Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Stars System!: Ποια είναι τα καλύτερα διαστήματα στον ερωτικό τομέα για κάθε ζώδιο;

Την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον Γιώργο Πανόπουλο και αναλύουν τα ερωτικά των 12 εκπροσώπων του ζωδιακού για το 2013. 

Τι υπόσχεται η νέα χρονιά για τον έρωτα και τις σχέσεις; Ποια είναι τα καλύτερα διαστήματα στον ερωτικό τομέα για κάθε ζώδιο;

Ακόμη, πώς θα είναι η κινέζικη χρονιά που ξεκινάει σήμερα; Τι επιφυλάσσει η χρονιά του φιδιού για κάθε ζώδιο;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η αγαπημένη  συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται  με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επέστρεψε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 11 - 15 Φεβρουαρίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με τον Κώστα, τη Νατάσσα, τη Σοφία, τον Γιώργο, και την Πόπη.

Τη  Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει ο Κώστας.
Πρώτος οικοδεσπότης της εβδομάδας είναι ο Κώστας, ο οποίος έχει τρείς μεγάλες αδυναμίες: τον ΠΑΟΚ, το μπάσκετ και τα ψάρια του ενυδρείου του. Ο Κώστας μπαίνει δυναμικά στην κουζίνα και αναλαμβάνει δράση. Θα κερδίσει τις εντυπώσεις με το μενού που θα ετοιμάσει ή θα βρεθεί στο κλαμπ των ηττημένων στο τέλος της εβδομάδας;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Κώστα.
Η παρέα θα συναντηθεί για πρώτη φορά στο φιλόξενο σπίτι  του Κώστα. Ο Κώστας δημιουργεί ένα μενού με τη δική του υπογραφή. Τι εντυπώσεις θα αφήσει η «Μελιτζανόσουπα» που ετοιμάζει; Θα αρέσει το «Κότσι με Τραχανά Καρμπονάρα»; Πόσο «Ζεστό και Αμαρτωλό» θα είναι το επιδόρπιό του;

Την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Νατάσσα.
Την Τρίτη, σειρά  να μπει στην κουζίνα έχει η Νατάσσα. Η Νατάσσα είναι φιλόζωη και συμμετέχει ενεργά στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Με το γνήσιο ποντιακό ταμπεραμέντο της, η Νατάσσα μπαίνει στην κουζίνα έτοιμη για όλα.  Στόχος της ένας: να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία με τις γαστρονομικές προτάσεις της.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Νατάσσας.
Η Νατάσσα ετοιμάζει το δεύτερο δείπνο της εβδομάδας με κέφι και μπρίο. Θα καταφέρει να ικανοποιήσει τους καλεσμένους της με το παραδοσιακό ποντιακό μενού της; Πώς θα υποδεχτούν οι νέοι της φίλοι μια «Σφιχταγγαλιαστή Όρνιθα» στο τραπέζι τους; Τι έκβαση θα έχει η «Τυρένια Υπόθεση»; Θα φτάσει η «Σοκολάτα στον 4ο»;

Την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου στην κουζίνα μπαίνει η Σοφία.
Την Τετάρτη, τη δική της μάχη στην κουζίνα δίνει η Σοφία, μια φιλόλογος που πρόσφατα απέκτησε το πρώτο της παιδί. Όλη η ζωή της περιστρέφεται πλέον γύρω από το νέο μέλος της οικογένειάς της. Για το δείπνο της Τετάρτης ετοιμάζει ένα… ταξιδιάρικο και μέσα στα μέλια μενού.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Σοφίας.
Η Σοφία μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει το δικό της δείπνο για την παρέα της Θεσσαλονίκης. Πόσο θα γλυκάνει τους ουρανίσκους το «Γλυκόπουλο» που θα σερβίρει; Πώς θα είναι το ταξίδι για ένα «Γουρουνάκι στην πόλη των Βρυξελλών»; Πόσο «Εξωτική» θα είναι η κρέπα της;

Την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Γιώργος.
Την Πέμπτη, τραπέζι  για πέντε στρώνει ένας επιπλοποιός. Ο Γιώργος, όπως ισχυρίζεται, ξέρει να χειρίζεται τα εργαλεία της κουζίνας το ίδιο καλά με τα εργαλεία του εργαστηρίου του. Πόσο ικανός θα αποδειχτεί στην τέχνη της μαγειρικής;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Γιώργου.
Ο Γιώργος μπαίνει στην κουζίνα με πολύ μεγάλες προσδοκίες. Θέλει να περάσει τους καλεσμένους του από ένα γευστικό αλλά και «Κολασμένο Τούνελ», να τους συστήσει μια «Μοντέρνα Σμυρνιά» και να τους κεράσει ένα γλυκό στο οποίο έχει συνδυάσει «Οκτώ» συνταγές. Θα τα καταφέρει;

Την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Πόπη.
Τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας είναι η Πόπη, ένα γλυκό κορίτσι που έχει να πει μια καλή κουβέντα για όλους. Αν και εργάζεται για μεγάλο διάστημα κάθε χρόνο στη Μύκονο, δεν έχει χάσει καθόλου το γνήσιο Θεσσαλονικιώτικο στιλ της, αντιμετωπίζοντας τους πάντες με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Πόπης.
Η μαγειρική αυλαία πέφτει στο σπίτι της Πόπης. Η Πόπη, με τη θετική της ενέργεια, ετοιμάζει το δικό της δείπνο χωρίς μεγάλη δυσκολία. Πόσο απολαυστικό όμως θα είναι το «Καλάθι» που θα παρουσιάσει; Τι θα κάνει ο «Χοίρος όταν συναντήσει την Κότα»; Πόσο «Υγιεινό και Νόστιμο» θα είναι το επιδόρπιό της;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και  θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των  διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

H επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Sex Revolution» του Χάρη Ρώμα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο “Fabrica Athens” η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Sex Revolution» του Χάρη Ρώμα

Η νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα, γράφτηκε για την θεατρική ομάδα "Fabrica Athens" και ανέβηκε στον ομώνυμο χειροποίητο χώρο τους, κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, με σαράντα μόλις θέσεις, στον Κεραμεικό. Η παράσταση ξεκίνησε απο τις 25 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα οι παραστάσεις είναι sold out.

Οι ήρωες της παράστασης είναι δύο ζευγάρια Αμερικανών στο Chicago, που διευρύνουν την σεξουαλική επανάσταση το 1970, με κωμικοτραγικές συνέπειες. Στην ιστορία εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια του ενός ζευγαριού και ο προσωπικός τους γυμναστής.

Στην παράσταση συμμετέχουν αρκετοί ηθοποιοί, οι οποίοι για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες τόσο του Χάρη Ρώμα όσο και των πρωταγωνιστών που συμμετέχουν! Αναμεσά τους και οι: Στέλιος Μάινας, Τζόυς Ευείδη, Ρένια Λουιζίδου, Ορφέας Αυγουστίδης, Σοφία Παυλίδου,Θωμαίς Ανδρούτσου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ελένη Λιάσκα και άλλοι.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας, την επιμέλεια του σκηνικού η Κατερίνα Χρήστου, την επιμέλεια των κουστουμιών η Μάγδα Καλορίτη, τους φωτισμούς ο Χάρης Στεφάνου, την μουσική επιμέλεια ο Νίκος Κορφιάτης, την φωτογραφια η Δημητρα Χατζηαδαμ, την γραφιστικη επιμελεια art*Projects, ενώ τα ρούχα υψηλής ραπτικής σχεδιάστηκαν ειδικά για την παράσταση από τον Πάρι Βαλταδώρο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:
Μαριλένα Ράδου, Δημήτρης Παπαδάκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Μαρία Παπαφωτίου, Στέφανος Λώλος, Αιμίλιος Ράφτης.

Fabrica Athens
Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00
Κυριακή στις 20.00
Τιμή εισητηρίου 10 ευρώ

Τρύφωνας Σαμαράς: «Όταν ήμουν μικρός δεν έπαιρνα Τζον-Τζον, μόνο Μπάρμπι»


Ο hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας και τη σχέση του με τον αδερφό του!

«Ποτέ δεν κάναμε παρέα, να είμαστε κολλητοί. Δεν είναι ότι τώρα είμαι ο Τρύφωνας και δεν κάνω παρέα με τον αδελφό μου, δεν κάναμε ποτέ. Μιλάμε για θέματα οικογενειακά, αλλά χωρίς να είμαστε φίλοι...» είπε χαρακτηριστικά για τον αδερφό του Γιώργο στην Μαρία Μπεκατώρου στο entertv. Όπως ανέφερε, η μαμά του ήταν κομμώτρια, γεγονός που, όπως φαίνεται, τον επηρέασε. "Όπου έβρισκα κουκλίτσα, όπου έβρισκα μια φίλη μου την χτένιζα. Από πολύ μικρός" και συμπλήρωσε "Τις Μπάρμπι τις... κατσικοκούρευα!". Όταν η παρουσιάστρια είπε ότι έβαζε την Μπάρμπι και τον Τζον- Τζον να φιλιούνται, ο hair stylist δήλωσε "Εγώ δεν έπαιρνα Τζον- Τζον, μόνο Μπάρμπι! Ήθελα όλο ομπρελίτσες, κουκλίτσες, μετά με πήγαν σε ένα γιατρό και τους λέει: Αυτό το παιδί θα γίνει ή μεγάλος γυναίκας ή... Και έγινα μεγάλος γυναικάς!".
Μάλιστα αποκάλυψε:"Ήθελα να γίνω και ηθοποιός, είχα και αυτή την τρέλα! Μόντελινγκ, όλα αυτά τα εφετζίδικα μου άρεσαν! Όπου κομπαρσαρία ήμουνα πρώτος, έπαιρνα παραμάσχαλα τη μητέρα μου, μια φίλη μου, την Τερέζα, τη μαμά της και πηγαίναμε στις οντισιόν!".


Και όμως η Λάουρα Νάργιες υπήρξε και μελαχρινή!


Έχετε δει την Λάουρα Νάργιες μελαχρινή;

Η παρουσιάστρια συμμετείχε στο «So You Think You Can Dance», έκανε ραδιόφωνο, στη συνέχεια βρέθηκε στα τηλεοπτικά πλατό του MAD και της ΕΡΤ, και τώρα συμμετέχει στο Dancing With The Stars, όπου εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της φιγούρες! Την γνωρίσαμε ξανθιά, αλλά υπήρξε και μελαχρινή!

Έχει παίξει σε βίντεο κλιπ του Στάθη Λινού «Τίποτα δεν έχει αλλάξει» και είναι αγνώριστη, μιας και τα μαλλιά της είναι αρκετά σκούρα!

Ξανθιά ή μελαχρινή η Λάουρα πάντως είναι πανέμορφη δεν συμφωνείτε;

gossip-tv.gr

Όταν ο Κώστας Σπυρόπουλος συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Συνάντηση ...κορυφής στον καναπέ του Μες Στην Καλή Χαρά!

Καλεσμένος στην πρωινή παρέα του Alpha ήταν το Σάββατο ο Κώστας Σπυρόπουλος. Ο ηθοποιός μπήκε ευδιάθετος, κρατώντας ένα σκυλάκι που κατέληξε στην αγκαλιά της Ναταλίας Γερμανού. Αφού χαιρέτησε την Ναταλία Γερμανού, ο Κώστας Σπυρόπουλος προχώρησε στον καναπέ για να χαιρετήσει και τους συνεργάτες της. Εκεί ήταν που ήρθε τετ α τετ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ο ηθοποιός με ιδιαίτερο χιούμορ της είπε: "Γεια σας κ. Σπυροπούλου, τι κάνετε";

"Καλημέρα σας κ. Σπυρόπουλε! Καλή ανάρρωση!", απάντησε η Κωνσταντίνα, ενώ ο ηθοποιός γελούσε με τη μοναδική ομοιότητα των ονομάτων τους.

Δείτε το βίντεο:

Απεβίωσε η 20χρονη ηθοποιός Π. Κελεμπεσιώτη που είχε χτυπηθεί από περιπολικό στον Κορυδαλλό

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της 20χρονης ηθοποιού Πωλίνας Κελεμπεσιώτη από τον Κορυδαλλό, που χτυπήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από περιπολικό καθώς πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού. Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Η ιστορία της συγκίνησε πολύ κόσμο και άτομα του περιβάλλοντός της κοινοποίησαν το γεγονός προσπαθώντας να βρεθεί κάποιος μάρτυρας.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε 20χρονη κοπέλα, που παρασύρθηκε από περιπολικό (αριθμός πινακίδας Ε.Α. 23542) στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι τη Παρασκευής

Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, αναζητούσαν μάρτυρες του ατυχήματος, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε περιπολικό που παραβίασε το "κόκκινο" και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.

Μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η οικογένεια και οι φίλοι μιας 20χρονης κοπέλας από τον Κορυδαλλό αναζητούσαν αυτόπτες μάρτυρες ατυχήματος που συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ελένη Μενεγάκη: Πέταξε τα παπούτσια της και έκανε μασάζ!


Έβγαλε τα δωδεκάποντά της η Ελένη Μενεγάκη και έκανε μασάζ on air!

«Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ εγώ να κάτσω να απολαύσω αυτή την απολέπιση και αυτό το πολύ ωραίο μασάζ; Βλέπω αυτό το κορίτσι με το μπουρνούζι του που είναι έτοιμο και ζηλεύω »,είπε χαρακτηριστικά!

Ξάπλωσε στο κρεβάτι, έβγαλε τα παπούτσια και απόλαυσε το μασάζ! «Θέλω και εγώ μία γεύση... Εγώ δεν δικαιούμαι να με ακουμπήσει κάποιος δυο λεπτά και να μου αρέσει...» τόνισε η Ελένη! Απολάμβανε το μασάζ, έκανε συνεχώς ερωτήσεις και δεν σηκωνόταν με τίποτε! Όταν λοιπόν σηκώθηκε άρχισε να περπατά ξυπόλυτη!

Αγάθωνας Ιακωβίδης: «Το χασίσι, το αλκοόλ και το…»


Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό μου, στην οποία ήταν καλεσμένος!

Ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι η ρεμπέτικη μουσική εμπεριέχει και το χασίσι και το αλκοόλ, αλλά και ότι οι θαμώνες πίνουν περισσότερο από τους τραγουδιστές.

Επίσης, όπως σας αναφέραμε, στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν τον έχει βάλει ποτέ γυναίκα να ξυρίσει το μουστάκι, απάντησε ότι δεν υπήρξε ποτέ, αλλά ότι το έκανε μόνο μια φορά για το γιο του που του το ζήτησε και ήθελε να τον δει δίχως μουστάκι!

Δείτε την σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει μια αδυναμία στο μαύρο χρώμα, αλλά και στο ντεκολτέ. 

Άλλοτε φοράει βαθύ ντεκολτέ και άλλοτε όχι… 

Χτες, είπε να φορέσει το πιο βαθύ ντεκολτέ που είχε!


Ο Καλαματιανός dj Nick Dee στο "Boutique" - ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Σεούλ


Σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Σεούλ στο "Boutique" θα παίξει μουσική απόψε ο καλαματιανός dj Nick Dee. 

Ο Nick έχει μεγαλώσει στην Καλαμάτα και ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική στα 16 όταν έπαιζε στον Life FM και στο καφέ "Εθος".

Στα 17 έπαιζε στο "Bloc" και στα 18 έφυγε για σπουδές στην Αγγλία. Τώρα εργάζεται στη Λαπωνία και τη Νότια Κορέα, αλλά παίζει μουσική και στην Ελλάδα, όποτε βρίσκεται εδώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην αφίσα και στο υλικό που έχει φτιαχτεί για το αποψινό live, αναφέρει παντού την Καλαμάτα, που στα κορεάτικα είναι ... 칼라마타!


eleftheriaonline.gr

Η θεατρική πρεμιέρα της κόρης του Θοδωρή Αθερίδη!


Με γονείς τον Θοδωρή Αθερίδη και την Ελένη Γκασούκα, η Φωτεινή δεν θα μπορούσε παρά αγαπήσει την υποκριτική τέχνη και το θέατρο. Κι επειδή το μήλο κάτω από την μηλι΄απέφτει συνήθως η μικρή ανερχόμενη ηθοποιός φοίτησε στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα έκανε πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή του FAUST το έργο «Supernova» μαζί με την ομάδα «ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ» και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε η μαμά της αφού είναι και υπέυθυνη για την χορογραφία της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο
Κάπου ανάμεσα στη γέννηση και το θάνατο βρίσκεται η ζωή. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η Φωτεινή Αθερίδου, ενώνουν λοιπόν αυτούς τους δύο πόλους της ανθρώπινης ύπαρξης, γράφοντας και σκηνοθετώντας δύο έργα, και δημιουργούν το... SUPERNOVA! Δύο σαραντάλεπτες θεατρικές δημιουργίες, με διαφορετικές ατμόσφαιρες και ξεχωριστό χαρακτήρα η καθεμία, που όμως έχουν κοινό παρανομαστή το χιούμορ! Που ξορκίζει το φόβο και γεμίζει ελπίδα!

Ακόμα παίζουν οι Ιωάννης Καπελέρης, Ιωάννης Μπισμπικόπουλος, Κώστας Σιλβέστρος, Γιώργος Φλωράτος, Φωτεινή Μπακλατζίογλου ενώ το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι τωνΦωτεινή Αθερίδου και Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Τάκης Σπυριδάκης: "Είναι οδυνηρό να μην έχεις να αγοράσεις τσιγάρα!"


Για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει όταν γλίτωσε τη φυλακή στο «παρά πέντε» λόγω χρεών μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τάκης Σπυριδάκης.

«Είναι οδυνηρό σε κάποια ηλικία και όχι στην φοιτητική να μην έχεις να αγοράσεις τσιγάρα ή να πετάς κουμπιά μέσα στο τραμ για να πας κάπου. Δεν είναι σκληρό; Να μην έχεις για το εισιτήριο; Έφτασα πολλές φορές στη ζωή μου σε τέτοιο χάλι», εξομολογείται στο Λοιπόν και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως γλίτωσε την φυλακή. «Έκανα μια ταινία το 1994 και μετά παραλίγο να πάω φυλακή από χρέη και διάφορα τέτοια. Η ταινία βραβεύτηκε στο εξωτερικό όπου κι αν πήγε. Στις αίθουσες όμως δεν έφερε τα χρήματα που έπρεπε. «Δεμένος» ο Σπυριδάκης», λέει και περιγράφει ο ηθοποιός: «Η ταινία πήγε σε έναν τρελαμένο δημοσιογράφο και παίχτηκε στην Γαλλία και μου έφερε μετά από ενάμιση χρόνο τα χρήματα που χρειαζόμουν για να μην πάω φυλακή. Αυτό είναι να ζεις συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού. Κουράζει, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο», καταλήγει.

www.gossip-tv.gr

Στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη λόγω δίαιτας η Ράνια Θρασκιά


Για τις δίαιτες που έχει κάνει στην ζωή της μίλησε -μεταξύ άλλων- η Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Την περίοδο της εγκυμοσύνης μου αδυνάτιζα και τα έπαιρνα όλα και με το παραπάνω όταν σταματούσα το θηλασμό. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα συνολικά δέκα κιλά, τα οποία έχασα σε σαράντα μέρες. Αλλά μετά πήρα 13! Μην με ρωτήσεις πως το έκανα; Τρώγοντας, είναι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω (...) Γενικά έχω κάνει πολλές λάθος δίαιτες στη ζωή μου. Την πρώτη φορά που υπέβαλα τον εαυτό μου σε αυτήν τη διαδικασία ήταν μετά τις πανελλήνιες και από τότε πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον 30 φορές δίαιτα. Όταν σπούδαζα στη Ρόδο είχα μείνει για μέρες νηστική. Ώσπου μια μέρα λιποθύμησα και βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη».Αυτό δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε με αφορμή την νέα της εκπομπή στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ.

Εκεί που επίσης μίλησε -με αφοπλιστική ειλικρίνεια- για το αν της έλειψε η τηλεόραση «Βρήκα τους τρόπους να είμαι ευτυχισμένη, αληθινή και χωρίς να είμαι στην τηλεόραση (...)Ήρθα αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο μου».



Ζαγοράκης - Λίλη: Ρομαντική απόδραση στα Χανιά


Τέσσερις ρομαντικές ημέρες στα Χανιά της Κρήτης πέρασαν μαζί η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης χωρίς τα παιδιά.

Αφορμή για το ταξίδι, σύμφωνα με το περιοδικό «OΚ», ήταν η βράβευση του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της ετήσιας χοροεσπερίδας του Συλλόγου Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδας του νομού Χανιών που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο.

Άνθρωπος που βρέθηκε κοντά τους περιγράφει: «Το ζευγάρι παρέμεινε στα Χανιά τέσσερις ημέρες και περιηγήθηκε στα αξιοθέατα της πόλης».

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω κλάψει σαν κουτάβι για γυναίκα»


Ο Αλέξης Γεωργούλης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αμερική και για τη «βαρετή» ζωή του στο Λος Άντζελες.

«Η ζωή η κανονική στο Λος Άντζελες, ενός ανθρώπου σαν κι εμένα, ανύπαντρου και ανώριμου, είναι πολύ βαρετή. Γιατί δεν έχεις να κάνεις πολλά προσωπικά πράγματα. Ο,τι κάνεις, αφορά τη δουλειά. Οπότε, δεν μπορείς να μένεις και για πολύ στο σπίτι. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κάνω μια στροφή και φλερτάρω με την ιδέα του σπίτι-γραφείο, γραφείο-σπίτι. Καμιά φορά περνάει από το μυαλό μου. Έχω σκεφτεί να παντρευτώ, αλλά δεν μου έκατσε», δήλωσε ο ηθοποιός.

Δήλωσε επίσης ότι είναι σχεδόν βέβαιος πως δεν πρόκειται να βρει αυτό που ψάχνει και αυτό γιατί «Από τη μια είναι ο έρωτας, που δεν τον ρωτάς πότε θα σου φύγει και πόσο θα κάτσει, και από την άλλη είναι ο γάμος και η οικογένεια, που εσύ πρέπει να αποφασίσεις και να πάρεις την ευθύνη. Και τις περισσότερες φορές, θες να παντρευτείς από έρωτα. Οπότε, όταν θες να βρεις αυτό το συνδυασμό, που κάτι τέτοιο ψάχνω κι εγώ, δεν πρόκειται να κάτσει ποτέ. Άρα, αν θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναθεωρήσω και να τη δω αλλιώς, και όχι μέσω έρωτος!».

Κλείνοντας, εξομολογήθηκε ότι σε μικρότερη ηλικία «μου έχει κάνει πρόταση γάμου γυναίκα σε μικρότερη ηλικία», ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι «έχω κλάψει σαν κουτάβι για γυναίκα».

Στην Ινδία κάνει καριέρα γνωστός Έλληνας ηθοποιός


Έντεκα διεθνή βραβεία έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής ο Μικρός Βασιλιάς, η ταινιά μικρού μήκους του Σωκράτη Αλαφούζου που αυτές τις μέρες γνωρίζει την αποθέωση σε Νέο Δελχί και Μουμπάι.

«Αυτές τις μέρες η ταινία μου, ο "Μικρός Βασιλιάς", παίζεται στην Ινδία, στο Νέο Δελχί και στο Μούμπαι. Σε λίγες μέρες στην Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη μετά πάλι στο Λονδίνο και λίγο αργότερα στο Χονγκ Κόνγκ. 23 Διεθνή Φεστιβάλ και 11 βραβεία μέχρι τώρα. Όλα άρχισαν από μια σκέψη που έγινε πραγματικότητα».

Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός που άνοιξε τα φτερά του στο εξωτερικό με μια ταινία με πρωταγωνιστή ένα 40αρη που «επιστρέφει» στο παρελθόν και αφηγείται δραματικές στιγμές της ζωής του που τον καθόρισαν, όπως την κακοποίηση στα χέρια του αδελφού και του φίλου της μητέρας του.



Κ. Βουτσάς: Βγήκε από το νοσοκομείο και δηλώνει: "Το Σάββατο θα παίξω στο θέατρο"!


Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς, στο οποίο νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα. Με πάντα καλή διάθεση, επέστρεψε στο σπίτι του κι ετοιμάζεται να συνεχίσει κανονικά τις παραστάσεις του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο TLIFE κάνοντας το γνωστό του σε όλους μας, χιούμορ: Είμαι στο σπίτι και είμαι πολύ καλά! Βγήκα σήμερα από το νοσοκομείο και θα πάω το Σάββατο να παίξω στο θέατρο! Είμαι πολύ καλύτερα, πετώ!

Είχα πνευμονία και η πνευμονία αυτή προήλθε από την αγάπη του κοινού και του κόσμου! Αυτή η ανιδιοτελής αγάπη του κόσμου, που έρχεται και με φιλάει συνέχεια έκανε τη ζημιά! (γέλια). Δεν μπορώ να τους κρατήσω σε απόσταση, τώρα θα φοράω μια μάσκα και θα τους λέω ελάτε να με φιλήσετε να σας κολλήσω κι εσάς!

Δεν χρειάζεται να προσέχω κάτι... Στο νοσοκομείο πέρασα ωραία. Είχε κι ωραίες νοσοκόμες, καλούς γιατρούς... (γέλια) Όλα καλά!

Εμείς ευχόμαστε περαστικά!

Για τη συλληψή του μίλησε για πρώτη φορά ο Κιμούλης-«Οφειλέτης είμαι όχι φοροφυγάς»


Υπό καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης ήταν ο Γιώργος Κιμούλης όταν βγήκε τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για την συλληψή του.

«Δεν υπήρξα φοροφυγάς ποτέ. Αυτό το οποίο είμαι, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, είναι οφειλέτης στο Δημόσιο. Κάνω διακανονισμό, παλεύω να τον τηρήσω, δεν τα καταφέρνω, ξανακάνω. Αυτό. (...) Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το κράτος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην οφείλει. Επίσης, η ίδια η χώρα οφείλει, όχι μόνο στους πολίτες της, αλλά παντού».

Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στο ΣΚΑΙ σχετικά με την υπόθεση των ακάλυπτων επιταγών που του στοίχισε μια νύχτα στο κρατητήριο και 4.418 ευρώ προκειμένου να εξαγοράσει την ποινή των 15 μηνών φυλακή στους οποίους είχε καταδικαστεί ερήμην του.

Προσθέτοντας πως «Τα πάντα πλέον έχουν γίνει ένα θέαμα. Κι αυτά είναι παιδικά και ερασιτεχνικά θεάματα. (....) Δεν υπαινίσσομαι ότι στοχοποιήθηκα, και προς Θεού, δεν κάνω τον ήρωα. Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως ζω σε μια καυστική χώρα, που ξαφνικά μπορείς να βρεθείς στη φυλακή».


«Δεν θεωρώ ότι ο γάμος και η εγκυμοσύνη στα 14 μου έχει αφήσει κάτι κακό», δηλώνει γνωστή τραγουδίστρια


Για το extreme στιλ της και την 17χρονη κόρη της μίλησε η -μόλις 31χρονη- Τάμτα σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

«Δεν θεωρώ ότι ο γάμος και η εγκυμοσύνη στα 14 μου έχει αφήσει κάτι κακό. Σίγουρα δεν ήμουν γυναίκα συνειδητοποιημένη, αλλά βρήκα τον εαυτό μου έτοιμο για αυτό που έκανα. Μεγάλωσα μόνη το παιδί μου και νομίζω τα κατάφερα καλά. (...) Όταν είδα την κοιλιά μου να φουσκώνει, αισθάνθηκα περίεργα. Και όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο πιο περίεργο το βλέπω όλο αυτό». Αυτό δήλωσε η Τάμτα στο Βράδυ.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν η κόρη της αισθάνεται Ελληνίδα, «Η κόρη μου όσο περνάνε τα χρόνια εκτιμάει λίγο παραπάνω την χώρα από όπου προέρχεται. Υπήρχε περίοδος που δεν ήθελε να ακούσει Γεωργιανά. Για πολλούς λόγους. Μεταξύ των οποίων και ο ρατσισμός, που την έκανε να είναι μαγκωμένη όσον αφορά την καταγωγή της. Πλέον είναι πιο συνειδητοποιημένη».



«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου έκανε δώρο δονητή από το Άμστερνταμ», δήλωσε η Τζόυς Ευείδη


Περί σεξουαλικών βοηθημάτων και «θυματοποίησης» μίλησε η Τζόυς Ευείδη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Ήταν ένα δώρο από την αγαπημένη μου Δήμητρα Παπαδοπούλου που μου έφερε από το Άμστερνταμ για τη σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους. Ήταν στο coffee table ανάμεσα στα κεριά, ως ένα δωράκι!» .Αυτό απάντησε η αγαπημένη κωμικός σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για την περιβόητη φωτογραφίαπου είχε ποστάρει με το σεξουαλικό βοήθημα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε ότι «Έχω δανείσει πολλά χρήματα χωρίς επιστροφή. Στα οικονομικά είμαι χαρακτηριστική περίπτωση θύματος (...) Μου χρωστάνε πολλά λεφτά. Γιατί όταν μου αρέσει μια δουλειά, χαίρομαι τόσο πολύ, που στο μέτωπο μου γράφει, πιάστε μου τον κ*λ&».



Πηγή:  | iefimerida.gr

Δαίμονες-Οι επίσημες φωτογραφίες


Η Άννα Βίσση ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook από την παράσταση "Δαίμονες" που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου στο θέατρο "Παλλάς".

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Δύσκολες ώρες για τον δημοφιλή τραγουδιστή


Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης περνά δύσκολες ώρες αφού έχασε αγαπημένο του φίλο και γείτονα.

Ο τραγουδιστής, είναι συντετριμμένος από την τόσο ξαφνική απώλεια, και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πολυαγαπημένος του φίλος δεν βρίσκεται πια εν ζωή...

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο "Twitter": "Έχουμε καταφέρει να νιώθουμε "γειτονιά" στο συγκρότημα μας στα Μελίσσια… Έτσι το σοκ μας είναι μεγάλο. RIP Κώστα που έφυγες τόσο ξαφνικά…".

Και συνέχισε φανερά λυπημένος: "Ας κάνουμε μια προσευχή για σένα και τα δυο παιδιά σου που αφήνεις πίσω… Την Πηνελόπη… και το μικρό Άκη που χάνει 7 χρονών το μπαμπά του…"

ΑΛΙΟΥ - ΖΕΝΙΛΝΤΑ Με εντυπωσιακά και άκρως θηλυκά κορμάκια στην πίστα!


Οι ανερχόμενες τραγουδίστριες Ζενίλντα και Ιωάννα Αλίου για τις εμφανίσεις τους στην πίστα επιλέγουν κορμάκια με πολυτελή υλικά.

Εντυπωσιακές επιλογές που αγκαλιάζουν το σώμα και το αποθεώνουν κι έτσι τα κορίτσια ξεχωρίζουν.

Οι δύο κυρίες της πίστας δεν θέλουν μόνο να τις προσέχουμε στη φωνή. Αυτή ξέρουν πως τη διαθέτουν. Θέλουν όμως να αρέσει και η εικόνα της κάτω από τα φώτα της πίστας. Και τα κατάφεραν!

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ Τι αποκαλύπτει για την πρόταση του Λάτσιου για το "Dancing"


Στο "Dancing with the stars" εμφανίστηκε πρόσφατα ως γκεστ η Μαρία Μπεκατώρου.

Μάλιστα πρόβαλλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις χορευτικές της ικανότητες και εντυπωσίασε το κοινό.

Ο Γιάννης Λάτσιος της είχε κάνει και πρόταση για να συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του σόου χορού. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε αν θα σκεφτεί την ανοιχτή πρόταση που της έγινε στο "Dancing".

"Τον ευχαριστώ πολύ, τι να πω όμως, δεν ξέρω. Σήμερα λέμε άλλα, αύριο μπορεί να είναι άλλες οι συνθήκες της ζωής μας. Παλιά δεν το σκεφτόμουν καθόλου, τώρα που το έζησα μου άρεσε, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έλεγα", δήλωσε στο "ΛΟΙΠΟΝ".

Ακόμα μία διεθνής επιβράβευση για την Νταιάν Κόχυλα!


Μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού κατάφερε να φτάσει το άρωμα της κουζίνας της Νταιάν Κόχυλα. Η chef του Alpha που κάθε Σάββατο έρχεται στους δέκτες μας για να μας απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα "τι θα φάμε σήμερα μαμά;", μέσα από τις σελίδες του τελευταίου βιβλίου της κατάφερε να κλέψει αρχικά τις εντυπώσεις και εν ΄συνεχεία; Και τις θετικές κριτικές.

Ετσι, το Αμερικάνικο έγκριτο ενημερωτικό site The Huffington Post δημοσίευσε ένα άρθρο που εξυμνεί το τελευταίο βιβλίο μαγειρικής της ΝταΪάν Κόχυλα "The Country Cooking of Greece", το οποίο εκδόθηκε το 2012. Την κριτική γράφει συγγραφέας μαγειρικής και δημοσιογράφος Diana Farr Louis, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η Νταϊάν Κόχυλα είναι ειδική στο να δίνει μέσα από τα βιβλία μαγειρικής της μία ολοκληρωμένη εικόνα της κουλτούρας και του πολιτισμού ενός μέρους και όπως χαρακτηριστικά τονίζει, "το βιβλίο μαρτυρά την ελληνική ανθεκτικότητα, την εφευρετικότητα, το κέφι και το μεράκι της ελληνικής κουλτούρας".

Η δημοσιογράφος δεν παραλείπει να αναφερθεί ακόμη και στις πολύ ωραίες περιγραφές που εισάγουν κάθε συνταγή, οι οποίες όχι μόνο ανοίγουν την όρεξη του αναγνώστη αλλά δίνουν και στοιχεία για την προέλευση της συνταγής, την εξέλιξή της κλπ, ενώ σχολιάζει θετικά και τις φωτογραφίες που περιλαμβάνει το βιβλίο, οι οποίες είναι πολύ διαφορετικές από τις φωτογραφίες των καρτ ποστάλ και δίνουν εικόνες καθημερινότητες από τη χώρα μας !

Και για του λόγου το αληθές μπορείτε να κάνετε "κλικ" στο παρακάτω λινκ : http://www.huffingtonpost.com/diana-farr-louis/the-country-cooking-of-greece_b_2581187.html


Enhanced by Zemanta

Μ. Κοντού: Βρέθηκε στην πρεμιέρα της Σ. Βογιατζάκη με την Πωλίνα!


Σε μια από τις λίγες βραδινές εξόδους της στο θέατρο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μάρω Κοντού. Η γνωστή ηθοποιός που συμμετείχε πρόσφατα στην ταινία “Αν” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, βρέθηκε χθες βράδυ στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Κορίτσια απ’ την αρχή” στον πολυχώρο “Αγγέλων Βήμα”.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Σοφία Βογιατζάκη με την Πωλίνα, ενώ το “παρών” στη βραδιά έδωσαν η Γαλήνη Τσεβά, ο Παντελής Καναράκης και άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια γυναίκα χωρίζει μετά από 25 χρόνια “ιδανικού” γάμου, καταρρέει, και για πρώτη φορά στη ζωή της αντικρίζει τον εαυτό της κατάματα… τότε συναντά τη “φωνή της λογικής”. Οι δύο ηθοποιοί που ερμηνεύουν τους κεντρικούς ρόλους του έργου, τραγουδούν ζωντανά και τα 21 τραγούδια της παράστασης με συνοδεία πιάνου και πνευστών.

Η Κατερίνα Γερονικολού, οι σοκολάτες, ο Φώτης και η Μαρία


Την Πέμπτη 14/2 ο Φώτης και η Μαρία έχουν καλέσει τη νεαρή και όμορφη, ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού. Με την ευκαιρία της προβολής της σπονδυλωτής ταινίας «Love in the end» στην οποία πρωταγωνιστεί σε μία από τις ιστορίες. 

Η ταινία είναι εμπνευσμένη  από τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα, οι οποίες όμως στην κινηματογραφική τους μεταφορά αποκτούν happy end.

Το συγκρότημα Onirama ερμηνεύει το νέο τραγούδι «Η αγάπη έρχεται στο τέλος». Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Κεχαγιά και το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη.

Το στούντιο θα γεμίσει σοκολάτες, προσφορά της εταιρείας, που είναι παραγωγός της ταινίας.

Η Κατερίνα Γερονικολού θα μιλήσει με τον Φώτη και τη Μαρία για:

  • την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική τέχνη και να αφήσει στην κορνίζα το πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών
  • τις εμπειρίες και off camera περιστατικά, που συνέβησαν κατά το γύρισμα
  • τους τηλεοπτικούς της ρόλους στις σειρές «Λάκης, ο γλυκούλης» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και «Βασιλιάδες» με τον Κώστα Κόκλα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση 
  • τη φετινή θεατρική της εμφάνιση στη μαύρη κωμωδία «Ο Κουλοχέρης του Σπόκεϊν».

Και βέβαια θα παίξει στα παιχνίδια της εκπομπής.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με χτύπησε αστυνομικός!...




H Δήμητρα Αλεξανδράκη έζησε την εμπειρία του κρατητηρίου! Το μοντέλο συνελήφθη κατά την επιστροφή της από βραδινή έξοδο.

Η Δήμητρα βγήκε να διασκεδάσει με μια φίλη της στη Γλυφάδα. Όταν αποφάσισε όμως να γυρίσει στο σπίτι πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι. Οι αστυνομικοί όμως την εντόπισαν και την σταμάτησαν για εξακρίβωση στοιχείων.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 6 τα ξημερώματα. Όταν την σταμάτησαν οι στυνομικοί της ζήτησαν να κάνει αλκοτέστ και σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη άρχισε να μιλά άσχημα, να τους βρίζει και να σπρώχνει με αποτέλεσμα να την συλλάβουν.


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δίνει μία διαφορετική εκδοχή του περιστατικού που συνέβη τα ξημερώματα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το μοντέλο αποκαλύπτει στην Τατιάνα ότι οι αστυνομικοί την ειρωνεύτηκαν και άρχισαν να της μιλούν για τις φωτογραφίσεις της και την τηλεόραση.

Παρόλο που η ίδια ζήτησε συγνώμη για τον φωτεινό σηματοδότη, όπως υποστήριξε, τα όργανα της έκαναν επίθεση και στην συνέχεια της πέρασαν χειροπέδες. Μάλιστα η Δήμητρα καταγγέλλει ότι ο ένας αστυνομικός την τράβηξε και έχει μώλωπες στα χέρια της.

Παραδέχθηκε ότι στο αλκοτέστ που έγινε ήταν μία βαθμίδα παραπάνω από το κανονικό αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν καθόλου επιθετική απέναντι τους και το μόνο που τους είπε ήταν ότι θα τους κάνει αναφορά στην υπηρεσία τους.

Κ. Αρζόγλου: "Μπορεί να μου πάρουν το σπίτι αλλά όχι την αξιοπρέπειά μου"


Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Αρζόγλου με κίνδυνο να χάσει ακόμα και το σπίτι του. Παρόλο που ο ηθοποιός έχει εργαστεί σκληρά όλα αυτά τα χρόνια η κρίση του χτύπησε την πόρτα. Τα τελευταία τρία χρόνια μάλιστα δούλεψε εντατικά στην τηλεόραση αλλά δεν έχει πληρωθεί ακόμη. 

Ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στην κάμερα του Μίλα εξηγεί πως έφτασε στο σημείο να είναι ένα βήμα πριν την κατάσχεση. “τα τούβλα μπορούν να τα κατασχέσουν, την φαντασία μου όχι”, δηλώνει ο ίδιος θέλοντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση θετικά και συμπληρώνει “μπορεί να μου πάρουν το σπίτι αλλά όχι την αξιοπρέπειά μου”.

Δες την εξομολόγηση του ηθοποιού στο Μίλα:

Ποιος τραγουδιστής ντύθηκε αστροναύτης και ποζάρει δίπλα στα σέξι κορίτσια του;


Δεν μας κάνει εντύπωση που η Axe Apollo διάλεξε να ντύσει αστροναύτη τον συγκεκριμένο τραγουδιστή!

Είναι γνωστός για το χιούμορ του και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί με τόσα σέξι κορίτσια αστροναύτες δίπλα του. Βέβαια, εκείνος έχει μάτια μόνο για την σύζυγό του Ανθή!

Φυσικά κατάλαβες ότι μιλάμε για τον Γιώργο Λιανό ο οποίος συμμετείχε στην νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας.

Αγνώριστη η Lindsay Lohan!

Actress Lindsay Lohan. Photo by Rafael Amado D...
H Lindsay Lohan πριν. Photo by Rafael Amado Deras. (Photo credit: Wikipedia)
Αγνώριστη έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η άλλοτε εντυπωσιακή και όμορφη Lindsay Lohan. Η 27χρονη ηθοποιός έχει περάσει πολλά και όπως φαίνεται είναι πιο ταλαιπωρημένη από ποτέ.

Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγο καιρό συνελήφθη για μια ακόμη φορά και βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματά της και να ξαναμπεί στην κοσμική ζωή. Η ίδια βρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala για την καταπολέμηση του AIDS, αλλά τα σημάδια της ταλαιπωρίας δεν έλειπαν από πάνω της.

Ιδιαίτερα πρησμένη και κουρασμένη, η Lindsay προσπάθησε να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο fashion gala που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη. Και μπορεί η τουαλέτα που επέλεξε να ήταν εντυπωσιακή και να κολάκευε τη σιλουέτα της, τα σημάδια κούρασης όμως ήταν εμφανή στο πρόσωπό της.

Η ίδια προσπάθησε να κρύψει την αμηχανία της, κάτω από ένα διακριτικό χαμόγελο, κάνοντας πολλούς όμως να καταλάβουν πως υπάρχουν πολλά θέματα που την απασχολούν ακόμη.
Enhanced by Zemanta

Δ. Βανδή: Το ταξίδι στο Μιλάνο και η βόλτα με τον Γιώργο και την Μελίνα!


Ένα ολιγοήμερο ταξίδι στο Μιλάνο με τη συνεργάτιδά της Χρυσούλα Κέρος και για τις ανάγκες της νέας της collection με ρούχα έκανε πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στην πόλη της μόδας και πήρε μια γεύση από τις νέες τάσεις.

Εκτός από τα επαγγελματικά της, όμως η Δέσποινα δεν παρέλειψε να βγει και την βόλτα της με τα παιδιά της στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με τα αγγελούδια της στα βόρεια προάστια, όπου πήγαν για φαγητό και παγωτό.

Με casual αλλά ιδιαίτερα σικ εμφάνιση, η Δέσπ

Μάθε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Enhanced by Zemanta

H Άννα Βίσση ως βασίλισσα στην κρεβατοκάμαρά της!

Την πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες που κάνει για τους Δαίμονες ανέβασε στο twitter της η Άννα Βίσση γράφοντας: 

Ενα στιγμιότυπο από τον Μεσαίωνα ...η βασίλισσα στην υποτιθέμενη κρεβατοκάμαρα της. Ολα σε πειραματική φάση εννοείται.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μπει στην τελική ευθεία και ξεκινάει εντατικά πρόβες αφού οι Δαίμονες θα ...εμφανιστούν ξανά μετά από 22 χρόνια στο Παλλάς, στις 22 Μαρτίου

Σ. Ρουβάς - Κ. Ζυγούλη: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους


Στην καλύτερη περίοδο της ζωής του βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, όπως γράφει κι ο ίδιος στο twitter του. Μετά από το θριαμβευτικό του φινάλε στο νυχτερινό κέντρο S Club @ Διογένης Studio ετοιμάζεται να απογειώσει το κοινό της Θεσσαλονίκης μαζί με το Νίνο!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο φακός του ΟΚ! απαθάνατισε τον διάσημο perfomer μαζί με την 34χρονη σύντροφό του -στην πρώτη της έξοδο, μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους- να αγοράζουν οπωρολαχανικά από μανάβικο της περιοχής τους, κοντά στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.

Όσο για το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας, άτομο του περιβάλλοντος αποκάλυψε ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη αλλά σίγουρα θα ξεκινάει από το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου όπως συμβαίνει με όλα τα ονόματα στην οικογένεια: Αναστάσιος, Αικατερίνη, Αναστασία, Αλέξανδρος.



Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Γραμμέλη Vs " Βαλς με 12 Θεούς"


Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, πήρε το...πληκτρολόγιό της και κατακεραύνωσε την κυπριακή σειρά " Βαλς με 12 θεούς" που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Τα σκηνικά, οι ερμηνείες, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Μάνος Παπαγιάννης και η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου μπαίνουν στο στόχαστρό της.

Τι απαντούν οι ηθοποιοί;

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

ΒΙΝΤΕΟ-Στο στόχαστρο του Κανάκη η Ελένη


Με την θεματολογία της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ασχολήθηκαν οι "Ράδιο Αρβύλα".

Αφορμή ήταν ένα θέμα με μασάζ που έδειξε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της "Ελένη", στην οποία ένας άνδρας και μία γυναίκα ήταν ξαπλωμένοι και απολάμβαναν το μασάζ τους.

"Τι νόημα έχουν τα μασάζ σε μια εκπομπή;" αναρωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης, οποίος σχολίασε: "Μας γεννιούνται πολλές απορίες με κάποια πλάνα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Τι νόημα έχουν οι ενότητες μασάζ σ’ αυτές τις εκπομπές; Εξηγείστε μας σας παρακαλώ, γιατί έχουμε πρόβλημα να το καταλάβουμε".

Δείτε το βίντεο:

Γιατί "ναυάγησε" ο Φερεντίνος


Σε αδιέξοδο βρίσκεται η πολυσυζητημένη εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στη ΝΕΤ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Hello!", η οποία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Φλεβάρη.

Η εκπομπή θα είχε το όνομα "Πασπαρτού" και θα προβαλλόταν στη ζώνη 4-6 το απόγευμα. Ωστόσο το μπάτζετ που κατέθεσε η εταιρεία παραγωγής δεν εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κοστολογίου της ΕΡΤ και έτσι ζητήθηκε μια γενναία περικοπή που κάποιοι υποστηρίζουν ότι αγγίζει το 40%.

Αν και αρχικά, λοιπόν, ακούστηκε ότι η εκπομπή δεν πρόκειται πότε να βγει στον άερα, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία παραγωγής έβαλε κάτω τα δεδομένα και θα καταθέσει νέα πρόταση με αρκετά μειωμένο μπάτζετ, προκειμένου να καταφέρει το "Πασπαρτού" να βγει στον αέρα.

Πηγή: Hello!

H Τσιμτσιλή φόρεσε παντόφλες


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής "FTHIS TV" και την Λίτσα Πατέρα φορώντας τις παντόφλες της.

Η Λίτσα Πατέρα βλέποντας την παρουσιάστρια να μην φοράει παπούτσια, της πρότεινε να βγουν μια μέρα με ρόμπες, μπουρνούζια, μπικουτί και χωρίς μακιγιάζ!



Δείτε το βίντεο από το "FTHIS TV":

ΒΙΝΤΕΟ - Τι λέει η Ελένη για τη Βανδή;


Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της σχολίασαν το ψυχαγωγικό θέμα της ημέρας, που δεν είναι άλλο από τη Eurovision, τα τραγούδια και τους παρουσιαστές. Η Ελένη κατέθεσε την άποψή της για τη Δέσποινα, ως παρουσιάστρια, λέγοντας ότι " θα τα καταφέρει" ενώ εξέφρασε την ανησυχία της. μήπως " τη ζορίσει το ζωντανό πρόγραμμα"...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη"

Η Μαρινέλλα στον Νίκο Χατζηνικολάου


Για την εκπληκτική παράσταση στο Παλλάς με τον Κώστα Χατζή, τον έρωτα και τα σχέδιά της μίλησε η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8. 

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έδωσε το δικό της μυστικό επιτυχίας: «Πρόκειται για μάχη, αλλά δεν είναι μυστικό. Πρέπει να ξέρεις πώς να φερθείς καλά στον χρόνο, να μην ξεφεύγεις από ορισμένα πράγματα, να αποφεύγεις τις παγίδες που βρίσκεις μπροστά σου, να κάνεις καλές επιλογές. Κυρίως να αγαπάς αυτό που κάνεις, να είσαι σωστός επαγγελματίας αλλά και παράλληλα σωστός ερασιτέχνης.... Δεν τα βγάζεις πέρα αλλιώς».

Όσο για τον έρωτα και το τραγούδι η Μαρινέλλα αποκάλυψε: «Είμαι άνθρωπος πολύ επαγγελματίας και πολύ ερασιτέχνης και έζησα τα πάντα, κι έρωτα, και πόνο, και κλαμένη ήμουν και ευτυχισμένη ήμουν και διαζύγια και χωρισμούς, αλλά πρέπει να σου πω όταν πάω στο καμαρίνι, ντύνομαι, βάφομαι και όταν πρόκειται να βγω, ακούγοντας την εισαγωγή, σκουπίζω τα πόδια μου στο χαλάκι έξω από την κάθε κουίντα κι αφήνω τον εαυτό μου να πατήσω στο σανίδι και δεν θυμάμαι τίποτα πια, ούτε παιδί, ούτε έρωτα, ούτε άνδρα... Υπερίπταμαι! Σηκώνομαι! Πετάω!».

Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια και την πορεία της στο τραγούδι τόνισε ότι «πιστεύω πως έχω μέλλον ακόμη, γιατί θα περιμένω τα παιδιά σου, τα εγγόνια μου, όλα τα παιδιά...».

Για την αγάπη της για τη δουλειά αναφέρει: «Πάω σε όλα, όπου μου προτείνουν, είμαι σαν την Coca-Cola, πάω με όλα... Δεν μπορώ να σκεφτώ να μην δουλεύω, δεν μπορώ να είμαι κλεισμένη σ ένα γραφείο και να γράφω... Θέλω εναλλαγές στη δουλειά μου, γι’ αυτό κάνω θέατρο, νύχτα, συναυλίες...».

Η Μαρινέλλα με τον Κώστα Χατζή θα εμφανίζονται στο Παλλάς έως τις 3 Μαρτίου, ενώ στη συνέχεια θα πάνε στη Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι θα κάνουν μαζί συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας. Τον Νοέμβριο θα παρουσιάσει στο Badminton παράσταση αφιερωμένη στη Σοφία Βέμπο.

Σταματίνα: Δεν πάμε να το παίξουμε πρωινό


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για την 'μετακόμιση' της στην πρωινή ζώνη, την εγκυμοσύνη της και για τον εκλιπόντα πατέρα της.

"Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός και εγώ του απαντούσα, γιατί έχω πολύ έντονο το αίσθημα του δικαίου όταν με αδικεί κάποιος. Έβγαινα το βράδυ και αν αργούσα, ο μπαμπάς μου θύμωνε και μπορώ να σου πω ότι αυτό μου κόστισε, γιατί στα 18 μου ήμασταν σε κόντρα. Έχω τύψει γι΄ αυτό" σχολίασε.



Δείτε το βίντεο από το "Βράδυ":

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...