Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Νίκος Κουρκούλης: «Οταν γνώρισα την επωνυμία αγάπησα την ανωνυμία»


Αν υποθέτεις ότι ο Νίκος Κουρκούλης είναι αρεστός στον κόσμο, δεν κάνεις λάθος. Σε πείθει, μάλιστα, από τα πρώτα πέντε λεπτά της γνωριμίας σας ότι είναι αυτό που βλέπεις: ένα καλό παιδί της επαρχίας που έγινε «επώνυμος» στην Αθήνα. Εκείνος βέβαια έχει άλλο ορισμό για τη δική του ευτυχία...

Αν κρίνεις έναν άντρα από τη χειραψία, τότε ο Νίκος Κουρκούλης δεν θα μπορούσε ποτέ να χαρακτηριστεί φλώρος. Σφίγγει το χέρι και δεν το αφήνει προτού μάθει το όνομά σου και ανταλλάξετε «καλημέρα». Δεν σε εκπλήσσει αυτό, είναι γνωστό ότι δεν είναι απόμακρος. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Θεσσαλονίκη είναι ένα χωριό σε μεγέθυνση, επειδή όλοι γνωρίζονται. Ισχύει. Λόγου χάρη, κάποιος γνωστός σου σίγουρα έχει υπηρετήσει στον Στρατό μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και η σύζυγός του τυγχάνει να είναι γειτόνισσα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θοδωρής Πύριλλος: Ο καλύτερος bartender της Ελλάδας


Ισορροπεί ανάμεσα στο μέτρο και την αρμονία, συνδυάζει αρώματα, γεύσεις και χρώματα και δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα κοκτέιλ που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Τρανή απόδειξη, ο τίτλος του καλύτερου bartender που απέσπασε πρόσφατα στη Μαδρίτη...


Γιατί απαγόρευσαν στην Μαντόνα την είσοδο σε κινηματογράφους;

«Είσαι σκλάβα!», είπε η ντίβα της ποπ σε μια γυναίκα μέσα στο σινεμά – Δε θα ξαναμπεί σε κινηματογράφο μέχρι να ζητήσει συγγνώμη 


Δε φτάνει που έκανε φασαρία μέσα στο σινεμά, ζήτησε και τα ρέστα. Ο λόγος για τη «βασίλισσα» της ποπ, Μαντόνα, η οποία βλέπει τη δημοτικότητά της να πέφτει και όπως φαίνεται αυτό της προκαλεί νεύρα!

Έβαλε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και αποφάσισε να πάει να δει τη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ «12 years a Slave». Όμως η 55χρονη καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας έστελνε μηνύματα από το κινητό της, προκαλώντας τον εκνευρισμό όσων κάθονταν δίπλα της που δεν μπορούσαν να δουν την ταινία.

Όταν μία γυναίκα «τόλμησε» να της κάνει παρατήρηση λέγοντάς της να σταματήσει, τότε η Μαντόνα - προφανώς επηρεασμένη από την ταινία «12 years a Slave»- της απάντησε με ύφος: «Είναι για δουλειά… σκλάβα»!

Όμως για κακή της τύχη παρών στην πρεμιέρα ήταν και ο Tim League, ιδρυτής της λέσχης Alamo Drafthouse Cinema που επισημαίνει τις κακές συμπεριφορές στον κινηματογράφο. Σε ανάρτησή του στο Twitter ο ιδρυτής ξεκαθάρισε ότι απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε κινηματογράφο για τη Μαντόνα μέχρι να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.
Enhanced by Zemanta

VIDEO - Βρετανία: Το βασιλικό μωρό απέκτησε το δικό του κέρμα!

Τα συλλεκτικής αξίας νομίσματα έχουν διαφορετικό μέγεθος, αξία, αλλά και μέταλλο – Η τιμή ξεκινά από τα 6 ευρώ και φτάνει στα 59.000 ευρώ


Ένα ιδιαίτερο δώρο ετοίμασε το πριγκιπικό ζευγάρι Kate - William για τον πρώτο τους διάδοχο τον πρίγκιπα George Alexander Louis. Η απόφαση πάρθηκε από το Βρετανικό Νομισματοκοπείο εν όψει της βάφτισης του πρίγκιπα στις 23 Οκτωβρίου.

Το νέο κέρμα στολίζει το όνομα του πριγκιπικού μωρού, ένας κρίνος, αλλά και η πρόταση «Dieu et Mon Droit» που σημαίνει «Ο Θεός και το δίκιο μου».

 

Τα συλλεκτικής αξίας νομίσματα έχουν διαφορετικό μέγεθος, αξία, αλλά και μέταλλο. Το φθηνότερο κέρμα είναι ασημένιο και κοστίζει σχεδόν 6 ευρώ, ενώ το ακριβότερο έχει 1 κιλό καθαρό χρυσό και η αξία του είναι 59.000 ευρώ!

Πηγή: peoplegreece.com

ΒΙΝΤΕΟ - Κωστόπουλος: Η τηλεόραση είναι ένας πόλεμος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα τoυ STAR για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι "η τηλεόραση είναι ένας πόλεμος".


"Απέναντι θέλεις να έχεις ανθρώπους που αξίζουν" δήλωσε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μελέτησέ το":

Αφησε τα ευαγγέλια για την κιθάρα - Η απίστευτη «μετάλλαξη» του Παπαροκά

 
Ο πάτερ Παντελεήμων, κατά κόσμον Γιάννης Παπανικολάου, γνωστός και ως παπαροκάς στο πλευρό του Νεκτάριου Μουλατσιώτη αποφάσισε να πετάξει τα ράσα του και να ασχοληθεί πλέον μόνο με τη ροκ μουσική.


Οπως γράφει και το gossip-tv είναι ένας γνήσιος ροκάς κάτι που φροντίζει να το δείχνει στις μουσικές σκηνές.


«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ο Μίκης πρώτος καλεσμένος του Σπ. Παπαδόπουλου

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα! Πρεμιέρα  το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, στις 21:00 



Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά». 

Από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 21:00, και κάθε Σάββατο, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις ξεχωριστές μουσικές της προτάσεις, το κέφι της παρέας και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα συναντά στην 10η χρονιά της τους τηλεθεατές μέσα από τον Alpha.

Καλλιτεχνικές συνάξεις ανθρώπων που τραγουδούν, εκμυστηρεύονται, γελάνε, συγκινούνται και θυμούνται αυτά που αξίζει να μοιραστούν μαζί μας.

Το «Στην υγειά μας  ρε παιδιά» ξεκινάει δυναμικά με ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Τον μεγάλο συνθέτη θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού: ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής, ο συνθέτης και τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο βουλευτής και συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Βότσης και Κώστας Αρβανίτης, οι ηθοποιοί Φιλαρέτη Κομνηνού, Μπέσυ Μάλφα, Ρένια Λουιζίδου, ο πρόσφατα βραβευμένος στο Φεστιβάλ Βενετίας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Miss Violence» Θέμης Πάνου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ελισάβετ Μουτάφη και Χρήστος Πλαΐνης και ο παραγωγός Μιχάλης Αδάμ.

Επιπλέον, τον Μίκη Θεοδωράκη θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Κώστας Μακεδόνας, Γιώτα Νέγκα, Κώστας Θωμαΐδης και Άννα Λινάρδου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του κορυφαίου συνθέτη με τη συμμετοχή ενδεκαμελούς ορχήστρας και 15 και πλέον νέων ηθοποιών.

Στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματος  θα προβληθεί πλούσιο αρχειακό υλικό  για τη ζωή και το έργο του κορυφαίου  δημιουργού.

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω πάρει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο γι’ αυτή την εκπομπή. Αρέσει πολύ και μου το λένε όπου κι αν με συναντήσουν. Αρέσει η αίσθηση παρέας που βγάζει. Αυτό το ελληνικό γλέντι, το παλιό, που το είχαμε χάσει… Ήταν ο καθένας στη διαμερισματάρα του, στην αμαξάρα του και σ’ ένα τρόπο διασκέδασης αρκετά περίεργο που μόνο επίδειξη περιείχε. Σιγά, σιγά αυτές οι συμπεριφορές συρρικνώνονται και στη θέση τους μπαίνουν ξανά τα παλιά γλέντια. Δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή κάθε χρόνο πάει και καλύτερα. Δεν πιστεύω ότι εμείς γινόμαστε καλύτεροι. Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος είναι που το έχει περισσότερο ανάγκη. Πλέον και στην Αθήνα, ενώ παλιά συνέβαινε μόνο στην περιφέρεια, κάποιοι άνθρωποι περιμένουν το Σάββατο για να μαζευτούν με φίλους και να δουν την εκπομπή. Μου λένε πολλοί πως «δεν είσαι η διασκέδασή μας, είσαι η παρηγοριά μας». Κι αυτό γιατί λέγονται ουσιαστικά πράγματα. Δεν συμπεριφερόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Δεν είμαστε κάποιοι που απλώς γλεντάνε και τραγουδάνε. Παίζει πολύ ο ενεστώς χρόνος. Μας αφορά το τι συμβαίνει γύρω μας. Η εκπομπή είναι και παρηγοριά εκτός από διασκέδαση».

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Ντόρα Κουτροκόη: Φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και φεύγει από τον Γιώργο Παπαδάκη!


Η Ντόρα Κουτροκόη μπήκε στον μήνα της και σήμερα αποχαιρετά τους τηλεθεατές του «πρωινό Ant1» μιας και θα μείνει για λίγο στο σπίτι της έως τη μέρα που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!


«Να το χορτάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το Ντοράκι μας, γιατί το Ντοράκι μας από Δευτέρα περιμένει το αποκλειστικό γεγονός της ζωής της. Το ωραιότερα θέμα που έχει κάνει. Αυτό το παιδί είναι και λίγο δικό μας.

Από Δευτέρα το Ντοράκι θα ησυχάσει για να γεννήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

Καυτή και σέξι η Victoria Silvstedt: Νέα φωτογράφηση με εσώρουχα

Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt (Photo credit: Wikipedia)

Η 40χρονη πρώην Μις Σουηδία και κουνελάκι του «Playboy» διατηρεί ένα σώμα που πολλές μικρότερές της θα ζήλευαν


Με τα απολύτως απαραίτητα έμεινε για άλλη μια φορά η καλλονή Victoria Silvstedt, η οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα για τα εσώρουχα γνωστής εταιρείας.

Η 40χρονη πρώην Μις Σουηδία και κουνελάκι του «Playboy» διατηρεί ένα σώμα που πολλές μικρότερές της θα ζήλευαν. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Τους καλοκαιρινούς μάλιστα μήνες επειδή ζει μόνιμα στη Νότια Γαλλία, διατηρεί τη φόρμα της κάνοντας κολύμπι και άλλα θαλάσσια σπορ.

Το χειμώνα κάνει αρκετές ώρες την εβδομάδα αερόβιες ασκήσεις στο γυμναστήριο, pilates και ποδήλατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΞΙ Victoria Silvstedt

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν βλέπω τη Νάντια Μπουλέ να παντρεύεται σύντομα!»

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής μιλώντας με τον καλό του φίλο και συμπαραγωγό, Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον στον αέρα της ραδιοφωνικής τους εκπομπής αναφέρθηκε- με χιουμοριστική διάθεση - στην πρώην σύντροφο του Νάντια Μπουλέ

Στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Mappes show» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον ξεκίνησαν μία γενική συζήτηση σχετικά με την οικογένεια και την απόκτηση παιδιών. Ο 33χρονος παρουσιαστής, Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε μέχρι τα 35 – 36 του χρόνια να έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αν όμως δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τότε, θα φροντίσει πριν φτάσει  τα 40, να πείσει μία φίλη του να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

«Αν φτάσω 39 και δεν τα έχω καταφέρει θα πάω στη Νάντια, που είναι και η πρώτη μεγάλη μου σχέση, και την ξέρω και από την καλή και από την ανάποδη, και από την ανάποδη, λέω, και θα της ζητήσω να κάνουμε ένα παιδί», είπε στον άερα της εκπομπής, προκαλώντας τα πειράγματα των συμπαρουσιαστών του. Στο ίδιο χαλαρό κλίμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνέχισε λέγοντας:
«Ξέρεις τι παιδιά βγάζουμε εμείς στο Ουγγαρέζικο; Μόνο αγόρια, όλοι ψηλοί και μελαχρινοί».

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος! Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για την πρώην σύντροφο του Νάντια Μπουλέ είπε πως εκείνη δεν θα του αρνηθεί γιατί -όπως είπε- η ξανθιά παρουσιάστρια του χρωστάει πολλά καθώς επίσης και ότι δεν «τη βλέπει» να παντρεύεται σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

VIDEO - Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει pilates on camera

Περνάει ευχάριστα την ώρα της και κρατάει σε άψογη φόρμα το κορμί της


Σε μία από τις προγραμματισμένες προπονήσεις της παρουσιάστριας η κάμερα της εκπομπής «Ελένη», βρέθηκε στο χώρο όπου γυμνάζεται και κατέγραψε μερικές από τις ασκήσεις που την κρατούν σε φόρμα.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής της την δασκάλα με την οποία κάνει γυμναστική και συγκεκριμένα pilates.


Η 43χρονη παρουσιάστρια, αποκάλυψε πως με αυτόν τον τρόπο γυμναστικής επανήλθε στα κανονικά της κιλά αφού το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους πειρασμούς.

Η Ελένη λοιπόν έκανε την καθιερωμένη προπόνησή της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής δείχνοντας έτσι σε όλες τις τηλεθεάτριες πόσο ευχάριστα περνά η ώρα της καθώς γυμνάζεται.

ΒΙΝΤΕΟ - Οι απορίες της Ελένης Μενεγάκη για την προσθετική πέους!

Σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας παρουσίασε μια έρευνα στην οποία 6 στους 10 άντρες κάνουν πλαστική!


Μία λοιπόν από τις αγαπημένες πλαστικές των Ελλήνων ήταν και η πλαστική πέους! Μόλις η Ελένη Μενεγάκη άκουσε πως την κάνουν μικρές ηλικίες άρχισε να ρωτά:» Ποιες θεωρούν μικρές ηλικίες; Μόνο σου το λες ή το λένε οι άνθρωποι; Δεν θέλω να παρασύρεις το κοινό! 
Αυξητική πέους κάνουν στην Ελλάδα; Θα μας τρελάνεις;» 

Δείτε το βίντεο!

«Stars System»: Η Άση Μπήλιου υποδέχεται τον Κώστα Λεφάκη και αναλύουν τα οικονομικά των ζωδίων

«Stars System»: Γιατί με ένα «Τι  ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Ο δρόμος για τα αστέρια  ξεκινάει από εδώ!

Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και θα τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το  Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 14:00, η Άση Μπήλιου υποδέχεται τον Κώστα Λεφάκη και αναλύουν τα οικονομικά των ζωδίων μέχρι το τέλος του 2013. Ακόμη, θα μάθουμε τι προβλέπουν για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας; Θα συνεχιστούν οι οικονομικές δυσκολίες στη χώρα μας; Που οφείλεται η άνοδος των ακροδεξιών τάσεων και κομμάτων; Ποια αιφνίδια γεγονότα θα αντιμετωπίσει η Ευρωπαική Ένωση; Η οικονομία της Αμερικής θα παραμείνει εύθραυστη; Και τέλος, που οφείλονται οι πολιτικές αναταραχές που βρίσκονται σε εξέλιξη;

«Stars System», με την Άση Μπήλιου: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Νικολέττα Ράλλη: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Όλες οι λεπτομέρειες της σχέσης τους.


Η Νικολέττα Ράλλη με το νέο της σύντροφοΗ Νικολέττα Ράλλη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.  Η 30χρονη παρουσιάστρια του MTV εθεάθη λίγο μετά τις 2, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, να κάνει τα ψώνια της στα βόρεια προάστια. 

Ο φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε στο κέντρο της Κηφισιάς μαζί με τον καινούριο της αγαπημένο. «Τον λένε Γιώργο, είναι 32 χρόνων και επαγγελματικά δραστηριοποιείται εκτός του καλλιτεχνικού χώρου» αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό.

Η Νικολέτα Ράλλη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η σχέση τους μετράει ήδη τέσσερις μήνες και γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Αν και η σχέση τους βρίσκεται στα πρώτα στάδια οι δυο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί, ενώ το καλοκαίρι πήγαν μαζί και τις πρώτες τους διακοπές.
Δείτε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί: 

Χαϊκάλης: "Έπαιξα στην Επίδαυρο, όχι επειδή πίστεψαν στο ταλέντο μου, αλλά επειδή άλλοι δεν δέχονταν με τόσο λίγα λεφτά"

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης με την ειλικρίνειά του δεν σταματά να μας εκπλήσσει. 


Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα έλεγε ότι έπαιξα στην Επίδαυρο γιατί είμαι σπουδαίος ηθοποιός και δεν υπάρχει δεύτερος σαν και μένα.

Ο Παύλος Χαϊκάλης όμως που είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, αλλά έχει τη μοίρα του κωμικού ηθοποιού όπως λέει, και οι κωμικοί δυστυχώς δεν κάνουν πράγματα, σε συνέντευξή του μιλά για τον ρόλο του όταν έπαιξε στην Επίδαυρο λέγοντας:

"Στην Επίδαυρο πήγα στα 50 μου, πριν 3 χρόνια, γιατί δεν υπήρχαν οι συνθήκες να πάει κάποιος άλλος. Αυτοί που πάνε συνήθως, δεν ήθελαν να πάνε για οικονομικούς λόγους, δεν υπήρχαν χρήματα... Σε μια αδυναμία λοιπόν βρέθηκε η συγκυρία και πήγα. Δεν πήγα γιατί κάποιοι πίστεψαν στο τελέντο μου. Από μια συγκυρία βρέθηκα στην Επίδαυρο".

Κωστόπουλος: "Η Μπαλατσινού θα είναι κεντρική παρουσιάστρια"

Συνέντευξη λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του στο Mega, έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος, μιλώντας πολύ ανοιχτά για όλα όσα ακούγονται γι' αυτόν τις τελευταίες μέρες.

Η κάμερα της εκπομπής "Μελέτησέ το" και η Κατερίνα Σουλιώτη, συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο έξω από τα studio του Mega, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε πρώτα απ' όλα για τις φήμες που τον θέλουν να έχει κάνει lifting στο πρόσφατο ταξίδι του στο Λος Άντζελες. "Δεν έκανα μόνο lifting, αλλά και προσθετική μαλλιών κι επιμήκυνση πέους", ανέφερε αστειευόμενος στην συνέντευξη.


Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως το ταξίδι του ήταν καθαρά επαγγελματικό και μάλιστα ήταν καλεσμένος και φιλοξενούμενος ανθρώπων που τον υποδέχθηκαν με την ιδιότητα του επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι συμπαρουσιάστριά του στο "Πρωινό Mou" και δεν θα έχει απλά μια στήλη, ενώ απάντησε και σε όσους λένε ότι χωρίζουν.

VIDEO - Η πιο δύσκολη στιγμή της Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα πόρτες για δουλειά και δεν άνοιγε καμία μετά τον Παπαδάκη»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει πρεμιέρα σήμερα με το «Πάμε πακέτο» στον Alpha και ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη!


Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Ήταν όταν μετά την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήθελε να κάνει κάτι άλλο, χτυπούσε πόρτες αλλά καμιά δεν άνοιγε! 

«Χτυπούσα πόρτες για δουλειά και δεν άνοιγε καμία μετά τον Παπαδάκη... Ήρθα στην Αθήνα, πήγα στο Mega, στον Ant1 «θα, θα», αλλά τίποτε... «Δεν... Μπορεί να μην είχαν τότε ένα πρότζεκτ για μένα... Τότε ένιωσα άσχημα πολύ... Έλεγα δεν είναι δυνατόν σ' αυτή την ηλικία να με τρέφει ο πατέρας μου ή ο άντρας μου. Ένιωσα ότι δεν είμαι παραγωγική... Ήταν μία άσχημη περίοδος... Ευτυχώς ξεκίνησα με τον Alpha με την Ρούλα Κορομηλά το 2001»

Παπαδόπουλος: «Ο Πλούταρχος έχει κάνει κάτι που δεν το συγχωρώ - Δεν θέλω επαφή μαζί του...

O Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εκεί μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στο νέο του ξεκίνημα στον Alpha, αλλά και στα… μουσικά του ακούσματα. 

Σε ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια σχετικά με το αν θα έκανε αφιέρωμα σε κάποιο νεότερο καλλιτέχνη, όπως τον Γιάννη Πλούταρχο, εκείνος απάντησε: «Δεν θα έκανα ποτέ αφιέρωμα για τον Πλούταρχο στην εκπομπή. Δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά. Δεν τον ακούω, δεν ακούω αυτά τα τραγούδια. Δεν σημαίνει βέβαια πως δεν είναι καλός.

Οι άνθρωποι που δεν καλώ στην εκπομπή δεν σημαίνει πως δεν είναι καλοί. Είναι θέμα γούστου προσωπικού. Θα μπορούσες κι εσύ να έρθεις στο θέατρο και να πεις πως δεν σου άρεσα εγώ και πως προτιμάς τον Μπέζο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι καλός, αλλά ότι δεν αρέσω σε σένα.

Δεν ακούω Πλούταρχο, δεν μου αρέσει αυτό το είδος τραγουδιού. Φαντάζομαι ότι θα έχει και κάποια καλά ο άνθρωπος, ασφαλώς. Συν ότι ο συγκεκριμένος έχει κάνει και κάτι που δεν του το συγχωρώ.

Έχει να κάνει με έναν πολύ μεγάλο συνθέτη, με τον Σταύρο τον Κουγιουμτζή. Τον είχαμε φωνάξει να έρθει, είχε πει “ναι” αρχικά και τελικά δεν ήρθε.

Είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ ο Κουγιουμτζής τότε και έκτοτε δεν θέλω επαφή μαζί του».

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

H Μις Υφήλιος κατηγορείται για προσβολή του Taj Mahal


Μήνυση σε βάρος της Αμερικανίδας Μις Υφήλιος 2012, Olivia Culpo, κατέθεσε το αρχαιολογικό συμβούλιο της Ινδίας, κατηγορώντας την για τη διενέργεια παράνομης φωτογράφισης μόδας υποδημάτων στο Taj Mahal, κάτι που θεωρήθηκε «προσβολή και ασέβεια» στον ιερό χώρο,   αφού για να μπει κανείς  μέσα πρέπει πρώτα να αφήσει τα παπούτσια του στην είσοδο. 

Η 21χρονη Αμερικανίδα καλλονή βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν επισκέφτηκε το διάσημο «μνημείο στην αγάπη» στην πόλη Άγκρα την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της 10ήμερης περιοδεία της στην Ινδία.


Η Olivia Culpo κατηγορείται ότι έβγαλε φωτογραφίες φορώντας επώνυμα παπούτσια, ενώ καθόταν στο «κάθισμα Diana», ένα μαρμάρινο περβάζι μπροστά από το λευκό μαυσωλείο που πήρε το όνομά του από τη Βρετανίδα πριγκίπισσα που το επισκέφθηκε το 1992.

«Υπάρχουν αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για κάθε είδους branding και την προώθησή του στο Taj Mahal και η φωτογράφηση εκεί διεξήχθη χωρίς προηγούμενη άδεια», δήλωσε αξιωματούχος.

Αγωγή επίσης έχει κατατεθεί και κατά της σχεδιάστριας μόδας ινδικής καταγωγής Sanjana Jon που συνόδευε Μις Υφήλιος.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το προσωπικό ασφαλείας εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της Olivia και της επέτρεψε να μεταφέρει την τσάντα της στο εσωτερικό, όπου μέσα έκρυβε τα παπούτσια. Η καλλονή έκανε το λάθος να ανεβάσει την επίμαχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα και από εκεί ξεκίνησαν όλα...
Enhanced by Zemanta

Η Δέσποινα Μοιραράκη αδυνατισμένη, στην πρώτη της βραδινή έξοδο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας

Βρέθηκε σε εγκαίνια γυμναστηρίου yoga.


Από τη Νάνσυ Παραδεισανού / fthis.gr

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας της έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη. Η επιχειρηματίας, έχοντας πάντα στο πλευρό τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου στα εγκαίνια νέου χώρου yoga στην Κηφισιά.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, πριν λίγες μέρες προσβλήθηκε από δάγκειο ιό, πράγμα που έθεσε την υγεία της σε πολύ σοβαρό κίνδυνο. Η επιχειρηματίας νοσολεύτηκε στο νοσοκομείο για αρκετές μέρες, με συμπτώματα υψηλού πυρετού και αφόρητων επίμονων πόνων σε όλα τα μέλη του σώματός της. Φυσικά είχε κοντά της αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένειά της.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, ευδιάθετη, φορώντας μαύρο φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες και λευκό ζακετάκι, πέρασε όμορφες στιγμές κατά την βραδινή της έξοδο.

Μουτσινάς vs Καινούργιου: "Οι συμμαθητές σου από το Λύκειο σε αναγνωρίζουν;"

Δείτε την αντίδραση της παρουσιάστριας


Ούτε η Κατερίνα Καινούργιου δεν γλίτωσε από τα "βέλη" του Νίκου Μουτσινά, μέσα από την εκπομπή "Δέστε τους" στην οποία σχολιάζουν εμφανίσεις επωνύμων. 

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για μία κοπέλα που "κρινόταν" για το ντύσιμό της. Ο Νίκος Μουτσινάς της είπε πως δεν είναι δυνατόν να την φωνάζουν όπως την αποκαλούσαν στο Λύκειο.

"Σε γνωρίζουν οι συμμαθητές σου στο Λύκειο;", είπε ο παρουσιαστής στην Καινούργιου. "Με γνωρίζουν Νίκο! Από το Γυμνάσιο δεν ξέρω", απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια.

"Α, στο Λύκειο ξεκίνησες;", συνέχισε ο Μουτσινάς, εννοώντας τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει παραδεχθεί πως έχει υποβληθεί η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα, χαμογέλασε στο άκουσμα της ατάκας από τον Νίκο Μουτσινά που διακρίνεται για το χιούμορ του!

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Ντυμένοι διδυμάκια στην Κηφισιά

Στην καθιερωμένη έξοδό τους στην Κηφισιά συνάντησε ο φακός του ΟΚ! την Τατιάνα Στεφανίδου και το Νίκο Ευαγγελάτο.  

Η 43χρονη παρουσιάστρια του Star και ο 46χρονος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και γευμάτισαν σε ένα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια με φιλικό τους ζευγάρι.

Σαν διδυμάκια ντυμένοι και οι δύο με κόκκινα καρό πουκάμισα, τζιν, σκούρα σακάκια και oxford booties με την Τατιάνα να επιχειρεί ένα ανδρόγυνο look -χωρίς τα δύο παιδιά τους Νικόλα και Λυδία- συνέχισαν τον περίπατό τους στα καταστήματα της Κηφισιάς.

Όσο πιεστικό κι αν είναι το πρόγραμμά τους και οι οικογενειακές τους υποχρεώσεις το ζευγάρι φροντίζει να περνάει χρόνο μαζί.

Δείτε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Ηλιάδη-Γκέντσογλου! Ουρλιαχτά, σπρωξιές και μπουγέλα!

Θυμάστε που χθες βλέπαμε την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται παθιασμένα; Ξεχάστε το!


Αυτό συνέβη στην αρχή της βραδιάς... Το ζευγάρι βρέθηκε στο Νίκο Βέρτη, και μπορεί στην αρχή ο φωτογραφικός φακός να τους τσάκωσε σε τρυφερά ενσταντανέ στη συνέχεια όμως οι δυο τους είχαν ένα άγριο καβγά.

Η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη, όταν αντιλήφθηκε πως ο καλός της κοίταζε μια άλλη στο νυχτερινό κέντρο, η οποία αποτέλεσε και την πέτρα του σκανδάλου. Η Αγγελική ζήλεψε και άρχισε να τον σπρώχνει βίαια ενώ εκείνος προσπαθούσε να την αγκαλιάσει για να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της Espresso, άρχισε να φωνάζει και να του λέει «μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου» και στη συνέχεια του έριξε ένα ποτήρι με ουίσκι στην μπλούζα, κάνοντας τον μούσκεμα.

Ανάμεσα τους μπήκε ο Χάρης Σιανίδης για να τους χωρίσει και να κατευνάσει τα πνεύματα.
Τελικά μετά τον καβγά, τα πνεύματα ηρέμησαν και αποχώρησαν πιασμένοι χέρι χέρι!

Μενιδιάτης: «Ο θάνατος του πατέρα μου δεν με άφησε να χαρώ την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου»

Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και ο Χρήστος Μενιδιάτης το γνωρίζει πολύ καλά.


Όταν ο τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του ήρθε στον κόσμο ο γιος του. 

«Συναισθήματα ανάμεικτα. Το γεγονός του θανάτου του πατέρα μου δεν με άφησε να χαρώ τη διαδικασία της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου. Όπως και να έχει οποιοδήποτε ευτυχισμένο γεγονός δεν μπορεί να αντισταθμίσει τη θλίψη από την απώλεια ενός τόσο αγαπημένου προσώπου. Σου δίνει ωστόσο αφορμές στην καθημερινότητά σου να ξεχνιέσαι», δήλωσε ο τραγουδιστής στο helloκαι συνέχισε για το αν θα ήθελε ο γιος του να γίνει τραγουδιστής. «Γιατί όχι; Εάν του αρέσει, εάν έχει ταλέντο και συνειδητά ξέρει γιατί το κάνει, φυσικά και θα ήμουν περήφανος και εννοείται ότι θα είμαι στο πλευρό του».


ΒΙΝΤΕΟ - Αποκάλεσε on air την Μενεγάκη: «Βρε, γλυκό μου μωρό»! Δείτε την αντίδρασή της!

Oυπς, του ξέφυγε! Στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη την αποκάλεσε: «Βρε, γλυκό μου μωρό»!


Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, που την ώρα που μιλούσε για τον Πέτρο Κωστόπουλο και το «Πρωινό mou» την ειπε μωρό. Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια; Δεν πίστευε στα αυτιά της... 

«Με αποκάλεσες μωρό;» του είπε χαρακτηριστικά! Δείτε πως αντέδρασε!

ΒΙΝΤΕΟ - Κορομηλά: «Ο Πέτρος θα κάνει ένα ριζοσπαστικό και καινοτόμο πρωινό»

Η Ρούλα Κορομηλά πιο αδύνατη από ποτέ σχολιάζει το Πρωινό που θα κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος!


Η παρουσιάστρια είπε στην κάμερα του «Μελέτησέ το»: 

«Δεν ξέρω αν θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και να είναι μια χαρά θα είναι. Ο Πέτρος θα κάνει ένα ριζοσπαστικό, καινοτόμο πρωινό και του εύχομαι μεγάλη επιτυχία όπως σε όλα τα παιδιά». Και τόνισε πως πηγαίνει συχνά στο εξωτερικό για δουλειά!


Ένα κοριτσάκι για την «Χουρέμ»

Η Μεριέμ Ουζερλί διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Η «Χουρέμ» -όπως την έχει μάθει το κοινό- περνάει αρκετές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα και η οικογένειά της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ψυχολογία της. 

Η Μεριέμ Ουζερλί σε τέσσερις μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της και περιμένει με αγωνία εκείνη την ημέρα.

Όπως είναι γνωστό ο αγαπημένος της δεν ήθελε αυτό το παιδί και της ζήτησε να κάνει έκτρωση.

Η ηθοποιός δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να χωρίσουν και εκείνη  να το κρατήσει μόνη της. Σε όλο αυτό την στηρίζουν οι δικοί της άνθρωποι που περιμένουν και εκείνοι με αγωνία τον ερχομό αυτού του μωρού

Μέμος Μπεγνής Καταγγέλλει Ότι Γνωστός Ηθοποιός Του Έκλεψε Την Πιστωτική Κάρτα

Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει πως συνάδερφός του του έκλεψε την πιστωτική, ανακάλυψε ποιος είναι και πιστεύει πως θα μπει στη φυλακή σύντομα μιας και είναι σεσημασμένος και επικίνδυνος!


«Μου έκλεψαν χρήματα μέσω της πιστωτικής μου κάρτας. Ο δράστης δυστυχώς είναι συνάδελφος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος. Σε ανύποπτο χρόνο, όταν έλειπα από το καμαρίνι, έβγαλε το πορτοφόλι μου, φωτογράφισε την πιστωτική μου, και έκανε αγορές μέσω Internet» είπε χαρακτηριστικά στο ΕΓΩ ο ηθοποιός.

Πως το αντιλήφθηκε;

«Είχε την ατυχία ο συγκεκριμένος, επειδή στην κάρτα αναγραφόταν η δική μου διεύθυνση, να έρθει μια απόδειξη σπίτι μου, από μια αγορά που δεν είχα κάνει. Άρχισα να τσεκάρω τους λογαριασμούς και διαπίστωσα ότι με έκλεβε επί ένα χρόνο. Η τράπεζα μου επέστρεψε τα περισσότερα χρήματα. Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε μήνυση, και το άφησα έτσι… Ψάξαμε με την τράπεζα τις Α.Ρ διευθύνσεις και βγήκε κατευθείαν το όνομά του. Είχε κάνει πολλά ανάλογα. Είναι σεσημασμένος… Είναι σοκαριστικό. Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο! Δεν του το είπα, γιατί δεν έχουμε σχέση. Δεν κάνουμε παρέα». Και κατέληξε: «Από τη στιγμή που έχει καταγραφεί από τις τράπεζες, κάποια στιγμή θα την πατήσει. Θα πάει φυλακή. Είναι δεδομένο»!

Μενεγάκη- Λάτσιος: Η μυστική συνάντηση για το διαζύγιό τους

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος προσπαθούν να πάρουν το διαζύγιό τους, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν τους επιτρέπουν να συμβεί ακόμα.


Σύμφωνα με το ciao, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να βρουν μια λύση στα όποια προβλήματα υπάρχουν και να προχωρήσουν στην έκδοση διαζυγίου. 

Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που το θέλουν και οι δυο και περισσότερο η Ελένη Μενεγάκη. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και μαζί με τους δικηγόρους τους προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους για να μην φτάσουν στο δικαστήριο.

Πότε η Κέλυ Κελεκίδου έμαθε να «ακούει» το σώμα της


Με το σύνθημα  «πάρε την υγεία στα χέρια  σου», ξεκινά τον νέο κύκλο της  η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου  2013  στις  17.00  στο MEGA

Με ένα θέμα εξαιρετικά επίκαιρο, η ομάδα της εκπομπής αναζητά τρόπους πρόληψης, οι οποίοι δεν κοστίζουν. Από τις βασικές αρχές που αφορούν στην διατροφή, την άσκηση, τη διακοπή του καπνίσματος αλλά και την αντιμετώπιση του άγχους, μέχρι τις προληπτικές εξετάσεις που δεν κοστίζουν αλλά μπορούν να θωρακίσουν την υγεία μας. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι μπορούμε να προλάβουμε μέχρι και σε ποσοστό 80% το έμφραγμα και το εγκεφαλικό, κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και αναφέρονται σε όλα τα νεότερα για την διατροφή και την αξία της ως μέσο πρόληψης.


Στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μιλάει ο διάσημος καθηγητής Ν. Καγιάτ, με αφορμή το βιβλίο του «Η σωστή αντικαρκινική διατροφή», ο καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής Ι. Τούντας, για την αξία της κοινωνικοποίησης ως μέτρο πρόληψης των ασθενειών και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων που με απλούς τρόπους δείχνουν πώς μπορούμε να κάνουμε την πρόληψη τρόπο ζωής.
Στην εκπομπή  γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις προληπτικές εξετάσεις που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι, το ετήσιο τσεκάπ και τι πρέπει να περιλαμβάνει, ενώ ο παθολόγος Σ. Ευσταθίου δείχνει live στο στούντιο τι περιλαμβάνει μια κλινική εξέταση στο ιατρείο, η οποία μπορεί να μας γλιτώσει από δεκάδες πανάκριβες εξετάσεις τις οποίες ενδεχομένως να μην έχουμε να πληρώσουμε σε περίοδο κρίσης.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο στούντιο είναι η γνωστή τραγουδίστρια Κέλυ Κελεκίδου, η οποία έχει κάνει την πρόληψη τρόπο ζωής. Ξεκινώντας από την ενόργανη γυμναστική σε νεαρή ηλικία, έμαθε να «ακούει» το σώμα της, όπως λέει, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει προλάβει τα χειρότερα πηγαίνοντας έγκαιρα στον γιατρό.

Στην εκπομπή, γίνεται εκτενής αναφορά στην ψυχολογία και τον ρόλο που  παίζει στην εμφάνιση των ασθενειών  ενώ προτείνονται τρόποι από την  ψυχολόγο Ε. Μανάρα, για να ελέγξουμε το άγχος και να εστιάζουμε στην θετική πλευρά της ζωής βάζοντας φρένο στην καταστροφολογία.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Τραγουδίστρια είπε Χρόνια Πολλά στον άνδρα της με αυτή τη φωτο γράφοντας: "Σε περιμένω..."!

Με έναν άκρως προκλητικό τρόπο η Mariah Carey ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στον σύζυγό της και πατέρα των δίδυμων παιδιών της, Nick Cannon.


Ο Nick Cannon είχε γενέθλια και η Mariah Carey ως λάτρης των social media του ευχήθηκε διαδικτυακά και αποκαλυπτικά. 

Ποζάροντας με ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν άκρως αισθησιακή ρίχνοντας τα μαλλιά της στο πρόσωπο η diva της pop μουσικής έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία: "Happy Birthday to my Hubby Νick Cannon..."my baby I'm waiting on youuuu"hahaha! KKLB! GHL!!!! Mwah !!!!!"


Εν ολίγοις η Mariah Carey που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με σπασμένο χέρι ευχήθηκε Χαρούμενα Γενέθλια στον άνδρα της λέγοντάς του όλο νόημα ότι τον περιμένει... και γράφοντας στη συνέχεια γελάκια Χα Χα Χα!
Enhanced by Zemanta

Κωνσταντίνος Αργυρός - Κατρίνα Τσάνταλη: Οι φωτογραφίες στο σπίτι του τραγουδιστή επιβεβαιώνουν τη σχέση τους


Η σχέση τους μετράει ήδη αρκετούς μήνες, όμως κανείς από τους δύο δεν την έχει παραδεχτεί ανοιχτά. 


Ο φακός του ΟΚ! κατέγραψε για πρώτη φορά, το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου, μία κοινή εμφάνιση του 27χρονου τραγουδιστή, Κωνσταντίνου Αργυρού και της συνομήλικης αγαπημένης του Κατερίνας (Κατρίνας) Τσάνταλη -Δημητριάδη.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατά την έξοδό του από το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ίλιον.

Στη συνέχεια αναχώρησαν προς ξεχωριστές κατευθύνσεις: Εκείνη προς το σπίτι της στη Φιλοθέη, κι εκείνος προς το Posidonio, όπου εμφανίζεται.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

O πρώην της Πάολα και πατέρας του παιδιού της, είναι ο νέος σύντροφος της Ελισάβετ Σπανού!



Νέος έρωτας για την Ελισάβετ Σπανού! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το ερωτικό ειδύλλιο της με τον πρώην σύζυγο της Πάολας, Φώτη Ζογγλοπίτη έχει φέρει νέα πνοή στην προσωπική της ζωή και είναι αυτό που κατάφερε να την ανανεώσει έπειτα από τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Ο Φώτης Ζογγλοπίτης, όπως προαναφέρθηκε, είναι ο πρώην σύζυγος της Πάολας - οι δύο τους χώρισαν πριν από 2 χρόνια - , πατέρας της μικρής Παολίνας, αλλά και ο επί χρόνια μάνατζέρ της και διαχειριστής των οικονομικών της. Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε επαγγελματικό και προσωπικό της βήμα και ο πιο στενός της συνεργάτης, διατηρώντας οι δύο τους μια σχέση στηριγμένη σε γερά θεμέλια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η γνωριμία της Ελισάβετ Σπανού και του Φώτη Ζογγλοπίτη έγινε κατά την διάρκεια της περσινής συνεργασίας της Ελισάβετ, με την Πάολα, τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη στο νυχτερινό κέντρο Theatro.

Ο ένας δείχνει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του άλλου και οι γύρω τους μιλούν για ένα ζευγάρι που έχει πολλά κοινά στην ιδιοσυγκρασία και τον χαρακτήρα!

Η Ελισάβετ δείχνει να βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση τόσο στην προσωπική της όσο και στην επαγγελματική της ζωή αφού όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο πάνελ του Πέτρου Κωστόπουλου στην νέα πρωινή ψυχαγωγική του εκπομπή στο Mega.


H Κατερίνα Καινούργιου hot, ποζάρει με τα ρούχα της νέας της collection

Η ενασχόλησή της με τη μόδα καλά κρατεί. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της. 


Άνετη, κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωτογραφήθηκε για τα ρούχα της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας Lynne της οποίας υπογράφει μέρος της collection. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σχεδιάστρια ρούχων και το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας.

«Όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζεται αυτή η δημιουργική συνεργασία αισθάνομαι ολοένα και πιο άνετα… Αισθάνομαι πραγματικά περήφανη και δικαιωμένη γιατί αυτό που βλέπετε είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς», δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...