Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Στο νοσοκομείο ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός, εισήχθη σε γνωστό θεραπευτήριο για να κάνει μια επέμβαση στο γόνατο, σύμφωνα με το gossip-tv.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης πολύ καιρό υποφέρει από το γόνατό του και οι γιατροί του είχαν πει πως έπρεπε οπωσδήποτε να χειρουργηθεί. 

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αυτό δεν ήταν εφικτό τον προηγούμενο καιρό. 

Πλέον η κατάσταση όμως είχε φτάσει στο απροχώρητο και έτσι μπήκε στο νοσοκομείο εχθές όπου επεβλήθη και στην επέμβαση. 

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σε λίγες ημέρες ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα πάρει εξιτήριο. Ο ηθοποιός, τα Χριστούγεννα θα τα περάσει οικογενειακώς και ήρεμα αφού δεν πρέπει να κουράζει και ιδιαίτερα το πόδι του.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ψώνια στο χιονιά για τη Μενεγάκη!

Τίποτα δε φοβάται η Ελένη! Ούτε το χιόνι, ούτε το τσουχτερό κρύο…

Τι κι αν το περασμένο Σάββατο, ο καιρός μόνο βόλτες δεν επέτρεπε…η ωραία Ελένη φόρεσε το σκούφο της, τυλίχθηκε με το κασκόλ της και εθεάθη να βολτάρει στην αγορά της Κηφισιάς, προκειμένου να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της.

Σύμφωνα μάλιστα με το “OK”, μαζί της ήταν ο αδερφός της, Θοδωρής, ο οποίος την περίμενε στο αυτοκίνητο, αλλά και ο οκτάχρονος γιος της, Άγγελος.

Πρώτη στάση τους φυσικά, ήταν τα παιδικά καταστήματα. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκε...

Για να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδάκια της, με τα οποία θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων μιας και την Πρωτοχρονιά θα αλλάξουν χρόνο με τον μπαμπά τους, Γιάννη Λάτσιο.

Πιο ακριβά τα ξενοδοχεία του Λονδίνου λόγω του βασιλικού γάμου

Prince Harry and Kate Middleton at the Garter ...Image by Niquinho via FlickrΑκριβή θα είναι η διαμονή στο Λονδίνο για όσους προγραμματίσουν να το επισκεφθούν το τελευταίο δεκαήμερο του προσεχούς Απριλίου.

Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέητ Μίντλετον, που θα γίνει στις 29 Απριλίου, προκαλεί μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον και τα ξενοδοχεία του Λονδίνου, περισσότερο τα κεντρικά ξενοδοχεία, σύμφωνα με την εφημερίδα του Λονδίνου Ίβνινγκ Σάνταρντ, θα διπλασιάσουν και θα τριπλασιάσουν τις τιμές τους.

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά τα γνωστά ξενοδοχεία Σαβόι και Κλάριτζες τα οποία, ενώ τώρα προσφέρουν τιμή 360 λίρες την ημέρα για ένα απλό δωμάτιο, στο τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, όταν το Λονδίνο θα προετοιμάζεται για τον βασιλικό γάμο, το ίδιο δωμάτιο θα προσφέρεται στην τιμή των 700 λιρών το βράδυ.

Ο τουριστικός οργανισμός του Λονδίνου πιστεύει ότι και με τις πολύ αυξημένες τιμές τα ξενοδοχεία του Λονδίνου θα έχουν πολύ μεγάλη πληρότητα εκείνη την περίοδο, δεδομένου ότι καταγράφεται εντυπωσιακό ενδιαφέρον του κοινού, από όλο τον κόσμο, για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Θα είναι ένα γεγονός, προβλέπουν τα μέσα ενημέρωσης στην Αγγλία, που θα δημιουργήσει ένα κεφάλαιο στην πλούσια ιστορία του Λονδίνου. Ο γάμος του πρίγκιπα Ουίλιαμ προβλέπει επίσης πολύ καλές δουλειές για τις βιοτεχνίες σουβενίρ, όπως είχε συμβεί και με το γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
www.kathimerini.com.cy

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σκέφτεται πρόταση από την Κύπρο

Η τύχη ήταν δίπλα του, αλλά την κλοτσούσε.

Η απομόνωση και ο κατ’ οίκον περιορισμός που έχει επιβάλει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον εαυτό του, παραλίγο να του στερήσουν την ευκαιρία που αναζητούσε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρέας Μικρούστικος βλέπει πια με θετική ματιά την πρόταση που του έγινε από την Κύπρο και αφορά την παρουσίαση ενός μουσικού talent show, το οποίο θα βγει μετά το Πάσχα!

Για να δούμε θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του σόου στη Μεγαλόνησο;

Μια ευχάριστη εξέλιξη είχε το σήριαλ με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο γνωστός παρουσιαστής κατάφερε την τελευταία στιγμή να πάρει προσωρινή αναβολή και με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει πολύτιμο χρόνο μέχρι να καταβάλει το χρωστούμενο ποσό για να κρατήσει το σπίτι.

Η απόφαση του πλειστηριασμού θα έβγαινε σήμερα, αλλά αυτή η εξέλιξη ανακούφισε τον Ανδρέα και τον γιο του Στέργιο, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις προσπάθειες να μαζέψουν τα απαιτούμενα χρήματα χωρίς την ασφυκτική πίεση των διοριών.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

O Κούγιας για την υπόθεση Βοσκόπουλου

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο νέος πληρεξούσιος δικηγόρος της Τζούλιας Παπαδημητρίου και της Χαράς Βοσκοπούλου.

«Είχα συνάντηση με τον κύριο Παπαδημητρίου, αδελφό της Τζούλιας Παπαδημητρίου και παρέλαβα την δικαστική απόφαση. Είναι συγκλονιστικά αυτά που έχουν συμβεί. Η υπόθεση αυτή έχει εκδοθεί ερήμην της οικογένειας Παπαδημητρίου», δήλωσε ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Υπάρχουν πολύ σημαντικά στοιχεία τα οποία κατά την άποψη μου, θέλουν πολύ προσεχτική προσέγγιση και θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε πραγματικά κάποιες εξελίξεις που μπορεί να δικαιώσουν την Χαρά. Εκείνο που φαίνεται από την απόφαση είναι ουδέποτε η Χαρά ή η μητέρα της αρνήθηκαν να υποβληθούν σε τεστ DNA. Είναι μια υπόθεση που θα μας απασχολήσει πολύ. Τα στοιχεία που υπήρξαν από την πλευρά του κυρίου Βοσκόπουλου είναι κωμικά», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.
gossip-tv.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...