Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Video: Αναγνωρίζετε τη δημοσιογράφο της φωτογραφίας;

Ίσως να μην μπορείτε να αναγνωρίσετε τη δημοσιογράφο της φωτογραφίας καθώς από τότε έχει αλλάξει πάρα πολύ.

H δημοσογράφος μας κέρδισε όλους μέσα από τις γνώσεις της στο αθλητικό ρεπορτάζ στη δημόσια τηλεόραση. Σύζυγος του Μιχάλη Ρωμανίδη, η δημοσιογράφος είχε δώσει τότε συνέντευξη στον Κώστα Χαρδαβέλλα, μιλώντας για τον αθλητή που είχε παντρευτεί αλλά και για την ομάδα του, τον Άρη όπου έπαιζε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

Γιώργος Αυτιάς: «Θα τους ψάχνω μέχρι το τελευταίο τους εγγόνι μέχρι να πληρωθώ»

«Υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία να επανέλθει το κανάλι στην αρχική του μορφή», λέει ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ενώ παράλληλα σχολιάζει τα χρέη αλλά και τις συλλήψεις των υπευθύνων. 

Ο ΑΥΤΙΑΣ δεν έχει μάθει να "μασάει" τα λόγια του και είναι αποκαλυπτικός

Ο έρωτας της "Γερμανίδας Αντζελας"

Η «Γερμανίδα Αντζελα» της καινούργιας σειράς του Mega «Πίσω στο σπίτι» είναι ερωτευμένη με τον «Σταύρο» από την «Πολυκατοικία». 

Η Τζένη Θεωνά και ο Ανδρέας Κοντόπουλος, αν και είναι από τα πλέον διακριτικά ζευγάρια της σοουμπίζ, δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η Τζένη Θεωνά και ο Ανδρέας Κοντόπουλος γνωρίστηκαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η ηθοποιός με την ξενική ομορφιά -στη σειρά «Πίσω στο σπίτι» υποδύεται τη Γερμανίδα και μιλάει σπαστά ελληνικά- βρήκε στον γοητευτικό συνάδελφό της τον άνθρωπο που ζητούσε.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ, ΕΔΩ 

Νέα "πυρά" των Ράδιο Αρβύλα για το ΕΣΡ

Η παρέα της Θεσσαλονίκης με το καυστικό και πολλές φορές πικρό της χιούμορ σχολίασε τόσο τα "όρια της σάτιρας" όσο και τις τακτικές του ΕΣΡ.

Σε συνέντευξή τους στον Βασίλη Μπουζιώτη και το περιοδικό TvΖΑΠΠΙΝΓΚ μίλησαν για την σατιρική τους εκπομπή την τηλεόραση γενικότερα αλλά και τα δελτία ειδήσεων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΥΣ "ΨΕΛΝΟΥΝ" ΟΙ ΡΑΔΙΟ  ΑΡΒΥΛΑ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τα μυστικά αντιγήρανσης της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 17:00, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα “μπορούμε να μείνουμε για πάντα νέοι;”.

Οι πρώτες ρυτίδες αρχίζουν να φαίνονται στο πρόσωπό μας ακόμη και πριν τα 18 μας χρόνια. Η γήρανση είναι μια διαδικασία που ξεκινά πολύ νωρίς και δεν αφορά μόνο την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και την βιολογική μας υγεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι “επιταχύνουν” αυτή τη διαδικασία κάνοντας πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουν πόσο βλαπτικά είναι για τα κύτταρά τους.

Επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων μιλούν για τα λάθη που κάνουμε με αποτέλεσμα να γερνάμε πριν την ώρα μας και αποκαλύπτουν πόσο απλό είναι τελικά το μυστικό της αντιγήρανσης. Επίσης , κάνουν λόγο για την βιολογική μας ηλικία και όχι αυτή που δείχνει η ταυτότητά μας, καθώς η πρόσφατη ανακάλυψη των τελομερών, που προστατεύουν τα κύτταρα από τη γήρανση, έφερε τα πάνω κάτω στη διαδικασία της αντιγήρανσης. Ουσίες, τροφές, συμπεριφορές αλλά και επιστημονικές παρεμβάσεις μπορούν πλέον, όπως μας υπόσχονται οι ερευνητές, να μας κρατήσουν βιολογικά νέους έως τα βαθιά γεράματα.

Στην αγωνία των ανθρώπων εδώ και χρόνια να παραμείνουν νέοι και κυρίως να δείχνουν νέοι, έχουν μπει πολλά μέσα: από τις μεταμοσχεύσεις βλαστοκυττάρων από πρόβατα, τις μη επεμβατικές παρεμβάσεις στο δέρμα, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα μέχρι την πλαστική χειρουργική και την αυξητική ορμόνη. Η αξία αλλά και οι κίνδυνοι αυτών των μεθόδων διερευνάται στην εκπομπή.

Καλεσμένη στο στούντιο, είναι η ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μιλά για τα δικά της μυστικά αντιγήρανσης, αρκετά από τα οποία δεν διαφέρουν από τακτικές και συμπεριφορές που οι έρευνες έχουν δείξει ότι “βάζουν φρένο” στη βιολογική μας ηλικία, όπως η χειμερινή κολύμβηση.

Έλληνας ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος παρουσιαστής στην Ευρώπη

Η ελληνική ετήσια έκδοση του περιοδικού Forbes με τους πιο επιτυχημένους Έλληνες celebrities κυκλοφορεί αύριο με την εφημερίδα Κεφάλαιο, και στην κορυφή της βρίσκεται ένας παρουσιαστής, ο οποίος μάλιστα είναι και ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη.

 Οι Έλληνες celebrities αξιολογήθηκαν όχι μόνο με βάση την οικονομική τους επιφάνεια, αλλά και από το συνολικό εκτόπισμα που έχει ο καθένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ STAR  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Έλληνας o μεγάλος νικητής του ιταλικού «Master Chef»

Ονομάζεται Σπύρος Θεοδωρίδης και το όνομά του δεν μας λέει τίποτα.

Στην Ιταλία ωστόσο είναι το πρόσωπο της εβδομάδας, καθώς είναι ο μεγάλος νικητής του ιταλικού «Master Chef». 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το ξέσπασμα της Παπουτσάκη και το χτύπημα του χεριού στο τραπέζι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξέσπασε πολύ έντονα στην εκπομπή «Βράδυ».

Η ηθοποιός μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για όσα την ενοχλούν και μάλιστα χτύπησε το χέρι στο τραπέζι.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε ότι την ενοχλεί να βλέπει την προσωπική της ζωή στα περιοδικά, αφενός γιατί είναι ιδιαίτερα συναισθηματική και αφετέρου γιατί κάνει κακό στην εικόνα της ως ηθοποιός.

Σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι, λέγοντας ότι γράφονται ανακρίβειες, αναφέροντας μάλιστα περιστατικό που συνέβη με γνωστή εφημερίδα.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΤΙ συμβαίνει με τη νέα εκπομπή της Τσαπανίδου;

Είδαμε trailer,αλλά η εκπομπή...άφαντη,αν και την διαφήμιζαν για αρχές Δεκεμβρίου!

Αν και η εκπομπή επρόκειτο να βγει αρκετά νωρίτερα στον "αέρα", ακόμη δεν την έχουμε δει...


Γιατί;


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Πέταξαν από το αεροπλάνο γνωστό ηθοποιό γιατί δεν έκλεινε το κινητό !

English: Alec Baldwin and Josh Wood SAG Awards...
Image via Wikipedia
Το αγαπημένο παιχνίδι του ηθοποιού Alec Baldwin, το «Words With Friends», τον έβαλε σε μπελάδες και ταλαιπωρία, καθώς τον έδιωξαν από πτήση της American Airlines για Νέα Υόρκη, επειδή έπαιζε και αρνιόταν να κλείσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός αρνήθηκε να κλείσει το κινητό του, την ώρα που το αεροσκάφος τροχοδρομούσε για απογείωση από το Λος Άντζελες, και μετά από τρεις προειδοποιήσεις τελικά του ζητήθηκε να εγκαταλείψει το αεροπλάνο και να φύγει με την επόμενη πτήση.



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Α. Μικρούτσικος: Αναβλήθηκε τελικά ο πλειστηριασμός του οικοπέδου του (video)

Ένα μήνα αναβολή πήρε ο πλειστηριασμός του οικοπέδου του Α. Μικρούτσικου στο Ντράφι.

Η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά την Τετάρτη στις 16:00, παρούσα όμως ήταν μόνο η συμβολαιογράφος Ε. Σιμοπούλου από την πλευρά της τράπεζα;.

Ούτε ο Α. Μικρούτσικος πήγε να παραστεί στη διαδικασία, αλλά ούτε και κάποιος νομικός τους εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τι έγινε όταν η Ελεονώρα τραγούδησε Σάκη;

Σπάσαν τα πατώματα...
Για ένα ακόμα πρωινό, η Ελεονώρα Μελέτη ξεδίπλωσε το μουσικό της ταλέντο στους τηλεθεατές της εκπομπής. Αυτή τη φορά το ρεπερτόριο είχε Σάκη Ρουβά! Η σύγκριση μεταξύ των δύο είναι ...μοιραία. Στο σχόλιο της Φλορίντα... "άφωνοι", η δικαιολογία ήταν... "βροχίτιδα".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Πως τελειώνουν τα "Μυστικά της Εδέμ"

Με ένα δίωρο special επεισόδιο ρίχνει αυλαία απόψε στις 22:00 η δημοφιλής σειρά του MEGA.
Έρωτες, μίση, ίντριγκες, απώλειες και πάνω απ' όλα μυστικά... τελειώνουν απόψε το βράδυ.

Η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης ολοκληρώνουν την ιστορία με ένα διπλό επεισόδιο που θα κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές.

Η Εύα προτρέπει τον Λευτέρη να ξεχάσει τα διαμάντια, καθώς αυτά προκάλεσαν πολύ πόνο και εξαιτίας τους χύθηκε πολύ αίμα.

Ο Ηλίας, σε μια ξαφνική έκλαμψη, δείχνει να θυμάται ξανά τα πάντα. Η Δάφνη αναθαρρεύει πιστεύοντας ότι ο πατέρας της συνήλθε.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΕΔΩ

Λαχτάρα για πρωταγωνιστή από το Νησί

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ορφανουδάκη, τον οποίο απολαύσαμε πέρυσι στο «Νησί». Ο γνωστός ηθοποιός, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού στα Βριλήσσια δέχθηκε ένα τηλεφώνημα, το οποίο τον αναστάτωσε ιδιαίτερα, αφού μια άγνωστη γυναίκα τον ενημέρωσε ότι η σύζυγός του έχασε τις αισθήσεις της και για αρκετή ώρα βρισκόταν αναίσθητη στο μετρό της Δάφνης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η βραδιά που πέρασε ο άσος του Παναθηναϊκού με την Ν. Θάνου!

Μετά τον αγώνα της Κυριακής και την ήττα από τον Άρη, ο άσσος -μεσοεπιθετικός- του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Λέτο, βρέθηκε μαζί με τον συμπαίκτη του Σίλβα Κλέιτον στο νυχτερινό κέντρο "Fantasia".

Οι δυο τους όμως δεν ήταν μόνοι τους! Την παρέα τους συνόδευε και η πρώην Playmate, Νάταλι Θάνου.

ΤΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ TWITTER?  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Κλεμμένα Όνειρα» από την Κυριακή στο Mega

Το νέο  καθημερινό απογευματινό ραντεβού του κοινού με το Mega είναι με τη νεανική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Tην Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, η σειρά κάνει πρεμιέρα με ένα επεισόδιο μεγάλης διάρκειας. Κατόπιν θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:10.
Με πολυπρόσωπο  και λαμπερό καστ η σειρά βασίζεται σε πρωτότυπο ελληνικό σενάριο και φιλοδοξεί να αποτελέσει τη νέα συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.
Στο ADC, το πιο  διακεκριμένο κολέγιο της Αθήνας, δύο νέοι είναι ανταγωνιστές για τα πάντα: από τις επιδόσεις στη σχολή μέχρι την καρδιά μιας συμφοιτήτριας τους.
Ο Άρης Μαλτέζος είναι γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας και ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στους συμφοιτητές του. Είναι ο αγαπημένος των κοριτσιών, παρά τον άστατο και επιπόλαιο χαρακτήρα του. Ο Σταύρος Χαλκιάς, από την άλλη, παιδί φτωχικής γειτονιάς, έρχεται να σπουδάσει στο κολέγιο με υποτροφία και να απειλήσει την "πρωτιά" του Άρη.
Οι δυο  τους δεν γνωρίζουν, όμως, ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και επικίνδυνα από αυτά που τους χωρίζουν. Καταλυτικό ρόλο στη ζωή τους θα παίξει ο πατέρας του Άρη, πλούσιος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, που κινείται στο παρασκήνιο και είναι αποφασισμένος μόνο να κερδίζει.
 

Την απάτησε και αυτή τον πλάκωσε στο ξύλο μέσα στο τρένο (βίντεο)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα απίστευτο βίντεο που τραβήχτηκε στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, όπου μια κοπέλα σε έξαλλη κατάσταση δέρνει τον φίλο της μέσα στο τραίνο επειδή την απάτησε.

Όπως θα διαπιστώσετε, η νεαρή κοπέλα βρισκόταν εκτός εαυτού και δεν χαρίστηκε στον μπερμπάντη φίλο της παρότι βρίσκονταν μέσα στο τραίνο σε δημόσια θέα.

Αρχικά τον σπρώχνει και τον βρίζει και στη συνέχει του ρίχνει κλωτσιές, γροθιές και χαστούκια ενώ του φωνάζει για τα δύο «γαμη..να χρόνια» που πέρασε μαζί της πριν την απατήσει.

Όλη αυτήν την ώρα, ο κύριος υπομένει στωικά το ξύλο και η κατάληξη είναι η παρέμβαση της αστυνομίας η οποία συνέλαβε την προδομένη κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Χαριτάτος: "Ο Καραμέρος δεν μου λείπει επαγγελματικά"

Αίσθηση προκαλούν όσα λέει ο Σπύρος Χαριτάτος για τον (πρώην) συνεργάτη του, Γιώργο Καραμέρο αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ. 

Η συνέντευξη, που θα συζητηθεί, ξεκινά με την δήλωση του Χαριτάτου:

 "Ζεις και μετά την τηλεόραση. Δεν μου λείπει η τηλεόραση ως Μέσο. Από τη θέση του  παρουσιαστή. Μου λείπει το ρεπορτάζ, αυτές οι συγκλονιστικές στιγμές που βιώνεις όταν είσαι σε αποστολή ή οταν είσαι στο δρόμο και έρχεσαι σε επαφή με τον κόσμο. Το σίγουρο είναι πως όσο καιρό είμαι εκτός, παρακολουθώ τηλεόραση και μπορώ και κρίνω πιο αντικειμενικά έτσι, ώστε να βελτιωθώ αν και εφόσον επιστρέψω".

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο ΑΝΤ1 απέλυσε τον Ψινάκη από το «Fab 5»!

Παρελθόν για το «Fab 5» αποτελεί ο Ηλίας Ψινάκης, καθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 ενοχλήθηκαν από τα αρνητικά σχόλια που έκανε τόσο για την εκπομπή στην οποία συμμετείχε, όσο και για άλλες παραγωγές του καναλιού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αφορμή στάθηκε η κόντρα των υπευθύνων του ΑΝΤ1 με τον μάνατζερ σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Φλωρινιώτη στο «Fab 5», αφού η παραγωγή δεν ήθελε τον τραγουδιστή ως συμμετέχοντα στο σόου, κάτι για το οποίο ο Ηλίας Ψινάκης επέμεινε και τελικά έγινε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η καρμική βοήθεια που έχει ο Νίκος Μουτσινάς

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου παρουσιάζει έγκυρες προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται. Σε ποιους τομείς θα ευνοηθούμε τώρα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή του πορεία; 
Ακόμη, μάθετε πως τα «Φτερά του Δράκοντα» αποκαλύπτουν καρμικές, παράπλευρες βοήθειες για την εκπλήρωση των στόχων μας. 
Ποια είναι η καρμική βοήθεια που έχει ο Νίκος Μουτσινάς προκειμένου να εκπληρώσει τους προσωπικούς του στόχους;

3 VIDEOS - Η ανασκόπηση του Λάκη στα καλύτερα του 2011!

Χρύσα Ρώπα και Γιάννης Ζουγανέλης, οι τελευταίοι επισκέπτες του "Τσαντιριού για φέτος.
Το τελευταίο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" για το 2011 είχε για μια ακόμα Τρίτη μπόλικη σάτιρα, αλλά ακόμα περισσότερο γέλιο. Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει τη χρονιά με έναν δικό του τρόπο. Με την προβολή των καλύτερων βίντεο που είδαμε στο "Τσαντίρι" την περασμένη σεζόν. Πρόσωπα και γεγονότα στην τηλεόραση που μας χάρισαν γέλιο ή μας προβλημάτισαν.

Θυμηθείτε μερικούς από τους ...ήρωες του Λάκη και δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο τίτλος για την Καρύδη που εξόργισε την Μενεγάκη !

Πάγωσαν οι συνεργάτες της με την παρατήρηση της!
Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο - αφιέρωμα στην Σμαράγδα Καρύδη, που είχε ετοιμάσει ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Πέτρος Δεμερτζής, για την καλεσμένη της. Κατά τη διάρκεια του βίντεο πέρασε από κάτω ένας τίτλος που έγραφε: "Η προσωπική ζωή πίσω από τις κουΐντες και το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος".

Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος έλεγε: "Η Σμαράγδα παραμένει ένας πανέμορφος κύκνος, παρότι μικρή πίστευε πως ήταν ασχημόπαπο και είχε πρότυπο την Πίπη τη Φακιδομύτη

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Γ. Λιάγκας: Θύμα απάτης στο Facebook

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην ''Πρωινή Μελέτη'' πως δεν έχει λογαριασμό στο facebook και οι λογαριασμοί που Στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" μεταδόθηκε σήμερα το πρωί ένα θέμα για τον Γιώργο Λιάγκα και το σχόλιο που έκανε μέσω του Facebook κατά την διάρκεια της προβολής των "Μυστικών της Εδέμ"...
Ο παρουσιαστής λίγα λεπτά αργότερα επικοινώνησε μαζί τους και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έχει προφίλ στο Facebook , παρά μόνο στο Twitter, και προφανώς είναι και εκείνος ένας από τους πολλούς επώνυμους που έχουν πέσει θύματα απάτης στα social media...

Ο ίδιος ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε αυτό το προφίλ και μέσα από την εκπομπή του....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η σέξι - πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας αντρών στο Ζεφύρι

Το απόγευμα της Τρίτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ''Μίλα'' μια γυναίκα, η οποία είναι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας αντρών.

Ο λόγος για την 26χρονη Ρούλα Πατήλα, της οποίας όνειρο ήταν πάντα η δημιουργία μιας ομάδας στο Ζεφύρι, ενώ πλέον θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί -κατά το γνωστό διαφημιστικό σποτ- το alter ego του εθνικού μας «αγαπούλα».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νεκρός ο Έλληνας εγγονός της Ρίτας Χέιγουορθ, Αντρέας Εμπειρίκος

Ο Ανδρέας με τη μητέρα του Γιασμίν Αγά Χαν
Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν ο Ανδρέας Εμπειρίκος, γιος του εφοπλιστή Βασίλη Εμπειρίκου και εγγονός της Ρίτας Χέιγουορθ. Ο 25χρονος Ανδρέας σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε από φίλο του ξαπλωμένος στο κρεβάτι του με μία πλαστική σακούλα στο πρόσωπο. Ο άτυχος νεαρός δεν άφησε κανένα σημείωμα που να ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του. Η μητέρα του πριγκίπισσα Γιασμίν Αγά Χαν έσπευσε στο διαμέρισα του γιου της μόλις άκουσε την είδηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βραδιά κρίσιμων αποφάσεων στον ALPHA..

Greek Idol
Image via Wikipedia
O τελευταίος μήνας είναι μήνας αναμονής για πολλούς ανθρώπους του ALPHA, που δεν γνωρίζουν αν και εφόσον οι εκπομπές στις οποίες δουλεύουν θα συνεχιστούν. Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και τεχνικοί ζουν με την αγωνία της επόμενης ημέρας, όπως συνέβαινε και για πολλούς ακόμα ολόκληρο το καλοκαίρι.

Όλο το γερμανικό team βρίσκεται στην Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα και κάνει συναντήσεις επί συναντήσεων, προκειμένου να αποφασισθεί τι μέλλει γενέσθαι στο πρόγραμμα του ALPHA. Σήμερα ήταν η πιο σημαντική ημέρα και αύριο λογικά θα αρχίσουν να γίνονται οι τελικές διαπιστώσεις και οι ...ανακοινώσεις στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αποχωρεί από τον ANT1 η Γιώτα Μιχαλοπούλου

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου θα παρουσιάσει το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΑNT1 την Κυριακή, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δύσκολες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Στάθης Ψάλτης. Mετά από έντονη ζαλάδα και μούδιασμα στα άκρα, ο θεράπων ιατρός του έκρινε αναγκαίο ο γνωστός Έλληνας κωμικός να μεταφερθεί αμέσως για εξετάσεις.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμα του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ κουραστικό, αφού πραγματοποίησε μια μεγάλη περιοδεία και ετοιμαζόταν για την επόμενη επιθεώρηση, τα πρώτα συμπτώματα της κόπωσης ήταν φανερά.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

VIDEO: Κατράντζου και Μπέκαμ "έσκισαν" στα «British fashion awards»

Mary Katrantzou: Fashion Days Zurich 2010 - Ba...
H Μαίρη Κατράντζου (Ιmage by yago1.com via Flickr)
Κατράντζου και Μπέκαμ "έσκισαν"  χθες στα ετήσια «British fashion awards» σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και μόδα. Το γκαλά είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της μόδας.

Ο Marc Jacobs πέταξε από την Αμερική μόνο και μόνο για να δώσει το βραβείο του «Brand Designer of the Year».

Το βραβείο απονεμήθηκε φέτος στη Victoria Beckham, η οποία είναι εδώ και χρόνια ένα σημαντικό «style icon» που τώρα έγινε και designer. H μάρκα της, το «Victoria Beckam», είναι τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο χώρο της μόδας και έχει αγαπηθεί από διάφορους celebrities και designers.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ανδρέας Μικρούτσικος Και άλλος πλειστηριασμός ακινήτου του!

Μια νέα δικαστική διαμάχη έχει να αντιμετωπίσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Τετάρτη, μετά τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στην Κηφισιά, εξαιτίας των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που έχει τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης».

Αυτή τη φορά ένα οικόπεδο 2.500 τετραγωνικών μέτρων, που έχει στην ιδιοκτησία του ο 59χρονος παρουσιαστής στην περιοχή Ντράφι βγαίνει σε πλειστηριασμό, όπου μάλιστα ο ίδιος σχεδίαζε να χτίσει κάποια στιγμή εκεί ένα σπίτι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

O παλμός της διασκέδασης χτυπάει για φέτος τον χειμώνα στο VOICE LIVE !!

O παλμός της διασκέδασης χτυπάει για φέτος τον χειμώνα στο VOICE LIVE !!
Την "Απιστία" στο κέφι την έχει αναλάβει η Λίτσα Γιαγκούση και τα "Μάγια" στον χορό ο Χρίστος Αντωνιάδης. Η Ελένη Καρουσάκη μια δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα ως Guest.
Μια σύμπραξη με στόχο, για το πως θα διασκεδάσει περισσότερο ο κόσμος τραγουδώντας για τον έρωτα. Καλοδουλεμένο πρόγραμμα με οικοδεσπότες δυο φωνές που στήνουν δυνατό γλέντι!!!
Λίτσα Γιαγκούση - Χρίστος Αντωνιάδης - Ελένη Καρουσάκη (Guest), μαζί με μια πλειάδα καλλιτεχνών ανάμεσα τους η Λιούμπα Ζώρα, ο Γιάννης Παπαϊωάννου και η Ανθή Βάλερη που φέρνουν μαζί τους έναν "Νέο" αέρα διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα.
Η μουσικές επιλογές των τραγουδιών παρασύρουν ακόμα και εκείνους που έχουν νταλκά στα ζεϊμπέκικα ενώ αργότερα έρχεται και η σειρά των γυναικών, οι οποίες θα ανταποδώσουν με τσιφτετέλια με sexy σπασίματα της μέσης.
Η πολύ καλή χημεία μεταξύ τους είναι εμφανής... με αποτέλεσμα να ανεβάζουν την διάθεση του κοινού με ένα εκρηκτικό πρόγραμμα!!!
Η Λίτσα Γιαγκούση ξέρει καλά σαν γνήσιο θηλυκό, πώς να γίνεται ένα με τις παρέες και να μετράει "Χιλιόμετρα" μέσα στην νύχτα με τον κόσμο. Διαθέτει την τεχνική του λαϊκού τραγουδιού – η συμπεριφορά της, η κίνησή της στην πίστα δίνουν στους πελάτες την αίσθηση ότι τραγουδά για τον καθένα ξεχωριστά.
Από την άλλη ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι ένας άντρας με "Θεωρία" και σκηνική άνεση, φωνή δυνατή όσο και μελωδική, γεμάτη και με ευρύτατο ρεπερτόριο. Από τον Χρίστο, θ' ακούσετε όχι μόνο γλεντζέδικα αλλά και αγαπησιάρικα, όπως "Όλα δικά σου μάτια μου" ή το ζεϊμπέκικο "Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες".
Η Ελένη Καρουσάκη με την ζεστή φωνή της, την αμεσότητα της και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως "Tώρα δεν αντέχεις", "Έφυγα γιατί", «Καληνύχτα σε λατρεύω αύριο πάλι", "Να πας", "Είναι του χαρακτήρα μου", "Ίσως" και την τελευταία της επιτυχία "Όσο περνάει ο καιρός" θα ντύσει μουσικά τις βραδιές μας!!!
Μια παρέα που ξέρει να φέρνει τα πάνω κάτω στην νυχτερινή διασκέδαση. Το πρόγραμμα, άλλωστε, έχει καταιγιστικό ρυθμό και δεν αφήνει πολλά περιθώρια χαλάρωσης!!!
Πολλές ικανές παρουσίες, που εξασφαλίζουν άκουσμα και γλέντι. Ένα κανονικό πάρτι σας περιμένει στο VOICE LIVE!!! Εμείς βρισκόμαστε σε τροχιά... απογείωσης, εσείς?????????

Βρειτε μας ....FACEBOOK OFFICIAL PAGE :http://el-gr.facebook.com/VoiceLiveOfficial

Εμπόριο ναρκωτικών από την πρώην του Charlie Sheen


Έπιασαν την Brooke Mueller με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης
Η πρώην σύζυγος τουCharlie Sheen, Brooke Mueller, συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενη για προσπάθεια διακίνησης ναρκωτικών και επίθεση. Η Brooke, που κατά τη στιγμή της σύλληψης βρέθηκε να έχει πάνω της μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, αντιμετωπίζει έως και έξι χρόνια φυλάκισης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Aspen δήλωσε ότι οι αστυνομικοί σε μία βόλτα ρουτίνας αργά το βράδυ της Παρασκευής, δέχτηκαν καταγγελία από μία γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε η Mueller. Μετά από έρευνα της αστυνομίας στην περιοχή, εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε κλαμπ ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η Brooke Mueller συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση και κατοχή κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνηση.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τι απάντησε ο Λάκης Γαβαλάς για τα χρέη προς το δημόσιο;

Το "Πρωινό mou" εντόπισε χτες τον σχεδιαστή στην θεατρική παράσταση της Ζωζώς Σαπουντζάκη...
Μετά την σύλληψη του τα ξημερώματα του Σαββάτου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει για την υπόθεση η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη. Είπε ωστόσο πως:
"Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των ανθρώπων, υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των επιχειρηματιών. Εγώ θεωρώ ότι έχω διανύσει μία τεράστια καλή πλευρά της επαγγελματικής μου καριέρας, έχω φέρει το lifestyle στην Ελλάδα, έχω φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να το κάνω. Ζω σε μία χώρα από την αρχή μέχρι τέλος. Δεν έχω αλλάξει σαν στέλεχος στην εταιρεία μου. Αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι. Είχα μακροχρόνιους συνεργάτες. Τώρα όποιος δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα και επιδέινωσε μία κατάσταση που η Ελλάδα προκαλεί σε γενικές γραμμές λόγω των συνθηκών που επικρατούν, αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε στο μέλλον."

Δείτε ακόμα όσα είπε για τους FAB 5 και τον Ηλία Ψινάκη  ΕΔΩ

Η απίστευτη τούμπα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεαματική πτώση του τραγουδιστή στον πάγο!
Το "Rock around the clock" που χόρεψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εξελίχθηκε σε "Rock around the ...ice", όταν ο τραγουδιστής χάρισε στο κοινό και τους τηλεθεατές -ευτυχώς χωρίς κανένα τραυματισμό- την πιο θεαματική τούμπα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Dancing On Ice!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ζήσε τα πιο “ΠΑΡΑΦΟΡΑ” Χριστούγεννα

Ζήσε τα πιο “ΠΑΡΑΦΟΡΑ” Χριστούγεννα στο Athens Metro Mall!

Η απονομή του πολυπλατινένιου album του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά είναι γεγονός!

Στο Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ

Έλα να ζήσεις μια μοναδική στιγμή …

Γίνε εσύ ο απονεμητής του Σάκη Ρουβά!

Το Athens Metro Mall εδώ και ένα χρόνο χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ατελείωτου shopping στους επισκέπτες του, ενώ φέτος τα Χριστούγεννα τους απογειώνει με το απόλυτο γεγονός της χρονιάς!

Στην υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα του Εμπορικού Κέντρου, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει με την απονομή του πολυπλατινένιου album του Σάκη Ρουβά!

Πρωταγωνιστές της απονομής, θα είναι οι θαυμαστές του που θα αναδειχθούν από κλήρωση για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη!

Έλα κι εσύ να ζήσεις τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στο Athens Metro Mall και ίσως να είσαι κι εσύ ένας από τους μεγάλους τυχερούς που θα απονείμουν στον κορυφαίο Έλληνα σταρ το πολυπλατινένιο του album “Παράφορα”.

Με εντυπωσιακά πετυχημένη πορεία σε όλα τα σημεία πώλησης και με χιλιάδες downloads από το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes, το album “Παράφορα”, μαζί με το φωτογραφικό λεύκωμα που το συνόδευε, έκανε ρεκόρ πωλήσεων που το εκτόξευσαν στην κορυφή των πιο πετυχημένων albums της χρονιάς.

Έχοντας τις υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών, το καθιστά ένα από τα καλύτερα albums της πορείας του Σάκη Ρουβά και περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες ‘Σπάσε το χρόνο’, ‘Εμένα θες’, ‘Οι Δυο μας’ και το ομότιτλο ‘Παράφορα’.

Το Athens Metro Mall θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας σε όλα τα παιδιά θα στηρίξει έμπρακτα το έργο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ σε συνεργασία με το Σάκη Ρουβά, που ως Αγγελιοφόρος της Ελπίδας, αφιερώνει αυτή την απονομή στο Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Το Εμπορικό Κέντρο προσφέρει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο έργο του Συλλόγου. Αγοράστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας από το Athens Metro Mall και ενισχύστε τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑ!

Διάσημοι γονείς και παιδιά στο πλευρό των ατόμων με ειδικές ανάγκες!

Το Σάββατο ήταν η παγκόσμια ημέρα των ατόμων με ειδικές ανάγκες! Έτσι πολλοί διάσημοι γονείς και όχι μόνο βρέθηκαν με τα παιδιά τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Λούνα Παρκ, "Τα Αηδονάκια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Γνωστός ηθοποιός εξομολογείται: “Με έσωσε η γυναίκα μου από το θάνατο!”

Ο γνωστός ηθοποιός Στήβ Ντούζος που τον λατρέψαμε όλοι από τον ρόλο του Μπίλια στην ταινία “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” εξομολογείται πρώτη φορά ότι η επιμονή της γυναίκας του τον έσωσε από τον θάνατο.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” πήγε για μία εξέταση λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν στην καρδιά και τελικά κατέληξε στην εντατική σε κώμα. Ο ίδιος είπε: “Πήγα για μια προληπτική εξέταση και βρέθηκα στην εντατική! Λαχάνιαζα πολύ εύκολα, δεν κοιμόμουν καλά και νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν στην καρδιά, γιατί στο παρελθόν είχα περάσει ένα έμφραγμα. Τελικά η αιτία ήταν στους πνεύμονες και πάνω στην εξέταση με χάσανε από αναπνευστική ανεπάρκεια. Από εκείνη την στιγμή και μετά έχασα την επαφή με το περιβάλλον αφού έπεσα σε κώμα για 30 μέρες.”
 

Α. Οικονομάκου: “Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα καθαρά για την εξωτερική μου εμφάνιση!”

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ότι η εμφάνισή της την έχει βοηθήσει αρκετά στο να πάρει ένα ρόλο, ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες, ότι σιχαίνεται την απιστία αλλά και ότι ζηλεύει πολύ σε μία σχέση!
 
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως η εμφάνισή της της έχει ανοίξει πόρτες: “Ειδικά στο συγκεκριμένο επάγγελμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ξέρω ότι τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα καθαρά για την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν είχα αποφοιτήσει καν από τη δραματική σχολή και δεν είχα καθόλου εμπειρία. Για τις υπόλοιπες δουλειές μου όμως, δεν μέτρησε η εμφάνισή μου. Το παν είναι ο επαγγελματισμός και το πόσο καλό παιδί είσαι.”
 

Η Π. Αναστασοπούλου κόβει την ανάσα σε φωτογράφιση με τον παρτενέρ της!

Η σέξι ηθοποιός και τραγουδίστρια των "Mamacita Οn Fire", Πηνελόπη Αναστασοπούλου, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ''ΟΚ!'' με τον Ρώσο παρτενέρ της, Alexey Motorin και μίλησε για τη συμμετοχή της στο "Dancing On Ice", τον έρωτα και άλλα πολλά.

Πόσο ερωτικά μπορεί η γνωστή ηθοποιός να δει τον παρτενέρ της;
''Είναι ένα ερωτεύσιμο πλάσμα με πολύ ταλέντο, αλλά δεν έχω πάει στο “Dancing on ice” για να την “πέσω” στον παρτενέρ μου. Αν έβλεπε ο ένας τον άλλον ερωτικά, θα ήταν πολύ δύσκολο να συνυπάρχουμε στον πάγο και να μπορούμε να βγάλουμε αυτό που θέλουμε''.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΥΤΕΣ" ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ο. Φαρμάκη μετά τον πυροβολισμό της αδελφής της!

Ένα κακό όνειρο είναι πια για την Όλγα Φαρμάκη όλη η περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά της μετά το ατύχημα της μικρής της αδελφής Γωγώς. 



Μετά τις δύσκολες ώρες που έζησε, όταν ο Αλέξανδρος Αγγλούπας πυροβόλησε κατά λάθος την νεαρή αδελφή της, με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν σε κρίσημη κατάσταση στο νοσοκομείο, η Όλγα μπορεί και βλέπει πια τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.
Η Γωγώ Φαρμάκη έμεινε για αρκετές μέρες στην εντατική, αλλά φάνηκε δυνατή και κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο γεμίζοντας χαμόγελα χαράς τους δικούς της ανθρώπους.

 Έτσι και η Όλγα νιώθοντας πια ανακουφισμένη και χαρούμενη επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Χθες βράδυ το Club “Sugar”  έκανε πρεμιέρα με την Όλγα να εμφανίζεται σε ρόλο dj. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε από νωρίς στο μαγαζί για να ετοιμαστεί για τη δυναμική και ιδιαίτερα σεξυ εμφάνισή της στη σκηνή.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ SEXY PHOTO  ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...