Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Δ. Κοντομηνάς: Πρόταση - βομβα σε κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μοιάζει αποφασισμένος να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της τηλεόρασης, φέρνοντας στην Κάντζα ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ενημέρωση!

Δείτε την πρόταση - βόμβα!

Γιάννης και Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μια συνεργασία έκπληξη!

Γιάννης και Ελεονώρα Ζουγανέλη! Μπαμπάς και κόρη συνεργάζονται για δεύτερη φορά, μόνο που τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και είναι και οι δυο τους ώριμοι...

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Α. Τότσικας – Ρ. Ρέβη: Έχουν βρει το άλλο τους μισό!

Ο Αποστόλης Τόστικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο έρωτάς τους όμως είναι το ίδιο δυνατός, όπως τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους.

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι δεν έχουν φτάσει ποτέ στα πρόθυρα του χωρισμού με την αγαπημένη του καθώς είναι το άλλο του μισό. Τα ίδια συναισθήματα φαίνεται πως έχει και η γνωστή φωτογράφος για τον σύντροφό της.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιατί βγήκε ο Γιώργος Χρανιώτης γυμνός στην Πατησίων;

Πρωί πρωί ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατώ της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά"! Ένα στοίχημα που έβαλε με τον καλό του φίλο, πρωταθλητή της ιστιοπλοϊας, Αιμίλιο Παπαθανασίου, στάθηκε η αφορμή για τον Γιώργο Χρανιώτη να βγάλει όλα του τα ρούχα ένα βράδυ στην οδό Πατησίων

Τα πάχη τους τα κάλη τους

Μπορεί ο Karl Lagerfeld να θεωρεί την Adele παχουλή, αλλά η ζουμερή δεσποινίδα όχι μόνο σάρωσε τα Grammy, αλλά φαίνεται να τα περνάει και μια χαρά στην προσωπική της ζωή.

Η εποχή που τα λεπτά, ανορεξικά κορμιά αποτελούσαν πρότυπο για τις γυναίκες δείχνει να έχει περάσει, ενώ μοντέλα όπως η Rosie Huntington που μοιάζει με αποστεωμένο κακέκτυπο του παλιού της εαυτού μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Την έπεισε να κάνουν σεξ τρεις φορές ...για να της «λύσει» τα μάγια

«Σπαθάτος» άντρας από Μ θα σου λύσει το ερωτικό πρόβλημα.Αυτά έλεγε το μέντιουμ της Πάτρας στην απελπισμένη 50χρονη που απευθύνθηκε σε αυτόν για να της «λύσει» τα μάγια.Και για να το καταφέρει την έπεισε να κάνουν σεξ τουλάχιστον τρεις φορές.

Το περιστατικό θυμίζει μία παλιά ιστορία της Πάτρας με πρωταγωνιστή ένα μέντιουμ που ανάγκαζε τις γυναίκες πελάτισσές του να κάνουν έρωτα μαζί του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έφηβη ανακάλυψε τυχαία στο ίντερνετ βίντεο με τους γονείς της σε σεξ κλαμπ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ότι θα έβλεπε μια 15χρονη όταν μπήκε στην ιστοσελίδα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL, ήταν τους γονείς της σε κλαμπ όπου ενήλικες κάνουν σεξ με διαφορετικούς συντρόφους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ανεπιθύμητος ο πρώην σύζυγος της Whitney Houston στην κηδεία...

Η κηδεία της Whitney Houston θα γίνει το επόμενο Σάββατο και θα λάβει χώρα στην γενέτειρα της, στο New Jersey,στην εκκλησία που έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, με την τοπική χορωδία.

 Η νονά της Whitney, Aretha Franklin, αναμένεται να τραγουδήσει το "I Will Always Love You", ενώ πλήθος αγαπημένων φίλων και συνεργατών, με προεξάρχοντα τον μέντορα της, Clive Davis, θα παρευρεθούν στην τελετή.
 

Γκλέτσος: «Εχω να κάνω σεξ ένα χρόνο και κάτι»

Αποκαλυπτικότατος για την προσωπική του ζωή ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη του σε περιοδικό, αφού δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο δεν έχει κάνει σεξ.
 
 Ο δήμαρχος Στυλίδας είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ» : 

Ελεύθερος και πάλι ο Λάκης Γαβαλάς

Ευχάριστα νέα για τον Λάκη Γαβαλά και την αδερφή του Νότα καθώς έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο σήριαλ με την προφυλάκιση τους, αφού από σήμερα είναι και πάλι ελεύθεροι μετά την καταβολή εγγυήσεων ύψους 110.000 ευρώ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Δύσκολες ώρες με αφόρητους πόνους πέρασε το προηγούμενο Σαββάτο ο Λευτέρης Πανταζής. 

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο  για να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις αφού υπέφερε από την μέση του και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ε.Μενεγάκη: Ξανά με το Λάτσιο για χάρη των παιδιών τους! Δείτε ΦΩΤΟ

Ο Γιάνννης Λάτσιος και η  Ελένη Μενεγάκη ξανά μαζί; Κι όμως! 

Ο διευθυντής και η "βασίλισσα" απέδειξαν ότι για χάρη των παιδιών τους θυσιάζουν τα πάντα, ακόμη και τους μικρο εγωισμούς του παρελθόντος...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη

Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας εισήχθη εσπευσμένα ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, όπου σήμερα θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τί συμβαίνει με τους "Βασιλιάδες";

Πολλά ακούγονται και γράφονται για την διακοπή των γυρισμάτων της καθημερινής σειράς του Mega ''Βασιλιάδες". 

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή ''Κορίτσια για σπίτι'' κι αποκάλυψε ότι όντως τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

Γιολάντα Διαμαντή: «Θέλω να δείρω τον Περρή!»

Η 38χρονη παρουσιάστρια συναντάει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου τον Γιώργο Σατσίδη στην εκπομπή «Movies & Stars» (MTV Greece, 20.00).

Για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Περρή επισημαίνει: «Κάθε εμπόδιο για καλό, τέρμα η ιστορία, πάμε για άλλα! Με τον Βαγγέλη δεν τελειώσαμε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Φλωρινιώτης: Από την ορφάνια και τα ιδρύματα στο... "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, η Βίκη Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας δύο πακέτα που θα συγκινήσουν και θα αποκαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ο Νίκος, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του την ανάδοχη οικογένειά του, έρχεται στο Πάμε Πακέτο με την ελπίδα να γνωρίσει τη βιολογική του οικογένεια. Αν και είχε υποψίες από τη νηπιακή του ηλικία ότι είναι υιοθετημένος, δεν το συζήτησε με τους ανάδοχους γονείς του. Έχει μία θολή ανάμνηση στο μυαλό του ότι η βιολογική του μητέρα τον πλησίασε και του έθεσε το δίλημμα να επιλέξει ποια μητέρα ήθελε να ακολουθήσει. Για πολλά χρόνια δεν ήξερε αν αυτή η σκηνή ήταν δημιούργημα της φαντασίας του ή πραγματικότητα, έως ότου βρέθηκε με τα έγγραφα υιοθεσίας στα χέρια του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μενεγάκη: «Ένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι καλός»

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελισάβετ Σπανού να τραγουδάνε το κομμάτι «Μέρες που δεν σου ‘πα σ’ αγαπώ».

«Χρόνια πολλά παιδιά!» είπε, μετά το τέλος του τραγουδιού η 42χρονη παρουσιάστρια στους δύο καλεσμένους της, και συνέχισε, κοιτώντας τους συνεργάτες της....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Λιάγκας αποκαλύπτει πως έχει κοιμηθεί με την αδερφή του Μπουγιούρη!

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό η Φαίη Σκορδά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης!
Η σημερινή αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο στούντιο του "Πρωινό mou" και περισσότερο στη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά και στον καλεσμένο ηθοποιό, Παναγιώτη Μπουγιούρη

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΕΔΩ

Αλιάγας: "Μην ταπεινώνετε τους Έλληνες"

"Το να χτυπάμε τους Έλληνες είναι σαν να χτυπάμε την Ευρώπη... Μην ταπεινώνουμε τους Έλληνες", λέει ο Νίκος Αλιάγας σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό "Le Point".

Ο Ν. Αλιάγας ερωτηθείς για το εάν οι Έλληνες βρίσκονται πραγματικά στο χείλος του γκρεμού απαντά πως έχει την αίσθηση πως έχουν πιαστεί όμηροι.

Τονίζει πως επί δύο χρόνια η χώρα προσπαθούσε αποτυχημένα να διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ, τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χρηστίδου - Φερεντίνος: Η πρώτη τους γνωριμία το 2005!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1" το πρωί της Τρίτης, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου περιέγραψαν πώς έγινε η αρχή της γνωριμίας τους.

Η πρώτη συνάντηση των δύο παρουσιαστών της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έγινε το 2005 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Γιώργος Λιάγκας: «Η συμμαθήτριά μου Ελένη Μενεγάκη»

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Mou» από παλαιότερη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μαζί με τη μητέρα της στο «Ciao ANT1» με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαρίνο, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την ξεχωριστή ομορφιά της 42χρονης παρουσιάστριας στα χρόνια του σχολείου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια έχρισε ως νέα Τζούλι Μασίνο ο Νίκος Μουτσινάς

Την διάδοχο της  Τζούλι Μασίνο ανακάλυψε πρόσφατα ο  Νίκος Μουτσινάς και το δημοσιοποίησε  μέσα από την εκπομπή του «Δέστε τους».

Την είδε και ξετρελάθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Πρωινή Μελέτη» όπου βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον Ματθαίο Γιαννούλη για να παρουσιάσουν την νέα τους δισκογραφική δουλειά. 

Ο λόγος για την Ελένη Δημολιάνη που πήρε την θέση του Λευτέρη Βαζαίου και σε λίγο καιρό θα την απολαύσουμε σε ολοκαίνουρια τραγούδια με τον Ματθαίο Γιαννούλη στο cd τους «Τώρα Γλεντάμε». 

Ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιάστηκε με την στυλιστική της εμφάνιση αλλά και τις ομοιότητες στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και στις φωνητικές της ικανότητες με αυτές της Τζούλι Μασίνο. Για να το λέει ο Νίκος κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Συνελήφθη ο γιος του Mr Playboy για ξυλοδαρμό της 20χρονης Playmate φίλης του

Ο πρωτότοκος γιος του Mr Playboy Hugh Hefner, Marston Hefner, συνελήφθη χθες το βράδυ από την αστυνομία, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Τα σημάδια από τα χτυπήματα στο σώμα της 20χρονης φίλης του και Playmate 2011 Claire Sinclair, δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα υπέφερε στα χέρια του!

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
Enhanced by Zemanta

"Μαγνήτης" επωνύμων η Άννα Βίσση

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς φίλοι και θαυμαστές της Άννας Βίσση απολαμβάνουν στο REX το πιο ανατρεπτικό show της χρονιά το «ΔΩΔΕΚΑ»!

Ενέργεια, πάθος & ενθουσιασμός είναι κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν το πρόγραμμα της Άννας Βίσση στο REX. Ανάμεσα στον κόσμο που τα «σπάει» κυριολεκτικά στο πιο ανατρεπτικό πάρτι της χρονιάς και πολλού επώνυμοι της showbiz.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ" ΤΟΥΣ ΣΤΟ REX

Μάινας - Ματσούκα σε «Μια πορνογραφική σχέση»

Εκείνη θέλει να πραγματοποιήσει μια σεξουαλική της φαντασίωση.

Βάζει μια μικρή αγγελία.

Εκείνος απαντάει.

Δίνουν ραντεβού σε ένα καφέ. Λίγες λέξεις, χαμόγελα, αμηχανία σε ένα πρώτο "σκανάρισμα" που πείθει ότι μπορούν να συνεχίσουν.

Συμφωνούν ότι ποτέ δεν πρόκειται να ανταλλάξουν κάποιο προσωπικό στοιχείο.

Είναι ο Άντρας και η Γυναίκα.

Συνεχίζουν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Κάθε εβδομάδα, την ίδια μέρα, την ίδια ώρα.

Και όταν αυτή κάποια στιγμή ζητά να κάνουν κανονικά έρωτα, οι όροι του παιχνιδιού αλλάζουν.

Στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνών, από τις 16 Φεβρουαρίου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί τον Στέλιο Μάινα και τη Δήμητρα Ματσούκα στο έργο του Φιλίπ Μπλασμπάν «Μια πορνογραφική σχέση» που έγινε παγκοσμίως γνωστό από την περίφημη ομώνυμη γαλλική ταινία (Une liaison pornographique). Η ταινία προβλήθηκε το 1999 στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο γυναικείας ερμηνείας η Ναταλί Μπάιγ.

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Σάκης Ρουβάς: Τι έκανε στη Βιέννη;

Ο Σάκης Ρουβάς, τη Δευτέρα το πρωί, αναχώρησε από τη χώρα μας με προορισμό τη Λευκορωσία ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μία ενδιάμεση στάση στη Βιέννη, από όπου δεν σταμάτησε να "ανεβάζει" φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Γιατί ΔΕΝ βγάζει εκπομπή ο Θέμος σήμερα;

American Beauty
American Beauty (Image via RottenTomatoes.com)
Χωρίς εκπομπή σήμερα ο Θέμος Αναστασιάδης  και οι φήμες οργιάζουν.

Το «ΟΛΑ» δεν θα μεταδοθεί σήμερα και η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 αντί να λύσει απορίες τις πολλαπλασίασε.

"Η πολύ σοβαρή επικαιρότητα που έχει προκύψει καθώς και τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας, και δεν είναι καθόλου ευχάριστα, Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής, αποφάσισαν να μην μεταδοθεί η εκπομπή σήμερα. Όσοι είχατε σκοπό να περάσετε το βράδυ σας παρέα με τα χιουμοριστικά βιντεάκια του Θέμου, θα πρέπει να αρκεστείτε στην ταινία «American Beauty»!"

 Τα πράγματα ΔΕΝ φαίνεται να είναι τόσο "απλα":

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στο νοσοκομείο η 18χρονη κόρη της W. Houston! Δεν άντεξε τον χαμό της μητέρας της

Σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο η κόρη της τραγουδίστριας

Ταλαιπωρημένη και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε για δεύτερη φορά μετά το θάνατο της μητέρας της, η 18χρονη κόρη της W. Houston, Bobbi Kristina Brown.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ-Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Γουίτνει Χιούστον[βίντεο]

Whitney Houston
Whitney Houston (Image via RottenTomatoes.com)
Δυστυχώς είναι αλήθεια. Με αυτήν τη λακωνική φράση, εκπρόσωπος της διάσημης και πολυβραβευμένης Whitney Houston, επιβεβαίωσε τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας και, κατά καιρούς, ηθοποιού, της οποίας η δόξα απογειώθηκε τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄'90.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Είδα την αδελφή μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου"!

"Μια ξανθιά με πλούσιο στήθος μπορεί να είναι ευαίσθητη..."

Ο θάνατος της αδελφής της από καρκίνο και τα σημάδια που άφησε στη ζωή της, οι στιγμές που την ένιωθε δίπλα της, η επιλογή της να γίνει ανύπαντρη μητέρα, ο ρατσισμός που βίωσε, τα πολύ δύσκολα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της, ο κίνδυνος να βρεθεί η οικογένεια της στον δρόμο, το… θαύμα που έζησε, τα τάματα που έκανε, τα δυνατά χαρτιά που πέταξε στην καριέρα της, ο μεγάλος έρωτας και η κόρη της που υπεραγαπά. Η Πέννυ Σταθάκη στην πιο προσωπική της συνέντευξη μιλάει για όλα!

- Είκοσι χρόνια στο θέατρο. Είναι περισσότερες οι καλές από τις κακές στιγμές; Εζησα μια συμβατή πορεία επαγγελματικά στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στο θέατρο. Πάντα έκανα αυτό που ήθελα. Οι επαγγελματικές δραστηριότητές μου δεν ήταν αγκομαχητό. Οταν αυτό συνέβη στο ραδιόφωνο, το άφησα. Εγκαταλείπω τις εστίες, όταν με κουράζουν.
- Είναι εύκολο αυτό;
Δεν είναι εύκολο. Εχει ψυχικό και οικονομικό κόστος, γιατί δεν μπορείς να αφήνεις μια επαγγελματική δραστηριότητα που χτίζεις χρόνια. Ομως, έχει μια ψυχική απελευθέρωση.
- Υπήρξαν φορές που καταπιεστήκατε στην πορεία σας;Λίγες φορές έχω καταπιεστεί, κυρίως στο θέατρο, γιατί βρίσκεσαι με ανθρώπους που δεν τους επιλέγεις εσύ αλλά ο επιχειρηματίας και ο σκηνοθέτης.
- Δεχθήκατε ανταγωνισμό; Ερήμην μου, ναι. Εφτασα τρεις φορές σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση και βρέθηκε κάποιος άλλος στη θέση μου, ενώ είχα περάσει από οντισιόν, με είχε επιλέξει ο σκηνοθέτης και οι συγγραφείς. Δεν παρέδωσα όμως σάρκα και οστά…

«ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΟΡΝΕΙΑ»

- Εννοείτε ότι από τους υπόλοιπους χρησιμοποιήθηκαν άλλα μέσα;Εγώ το λέω «συγκαλυμμένη πορνεία». Οπως λέει άλλωστε και ο Κούντερα, «η συγκαλυμμένη πορνεία, πνευματική ή σωματική, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος».
- Τι κάνατε τότε;Συνέχισα. Από πιτσιρίκα είχα μέτρο. Δεν μπαίνω στο γρανάζι του άλλου. Μένω πίσω και ανασυντάσσομαι για να ξεκινήσω κάτι καινούργιο.
* Περάσατε δύσκολα στη ζωή σας;
Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ολοι νομίζω περνάμε κάποια στάδια στη ζωή μας, όπου καλούμαστε να υπερβούμε τις δυνατότητές μας.
- Πείτε μου μια δύσκολη στιγμή σας...Οταν ήμουν έγκυος και κλήθηκα να αποφασίσω αν θα κρατήσω το παιδί μόνη μου ως μονογονεϊκή οικογένεια. Επρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω με μια άλλη ζωή, γιατί ήμουν και παραμένω ανύπαντρη. Δόξα τω Θεώ, έπραξα κατά συνείδηση.
- Πώς ήταν εκείνη η περίοδος για σας;Τη θυμάμαι σαν εφιάλτη… Ενιωθα σαν να ήμουν δεκατεσσάρων ετών. Κουβάλαγα στο σώμα μου μια άλλη ψυχή… Δεν ήθελα να κάνω έκτρωση. Η κόρη μου είναι ο καλός μου άγγελος και είμαι απόλυτα ευτυχισμένη από την ημέρα που την έφερα στη ζωή.
- Πώς νιώθατε έχοντας την ευθύνη ενός ανθρώπου που ερχόταν;Ενιωθα ανυπεράσπιστη. Οσο κι αν φαίνεται περίεργο, ακόμα και στην Ελλάδα του 2012 υπάρχει ρατσισμός απέναντι στις ανύπαντρες μητέρες.
- Βιώσατε ρατσισμό; Οχι από συναδέλφους από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά στο σχολείο, το νηπιαγωγείο, το ΙΚΑ, στα ασφαλιστικά ταμεία, στις τράπεζες, στη σπιτονοικοκυρά μου. Παντού σε κοιτάνε καχύποπτα.

ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ 

- Εχετε κλάψει στη ζωή σας;Εχω κλάψει πάρα πολύ για τις αποφάσεις μου.
- Μου κάνει εντύπωση που το λέτε, επειδή φαίνεστε πολύ δυνατός άνθρωπος!Εχω κλάψει για δικά μου αδιέξοδα. Ημουν ανήσυχο υπαρξιακά άτομο και δύσκολα μπορούσαν να καταλάβουν ότι μια ξανθιά με πλούσιο στήθος μπορεί να είναι ευαίσθητη... Πολλές φορές ανέλυα ακόμα και φράσεις άλλων που με πλήγωναν. Είμαι υπερβολικά ευαίσθητη από γεγονότα που έτυχαν. Πρώτη φορά έκλαψα στη ζωή μου σε ηλικία επτά χρόνων, όταν έχασα τη μικρή μου αδελφή. Ηταν ένα χρόνο μικρότερη. Πέθανε δίπλα μου από υπερβολική αιμορραγία από τη μύτη της. Είχε καρκίνο. Οι γονείς την έφερναν πολύ συχνά στην Αθήνα προκειμένου να της κάνουν μεταγγίσεις και παρακεντήσεις στο Παίδων. Τότε οι γιατροί έκαναν ακόμα πειράματα στα παιδιά με μεσογειακή αναιμία. Κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Κάθε φορά που αιμορραγούσε την έπαιρναν και την έφερναν στην Αθήνα, γιατί εμείς μεγαλώσαμε στη Λακωνία. Οταν πέθανε, είχε τη μεγαλύτερη αιμορραγία. Πλημμύρησε από αίμα και ξεψύχησε στο μαξιλάρι δίπλα μου. Αυτό με σημάδεψε σε όλη μου τη ζωή. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που η μάνα αναζητούσε το χαμένο παιδί της για πολλά χρόνια, μέχρι να γεννήσει τα τρία αδέλφια μου και να επέλθει μια σχετική ισορροπία στην οικογένεια. Ενιωθα υπεύθυνη, επειδή ήμουν η μεγαλύτερη...
- Αισθανόσασταν δηλαδή ευθύνη για τον θάνατο της αδελφής σας;Ναι, αισθανόμουν ευθύνη επειδή παρέμεινα εγώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ επίσης το μανιάτικο μοιρολόι. Ακόμα το έχω στ’ αφτιά μου. Με έχει σημαδέψει!
- Γνωρίζατε ότι η αδελφή σας ήταν άρρωστη;Ηξερα ό,τι μου έλεγαν. Δεν γνώριζα τι αρρώστια είναι. Ενα παιδί δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ο καρκίνος.
- Υπήρξαν στιγμές που αισθανόσασταν ότι βρισκόταν δίπλα σας;Είχα έντονο δέσιμο μαζί της. Πολλές φορές αισθανόμουν ότι με καθοδηγούσε. Αυτό σταμάτησε να συμβαίνει όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Οταν την ακούμπησαν πάνω μου και είδα τα μάτια της, ήταν ίδια με της αδελφής μου.
- Πώς νιώσατε τότε;Ενιωσα ότι μια ψυχή που φεύγει ξαναγεννιέται και σου δίνει μηνύματα…
- Φαντάζομαι ότι για τη μητέρα σας ήταν επίσης τραγικό συμβάν.Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από εκείνον της μάνας που χάνει το παιδί της. Αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να το αναλύσω. Είναι ο μεγαλύτερος. Για όλα υπάρχει θεραπεία. Αυτό δεν θεραπεύεται ποτέ. Η μητέρα μου είναι ένας υπέροχος και απίστευτα δοτικός και αληθινός άνθρωπος που στήριξε την οικογένεια και της οφείλω πολλά.

«Στις δύσκολες φάσεις αναζητώ την ηρεμία στα μοναστήρια» 

- Υπήρξε στιγμή που φτάσατε σε αδιέξοδο στη ζωή σας;Με τον θάνατο του πατέρα μου πρόσφατα, όταν κληθήκαμε να υπάρξουμε και σαν οικογένεια. Δεν ήταν μόνο το γεγονός της απώλειας του ανθρώπου μας. Βρεθήκαμε σε μια κατάσταση που, ενώ ήταν όλα τακτοποιημένα στη ζωή μας και υπήρχε μια οικονομική επιφάνεια, φτάσαμε κυριολεκτικά λίγο πριν από τον δρόμο. Εκεί μας σταμάτησε το χέρι του Θεού! Μόλις πέθανε ο πατέρας μου, την οικογενειακή επιχείρηση που έχουμε, το πρατήριο καυσίμων, τη διεκδικούσαν εταιρείες, δικηγόροι και τράπεζες. Παίξανε πάνω μας τέτοιο παιχνίδι με πληρωμένους δικηγόρους προκειμένου να αρπάξουν την περιουσία μας. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Αναγκάστηκα να αφήσω τη δουλειά μου στο θέατρο και το ραδιόφωνο, για να στηρίξω τους δικούς μου που ζουν στη Σπάρτη. Ουσιαστικά, αισθάνομαι ότι σωθήκαμε από θαύμα. Πιστεύω πολύ στην Παναγία, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Ταξιάρχη, στον Αγιο Πατάπιο και στον Οσιο Εφραίμ. Γύρναγα τα μοναστήρια και ζητούσα βοήθεια για να μη χάσουμε το βιος μας.
- Ηταν άλλοι άνθρωποι δίπλα σας;Ολη η τοπική κοινωνία στο Γεράκι Λακωνίας, και τους ευχαριστώ πολύ. Εμαθα δύο πράγματα όμως από εκείνη την περίοδο: ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να κινδυνέψεις να βρεθείς στον δρόμο και πως, όταν έχεις αγαθά, κάποιος θα καραδοκεί τον θάνατό σου. Αυτό είναι νόμος στη ζωή.
- Μου έκανε εντύπωση ότι πηγαίνατε σε μοναστήρια παρακαλώντας για ένα θαύμα...Και βίωσα το θαύμα, γιατί ήμουν σε τραγική κατάσταση. Καθ’ όλη την πορεία της ζωής μου πήγαινα σε μοναστήρια. Επειδή μεγάλωσα στο Γεράκι, που είναι περιστοιχισμένο με βυζαντινές εκκλησίες, έμαθα στις δύσκολες φάσεις της ζωής μου να αναζητώ ηρεμία στις εκκλησίες και στα μοναστήρια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μεγάλωσα με καθωσπρεπισμό. Ημουν και είμαι άναρχη στις ιδέες και στη ζωή μου.
- Φτάσατε στο όριο τότε να μην έχετε καν τα αναγκαία;Τροφή πάντα είχα. Ο μεγάλος μου εφιάλτης δεν είναι να μείνω χωρίς δουλειά για μία σεζόν, να μην έχω να φάω, αλλά μην τυχόν και δεν έχω στέγη. Επειδή συζητώ με πολύ κόσμο, αυτή νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη φοβία του Ελληνα: μη μείνει άστεγος. Μας μεγάλωσαν με τη φράση «να έχεις ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου»...

«Θα μπορούσα να ήμουν μια “ευτυχισμένη” κυρία που θα έκανε φιλανθρωπικά γκαλά» 

- Αλλάζω θέμα. Βιώσατε σεξουαλική παρενόχληση στην πορεία σας; Οχι, δεν το άφηνα να συμβεί.
- Ζήσατε τον μεγάλο έρωτα στη ζωή σας;Δεν έζησα τον μεγάλο έρωτα παρά μόνο στην παιδική μου ηλικία και αυτός ήταν πλατωνικός. Βέβαια, έγινα στόχος σημαντικών προσωπικοτήτων. Εχω πετάξει πάρα πολύ καλά χαρτιά στη ζωή μου. Τώρα, αν με ρωτάς, έχω αναθεωρήσει. Καλές οι σπουδές, καλή η επαγγελματική σταδιοδρομία με ήθος, αλλά και το καλό χαρτί βοηθάει…
- Σας προσέγγισαν δηλαδή σημαντικοί άνθρωποι που θα σας άνοιγαν ακόμα και πόρτες;Οχι πόρτες. Κρατούσαν τα κλειδιά και μου έλεγαν «πέρνα τώρα». Αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να είμαι μια «ευτυχισμένη» γυναίκα που θα έκανε φιλανθρωπικά γκαλά για να υπάρχει στα media, μια προσωπικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο ή ακόμα και ένα καλό όνομα που παίζει στην τηλεόραση. Τα άφησα. Μάλιστα, είχα και ένα κρυφό ειδύλλιο με σπουδαίο πρόσωπο της showbiz και σταμάτησα την είδηση στο μοντάζ πριν βγει.
- Γιατί τη σταματήσατε;Γιατί για μένα ήταν ιεροσυλία να παραβιάζεται η προσωπική μου ζωή.
- Κλείνοντας, τι σας λείπει σήμερα; Το να κάνω όνειρα για το αύριο, γιατί ζούμε πια σε τρομακτικά κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά αδιέξοδα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΤΣΑΣ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Ενας γιατρός σε ρυθμούς oriental

Οταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει γιατρός. «Εβρισκα πάντα πολύ συγκινητικό αυτό το λειτούργημα. Μεγαλώνοντας δεν άλλαξα γνώμη, αλλά με τράβηξε περισσότερο η ψυχιατρική. Ο λόγος είναι ότι πιστεύω πολύ στη δύναμη του μυαλού και της ενέργειας» λέει ο Ιάκωβος Γκογκούα.

Ναι, μη σας ακούγεται απίστευτο. Ο Ιάκωβος των Friends, με το τέλεια γραμμωμένο κορμί και τα υπέροχα γαλάζια μάτια, φοράει και άσπρη μπλούζα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Φεβρουαρίου του 1985, είναι Ελληνας από μητέρα και Γεωργιανός από πατέρα. Από μικρό παιδί είχε έφεση στα καλλιτεχνικά. Ετσι, παράλληλα με την ανατομία παρακολούθησε ακόμη μαθήματα φωνητικής και πιάνου. «Ομως η δουλειά του γιατρού δεν μπορεί να συνδυαστεί με εκείνη του καλλιτέχνη» διευκρινίζει.

Με τον χορό άρχισε να ασχολείται εντελώς τυχαία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στέφανος Ληναίος: "Μου κόβουν το ρεύμα από το θέατρο γιατί δεν μπορώ να πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ"

Κόβουν το ρεύμα στο θέατρο «Αλφα». Τελεσίγραφο της ΔΕΗ έφτασε στον Στέφανο Ληναίο, ιδρυτή και εμψυχωτή του ιστορικού θεάτρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Δεριγνύ, απαιτώντας να πληρώσει άμεσα το «χαράτσι» της ΔΕΗ, διαφορετικά απειλείται με διακοπή ηλεκτροδότησης του θεάτρου.

Ο θεατράνθρωπος καλείται να πληρώσει έκτακτη εισφορά ύψους 4.580 ευρώ, με την προθεσμία ήδη να έχει λήξει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μπέζος, Μάινας, Καράντη, Χατζησάββας, Ζουγανέλης, Αρβανίτη, Κουτσομύτης, Κοταμανίδου, Γεωγλερής κ.α star ψηφίζουν ΔΗΜΑΡ!

Η δημοσκοπική άνοδος της Δημοκρατικής Αριστεράς στο εντυπωσιακό 18% έχει οδηγήσει αρκετούς πολιτικοποιημένους καλλιτέχνες αλλά και φερέλπιδες πολιτικούς να στραφούν προς το κόμμα του Φώτη Κουβέλη), κάτι που προκαλεί αν μη τι άλλο ικανοποίηση στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Ηδη έχουν αρχίσει να κλείνουν τα πρώτα ονόματα για τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, ενώ όσον αφορά τον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο περισσότεροι εκπρόσωποί του θα δηλώνουν ακόμη εντονότερα τη συμπαράστασή τους στο κόμμα. Οι περισσότεροι μάλιστα από τους υποστηρικτές καλλιτέχνες προέρχονται από τον χώρο της έβδομης τέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...