Σάββατο 2 Απριλίου 2011

"Είναι καραγκιόζηδες όσοι στήνουν ειδύλλια"

Ήταν μια συνέντευξη που κάθε της λεπτό ήταν είδηση. Το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης καλεσμένος του Γιώργου Σατσίδη στην εκπομπή του στο MTV, μίλησε για όλους και για όλα. Κυρίως όμως για τον εαυτό του, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν γνωρίζαμε.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ξανά σε επανάληψη, την Κυριακή στις 15.00. Πάρτε όμως μια γεύση από τις ατάκες που θα συζητηθούν!

* «Για μένα άλλες κρίσεις είναι σημαντικότερες από την οικονομική. Ωστόσο για την τηλεόραση πιστεύω ότι η κρίση λίγη σημασία έχει για την ίδια την τηλεόραση. Τηλεόραση είναι οι άνθρωποι, εκείνοι που επικοινωνούν με τον κόσμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Οι Τούρκοι πήραν το "Νησί" μετά από μεγάλη μάχη!

Μήλον της Έριδος το "Νησί" στην Τουρκία, σύμφωνα με την Espresso: Δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της γειτονικής χώρας έδωσαν μάχη στο παζάρι των τηλεοπτικών προγραμμάτων που στήνονται τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία προκειμένου να αποκτήσουν την ιστορία της Σπιναλόγκα.

Τελικά, ύστερα από σκληρή μάχη  διαπραγματεύσεων, το ένα από τα δύο κανάλια απέκτησε έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ την ελληνική τηλεοπτική σειρά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αρραβωνιάστηκε ο gay της "Πολυκατοικίας"

Αρραβωνιάστηκε ο gay της «Πολυκατοικίας» την εκλεκτή της καρδιάς του! Ο Νίκος Πουρσανίδης (φωτ.) που σύμφωνα με το σενάριο της δημοφιλούς κωμικής σειράς του Mega... συζεί με τον «αγαπημένο» του, είναι ένα βήμα πριν από τον γάμο με την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου.
    
Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες έγιναν οι αρραβώνες του ερωτευμένου ζευγαριού. 


Η είδηση για τον αρραβώνα τους έγινε γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα του Πουρσανίδη στο Facebook

Ο ηθοποιός έγραψε στο προφίλ του τη φράση «engaged with Κατερίνα Παπαδοπούλου», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η σχέση τους, που ούτως ή άλλως φαινόταν ότι ήταν σοβαρή από την αρχή, θα οδηγηθεί σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ολγα Μαλέα: Από την κάμερα στην κουτάλα

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η κουζίνα έπαιζε πάντοτε ρόλο στις ταινίες της Ολγας Μαλέα. Οι ήρωες και οι ηρωίδες της είναι πρόσωπα βγαλμένα από την  ελληνική καθημερινότητα και το φαγητό, αν μη τι άλλο είναι σοβαρό ζήτημα σε αυτήν την πραγματικότητα. Ακόμα και κάποιοι από τους τίτλους των ταινιών της, παραπέμπουν σε πιάτα ή γλυκά. Πάρτε παράδειγμα το «Ριζότο» ή το «Λουκουμάδες με μέλι».

Η ίδια η Ολγα Μαλέα τρελαίνεται για τη μαγειρική, τη θεωρεί κάτι παραπάνω από χόμπι της. «Μαγειρεύω εδώ και χρόνια γιατί μου αρέσει και με ξεκουράζει» λέει. «Παλιά μαγείρευα κάθε βράδυ για τα παιδιά μου αλλά εδώ και ένα χρόνο τα βλαστάρια μου έχουν φύγει από την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχω πάθει στέρηση με την έλλειψη καθημερινού μαγειρέματος». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Ελληνίδα που θέλει να γίνει Πάρις Χίλτον

Το όνομά της Αναστασία, η μισή καταγωγή της ελληνική και φιλοδοξία της να γίνει η Πάρις Χίλτον της Γαλλίας, της Ελβετίας και των... περιχώρων, αλλά «σε λιγότερο trash έκδοση»! 

Η 22χρονη Αναστασία Μανιάτις, κόρη του διάσημου Ελληνογάλλου κομμωτή Jean Marc Maniatis, απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ, εξαιτίας της επεισοδιακής συμμετοχής στης στο ριάλιτι διασημοτήτων του καναλιού TF1 «Carre Viiip».
     
Η μοσχαναθρεμμένη κόρη του κομμωτή διασήμων -όπως ο Ντελόν, ο Μπελμοντό, η Ατζανί και η Ρόμι Σνάιντερ- και μιας Ρωσίδας μπήκε στο ριάλιτι με το όνομα Ξένια, επειδή, όπως εξήγησε σε συνέντευξή της, ήθελε μια «διασκεδαστική μιντιακή έκθεση»
.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ε.Μανωλίδου: «Πηγαίνω στη δουλειά και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη»

Στην "Πρωινή Μελέτη" μίλησε ζωντανά σήμερα το πρωί η Ευγενία Μανωλίδου και απάντησε σε όλα όσα ακούει τις τελευταίες ημέρες. Έτσι λοιπόν για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της η παρουσιάστρια του "Dancing with the stars Daily" είπε...

«Το θέμα αυτό μας έχει απασχολήσει, δουλεύουμε πάνω του και πολύ σύντομα έχουν αρχίσει και φαίνονται λύσεις», ενώ εξέφρασε και λίγο αισιοδοξία: «Τα μηνύματα που παίρνω σε Twitter και Facebook, είναι πάρα πολύ θετικά. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που παίρνω τόσο θετικά μηνύματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ν.Μπουλέ: «Θα ήθελα να γίνει "Top Chef 2"»

Μιλώντας στο τηλεοπτικό περιοδικό "7 ΜΕΡΕΣ TV" για όσα ειπώθηκαν σχετικά με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις της, η Nάντια Μπουλέ σχολίασε: 
 
«Ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. Η δική μου στάση είναι  λίγο ψυχρή, επειδή πρόκειται για ένα χορευτικό σόου στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι που δεν είναι ειδήμονες. Το κομμάτι του σχολιασμού το καταλαβαίνω, γιατί είναι μέρος της τηλεόρασης και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε τέτοιες κριτικές».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Τα δάκρυα της Άννα Βίσση στην Κύπρο (3 VIDEOS)

Η Άννα Βίσση βρέθηκε στην Κύπρο και για πρώτη φορά δεν τραγούδησε σε κάποιο συναυλιακό χώρο αλλά στο νυχτερινό κέντρο "Pavillion", κάτι που όπως είπε η ίδια της αρέσει γιατί της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται πιο κοντά με τους θαυμαστές της!

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και η Άννα για μία ακόμα φορά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας τραγουδιά από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Εξαφανίστηκε η Άντζελα μετά τις κατηγορίες για τους "νονούς της νύχτας"

Εξαφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου απο χτές το βράδι που "εσκασε" σαν βόμβα η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με τους 217 "νόνους" της νύχτας, όλοι μιλούσαν για μια γνωστή τραγουδίστρια.

Στη λίστα με τα ονόματα και τις κατηγορίες αναφερόταν το όνομα :  Αγγελική Κιουρτσάκη, γεννηθείσα το 1954 και κάτοικος Ηλιούπολης και οι κατηγορίες είναι ηθική αυτουργία σε εκβίαση.
 
Από εκείνη τη στιγμή η Άντζελα εκλεισε τα τηλεφωνά της, εξαφανίστηκε και παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να την εντοπίσουν αυτό δεν έγινε εφικτό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Άννα Βίσση θέλει εγγόνι

Call Me (Anna Vissi song)Image via WikipediaΗ Άννα Βίσση δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει γιαγιά. Άλλωστε, τέτοια γιαγιά δεν υπάρχει πουθενά.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως θέλει η κόρη της, Σοφία, να της κάνει ένα εγγονάκι και να του δώσει τον χρόνο που δεν έδωσε σε εκείνη λόγω της δουλειάς της.

«Προτιμώ να μου κάνει ένα παιδί η Σοφία, για να την "αποζημιώσω" για όσο καιρό δεν πέρασα μαζί της, όταν μεγάλωνε» εξομολογήθηκε η απόλυτη σταρ, Άννα.

Όσο για το αν η λέξη «γιαγιά» την ενοχλεί, πολύ χαλαρά και χωρίς κόμπλεξ απάντησε: «Γιατί; Σου φαίνεται να έχω πρόβλημα με την ηλικία μου;».
ΠΗΓΗ: People
Enhanced by Zemanta

Μαλλιοτραβήχτηκαν στα παρασκήνια του "Dancing" Σαμαράς και Μανωλίδου!

Έξαλλος ο Τρύφωνας Σαμαράς, μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια γι' αυτόν, κατευθύνθηκε με απειλητικές διαθέσεις στο στούντιο του "Dancing with the stars Daily" για να της ζητήσει εξηγήσεις.

Διαβάστε αποκλειστικά τους διαλόγους: -Τι ήταν αυτά που είπες Ευγενία μου;
-Άσε με ρε Τρύφωνα, πάλι 5% θα κάναμε και σήμερα.
-Καλά να πάθεις!
-Τρύφωνα, μην το τραβάς.
-Εγώ δεν τραβάω τίποτα. Εσύ είπες πως ο κόσμος με θέλει επειδή γελάνε μαζί μου. Θα σε μαλώσω...
-Περίμενε λίγο γιατί με παίρνει τηλέφωνο ο Άδωνις.
-Θα τον κουρέψω και αυτόν και εσένα...
Και κάπου εκεί έγινε το μοιραίο. Όπως ήταν γυρισμένη η Ευγενία και μίλαγε στο τηλέφωνο με το σύζυγό της, ο Τρύφωνας της πιάνει τα μαλλιά, θέλοντας απλά να δει την υφή τους. Η Μανωλίδου όμως, αρκετά τσαντισμένη, γυρνάει και κάπου εκεί "έφυγε" το πρώτο χαστούκι. Σύμφωνα με όσα μας είπε άνθρωπος που ήταν μπροστά στο σκηνικό "έπεσε" άγριο ξύλο...
Η δική μας θέση για το επεισόδιο είναι... Καλή Πρωταπριλιά!!
markos.tv
Enhanced by Zemanta

Η Ελένη πιστεύει στους μεγάλους έρωτες;

Μετά τις ανακοινώσεις για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, η Ελένη ανέλυσε τη συνέχεια του θέματος. Τι κάνουμε, όταν στη ζωή μας μπει ένας μεγάλος έρωτας.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την είδηση, ότι ο Ονούρ και η Σεχραζάτ χωρίζουν. «Μάθαμε μια είδηση που τάραξε τα θεμέλια της οικογένειάς μας» της είπαν κι εκείνη κοκάλωσε.

«Ποιανής οικογένειας τα θεμέλια;» ρώτησε παγωμένη η Ελένη τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος διευκρίνισε πως μιλούσε για τη δική του οικογένεια. «Του Γκουνταρέικου» είπε. «Α, ωραία, καλά κάνεις και το λες. Να το διευκρινίζουμε για ποια θεμέλια μιλάμε. Να μην ταράζονται συνεχώς τα ίδια θεμέλια, να υπάρχει μια εναλλαγή στα θεμέλια δηλαδή!» είπε με νόημα η Ελένη, μην τυχόν και ο Γρηγόρης ξεστόμιζε κάτι που δεν είχαν συνεννοηθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δ.Καμπούρη: «Είχα συνέχεια ναυτίες... ήμουν αγκαλιά με μία σακούλα»

Η νεαρή παρουσιάστρια που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης έχει πάρει μόλις δύο κιλά και μίλησε για τις δυσκολίες των πρώτων εβδομάδων της εγκυμοσύνης της. 
 
«Είχα συνέχεια ναυτίες, ήμουν  αγκαλιά με μία σακούλα γιατί δεν ήξερα που θα με βρει το κακό. Πάντα ήθελα οικογένεια, είναι η αλήθεια. Αλλά όσο κι αν το θέλεις, όταν γίνεται πραγματικότητα, παθαίνεις ένα σοκ! 
 
Ήταν συνειδητή απόφαση, γιατί το θέλαμε πάρα πολύ και οι δυο. Η πρώτη που το έμαθε ήταν μια φίλη και συνεργάτιδά μου η Νανέλα, όταν γυρίζαμε τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα επεισόδια του "Life Style". 
 
Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της το είπα και χάρηκε! Ε, μετά το είπα και από κοντά στον Βαγγέλη, ο οποίος μόλις το άκουσε μου είπε: “Τέλεια! Και δεν χαίρεσαι;"».

Όσο για το φύλο του παιδιού που περιμένει; «Κατά 85% είναι κορίτσι, μου είπε ο γιατρός μου! Κι ελπίζω να μην αλλάξει την άποψή του, γιατί έχω ψηθεί πολύ για κορίτσι!», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.
www.markos.tv

H Άντζελα Δημητρίου είναι η "γνωστή τραγουδίστρια" των "νονών της νύχτας"

Από χθες που "εσκασε" σαν βόμβα η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με τους 217 "νόνους" της νύχτας, όλοι μιλούσαν για μια γνωστή τραγουδίστρια.

Στη λίστα με τα ονόματα διαπιστώσαμε πως η Αγγελική Κιουρτσάκη, γεννηθείσα το 1954 και κάτοικος Ηλιούπολης, βρίσκεται μεταξύ των 217! 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Θλίψη από το θάνατο του μοντέλου της Μενεγάκη

Θλίψη και σοκ από τον χαμό της Mirela. Bαρύ το κλίμα στον «Καφέ με την Ελένη» αλλά και στον κόσμο της μόδας. Εσβησε ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα της ελληνικής τηλεόρασης!

Ενα από τα μοντέλα της Ελένης Μενεγάκη βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

«Χάσαμε ένα κοριτσάκι που αγαπούσαμε πολύ. Για όλους εμάς ήταν σοκ!» Με αυτά τα λόγια η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τη Mirela Colodzeischi από τον αέρα της εκπομπής της. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Η φωνή της έτρεμε και οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία. «Θα κλείσουμε με μια τραγική είδηση που μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε. Η αγαπημένη μας συνεργάτιδα, η Mirela σκοτώθηκε ξαφνικά και απρόσμενα. Ηταν ένα νέο και πολύ γλυκό κορίτσι» είπε χθες η παρουσιάστρια με τα μάτια βουρκωμένα για τον θάνατο της αγαπημένης συνεργάτιδάς της. ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΕΔΩ

Ε. Παπαβασιλείου: Πιο σέξι από ποτέ στα γεννέθλια του... Λάμπρου!

Κι αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό που προηγήθηκε: 

Η Έλενα Παπαβασιλείου περπάτησε όλο το σκηνικό, φορώντας ένα "καυτό" μίνι φόρεμα και...κρατώντας την τούρτα στα χέρια της!

Η Ρέα Τουτουντζή στο “Όλα για την υγεία mou”

Η Ρέα Τουτουντζή (Φωτό) μιλά για πρώτη φορά για τις θυσίες του μόντελινγκ, τις τροφές που στερήθηκε για να είναι η κοιλιά της “πλάκα” στις επιδείξεις και σημειώνει ορισμένα μικρά μυστικά που σχετίζονται με τον ρουχισμό και τα φουσκώματα που προκαλεί το ευερέθιστο έντερο.  
 

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στις 16:00 ασχολείται με τις δυλειτουργίες του εντέρου. 
 
Το ευερέθιστο έντερο που εκδηλώνεται με φουσκώματα, διαταραχή στις κενώσεις και πόνο, είναι μια από τις νόσους που σχετίζεται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Απίστευτο! Πάρκαρε έξω από την... Βουλή η Τζούλια Αλεξανδράτου!

tzoo
Εμβρόντητοι έμειναν οι υπάλληλοι της Βουλής όταν είδαν μπροστά τους χθες το πρωί... μία ροζ Πόρσε να παρκάρει έξω από το κτίριο του γυμναστηρίου της Βουλής στην οδό Μητροπόλεως, πόσο μάλλον όταν βγήκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από το αυτοκίνητο και μάλιστα συνοδευόμενη. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Φαίη Σκορδά: Στην τελική ευθεία για τον ερχομό του γιου

Μόνο λίγες ημέρες μένουν μέχρι η Φαίη Σκορδά να περάσει την πόρτα του μαιευτηρίου και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.
 
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με τους γονείς της και συνδύασαν τις βόλτες τους με ψώνια και καφέ. 
 
Άλλωστε η μέρα ήταν ότι έπρεπε για χαλαρούς περιπάτους.

Γιάννης Γιοκαρίνης live και μετά από... ατύχημα !

Σώθηκαν από θαύμα! Ο λόγος για τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τη σύζυγό του Σοφία και τα δύο αδέλφια της, οι οποίοι είχαν σοβαρό τροχαίο ανήμερα του Ευαγγελισμού.

Ο Γιάννης όχι μόνο σώθηκε από θαύμα αλλά κάνει την Παρασκευή και το Σάββατο διπλή live εμφάνιση, στη Βούλα !

Αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε, το οποίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, «καρφώθηκε» στο δικό τους, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής και η σύζυγός του να χτυπήσουν στο πρόσωπο και να μεταφερθούν εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Οπως τους δήλωσαν οι γιατροί, σώθηκαν από θαύμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ LIVE  ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΕΔΩ

Το talk show της Έλλης Στάη

Ούτε εξωτερική ούτε μεικτή – όπως γράφτηκε – θα είναι η νέα εβδομαδιαία εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ.

Σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές, το talk show, αμιγώς πολιτικού περιεχομένου θα είναι εσωτερική παραγωγή και παρά τις επιφυλάξεις που αρχικά είχε εκφράσει η δημοσιογράφος.

Κατά την ίδια πληροφόρηση, γίνεται προσπάθεια, ώστε η εκπομπή να ενταχθεί στον προγραμματισμό της ΝΕΤ, το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

ΠΗΓΗ: www.golema.gr

Η Εύη Βατίδου... νύφη!

Η Εύη Βατίδου μπορεί να είναι ελεύθερη αλλά αισθάνεται ως δεσμευμένη με τον σύντροφό της επί εναμισυ χρόνο Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο και φωτογραφίζεται με... νυφικό.

Στην ερώτηση τι είναι αυτό που την ενθουσιάζει στο σύντροφο της, η Ευη Βατίδου απαντάει...

«Περισσότερο ο χαρακτήρας και η καλοσύνη του. Είναι διαφορετικός δεν μου θυμίζει καθόλου άνθρωπο που έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Aπό την πρώτη στιγμή δεν θεώρησε καθόλου περίεργο ότι έχει σχέση με μία μητέρα δύο παιδιών, αλλά ακριβώς το αντίθετο»

Τσανακλίδου: Τραγουδάει στους δρόμους

Η Τάνια Τσανακλίδου, επαναστατεί! Η μεγάλη αυτή τραγουδίστρια, δεν μένει στα λόγια αλλά περνάει στα έργα. 
 
Παίρνει τους φίλους της, μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων και βγαίνει στους δρόμους για να τραγουδήσει. Βγαίνουν στο δρόμο για να φωνάξουν, για να πουν και αν τραγουδήσουν τις δικές τους αλήθειες και για να ακούσουν και τις αλήθειες του απλού κόσμου.
 
Αυτό το εγχείρημα, η Τάνια Τσανακλίδου το έκανε γνωστό μέσω facebook  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Θέμος προς ΑΝΤ1: “Πληρώστε ή σταματάμε”!

Θέμος κατά ΑΝΤ1 ! Το οικονομικό αδιέξοδο των συνεργατών του ΟΛΑ 11 έφτασε στο απροχώρητο και Θέμος Αναστασιάδης άστραψε και βρόντηξε πρός τον ΑΝΤ1: "Πληρώστε ή σταματάμε" διαμήνυσε !

Όπως γράφουν οι typologies.gr, επιστολή προς τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1 TV , Αλεξάντερ Χόλαντ και του διευθυντή προγράμματος, Γιάννη Λάτσιου, έστειλε ο Θέμος Αναστασιάδης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ποιά είναι η πραγματική ηλικία του Λάκη Λαζόπουλου;

Μπορεί τα μαλλιά τους να άσπρισαν ή να έπεσαν (Μητσικώστας), αλλά στο σανίδι πετάνε.

Το show που έδωσαν στο "Τσαντίρι" Λάκης και "Μήτσι" ήταν ανεπανάληπτο και πιθανότατα προάγγελος μίας μεγάλης συνεργασίας τους...


Πόσο χρονών είναι όμως ο Λάκης Λαζόπουλος, ο άνθρωπος που έχει τρελάνει τα μηχανάκια της AGB;

Ο Λαζόπουλος γεννήθηκε το 1956 στη Λάρισα και σπούδασε νομικά με ειδικότητα στην εγκληματολογία.

Σημείωσε επιτυχία με την τηλεοπτική σειρά "Δέκα Μικροί Μήτσοι" του 1991 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στο προσκήνιο της ελληνικής τηλεοπτικής σκηνής με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ".  

Σήμερα λοιπόν είναι 55 ετών.

"Σκληρό καρύδι" η Ελεονώρα

Για μία ακόμη φορά μίλησε για τον παρτενέρ της στο “Dancing with the Stars” Ηλία, η Ελεονώρα Μελέτη και απάντησε στις φήμες που τους θέλουν μαζί.

«Να κοπεί το αστειάκι αυτό και τώρα μιλάω σοβαρά» είπε η Ελεονώρα.

«Είναι εύκολο και τυχαίνει πολλές φορές να ερωτευτείς τον χορευτή σου. Δεν δήλωσα ποτέ πως συνέβη σε μένα. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο.(…) Αυτό το πράγμα έχει αρχίσει και μ’ ενοχλεί και κλοτσάω.»

Οι συνεργάτες της, για να  την πειράξουν, βιάστηκαν να γράψουν ως τίτλο τη φράση της «Είμαι ζευγάρι με τον Ηλία», πράγμα που «ενόχλησε» την Ελεονώρα, η οποία απείλησε χιουμοριστικά πως αν δεν το βγάλουν, θα φύγει από το πλατό και θα πάει στο κυλικείο.

Τα βρήκε με το φωτογράφο που είχε κλωτσήσει ο Sean Penn

Απέσυρε την αγωγή του ο φωτογράφος που το 2009 είχε φάει κλωτσιές από τον Sean Penn, αφού οι δυο μεριές ήρθαν σε συμβιβασμό. 
 
Ο Jordan Dawes προσπαθούσε να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες του ηθοποιού, που μάλλον είχε ξυπνήσει στραβά εκείνη την ημέρα.

Ο Jordan Dawes εκτός από τον  ξυλοδαρμό, ισχυρίστηκε ότι...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χώρισε η Φαρμάκη από τον Αγγλούπα;

Οι φήμες οργιάζουν ότι έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους. Η Όλγα Φαρμάκη και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, που εδώ και πέντε χρόνια ήταν αυτοκόλλητοι, τώρα βγαίνουν χώρια με αποτέλεσμα να ακούγονται πολλά για χωρισμό τους. 
 
Εδώ και περίπου πέντε χρόνια  που είναι ζευγάρι έχουν φτάσει πολλές φορές στο να χωρίσουν… τα τσανάκια τους.
 
Όμως πάντα έδιναν τόπο στην οργή και μια νέα ευκαιρία ο ένας στον άλλον για να ξεκινήσουν από την αρχή τη σχέση τους.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας το ζευγάρι έχει χωρίσει και σε πρόσφατη εμφάνισή της η Όλγα δεν έδειχνε και πολύ χαρούμενη
gossip-tv.gr

Γιάννης Πρετεντέρης: Πεζοπορία και άθληση

Στο Νέο Ψυχικό εθεάθη πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Πρετεντέρης, με περιβολή ορειβάτη, φορώντας δηλαδή βερμούδα, αθλητικά παπούτσια και με ένα σακίδιο στον ώμο! 
Ο δημοσιογράφος που πιθανότατα επέστρεφε από κάποια αθλητική δραστηριότητα...

σταμάτησε στο φούρνο, αγόρασε γάλα και ψωμί, πέρασε πεζός μπροστά από τα πολυσύχναστα καφέ της περιοχής και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του.

Πηγή: toblogtonkirion

Η Γκαλένα θα "φάει" την Μανωλίδου....

Οι φόβοι της Μανωλίδου για πιθανή αντικατάστασή της μεγαλώνουν.

Τα νούμερα της εκπομπής της δεν πάνε καθόλου καλά.

Περίοδος χάριτος για την μουσικό, παρουσιάστρια, χορεύτρια, μαγείρισσα δεν υπάρχει, αφού θεωρείται μια επαγγελματίας με πετυχημένο παρελθόν.

Έτσι, από τη μια η Ευγενία Μανωλίδου προσπαθεί να κάνει αλλαγές στην εκπομπή της από μόνη της, αλλά φαίνεται ότι "δεν το 'χει" και από την άλλη οι υπεύθυνοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να φέρουν τη Γκαλένα Βελίκοβα για αντικαταστάτρια της εκπομπής.

Η Βελίκοβα είναι επαγγελματίας του είδους και εκτιμούν ότι μπορεί συγκρουστεί, έστω και από μακριά, με την κριτική επιτροπή στα σχόλια, γεγονός που θα δημιουργήσει ίντριγκα άρα και νούμερα τηλεθέασης.

Η Μανωλίδου έχει αντιληφθεί το κακό κλίμα που επικρατεί και την έχουν "ζώσει τα φίδια". Δεν είναι και λίγο να μένεις ξαφνικά στον άσσο!

Προσπαθεί λοιπόν με νύχια και με δόντια να βρει τη συνταγή που θα την εκτοξεύσει.
Οι μετοχές της πάντως στον ΑΝΤ1 έχουν πέσει και η ίδια ρίχνει το μπαλάκι στο κανάλι που δεν κρατάει το παρασκηνιακό υλικό μόνο για τη δική της εκπομπή. Αν δείχνει πάντα τελευταία ότι έχουν δείξει οι άλλοι πρώτοι, ποιος θα κάτσει να τη δει;

Η νέα - πολύ σέξι - γυμνάστρια της Μενεγάκη!

Τη λένε Μάντυ Περσάκη ή αλλιώς... η εκδίκηση της μελαχρινής!

Η απίστευτη γυμνάστρια μας έκανε να "καρφωθούμε" στην τηλεόραση με τις ασκήσεις που έδειχνε!

Με κορμί σαν "λάστιχο" και ένα πρόσωπο "θεϊκό" είναι σίγουρο ότι το μέλλον της ανήκει. Έκτέλεσε ασκήσεις pilates και... όλους εμάς!

Άστραψε και βρόντηξε η Ευγενία για τα χαμηλά νούμερα της

Οι πληροφορίες μας λένε, ότι τα νεύρα της Ευγενίας Μανωλίδου δεν είναι καθόλου καλά, αφού  άστραψε και βρόντηξε η εθνική μας «μπουμπούκα» για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της, Dancing with the stars daily.

 Οι φωνές της σύμφωνα με τις πληροφορίες ακούστηκαν στους διαδρόμους του καναλιού του ΑΝΤ1.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ε.Παπαβασιλείου: Χώρισε πριν παντρευτεί για να μην... "αυτοκτονήσει"!

Στο "Πρωινό mou" ήταν καλεσμένη η Έλενα Παπαβασιλείου και μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει δεχτεί: 
 
«Πρόταση γάμου μού έχει γίνει, αλλά ήταν και αιτία χωρισμού. Φαντάστηκα τη ζωή μου μαζί του παντρεμένη με παιδιά και λέω “Θα αυτοκτονήσωʼʼΚαι χώρισα»

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αλέξια: Από το Λος Άντζελες στη Λευκωσία

Στην Κύπρο βρέθηκε η Αλέξια, μετά την πολύμηνη απουσία της από το νησί μας, μια και τους τελευταίους μήνες διαμένει μόνιμα στο Λος Άντζελες.
 
Εντοπίσαμε την Κύπρια ερμηνεύτρια την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, στο βιβλιοπωλείο Paper Works Philippides, στην παρουσίαση των δύο βιβλίων του Νίκου Μουρατίδη, αφού τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου.
 
Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Κύπρο την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, και θα επιστρέψει πίσω στο Λος Άντζελες σήμερα Δευτέρα, 28 Μαρτίου. Σύμφωνα με το περιβάλλον της, τον ερχόμενο Μάιο θα ξαναεπισκεφθεί την ιδιαίτερή της πατρίδα.
πηγή: showbiz.com.cy

Το όνομα της Kylie Minogue στο… μονοθέσιο του Vettel

Πηγή έμπνευσης για τον Sebastian Vettel θα αποτελέσουν στους φετινούς αγώνες της Formula 1 τα… οπίσθια της σέξι τραγουδίστριας, Kylie Minogue. Ο Vettel συνηθίζει να δίνει ένα γυναικείο όνομα στα μονοθέσιο με το οποίο αγωνίζεται κάθε σεζόν. Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και τόνισε: «Το πίσω μέρος του μονοθεσίου είναι ωραίο όπως και εκείνης» και πρόσθεσε (αναφερόμενος προφανώς στο μονοθέσιό του και μόνο): «Το πίσω μέρος είναι ενδιαφέρον, μαλακό και ωραίο να το κοιτάζεις

gossip-tv.gr

Η Rihanna θα κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της

Κέρδη από την ίδια του την κόρη!
 
Αχ κορίτσι μου, δε γίνεται να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή!! 

Γιατί όποιον βλέπω να πηγαίνει καλά επαγγελματικά, τα προσωπικά του είναι χάλια; 

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος; Η Rihanna λοιπόν εξομολογήθηκε πρόσφατα για τη συμπεριφορά του πατέρα της, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να κοιτάει πως θα βγάλει χρήματα από την επιτυχία του παιδιού του...! 

Ναι ναι καλά ακούσατε, ο πατέρας της! 

Πούλησε φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, χωρίς να την ρωτήσει και όταν η τραγουδίστρια κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της, έβγαινε στα media, εισπράττοντας επιταγές λέγοντας ψέματα για την ψυχική της κατάσταση, αφού ούτε που είχαν επικοινωνία, ούτε που της είχε μιλήσει.....!! 

Δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να ρωτήσει τι κάνει!!

whatwomenlove.gr

Μενεγάκη: Ο γιος μου έκανε το πρώτο του μπάνιο

"O Άγγελος έκανε το πρώτο του μπάνιο στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο".

Αυτό αποκάλυψε στην εκπομπή της σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη.

Ο καιρός ήταν ιδανικός για βουτιές το Σαββατοκύριακο και ο μικρός Άγγελος είχε όρεξη για θάλασσα.

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε μάλιστα πως και η ίδια μπήκε στον πειρασμό να βουτήξει ωστόσο περιμένει να κάνει το πρώτο της μπάνιο, παραδοσιακά μετά την Πρωτομαγιά.

Παράλληλα δεν είναι ένα αλλά 2 τα περιοδικά τα οποία θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να ξαναπαντρεύεται μέσα στο 2011 με τον Ματεο.

Ακόμα και ότι έχουν χωρίσει τα περουσιακά τους αναφέρουν, δηλαδή ότι  η περιουσία του καθενός είναι δικιά του, και ότι κοινή περιουσία θα ορίζεται ότι αποκτηθεί απο εδώ και στο εξής....

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το "γκρουπ" του Σαμαρά στο facebook: "Τρύφωνα γερά πάρ' τους τα μαλλιά"!

Την πιο αυθεντική παρουσία του "dancing" στηρίζει το γκρουπ "Τρύφωνα γερά πάρ' τους τα μαλλιά": Θέλουμε να μείνει μέχρι το τέλος ο Σαμαράς γιατί προσφέρει γέλιο στον κόσμο και αν πάψει να συμβαίνει αυτό θα αναγκαστούμε να μιλάμε συνέχεια για τα πάχη της Μελέτη ή τα κάλλη της Μπουλέ. Πράγμα που καταντάει κουραστικό και βαρετό!

Ο Τρύφωνας τουλάχιστο το διασκεδάζει με την ψυχή του, δεν έχει πάει εκεί για την ίντριγκα, ή για να ανεβάσει τις τηλεοπτικές του μετοχές: "Τρύφωνα γερά πάρ' τους τα μυαλά και τα... μαλλιά". Ψηφίζουμε Σαμαρά για ένα καλύτερο και πιο αληθινό "dancing with the stars"! Στο χέρι μας είναι...

Σας θυμίζει κάτι το νέο look της Ζέτας Μακρυπούλια;

Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars παρουσιάστηκε στο δεύτερο live με εντελώς διαφορετικό χτένισμα...

Δεν αφήνει πάντως και τις καλύτερες εντυπώσεις το νέο μαλλί της Ζέτας (που ελπίζουμε να είναι περούκα)... Εσείς τι νομίζετε;

http://www.music.net.cy

H Kate Winslet ετοιμάζει βιβλίο με θέμα το... καπελο

Η γνωστή ηθοποιός Kate Winslet, ετοιμάζει βιβλίο με θεμα...το καπέλο. Ναι καλά διαβάσατε, το καπέλο!

Πιο συγκεκριμένα η Kate είχε την ιδέα να ζητήσει από πολύ γνωστούς διάσημους φίλους της, να της στείλουν το πορτραίτο τους, φορώντας το αγαπημένο τους καπέλο.

Αναμέσα σε αυτούς είναι πολύ γνωστά ονόματα όπως, Jude Law, Meryl Streep, Marion Cottillard, Liev Schreiber, Naomi Watts, Christina Aguilera, Demi Moore, Elijah Wood, Javier Bardem, Kevin Bacon και Ben Stiller. Οι φωτογραφίες τους θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο της, με τίτλο "The Golden Hat".

Διαβάζοντας ψάχνοντας να βρω από τι εμπνευστηκε η Kate την συγκεκριμένη ιδέα, ήταν απο μια αληθινή ιστορία ενός αυτιστικού παιδιού, το οποίο προσπαθούσε - εψαχνε τρόπους να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους, μεσω ενός καπέλου....

Αυτά είναι....όταν έχεις λύσει όλα σου τα προβλήματα, ασχολείσαι με ....καπέλα!
whatwomenlove.gr
Enhanced by Zemanta

Βέρτης: «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο»

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ»
Σε διάψευση των σεναρίων που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Αντώνη Ρέμο προχώρησε ο Νίκος Βέρτης.

«Με τον Αντώνη έχουμε άψογη σχέση, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Άλλωστε δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου», τόνισε. Όσο για την προσωπική του ζωή ανέφερε:

«Όχι δεν έχω σχέση και να είστε σίγουροι πως αν κάποια στιγμή αποφασίσω να κάνω επίσημο βήμα, θα το μάθετε από μένα».

Κάντε κάτι γρήγορα, γιατί το χάνουμε το κορίτσι..!

Η καυτή παρουσιάστρια, έχει αρχίσει να ανησυχεί για το τηλεοπτικό της μέλλον..! 

«Με τρομάζει και με ανησυχεί το δικό μου μέλλον στην τηλεόραση. Μεγάλωσα στην Γερμανία και όταν ήρθα στην Ελλάδα ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα. Τώρα σκέφτομαι πως αν κάτι πάει στραβά, ίσως να επιστρέψω πίσω».

http://www.athensbars.gr/

Κ. Στικούδη «Τα πόδια μου τα έχω για να πατάω γερά, όχι για να τα ανοίγω»

Στο περιοδικό Glam έδωσε συνέντευξη η παρουσιάστρια του Mega Star, Κατερίνα Στικούδη.

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια δήλωσε:

«Τα πόδια μου τα έχω για να πατάω γερά, να κάνω μικρά βήματα στην καριέρα μου και όχι για να τα ανοίγω.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Ναταλία Γερμανού "ψηφίζει" Γρηγόρη Αρναούτογλου !

Με τους τέσσερις από τους πέντε παρουσιαστές ξεκίνησε η εκπομπή «Μες στην καλή Χαρά» το Σαββατο...

Ο λόγος της πεντάλεπτής της απουσίας ήταν απλά πως η Ναταλία προετοιμαζόταν για να βγει στον αέρα. 


Η γνωστή παρουσιάστρια μόλις μπήκε στο στούντιο, είπε την αγαπημένη της χιουμοριστική φράση, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές: «Χίλια συγγνώμη σας εύχομαι για την καθυστέρηση!».

Στη συνέχεια η Ναταλία αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εκφράζοντας την αδυναμία που του έχει.«Μ’αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τους παίκτες στο Money Drop. Και μ’αρέσει και πολύ στα πρωινά» δήλωσε η Ναταλία. Σε πειράγματα όμως των συμπαρουσιαστών της, πρόσθεσε: 


«Γενικά να ξέρετε πως όποτε με ακούτε να μιλάω για εκπομπές άλλων καναλιών, σημαίνει πως τις βλέπω στο ζάπινγκ, όταν ο Alpha έχει διαφημίσεις»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...