Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κοκκίνου-Μπόγρης: Οι απαντήσεις τους σε τηλεόραση και διαδίκτυο για το χωρισμό τους!

Στις φήμες περί χωρισμού τους απαντούν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης. Εκείνη σε τηλεοπτική εκπομπή και εκείνος μέσα από το twitter του.Την αρχή έκανε η τραγουδίστρια, η οποία μιλώντας στην εκπομπή "Πολύ μπλα-μπλα" είπε: «Αφήστε τις φήμες να λένε. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είναι δυνατόν να κάθομαι να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω;» είπε αρχικά , και με τη δημοσιογράφο να επιμένει ρωτώντας την αν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη, η γνωστή τραγουδίστρια συνέχισε: «Εγώ λέω ότι είμαι μια χαρά. Οι φήμες κυκλοφορούν, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι ισχύουν. Γι’ αυτό άλλωστε και λέγονται φήμες».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κεφαλλονιά: Παραθερίζουν οι νεόνυμφοι του βρετανικού θρόνου Catherine και William!

Prince William and Catherine Middleton - First...Image by k-ideas via Flickr
Mε την βασιλική θαλαμηγό Big Aron κάνουν τις διακοπές τους στην μεσόγειο οι νεόνυμφοι του Βρετανικού θρόνου: πρίγκιπας William και η συζυγός του Catherine.

Η θαλαμηγός εντοπίστηκε χθες το βράδυ αρόδου στη Σάμη προκαλώντας συναγερμό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO - Ο Άνθιμος Ανανιάδης λέγεται πλέον Anthem Moss και κάνει διεθνή καριέρα!

Τον γνωρίσαμε ως τον γοητευτικό νέο που έκλεψε την καρδιά και τελικά ερωτεύτηκε την  Μαρία την άσχημη στο σήριαλ του Mega.

Eίναι το αγαπημένο παιδί του Κώστα Βουτσά, ο οποίος τον μεγάλωσε, από τα 8 του χρόνια, μετά το γάμο του, με την μητέρα του Άνθιμου Εύη Καραγιάννη.

Ο Άνθιμος, πλέον Anthem Moss κάνει καριέρα στην Αμερική και όπως δείχνουν τα πράγματα πρόκειται για επιτυχημένη καριέρα! Ήδη είναι  το πρόσωπο της καινούργιας καμπάνιας του Οίκου Levi's για τον Ιούνιο του 2011, ενώ έχει παίξει και σε ταινίες όπως το ''Saulita'' αλλά και το "1001 ways to enjoy the missionary position"
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκάρει η κοινή δήλωση Jennifer Lopez -Marc Anthony: «Χωρίσαμε!!!»

Time 100 2006 gala, Jennifer Lopez and Marc An...Image via Wikipedia Ως «σχέση ζωής» περιέγραφαν μέχρι πρότινος η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony τον έγγαμο βίο τους, φροντίζοντας μάλιστα να το επιβεβαιώνουν με δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης!!! Η χθεσινή κοινή δήλωσή τους, αν μη τι άλλο, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της showbiz, αφού η εικόνα των δυο τους, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά διατυμπανίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους, έκανε κάθε τόσο το γύρο του κόσμου! Τα επτά χρόνια του γάμου τους τελικά αποδείχτηκαν «επτά χρόνια φαγούρας» για το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι.

Το ζευγάρι, που είναι γονείς των τρίχρονων διδύμων Max και Emme σε κοινή ανακοίνωσή τους δήλωσαν: «Έχουμε αποφασίσει να διακόψουμε το γάμο μας. Είναι μια οδυνηρή στιγμή για μας και εκτιμούμε το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Τεράστιο άγαλμα προς τιμήν της Marilyn Monroe

ΒΙΝΤΕΟ: O Johnny Depp στην Σάμο

ΒΙΝΤΕΟ: Γ. Λιανός: Συνόδευσε τη σύζυγό του και τη Δ. Καμπούρη στο μαιευτήριο

ΒΙΝΤΕΟ: Μ.Σεφερλής: Πρόδωσε την σχέση του Χολίδη με την Δούκισσα

ΒΙΝΤΕΟ: Οι κυρίες που εντυπωσίασαν στα εγκαίνια του εστιατόριου του Λιάγκα

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μήνυση κατά της Sun για υποκλοπή από τον Τζουντ Λο

Actor Jude Law at the 2007 Toronto Internation...Image via Wikipedia Ο Βρετανός ηθοποιός Τζουντ Λο αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας Sun, που ανήκει στον όμιλο του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, κατηγορώντας την ότι υπέκλεπτε τα τηλεφωνήματά του.

Είναι η πρώτη φορά που η Sun, η εφημερίδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία, εμπλέκεται στην υπόθεση των υποκλοπών η οποία συνταράζει τον όμιλο του Μέρντοκ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Μέχρι σήμερα το σκάνδαλο αφορούσε μόνο την εφημερίδα News of the World, η οποία έκλεισε την περασμένη Κυριακή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Γ. Μητσικώστας : "Τα κανάλια δεν θέλουν πια την σάτιρά μου..."

Μετά από 23 χρόνια στη σάτιρα, ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει δυναμικά και μιλάει για όλους και για όλα σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ! και απαντά στο ερώτημα αν θα ξανακάνει τηλεόραση:

«Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω πως τα κανάλια δεν θέλουν πια τη σάτιρά μου, τη σάτιρα που πρεσβεύω εγώ. Αναρωτήθηκα κάποτε: Αν ζούσε η Μαλβίνα, θα είχε τώρα δουλειά στην τηλεόραση; Πιστεύω ότι και αυτή θα έκανε κάτι στο Ίντερνετ. Και ίσως φτιάχναμε και κάτι μαζί. Μακάρι να υπήρχε ένας "τρελός" να μας χρηματοδοτήσει» λέει ο Γιώργος Μητσικώστας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αγωγή κατά του ΑΝΤ1 για την σειρά «Ezel»

 Αγωγή κατά του Antenna καταθέτει η “Κίνηση για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο”, κατηγορώντας το κανάλι για την τουρική σειρά “EZEL” που προβάλει.

Ήδη στάλθηκε ειδοποίηση στον ΑΝΤ1 για την έναρξη της νομικής διαδικασίας κατά του σταθμού και των υπευθύνων του ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η Κίνηση των Κυπρίων κάνει λόγο για αδικήματα όπως:

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εξαφάνιση-μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα (VIDEO)

Τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Γιατί αναβάλλονται οι παραστάσεις του και γιατί έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης; Ακόμη και η συμπρωταγωνίστρια του στο θέατρο, Εβελίνα Παπούλια σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ένα απίστευτο μυστήριο εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ηθοποιός προχωρά σε μπαράζ αναβολών των παραστάσεων «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του» χωρίς κανείς να γνωρίζει τα πραγματικά αίτια! Τελευταία ανακοίνωση χθες από την εταιρεία παραγωγής ήταν ότι αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις του Ιουλίου. Σύμφωνα με την Espresso ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρίσκεται σε απομόνωση και δεν θέλει να δει κανέναν. Ακόμη και η συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια στην παράσταση δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους που ο Αλέξανδρος συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο! Μάλιστα στην παράσταση του δήμου Καισαριανής η ηθοποιός περίμενε για δύο ώρες πανέτοιμη στο καμαρίνι της τον Αλέξανδρο προκειμένου να ξεκινήσει η παράσταση. Τελικά έμαθε ότι ακυρώθηκε μαζί με τους θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τι αποκαλύπτει ο Γ. Λιάγκας για το "Πρωινό Μou" και την Φαίη

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο "Μπλα-Μπλα" του Alter για πολλά και διάφορα...

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του καταστήματος που αποφάσισε ο Γιώργος Λιάγκας να ανοίξει μαζί με κάποια φιλαράκια του στην παραλιακή, φιλοξενήθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Alter , "Πολύ Μπλα Μπλα" ,όπου και μίλησε για όλα...

Και κυρίως ; Για τα τηλεοπτικά του, τα οποία και αυτό τον καιρό, σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των site, των περιοδικών και των εφημερίδων.

Εννοείται φυσικά πως η συζήτηση στράφηκε γύρω από το αν έχουν υπογράψει μαζί με την Φαίη Σκορδά το νέο τους συμβόλαιο με το Mega...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

BINTEO: Που κάνουν διακοπές τα επώνυμα ζευγάρια

Πήρε άδεια από το στρατό... για να πάει Μύκονο!

Ολιγοήμερη άδεια από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις πήρε ο Λέων Πατίτσας για να πάει στο νησί των Ανέμων και να χορέψει στους ρυθμούς του.

Ο στρατιώτης Λέοντας πήρε αγκαζέ τη σύζυγό του Μαριέττα και επισκέφτηκαν πολλές παραλίες της Μυκόνου.

Σιγά μην κάτσει να σκάσει ο υιός της κυρίας Λαιμού! Ολόκληρη επέτειο γάμου είχε με τη Μαριέττα και δεν θα ζητούσε από το διοικητή του να φύγει;
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ποια παρουσιάστρια ομολογεί ότι έχει απατήσει και απατηθεί από το σύντροφό της;

Μία "συνέντευξη-ποταμός" της παρουσιάστριας στο "Life Style":

«Ναι, με έχουν απατήσει. Κι εγώ έχω απατήσει.

Το γεγονός ότι... έγινε πριν πω το αντίο στη σχέση ήταν λάθος μου» λέει με ειλικρίνεια η λαμπερή TV persona.

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: H επέτειος για τα δύο χρόνια της σχέσης τους!

Στον «τόπο του εγκλήματος» γιόρτασαν την επέτειό τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος! Πού θα μπορούσε να πάει το ζευγάρι για τα 2 χρόνια από την γνωριμία του; Πουθενά αλλού εκτός από τα Άχλα βεβαίως βεβαίως...

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Ok!» βλέπουμε την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία με σορτσάκια και χεράκι - χεράκι, να ζουν ανέμελοι τον έρωτά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ντέμης Ρούσσος: "Πως έσωσα την κόρη μου από τα ναρκωτικά"

Demis RoussosImage via Wikipedia«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σχολείο από τη ζωή…» λέει ο διεθνούς φήμης Ελληνας τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος ανοίγοντας διάπλατα την ψυχή του.

Ο πόνος διάχυτος πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πολλές φορές απών, ακόμη και στις πλέον δύσκολες στιγμές που βίωνε η οικογένειά του - την ώρα, για παράδειγμα, που η κόρη του είχε στραφεί στα ναρκωτικά!..

Κατάθεση ψυχής από τον Ντέμη Ρούσσο! Ο διεθνούς φήμης Ελληνας καλλιτέχνης μιλάει «Προσωπικά» με την Ελενα Κατρίτση στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, που θα προβληθεί την Κυριακή στις 16.00 από τη ΝΕΤ, και η μία αποκάλυψη ακολουθεί την άλλη.

Ο διακεκριμένος καλλιτέχνης, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες στον χώρο της μουσικής, αποσπώντας εκατοντάδες διακρίσεις, αναφέρεται στην οικονομική κρίση, στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, καθώς και στη σχέση του με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Μιλάει επίσης για όσα έχασε και θυσίασε λόγω της καριέρας του, αλλά και για τις γκρίζες περιόδους της ζωής του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δυνατό φαβορί ο Φερεντίνος για πρωινό

Σε σταυρόλεξο για γερούς παίκτες έχει εξελιχθεί η αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Κι ενώ εικασίες ήθελαν -μετά το λακωνικό δελτίο Τύπου του καναλιού- τον Γιώργο Παπαδάκη να βρίσκεται για πέντε ολόκληρες ώρες στο πλατό, η «Εspresso» σήμερα αποκαλύπτει τα νέα στρατηγικά σχέδια των επιτελικών.

Ο Χρήστος Φερεντίνος (φωτ.), απ’ ό,τι φαίνεται, αντικαθιστά τους Χαριτάτο - Καραμέρο σ’ ένα δίωρο πρωινό πρόγραμμα που θα συνδέεται με αυτό του Γιώργου Παπαδάκη. Οι δυο τους θα βρίσκονται στο ίδιο πλατό, σε κοινό φορμάτ, χωρίς όμως να έχουν κοινή εκπομπή. Ο ένας θα παραδίδει τη σκυτάλη στον άλλον!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Αιμίλιος σκέφτεται την ανατροπή!

Το σκέφτεται ο Αιμίλιος Λιάτσος! Ο γνωστός παρουσιαστής του Star δέχτηκε πρόταση από τον Σταμάτη Μαλέλη προκειμένου να εγκαταλείψει το δελτίο ειδήσεων και να βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη. Κι ενώ αρχικά οι σκέψεις ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και η Χριστίνα Λαμπίρη να αλλάξουν τηλεοπτικές ζώνες, ο Σταμάτης Μαλέλης έριξε και πάλι βόμβα μεγατόνων ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο Star.

Ανακάτεμα της τράπουλας τη νέα τηλεοπτική σεζόν σχεδιάζει ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star προκειμένου από Σεπτέμβριο να πνέει αέρας ανανέωσης στο πρόγραμμα του καναλιού. Ο Σταμάτης Μαλέλης γνωρίζει πολύ καλά το τηλεοπτικό παιχνίδι και αρκετές φορές έχει αποδείξει πως μπορεί να βλέπει πολύ πιο μπροστά στον χώρο της τηλεόρασης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«Just the two of us» κατά «Dancing on ice»: Η μάχη της Κυριακής

Φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ Mega και ANT1 καθώς διεκδικούν όχι μόνο τους stars, αλλά και την Κυριακή. Οι celebrities «ψήνονται», όμως οι υπεύθυνοι των καναλιών «καίγονται» για το ποιος θα κατοχυρώσει πρώτος τη συγκεκριμένη μέρα για να μεταδίδει το show του. Δύο σκληροί αντίπαλοι και δύο εξίσου δυνατά προγράμματα που αν όλα πάνε καλά, πρόκειται να ντεμπουτάρουν το πρώτο μισό της καινούργιας σεζόν.

Το «Just the two of us» μπορεί να έχει κάποιες αλλαγές στην κριτική επιτροπή, στο κανάλι της Μεσογείων όμως δεν φαίνονται καθόλου διατεθειμένοι να αλλάξουν ώρα και μέρα. Ετσι προσπαθούν να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να προλάβουν να βγουν πρώτοι στο τηλεοπτικό τοπίο και να είναι αυτοί που θα καθιερωθούν την Κυριακή. Αλλωστε ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που οι περισσότεροι φεύγουν για διακοπές και ο πρώτος σχεδιασμός πρέπει να έχει γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου.

Αν και ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν την επιθυμία να είναι και στο δεύτερο μέρος, δεν ξέρουμε αν στο πλάι του θα είναι η Δούκισσα Νομικού αφού το κανάλι την προορίζει και για άλλα concept. Ωστόσο άλλη μια εκκρεμότητα είναι ποιοι επώνυμοι θα δεχτούν να πάρουν μέρος αφού έχουν γίνει ορισμένες προτάσεις από το Mega, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη απαντήσεις.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Δ.Νομικού: Έπεσε θύμα απάτης στο Facebook

BINTEO: Σ.Καρύδη: 'Η ζήλια μπορεί να είναι δημιουργική'

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Σειρήνες στη Στεριά» στο στούντιο του Star

Γυρίσματα έγιναν στο στούντιο του Star. Είναι για την καινούρια ταινία του Νίκου Περράκη «Σειρήνες στη Στεριά». Συναντάμε εφτά χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας με τίτλο «Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του σκηνοθέτη – σεναριογράφου, θα «υποδυθούν» τους εαυτούς τους, όπως εμφανίζονται στο στούντιο της καθημερινής εκπομπής τους «Φώτης Μαρία Live». Καλεσμένος τους ένας νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος για τα εικαστικά του δήμου και η «σύζυγός του» γνωστή τηλεπερσόνα. Τους ρόλους υποδύονται αντίστοιχα ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Ράσμι Σούκουλη. Το νυφικό, με το οποίο εμφανίζεται η ηθοποιός, είναι του Βασίλειου Κωστέτσου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Με ποια εντυπωσιακή ξανθιά βγήκε ραντεβού ο Σπύρος Χαριτάτος;

Μπορεί να είναι φρεσκοχωρισμένος από την Τουρκάλα φίλη του και να ακούγεται πως έχει σχέση με Ελληνίδα ξανθιά καλλονή, αλλά...
γευμάτισε με μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου!

Δείτε ΕΔΩ το εντυπωσιακό μοντέλο...

Μακρυπούλια- Χατζηγιάννης: Πώς γιόρτασαν την επέτειό τους;

Η σχέση τους έκλεισε ένα χρόνο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασαν το γεγονός ακριβώς με τον τρόπο που του αρμόζει. Αν και η επέτειος τούς βρήκε στις αρχές της φετινής περιοδείας του τραγουδιστή ανά την Ελλάδα, οι δυο τους βρήκαν τον τρόπο για να γιορτάσουν τον ερωτά τους με ένα ρομαντικό δείπνο στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, από τότε που η ηθοποιός απαλλάχθηκε από επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αφήνει λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο που πλέον έχει και είναι συνεχώς στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο προορισμό στην Ελλάδα-σταθμό της περιοδείας που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Καλομοίρα:'Σας βλέπω ότι κοιτάτε τον πωπό μου'

Ε. Μενεγάκη: Ποιοι φεύγουν από την εκπομπή της του χρόνου;

"Βασίλισσα" χωρίς ανανέωση της εικόνας της δεν νοείται, γι' αυτό και η Ελένη Μενεγάκη άρχισε από τώρα το μεγάλο ξεκαθάρισμα των συνεργατών της: Ποιοι είνα αυτοί που δεν θα πίνουν καφέ του χρόνου μαζί της;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μόνοι σίγουροι είναι οι...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ελένη Πετρουλάκη: Η σέξι μαμά στην παραλία

Το όνομά της είναι συνώνυμο του καλογυμνασμένου σώματος και όχι άδικα αν κρίνουμε από το σώμα της ίδιας.

Η γυμνάστρια πρόσφατα εθεάθη σε παραλία να κάνει μπάνιο με τα παιδιά της και όλη χάζευαν το σμιλεμένο της σώμα. Μαμά τεσσάρων παιδιών με κορμί 17χρονης είναι η γνωστή γυμνάστρια. Κοιλιακοί πέτρα, μπράτσα και πόδια καλογυμνασμένα.

Το οποιοδήποτε μαγιό το αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της. Η Ελένη Πετρουλάκη γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει τη διατροφή της και διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν. Το καλοκαίρι της αρέσει να αθλείται κάνοντας διάφορα θαλάσσια σπορ συνδυάζοντας διασκέδαση και άσκηση.
OKTΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Έκανε πασαρέλα μέχρι το τέλος το αδικοχαμένο μοντέλο

Το αδικοχαμένο μοντέλο συμμετείχε σε επίδειξη μόδας τρεις μέρες πριν πεθάνει από νευρική ανορεξία

Τα τελευταία της βήματα στην πασαρέλα έκανε το περασμένο Σάββατο στη Μύκονο η Βαλέρια Μεζιριάδου.



Συγκεκριμένα συμμετείχε την επίδειξη μαγιό των σχεδιαστριών Μαρίας Βαρδάκου και Θεοδοσίας Μοσχοπούλου και στην παρουσίαση σανδαλιών της Μαριέττας Χρουσαλά. 


Φανερά αδυνατισμένη, δεν μπορούσε να δει καθαρά το σκελετωμένο σώμα που αντίκρισαν οι καλεσμένοι της επίδειξης, καθώς ήταν εγκλωβισμένη στην εικόνα που εκείνη έβλεπε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Μελέτη-Λαμπίρη: Η άγρια κόντρα στο παρασκήνιο και η δήλωση - βόμβα στελέχους!

Αγριεύει η κόντρα για τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες, ενώ μία δήλωση μεγάλους στελέχους δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία...
για το μέλλον τους!

Ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε ξεκάθαρα στο περιοδικό lifestyle ότι η εβδομάδα είναι κρίσιμη για το STAR και ενδέχεται να κοπούν εκπομπές! Η μείωση της διαφημιστικής πίτας έχει προκαλέσει, σύμφωνα με την Espresso, μεγάλες αναταραχές στο τηλεοπτικό τοπίο. Όλοι αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τα προγράμματά τους, ώστε να λάβουν όσο μεγαλύτερο μέρος της πίτας γίνεται. Πέρυσι οι υπεύθυνοι του Star σκέφτηκαν να πραγματοποιήσουν αμοιβαία αλλαγή στις ώρες μετάδοσης των εκπομπών "Πρωινή Μελέτη" και "Super Star", με σκοπό η Ελεονώρα Μελέτη να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη και η Χριστίνα Λαμπίρη στην πρωινή. Το σχέδιο όμως αυτό απέτυχε καθώς δεν υπήρξε αποδοχή και από τις δύο πλευρές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Οι μεγάλοι έρωτες που δεν άντεξαν στον χρόνο

Video: Ζ.Μακρυπούλια: 'Δεν παντρευόμαστε το καλοκαίρι'

Video: Α.Σκλεναρίκοβα: Ζήτησε να συναντήσει τον Χαριτάτο

Video: Το φλερτ του Μπουγιούρη και της Μπουλέ

Video: Όλο το Hollywood κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Video: Τάμτα, Shaya, Μαίρη Συνατσάκη: Τα fashion icon της πόλης

Σπάνιες και μη δημοσιευμένες φωτογραφίες της Demi Moore

Σε μία έρευνα που έκανα και αναζητούσα υλικό από το διαδίκτυο,έπεσα τυχαία πάνω σε μία φωτογραφία της Demi Moore που δεν έμοιαζε σαν τις άλλες από την προσωπική της ζωή που δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας..










http://universitas.gr/
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...