Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Λίνα Σακκά: «δεν έχω πρόβλημα με την Ματσούκα»

Τέλος στις φήμες που την θέλουν να έχει αρπαχτεί αγρίως με την συμπρωταγωνίστριά της Δήμητρα Ματσούκα επιχειρεί να βάλει η Λίνα Σακκά. Σε συνέντευξή της, η ξανθιά ηθοποιός επισημαίνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την συνάδελφό της και το κλίμα στο σίριαλ «Κούκλες» είναι αρμονικό.

«Δεν υφίσταται τίποτα. Αυτά είναι ανοησίες. Όσα χρόνια είμαι σε αυτή τη δουλειά, ουδέποτε το όνομά μου ενεπλάκη σε τσακωμούς», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» η Λίνα Σακκά και προσθέτει: «είναι λίγο άδικο αυτό. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να πει κάτι για μένα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώσει».

Παραμύθι , ξε-παραμύθι, οι φήμες λένε πως η Σακκά ουδέποτε πάτησε στην κοινή φωτογράφηση με την Ματσούκα και η μόνη τους συνύπαρξη -εκτός των γυρισμάτων για τις «Κούκλες»- ήταν στα γυρίσματα για το τρέιλερ.

Κι αν τον τσακωμό η ηθοποιός τον απορρίπτει κατηγορηματικά, το ίδιο απορρίπτει και κάθε σχέση εκτός πλατό με την Δήμητρα Ματσούκα. «Τώρα γνωριστήκαμε και έχουμε πολύ αρμονική επαγγελματική σχέση. Όλα τα υπόλοιπα απλώς δεν ισχύουν», είναι η απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν θα έπινε έναν καφέ με την συνάδελφό της.

Μεταξύ άλλων, η Λίνα Σακκά μιλά και για τον γάμο: «ο γάμος είναι κάτι δεσμευτικό. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τον άνθρωπο που επιλέγεις αυτόν μόνο θέλεις στη ζωή σου. Το να παραγκωνίζεις τη ζωή σου και να τρέχεις πίσω από σύζυγο και παιδιά δεν με αφορά», επισημαίνει. «Μου έχει τύχει να ερωτευτώ απόλυτα, να ζήσω αυτό που λέμε παραμυθένιο έρωτα, σε βαθμό που αναρωτιόμουν αν το ‘χω εγώ όλο αυτό», προσθέτει η ηθοποιός.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην τηλεόραση την φετινή σεζόν, η ίδια υποστηρίζει πως τα προγράμματα β’ διαλογής είναι πολλά. «Πιστεύω ότι θα τελειώσει το παραμυθάκι με τα φτηνά προγράμματα. Είναι κάτι που οφείλεται στην οικονομική κρίση. Η θεματολογία των ριάλιτι δεν με αφορά», προσθέτει. STAR.GR

Παντρεύτηκε ο Ross από τα «Φιλαράκια»

David Schwimmer at the premiere of Run, Fat Bo...Image via Wikipedia
Την ώρα που η Monica από τα «Φιλαράκια» ανακοίνωνε τον χωρισμό της, ο τηλεοπτικός της αδερφός, Ross, αποκάλυπτε τον μυστικό του γάμο με την επί τρία χρόνια αγαπημένη του, Zoe Buckman!

Ο 43χρονος ηθοποιός και η 25χρονη σύντροφός του γνωρίστηκαν το 2007 στο Λονδίνο, όταν ο David Schwimmer σκηνοθετούσε την ταινία «Run Fatboy, Run». Η Zoe δούλευε τότε ως part time φωτογράφος και σερβιτόρα σε γνωστό club της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου και έγινε η γνωριμία τους.

Σύντομα, η 25χρονη μετακόμισε μόνιμα στο Λος Άντζελες για να συγκατοικήσει με τον καλό της.

Πάντως, Ο τηλεοπτικός Ross μας βγήκε πολύ μυστικοπαθής... Mπορεί στα «Φιλαράκια» να παντρευόταν και να χώριζε με ευκολία, ωστόσο, στην πραγματική του ζωή αρραβωνιάστηκε χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι!

Ο αρραβώνας με την Zoe έγινε τον περασμένο Μάρτιο και τον Ιούνιο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Εντούτοις, πέρασαν μήνες μέχρι το νέο να μαθευτεί!

Πριν από την 25χρονη, ο ηθοποιός είχε δεσμό με την τραγουδίστρια Natalie Imbruglia και το μοντέλο Gina Lee, ενώ φήμες τον ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί την Ισραηλινή ηθοποιό Mili Avital.
Enhanced by Zemanta

Η Μελέτη καλεσμένη της... Μενεγάκη!


Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση, ότι η Ελεωνόρα Μελέτη θα εμφανιστεί στην εκπομπή της… Ελένης Μενεγάκη!!!

Τον τελευταίο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει στροφή στους (υποτιθέμενους) «εχθρούς» της, με τους οποίους έχει βαλθεί να τα βρει, στον «αέρα» πάντα!

Η Κατερίνα Ζαρίφη έφερε νούμερα στον «Καφέ», η Χρίσλα πάλι όχι… Παρόλα αυτά, η συνταγή άρεσε στην Ελένη και αποφάσισε να την καθιερώσει, πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα…

Με την Ελεωνόρα Μελέτη δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, όμως το παρασκήνιο της υποτιθέμενης κόντρας κρατάει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Από τότε που η Ελεωνόρα βρέθηκε στην θέση της Ελένης τα δημοσιεύματα για την σχέση τους ήταν πολλά. Δεν υπήρχε συνέντευξη της Μελέτη που να μην την ρωτήσουν για την Μενεγάκη και παρόλο που η στάση της παρουσιάστριας ήταν ξεκάθαρη όλα αυτά τα χρόνια -«ήμουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη», είχε πει κάποτε- οι φήμες «φούντωναν».

Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη τηρούσε σιγή ιχθύος μέχρι πρόσφατα. Την ημέρα που η Ελεωνόρα βρέθηκε στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου η Ελένη είπε: «Μου άρεσε πολύ η Ελεωνόρα χθες. Έχει χιούμορ».

Η Ελένη, λοιπόν, αποφάσισε να την καλέσει στην εκπομπή της την Τετάρτη, για να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό και να βάλει τέλος στις φήμες που τις θέλουν «σκοτωμένες».

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ζευγάρι ηθοποιών χωρίζει μετά από 7,5 χρόνια σχέσης

Ακόμα ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να χωρίσει, είδηση που έσκασε σαν βόμβα στους καλλιτεχνικούς κύκλους: μετά από 7,5 χρόνια σχέσης, οι ηθοποιοί Τάκης Παπαματθαίου και Φιλίτσα Καλογεράκου πήραν δρόμους χωριστούς!
Αν και τους χώριζαν ηλικιακά τρεις δεκαετίας, Τάκης και Φιλίτσα δήλωναν τρελά ερωτευμένοι και ήταν πάντοτε αχώριστοι. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει την καλή του «άγγελο που ήρθε στη γη».

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, η Φιλίτσα Καλογεράκου εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό: «ήμουν ερωτευμένη και ο Τάκης ήταν ερωτευμένος. Έπαψε να ισχύει αυτό και από τους δυό μας... προχωράμε»!
Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι συζούσε, ενώ όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για έναν φλογερό έρωτα.

«Ήταν η πρώτη μου σχέση ο Τάκης. Πέρα από τους παιδικούς, ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας. Αυτό που λέμε η πρώτη αγάπη και θα μείνει εκεί που πρέπει να μείνει», λέει η ηθοποιός και τα μάτια της βουρκώνουν.

Παράλληλα, η Φιλίτσα Καλογεράκου απέρριψε κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ενώ πρόσθεσε πως θα της μείνει μια γλυκιά ανάμνηση.

Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός προσπαθεί να ξεχαστεί μέσω της... δουλειάς της και ετοιμάζεται για την θεατρική της περιοδεία τον επόμενο μήνα. Πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, όταν θα είναι έτοιμη.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Με ξανθιά περούκα και γόβες ο Αλιάγας

IMG_0551 "Lady GaGa"Image by SpreePiX - Berlin via FlickrΜε ξανθιά περούκα, κορμάκι, κολάν και γόβες εμφανίστηκε ο Νίκος Αλιάγας! Μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα πονηρό... Απλά, ο παρουσιαστής ντύθηκε Lady Gaga για να διαφημίσει έναν διαγωνισμό της εκπομπής του!
Ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να τσαλακώσει για ακόμα μία φορά την εικόνα του: έβαλε ξανθιά γκαούκα χτενισμένη σε... φιόγκο στην κορυφή του κεφαλιού, όπως έχει κάνει στο παρελθόν η Lady Gaga, ενώ επέλεξε και γυναικεία ενδυμασία.
Μαύρο κολάν, γκρι κορμάκι, μαύρο γούνινο πανωφόρι και μαύρες γόβες έβαλε ο Νίκος, αν κι αυτά τα ρούχα μάλλον θα τα έβρισκε... απλά η εκκεντρική τραγουδίστρια! Για να μην σχολιάσουμε το τι θα πάθαινε η σταρ όταν έβλεπε την κατάμαυρη τρίχα σε στυλ θάμνου να ξεχειλίζει από το μπούστο...
Όλα αυτά έγιναν για το νέο projectτου ραδιοφωνικού σταθμού NRJ, ο οποίος καλεί όλους τους θαυμαστές της Gaga να μεταμορφωθούν όπως το είδωλό τους και να στείλουν την φωτογραφία τους.
Ποιό είναι το έπαθλο; Μια θέση στα backstage των συναυλιών της τραγουδίστριας!
Με τέτοιο βραβείο πώς να μη ντυθεί Gaga και ο Αλιάγας; STAR.GR
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...