Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Έγκυος η Πενέλοπε Κρουζ

Τεσσάρων μηνών έγκυος είναι η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης  εφημερίδας El Mundo.

Μάλιστα, η 36χρονη εκρηκτική ηθοποιός τώρα προσέχει πάρα πολύ τον εαυτό της και τη διατροφή της. To κάπνισμα το έκοψε μαχαίρι!

Εν τω μεταξύ όπως σημειώνει ο συντάκτης του δημοσιεύματος, στις σκηνές δράσης που γυρίστηκαν για την τέταρτη συνέχεια της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής», στην οποία η Κρουζ υποδύεται μία πρώην αγαπημένη του πειρατή Τζακ Σπάροου (Τζόνι Ντεπ), χρειάστηκε να ντουμπλαριστεί εξαιτίας της φουσκωμένης κοιλίτσας της.

Η εγκυμοσύνη της Κρουζ έρχεται σαν ολοκλήρωση στην ευτυχία της με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, με τον οποίο στις αρχές του μήνα παντρεύτηκαν μυστικά.


Το μωράκι είναι ο «καρπός» ενός μεγάλου έρωτα!!!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Θρίλερ με το διαζύγιο της πρώην του Αλιάγα

Γιώτα Τριγώνη - Λάζαρος Αγαδάκος… Δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.. Ένας γάμος που κράτησε σχεδόν έναν χρόνο κι ένα θυελλώδες διαζύγιο με τους δυο τους να βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα.

Ο έρωτας τους και ο γάμος τους ήταν σαν παραμύθι. Η Γιώτα Τριγώνη, μόλις είχε χωρίσει από τον Νίκο Αλιάγα, εκείνο το διάστημα συναντάει και πάλι τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο,  ήταν φίλοι στο παρελθόν, και εκείνη η συνάντησή τους έμελλε να τους αλλάξει τη ζωή.

Μέσα σε 5 μήνες  παίρνουν την  απόφαση να  παντρευτούν στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, ήταν ένα ζευγάρι που απέφευγε τις τηλεοπτικές κάμερες. Η Γιώτα Τριγώνη που είναι οδοντίατρος, ταξίδευε συχνά στην Ελβετία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ήταν τόσο καλά μαζί που τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Γιώτα Τριγώνη που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της.

Επίσης, σύμφωνα με το gossip-tv,  ο πατέρας του μπασκετμπολίστα Λάζαρου Αγαδάκου, Γιώργος, έκανε μήνυση τόσο κατά της κας Τριγώνη όσο και κατά του αδερφού της.  ΟΓιώργος Αγαδάκος ισχυρίζεται πως η Γιώτα Τριγώνη δεν είναι οδοντίατρος, παραπλανώντας τόσο την οικογένειά του όσο και τον κόσμο.

«Η μηνυόμενη εμφανιζόταν κατά τις δηλώσεις της πάντα ως πολύ επιτυχημένη οδοντίατρος, ιδιοκτήτης υπερσύγχρονων κλινικών στην Αθήνα και την Ελβετία, με τους διασημότερους του πλανήτη! Γνωστά ονόματα του Hollywood, διάσημους αθλητές και τραγουδιστές. Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο διαπιστώσαμε τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια για το ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με όσα μας διαβεβαίωνε η μηνυόμενη. Χαρακτηριστικά δε φαινόταν να εργάζεται , πολλώ δε μάλλον να διατηρεί υπερσύγχρονη κλινική στην Ελβετία. Ενδεικτικό είναι και το γεγονός, ότι κατόπιν αιτήσεώς μας, οι οδοντιατρικοί σύλλογοι Αττικής και Πειραιώς μας διαβεβαίωσαν, ότι δεν υφίσταται εγγεγραμμένη στα μητρώα τους οδοντίατρος με το όνομα Παναγιώτα Τριγώνη».

H Τζούλια τα «πέταξε» όλα έξω στη Μύκονο!

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου έφτασε την Τρίτη η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία με το που πάτησε στο νησί κατάφερε να αναστατώσει τους πάντες.

Η «Απόλυτη», μαζί με το στενό φίλο και συνεργάτη της  Μένιο Φουρθιώτη, έφτασαν στην παραλία της Ψαρούς με ένα μικρό φουσκωτό. Αφού έκανε ηλιοθεραπεία και κολύμπησε για λίγο, αποφάσισε να κάνει κάτι για να σπάσει την… μονοτονία. Έτσι έμεινε topless με τους φωτογράφους γύρω της να την απαθανατίζουν.

Όταν πήγε στην προβλήτα για να επιστρέψει στο σκάφος, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από τους παπαράτσι αλλά μάλιστα έβγαλε και το πάνω μέρος του μαγιό  της για να τους… διευκολύνει, αρχίζοντας να ποζάρει.

Φωτογράφος που ήταν στο νησί είπε: «Έκανε σόου και εννοείται ότι όλοι καταλάβαμε ότι το έκανε επίτηδες. Πόζαρε σαν σταρ πολύ επιδεικτικά».

Και δεν είναι μόνο αυτό. Όταν Μένιος και Τζούλια απομακρύνθηκαν από την παραλία με το φουσκωτό  η Τζούλια έβγαλε και το κάτω μέρος του μαγιό.

Έτσι για να…. «αεριστεί» ρε παιδί μου..

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σοκ: Ο Mel Gibson κακοποίησε και την κορούλα του!

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις από την κασέτα που παραδόθηκε στην αστυνομία από την πρώην σύντροφος  του Mel Gibson, την Grigoviera δεν σταματούν…
Mel GibsonΑπό ότι καταλαβαίνει κανείς ακούγοντας προσεχτικά την κασέτα, ο γνωστός ηθοποιός, χτύπησε και την κορούλα του ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της. Παράλληλα έβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο…

Μάλιστα η πρώην σύντροφος του Mel Gibson, ακούγεται να τον παρακαλάει να σταματήσει αλλά και να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια.

Να ο ανατριχιαστικός διάλογος  που δείχνει σε τι τέρας έχει μετατραπεί ο άλλοτε αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός…
Mel: «Η κόρη μου δεν χρειάζεται μία χρυσοθήρα, μία ρωσίδα πόρνη για μάνα. Όλοι ξέρουμε τι είσαι και θα πάρω το παιδί μου πίσω!»

Oksana: «Τι είπες; Δε θα έχεις ποτέ αυτό το παιδί!»

Mel: «Ξέρουν τι είσαι και δε θα σε αφήσουν να την κρατήσεις»

Oksana: «Συμπεριφέρεσαι σαν τρελός αυτή τη στιγμή. Χτύπαγες κι έμενα και το παιδί μας όταν το είχα στην αγκαλιά μου. Μel, χάνεις το μυαλό σου, χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια».

Mel: «Θες μία γ*μ*μ*νη κλοτσιά στον κ*λ* επειδή είσαι σκ*λα, πόρνη και χρυσοθήρας! Θέλω το παιδί μου πίσω, Κανένας δε θα σε πιστέψει.. άι γα**σου!»

Η είδηση αυτή έχει ήδη προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια showbiz και επιβαρύνει ακόμα παραπάνω την φήμη αλλά και το κύρος του ηθοποιού ο οποίος βλέπει τις πόρτες να κλείνουν η μία μετά την άλλη..
Enhanced by Zemanta

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: «Hot» Weekend στην Σαντορίνη

Ένα… hot Σαββατοκύριακο στην Σαντορίνη πέρασαν δυο πρόσωπα που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε ότι τα συνδέει τόσο… στενή «φιλία». Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια που βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο νησί.

Αν και φρόντισαν να περάσουν απαρατήρητοι μιας και απομονώθηκαν κατά πάσα πιθανότητα στο ολοκαίνουργιο «παλάτι»του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τα… «αδιάκριτα βλέμματα» τους εντόπισαν στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή τους από το νησί.

Έτσι μπορεί να μην τους είδε κανείς να κυκλοφορούν στο νησί, αλλά οι… «περίεργοι» επιβάτες που βρίσκονταν στο ίδιο αεροπλάνο τους πέτυχαν στην επιστροφή και το μαρτύρησαν: «Ο Χατζηγιάννης και η Μακρυπούλια κάθονταν μπροστά στη πρώτη θέση και η επικοινωνία τους ήταν πολύ ζεστή… Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο πήγαν να πάρουν τις αποσκευές τους ο καθένας χωριστά και έφυγαν προς διαφορετική κατεύθυνση, δίνοντας την εντύπωση στους παρευρισκόμενους ότι δεν… γνωρίζονται καν!» είπε συνταξιδιώτης τους στην ίδια πτήση.

Σημειολογικά πάντως, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που παρέδωσε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη το βραβείο του Καλύτερου Άνδρα Τραγουδιστή στα φετινά βραβεία Madκαι δε αρκέστηκε μόνο στο να τον φιλήσει απλά, αλλά του ψιθύρισε και κάτι στο αυτί.Τώρα τι του είπε το ξέρουν μόνο οι δυο τους!

Πηγή: Espresso

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Το λίφτινγκ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Το φυσιοθεραπευτή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνάντησε ο ρεπόρτερ του Star στην Πάρο και έβγαλε… «λαβράκι»! Ο φυσιοθεραπευτής του μίλησε για τις αισθητικές παρεμβάσεις και τη νέα οδοντοστοιχία του ιταλού πρωθυπουργού.

Με τα μαγικά χέριατου φυσιοθεραπευτή του που ακούει στο όνομα Αρμάντο, ο Καβαλιέρε προσπαθεί να ξεχάσει τα βάσανα σε μια περίοδο που η δημοτικότητα του έχει πάρει τον κατήφορο.

Ο Αρμάντο μιλά για τον Σίλβιο με τα καλύτερα λόγια: « Είναι σπουδαίος, ωραίος, μια χαρισματική προσωπικότητα». Κι αυτή η προσωπικότητα με τα ροζ σκάνδαλα και την άστατη ζωή καμαρώνει για το νέο του πρόσωπο και την νέα του οδοντοστοιχία, σύμφωνα πάντα με τον φυσιοθεραπευτή του.

Εκτός όμως από το χαμόγελο ο Αρμάντο αποκαλύπτει πως ο Μπερλουσκόνι έκανε και ένα μίνι-λίφτινγκ στο προσωπάκι! Για αυτό παρά τα 73 του χρόνια και το ατύχημα που είχε όταν ένας άντρας του επιτέθηκε πετώντας του ένα αγαλματάκι στο πρόσωπο, ο Ιταλός πρωθυπουργός δείχνει φρέσκος σαν να… ξαναγεννήθηκε!

Έτσι, μπορεί ο Σίλβιο να κάνει άστατη ζωή και να του αρέσουν οι χυμώδεις γυναίκες, όμως απ΄ ότι μάθαμε προσέχει και τον εαυτό του.


Δείτε τι μας αποκάλυψε ο φυσιοθεραπευτής του.

Χρουσαλά - Πατίτσας: Διακοπές στη Μύκονο!

Μετά το πάρτι στο Αβέρωφ η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όλοι σκέφτηκαν ότι προφανώς, όπως θα έπρεπε άλλωστε, ένιωσαν άσχημα με την ενέργεια τους αυτή και απομακρύνθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά πού…

Το ζεύγος, που προκάλεσε τον εκνευρισμό των Ελλήνων, πέρασε ένα διάστημα ξεκούρασης (τόσο είχαν κουραστεί τα παιδιά από τον χορό) στην Κορσική, έκανε ένα πέρασμα από το Γκστάατ, όπου βρίσκονται οι κουμπάροι τους και συνέχισαν με διακοπές για δύο σε Τήνο και Μύκονο.

Στην Μύκονο βρέθηκε μαζί και ο αδερφός της Μαριέττας, Θανάσης, αλλά και ο μητέρα του Λεό, Μαριγώ! Μαζί με μεγάλη παρέα διασκέδασαν στα Astra, ενώ ο Λεό επιδόθηκε στο windsurfing την επόμενη μέρα, καθώς είναι το αγαπημένο του σπορ.

Στην παρέα τους, η οποία αποτελείτο από πάρα πολλά άτομα, βρέθηκε και ο φωτογράφος και φίλος της Μαριέττας, Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος δεν σταμάτησε να τους φωτογραφίζει, ενώ το νιόπαντρο ζευγάρι ήταν full στα μέλια.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τις διακοπές του ζευγαριού στο βίντεο που ακολουθεί…

Photos: Hello!, OK

Δεν ήξεραν ότι κέρδισαν εννιά εκατομμύρια στο Λόττο

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους και τα μάτια τους, ένα ζευγάρι Βρετανών, η Susan και ο Ivan Westbury από το Νόττινχαμ, όταν πληροφορήθηκαν πως κέρδισαν στο Λόττο 9.153.000 Ευρώ.

Το ζευγάρι των Βρετανών είχε αγοράσει τον λαχνό την περασμένη εβδομάδα έναντι 11 ευρώ, αλλά δεν μπήκε στον κόπο να κοιτάξει τα τυχερά νούμερα της κλήρωσης του Σαββάτου.

Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν η Susan πήγε στο σούπερ μάρκετ και αφού έκανε τα ψώνια της έδειξε σε μία υπάλληλο το δελτίο του Λόττο για να το ελέγξει.

Εκεί όμως την περίμενε μία αναπάντεχη έκπληξη, καθώς η υπάλληλος την πληροφόρησε ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού. Αμέσως ειδοποιήθηκε και ο διευθυντής του καταστήματος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο λαχνός της Susan ήταν όντως το μαγικό χαρτάκι των εννέα εκατομμυρίων Ευρώ.

Αμέσως ο διευθυντής του καταστήματος ειδοποίησε και τον σύζυγο της τυχερής, ο οποίος στην αρχή θεώρησε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Ωστόσο πήγε και αυτός στο σουπερ μάρκετ και όταν είδε τη σύζυγό του να κλαίει από χαρά, συνειδητοποίησε ότι η τύχη τους είχε χαμογελάσει για τα καλά.

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη στο τέλος του μήνα θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς!
Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στη Χαλκιδική, και καθημερινά έκανε νωρίς το πρωί το μπάνιο του στη θάλασσα, στη συνέχεια δοκίμαζε τις τοπικές σπεσιαλιτέ σε ταβερνάκια της περιοχής ενώ το βράδυ έκαναν βόλτες στο λιμανάκι μαζί με την κορούλα τους Μαρία.
Όπως αναφέρουν φίλοι του ζευγαριού ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του!

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ρέμος-Κακούτη: Mαζί στη Ρόδο

Ο Αντώνης Ρέμος κάνει διακοπές στη Ρόδο και δεν είναι μόνος. Ο τραγουδιστής, διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο του νησιού συντροφιά με το μοντέλο Βάσια Κακούτη.

 Στα αποκλειστικά πλάνα που θα δείτε, ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά «κοίτα εσύ να με προσέχεις», κοιτώντας στα μάτια την Βάλια Κακούτη που κάθεται δίπλα του. Ο τραγουδιστής παρέα με το μοντέλο διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, πρώτο τραπέζι πίστα.

Οι θαμώνες του κέντρου από την άλλη που δεν έχασαν ευκαιρία να δουν σε ποια τραγουδά με τόσο πάθος τις ερωτικές του επιτυχίες ο Αντώνης Ρέμος, πήραν τις φωτογραφικές τους μηχανές και περικύκλωσαν το τραπέζι του! Σίγουρα πάντως δεν είδαν την Ζέτα Μακρυπούλια, αφού το «δεν τελειώσαμε» το άκουγε η Βάλια Κακούτη που καθόταν ακριβώς δίπλα του και το… «ζούσε».

Πάντως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στα αποκλειστικά αυτά πλάνα τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά σε άλλη γυναίκα μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα. Τώρα αν είναι ή όχι ζευγάρι μάλλον το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους. Το σίγουρο είναι ότι περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο «νησί των ιπποτών».

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Έκλαψε στη βάφτιση του γιου της η Σοφία Παθέκα

Το δεύτερο γιό της βάφτισε η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα και ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον μικρό Αλέξανδρο και περίμεναν να ακούσουν το κλάμα  του, την ώρα που θα τον βουτούσαν στην κολυμπήθρα, τελικά έκλαψε η μαμά του από τη συγκίνηση.

Ο μόλις δέκα μηνών Αλέξανδρος μάλλον είναι γεννημένος κολυμβητής, αφού όλη την ώρα ήταν χαμογελαστός και έδειχνε να του αρέσει το νερό. Τελικά μόνο όταν τον έβγαλαν από την κολυμπήθρα τους έκανε τη χάρη και έκλαψε για να τηρηθεί το έθιμο.

«Αφού τον ζορίσαμε στην κολυμπήθρα μετά μας έκλαψε,  αλλά είναι γούρι το κλάμα. Πρέπει να κλαίει το μωρό» είπε η γυμνάστρια. Και συμπλήρωσε απευθυνόμενη στο μικρό: «έλα αγάπη».

Η Σοφία Παθέκα επέλεξε για τη  βάφτιση ένα κόκκινο  στενό φόρεμα και ήταν ιδιαίτερα ευτυχής ανάμεσα στους τρεις …σωματοφύλακές της, τον σύζυγο και τους δύο γιους.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...