Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αλέκος Συσσοβίτης: "Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου"

Δήλωση βόμβα πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού: "Νομίζω σε όλους μας συνέβη κάποιες στιγμές να θέλουμε να στρίψουμε το τιμόνι, ενώ οδηγούμε και να φουντάρουμε. Είναι στη φύση του ανθρώπου. Το σκέφτηκα για μια στιγμή. Δεν το έκανα, αλλά ήρθαν που πραγματικά ήταν τόσο μεγάλο το αδιέξοδο, που πέρασε από το μυαλό μου. Ευτυχώς δεν το έκανα", είπε.

Δείτε τί τον απέτρεψε από τη μοιραία πράξη...

«Το φως και η ελπίδα για το αύριο, η λογική μου και ότι είμαι άνθρωπος που χαίρομαι τη ζωή. Το φιλοσόφησα και είπα πως ούτως ή άλλως, σύντομα θα πεθάνουμε όλοι μας. Όσοι φτάνουν κοντά στον θάνατο λένε ότι πέρασε μια ζωή αέρας και δεν την κατάλαβαν. Οπότε γιατί να βιαστούμε ν’ ανοίξουμε την πόρτα; Η πόρτα είναι εκεί» δήλωσε στο περιοδικό "Εγώ"!

Ο λόγος για το δημοφιλή ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη.
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Matt Damon: «Ο Michael Douglas φιλάει υπέροχα»

Μπορεί στις ταινίες του ο Matt Damon να παίζει αινιγματικούς και αρκετά macho χαρακτήρες, όμως στην τελευταία του ταινία παίζει τον σύντροφο του Liberace, που στην ταινία υποδύεται ο Michael Douglas.

Μάλιστα ο Matt την απόλαυσε πολύ την εμπειρία να παίξει το ρόλο ενός gay και για τον συμπρωταγωνιστή του Michael Douglas έχει να πει μόνο τα καλύτερα!!!

«Ο Michael φιλάει υπέροχα», είπε στην τελευταία συνέντευξή του στο περιοδικό Playboy και μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό!!!

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην ταινία υπάρχει πολύυυυ γυμνό και όποιος πάει να τη δει από την καινούργια χρονιά που θα βγει στους κινηματογράφους θα δει τα προσόντα και των δύο γνωστών πρωταγωνιστών.

Πάντως ο Matt Damon λέει ότι οι θεατές δε θα πρέπει να μείνουν στο επιφανειακό γυμνό της ταινίας, αφού το σενάριο εμβαθύνει στη σχέση των δύο ανδρών που ζούσαν σαν παντρεμένοι πριν ακόμα τεθεί το ζήτημα του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Παρ’ όλ’ αυτά όμως ντόρος για το γυμνό της ταινίας γίνεται και όχι για την καλλιτεχνική άποψη του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου.
Enhanced by Zemanta

Μετά τη Βανδή και η… αποκάλεσε την Παπαρίζου «…νάρα»!

Στο "Πρωινό mou" αναφέρθηκαν σήμερα στην Έλενα Παπαρίζου!
Η Σάσα Σταμάτη προλόγισε τη συνέντευξη που πήραν από την τραγουδίστρια! Η δημοσιογράφος είπε: «Η μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου... θεάρα... νάρα πολύ»! Και αμέσως ο Γιώργος Λιάγκας της είπε να μιλάει καλύτερα και να μην χρησιμοποιεί εκφράσεις άλλων. Αμέσως η Σάσα του απάντησε: «Εγώ έτσι μιλάω λαϊκά... είμαι του δρόμου λίγο»! Δείτε το βίντεο!

ΜΑΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝΟΣ Αγουροξυπνημένη αλλά το μαλλί... "ατσαλάκωτο"!

Η Μαρία Μενούνος θα λέγαμε ότι έχει μία σχέση... πάθους με το twitter! Σε καθημερινή βάση μοιράζεται φωτογραφίες και σχόλια με τους διαδικτυακούς της φίλους!
Την Παρασκευή το απόγευμα αποφάσισε να δείξει στους χρήστες τις... τρίχες της!!! Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη! Ο λόγος προφανής... (!)
Αν και αγουροξυπνημένη, τα μαλλιά της είχαν μείνει... ατσαλάκωτα από το περασμένο βράδυ. "Το λατρεύω όταν συμβαίνει αυτό" λέει η ίδια!
Αυτή είναι τύχη!!!
Να μπορείς να γίνεσαι ευτυχισμένος με τα μικρά, καθημερινά... (!)

Έγκυος η Βάσω Λασκαράκη!

«Έγκυος» είναι η Βάσω Λασκαράκη και το παιδί ΔΕΝ είναι του Γιάννη Τσιμιτσέλη! Όχι η ίδια! Αλλά ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».
Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, η «Φαίη» είναι έγκυος από τον «Άρη», μόνο που παίρνει χάπια για να το χάσει επειδή δεν το θέλει!

Η όλη κατάσταση, τη βάζει σε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια και η εγκυμοσύνη ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί όμως το σίριαλ;

«Θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι τον Ιούνιο, και αν αποφασίσει το κανάλι μέχρι τα Χριστούγεννα», αποκαλύπτει η Βάσω Λασκαράκη.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το σύντροφο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, λέει πως «δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας».

Μάλιστα, όπως είπε, στο σύντροφο της δεν υπάρχει κάτι που να την εκνευρίζει.

Όσο το τι την κέρδισε σ’ εκείνον;
«Δεν υπάρχει κάτι που με εκνευρίζει στο Γιάννη. Με κέρδισε με το χαρακτήρα, την προσωπικότητα του, και αυτό που γενικά βγάζει προς τα έξω. Είναι αυτό που εκπέμπει ο άλλος».

Η Βάσια Τριφύλλη δεν θα χορέψει στο «Dancing with The Stars» αυτή την Κυριακή-Τι δηλώνει η ίδια;

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει η περιπέτεια της Βάσιας Τριφύλλη ...
Η δημοφιλής ηθοποιός ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα και δεν θα μπορέσει να χορέψει αυτή την Κυριακή στο live του «Dancing with The Stars». Συγκεκριμένα, η Βάσια Τριφύλλη ταλαιπωρείται από κρύωμα στους βρόγχους, ένα είδος ψύξης, και δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά, συνεπώς δεν θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας τη χορογραφία.
Εμείς επικοινωνήσαμε με την ηθοποιό η οποία δήλωσε στο gossip-tv.gr
«Έχω ένα κρύωμα το οποίο όμως αν το αφήσω να εξελιχθεί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Το στούντιο δεν ευνοεί και πολύ τη διαβίωση όλων μας. Όλοι είναι κρυωμένοι και μάλιστα εγώ έπεσα τελευταία. Τώρα ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή και όλοι με προσέχουν λες και θα σπάσω. Όπως και να έχει όμως είτε καλή χορεύτρια είτε κακή αν δεν έχεις καλή αναπνοή δεν μπορείς να χορέψεις», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα χορέψω αυτή την Κυριακή και οι άνθρωποι της παραγωγής με βοήθησαν πάρα πολύ και μου είπαν «Δεν πειράζει Βάσια, δεν έγινε κάτι για μια Κυριακή απλώς την επόμενη εβδομάδα θα χάσεις δύο βαθμούς. Τον παν είναι να γίνεις καλά».
Η Βάσια Τριφύλλη ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν είναι θέμα δειλίας αφού δεν αρρωσταίνει κανείς επίτηδες. «Ελπίζω ο κόσμος την επόμενη εβδομάδα να με βοηθήσει με την ψήφο του και να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι γιατί πραγματικά περνάω υπέροχα» συμπλήρωσε ενώ όπως επίσης είπε της λείπει ήδη η Κυριακή και μελαγχολεί που θα τους βλέπει από την τηλεόραση.
Η ηθοποιός δήλωσε επίσης πως έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να χορέψει αλλά κατέστη αδύνατο. «Το προσπάθησα ξεκινήσαμε πρόβες αλλά την Τετάρτη κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και αποφασίσαμε να μην χορέψω. Η μαμά μου έλεγε ότι «από τη βρώμα δεν πέθανε κανείς από το κρύωμα όλοι» και είπα να την ακούσω», ανέφερε με το γνωστό της χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη.


 gossip-tv.gr

ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ Βλέπει ένα υπερθέαμα και... τρελαίνει τους Έλληνες!

Χριστούγεννα στο Παρίσι! Ακούγεται σαν... όνειρο για πολλούς Έλληνες πολίτες! Ο Νίκος Αλιάγας κατάφερε να κάνει τους φίλους του στο twitter να... "σκάσουν" από τη ζήλεια τους την Παρασκευή το απόγευμα.
Ο Πύργος του Άιφελ "φόρεσε" τα γιορτινά του και ο παρουσιαστής είναι... αυτόπτης μάρτυρας! Για δείτε και τα πυροτεχνήματα... Χάρμα οφθαλμών!
Τουλάχιστον, μέσα από μία φωτογραφία έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε, έστω και νοητά, στην πόλη του φωτός!
Άρα θα πούμε "Ευχαριστούμε Νίκο"!
"Φάτε μάτια ψάρια" που λέει και ο λαός!

ΔΕΙΤΕ: Τα… εσώρουχα της Κατερίνας Στικούδη!

Κορίτσι για… σπίτι είναι η Κατερίνα Στικούδη, που μπορεί στην πίστα να μεταμορφώνεται σε super hot τραγουδίστρια και με τα χορευτικά της ν΄αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά στο σπίτι της είναι… «δούλα και κυρά»!
 
Σωστή νοικοκυρά η Κατερίνα, που μπορεί να άργησε να ξυπνήσει το πρωί της Παρασκευής όπως μας ενημέρωσε μέσω Twitter, αλλά βρήκε τρόπο ν΄ανοίξει μια και καλή το μάτι της.

Πώς; άπλωσε τη μπουγάδα, και στη συνέχεια, πόσταρε τη φώτο στον προσωπικό της λογαριασμό, με το εξής σχόλιο:

«Τέρμα οι τεμπελιές παιδιά… Ώρα ν΄απλώσω τη μπουγάδα!»

Όπως θα παρατηρήσετε στη φωτογραφία, αυτό που ξεχωρίζει είναι το μαύρο σουτιέν της Κατερίνας.

Νάντια Μπουλέ-Βίκυ Καγιά στο Dancing with the stars

Είναι δύο λαμπερές παρουσίες!

Η Βίκυ Καγιά και η Νάντια Μπουλέ, σίγουρα θα ευχαριστούσαν πολύ κόσμο αν συμμετείχαν στο Dancing with the stars.

Και μπορεί η Νάντια Μπουλέ να το έχει κάνει, ωστόσο, όπως αναφέρει το tvshow θα την δούμε και φέτος σε μία γκεστ εμφάνιση.

Στο λαμπερό show όμως θα δούμε και την Βίκυ Καγιά, την οποία έχουμε αρκετό καιρό να δούμε σε τηλεοπτική εκπομπή! Λέτε να την δούμε μόνιμα στο Dancing with the stars 4; Ποιος ξέρει!

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ Τελειωμό δεν έχουν οι πρόβες για την Κυριακή!

Δεν σταματά να προπονείται ο Σπύρος Σούλης για την εμφάνιση του στο live του "Dancing with the Stars" την Κυριακή! Φωτιά έχουν πάρει τα... πόδια του από τις πρόβες!

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο... κλοιός στενεύει και κάθε εβδομάδα το σόου γίνεται πιο απαιτητικό.

Παρασκευή βράδυ και ο παρουσιαστής ανέβασε στο twitter φωτογραφία με την παρτενέρ του την ώρα που χορεύουν mambo!

"Πολλές ώρες προπόνησης και αρκετή κούραση, αλλά το πάθος και η ενέργεια του mambo μας παρέσυρε…", σχολίασε!

Το μόνο που μένει είναι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στο σόου!

Κristen Stewart: Έκανε τη διαφορά και για πρώτη φορά τα πέταξε όλα έξω!!

Μετά τα σκάνδαλα που βγήκαν στη φορά και το «κέρατο» που έριξε στον Robert Pattinson, η kristen Stewart ξέφυγε τελείως..

Σε μια ακόμα πρεμιέρα για την νέα της ταινία «On the road» επέλεξε ένα στενό see through φόρεμα με γαλάζια ειδικά εσώρουχα και κοραλλί σχεδιάκια..

Τα παπούτσια ήταν και αυτά έξαλλα..επίσης κοραλλί!

Τα καλλίγραμμα πόδια της έδειχναν υπέροχα, αλλά δεν την έχουμε συνηθίσει με τέτοια φορέματα!!

Κι ενώ πάντα ποζάρει σκεπτική χωρίς χαμόγελα, τώρα τα έδωσε όλα για όλα στους παπαράτσι!Τον καλύτερο της εαυτό έβγαλε με αυτή της την αμφίεση...

Ευτυχώς που το πίσω μέρος του φορέματος ήταν σεμνό....Φανταστείτε να ήταν όπως το μπροστινό....
Enhanced by Zemanta

Ελένη Μενεγάκη: «Ένας άντρας δεν μπορεί να καταλάβει αν μια γυναίκα φτάνει σε κορύφωση;»

Απορίες σεξουαλικού περιεχομένου είχε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη».
Αφορμή στάθηκε η θεατρική παράσταση «Ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους» και οι παρατηρήσεις του Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος την παρακολούθησε χθες. Ο δημοσιογράφος είπε πως στο έργο η πρωταγωνίστρια αποκάλυψε στον σύντροφό της πως για χρόνια δεν μπορούσε να φτάσει σε κορύφωση. Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτά γίνονται και στην πραγματικότητα. «Ένας άντρας δεν μπορεί να καταλάβει αν μια γυναίκα φτάνει σε κορύφωση;», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας: «Μη μένεις μόνο με όσα ακούς στο αυτί σου, δεν βλέπεις;». Και η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί...
Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ Αυνανίζεται με τα τραγούδια της... πασίγνωστης συζύγου του!


Mariah Carey during red carpet interviews at t...
Mariah Carey during red carpet interviews at the 82nd Academy Awards. (Photo credit: Wikipedia)
Πιπέρι στο στόμα! Με κολλακευτικά για κάποιους, προσβλητικά όμως για κάποιους άλλους λόγια μίλησε ο δημοφιλής σύζυγος πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Ο 32χρονος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι όταν κάνει σεξ πάντα ακούει μουσική. Δεν σταμάτησε όμως εκεί! Σόκαρε και προκάλεσε αντιδράσεις με τις πιπεράτες λεπτομέρειες που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές!

Ο λόγος για τον Νικ Κάνον (Nick Cannon), σύζυγο της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποφάσισε να αφήσει το κοινό χωρίς... μαλλιά!
Ο ίδος δήλωσε ότι πάντα ακούει μουσική κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Τα τραγούδια της Μαράια μάλιστα φιγουράρουν πρώτα στη λίστα του! (Ελπίζουμε το ίδιο και η ίδια η Μαράια!!!)

Ωστόσο, στη συνέχεια αποφάσισε να προχωρήσει λίγο τη σκέψη του...

Δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι... αυνανίζεται υπό τους ήχους της καλής του γυναικούλας!

Ο καθένας με τα βίτσια του!

Τί λόγος μας πέφτει άλλωστε!!!
Enhanced by Zemanta

Θα τη «γδύσουν» τη Lindsay Lohan! Ούτε που ξέρει τι χρωστάει


Lindsay Lohan at Calvin Klein Spring 2007 Fash...
Lindsay Lohan at Calvin Klein Spring 2007 Fashion Show Afterparty. (Photo credit: Wikipedia)
Της «Μιχαλούς» χρωστά η Lindsay Lohan, που κινδυνεύει να τη… «γδύσουν»!
Η 26χρονη ηθοποιός, έχει χάσει το λογαριασμό, και αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Για να καταλάβετε τι λέμε, αρκεί να σας πούμε ότι ΜΟΝΟ στην αποθήκη που φυλά κάποια από τα ρούχα της, η Lindsay χρωστά 16.000 δολάρια!

Όπως είναι φυσικό, οι ιδιοκτήτες την απειλούν πως αν δεν πληρώσει τα χρωστούμενα, τότε τα πανάκριβα κομμάτια της (πολλά απ΄αυτά σύνολα γνωστών σχεδιαστών), θα κατασχεθούν.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο πάντως, τα πανάκριβα αυτά ρούχα, θα χάσουν την αξία τους.

Και δεν είναι ο μόνος «πονοκέφαλος» που έχει η Lindsay.

Η 26χρονη ηθοποιός κινδυνεύει ΠΑΛΙ να μπει φυλακή, μιας και στις 15 Ιανουαρίου, θα εκδικαστεί η υπόθεση της για το αν θα χάσει ή όχι την αναστολή.
Enhanced by Zemanta

Δείτε γιατί «έπεσε κάτω» από τα γέλια η Ελένη Μενεγάκη!

Δεν μπορούσε να συνέλθει η Ελένη Μενεγάκη από τα γέλια λίγο πριν το τέλος της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια την ώρα που πήγαινε να σχολιάσει τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης και να πάει σε διαφημίσεις, κοίταξε το συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα, πάγωσε το βλέμμα της και ξεκίνησε να γελάει ασταμάτητα.

 «Γρηγόρη, χασμουριέσαι;», είπε η Ελένη Μενεγάκη «καρφώνοντας» το δημοσιογράφο. Εκείνος σάστισε και με αμηχανία της είπες ότι τον ρουφιάνεψε. Τότε όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» άρχισαν να γελάνε και να πειράζουν το δημοσιογράφο. Όσο για την παρουσιάστρια ήταν αδύνατον να συγκρατήσει τα γέλια της. Δείτε το βίντεο

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ Έχασε 16 ολόκληρα κιλά - Τί λέει ο ίδιος!

Παρελθόν η περιπέτεια της υγεία του, παρελθόν το τσιγάρο παρελθόν και τα... κιλά του!

Ο Σταμάτης Μαλέλης έριξε μαύρη πέτρα στις... κακές συνήθειες και πλέον, αναρρώνει με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Μετά τις γιορτές μάλιστα επιστρέφει κανονικά στο πόστο του, στο Star Channel. Δείτε τί λέει:

«Αναθεώρησα πολλά μέσα στην εντατική. Τον τελευταίο καιρό είχα πιεστεί πολύ και με την κυκλοφορία και προώθηση του βιβλίου μου. Ειδικά προς το τέλος είχα κρίσεις πανικού. Μόλις το τελείωσα και κυκλοφόρησε, κόντεψα να τελειώσω κι εγώ. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά», δήλωσε o δυνατός άνδρας του Star στο "Τv show".
Όλα κατ' ευχήν λοιπόν!

«Πόλεμος» σχεδιαστών. Διαρρέουν φήμες για χωρισμό Χολέβα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ανταγωνιστές σχεδιαστές του Βλάσση Χολέβα διαδίδουν φήμες ότι χωρίζει.

Ο γνωστός σχεδιαστής τα τελευταία χρόνια ζει τον έρωτα του  με την σύζυγό του, Άννα Βελοσόφσκι, ενώ το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η γυναίκα του είναι μοντέλο και τους τελευταίους μήνες έχει μοιράσει τη δουλειά της σε Ελλάδα και Γερμανία.

Αυτό το διάστημα, βρίσκεται στη Γερμανία και  ..κάποιοι ανταγωνιστές σχεδιαστές βρήκαν ευκαιρία να διαρρεύσουν φήμες περί χωρισμού..

«Όλα τα ζευγάρια έχουν τα έτσι τους και τα αλλιώς. Τίποτα το συγκλονιστικό δε συμβαίνει. Τουλάχιστον όχι ακόμα» είπε ο Βλάσσης Χολέβας.

Όσο για την κρίση στον χώρο του υποστηρίζει πως «η κρίση έχει επηρεάσει τον τρόπο ζωής όλων μας. Λογικό δεν είναι»;

Το ερώτημα είναι: ποιος κρύβεται από πίσω; Ποιος διαδίδει αυτές τις αναληθείς φήμες;;




Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη

Ψάχνουν τη Φαίη Σκορδά για χρέη!

Χτυπούσε επίμονα το κινητό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή "Πρωινό mou και αναγκάστηκε να απαντήσει on air!

«Ναι, ποιος είναι; Από πού παίρνετε; Καλά, θα μιλήσουμε σε λίγο», είπε η παρουσιάστρια και κοίταζε τους συνεργάτες της

Όταν έκλεισε το κινητό της, την ρώτησαν οι συνεργάτες της ποιος ήταν και η Φαίη απάντησε: «Με πήραν για ένα λογαριασμό που χρωστάω»!

Φυσικά όλοι «πέθαναν στα γέλια», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας κουνούσε το κεφάλι του.... «είχε μείνει» ο άνθρωπος!
Δείτε το βίντεο!

Έξαλλοι με τον Νέζο… Σκορδα-Λιάγκας! Την πλήρωσε η καλεσμένη του «Πρωινού mou»!

Ο Χρήστος Νέζος σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou» παρουσίασε ένα bazaar πώς μπορούμε να αγοράσουμε φθηνά επώνυμα ρούχα!

Με το που έγινε η σύνδεση, ο Γιώργος Λιάγκας του είπε να λέει την αρχική τιμή των ρούχων και μετά την τιμή με την έκπτωση. Ο Χρήστος Νέζος ή δεν κατάλαβε ή δεν άκουσε και έλεγε συνεχώς την τιμή που πωλούνται στο bazaar.
Έτσι "τα πήρε" η Φαίη Σκορδά και είπε:«Ρε συ Χρήστο, μην τον συγχύζεις, δεν καταλαβαίνεις; Από την αρχή σου είπε να λες την αρχική τιμή πρώτα και μετά την τελική».
Όμως η υπεύθυνη του bazaar κατάλαβε τι ζητούσαν οι παρουσιαστές και άρχισε να τα λέει μόνη της!
Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος πήρε το λόγο αλλά πάλι έκανε λάθος και είπε την τιμή πώλησης στο bazaar.
«Ρε συ Χρήστο το κάνεις επίτηδες;», του είπε η παρουσιάστρια! Και ο δημοσιογράφος «τα πήρε»! Έξαλλος όμως έγινε ακόμα πιο πολύ όταν η καλεσμένη άρχισε να δείχνει τα ρούχα αδιαφορώντας για αυτά που έλεγε ο ίδιος!
«Βρήκαμε και ανταγωνιστή τώρα τη Ράνια ... Ράνια μου κάτσε λίγο περιμένουμε, να πουλήσουμε κιόλας» είπε με έντονο ύφος ο Χρήστος!
Και τότε ο Ουγγαρέζος δήλωσε: «Ναι δείρ' τη κιόλας»! Και απάντησε ο Χρήστος στον Ουγαγρέζο: «Ε... τι να κάνω Μίμη;»

Γέννησε τα δίδυμα η Καλομοίρα

Τα παιδάκια της έφερε στον κόσμο πριν από περίπου μισή ώρα η Καλομοίρα. 

Την είδηση αποκάλυψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook η θεία της Ξένια. Να σας ζήσουν τα παιδάκια και να τα δείτε ευτυχισμένα και τυχερά!!!

Η πιο μεγάλη πιθανότητα είναι να έχει γεννήσει με καισαρική καθώς η ημερομηνία που είχε οριστεί για τη γέννα ήταν μέσα στον Γενάρη!!

gossip-tv.gr

«Ο Χιου Γκράντ είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς. Δεν τον ξανακαλώ ποτέ», ουρλιάζει παρουσιαστής

Έξαλλος με τον Χιου Γκράντ φέρεται να είναι ο -συνήθως ευγενικός και εξευγενισμένος- παρουσιαστής του The Daily Show, Τζον Στιούαρτ. Σε σημείο που ορκίστηκε να μην τον ξανακαλέσει ποτέ.

«Είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς. Μιλάει άσχημα σε όλο τον κόσμο συνέχεια και γενικά είναι αγενής και κακότροπος. Και σκέψου ότι έχουμε φέρει στην εκπομπή κανονικούς δικτάτορες». Αυτό δήλωσε ο Τζον Στιούαρτ κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά που έλαβε χώρα στα πλαίσια του Montclair Film Festival στο New Jersey.

Εκεί που αποκάλυψε τι συνέβη όταν προέβαλε, την τελευταία φορά που ο Γκράντ ήταν καλεσμένος, ένα κλιπ από το Did You Hear About The Morgans?, την ταινιά του Χιου που κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο.

Συγκεκριμένα όταν Βρετανόςο  σταρ του παραπονέθηκε ότι «Τι είναι αυτό το κλιπ; Είναι χάλια;», ο παρουσιαστής του απάντησε «Αν δεν σου αρέσει, φρόντισε να κάνεις καλύτερες γ@μ%μ#νες ταινιές».

Πηγή:  iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΜΙΛΙΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ Ανέβασε φωτογραφία με... πουλί και το twitter ξεκαρδίζεται!

Χαρές και... πανηγύρια στο twitter την Πέμπτη το βράδυ! Αιτία; Η φωτογραφία που ανέβασε η Πατρίσια Μιλκ Περιστέρη! Δεν υπάρχει απλά.

Με χριστουγεννιάτικη διάθεση έβαλε και τους διαδικτυακούς της φίλους στο κλίμα των ημερών... Θα μας τρελάνει τελείως, δεν υπάρχει περίπτωση, δείτε!

Χριστούγεννα χωρίς... γαλοπούλα δεν γίνεται... Μπορείτε να βοήθησετε τον κύριο να την εντοπίσει;;; (!)

Πόσο αστεία φωτογραφία αλήθεια, γελάσαμε πολύ!

"Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα!!!! :) :P" έγραψε η ηθοποιός.
Φοβερή;


Σάσα Σταμάτη: «Δεν φορώ εσώρουχο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά»

Η εκπομπή "Πρωινό Mou" σχολίασε την Anne Hathaway, που εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο και οι παπαράτσι κατέγραψαν το επίμαχο σημείο!

Η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε πως όταν κάποια φορά βραδινή τουαλέτα δεν πρέπει να φορά εσώρουχο και η ίδια τόνισε πώς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν φορά τίποτα...

«Σε κάποια φορέματα δεν πρέπει να φοράς βρακί... τουαλέτες πάνε δίχως εσώρουχο» είπε η Σάσα Σταμάτη! «Πρωτοχρονιά ρεβεγιόν δεν φορώ τίποτα... 

Πρωτοχρονιά που είσαι total glamorous δεν φοράς τίποτε». Οι υπόλοιποι της παρέας αντέδρασαν κυρίως οι άντρες... Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν μπορούσε να το χωνέψει, είπε στον Ουγγαρέζο: «Σου είπε δεν φοράει τίποτε... είναι ξεβράκωτη... δηλαδή στην κοπή της πίτας είσαι τσίτσιδη»! Και πρόσθεσε ο Λιάγκας: «Μάθαμε ότι η Σάσα δεν φορά δυο φορές το χρόνο εσώρουχο, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά»!
Enhanced by Zemanta

ΚΑΡΡΑΣ - ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Ποιά παρουσιάστρια ειδήσεων παίζει στο βίντεο κλιπ τους!

Είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Ξανθιά με καλλίγραμμα πόδια που δεν αφήνουν κανέναν... ασυγκίνητο!

Αν και διακριτική παρουσία, πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του Βασίλη Καρρά και του Παντελή Παντελίδη. Ποιά είναι; Δείτε αμέσως...

«Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε», τραγουδούν οι δύο τραγουδιστές στο καινούριο τους κομμάτι και τα πόδια της παρουσιάστριας προκαλούν... εγκεφαλικά!

Τα «Κορίτσια για σπίτι» έδωσαν απάντηση στο... γρίφο!

Πρόκειται για την... Βίκυ Αργύρη που παρουσιάζει το δελτίο στο «Super Tv» Θεσσαλονίκης.
Είναι μια νέα παρουσιάστρια που προκάλεσε έκπληξη η συμμετοχή της.

Δείτε το βίντεο της αποκάλυψης:

Φεύγει η Ρούλα Κορομηλά από τον Alpha;

Στον πάγο βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις της Ρούλας Κορομηλά με τη διοίκηση του Alpha.
 
Εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, οι σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας, δεν είναι όπως παλιά.

Το αντικείμενο της έχει πια περιοριστεί, μιας και νέες παραγωγές στο σταθμό δεν έχουν γίνει, με αποτέλεσμα η Ρούλα να έχει την ευθύνη μόνο των δυο ψυχαγωγικών εκπομπών του Alpha, «Μες την Καλή Χαρά» και «Δέστε τους».

Γι΄αυτό, και η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό έχει ρίξει το βάρος της στη συγγραφή παραμυθιών, αλλά και στο εστιατόριο που έχει ο αδερφός της στο Κολωνάκι.
Μάλιστα, σε κλειστό φιλικό κύκλο της, δεν έχει κρύψει την πικρία της με το όλο κλίμα, μιας και η Ρούλα ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες του Alpha, φέρνοντας στο κανάλι και γνωστά ονόματα, όπως για παράδειγμα η κουμπάρα της, Αννίτα Πάνια.

Το star.gr, επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Alpha το οποίο μας ενημέρωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Από τα λεγόμενα των υπευθύνων του Γραφείου Τύπου, συμπεραίνουμε ότι δεν υπάρχει διάψευση της είδησης, καθώς όπως λένε δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, και πιθανότατα να υπάρξει αργότερα.

Άρα να υποθέσουμε ότι κάτι ξέρουν και μας το κρύβουν;

STAR.GR

Κατερίνα Λέχου: Σύζυγος «Ακάλυπτου»

Πρόκειται για μία από τις αναμενόμενες ελληνικές ταινίες που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη μέσα στο 2013.

Ο λόγος για τον «Ακάλυπτο» του Λευτέρη Καπώνη, που σκηνοθετεί ο Χρήστος Δήμας. Σύζυγος του «Ακάλυπτου» Πέτρου Φιλιππίδη, θα είναι η Κατερίνα Λέχου, η οποία σε όποια δουλειά κι αν συμμετέχει καταφέρνει πάντα να κερδίζει τις εντυπώσεις για την υποκριτική της αρτιότητα.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ : "Λυπάμαι αποχωρώ" είπε και έφυγε από την πίστα!

Πρόκειται για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια με τεράστιο φαν κλαμπ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ήρεμη παρουσία, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα επαγγελματικά της. Διαβάστε το περιστατικό που την έφτασε στα όριά της. Ενώ τραγουδούσε, δεν άντεξε και αποχώρησε από τη σκηνή. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο...

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας για να τραγουδήσει στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της κυπριακής ομάδας ποδοσφαίρου «Ομόνοια».
Όπως διαβάζουμε στο ShowTime-cy, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα ευδιάθετη και αφού καλησπέρισε τους θαμώνες άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της.

Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους όμως δεν σεβάστηκαν την παρουσία της και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της «Ομόνοιας» και άλλοτε κατά του «ΑΠΟΕΛ».
Οι βρισιές και τα συνθήματα διαπέρασαν τη μουσική και επικράτησε το χάος.

Ή ίδια σταμάτησε κάποιες φορές το τραγούδι και με ευγενικό τρόπο τους είπε ότι βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν κι όχι για να μαλώσουν.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της, κάποιοι οπαδοί της πετούσαν λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο

Η ίδια τους επισήμανε:
«Σας παρακαλώ όχι στο πρόσωπο και στο κεφάλι τα λουλούδια».

Όμως η υπομονή έχει και τα όρια της και αφού συνεχίστηκε η ίδια συμπεριφορά πριν αποχωρήσει τους αποχαιρέτησε λέγοντας:

«Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ».

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου η οποία σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό αυτή τη ζωντανή εμφάνιση!

Μετά τα τούρκικα επιστρέφει η ελληνική σειρά «Πίσω στο σπίτι»!

Καιρός ήταν μετά από τόσα τούρκικα σίριαλ που "χόρτασε" το μάτι μας, να δούμε και καμία ελληνική σειρά!

Πότε επιστρέφει το «Πίσω στο σπίτι»;; «Σιγά σιγά θα μπούμε σε γυρίσματα. Αρχίζει μια καλή διαπραγμάτευση. Ελπίζω από την καινούργια χρονιά να έχουμε καινούργια επεισόδια» είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Έχουν πληρωθεί οι ηθοποιοί; «Έχουμε μια καλή ροή στο σίριαλ μας και νομίζω αυτές τις μέρες θα υπάρξουν κι άλλα καλά νέα» δήλωσε.

Και πρόσθεσε πως «ακόμα δεν έχω πάρει σενάρια στα χέρια μου. Πιστεύω όμως σύντομα γιατί κάναμε και ένα μικρό trailer που θα βγει σε λίγες ημέρες».

Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη

Αγγελική Ηλιάδη: Το «μέγεθος», η έλλειψη σεξ και τα χαστούκια!

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η Αγγελική Ηλιάδη στη συνέντευξή της στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Η τραγουδίστρια προκάλεσε τον τραγουδιστή να τις κάνει «δύσκολες» ερωτήσεις κι εκείνος το... εκμεταλλεύτηκε. «Σ' αρέσει να είναι μεγάλος ή μικρός; Και σε ηλικία και σε μέγεθος», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και η τραγουδίστρια με χαμόγελο και χωρίς να κομπλάρει απάντησε «κάτι ενδιάμεσο» διευκρινίζοντας πως το μέγεθος παίζει ρόλο, αν είναι ανύπαρκτο υπάρχει πρόβλημα. Ενώ στη συνέχεια, μιλώντας για το σεξ δήλωσε «είναι αργά... έχω και καιρό...» αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι σεξουαλικά ενεργή αυτή την περίοδο. Η Αγγελική Ηλιάδη επίσης αποκάλυψε πως είναι αθυρόστομη όταν τσαντίζεται καθώς και ότι στα νεύρα της επάνω σπάει, ρίχνει χαστούκια και «ξεφεύγει».
Δείτε το βίντεο

GAGA - ΤΖΑΓΚΕΡ Στην μπανιέρα δυο - δυο!

Όχι δεν μπανιαρίστηκαν μαζί, αλλά... έπιασαν ψιλή κουβεντούλα!

Ο Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και η Lady Gaga θα εμφανιστούν μαζί το σαββατοκύριακο σε συναυλία στο Νιού Τζέρσει και ο γερόλυκος των Rolling Stones είπε να τηλεφωνήσει στην τραγουδίστρια για να μιλήσουν για τις τελικές λεπτομέρειες της εμφάνισής τους. Εκείνη όμως ήταν στο ντους... Διαβάστε τι διαδραματίστηκε στη συνέχεια!

Πηγές αναφέρουν ότι "η Gaga δεν ήθελε να μην απαντήσει στην κλήση του Μικ κι έτσι σήκωσε το τηλέφωνο την ώρα που έκανε μπάνιο. Μίλησαν για την επικείμενη συνεργασία τους, ενώ δεν δίστασε να του ζητήσει να φορέσει στην σκηνή παλιά ρούχα του από συναυλίες, όπως τα φανταχτερά σακάκια και τα εφαρμοστά παντελόνια του".
Σίγουρα θα είναι μια συναυλία όλο εκπλήξεις!
Enhanced by Zemanta

Δήλωση ΒΟΜΒΑ: «Προτιμώ να κάτσει στη θέση μου η Σπυροπούλου»

Ο Βασίλης Δρυμούσης μίλησε για  την νυν συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κάθεται στη θέση του!
«Στη θέση μου κάθεται; Τυχερή η θέση μου» είπε ο δημοσιογράφος...
Και με..στόμφο πρόσθεσε πως «θα κάτσει η Ναταλία στην παλιά μου θέση και η Σπυροπούλου στη θέση της Ναταλίας; Προτιμώ να κάτσει η Σπυροπούλου. Έχει πιο ωραία οπίσθια από τη Ναταλία. Ναταλία κάτσε στη θέση σου»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε με τα «καλύτερα» λόγια για τη νεαρή παρουσιάστρια. «Χωρίς τη Ναταλία η εκπομπή είναι άλλη εκπομπή! Εγώ επιμένω και θεωρώ ότι είναι πολύ αδύναμη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία προπονείται στην πλάτη μας και στο κεφάλι μας. Δεν το' χει δεν το' χει το κορίτσι αυτό, είναι εκτός τόπου και χρόνου» είπε η τηλεκριτικός.
Ενώ, τη γνώμη τους εξέφρασαν ο Θάνος Καλλίρης και ο Γιώργος Τσαλίκης.
«Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες.. Δεν μπορεί να ακονίσει κανείς την καρέκλα της Ναταλίας. Ειδικά να μου έλεγες για κάποιον άλλο να πω ναι μπορεί, αλλά δεν πιστεύω ότι ποτέ τέθηκε θέμα ούτε από το κανάλι ούτε από τις ίδιες ανταγωνισμού και ποιος θα φάει ποιον» δήλωσε ο Καλλίρης.
Και ο Τσαλίκης είπε πως  «πρέπει να μην μπερδευόμαστε, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι λέμε, τι βλέπουμε και στο τι προσδοκούμε. Αν και δεν νομίζω ότι έχει η κοπέλα τέτοια πρόθεση απλά μπήκε με φόρα. Μακάρι να την κρατήσει τη φόρα της».

Τον… «χόρεψε» η Ηλιάδη τον Κωστόπουλο!

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο και τα «έδωσε» όλα!
Η τραγουδίστρια μίλησε για την περσινή συμμετοχή της στο «Dancing with The Stars» αλλά και για το καυτό tango που χορεύει με μια γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με το Σάκη Ρουβά. Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος της ζήτησε να του μάθει να χορεύει tango κι εκείνη το έκανε προκαλώντας αναταραχή στον παρουσιαστή.
Δείτε το απόσπασμα

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ "Από παιδί βλέπω εφιάλτες... Πρέπει να πάω σε ψυχίατρο"

Μία εκ βάθεως εξομολογήση έκανε η Τατιάννα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της "Μίλα".

Με αφορμή την καλεσμένη της, Άριελ Κωνσταντινίδη, μίλησε για το... προσωπικό της δράμα! Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Όλα τα βράδια της ζωής μου, πρέπει να μου το εξηγήσει ψυχίατρος αυτό, από τότε που ήμουν παιδάκι μέχρι και σήμερα, βλέπω μόνο φριχτούς εφιάλτες. Για όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, για όλους τους ανθρώπους που αγαπάω βλέπω τα χειρότερα..."
Δείτε το βίντεο... ντοκουμέντο(!)...

Κοκκίνου - Demy - Φουρέιρα - Ελευθερίου για τον καρκίνο του μαστού

Φορώντας ένα συλλεκτικό Τ-Shirt με μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού φωτογραφήθηκαν για κυπριακό περιοδικό η Έλλη Κοκκίνου, η Demy, η Ελένη Φουρέιρα και η Ελευθερία Ελευθερίου!

Οι τέσσερις τραγουδίστριες ήταν μεταξύ των 30 διάσημων κυριών που πόζαραν για λογαριασμό του «Madame Figaro» Κύπρου .

Το T-shirt σχεδίασε ο Erotokritos και είναι λευκό, με μια στάμπα που απεικονίζει ένα γυναικείο κεφάλι. Αντί για χαρακτηριστικά του προσώπου, υπάρχει η ροζ κορδέλα – σήμα κατατεθέν της «μάχης» κατά του καρκίνου του μαστού, ενώ αναγράφεται το σύνθημα «Face It».

Τα έσοδα από την πώληση του Τ-shirt θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.), για την παροχή υπηρεσιών πρόληψης και αντιμετώπισης λεμφοιδήματος, φυσικοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Ήρθε το τέλος για «Κίτσο-Τασούλα»!

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν στη σχέση του Κίτσου και της Τασούλας!

Το τηλεοπτικό ζευγάρι που «έκλεψε» τις τηλεοπτικές εντυπώσεις δεν θα το ξαναδούμε μαζί. Φυσικά αναφερόμαστε στην επιτυχημένη διαφήμιση όπου οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν.

Σύμφωνα με το Νίκο Ορφανό και τη Μαρία Διακοπαναγιώτου η διαφήμιση δεν θα συνεχιστεί με το ίδιο κόνσεπτ. «Δεν νομίζω δεν είναι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή, έχει τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Νομίζω κάναμε το χρέος μας, περάσαμε όλοι πολύ ωραία», δήλωσε ο ηθοποιός. «Τηλεοπτικά αποχωριστήκαμε, γενικά είμαστε φίλοι» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

ΜΠΑΡ ΡΑΦΑΕΛΙ Το χριστουγεννιάτικο αισθησιακό στριπτίζ της!

Το μοντέλο έκανε και πάλι το θαύμα του... και μας εύχεται "Καλές γιορτές", όπως μόνο εκείνη ξέρει! Ντυμένη Αγιοβασιλίτσα περπατάει στους δρόμους και όταν φτάνει σπίτι αποφασίζει να "ξεφορτωθεί" τη στολή και να μείνει με τα εσώρουχά της!

Η Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli) αυτή τη φορά γδύθηκε για λογαριασμό της εορταστικής διαφήμισης της σειράς εσωρούχων της under.me.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη νέα της συλλογή.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...