Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Πυρπασόπουλος: « Οι Έλληνες είχαμε πάντα καλές επιδόσεις στη διαφθορά»

Στα πλαίσια της παράστασης «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, που παρουσιάζει στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε την γνώμη τους για τους Έλληνες, την διαχρονικότητα του Αριστοφάνη και την σημασία της ψήφου.

«Όλα όσα πραγματεύεται ο Αριστοφάνης είναι καταστάσεις που μας αφορούν άμεσα σε σχέση με το σήμερα. Φαίνεται πως οι Έλληνες είχαμε πάντα καλές επιδόσεις στη διαφθορά και τους άχρηστους πολιτικούς, αναζητώντας εκ των υστέρων τρόπο να τους ξεφορτωθούμε. Αν ήμασταν πιο υπεύθυνοι, όχι μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».
Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στην Real News.

Προσθέτοντας τον προβληματισμό του πως: «Η ψήφος μας έχει τη δύναμη να αλλάξει το τοπίο, να εξαφανίσει κόμματα, φαβορί και αναδείξει τα αουτσάιντερ. Μόνο που η νοοτροπία μας εξακολουθεί να είναι παλιά και κακή, ακριβώς γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι γερασμένο. Όχι μόνο ηλικιακά αλλά και επί της ουσίας. 

Με τα δύο εκατομμύρια των πολιτών αυτής της χώρας να δουλεύουν για να ζήσουν όλους τους υπόλοιπους, με δεδομένη την υπογεννητικότητα, την ανύπαρκτη παιδεία και την κοινωνική πρόνοια, σε τι μέλλον μπορούμε να ελπίζουμε; Ως πότε θα παίζουμε το παιχνίδι και θα σιγοντάρουμε ευθυνόφοβους, φαφλατάδες και ψηφοθήρες πολιτικούς, που βάζουν πάνω από το συνολικό το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...