Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

LADY GAGA : Με φώναζαν "τα δόντια από το κουνέλι" στο σχολείο

Η LADY GAGA έγραψε πριν από λίγο στο twitter: "They used to call me rabbit teeth in school, and now I'm a real live VOGUE BEAUTY QUEEN!" (Συνήθιζαν να με φωνάζουν "τα δόντια από το κουνέλι" στο σχολείο, και τώρα είμαι ένα πραγματικό ζωντανό VOGUE Beauty Queen! )"


Και πράγματι το περιοδικό VOGUE  την ανακηρύσσει "Βασίλισσα της Ομορφιάς" και στο εξώφυλλό του φιγουράρει  άλλη μια προκλητική φωτογράφηση της μεγάλης σταρ.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Στο Λονδίνο για τριήμερο Μενεγάκη - Παντζόπουλος


Μαγνητοσκοπημένη ήτανη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιας και η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο "πέταξαν" για Λονδίνο.

Η παρουσιάστρια ήθελε να ξεκουραστεί για ένα τριήμερο αλλά και να δει από κοντά ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τον αδελφό της Θοδωρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος και ο Μάκης Παντζόπουλος δείχνουν να έχουν ‘χτίσει’ μία πολύ καλή σχέση ανάμεσά τους και έτσι το τριήμερο προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστο για όλους.

Η Tζούλια κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας

Το σενάριο; Απίθανο. Η Tζούλια κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας -αλήθεια πότε έγινε το γύρισμα αυτό; Νύχτα; Μέρα;

Η τροχαία η Δημοτική αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι;- και κάποια στιγμή μπαίνει στην Porche της με σκοπό να συναντήσει τον έρωτα. Και τον συναντά στα πρόσωπα δύο μαύρων.

Ναι. Το γύρισμα είναι ΟΜΑΔΙΚΟ. Πάρτι με... ρακές. Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι ο Big Willy. Ο έγχρωμος πορνοστάρ με το μεγαλύτερο... δεν το γράφουμε δεν το γράφουμε είμαστε καλά παιδία... αλλά μας αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε (θα το πάθουμε το ψυχολογικό παρά τα όποια προσόντα όλων μας) και ο έτερος μαυρούκος ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Μοιραία συστατική επιστολή θα του γράψει η Τζούλια. Οποία ΤΙΜΗ.

Η ταινία είναι hardcore. Και σας το γράφουμε για να είμαστε σαφής καθώς το μοναδικό σημείο της ταινίας που έχει σενάριο είναι αυτό που η Τζούλια κυκλοφορεί γυμνή και οδηγώντας αναζητά τον έρωτα.

Όλη η υπόλοιπη ταινία έχει ανάσες βρυχηθμούς αχ βαχ αλλά και ατάκες όπως «τι μου κάνεις μαύρε μου... αράπη μου» και πολλά ακόμη σχόλια χρωματικού χαρακτήρα. Όσο για την τιμή; Κάτω από 15 Ευρώ. Βλέπετε η κρίση ακουμπά ακόμη και τις ταινίες που βοηθούν πολύ κόσμο να κοιμηθεί χαλαρά τις νύχτες...
Πηγή: gossip247.gr

Ο Αθηναγόρας νικητής του «Top Chef»!

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος ανακηρύχθηκε πρώτος Έλληνας top chef ρίχνοντας αυλαία στο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1!

Ο 26χρονος «τσέπωσε» χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ενώ δήλωσε πως θα δώσει μερίδιο στον δεύτερο, τον Μιχάλη Νουρλόγλου, ως δώρο για τον επικείμενο γάμο του.

Ο τελικός, πάντως, είχε απ’ όλα: από...
καμένα φαγητά μέχρι φωτιές στον φούρνο μικροκυμάτων, αλλά και στοιχεία από... «Master Chef»!

Ο τελικός του «Top Chef» ξεκίνησε με τους τρεις φιναλίστ -τον Αθηναγόρα, τον Μιχάλη και τον Γιώργο- να μαθαίνουν τα μυστικά της μοριακής κουζίνας από τον Ερβέ Προνζάτο. Τσίχλες μέσα σε «μπιλάκια» είδαμε, ενώ μάθαμε πως μπορούμε να κάνουμε παγωτό σε μερικά μόνο λεπτά χάρη στο... άζωτο.
Οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν πιάτα με τις τεχνικές που έμαθαν, δοκιμασία από την οποία αποχώρησε ο Γιώργος, αφού πρώτα ξεστόμισε ένα «στο διά*λ*, μην τα σπάσω» και τα παράτησε για λίγο , όταν έβαλε ακατάλληλο σκεύος στο φούρνο μικροκυμάτων και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί!

«Παιδιά κάτι βγάζει καπνό εκεί μέσα», φώναξε πανικόβλητη η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος της απάντησε: «μοριακή κουζίνα δεν ήθελες; Ορίστε και χωρίς καπνό»! «Μοριακή, όχι πυρηνική», του ανταπάντησε η παρουσιάστρια κι αν αυτό ήταν χιούμορ τότε μας έπιασε... ψύχρα.

Αθηναγόρας και Μιχάλης διασταύρωσαν τα μαχαίρια τους στην τελική δοκιμασία, για την οποία το πλατό χωρίστηκε στα δύο, δημιουργώντας δύο εστιατόρια. Οι μάγειρες βάφτισαν τα εστιατόριά τους, επιμελήθηκαν διακόσμηση και κάθε λεπτομέρεια και κλήθηκαν να φτιάξουν 5 πιάτα για 30 άτομα ο καθένας (τουτέστιν 150 έκαστος), έχοντας ως βοηθούς όλους όσους συμμετείχαν στο παιχνίδι! Ποιοί στρώθηκαν να φάνε; Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον χώρο της εστίασης.

Ηλίας Μαμαλάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Απόστολος Τραστέλης και Ερβέ Προνζάτο έκαναν τις τελευταίες τους τηλεοπτικές γευσιγνωσίες και ανακοίνωσαν το όνομα εκείνου που ήθελαν να κερδίσει. Ομόφωνα Αθηναγόρας ήταν η ετυμηγορία, με την Νάντια Μπουλέ να την ανακοινώνει απλά, λιτά κι απέριττα.

Ο Αθηναγόρας, λοιπόν, κέρδισε τις 50.000 και δήλωσε πως κάνει δώρο στον Μιχάλη για τον γάμο του... τα μισά! Σας θυμίζει κάτι από «Master Chef» αυτό; Πολλές οι ομοιότητες παιδί μου!

Στα 26 ο topchef, στα 26 και ο master chef. Μπακούρι δηλώνει ο πρώτος, μπακούρι και ο δεύτερος. Θα μοιραστεί τα λεφτά με τον δεύτερο λέει ο ένας, θα μοιραστεί τα λεφτά με τον δεύτερο κι ο άλλος! Άσε που στο τέλος έπεσαν λευκά κομφετί και στα δύο ριάλιτι μαγειρικής... χάθηκαν τα χρωματιστά;

Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν αναφώνησε η Νάντια Μπουλέ «θα καταρρεύσω» όπως η Ευγενία Μανωλίδου...
star.gr
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Νίκος Μαστοράκης: «Η Μενεγάκη κοιμάται μακαριότατο ύπνο»


Ο Νίκος Μαστοράκης έχοντας την εμπειρία και την σοφία μετά από τόσα χρόνια τηλεόραση σχολιάζει την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη κοιμάται ακόμη και μάλιστα μακαριότατο ύπνο. Αν είχε ξυπνήσει, θα έπρεπε να την είχε προβληματίσει η περσινή επιτυχία του ΑΝΤ1, ώστε να μην χρειαστεί να την αφυπνίσει η φετινή επιτυχία του Mega.

Δεν αρκεί να αυτοαποκαλείσαι ή να σε αποκαλούν κάποιοι “βασίλισσα της πρωινής ζώνης”, γιατί όλοι οι πραγματικοί βασιλιάδες που ξέρω δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά όλο το χρόνο για να κρατήσουν το θρόνο τους.

Η Ελένη μου θυμίζει οδηγό αγώνων που πήρε έναν αραμπά και είπε: “Δεν βαριέσαι. Είμαι τόσο καλή οδηγός, που δεν πειράζει να έχω τον αραμπά. Θα περάσω τη Ferrari”. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Μπορώ να βάλω και στοίχημα 500.000 ευρώ πως αν η Ελένη μου ανέθετε για δυο εβδομάδες την εκπομπή της και μου υποσχόταν ότι θα ήταν υπάκουη παρουσιάστρια, θα την έκανα πρώτη. Αν αποτύγχανα, δεν θα έπαιρνα δραχμή», δήλωσε ο μεγάλος δημοσιογράφος.
Πηγή:People

Νάντια Μπουλέ: «Ερωτεύομαι και γίνομαι αφελής»


Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για το πώς είναι στις σχέσεις της, αν θέλει να ερωτευτεί ξανά και με ποιον προτιμάει να συζητάει τα προσωπικά της;  

Τα προσωπικά σου με ποιον τα συζητάς;

«Με τις φίλες μου και τον μπαμπά μου. Μάλιστα ο πατέρας μου είναι ο καλύτερος ακροατής, γιατί γνωρίζει τα πάντα και έχει πολύ ξεκάθαρη άποψη, αφού με ξέρει καλύτερα από τον καθένα».

Θέλεις να ερωτευτείς ξανά;

«Μπορεί κάποιος να παραιτηθεί από τον έρωτα; Εγώ πάντως όχι»
Πώς είσαι όταν ερωτεύεσαι;

«Αφελής».

Γιατί το λες αυτό;

«Κατά τη διάρκεια της σχέσης θέλω να εξαντλώ όλα τα συναισθηματικά περιθώρια και την υπομονή που έχω για τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί του, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που οι φίλες μου το χαρακτηρίζουν, αφέλεια».
Πηγή:People

Η Δήμητρα Αιγινήτη γιορτάζει τον... χωρισμό της !

Παρέλαση επωνύμων Τρίτη βράδυ στο Caramela της λεωφόρου Συγγρού.

Η Δήμητρα Αιγινήτη στην πρώτη της ουσιαστικά έξοδο, μετά τον χωρισμό της από τον άνκορμαν του ALPHA Αντώνη Σρόϊτερ, επισκέφθηκε τον φίλο της και περσινό  συμπαρουσιαστή, Γιώργο Τσαλίκη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται φέτος με μεγάλη επιτυχία 

Λίγες θέσεις πιο δίπλα η Χριστίνα Κολέτσα sexy όπως πάντα.

 Σε διπλανό τραπέζι ο εορτάζων Τρύφωνας Σαμαράς με φίλους και η απαστράπτουσα Βάνα Μπάρμπα σε τρελά κέφια.


 Ο Αλέξανδρος Νότας από το X-factor έκλεψε όπως τις εντυπώσεις μιας και η ίδια η Βάνα του ζήτησε να ξανά ανεβεί στην πίστα να της αφιερώσει ένα τραγούδι.

  http://nyxtobaths.blogspot.com

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

3 χρόνια φυλακή στον Τόλη Βοσκόπουλο

Τρία χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Δικαστήριο στον δημοφιλή τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο για τα χρέη του πρός την εφορία.

Πρόκειται για την πρώτη δίκη από μια σειρά που θα ακολουθήσουν και η καταδίκη του Τόλη έγινε ερήμην μια και παρέστη μέσω του δικηγόρου του.


Ο Τόλης δικάστηκε γιατί ΔΕΝ μπήκε στην περαίωση και η οφιελή του είναι, πλέον, απαιτητή από το ελληνικό Δημόσιο.

Όλα ξεκίνησαν από μια τηλεοπτική εκπομπή όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μόνος του παραδεχτεί ότι δεν είχε πληρώσει φόρους.
 
Το χρέος προς την εφορία του Τόλη Βοσκόπουλου, ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις και του επιβλήθηκε λόγω της μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για τις αμοιβές από νυχτερινά κέντρα όπου εργαζόταν, από δικαιώματα δισκογραφικών εταιριών και λόγω απόκρυψης εισοδημάτων από ακίνητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, στο μηχανογραφικό δελτίο που έχει συντάξει το 2009 η ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών φαίνεται ότι από το 1993 μέχρι και σήμερα ο Τ. Βοσκόπουλος δεν έχει πληρώσει δεκάρα για τον φόρο εισοδήματος και άλλους λοιπούς φόρους .

Οι αναλογούντες φόροι ανέρχονται : κεφάλαιο 3.169.449,80 με προσαυξήσεις 2.315.085,80 και τέλη 17.365,95. Έτσι, το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 5.501.901,55 ευρώ. Το εν λόγω ποσό έχει βεβαιωθεί από την αρμόδια εφορία και έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο.

Ήδη η ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών έχει προχωρήσει σε κατασχέσεις των ακινήτων του τραγουδιστή, ενώ έχει ζητήσει και την ποινική του δίωξη.

Μάλιστα με συνεχείς προσφυγές στη δικαιοσύνη κατά το διάστημα 2003-2008 ζητείτο η διαγραφή του χρέους λόγω αδυναμίας εξόφλησής του, ωστόσο η δικαιοσύνη αποφάσισε την οριστική βεβαίωση του χρέους στην αρμόδια ΔΟΥ.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν με ενδιαφέρουν οι κριτικές που μου κάνουν»


Αφορμή την κόντρα Διαμαντάκου - Κορομηλά βρήκε ο Γιώργος, για να επαναλάβει ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέγεται και τι γράφεται για αυτόν. «Θέλω να πω για την Ρούλα, ότι το να λέει ότι δεν την ενδιαφέρει η κριτική και να απαντάει δείχνει ότι την ενδιαφέρει», είπε ο Λιάγκας και πρόσθεσε «Σε ό,τι αφορά εμένα θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν τηλεκριτικοί, για να μας μαζεύουν λίγο τα χαλινάρια, αλλά… εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να τα διαβάζω».

Βέβαια, το να θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχουν τηλεκριτικοί, αλλά δεν του καίγεται και καρφάκι τι θα πουν για αυτόν, είναι λίγο αντιφατικό. Δύο ερμηνείες υπάρχουν: Είτε σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει ανάγκη να του σφίξουν τα χαλινάρια, είτε ότι τους «γράφει».

«Πολλές φορές μου λένε “α, γράψανε αυτό για σένα” και εγώ δεν το γνωρίζω», καταλήγει. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι συμβουλεύει και τον Δ. Ουγγαρέζο να μην ασχολείται, γιατί του δημιουργείται εκνευρισμός.

Εν τω μεταξύ, στο θέμα αναφέρθηκε και μέσω της στήλης του στην RealNews, όπου παραδέχτηκε ότι παλαιότερα στενοχωριόταν για όλα αυτά, εκνευριζόταν, βούρκωνε, όμως έρχεται «κάποια στιγμή που όλα όσα αποτελούσαν μέχρι τώρα την παραφωνία της μου φαίνονται τόσο μικρά και ασήμαντα, που είναι σαν να μην έγιναν ποτέ».

Ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι έχει αλλάξει εξαιτίας του γεγονότος ότι θα γίνει μπαμπάς, καθώς κατάλαβε ότι τίποτα άλλο δεν είναι τόσο σημαντικό.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Elton John: Ο πατέρας μου με απογοήτευσε

Elton John, English singer-songwriter and pian...Image via Wikipedia

Ο ίδιος έγινε πατέρας σε αρκετά μεγάλη ηλικία, μόλις πριν από ένα μήνα. 

Ο Elton John που απέκτησε με παρένθετη μητέρα τον μικρό Zachary, μίλησε για πρώτη φορά για τη δική του σχέση με τον πατέρα του. Ανέφερε ότι τον απογοήτευσε με τη συμπεριφορά του και από το γεγονός ότι ποτέ δεν τον είδε να παίζει στη σκηνή όταν ξεκινούσε να δοκιμάζει την τύχη του στο πιάνο.

Ο Stanley Dwight, έπαιζε κι αυτός τρομπέτα, αλλά ποτέ δεν κατάλαβε το γιο του. «Ήταν ένας σκληρός και χωρίς αισθήματα άνθρωπος. Σκληρός. Τελικά ήταν απών σε όλη μου τη ζωή», είπε ο Elton John.
Enhanced by Zemanta

Πήραν εξιτήριο οι γυναίκες του

Στο σπίτι τους βρίσκονται πλέον με το νέο μέλος της οικογένειάς τους η Μαριάννα Τουμασάτου και ο σύζυγός της, ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου. 
 
Η ηθοποιός πήρε χθες εξιτήριο, ενώ ο σύζυγός της περίμενε εναγωνίως να μεταφέρει τις γυναίκες της ζωής του στο σπίτι τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε τυλίξει τη μικρή σε μια ροζ κουβερτούλα και έχοντάς την στην αγκαλιά της κάθισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Μάλιστα, έξω από το μαιευτήριο τους περίμεναν τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι, και εκείνοι απλώς τους χαμογελούσαν τρισευτυχισμένοι.

Η ηθοποιός γέννησε με καισαρική τομή στο ιδιωτικό μαιευτήριο «Ρέα» και το μωράκι της ζυγίζει τρία κιλά. Ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν έφυγε λεπτό από κοντά της και τη βοήθησε να ξεπεράσει την αγωνία της για τον τοκετό.

Εξω από το δωμάτιο της ηθοποιού βρίσκονταν δεκάδες συνθέσεις από λουλούδια και μπαλόνια, τόσο από συναδέλφους όσο και από θαυμαστές της, με ευχές για τη νεογέννητη μπέμπα τους. Το δωμάτιο της μικρής ήταν πανέτοιμο εδώ και μέρες - φυσικά, σε αποχρώσεις του ροζ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο με πολιτικό γάμο, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέση, με μάρτυρες την Ελενα Ακρίτα και την Ηρώ Λούπη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο δεξί», το σενάριο της οποίας αποδείχτηκε προφητικό για την πραγματική ζωή τους.

Η μικρούλα είναι το πρώτο παιδάκι των ηθοποιών, ενώ δεν αποκλείεται ο θρησκευτικός γάμος τους να γίνει μαζί με τη βάφτιση.

Πάντως, αν τηρήσουν τις παραδόσεις, χρέη νονάς θα αναλάβει η Ελενα Ακρίτα, που ήταν μάρτυρας στον πολιτικό τους γάμο
espressonews.gr

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ρούλα Κορομηλά: «Είδατε πουθενά κρεβατώματα, χουφτώματα ή άλλα σεξουαλικά;»

«Δεν προσβάλλαμε την αισθητική κανενός, μην ακούτε κανέναν» φώναζε το πρωί της Κυριακής (30/01) η Ρούλα Κορομηλά από την ραδιοφωνική της εκπομπή. Για μια ακόμη φορά. Όχι πως «τα έχωσε» κανονικά προς πάσα κατεύθυνση… Οοοοχι πως απευθύνθηκε προς την κυρία Διαμαντάκου και όποιον άλλο κατηγορούσε το Big Brother…

Μα κι αυτό το Big Brother… και τι δεν γράφτηκε… και τι δεν ακούστηκε… Η Ρούλα τα είπε ξεκάθαρα: «Δεν με ενδιαφέρει για ποιο λόγο μπήκαν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να ήταν λόγω οικονομικών προβλημάτων, λόγω δημοσιότητας, λόγω πολλών. Εμένα αυτό δεν με αφορά. Με αφορά ότι ούτε σεξουαλικές σκηνές είδαμε, ούτε χουφτώματα, ούτε κρεβατώματα, ούτε τίποτα. Δεν προσβάλλαμε την αισθητική κανενός και πιστέψτε με εάν υπήρχε κάτι που θα με προσέβαλε και θα προσέβαλε την αισθητική μου, το ήθος μου, την οικογένειά μου ή οποιονδήποτε άλλο, θα ήμουν η πρώτη που θα αποχωρούσα από το παιχνίδι».


Αυτά η Ρούλα τα είπε για ορεκτικό βέβαια. Το κυρίως πιάτο είχε περισσότερα και πιο «ζουμερά». «Μετά από 22 χρόνια που είμαι στο χώρο, κάποιοι ή έχουν ασθενή μνήμη ή δεν θέλουν να θυμούνται αυτά που έχω κάνει. Εγώ όμως δεν ήρθα να αποδείξω ποια είμαι. Το έχω κάνει αυτό πολλά χρόνια πριν. Για να παραμένω, δεν είμαι ούτε χαζή, ούτε άπειρη. Και στο κάτω κάτω τους παίκτες δεν τους επέλεξα εγώ. Αυτό δεν το λέω για να υποστηρίξω το project, γιατί εγώ αύριο μπορεί να κάνω κάτι άλλο, ή να μην κάνω και τίποτα. Αλλά στην τελική, αν δει κανείς γύρω μας καταστάσεις που διαβάζουμε και βλέπουμε για την τηλεόραση, το πιο ανώδυνο πρόγραμμα ήταν το Big Brother».

Το πιο… «ανώδυνο;» Δηλαδή τι ήταν πιο επώδυνο από τα ημίγυμνα κορίτσια με τα ψεύτικα μαλλιά; ‘ Η παίκτες που πάνω στην απελπισία τους έπιαναν κουβέντα με τα δέντρα του κήπου έξω από το σπίτι; ‘Η ακόμα ακόμα και από ένα 18χρονο κοριτσάκι που «την λέει» στην καταξιωμένη παρουσιάστρια γιατί δήθεν δεν την άφησε να μιλήσει…

Σε αυτό που συμφωνούμε βέβαια είναι αυτό που είπε ότι «εάν ήθελα να εκμεταλλευτώ καταστάσεις, συμπεριφορές αμηχανίες, θα το είχα κάνει». Δυστυχώς μαζί με εσάς έκαναν κι άλλοι πράγματα και μάλιστα πολλά. πηγή: star

Ναταλία Γερμανού: «Αν ανοίξω το στόμα μου θα κλείσω σπίτια»



Το πρωί της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού είχε καλεσμένο τον Χρήστο Χολίδη, στον οποίο αφηγήθηκε περιστατικό που της συνέβη με θαυμάστρια του τραγουδιστή.

«Μου έστειλε γράμμα μία θαυμάστριά σου και μου είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σου και θέλει να μεσολαβήσω για να σε γνωρίσει. Κι εγώ της απάντησα ότι μπορείς να πας και να τον βρεις στο Ρομέο που τραγουδάει, δεν χρειάζεσαι την μεσολάβηση κανενός, απλά ο Χρήστος δεν είναι σαν κάτι άλλους τραγουδιστές που μόλις δουν θαυμάστρια αρχίζουν κουβεντούλες τύπου καλώς τηνα… τι κάνεις μαναράκι μου;»  
«Όπως;», την ρωτάει η Σίσσυ, που κρεμόταν από τα χείλη της μην τυχόν και μέσα στους τραγουδιστές που εννοούσε η Ναταλία βρισκόταν και ο άντρας της. «Δεν θα πω, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα κλείσω σπίτια»… λέει εκείνη. Και πήγε να την πει και στην Σίσσυ: «Τώρα εσύ θέλεις να κάνεις νούμερα έτσι;»

«Όχι, να κρατήσω το σπίτι μου που θα κλείσει!», απάντησε η Σίσσυ, αλλά η Ναταλία την καθησύχασε ότι δεν εννοούσε τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Εν τω μεταξύ ο Χολίδης, όχι πως καταχάρηκε και με αυτό που άκουσε, αλλά τί να κάνει κι αυτός, έδωσε τόπο στην οργή... Ε, δεν μας λέει ποιον εννοούσε ή καλύτερα ποιους, να μας φύγει και μας η περιέργεια;  πηγή: star

Νίκη Πόντε: «Μερικές φορές θυμώνω με τα σχόλια του Μουρατίδη»


Είναι δεκαεννιά χρόνων και ήρθε από το Τορόντο του Καναδά για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Η Νίκη Πόντε έχει καταφέρει να φτάσει στον τελικό του «X-Factor» αλλά και να διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision.

Σε συνέντευξη της στο ένθετο ΟΛΑ μίλησε για τη σχέση που έχει με τους κριτές του σόου, δηλώνοντας πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζεται με την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Θεωρεί τον Γιώργο Λεβέντη έναν πολύ γλυκό άνθρωπο, ενώ δίνει μεγάλη προσοχή στα σχόλια του Γιώργου Θεοφάνους καθώς πιστεύει ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος μουσικός.

Όσο για το Νίκο Μουρατίδη; Η Νίκη εξηγεί ότι αν και πολλές φορές κάνει επιθετικά που την κάνουν να θυμώνει, εκτός σόου είναι very nice guy.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...