Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η Ν. Kαρρά μιλάει για τον γάμο της, την ζωή και την καριέρα της στην Κύπρο!

Η ΝΙκολέττα Καρρά είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας! Ακούγεται τετριμμένο αλλά μιλώντας μαζί της αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι έχει όλα τα προσόντα για να την ψωνίσει αλλά επιλέγει να μην το κάνει!

Στις κακές κριτικές στεναχωριέται. Στα πολύ ωραία λόγια κοκκινίζει. Λατρεύει την δουλειά της και θέλει ο κόσμος να την αγαπάει αλλά προτιμά να είναι χαμηλών τόνων στη ζωή της. Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και είναι νοικοκυρά παρόλο που οι δουλειές στο σπίτι δεν είναι και το αγαπημένο της.

Συνειδητοποιημένη και σε μία φάση της ζωής της που όλα έχουν βρει το δρόμο τους αφού σε λίγους μήνες ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Φώτο Πιττάτζη και να κάνει την δική της οικογένεια!

Την πέτυχαμε σε ένα από τα πολλά ταξίδια επιστροφής της από την Κύπρο και μοιράστηκε μαζί μας πράγματα για την ζωή της στο νησί τον γάμο της που θα γίνει τον Οκτώβριο, τα σχέδιά της για οικογένεια ενώ απαντά σε όσoυς την αποκαλούν sex symbol!

Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κύπρο;
Η βάση μου είναι στην Ελλάδα και θα εξακολουθήσω να μένω στην Ελλάδα. Στην Κύπρο θα πηγαινοέρχομαι έτσι κι αλλιώς όπως πηγαινοερχόμουν τόσο καιρό και για δουλειές και για προσωπικούς λόγους αλλά η έδρα μου θα εξακολουθήσει να είναι στην Ελλάδα. Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί όλοι νομίζουν ότι μεταναστεύω και πάω στην Κύπρο. Λίγο με έχει εκνευρίσει αυτό γιατί μου κάνει κακό και στη δουλειά μου και σε πολλά πράγματα. Άμα έχω δουλειά στην Κύπρο θα είμαι στην Κύπρο, αν έχω δουλειά στην Αθήνα θα είμαι στην Αθήνα αλλά δεν φεύγω από την Ελλάδα.
Αυτό το κάνω έτσι κι αλλιώς τα τελευταία δυόμιση χρόνια γιατί είχα και σχέση κάτω στην Κύπρο. Επίσης, φέτος το χειμώνα έκανα και δύο σίριαλ οπότε πάλι πηγαινοερχόμουν γιατί έκανα και θέατρο στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, μάλλον είναι η μοίρα μου να είμαι μέσα στο αεροπλάνο συνέχεια… (γέλια)
Την πρώτη φορά είχε πάει στο νησί για τριήμερο. Πως αποφάσισε να εργαστεί στην Κύπρο;
Πηγαινοερχόμουν τα τελευταία δυόμιση χρόνια, έτσι κι αλλιώς, λόγω της σχέσης μου. Πέρυσι το καλοκαίρι μου έγινε πρόταση από την Κύπρο για σίριαλ, όπως άλλωστε και σε άλλους Έλληνες ηθοποιούς. Ήταν ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις και αυτή που έκανα στο πρώτο μισό της σεζόν και αυτή που έκανα στο δεύτερο μισό και αποφάσισα να το κάνω εφόσον στην Ελλάδα δεν έκανα έτσι κι αλλιώς τηλεόραση αλλά μόνο ένα θεατρικό. Ο χρόνος μου μού επέτρεπε να φεύγω κάποιες μέρες, ελάχιστες βέβαια, να πηγαίνω για τα γυρίσματά μου κάτω, άρα αποφάσισα να το κάνω.

Γιατί έχει χαθεί από την ελληνική τηλεόραση;
Μετά το 50-50, ενάμιση χρόνο έκανα την Πολυκατοικία άρα μέχρι και πέρυσι το χειμώνα ήμουν στην ελληνική τηλεόραση. Δεν χάθηκα, υπάρχουν άλλοι που έχουν να κάνουν και τρία χρόνια και πέντε τηλεόραση. Ο μόνος χρόνος που έλειψα ήταν αυτός, φέτος, που εφόσον δεν υπήρχε κάτι τηλεοπτικό αποφάσισα να κάνω κάτι στην Κύπρο. Απλώς επειδή όλοι σκέφτονται μόνο το 50-50 και δεν σκέφτονται τα υπόλοιπα, ίσως γι’ αυτό υπάρχει αυτό. Δεν έχω χαθεί και δεν έχω καμία διάθεση να χαθώ από την ελληνική τηλεόραση. Θέλω να κάνω πάλι τηλεόραση εδώ στην Ελλάδα. Κατ’ αρχάς είναι η χώρα μου, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έχω ίδιο κώδικα επικοινωνίας. Φυσικά και θέλω και θα δώσω και προτεραιότητα. Αν όμως δεν έχω κάποια πρόταση, κάποια αξιοπρεπή πρόταση τότε πάλι αναγκαστικά θα απευθυνθώ στην Κύπρο που είναι μαξιλάρι για πολλούς Έλληνες ηθοποιός πια. Και καλά κάνουμε και κατεβαίνουμε κάτω εφόσον στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολα. Τι να κάνουμε, να μείνουμε χωρίς δουλειά;

 tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...