Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι τρεις κόρες της Ντέμι Μουρ της κάνουν ασφαλιστικά μέτρα

Καμία επαφή με την 49χρονη σταρ φέρεται να μην θέλουν να έχουν οι Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα Γουίλις οι οποίες ετοιμάζονται να κινηθούν δικαστικά εναντίον της. Το πιο πικρό επακόλουθο του μίνι νευρικού κλονισμού που υπέστη η Μουρ μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ.

«Η Ντέμι τις παίρνει συνέχεια τηλέφωνο, τους στέλνει e-mail ή τους αφήνει μηνύματα στον τηλεφωνητή όπου κλαίει και τις παρακαλάει να την πάρουν τηλέφωνο για να τους μιλήσει. Τους έχει σπάσει εντελώς τα νεύρα. Παρόλο που της έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και εβδομάδες πως δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί της». Αυτό δηλώνει στο radar πηγή από το περιβάλλον της Μουρ σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στα άδυτα της οικογένειας.

Το ρήγμα μεταξύ της Μουρ και των τριών κορών της, ηλικίας 23, 20 και 18 αντίστοιχα, ξεκίνησε με το που βγήκε η 49χρονη από το κέντρο αποτοξίνωσης. Μια δύσκολη περίοδο στην οποία και οι τρεις κόρες της στάθηκαν δίπλα της.

Το πρόβλημα είναι ότι η Μουρ μοιάζει ανίκανη να προχωρήσει, επιμένοντας να μιλάει και να ασχολείται συνέχεια με την σχέση της με τον Κούτσερ που τελείωσε.

Ενώ το τελικό χτύπημα ήρθε, σύμφωνα με την Daily Mail, με την συμπεριφορά της Ντέμι κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησης από το γυμνάσιο της Ταλούλα στα μέσα Ιουνίου. Τότε που τους κρατούσε μούτρα και δεν τους μιλούσε επειδή εκείνες προτιμούσαν να περνάνε περισσότερο χρόνο με τον πατέρα τους, Μπρους Γουίλις, και έμοιαζαν πιο ευτυχισμένες μαζί του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...