η συνοδός του καθόταν πλάι του και ήταν και οι δυο πολύ διακριτικοί», δήλωσε στο ΟΚ άνθρωπος που τους συνάντησε από κοντά.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Θ.Αθερίδης: «Αν στα 46 παλιμπαιδίζεις, είσαι γελοίος»


Μπορεί τώρα να είναι χαμογελαστός και ευδιάθετος στο παρελθόν όμως ο Θοδωρής Αθερίδης αντιμετώπισε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Όπως αναφέρει στο περιοδικό «People», ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής του: «όταν αποφάσισα να κόψω το ποτό στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, μηδένισα τη ζωή μου και ξαναξεκίνησα» τονίζει.

Ο ηθοποιός αναφέρει και τι είναι αυτό που φοβάται περισσότερο: «ο χρόνος με τρομάζει. Εντάξει μπορεί να βάψεις τα μαλλιά σου που έχουν ασπρίσει, για να κοροϊδέψεις τους άλλους εσύ όμως ξέρεις πως άσπρισαν. Έτσι είναι σφάλμα να προσπαθώ να με πείσω πως είμαι νέος» επισημαίνει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στα «μαχαίρια» Κολέτσα - Παπαδάκη για τα "μάτια" του Βέρτη

Μία μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του controltv, ανάμεσα στη Χριστίνα Κολέτσα και τη Χριστίνα Παπαδάκη. Τι ακριβώς συμβαίνει; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Νίκος Βέρτης είχε επιλέξει σαν δεύτερο όνομα στο σχήμα του τη Χριστίνα Κολέτσα. Όμως στις συζητήσεις που έκαναν, η Κολέτσα είχε τρελές απαιτήσεις και ο τραγουδιστής άλλαξε γνώμη και πήρε τη Χριστίνα Παπαδάκη. Μάλιστα, της έδωσε μεγαλύτερο πρόγραμμα από αυτό που ζητούσε η Κολέτσα. Έτσι, μία νέα κόντρα ξεκίνησε στη showbiz!
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σπαλιάρας, Ράλλη, Παπούλιας στο μεσημεριανό του STAR

Ένας από τους ομορφότερους άντρες έρχεται να συμπληρώσει το πάνελ της εκπομπής.

Η εκδοχή που θέλει πρόσωπα άφθαρτα τηλεοπτικά να ανανεώνουν την εικόνα του STAR, με την Νικολέτα Ράλλη οικοδέσποινα στο μεσημεριανό πρόγραμμα, περιλαμβάνει και τον γοητευτικό Γιάννη Σπαλιάρα στο team.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το μοντέλο - ηθοποιός δέχτηκε τηλεφώνημα μόλις την Τρίτη το βράδυ, ενώ χτες το πρωί συναντήθηκε με υπευθύνους του σταθμού.

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Περιμένει τον πελαργό η Λίνα Σακκά

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η όμορφη ηθοποιός Λίνα Σακκά! 

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Λίνα είναι τριών μηνών έγκυος και πάρα πολύ ευτυχισμένη! 

Μπορεί η σχέση της με τον σύντροφό της να μην μετράει πάνω από ένα χρόνο, αλλά οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η μικροκαμωμένη ηθοποιός γνώρισε τον έρωτα της ζωής της που ακούει στο όνομα 
Μάρκος Καραμάνης, πέρυσι το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Σκύρο. 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Θέμα στην Τουρκία η επιτυχία των τουρκικών σήριαλ στην Ελλάδα!

Η εφημερίδα «Hurriyet» δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Στο δρόμο που χάραξε ο Εζέλ»!

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως το δρόμο άνοιξαν ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, που έζησαν πέρυσι «Χίλιες και μία νύχτες» στην οθόνη του ΑΝΤ1, γνωρίζοντας την απόλυτη επιτυχία. Μέχρι στην Ελλάδα τους έφερε το κανάλι για να τους δουν από κοντά οι χιλιάδες θαυμαστές τους. Φέτος τα φώτα έπεσαν πάνω στον «Εζέλ», που έχει γίνει το νέο είδωλο του ελληνικού κοινού. Κι όπως όλα δείχνουν, έπεται και συνέχεια, αφού ακόμη και το Mega, που είχε αποφύγει να μπει σε αυτή τη λογική, αγόρασε τα δικαιώματα της τούρκικης σειράς «Έρωτας και τιμωρία» (Ask ve ceza), που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στη γείτονα χώρα και θα προβληθεί το Σεπτέμβριο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Steven Spielberg - Michelle Pfeiffer: «Ψήφισαν» Ελλάδα

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός πως ακόμη δυο star του Hollywood έδωσαν «ψήφο» εμπιστοσύνης στη χώρα μας, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο λόγος για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Steven Spielberg και την ηθοποιό Michelle Pfeiffer που βρέθηκαν στο νησί της Μυκόνου για τρεις μέρες.

Αν και με το χαμηλών τόνο προφίλ τους προσπάθησαν να μην κεντρίσουν τη προσοχή του κόσμου, η πολυτελής θαλαμηγός του σκηνοθέτη μαγνητίσει τα βλέμματα όλων.

Οι δυο star μαζί με τα παιδιά τους και καλούς φίλους αν και προτίμησαν αν μείνουν για αρκετές ώρες πάνω στη θαλαμηγό, έκαναν αρκετές βόλτες. Με casual εμφάνιση και με τη φωτογραφική μηχανή ανά χείρας απολάμβαναν κάθε στιγμή.

Enhanced by Zemanta

Φουρέιρα: Στα μαχαίρια με την Τάμτα για την μαρκίζα

Τα δημοσιεύματα θέλανε την Ελένη Φουρέιρα να έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον σύντροφο της , Δημήτρη Γούτο και να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας , αλλά η ίδια μιλώντας στο Star, το διέψευσε κατηγορηματικά...

Επίσης δήλωσε πως δεν θα βρίσκεται στο Dancing on ice όπως είχε ακουστεί...

Οι φήμες θέλουν επίσης την τραγουδίστρια να είναι στα μαχαίρια με την Τάμτα για το ποια θα βρίσκεται πρώτη στην μαρκίζα του μαγαζιού που θα εμφανίζονται με τον Σάκη Ρουβά....

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ... μπριζόλα γάλακτος! - ΟΟΟΛΗ η.. Αλήθεια !




Απάντηση στις φήμες που την θέλουν να παρήγγειλε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών μπριζόλα γάλακτος, χωρίς γάλα, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της προσωπικής της σελίδας στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσηςFacebook.

Αφορμή υπήρξε ο σχολιασμός του Editorial Πέτρου Κωστόπουλου στο Down Town από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Ο γνωστός εκδότης ανέφερε μεταξύ άλλων το παρακάτω περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Νάουσα της Πάρου: «Μετά το εστιατόριο του Μάριου, που είναι πάρα πολύ καλό, αυτή τη φορά εντρυφήσαμε στις λιχουδιές του Μπαρμπαρόσα, απέναντι. Τι μας είπε ο αρχηγός εκεί στο μαγαζί; Τέσσερις γνωστές όμορφες ξανθιές, οι δυο της τηλεόρασης, παρήγγειλαν ένα βράδυ τέσσερις μπριζόλες γάλακτος. Σε δέκα λεπτά, μπαίνει αλαφιασμένη μέσα η μια απ’ αυτές και ρωτάει το παλικάρι: “Τις έβαλες τις μπριζόλες;”. “Όχι”, της απαντάει αυτός. “Ευτυχώς ” ξαναλέει “γιατί τη δικιά μου δεν τη θέλω με γάλα”. “Τρελάθηκα” μου λέει ο τύπος και μου πετάει την ατάκα του καλοκαιριού: “Μόλις την άκουσα, τέντωσαν οι γάμπες μου”- ωραία κουβέντα, από τότε την επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που ακούμε μαλακία».

Μενεγάκη: Οι τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού!

Πού την χάνεις πού την βρίσκεις φέτος την Ελένη… με ένα μαγιό και μια πετσέτα σε μια παραλία! Απόλαυσε ήλιο και θάλασσα στο έπακρον!

Απτόητη, λίγο πριν από το τέλος του καλοκαιριού, η βασίλισσα της πρωινής ζώνης συνεχίζει τις καθημερινές εξορμήσεις στην παραλία ακόμη και με ανέμους 9 μποφόρ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ν. Χατζηνικολάου: Τι του ζήτησε η Καγιά μεσα από το twitter;

Τι σχέση μπορεί να έχει ο κορυφαίος άνκορμαν και ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα;

Εμείς καταγράψαμε το διάλογο τους και σας τον παραθέτουμε αυτούσιο για να δείτε και μόνοι σας...

Η επικοινωνία τους έγινε αργά το βράδυ, γύρω στις έντεκα, και την ξεκίνησε η βίκυ Καγιά, η οποία ζήτησε τη γνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν πρέπει να κόψει τα μαλλιά της!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΔΩ

Το δεύτερο παιδί της περιμένει η Ράνια Θρασκιά

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ράνια Θρασκιά και σύμφωνα με άνθρωπο του περιβάλλοντός της, αν και η παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε ποτέ, κανένας δεν κατάλαβε ότι είναι έγκυος. 
 
«Ειδικά τους τρεις πρώτους μήνες είχε χάσει 5 κιλά επειδή υπέφερε από έντονες ναυτίες, με αποτέλεσμα όλοι να της λένε με θαυμασμό πως αδυνάτισε! ...
 
Αν και έγκυος, η Ράνια ετοιμάζει εκπλήξεις, αλλά προς το παρόν δεν θέλει να πει τίποτα παραπάνω.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Εϊμι Γουάινχαουζ στο... λονδρέζικο μετρό

Ενα γιγάντιο πορτρέτο της Amy Winehouse φιλοτέχνησε ο Σουηδός καλλιτέχνης Γιόχαν Αντερσον.

Ο πίνακας θα εκτεθεί για δύο εβδομάδες στο σταθμό του μετρό του Λονδίνου στο Κάμντεν, την περιοχή όπου έζησε η πρόωρα χαμένη τραγουδίστρια και για το λόγο αυτό θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη.

Ο Σουηδός ζωγράφος έκανε την πρώτη παρουσίαση του έργου του στο «Lock Tavern», ένα μπαρ στο οποίο σύχναζε η Γουάινχαουζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Λουίζα Τζορντανέλι: Γιατί χώρισα με τον Λέτο


Τίτλοι τέλους για τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Λέτο και την τραγουδίστρια Λουίζα Τζορντανέλι. Το λαμπερό ζευγάρι της σοουμπίζ αποφάσισε μετά από δύο χρόνια σχέσης να χαράξει ξεχωριστούς δρόμους.

Η sexy τραγουδίστρια μιλάει για πρώτη φορά στην «Espresso» και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση. «Είναι αλήθεια ότι χωρίσαμε. Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες και έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δεν ταιριάζαμε. Ομως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι o Λέτο είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλάνε για όλα


Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «θα σε κάνω βασίλισσα» ,ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλάνε στο περιοδικό «Hello» για τις συνεργασίες που τους άφησαν μία πικρία: «ευτυχώς δεν είναι πολλές οι συνεργασίες που μου άφησαν δυσάρεστες αναμνήσεις. Εξάλλου η δουλειά μας, ευτυχώς ή δυστυχώς έχει να κάνει με πολλούς ανθρώπους και θα πρέπει να υπάρχει χημεία» επισημαίνει ο Ιωσήφ Μαρινάκης ενώ η Χριστίνα Αλεξανιάν δηλώνει πως σε όλες της τις συνεργασίες υπήρξε πιο τυχερή.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει σχέση με τη γυμνάστρια Χρύσα Καλπάκη δηλώνει πως σύντομα θα φάμε κουφέτα αφού η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ρέα Τουτουντζή: «Αρνήθηκα πρόταση γάμου που μου έγινε στο παρελθόν»




Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό People η Ρέα Τουτουνζή. Για τον έρωτα, τα πάθη, τη νέα σειρά ρούχων που έχει λανσάρει αλλά και την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση.

Έχεις σπουδάσει υποκριτική;

Όχι. Προέκυψε τότε η πρόταση από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την ταινία Beautiful People και μου μπήκε το «μικρόβιο». Γενικά, κάνω ό,τι μου έρθει στο κεφάλι! Δεν έχω σπουδάσει τίποτα, γιʼ αυτό ποτέ δεν δήλωσα ηθοποιός. Αν το έκανα, θα ήταν ασέβεια προς αυτούς που έχουν σπουδάσει και υπηρετούν χρόνια το χώρο της υποκριτκής. Απλώς, μου έκαναν κάποιες προτάσεις και τις δέχτηκα, γιατί μπορούσα να αντεπεξέλθω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Αναχώρησε για τα Miss Universe


H Ηλιάννα Παπαγεωργίου , η Miss UniverseGreece 2011, και όχι η Σταρ Ελλας  όπως ανέφερε το Star, αναχώρησε για το Σάο Πάολο της Βραζιλίας , που θα γίνει ο διεθνής διαγωνισμός και δεν έκρυψε την αισιοδοξία της , πως όλα θα πάνε καλά...

Εμείς να της το ευχηθούμε....

ΒΙΝΤΕΟ: Μ.Τσουρή-Π.Βασιλόπουλος: Δεν παντρεύονται


H Mαρία Τσουρή δήλωσε πως δεν της έχει γίνει καμία πρόταση για την τηλεόραση και πως αν ήταν στο μυαλό κάποιων να της κάνουν κάποια πρόταση, θα το είχαν κάνει ήδη...

Μίλησε επίσης και για την σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, υποστηρίζοντας πως μπορεί να συζούν , αλλά δεν σκέφτονται τον γάμο...

Η Ελένη "ψήνει" τον μάγειρα του Λιάγκα

Η μάχη της κουτάλας πρόκειται να φέρει αντιμέτωπους τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά με την Ελένη Μενεγάκη, και αυτή τη φορά μήλον της Εριδος είναι ο γνωστός μάγειρας του Mega και του «Πρωινού mou» Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αφήνει τα μαγειρικά του σκεύη στο ζευγάρι Λιάγκα - Σκορδά και στον Master Chef Ακη Πετρετζίκη και δείχνει να σκέφτεται σοβαρά τον «Καφέ με την Ελένη» όσον αφορά, φυσικά, την ενότητα της μαγειρικής.

Την έντονη φημολογία που επικρατεί τον τελευταίο καιρό ήρθε να ενισχύσει το γεγονός ότι η εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη «Food and the city», που προβαλλόταν από το Mega με μεγάλη επιτυχία, δεν υπήρχε στο δελτίο Τύπου του σταθμού όταν μας ενημέρωσαν για το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η εν λόγω εξέλιξη ενισχύει το σενάριο της μετακόμισης του chef προς την Ελένη Μενεγάκη, καθώς λέγεται πως έχει δεχθεί «ψηστήρι» από την πανέμορφη παρουσιάστρια και δελεαστική πρόταση από τον Alpha. Αν τελικά φύγει από το Μεγάλο κανάλι, θα πάρει μαζί και την εκπομπή του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει δική του εκπομπή ο Ακης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια της Τουλίσα Κοντοστάβλος!

Με μαχαίρι κάτω από το κρεβάτι κοιμόταν ο πατέρας της Τουλίσα Κοντοστάβλος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και τη μικρή του κόρη από τα ξεσπάσματα παράνοιας της μητέρας της!

Αυτή την αποκάλυψη αλλά και την περιγραφή των εφιαλτικών στιγμών που έζησε στην εφηβεία της η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του βρετανικού «X-Factor» κάνει η Μελ Βοντρό, που ήταν τότε παντρεμένη με τον πατέρα της Τουλίσα, Πλάτωνα. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Η «επίθεση» της Άντζελας Δημητρίου στο συνεργείο του Star

Η 'Αντζελα Δημητρίου συνεχίζει τα extra σε όλη την Ελλάδα και φαίνεται πως κουράστηκε από την πολύ προβολή και την δημοσιότητα....
 
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Ρόδο για μια εμφάνιση , αλλά όταν έφτασε στο μαγαζί ζήτησε από το συνεργείο του Star να μην την τραβάει γιατί δεν ήθελε να τους δώσει άλλα πλάνα.... 
 

Video: Η… θεαματική τούμπα της Έλλης Κοκκίνου στην σκηνή

Μια… άτυχη στιγμή είχε η Έλλη Κοκκίνου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν επί σκηνής, όταν κάποια στιγμή γλίστρησε και βρέθηκε ξαπλωμένη ανάσκελα. 
 
Η Έλλη Κοκκίνου αντιμετώπισε το ατυχές συμβάν με χιούμορ και ζήτησε το χειροκρότημα του κοινού για την "θεαματική τούμπα" που έφαγε, όπως παραδέχθηκε και η ίδια.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...