Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα με φουσκωμένη την κοιλίτσα της!



Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σοφία Καρβέλα εφόσον σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Θανάση Πανουργιά.

Η γλυκιά κόρη της Άννας Βίσση ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στην οποία φαίνεται... εμφανώς φουσκωμένη η κοιλίτσα της, σχολιάζοντας : “the magic…dancingbump”!


Λάκης Γαβαλάς: Επιστρέφει με collection μέσα από τις... φυλακές


Ο πασίγνωστος στους κοσμικούς κύκλους, σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, κάνει πάλι το θαύμα του δημιουργώντας τη νέα του collection - που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες - υπό τον ευρηματικό τίτλο «Νο 36259», αριθμό που , όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», δεν είναι άλλος από αυτόν που έχει ως κρατούμενη η αγαπημένη του αδελφή, Νότα!


Η εφημερίδα παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα μερικά μόνο από τα δεκάδες χειρόγραφα σχέδια του Λάκη Γαβαλά, που φτιάχνει στο κελί του, χρησιμοποιώντας χαρτί φωτοτυπικού και μολύβι.

Τα βράδια ή μετά το μεσημεριανό ο δημοφιλής επιχειρηματίας εμπνέεται για να δημιουργήσει μοντέρνα και καλόγουστα παντελόνια, μπλούζες και ό,τι άλλο είδος ένδυσης για τον άντρα και τη γυναίκα, εικόνες στις οποίες, όπως σημειώνει η εφημερίδα, στη συνέχεια με απλές και γρήγορες κινήσεις, αποτυπώνει σε ένα κομμάτι χαρτί
.

H Ζέτα Δούκα, ταξιδεύει στη Στοκχόλμη για μια και μοναδική παράσταση


Η υπέροχη παράσταση "Γράμμα σε ένα παιδί", ένας μόνόλογος από τη Ζέτα Δούκα, ταξιδεύει στη Στοκχόλμη για μια και μοναδική παράσταση, που θα γίνει αύριο στο θέατρο Vallingby Teater.

Οι συντελεστές της παράστασης βρίσκονται ήδη στη Στοκχόλμη και στήνουν το σκηνικό. Η Ζέτα Δούκα, μέσω instragram, "συστήνει" στους φίλους την πανέμορφη πόλη.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Η Ζέτα Δούκα σε αυτή τη φωτογραφία, ποζάρει μπροστά από το Royal Concert Hall, εκεί που γίνεται η απονομή των βραβείων Νόμπελ. Αυτή ήταν και η επισήμανσή της στο instragram.

Η ηθοποίος δίνει και μια γεύση μέσα από το θέατρο, εκεί που με τον σκηνοθέτη της, δουλεύουν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες.



ΦΩΤΟ - Το... μπανάκι της Ελένης


Η Ελένη Μενεγάκη παραμένει πιστή στη συνήθεια του σαββατοκύριακου και πήγε να κάνει το μπάνιο της και να απολαύσει τη θάλασσα της Άνδρου, στα Άχλα. 
Πριν από λίγο έγραψε στο twitter της:

Στο σφυρί βγάζει το αρχοντικό του στο κέντρο της Νέας Υόρκης ο Τομ Κρούζ



Να πουλήσει το αρχοντικό του στο κέντρο της Νέας Υόρκης σχεδιάζει ο ηθοποιός Τομ Κρούζ. Το σπίτι, που χτίστηκε το 1860, αποτελείται από... 6 ορόφους και εκτείνεται σε 8.300 τετραγωνικά πόδια, χωρίς να υπολογίζεται και το αίθριο στην κορυφή του κτιρίου.

Σύμφωνα με κτηματομεσιτικά γραφεία, ο Κρουζ αγόρασε το αρχοντικό το 2009, μαζί με την πρώην σύζυγό του Κέιτ Χόλμς, δίνοντας 15 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα θέλει να το πουλήσει στη τιμή των 28 εκατ. δολαρίων!

Πέντε ταράτσες σε διαφορετικά επίπεδα, επτά τζάκια και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του ακινήτου.

Ε. Μενεγάκη: Η μάχη "σώμα με σώμα" για τις πρώτες φωτογραφίες με το Ματέο!




Η "Βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης και ο... πρίγκιπας από τα περίφημα πια Άχλα της Άνδρου απαθανατίζονται χέρι - χέρι (;) από το φακό και "βομβαρδίζονται" από δημοσιογράφους που τους την "πέφτουν"...



Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος παρακολούθησαν την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Υπέροχος Γκάτσμπι", το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το διάσημο ζευγάρι, παρά την πίεση εκ μέρους των δημοσιογράφων, δεν σταμάτησε για να κάνει δηλώσεις από κοινού μπροστά στις κάμερες, ενώ αργότερα, όταν η 43χρονη παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Star, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην κοινή της εμφάνιση με τον σύντροφό της, σχολιάζοντας μόνο το μήνυμα της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας:Η επίθεση που την πείραξε, η απάντηση που σόκαρε, τα “καρφιά” της


Η Ελεονώρα Μελέτη έχει αποφασίσει πλέον να μη μιλάει συχνά… Έχει αναθεωρήσει τη σχέση της με τα Μέσα, αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει είναι απλώς χειμαρρώδης. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από έξι μήνες και έχοντας μεσολαβήσει ένα «αμαρτωλό» tweet που πυροδότησε σενάρια περί αποχώρησής της από το STAR, η 34χρονη παρουσιάστρια δίνει για πρώτη φορά τις δικές της απαντήσεις, ενώ μιλάει και για το νέο της μαλλί, τα περιττά κιλά, τις σχέσεις της, το χωρισμό, το γάμο και τα παιδιά…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου- Περιοδικό You

Τελικά τι έγινε με το περίφημο tweet;

 Αυτό που με πείραξε ήταν ότι ενώ το tweet αναπαράχθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα κανείς δεν είπε την αλήθεια. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δέχθηκα μια απρόκλητη επίθεση, πολύ χυδαία, από έναν άνθρωπο που εδώ και πολλά χρόνια κρύβεται πίσω από την ασφάλεια που παρέχει ένα ψευδώνυμο στο Twitter. Εγώ στο Twitter απαντάω σε όλους, και στα καλά και στα κακά. Γιατί γι’ αυτόν το λόγο υπάρχει. Ούτε για να λέω τι μάρκα κραγιόν φοράω, ούτε τι χρώμα βάφω τη ρίζα. Είναι για να επικοινωνώ με τον κόσμο, και κάθε μορφή επικοινωνίας είναι αποδεκτή ακόμα και η επίθεση. Αλλά για να είναι επιτυχής η επικοινωνία πρέπει να προσαρμόζεσαι στη γλώσσα του άλλου. Κάποιοι σοκαρίστηκαν. Εγώ το θεώρησα σεμνότυφο γιατί το να βγαίνεις και να λες μια κακιά λέξη δημόσια είναι σαν να το κάνεις στην παρέα σου. Κάποιοι από αυτούς που σοκαρίστηκαν νομίζω ότι απλώς είναι προκατειλημμένοι στο να θίγονται από οτιδήποτε κάνω και λέω, οπότε πάω παρακάτω. Από την άλλη, με σόκαρε πολύ περισσότερο το γεγονός ότι γίνεται σε μια εποχή που οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο μόνοι και λίγοι μέσα τους που καταλήγουν να επιτίθενται σε ανθρώπους δημόσια. Η απάντησή μου δόθηκε με πολύ χιούμορ και θεωρώ ότι ήταν έξυπνη και αποστομωτική ατάκα. Πήγε να με στριμώξει και τελικά δεν τα κατάφερε. Από εκεί και έπειτα κάποιοι το παρουσίασαν ως tweet. Δεν ήταν, όμως, ήταν απάντηση. Ειλικρινά εγώ θεωρώ πολύ χαζό το ότι κάποιος μπορεί να θίχθηκε και πραγματικά γελοίο που αυτό το πράγμα αναπαράχθηκε τόσο πολύ, γιατί καθημερινά κάνω δεκάδες tweets ζητώντας βοήθεια για ανθρώπους που έχουν ανάγκη από αιμοπετάλια, από χρήματα ή προσπαθώ να βρω στέγη σε ζώα, αλλά δυστυχώς αυτά δεν αναπαράγονται. ν.        

Θεωρείς δηλαδή ότι κάποιοι είναι προκατειλημμένοι μαζί σου;

 Ναι, είναι λογικό, αλλά είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός πως χωρίς να ξέρεις κάποιον του επιτίθεσαι δημόσια. Όπως, επίσης, επικίνδυνος είναι ο τρόπος με τον οποίο αναπαράχθηκε αλλά και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν μετά από αυτό. Ότι μπορεί να μην ξεκινήσω ξανά, ότι κόβομαι, ότι δεν έχω εκπομπή του χρόνου… Επειδή το έχω συζητήσει με το σταθμό μου και δεν το κάνω αυθόρμητα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που δεν συζητήσαμε καθόλου για το θέμα του tweet. Ήταν αστείο… Ούτε καν υπάρχει βαρύ κλίμα. Κανονικά βγήκαμε την Τετάρτη, κανονικά θα τελειώσουμε τη σεζόν και θα ξεκινήσουμε και την επόμενη, και έχει ο Θεός. Αυτό που γράφτηκε ήταν ανηθικότητα. Καταλαβαίνω ότι το Πάσχα δεν υπάρχουν ειδήσεις και βοήθησα κόσμο να έχει επισκεψιμότητα στα blogs του. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά εναντίον αυτού που το υποκίνησε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ρεπορτάζ αναληθή και αβάσιμα αλλά γυρνώντας από τις διακοπές είχα πολλά πράγματα να κάνω: Ρίζα, μανικιούρ, πεντικιούρ δεν μπορούσα να ασχοληθώ και με αυτόν. Για ακόμα μία φορά τού δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι ένας αναξιόπιστος δημοσιογράφος και έχει ένα αναξιόπιστο site.

Σε πήρε ποτέ αυτός ο συγκεκριμένος να σε ρωτήσει αν αυτό ισχύει;

Αυτός ο συγκεκριμένος βγάζει πάντα βλακείες και μετά με παίρνει να μου ζητήσει συνέντευξη. Μιλάμε για ψυχασθένεια…

Του χρόνου θα είσαι στο κανάλι αλλά με άλλο concept όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει και ο Σταμάτης Μαλέλης;

Το καλό με αυτόν το σταθμό είναι ότι βρισκόμαστε πάντα στην ίδια φάση. Καταρχάς εγώ εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον Σταμάτη Μαλέλη και πιστεύω ότι και εκείνος -όπως μου έχει δείξει και μου έχει πει- ποντάρει σε εμάς. Χάρηκα πολύ γιατί σε μία από τις συζητήσεις που είχαμε δεν χρειάστηκε να πούμε τίποτα. Μέσα σε δυο λεπτά καταλάβαμε ότι πάμε παράλληλα. Δεν θέλω να πω εγώ τι πρόκειται να συμβεί γιατί δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αλλά νομίζω ότι ήδη ο ίδιος έχει πει κάποια πράγματα για το τι αλλαγές θα γίνουν. Εμένα με χαροποιεί πολύ γιατί νιώθω ότι έχει έρθει η ώρα να γίνει αυτή η αλλαγή και μόνο ενθουσιασμένη μπορώ να αισθάνομαι. Άλλωστε, τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια…

Αληθεύει ότι έχεις ζητήσει να γυρίσεις στην πρωινή ζώνη;

Καταρχάς δεν μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο γιατί η ζώνη καταργήθηκε για λόγους οικονομικούς. Δεν γυρνάς σε κάτι που δεν υπάρχει. Ίσως αυτό που έχει ακουστεί είναι ενδεχομένως αυτό που έχω πει κατά καιρούς σε φίλους και συνεργάτες μου ότι ήταν άλλη φάση το πρωί και ότι αν με ρωτούσαν ποιο προτιμώ από θέμα ωραρίου είναι σίγουρα το πρωινό, γιατί είμαι πρωινός τύπος.  

Επέλεξες τον τελευταίο χρόνο μια αλλαγή στάσης σε σχέση με τα media;

Η σχέση μου με τα media περνάει φάσεις. Στην αρχή ήταν το να γνωριστούμε. Πολύ ξύλο. Πολλή ψυχική βία την περίοδο εκείνη. Αλλά θεωρώ ότι είναι ένας πρώτος κανόνας για να σε αφομοιώσει το σύστημα. Επιβιώνεις από το ξύλο. Μπαίνεις στην αγέλη. Δεν επιβιώνεις. Αλλάζεις δουλειά. Μετά είναι η φάση του ότι από εδώ κι εμπρός πρέπει να μάθεις να παίζεις το παιχνίδι. Δεν μπορείς να κρυφτείς, ο κόσμος πρέπει να ξέρει… Σαν καινούρια και σαν ψάρι άκουσα, συμβουλεύτηκα, ακολούθησα, την πάτησα, μετάνιωσα, διασκέδασα, χάρηκα, κέρδισα, έχασα… Το πρώτο σοκ και η πρώτη αλλαγή για το πώς χειρίζομαι την εικόνα μου προς τα έξω ήταν μετά το χωρισμό μου από την τριετή σχέση μου, που είδα τις επιπτώσεις που είχε η δημοσιότητα και σε εμένα την ίδια αλλά και στον πρώην σύντροφό μου. Κι έτσι άρχισα το ξεσκαρτάρισμα. Η αλλαγή έγινε μεταβατικά και το σεβάστηκαν οι συνάδελφοι. Μετά δημιουργήθηκε ένα περιστατικό, χρεώνοντάς μου για σύντροφο έναν φίλο – θεωρώ ότι δεν έγινε με πρόθεση αλλά η ζημιά ήταν μεγάλη. Εκεί αποφάσισα ότι εμένα μπορείτε να με κάνετε ό,τι θέλετε αλλά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου δεν μπορεί να τους αγγίζει κανείς και όλο αυτό έγινε μέσω της νομικής οδού.

Θεωρείς ότι λειτουργεί όλο αυτό;

Ναι, πιστεύω ότι όποιος θέλει μπορεί να βάλει μια γραμμή και να πει μέχρι πού θα βγουν πράγματα προς τα έξω και να κάνει μια φυσιολογικότατη ζωή. Όποιος λέει το αντίθετο απλώς δεν έχει προσπαθήσει. Εγώ έχω αλλάξει τηλέφωνο, το έχουν ελάχιστοι. Αυτό είναι καλό και κακό γιατί όπως βλέπεις γράφονται «μπουρδολογίες» και δεν μπορεί κανείς να με βρει για να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι ή δεν ισχύει… Έχει κόστος αλλά έχω αποφασίσει ότι θα το δεχτώ…

Χώρισες πρόσφατα;

Ναι, χώρισα στις αρχές του χρόνου.

Είσαι μόνη σου;

Ναι, αλλά να ξέρετε ότι πλέον στη ζωή μου θα τα μαθαίνετε όλα ετεροχρονισμένα, με καθυστέρηση περίπου τριών μηνών, ή μπορεί και καθόλου.

Πέρασες και ένα πρόβλημα υγείας;

Εγώ για να θεωρήσω κάτι ως πρόβλημα υγείας πρέπει να έχει νοσοκομειακή περίθαλψη και κακές προοπτικές εξέλιξης. Αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έχω ένα πρόβλημα εκ γενετής, το ανακάλυψα στα 30. Λέγεται σπονδυλόλυση-σπονδυλολίσθηση 05-Ι1 και στένωση, κάτι πολύ συνηθισμένο. Το παντρεύεσαι αυτό! Με έχει ρίξει μέχρι στιγμής στο κρεβάτι τρεις φορές λόγω και της πολύ έντονης αθλητικής δραστηριότητάς μου, αλλά τώρα είμαι σε μια καλύτερη φάση.

Θα ακολουθούσες τη «μόδα» κάνοντας ένα παιδί εκτός γάμου;

Εγώ τη μόδα δεν την ακολουθώ ούτε στα ρούχα ούτε πουθενά. Επίσης, δεν ακολουθώ και κοινωνικά κλισέ. Δεν μου λέει κάτι το να παντρευτώ και να κάνω παιδί. Μπορεί να κάνω παιδί και να μην παντρευτώ ποτέ.

Το βιολογικό σου ρολόι έχει χτυπήσει;

Πιστεύω ότι θα γίνω πολύ καλή μητέρα γιατί έχω διαβάσει και πολύ. Βλέπω την ανιψιά μου και θέλω να γίνω μάνα. Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να λέω «είμαι 34, πότε;». Έχει αρχίσει στο μυαλό μου και μπαίνει αυτό το σκουλήκι! Αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη.

Δείτε για πρώτη φορά τη γοητευτική σύντροφο του Παύλου Χαϊκάλη!

Είναι επιτυχημένος ηθοποιός κατά βάση κωμικός και το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την πολιτική. 

Όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα πρέπει να είναι ικανοποιημένος και με την προσωπική του ζωή. 

Αν και δεν μας έχει συνηθίσει να τον βλέπουμε συνοδευόμενο,για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός τουentertv.gr απαθανάτισε τον Παύλο Χαϊκάλη με την αγαπημένη του στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “ποιος τη ζωή μου…”


Ποια θέση θα πάρει ο Αγάθωνας στον τελικό της Eurovision σύμφωνα με τα στοιχήματα

Φωτιά έχουν πάρει οι προβλέψεις για το φετινό νικητή του διαγωνισμού της Eurovision, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και ο β' ημιτελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και οριστικοποιήθηκαν οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Unibet, φαβορί του φετινού διαγωνισμού είναι η Δανία με την Εμελί και το τραγούδι «Only Teardrops» που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής το 35% του τζίρου των πονταρισμάτων.

Στη 2η και 3η θέση των προτιμήσεων βρίσκεται η Νορβηγία με απόδοση 7.50 και η Ουκρανία με απόδοση 10.00, όπου έχουν συγκεντρώσει 15% και 12% του τζίρου.

Το δικό μας «Alcohol is Free» με απόδοση 50.00 βρίσκεται στη 16η θέση των προτιμήσεων όσων έχουν παίξει στοίχημα, με 4% του συνολικού τζίρου.

Αναλυτικά οι αποδόσεις που δίνει η Eunibet για όλες τις χώρες που θα συμμετάσχουν στον τελικό της Eurovision 2013 έχουν ως εξής:


Enhanced by Zemanta

Η Λένα Μαντά αποκαλύπτει από τι πάσχει και γιατί έκανε χημειοθεραπείες [βίντεο]


Την περιπέτεια που είχε στην υγεία της αποκάλυψε η συγγραφέας του βιβλίου «Βάλς με 12 Θεούς» που μεταδίδεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1, Λένα Μαντά, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η διάσημη συγγραφέας αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως διαγνώσθηκε πως πάσχει από κάποιου είδους λέμφωμα στο στομάχι και για το λόγο αυτό υπεβλήθη σε χημειοθεραπεία.
«Εξαιτίας μιας "ευλογημένης" αντιβίωσης διαπίστωσα ότι πάσχω από κάποιο λέμφωμα στο στομάχι, ένα προ-καρκινικό στάδιο ας πούμε. Έκανα χημειοθεραπεία, αλλά υπήρξα τυχερή που διαγνώσθηκε γιατί ήταν δύσκολο», δήλωσε η Λένα Μαντά.

Παράλληλα, η κυρία Μαντά αναφέρθηκε και στο νέο βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Με λένε Ντάτα».


Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Δείτε τη γυναίκα του Αγάθωνα να παρακολουθεί την Eurovision! (video)

Η γυναίκα του Αγάθωνα, Εριφύλη, παρακολουθούσε από το σπίτι τον σύζυγό της στη σκηνή της Γιουροβίζιον να "τρελαίνει" όλη την Ευρώπη!

Δείτε τις αντιδράσεις της στο αποκαλυπτικό βίντεο...

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Τζορτζ Μάικλ

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε την Παρασκευή ο αστέρας της ποπ Τζορτζ Μάικλ μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα στη Βρετανία.

Ο 49χρονος βρετανοκυπριακής καταγωγής τραγουδιστής υπέστη αμυχές και μώλωπες όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στον αυτοκινητόδρομο Μ1 την Πέμπτη.

Ο εκπρόσωπος του Τζορτζ Μάικλ, Γιώργος Παναγιώτου, δήλωσε ότι ο τραγουδιστής τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται για επιφανειακές αμυχές και μώλωπες, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Με λυγμούς η Φαίη Σκορδά παρουσίασε τη φωτογραφία που ανέβασε η Λίζα Δουκακάρου στο διαδίκτυο!

Μια συγκλονιστική ιστορία...

Μεγάλα κέφια είχε από το πρωί η παρέα του Πρωινό mou και η Eurovision βοήθησε ακόμα περισσότερο σε αυτό. Όμως, κάποια στιγμή τα γέλια ...κόπηκαν μαχαίρι και τα λόγια της Φαίης Σκορδά πάγωσαν τους συνεργάτες της.

Μια συγκλονιστική φωτογραφία και η ιστορία που τη συνοδεύει προκάλεσαν λυγμούς στην παρουσιάστρια την ώρα της περιγραφής και συγκίνηση σε όλους. Την φωτογραφία είχε ανεβάσει στο twitter η Λίζα Δουκακάρου.

"Αυτή η εικόνα περιέχει την ιερή αγάπη της μαμάς!", είπε η Φαίη και συνέχισε: "Αυτό το κοριτσάκι έχασε τη μαμά του στον πόλεμο και το πήραν στο ίδρυμα. Εκεί, δεν έτρωγε, δεν έπινε, δεν κοιμόταν, δεν μιλούσε σε κανέναν. Ένα βράδυ την έχασαν. Την βρήκαν στο προαύλιο... Ζωγράφισε τη μαμά της με κιμωλία, έβγαλε τα παπούτσια της και μπήκε μέσα της! Έτσι, για να ξυπνάμε που και που. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η αγάπη".

Δείτε το βίντεο:

Enhanced by Zemanta

Ε. Μενεγάκη – Μ. Παντζόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μπροστά στις κάμερες! Βίντεο

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μαζί δημοσίως την Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. Είναι όμως η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μπροστά στις κάμερες!

Το ζευγάρι βρέθηκε χθες στην πρεμιέρα της ταινίας The Great Gatsby! Έφτασαν χαμογελαστοί και μπήκαν βιαστικά στην αίθουσα...

Δες το βίντεο!

Enhanced by Zemanta

Κ. Σπυροπούλου: Έξοδος στο σινεμά με την Ε. Μενεγάκη και τον Μ. Παντζόπουλο!

Στην ελληνική πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο Leonardo Di Caprio “The Great Gatsby” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η νεαρή συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού που έχει πολύ φιλικές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, συναντήθηκε στον κινηματογράφο με την γνωστή παρουσιάστρια και τον σύντροφό της Ματέο!
 
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στην πρεμιέρα της ταινίας που έγινε στα Village Cinemas την Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο, την Κωνσταντίνα με ένα μπλε φόρεμα, την Αγγελική Νικολούλη, την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και τον πρόεδρο του Ομίλου Village Δημήτρη Κοντομηνά!
 
Δες φωτογραφίες:





Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρης Κοντομηνάς, Αγγελική Νικολούλη



Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Enhanced by Zemanta

Eurovision 2013: Στην 21η θέση θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στον τελικό του Σαββάτου!

Μετά τη μεγάλη χαρά για την πρόκριση της Ελλάδας και του “Alcohol is free” στον τελικό της Eurovision, ανακοινώθηκε και ολοκληρωμένη πια η σειρά που θα εμφανιστούν όλες οι χώρες το Σάββατο. Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra θα βρεθούν στη σκηνή στην 21η θέση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως η σειρά εμφάνισης ελπίζουμε να ευνοήσει την ελληνική συμμετοχή, που θα βρεθεί στη σκηνή λίγα τραγούδια πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
 
Δες αναλυτικά τη σειρά εμφάνισης όλων των χωρών στο μεγάλο τελικό:
 
01. Γαλλία
02. Λιθουανία
03. Μολδαβία
04. Φινλανδία
05. Ισπανία
06. Βέλγιο
07. Εσθονία
08. Λευκορωσία
09. Μάλτα
10. Ρωσία
11. Γερμανία
12. Αρμενία
13. Ολλανδία
14. Ρουμανία
15. Ηνωμένο Βασίλειο
16. Σουηδία
17. Ουγγαρία
18. Δανία
19. Ισλανδία
20. Αζερμπαϊτζάν
21. ΕΛΛΑΔΑ
22. Ουκρανία
23. Ιταλία
24. Νορβηγία
25. Γεωργία
26. Ιρλανδία

VIDEO -Στον τελικό της Eurovision o Αγάθωνας και οι Koza Mostra

Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο Μάλμοε της Σουηδίας, όπου διεξήχθη ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, η ελληνική αποστολή. Ο συνδυασμός του ρεμπέτικου ύφους με τον στίχο του "Alcohol is free" κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να πάνε την Ελλάδα στον τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο

Βέβαια, μέχρι να ακουστεί το «Greece» από το στόμα της παρουσιάστριας πέρασαν αρκετά λεπτά , αφού η Ελλάδα ανακοινώθηκε τελευταία και οι αγωνία των Ελλήνων εκφωνητών ήταν ευδιάκριτη.

Οι υπόλοιπες χώρες που προκριθούν είναι: Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ισλανδία, Αρμενία, Φιλανδία και Μάλτα

Το βίντεο που έπαιξε λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν την εμφάνιση της χώρας μας είναι γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί είδαμε τους εκπροσώπους μας να αγναντεύουν την πόλη από τα κάστρα, να επισκέπτονται την αγορά Βαρδαρίου, να τραγουδούν live και στο τέλος να... ψήνουν την ώρα που σουρουπώνει στην παραλία Ποταμός της Επανομής.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το προκλητικό φιλί της Φινλανδίας στη Eurovision

Η τραγουδίστρια της Φινλανδίας το είπε το έκανε. Φίλησε την χορεύτριά της στο στόμα στο τέλος του τραγουδιού και έμεινε πιστή στην υπόσχεση που είχε δώσει την προηγούμενη εβδομάδα.
 

 Όπως είχε πει η ίδια «κανένας δε θα με εμποδίσει πάνω στη σκηνή».


Φως στο Τούνελ: Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου

Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου αυτή την Παρασκευή, 17 Μαΐου.

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου με τα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής. Τι εντόπισε η έρευνα του γενετιστή στο πορτμπαγκάζ πέρα από το αίμα και το DNA του Μάριου; Πού οδηγούν οι εξελίξεις; Γιατί αντέδρασε με ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ; Οι ευθύνες και οι παραλείψεις της… Τι μέλλει γενέσθαι με τους επτά που έχουν προφυλακιστεί;

Ακόμη, η μεθοδική και βαθιά έρευνα της εκπομπής συνεχίζεται και σε άλλο ένα θρίλερ. Θα δώσει η επιστήμη και σ’ αυτή την υπόθεση την απάντηση που δεν έχουν δώσει οι Αρχές;

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Η Jolie ετοιμάζεται για μια ακόμη επέμβαση



Angelina Jolie at the premiere of Alexander in...
 (Photo credit: Wikipedia)
Η Angelina Jolie εδώ και τρεις ημέρες βλέπει το όνομά της να φιγουράρει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη.

Η αποκάλυψη ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, "ανάγκασε" όλες τις γυναίκες να ρωτήσουν και να μάθουν ποια είναι αυτή η εξέταση, που δείχνει αν υπάρχει αυτό το ελαττωματικό γονίδιο.

Η Jolie είχε 87% πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού. Γι' αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει στη μαστεκτομή.

Η ίδια εξέταση, έδειξε ότι έχει 50% πιθανότητες να χτυπηθεί από τον καρκίνο των ωοθηκών. 


Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο, θα προχωρήσει στην αφαίρεσή τους.

Στην περίπτωση της Αngelina, η πρόληψη είναι δώρο ζωής.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star:
Enhanced by Zemanta

«Σαν μορφωμένη Αντζελα Δημητρίου έχει γίνει ο Σφακιανάκης», δηλώνει ο Γονίδης

Μια νέα κόντρα αναμένεται να ξεσπάσει στη σόουμπιζ μετά τις δηλώσεις για τον Νότη Σφακιανάκη που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ο Νότης μου αρέσει σαν τραγουδιστής επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, όμως έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Ετσι θα τον ήθελα εγώ. Εχει πια γίνει η μορφωμένη Αντζελα Δημητρίου». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής στο Εγώ Weekly.
Διευκρινίζοντας, όσον αφορά την Αντζελα Δημητρίου: «Με την Αντζελα δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ούτε να συζητήσουμε δεν μπορούμε. Απλά μου άρεσε σαν καλλιτέχνιδα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε και για τα 10 χρόνια που πέρασε όπου δεν μπορούσε να βρει ικανοποίηση από τίποτα. «Ζούσα με λάθος τρόπο, λάθος ανθρώπους και σύντροφο. Εγώ ο ίδιος ήμουν λάθος. Πέρασαν τόσα χρόνια μέχρι να καθαρίσω και να μείνουν πέντε σωστοί άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι ξέρω ότι με αγαπάνε. Δυστυχώς αυτή η δουλειά σου δίνει τη χαρά να σε αγαπά και να σε θαυμάζει πολύς κόσμος, αλλά συγγενικά πρόσωπα πολύ κοντινά σε στεναχωρούν. Αυτό το αντιμετωπίζει ο καθένας που είναι επώνυμος. Νομίζουν ότι τους χρωστάς. Ο,τι και να κάνεις δεν μετρά».
Τέλος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι για μεγάλο διάστημα είχε περάσει κατάθλιψη. «Πέρασα κατάθλιψη για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούσα να εντοπίσω τι μου συμβαίνει. Τα άρρωστα κομμάτια μου τα πέταξα μόνος μου από πάνω μου. Μιλούσα πολύ με φίλους μου και διάβαζα».

Η ωραιότερη γυναίκα του πλανήτη σου μαγειρεύει-Αγόρασε κουπόνι των 1.500 ευρώ

Σε χρόνο ρεκόρ πουλήθηκαν τα 60 κουπόνια που έδιναν στους τυχερούς την δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Νέα Υόρκη για να τους μαγειρέψει η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η συγκεκριμένη προσφορά είχε κόστος 1500 ευρώ ανά άτομο και ανέβηκε στο groupon την Τετάρτη. Πάντα στα πλαίσια του προμότιον που κάνει η 40χρονη σταρ τόσο στο προσωπικό της σάιτ, ονόματι goop, όσο και στο 2ο βιβλίο μαγειρικής με τίτλο It's All Good που μόλις κυκλοφόρησε.

Συγκεκριμένα έδινε την ευκαιρία στους θαυμαστές της να ταξιδέψουν στην Νέα Υόρκη στις 14 Ιουνίου και να συμμετέχουν σε prive μάθημα μαγειρικής στο οποίο θα τους έδειχνε πως να μαγειρεύουν με υγιεινό τρόπο.

Εντός της τιμής συμπεριλαμβανόταν αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφής από όλες τις πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά από/προς Νέα Υόρκη, δυο νύχτες διαμονή στο DoubleTree by Hilton Metropolitan New York , δωρεάν θεραπείες spa και γεύμα στο πολυτελές γαλλικό bistrot La Promenade.

Enhanced by Zemanta

H 41χρονη Νόνη Δούνια με μαγιό στις Σπέτσες [εικόνες]

Στις Σπέτσες, όπου βρίσκεται το πατρικό της μητέρας της, βρέθηκε για τις διακοπές του Πάσχα η Νόνη Δούνια. Η οποία δεν έχασε ευκαιρία να βουτήξει στην θάλασσα, θυμίζοντάς σε όλους ότι παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελλάδα.

«Όλη την ημέρα ήμουν με τα παιδιά, ακολουθώντας το πρόγραμμά τους. Ξεκινήσαμε νωρίς τα μπάνια, κάναμε ποδηλατάδες στην πλατεία, παίζαμε». Αυτό δήλωσε στο ΟΚ το πρώην μοντέλο (και νυν παρουσιάστρια) που εδώ και χρόνια έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της και στα δυο της παιδιά.




Όλα αυτά στα πλαίσια των οικογενειακών Πασχαλινών διακοπών της. Εκεί δηλαδή που ο φακός του παπαράτσι αποθανάτισε την 41χρονη στην παραλία κυρά-Λένα που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι της.

Έκαναν συζήτηση για το πεσμένο μπούστο της Μαρίας Κορινθίου-On air και με εκείνη μπροστά [βίντεο]

Άβολα ένοιωσε η Μαρία Κορινθίου, guest συνεργάτιδα του Πρωινό mou αυτή την εβδομάδα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει αν το μπούστο της ήταν όχι πεσμένο. Όπως δηλαδή της «καταλόγισαν» οι Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα κόκκινο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ που φόρεσε η -αγαπημένη του αντρικού κοινού- ηθοποιός στην χθεσινή εκπομπή του Πρωινό mou.

Το ντεκολτέ, ή μάλλον το περιεχόμενό του, ήταν που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από την ομάδα του Δέστε Τους, με την Κατερίνα Καινούργια να δηλώνει πως «Τα βρήκε λίγο πεσμένα» και τον Νίκο Μουτσινά να τα χαρακτηρίζει ως «κουρασμένα».

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι που επέλεξε να παίξει η Σάσα Σταμάτη στην σημερινή εκπομπή, λέγοντας «Υπάρχει ένα θέμα με τα στήθη της Μαρίας Κορινθίου αν χρειάζεται ανόρθωση ή όχι». Με την Μαρία Κορινθίου να είναι παρούσα και να καλείται να το σχολιάσει.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία παρέμεινε ψύχραιμη σε όλη την διάρκεια του αποσπάσματος, δηλώνοντας πως είναι μια «αμήχανη κατάσταση που δεν θέλει να σχολιάσει».

Ενώ η τελευταία ατάκα -με νόημα και παραλήπτη- ήταν και πάλι της Σάσας Σταμάτη που πρόσθεσε: «Αντικειμενικά, δεν είναι πεσμένα. Καλύτερα πεσμένα και φυσικά, παρά Σίλικον βάλει».

«Έχασα το σπίτι μου εξαιτίας της Eurovision» αποκαλύπτει ο Κώστας Μπίγαλης

Για το πόσο του στοίχισε -συναισθηματικά και οικονομικά- η συμμετοχή του στην Eurovision μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης σε εβδομαδιαίο περιοδικό.


The generic logo was introduced for the 2004 C...
(Photo credit: Wikipedia)
«Με την Eurovision είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία. Βίωσα μιζέρια, κόμπλεξ και κακία στη Eurovision. Αν είχα την παραμικρή υποψία ότι θα εμπλεκόμουν σε κάτι τέτοιο, δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία της συμμετοχής. Δεν είμαι άνθρωπος της μιζέριας. Θέλω οι διαδικασίες να είναι καθαρές και καθένας να κρίνεται βάσει των ικανοτήτων του». Αυτό δήλωσε ο τραγουδιστής και συνθέτης στο Eγώ Weekly.

Προσθέτοντας πως «Δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ ξανά με το θεσμό αυτό. Είναι τελειωμένη ιστορία για μένα. Δεν με εκφράζει πια. Έχω πάει αλλού συνθετικά. Αν το 2005 είχε πάει το κομμάτι μου, θα είχα ένα ικανό ποσό, που θα οδηγούσε στο να μη χάσω το σπίτι μου».

Συγκεκριμένα για το πως την έχει επηρεάσει η κρίση, ο Κώστας Μπίγαλης επισήμανε πως «Η κρίση με χτύπησε από κάθε άποψη. Καθετί το έκανα με το σταυρό στο χέρι. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο χώρο που μπορεί να πει: "Με πείραξε ο Μπίγαλης". Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου, για να εξοφλήσω μια τράπεζα. Έγινε το 2011, μέσα στην κρίση».

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...