Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αχαϊα: ''Κόλαση στο παρεκκλήσι'' - Ταινία πορνό με πρωταγωνιστή ιερέα;

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο ιερέας που είπε ότι θα πρωταγωνιστήσει επειδή ήταν αδύνατον να αρνηθεί την αμοιβή που του προσέφεραν...

Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως... είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμoιφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού.

Η είδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και όλοι έλεγαν πως ακόμη και «πλάκα» να έκανε, τέτοιοι ισχυρισμοί δεν συνάδουν με το ιερό ράσο και το λειτούργημα ενός ιερέα που υπηρετεί τον Θεό και την Εκκλησία. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παπάς προχώρησε και σε... λεπτομέρειες σε σχέση με την ταινία.

Δήλωσε πως η συμμετοχή του στην συγκεκριμένη ταινία πορνό «αξιολογήθηκε» στα 150.000 ευρώ, ενώ οι παρτενέρ του φέρουν τα ονόματα Ελίζαμπεθ και Εμμανουέλλα! Ο Πατρινός ιερέας αποκάλυψε και το όνομα της ταινίας: «Κόλαση στο παρεκκλήσι»!
Σύμφωνα με το dete.gr, τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου έμειναν... άναυδα. Δεν πίστεψαν τους ισχυρισμούς του ιερέα, όμως εκείνος έδειχνε να επιμένει. Μάλιστα ο εικονολήπτης έβγαλε και φωτογραφία τον ιερέα (έχοντας λάβει την άδειά του) προκειμένου να επιβεβαιώσει το αληθές των ισχυρισμών του.
Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού συνεργείου και η φωτογραφία του ιερέα (με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του) έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα τα σχόλια που αναρτήθηκαν αποτύπωναν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης για την πρόθεση του παππά!

E. Λάσκαρη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στη Μύκονο!

Τον αγαπημένο της Ντίνο Tσιώρη παντρεύτηκε η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο Εύα Λάσκαρη. Ο γάμος έγινε στην Μητρόπολη της Μυκόνου.


Η Εύα, ήταν μια κούκλα με ένα διαφορετικό νυφικό σε αρχαιοελληνικό στυλ, όχι λευκό αλλά μπεζ ασύμμετρο με χρυσές λεπτομέρειες.  Η νύφη ταίριαξε το νυφικό με χρυσά σανδάλια ενώ ο γαμπρός προτίμησε λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρο γιλέκο που στην πίσω πλευρά είχε νότες!


 Στη συνέχεια θα στηθεί ξέφρενο πάρτι σε κλαμπ της μικρής Βενετίας, στο παλιό λιμάνι. Εκεί, θα είναι όλοι καλεσμένοι!

Η βουλευτής σκέφτεται να γίνει πορνοστάρ!

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η εντυπωσιακή Nicole Minetti


Από οδοντίατρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έγινε βουλευτής Λομβαρδίας με το κόμμα του Καβαλιέρε και τώρα σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με το πορνό!

Η Nicole παραδέχεται ότι η ενασχόλησή της με την πολιτική μόνο κακό της έχει κάνει. Γι' αυτό δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ ξανά με τα κοινά.

Δηλώνει έτοιμη, όμως, να βγάλει σε κοινή θέα τα σεξουαλικά της προσόντα.

«Μου έχει γίνει πρόταση να κάνω πορνό και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δεχτώ» είπε η ίδια.

Τα προσόντα της, πάντως, φαίνονται να ταιριάζουν καλύτερα στην πορνογραφία, παρά στα έδρανα της ιταλικής Βουλής.


Διαχρονική η Ευαγγελία Αραβανή

 

Το 2005 η Ευαγγελία Αραβανή (φωτό) αναδείχτηκε Miss Ελλάς. 

 Από τότε πέρασαν επτά χρόνια, αλλά η σέξι καλλονή συνεχίζει να κόβει την ανάσα.

Όταν βγαίνει στις παραλίες της Μυκόνου με το καυτό μπικίνι της αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και κάνει τις γυναίκες να σκάνε από τη ζήλια τους


Η πρώην του Ρέμου αποκαλύπτεται

Κορμάρα είναι η πρώην σύντροφος του Αντώνη Ρέμου Υβόννη Μπόσνιακ (φωτό). 

Το επιβεβαίωσε, μάλιστα, ποζάροντας με τα μαγιό γνωστής εταιρείας.

Χάρη στη νέα της δουλειά, η Υβόννη αποκάλυψε το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και κρυφές πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα της.

Η ίδια είπε: «Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα.

»Φορούσα πάντα ρούχα της αδελφής μου, πράγμα που μισσούσα. Ήμουν κοκαλιάρα και έβαζα τρία κολάν ταυτόχρονα για να δείχνω πιο γεμάτη!

»Γενικά, στο σχολείο δεν ήμουν δημοφιλής. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο πατέρας μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο, αλλά τελικά το έκανα».

Χ. Βαφειάς: Παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Την αγαπημένη του Έμιλυ Λαγουνάρη, παντρεύτηκε χθες σε στενό οικογενειακό κύκλο ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς. Στο γάμο παραβρέθηκαν συγγενείς και λίγοι φίλοι του ζευγαριού αλλά και των γονιών τους ενώ αύριο το βράδυ θα γίνει πάρτυ στα Κουφονήσια όπου αναμένεται να σπεύσουν πολλοί φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού.
Ο νεαρός εφοπλιστής και μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης, άφησε για πάντα την εργένικη ζωή αφού βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της όμορφης Έμιλυ.

Γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια, μετά από κάποιο κοσμικό κάλεσμα κοινών γνωστών.

Τότε και οι δύο είχαν διαφορετικούς συντρόφους οπότε δεν προέκυψε κάτι μεταξύ τους. Ήρθαν όμως πιο κοντά μετά τον θάνατο του κολλητού του Χάρη, Νίκου Γιγουρτάκη και έδεσαν!

Η 23χρονη αρχιτέκτονας είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων από πολύ ισχυρή οικογένεια.

Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή. Αυτή την περίοδο, εργάζεται σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο στα βόρεια προάστια ενώ της αρέσει πολύ ο αθλητισμός.

Αύριο το ζευγάρι θα γιορτάσει το γάμο του στα Κουφονήσια μαζί με καλούς φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλειστεί δωμάτια στο πολυτελές ξενοδοχείο κουφονήσια Hotel & Resort για όσους δεν επιλέξουν να μείνουν στις θαλαμηγούς. Μεταξύ των καλεσμένων θα βρίσκεται όλη η κοσμική Αθήνα

Να ζήσουν!

Δ. Νομικού: Οι συγκινητικές ευχές στον πατέρα της και η τούρτα έκπληξη!

Τα γενέθλια του είχε  ο μπαμπάς της Δούκισσας Νομικού, Νίκος Νομικός. Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει τρελή αδυναμία στον "μπαμπάκα" της του ευχήθηκε και μέσω twitter όπου και δέχθηκε δεκάδες ευχές από τους followers της!

Η Δούκισσα έγραψε: "Χρόνια πολλα μπαμπάκα μου! Σαγαπώ πολύ! Σαγαπω για πάντα! Σε ευχαριστώ για όλα!

Εκτός από τα συγκινητικά λόγια της Δούκισσας υπήρξε και κάτι άλλο συγκινητικό σε αυτά τα γενέθλια... Η τούρτα έκπληξη της μαμάς της στο Νίκο Νομικό η οποία ήταν στολισμένη με μια φωτογραφία του ζευγαριού και την ευχή: "Χρόνια πολλά αγάπη μου"

Στο ραδιόφωνο του ALPHA ο Σπύρος Χαριτάτος!

Αλλάζει στέγη ο γνωστός δημοσιογράφος και από Δευτέρα ξεκινάει τη νέα του εκπομπή! 

Από Δευτέρα θα τον ακούμε από τη συχνότητα του ALPHA 98,9! Η εκπομπή του "Γιάφκα" θα μεταδίδεται κάθε μέρα από τις 11:00 ως τη μία το μεσημέρι.

 Έτσι, λοιπόν, μετά τον Flash, επόμενη ραδιοφωνική στέγη θα είναι ο σταθμός του Δημήτρη Κοντομηνά, που θέλει να τονώσει τον ενημερωτικό χαρακτήρα και να τον ενισχύσει με γνωστά πρόσωπα.

Tom Cruise: Δεν είχε χρήματα να πληρώσει!

Σε ινδικό εστιατόριο του Λονδίνου βρέθηκε ο Tom Cruise με παρέα οκτώ ατόμων. Έπεσαν οι παραγγελίες... τι αστακοί, τι γαρίδες, τι λιχουδιές πικάντικες. Ο εστιάτορας έμεινε έκπληκτος όταν είδε τον άνθρωπο της δράσης να αποφεύγει οποιαδήποτε εξωτική γεύση και να επιλέγει το απλό και «ξενέρωτο» σχετικά με τα υπόλοιπα κοτόπουλο τίκα μασάλα, μία συνταγή με ολίγον κάρι. Κι όταν η παρέα απόλαυσε το δείπνο της, ο διάσημος ηθοποιός έβγαλε την κάρτα του να πληρώσει!

Όμως, το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη του όταν του είπαν ότι η κάρτα του είναι μόνο αμερικανική και δεν την αναγνωρίζουν στη Βρετανία. Κοίταξε τις τσέπες του και είδε ότι είχε ξεχάσει να μετατρέψει τα δολάρια σε λίρες κι έτσι δεν είχε λεφτά να πληρώσει! Για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση, ανέλαβε να πληρώσει τον λογαριασμό των 220,85 λιρών ένας από τους φίλους του ο οποίος άφησε και φιλοδώρημα περίπου 79,15 λίρες.
Enhanced by Zemanta

Tips για να διατηρήσετε το χρώμα του πεντικιούρ

Για να είστε πάντα περιποιημένες χωρίς ατυχήματα στο πεντικιούρ και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα, δείτε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Ακόμα και αν η επιφάνεια του χρώματος φαίνεται να έχει στεγνώσει, στην πραγματικότητα τα στρώματα του βερνικιού στα νύχια είναι ακόμα νωπά. Χρειάζονται μερικές ώρες για να στεγνώσει εντελώς το χρώμα ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο και να διαρκέσει περισσότερο.

2. Μετά το πεντικιούρ πάντα να φοράτε σαγιονάρες, flip flop ώστε να μην χαλάσει το βερνίκι στα νύχια. Σε περίπτωση που φοράτε κλειστά παπούτσια, απλώστε αρκετό λάδι σώματος ή νυχιών πάνω από το βερνίκι, έτσι θα προστατέψετε το χρώμα στα νύχια.

3. Καλύψτε με το βερνίκι και τις άκρες των νυχιών, έτσι το χρώμα δεν θα ξεφλουδίσει εύκολα και θα διατηρηθεί περισσότερο. Όταν το νύχια είναι πολύ φαρδιά λογικό είναι να αφήνουμε μικρά κενά στα πλάγια, στην περίπτωση αυτή καλό είναι να απλώσετε αρκετή βάση base coat και στο τελείωμα αρκετό στεγνωτικό βερνίκι και στις άκρες των νυχιών.

4. Αποφύγετε την γυμναστική, τα κλειστά παπούτσια ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος για μια ημέρα. Έτσι θα προστατέψετε το υπέροχο πεντικιούρ σας και διατηρηθεί περισσότερο. Όπως είπαμε το βερνίκι θέλει αρκετές ώρες για να στεγνώσει εντελώς!

5. Μετά το πεντικιούρ τα πετσάκια είναι απλά υπέροχα, απαλά, ενυδατωμένα και το βερνίκι φαίνεται πιο φωτεινό και ξεχωρίζει. Μετά από 2-3 μέρες όμως το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο – υπάρχει λύση. Απλώστε καθημερινά και αν είναι απαραίτητο 2-3 φορές την ημέρα, ένα ενυδατικό λάδι νυχιών σε πετσάκια και νύχια.

6. Απλώστε top coat μια φορά την εβδομάδα πάνω από το βερνίκι, καλύπτοντας ολόκληρο το νύχι και ειδικά τις άκρες.

7. Αν είχατε ατύχημα με το χρώμα στα νύχια και έμεινε στάμπα, τότε βουτήξτε τον δείκτη σε ασετόν, περάστε απαλά την επιφάνεια του χρώματος για να γίνει λεία και στην συνέχεια απλώστε πάλι ένα στρώμα από το ίδιο βερνίκι.
jenny.gr

Ε. Λάσκαρη – Ν. Τσιώρης: Σήμερα ο γάμος τους στη Μύκονο!

...με λίγα λόγια παντρευόμαστε! Έτσι ξεκινάει το προσκλητήριο της Εύας Λάσκαρη και του Ντίνου Τσιώρη για τον γάμο τους στο νησί των Ανέμων... Το ζευγάρι θα ενωθεί σήμερα με τα ιερά δεσμά στην Ιερά Μητρόπολη Μυκόνου, στις 18:30.

Η νύφη θα φτάσει στην εκκλησία ξυπόλυτη με το αρχαιοελληνικό νυφικό της φόρεμα ενώ κουμπάρες θα είναι οι καλές της φίλες Μαρία και Γιάννα. Η Εύα έχει κάνει από πολύ νωρίς τις προετοιμασίες και την βοήθησε πολύ ο σύντροφός της που ζει και εργάζεται πολλά χρόναι στο κυκλαδίτικο νησί και κατά συνέπεια ξέρει τα πάντα σε αυτό!

Το μοντέλο βρίσκεται στο νησί από τις αρχές του καλοκαιριού και συνδυάσε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου με διακοπές. Ήθελε να είναι ήρεμη και ξέγνοιαστη λίγο πριν την σημαντικότερη μέρα της ζωής της έτσι ώστε να το ζήσει ολοκληρωτικά. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην έχει και την πολύτιμη συμβολή της μαμάς της, Σουζάνας που βρέθηκε στο νησί αρκετές μέρες πιο πριν.

Οι διακοπές όμως τελειώσαν και τα μπάνια του ζευγαριού και οι βόλτες τους στα πλακόστρωτα σοκάκια θα τους βρουν παντρεμένους!

Οι καλεσμένοι θα είναι γύρω στα 150 με 170 άτομα ανάμεσα στους οποίους θα είναι στενοί συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς. Αμέσως μετά την τελετή θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Στη συνέχεια θα στηθεί ξέφρενο πάρτι σε κλαμπ της μικρής Βενετίας, στο παλιό λιμάνι. Εκεί, θα είναι όλοι καλεσμένοι!

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη;

Μπορεί πριν λίγο καιρό να είχε δηλώσει ότι είναι ξανά ερωτευμένος, ο Γιώργος Σαμπάνης όμως θέλει να μας μπερδέψει σχετικά με το ποια είναι η νέα του αγαπημένη.

Τώρα ο τραγουδιστής δηλώνει στο star ότι δεν πρόκειται για κάποια επώνυμη κοπέλα, και ότι είναι καλύτερα για τη σχέση τους που δεν είναι γνωστή.

Λέτε να αρχίσουμε πάλι το «κρυφτούλι» με τον τραγουδιστή, όπως κάναμε στην αρχή της σχέση του με την πρώην σύντροφό του;

Δείτε το video:

Έμεινε άφωνος από το θέαμα o Σπύρος Σούλης

Ευγενής όπως πάντα, αρκέστηκε στο να ανεβάσει απλά τη φωτογραφία στο τουίτερ γράφοντας χαρακτηριστικά "ουδέν σχόλιο".

Δεν τον αδικούμε τον παρουσιαστή ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την αισθητική και σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε ότι θα τραβούσε τα μαλλιά του βλέποντας αυτό το σπίτι- σημαία.

Σε ποιον ανήκει δε μάθαμε αλλά σίγουρα ο Σπύρος Σούλης που ανέβασε τη φωτογραφία έπαθε ένα σοκ.

Εδώ που τα λέμε ίσως να μπήκε στον πειρασμό να το ξαναφτιάξει από την αρχή.


Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Τέλης» από τη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Τον ηθοποιό Χάρη Βόρκα τον γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Δέκα λεπτά κήρυγμα» ως «Τέλη», κολλητό φίλο του πρωταγωνιστή «Λεωνίδα» κατά κόσμο, Δημήτρη Κουρούμπαλη.

Ο 35χρονος σήμερα ηθοποιός, που όλοι τον θυμούνται για τις ανεπανάληπτες ατάκες του στη σειρά, από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις και έτσι οι αλλαγές στην εμφάνισή του δεν είναι και τόσο γνωστές... και οι αλλαγές είναι πραγματικά μεγάλες, τόσο, που δύσκολα, αν τον δει κανείς στο δρόμο θα μπορέσει να τον αναγνωρίσει.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου ξαναχτυπά! Τώρα «ανακρίνει» την ΕΕ [βίντεο]

Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου, φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά το νέο της ρόλο, αυτόν του κριτή του πολιτικό - οικονομικού συστήματος. Ετσι αποφάσισε να «ξαναχτυπήσει» φτιάχνοντας ένα νέο βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να συνομιλεί με την... Ευρωπαϊκή Ενωση!

Στο νέο της βίντεο με τίτλο «2012 An EU Odyssey» η Κατερίνα Μουτσάτσου, φανερά εκνευρισμένη θέτει μια σειρά ερωτημάτων στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία μάλιστα της απαντά... με μια γυναικεία επιβλητική φωνή.

Η ηθοποιός έρχεται σε αντιπαράθεση με την «Ευρωπαϊκή Ενωση» στην οποία θέτει μια σειρά ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με τη ζωή που μας υποχρέωσαν να ζούμε, τα χρήματα που χρωστά η Ελλάδα, αλλά και τα μέτρα που μας επιβάλουν και υποχρεώνουν τους Ελληνες να ζουν στα όρια της εξαθλίωσης.

Επίσης, η Κατερίνα Μουτσάτσου στο συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρεται στη Δημοκρατία, η οποία, όπως υποστηρίζει η ηθοποιός, υπάρχει, πλέον, μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη, αφού η Ευρωπαϊκή Ενωση προσπαθεί να μας επιβάλει τον τρόπου που ζούμε και που αντιδρούμε.

Μουτσάτσου: ''An EU Odyssey'' από depy6

Άγρια επίθεση στην Μενεγάκη: «Μοστράρει την χλιδή της! Είναι προκλητικό το θέαμα»

Γνωστή δημοσιογράφος μέσω της στήλης της "κατακεραυνώνει" την Ελένη Μενεγάκη!


Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζει με "καυστικό" τρόπο τις χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές της Μενεγάκη με το σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, εστιάζοντας στις τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού, μπροστά από το ιδιωτικό αεροπλάνο που τους μετέφερε από τη Χίο στην Αθήνα: "Προφανώς η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη να μετακινηθεί από την Χίο στην Αθήνα με lear jet - το οποίο ελπίζω να μην ανήκει σε επιχειρηματία ο οποίος, με πόνο καρδιάς αναγκάζεται να κάνει περικοπές και απολύσεις - εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αποδείξει ότι είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Η εν λόγω προσπάθεια ενισχύεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίου lifestyle περιοδικού, με φωτογραφίες της παρουσιάστριας , που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα άλλωστε, από νησιά του Αιγαίου, από επισκέψεις σε μπουζούκια και από shopping.

Είναι δικαίωμα της κυρίας Μενεγάκη να επιλέγει τον τρόπο ζωής, μετακίνησης και διακοπών της. Εργάζεται και αμείβεται. Ωστόσο για έναν άνθρωπο που βασίζει όλη την καριέρα του στην εικόνα, για μία γυναίκα η οποία παρουσιάζει μία εκπομπή που απευθύνεται στη μέση Ελληνίδα, είναι τουλάχιστον προκλητικό το θέαμα.

Την στιγμή που ο κόσμος στον οποίο απευθύνεσαι, ως κορίτσι της διπλανής πόρτας, πνίγεται στα χρέη, χάνει την δουλειά του, δεν μπορείς εσύ να μοστράρεις την χλιδή σου. Όταν μάλιστα γνωρίζεις πως οι παπαράτσι σε καταδιώκουν φροντίζεις να χαμηλώσεις τους τόνους.

Η "εθνική" παρουσιάστρια σε καιρούς χαλεπούς εμφανίζεται αμετανόητη. Αν θες όμως να ταυτίζεσαι με ένα τηλεοπτικό κοινό που υποφέρει, δεν αρκεί να μαγειρεύεις χόρτα και μελιτζάνες αντί για αστακούς και φιλέτα. Δεν περιμένει κανείς να μπεις σε λεωφορείο, αλλά μπορείς τουλάχιστον να καταπιεστείς λίγο και να πάρεις το πλοίο της γραμμής...".

Nίκος Μουτσινάς: Πώς έγινε πλουσιότερος σε ένα καλοκαίρι;

Μετά από ένα πολύ πετυχημένο χειμώνα για την εκπομπή του, η τύχη ευνόησε τον Νίκο και το φετινό καλοκαίρι.

Η παράσταση "Τα βαφτίσια", την οποία υπογράφει μαζί με την Τζένη Διαγούπη, έρχεται πρώτη σε εισιτήρια μέχρι τώρα και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, αφού ήταν sold out σε όλες τις πόλεις που εμφανίστηκε και μάλιστα δεν έλειψαν οι περιπτώσεις-όπως στην Πάτρα- όπου είχαν κοπεί περισσότερα εισιτήρια, απ όσα χωρούσε το θέατρο.

Η ανέλπιστη επιτυχία έφερε στο Νίκο εκτός από φήμη και αρκετά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό, αν λάβουμε υπ όψιν το γεγονός ότι οι γνωστοί πρωταγωνιστές πληρώνονται με ποσοστά επί των εισπράξεων και προσθέσουμε επίσης και τα ποσοστά που λαμβάνει σαν σεναριογράφος και σαν σκηνοθέτης της παράστασης, τότε έχουμε ένα πολύ καλό καλοκαίρι και ένα ακόμη καλύτερο μισθό.

Οι παραστάσεις, θα συνεχιστούν μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, ενώ το χειμώνα το έργο θα μεταφερθεί στην σκηνή του θεάτρου "Αποθήκη", με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αργύρη Αγγέλου να αναπληρώνουν τα μέλη του καστ που δεν θα συνεχίσουν



(πηγή queen.gr)

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Mel Gibson!

Ο Mel Gibson έχει νέα σύντροφο και μάλιστα άκρως εντυπωσιακή! Η Nadia Lanfranconi συνόδευσε πρόσφατα τον διάσημο ηθοποιό στο Los Angeles δίνοντας αφορμή στα δημοσιεύματα να αρχίσουν να ασχολούνται μαζί της. Και έχει πολλά για να γραφτούν!

Η Nadia είναι μουσικός που μετακόμισε στην Αμερική από την Ιταλία το 2007. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει κάνει ουκ ολίγες σέξι φωτογραφήσεις...

To ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί τελευταία και μάλιστα εθεάθησαν να δειπνούν σε ένα εστιατόριο με sushi. Φαίνεται πως ο Mel έχει αδυναμία σε ότι έχει σχέση με την... μουσική!
Enhanced by Zemanta

Κ. Παπουτσάκη – Π. Πιλαφάς: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους στη Δονούσα!

Όλη η Δονούσα έχει αναστατωθεί από το γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά! Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο όμορφο νησί του Αιγαίου την Τρίτη 28 Αυγούστου και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο...

“Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα “αυτός είναι”. Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο”, δήλωσε σε συνέντευξή της η Κατερίνα. Ο λίγος χρόνος που είναι μαζί δεν την φοβίζει αφού ξεχειλίζει από συναισθήματα. Το ίδιο και ο αγαπημένος της.

Η Δονούσα στο "πόδι"

Ο 34χρονος επιχειρηματίας του πολυχώρου Six D.O.G.S στο Μοναστηράκι έχει ενημερώσει το προσωπικό του ότι θα λείπει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ η 33χρονη ηθοποιός έχει τακτοποιήσει τις θεατρικές τις υποχρεώσεις.

Άλλωστε ο γάμος τους θα είναι ένα τρελό πάρτι που θα κρατήσει μέρες.... Σε πολύ κλειστό κύκλο βέβαια αφού κανένας από τους δύο δεν θέλει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας!

Επιχειρηματίες στη Δονούσα   είπαν ότι τα περισσότερα δωμάτια έχουν κλείσει για το διήμερο 27 και 28 Αυγούστου λόγω του γάμου. Παρόλο που το ζευγάρι θέλει να είναι διακριτικό, οι ντόπιοι έχουν ήδη ετοιμαστεί για τις ανάγκες που θα προκύψουν τις μέρες αυτές.


Ο πρόγαμος και οι διακοπές στην Κρήτη

Ο γαμπρός γνώρισε τους γονείς της αγαπημένης του κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Κρήτη. Η ηθοποιός ξενάγησε τον σύντροφό της στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Σητεία και του γνώρισε παλιούς της φίλους και συμμαθητές.

“Βρήκα το αραξοβόλι μου”, φέρεται να δήλωσε η ηθοποιός για τον αγαπημένο της. Ο Παναγιώτης και η Κατερίνα είναι μόλις 5 μήνες μαζί αλλά φαίνεται πως ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Αυτό μπορούσαν εύκολα να το καταλάβουν όσοι βρέθηκαν στον πρόγαμο του ζευγαριού. Το γλέντι που έστησε η οικογένεια της νύφης στην πλατεία του χωριού Πισκοκέφαλο, όπως ορίζουν τα έθιμα και οι παραδόσεις. Το προγαμιαίο πάρτι έγινε στην ταβέρνα Μανώλης και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κρητικοί μεζέδες, τσικουδιά και πολλές μαντινάδες και ευχές για το μελλόνυμφο ζευγάρι.

Τις υπόλοιπες μέρες το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί κάνοντας μπάνιο στις καταγάλανες παραλίες της Κρήτης. Στιγμές ηρεμίας, που τόσο έχουν ανάγκη, μέχρι την ημέρα του γάμου...
 
Το νυφικό και οι άλλες λεπτομέρειες

“Ποτέ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονται νυφικά”, είχε δηλώσει η Κατερίνα σε συνέντευξή της. Φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα να το κάνει!

Η ηθοποιός είχε επιλέξει από πολύ νωρίς το φόρεμα που θα βάλει στο γάμο της, αλλά και τα παπούτσια της από την Αθήνα. Πρόκειται για κάτι απλό και όμορφο, όπως ακριβώς θέλει να είναι και η τελετή. Κουμπάρος τους θα είναι ένας καλός τους φίλος, εκτός καλλιτεχνικού στερεώματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι ζήτησε αντί για δώρα στο γάμο τους, οι καλεσμένοι να δώσουν τα λεφτά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Στο προσκλητήριό τους ανέφεραν χαρακτηριστικά: “Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Παναγιώτης και η Κατερίνα παρακαλούν θερμά όλους να μην μπουν στη διαδικασία αγοράς γαμήλιου δώρου. Αν παρ' όλα αυτά ορισμένοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι, αυτό που θα επιθυμούσαν οι μελλόνυμφοι είναι να καταθέσετε το ποσό που θέλετε στο “Χαμόγελο του παιδιού” ή στο σύλλογο “Η Πίστη”."

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας περήφανος ψαράς!

Tελικά, δεν είναι μόνο ένας όμορφος και ταλαντούχος τραγουδιστής... 


Tελικά, δεν είναι μόνο ένας όμορφος και ταλαντούχος τραγουδιστής... Ο Σάκης είναι και ένας ταλαντούχος ψαράς, όπως απόδεικνύει και η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram!

O Σ. Ρουβάς που αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στις Κυκλάδες  με την Κάτια που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και την κόρη του Αναστασία και μοιράζεται στιγμές του με τους θαυμαστές του που τον ακολουθύν στα social media.

Κι όμως η σέξι γυναίκα που βλέπεις είναι η Celine Dion! Η αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε στα 44!

Μετά τη σέξι φωτογράφιση της 45χρονης Nicole Κidman το V Magazine ... ξαναχτυπά, βγάζοντας από τα ρούχα της άλλη μια ώριμη star που η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να τη δούμε σε αισθησιακή φωτογράφιση.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια με την σπάνια φωνή  Celine Dion η οποία γδύνεται κι αυτή με τη σειρά της στο φακό του φωτογράφου Sebastian Faena.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει όχι μόνο λόγω της ηλικίας της διάσημης τραγουδίστριας  αλλά κυρίως δεν μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στην ...σέξι πλευρά της!

Δες τις πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα κυκλοφορήσουν στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού και το backstage video της φωτογράφισης.


Enhanced by Zemanta

Η σέξι εμφάνιση της Παπαρίζου στη Μυτιλήνη!

Η Έλενα Παπαρίζου επισκέφτηκε τη Λέσβο όπου δίνει σήμερα μία συναυλία με το συγκρότημα "Μέλισσες".

Σύμφωνα με το Lesvosnews, η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο ASTRA 93,2 ενώ λίγο αργότερα πήγε στην Πλατεία Σαπφούς στην Ποκυμαία της Μυτιλήνης, όπου την περίμεναν εκατοντάδες θαυμαστές και θαυμάστριές της για να φωτογραφηθούν μαζί της και να της αποσπάσουν ένα αυτόγραφο.

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το καυτό σορτάκι της και τις τέλειες αναλογίες της!

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Φορέστε ροζ

Είναι girly και ταυτόχρονα θηλυκό, κομψό και trendy, sexy και ρομαντικό. Σίγουρα θα υπάρχει μία απόχρωση που θα σας ταιριάζει. Είναι το αγαπημένο χρώμα των περισσότερων κοριτσιών στην παιδική τους ηλικία. Στην εφηβεία το ξεχνάνε αλλά μετά συνήθως το θυμούνται και το τιμούν! Το ροζ χρώμα είναι ένα χρώμα συνδεδεμένο με την κοριτσίστικη αθωότητα που ανάλογα με το συνδυασμό μπορεί να παραπέμπει σε μυστηριώδη γυναικεία φύση. Αν πιστεύετε ότι πλέον δεν σας ταιριάζει γιατί μεγαλώσατε ή γιατί πολύ απλά δεν πάει με τα φυσικά σας χρώματα μάλλον κάνετε λάθος.

Styling tips:
• Υπάρχει η σωστή απόχρωση για σας και πρέπει να βρείτε αυτή που ταιριάζει στα φυσικά σας χρώματα. Για παράδειγμα αν είστε αρκετά ανοιχτόχρωμη στο δέρμα και στα μαλλιά, τότε ένα πολύ ανοιχτό ροζ , σχεδόν ξεθωριασμένο μάλλον δεν θα ήταν ότι καλύτερο για σας. Αν σας αρέσει πολύ επιλέξτε το σε αξεσουάρ και πετύχετε μία ωραία αντίθεση χωρίς να σας δείχνει άτονη.

• Μη φοβηθείτε να κάνετε total ροζ συνδυασμούς. Μπορείτε να παίξετε με τους τόνους και το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό.

• Το ροζ κάνει υπέροχη αντίθεση με το μαύρο. Επίσης, τώρα που οι πασαρέλες έχουν γεμίσει με χρώματα φθινοπωρινά, όπως μωβ, μπορντώ, κυπαρισσί, μπλε και ταμπά, το ροζ είναι ένα ωραίο χρώμα που συνδυάζεται με όλα.

• Για να πετύχετε μία chic εμφάνιση το ροζ συνδυασμένο με άσπρο ή ιβουάρ είναι ο κατάλληλος συνδυασμός.
jenny.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...