Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ Ντύθηκε μικρή Ολλανδέζα και εντυπωσίασε


Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθούν οι απόκριες και οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές τίμησαν την γιορτή του μασκαρά!

Παρουσιάστριες επέλεξαν την κατάλληλη στολή και το έριξαν στο χορό και στο τραγούδι.

Όπως η Κατερίνα Ευαγγελινού που ντύθηκε μικρή Ολλανδέζα! Μάλιστα δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία της στο instagram με τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν "βροχή", αφού ήταν τρις χαριτωμένη!


Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της


Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά πρώτη φορά για το νέο μέλος της οικογένειάς της, που θα έρθει σε λίγους μήνες.

Η Σίσσυ μίλησε για το πώς ένιωσε όταν ανακοίνωσε μέσω twitter την εγκυμοσύνη της και είπε στο περιοδικό Close up:«Υπέροχα. Έτσι κι αλλιώς είχε αρχίσει να φαίνεται, οπότε δεν θα ήθελα να το κρύβω άλλο! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτήν τη σπουδαία στιγμή στη ζωή μας και είναι χαρά μας να μοιραζόμαστε τα νέα» .

Όσο για τον αν έχει αγχωθεί, για το τηλεοπτικό της μέλλον, μιας και μένει εκτός λόγω εγκυμοσύνης η ίδια δήλωσε: «Όχι ιδιαίτερα, το 'χω δει λίγο σαν αποτοξίνωση. Ξέρεις, το ήθελα κι εγώ όλο αυτό, είχα ανάγκη μετά την περσινή σεζόν να ξεκουραστώ λίγο. Τώρα έχει αρχίσει λίγο να μου λείπει η δουλειά και ξεκίνησα κάποιες συζητήσεις. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά υπάρχει καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά από όλες τις πλευρές και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Η Σίσσυ πόζαρε στο φακό έχοντας την κοιλίτσα της φουσκωμένη και όπως μπορείτε να δείτε είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Βάσια Τριφύλλη: «Τιμωρήθηκα για τις εκτρώσεις που έκανα»


Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε μέσα  από τη  ψυχή της στο περιοδικό «Λοιπόν»,  θέλοντας να περάσει το δικό της  μήνυμα  στα νέα κορίτσια. 

«Τιμωρήθηκα. Κι έτσι είναι... αν το διαβάσουν τα νέα κορίτσια, πρέπει να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους. Οι γυναίκες έχουμε ένα ρολόι βιολογικό, δυστυχώς ή ευτυχώς. Δεν είμαστε όπως οι άνδρες, που και 120 να φτάσουν, αν δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν, παίρνουν το σπέρμα και βγαίνει ο κλώνος. Εμείς έχουμε συγκεκριμένα όρια ηλικίας για πολλά πράγματα, αλλά κυρίως για το παιδί. Ισχύουν όλα για όλους, ιδιαίτερα ο καρκίνος, που δεν κοιτάει αν είσαι φτωχιά ή πλούσια, μικρή ή μεγάλη, καλή ή κακή; Εκείνη την ώρα ήταν μεγάλη ειρωνεία».

Kαι συνεχίζει λέγοντας: «Περίμενες να φτάσεις τα σαράντα σου για να κάνεις παιδί; Φάε ένα καρκίνο τώρα, που δεν μπορείς άλλο πια να κάνεις παιδί. Τα οιστρογόνα από εδώ κι έπειτα για σένα είναι απαγορευμένη ουσία'. Θα με σκότωναν, την αλήθεια δεν την φοβάμαι. Ισορροπώ τις αλήθειες. Πια δεν παίρνω όρκο ούτε για μένα».

Χάλια ψυχολογικά η Κατερίνα Καινούργιου


Τις τελευταίες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου όπως φαίνεται από αυτά που γράφει στο twitter της δεν έχει και πολύ διάθεση.

Η παρουσιάστρια έγραψε στο λογαριασμό της: «Φταίει ο καιρός που δε μιλιέμαι... φταίω εγώ... φταίνε οι γύρω μου... άντε να φύγει αυτός ο ανάδρομος πια...» έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε τα tweets γράφοντας:«Κι ενώ όλα είναι ιδανικά αναρωτιέσαι... γιατί έγιναν έτσι; Είναι απλό βρε παιδιά... bad timing... ίσως και για καλύτερα»

ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΣΤΑΡ Αποκαλύπτουν ποιες είναι οι αγαπημένες τους ασκήσεις


Και οι τρεις ηθοποιοί του Χόλιγουντ διαθέτουν καλλίγραμμα κορμιά και ζηλευτές αναλογίες.

Η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel), η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) μας αποκαλύπτουν ποιες ασκήσεις προτιμούν για να διατηρηθούν σε φόρμα.

Τζέσικα Μπίελ
"Κάθε μέρα κάνω κάτι, είτε αυτό είναι να πάω στο γυμναστήριο ή στην πισίνα για κολύμπι είτε να κάνω πεζοπορία με τα τρία σκυλιά μου. Λατρεύω το τζόκινγκ".

Μίλα Κούνις
"Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει κυρίως καρδιαγγειακές ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής με πολλά πους απς, βαθιά καθίσματα και διάδρομο. Επίσης, μία φορά την εβδομάδα κάνω αναρρίχηση σε τοίχους στο γυμναστήριο".

Ρις Γουίδερσπουν
"Είμαι φαν της γυμναστικής σε εξωτερικούς χώρους και μάλιστα παρέα με τις φίλες μου. Γι’ αυτό φροντίζουμε να τρέχουμε μαζί για μία ώρα την ημέρα. Έτσι, χάνουμε τα περιττά κιλά και καίμε λίπος".

Enhanced by Zemanta

Διάσημες Ελληνίδες μίλησαν για... κατινιές και απιστία


Η Σάσα Σταμάτη, μαζί με την κάμερα του «Πρωινό mou» συνάντησε επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz και τις ρώτησε αν έχουν φάει χυλόπιτα, αν έχουν κάνει κατινιές μέσα σε μια σχέση, αλλά και αν συγχωρούν την απιστία.

"Δεν την πέφτω εγώ για να φάω χυλόπιτα. Την χυλόπιτα την τρως, όταν την πέφτεις εσύ" δήλωσε η Έλενα Παπαβασιλείου. Από την άλλη όμως οι Ελισάβετ Σπανού, Κατερίνα Καινούργιου και Μαίρη Συνατσάκη παραδέχτηκαν πως έχουν φάει χυλόπιτα από έναν άντρα.

"Όταν έχω νεύρα φωνάζω πάρα πολύ" εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά και θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη "κατινιά" που κάνει στην προσωπική της ζωή ενώ η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει παρακολουθήσει κρυφά τον σύντροφό της.

Πώς θα αντιδρούσαν, όμως, αν ο σύντροφός τους τις απατούσε; Η Μαίρη Συνατσάκη δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται ενώ η Βίκυ Καγιά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη συγχωρούσε, παράλληλα η Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε πως δεν ξέρει πώς θα το αντιμετωπίσει όταν της συμβεί. Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, ξεκαθάρισε πως με μια απιστία όλα τελειώνουν για εκείνη.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Σίντι Κρόφορντ: Γιατί δεν "πήγε" ο γάμος της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ


English: Cindy Crawford at The Fantastic Mr. F...
 (Photo credit: Wikipedia)
Μετά από δεκαοχτώ χρόνια της η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ξεκαθαρίσει γιατί δεν "πήγε" ο γάμος της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere).

Σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε για το διαζύγιο της με τον γοητευτικό σταρ του κινηματογράφου.

Ως γνωστόν το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. Η Σίντι τόνισε ότι ο βασικός λόγος ήταν η διαφορά ηλικίας καθώς εκείνη ήταν 25 κι αυτός 42.

"Πιστεύω ότι μία γυναίκα στα 20 της αρχίζει να στέκεται στα πόδια της, να αισθάνεται το κουράγιο της και να αντιλαμβάνεται τις εσωτερικές της δυνάμεις. Και είναι δύσκολο να αλλάξεις σε μία σχέση γιατί μπορεί να σε περιμένει κάπως και ξαφνικά να δει ότι δεν είσαι αυτό που νόμιζε" είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι ήμουν πιο πρόθυμη στα 22 να πως εντάξει, θα ακολουθήσω αλλά όταν το βιώνεις αυτό στην πορεία λες, εντάξει να ακολουθώ αλλά και να ηγούμαι μερικές φορές και να στέκομαι στο πλάι κάποιες άλλες".



Enhanced by Zemanta

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν διαχωρίζω τη δουλειά από τη ζωή μου»


Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε για τις σχέσεις, τους χωρισμούς και τη συγχώρεση.

«Οι αναμνήσεις είναι ακόμη νωπές. Το αντιμετωπίζω, όπως όλες οι γυναίκες, που κλαίνε, πονάνε ή χαίρονται για κάτι», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό «Hello».

Και συνέχισε μιλώντας για το που βρίσκει το αντίβαρό της: «Εξαρτάται από τη δύσκολη στιγμή και αν αυτή έχει να κάνει με μια συνεργασία ή με έναν χωρισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν διαχωρίζω τη δουλειά από τη ζωή μου. Κλείνομαι στον εαυτό μου, στενοχωριέμαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είναι "έξω καρδιά" και λένε "πάμε για άλλα". Το "πάμε παρακάτω" δεν είναι μια λέξη που εγώ λέω εύκολα».

Τέλος, όσον αφορά το αν είναι άνθρωπος που δίνει ευκαιρίες, επισήμανε πως «Προσωπικά, ναι, δίνω ευκαιρίες. Μέχρι βέβαια να μπουχτίσω και να πω τέρμα. Δεν μου αρέσει το ρήμα ''συγχωρώ''. Απλώς κατανοώ, δικαιολογώ κάποια πράγματα όπως ακριβώς θέλω να κατανοούν και να δικαιολογούν κι εμένα. Είμαι κι εγώ τρωτή και αδύνατη. Δεν είμαι η "κυρία Τέλεια"».

"Υπομονή" για τον τελικό του Master Chef 2 ζητάει η Μαίρη Συνατσάκη


Ακριβώς, όπως είχε ανακοινώσει την Πέμπτη το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαίρη Συνατσάκη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ημιτελικού του Master Chef 2 ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του τελικού του παιχνιδιού επ' αόριστον. 

«Κανονικά τώρα θα έπρεπε να δώσουμε ένα συγκεκριμένο ραντεβού για τον τελικό ανάμεσα στον Κωστή και τον Μπάμπη. Όμως θα ζητήσουμε από τα εκατομμύρια των τηλεθεατών του Master Chef λίγη υπομονή. Ευχαριστούμε πολύ για όλο αυτό το διάστημα. Σύντομα ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε τη μέρα και την ώρα της μετάδοσης της τελικής δοκιμασίας για τον επόμενο Έλληνα master chef. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά» ήταν τα λόγια της οικοδέσποινας του παιχνιδιού.

ΚΑΥΤΟΙ "ΑΓΓΕΛΟΙ" Προσγειώθηκαν στην Αθήνα και την αναστάτωσαν...


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αθηναίοι γι 'αυτό που αντίκρισαν το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου.

Δώδεκα "άγγελοι" παρέσυραν τους άνδρες να εκφραστούν με ιαχές!

Τα κορίτσια φορούσαν φτερά και κορμάκια και όλα αυτά για πα΄ρτι μόδας με τον τίτλο "Fashion Angels Party" .

Δείτε τις φωτό και σίγουρα θα παρακαλάτε να πάτε μόνο στον... παράδεισο!



radar.gr

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Επί οχτώ χρόνια πάθαινα κρίσεις πανικού»


Για τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν μίλησε η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

«Οι κρίσεις πανικού είναι ουσιαστικά η κατάρρευση του νευρικού συστήματος από άγχος ή από υπερκόπωση. Εγώ ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Πέθαινα», δήλωσε η Χρυσηίδα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Πήγαινα στο super market και παράταγα το καρότσι και έφευγα. Πήγαινα στις καφετέριες και καθόμουν πάντα δίπλα στην πόρτα. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι».

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ Συμβουλές ομορφιάς για λαμπερό πρόσωπο και βελούδινο δέρμα

Victoria Beckham
Cover of Victoria Beckham
Μπορεί η όψη της να είναι ψυχρή και αγέλαστη, ωστόσο η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) συγκαταλέγεται στις διάσημες κυρίες της σόουμπιζ με την πιο λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls αποκάλυψε ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της για λαμπερό πρόσωπο και δέρμα.

"Δεν παραλείπω ποτέ το βραδινό καθαρισμό της επιδερμίδας μου. Κάνω ένα καλό ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια ξεπλένω με ένα ήπιο καθαριστικό. Στη συνέχεια, απλώνω με ένα βαμβάκι τονωτική λοσιόν και στο τέλος κρέμα νυκτός στο πρόσωπο και αντιρυτιδική κρέμα στα μάτια" εξηγεί η Βικτόρια.

Όπως αναφέρει, τα χείλη της είναι αρκετά ευαίσθητη και ακόμα και το καλοκαίρι σκάνε και γίνονται άγρια: "Έχω πάντα μαζί μου ένα ενυδατικό balm με γεύση φρούτων".

Όσον αφορά την περιποίηση του σώματός της, η διάσημη σχεδιάστρια φροντίζει να απλώνει καθημερινά μετά το αφρόλουτρό της ενυδατική λοσιόν στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά της. "Έτσι, προλαμβάνω την ξηρότητα και διατηρώ την ελαστικότητα του δέρματός μου".

Η Βικτόρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στα σολάριουμ, που όπως εξομολογείται τα έχει πλέον κόψει μαχαίρι. "Κατέστρεψαν την επιδερμίδα μου και γι’ αυτό τα σταμάτησα. Δεν χρησιμοποιώ ούτε κρέμες μαυρίσματος πια".

Λευτέρης Πανταζής: «Ο Θεός μου πήρε λίγο τη φωνή και έπαθα σοκ»


Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην κάμερα του Star για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. 

«Απλά κουράστηκα, ξέχασα λίγο τον Λευτέρη και τώρα που τον βρήκα πρέπει λίγο να τον προσέξω» δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε: "Δεν έλεγα όχι σε κανέναν για μην τον στεναχωρήσω ή τον αδικήσω. Στο τέλος αδίκησα εμένα. Έπεσα κάτω ξερός, λιποθύμησα και ο Θεός με πέρασε από μία δοκιμασία. Μου πήρε λίγο τη φωνή και έπαθα σοκ».

«Εγώ ήμουν μια μηχανή που δούλευε, έβγαζε χρήματα, έδινε χρήματα για να μην αδικήσουμε κανέναν. Νομίζω πλέον δεν το έχω τόσο ανάγκη. Μπορώ να κάνω επιλογές και να ξεκουράζομαι πιο πολύ και να τραγουδάει, επειδή μου αρέσει να τραγουδάω» συμπλήρωσε, κλείνοντας ο Λευτέρης Πανταζής.

ΠΙΠΑ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Καλοπερνάει και το χαίρεται!


Σε αγώνα ιπποδρομίας εθεάθη πρόσφατα η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton).

Η αδερφή της Κέτι (Kate) εμφανίστηκε με ζάμπλουτο χρηματιστή και απόλαυσαν παρέα τα άλογα!

Και σε αυτή την έξοδό της ήταν κομψή και εντυπωσιακή. Εμφανίστηκε με κίντρινο παλτό γνωστού οίκου που το συνδύασε άψογα με καφέ μπότες, ενώ στο κεφάλι έβαλε ένα γούνινο καπέλο.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες τα γέλια και τα πειράγματα μεταξύ τους είχαν την τιμητική τους και το χαμόγελο δεν έλεγε να φύγει από πρόσωπό της.


Enhanced by Zemanta

Έλενα Παπαβασιλείου: Καβαλάει το ποδήλατο και κάνει βόλτες



Κατά τη διάρκεια του σόου χορού «Dancing with the Stars», η Έλενα Παπαβασιλείου εντυπωσίασε το αντρικό, αλλά και το γυναικείο κοινό με το καλλίγραμμο κορμί της. Ωστόσο, φαίνεται ότι μετά από τις τόσες ώρες εκγύμνασης και χορού, η Έλενα έχει πάθει εμμονή με τη γυμναστική!

«Στο παρελθόν δεν ήμουν ποτέ έτσι. Αλλά με τη γυμναστική έχω πια περισσότερη ενέργεια, ευεξία και νιώθω πιο δυνατή», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ!», ενώ αποκαλύπτει ότι «το ποδήλατο είναι ο νέος μου έρωτας»!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού, εντόπισε συνάντησε τη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια να κάνει βόλτες με το ποδήλατό της στη γειτονιά της, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Φοίβος με την οικογένεια του σε εμπορικό κέντρο

Σε μία  από τις σπάνιες οικογενειακές του εξόδους, ο 42χρονος επιτυχημένος τραγουδοποιός, Φοίβος, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Αμαλία Καντερέ, με την οποία συμπληρώνουν δεκατέσσερα χρόνια γάμου, επισκέφθηκε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Το ζευγάρι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» καθώς  έκανε βόλτα στα μαγαζιά.

Βέβαια  το επίκεντρο της προσοχής είχε στραφεί στα δυο μικρά δίδυμα παιδιά τους, τον Έκτορα και την Ηλέκτρα, που θα γίνουν τεσσάρων χρονών το Μάιο. 

Ο δημόσιος θηλασμός της Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Μετά το περιστατικό που ενόχλησε τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη, όταν ο υπάλληλος ασφαλείας γνωστού εμπορικού κέντρου, της ζήτησε να μην θηλάζει την κόρη της στους δημόσιους χώρους, οργάνωσε με επιτυχία μια εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Ο δημόσιος θηλασμός έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (14/03) στο ίδιο εμπορικό κέντρο και φυσικά οι τηλεοπτικές κάμερες, κατέγραψαν το γεγονός.

Διάφορες μαμάδες με τα παιδιά τους αλλά και τους μπαμπάδες, είχαν συγκεντρωθεί στο εμπορικό κέντρο, καθώς αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Την Σάντυ Κουτσοσταμάτη συνόδευε ο σύζυγός της Δημήτρης Εμμανουηλίδης και η μητέρα της.

ΒΙΝΤΕΟ- "Με τα παντελόνια κάτω"


Στην εκπομπή "Πρωινό Mou" προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το σίριαλ "Με τα πανελόνια κάτω" που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 22:30.

Πρόκειται για το νέο σίριαλ του Mega που πρωταγωνιστούν ο Κώστας Βουτσάς, ο Ιεροκλής Μηχαηλίδης, η Αριέττα Μουτούση, η Πηνελόπη Πιτσούλη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μάριος Αθανασίου, η Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Νικολέτα Καρρά και πολλοί άλλοι ηθοποιοί.

Δείτε το βίντεο από το "Πρωινό Mou":

Μήνυσαν τον "Σουλεϊμάν" στην... Τουρκία!


Η τουρκική σειρά " Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και στην Τουρκία.

Διαβάσαμε: " Αναρμόδια να εξετάσει τη μηνυτήρια αναφορά δύο πολιτών για προσβολή της τουρκικής ιστορίας, που κατατέθηκε κατά των συντελεστών της σειράς "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", δήλωσε η Εισαγγελεία της Κωνσταντινούπολης, η οποία έκρινε ότι το υποκείμενο προσβολής μπορεί να γίνει κάποιος που βρίσκεται εν ζωή, ενώ για τους νεκρούς το δικαίωμα προσφυγής στη Δικαιοσύνη έχουν μόνο οι συγγενείς του θιγόμενου ώς το β΄βαθμό.

Στο αιτιολογικό της απόφασης αναφέρεται ακόμη ότι πρόκειται για σειρά το σενάριο της οποίας εμπνέεται μεν από τα γεγονότα της εποχής, στηρίζεται, όμως, σε μυθοπλασία. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Τούρκοι πολίτες κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά των σκηνοθετών της σειράς Γιαγμούρ και Ντορούλ Ταϊλάν και των πρωταγωνιστών Χαλίντ Εργκέντς και Μεριέμ Ουζερλί.

Οι δύο μηνυτές ζητούσαν την απαγόρευση της τηλεοπτικής μετάδοσης του σίριαλ και τη δίωξη των συντελεστών, επιεδή όπως υποστήριζαν σπιλώνει τον Οθωμανό σουλτάνο, παρουσιάζει τα γεγονότα της εποχής με ψευδή στοιχεία και προσβάλλει ιστορικές αξίες της Τουρκίας".



Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΓΙΑΤΙ η Tσιμτσιλή αποχωρεί από το "Fthis"


H Σταματίνα Τσιμτσιλή σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 "FthisTV". Η αποχώρησή της αναμένεται τέλη Απριλίου. 

Διαβάσαμε: " Τέλος Απριλίου θα αποχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωινό του ΑΝΤ1 η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να γεννήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αντικατασταθεί ή αν θα ολοκληρωθεί πρόωρα η εκπομπή, ωστόσο από τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι απο τα ισχυρά χαρτιά του καναλιού".



Πηγή: Η Αξία

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Τρώγαμε πάρα πολύ ξύλο από τις καλόγριες»


Καλεσμένος στο «Όλα Μπάχαλο» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που είχε περάσει.

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν είχε πρωτοδεί τον Δημήτρη Χορν δεν ήξερε ποιος ήταν, καθώς δεν είχε τηλεόραση, ενώ κατάφερε να δει κάτι στη μικρή οθόνη, μόνο όταν μεγάλωσε.

Αποκάλυψε, επίσης, πως φέτος είναι η πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής του, καθώς για πρώτη φορά πήγε ο 90άχρονος πατέρας του να τον δει στο θέατρο, για να του ζητήσει συγνώμη πριν πεθάνει.

Και ο λόγος που του ζήτησε συγγνώμη; Η μητέρα του Θανάση Βισκαδουράκη πέθανε όταν ο ηθοποιός ήταν 4 ετών. Ο πατέρας του τότε έλαβε την απόφαση να τον στείλει σε ίδρυμα, με αποτέλεσμα να χάσει επαφή με τους δικούς του. Εκεί, έτρωγαν πάρα πολύ ξύλο από τις καλόγριες. Από το ίδρυμα έφυγε όταν πήγε για πρώτη φορά με γυναίκα, ενώ πιο πριν δήλωσε ότι ήθελε να γίνει παπάς. Αποκάλυψε ακόμα τι πράγματα κέρδισε μέσα στο ίδρυμα ενώ αναφέρθηκε και στην δεύτερη φορά που τον έδιωξε ο πατέρας του από το σπίτι...

Τηλεόραση αγόρασε στα 25 του όταν ήρθε για πρώτη φορά στο σπίτι του η Αγγελική Λάμπρη και την ευγνωμονεί που μπήκε στην ζωή του και έμεινε 10 χρόνια δίπλα του, γιατί μαζί οι δυο τους έμαθαν τον έρωτα.

«Όμως όταν σήκωσα το κεφάλι και αντί για το σκοτάδι του ιδρύματος είδα τον ουρανό, είπα στο θεό “φιλαράκι, είσαι πολύ εντάξει μαζί μου”», ήταν τα λόγια με τα οποία άφησε αποσβολωμένους τους πάντες στο πλατό του «ΟΛΑ».

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη είναι πρώτα ξαδέρφια, αλλά ο ίδιος δεν γνώριζε την ύπαρξη του, όπως δε γνώριζε ούτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ούτε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο στρατό, είχε βγάλει λεφτά, καθώς πληρωνόταν για να κάνει τις αγγαρείες των άλλων, ενώ αποκάλυψε πως έχει κοιμηθεί ακόμα και μέσα σε τάφο!

Η Aline Weber με φόντο γυμνούς και γραμμωμένους άντρες


Με φόντο γυμνούς και ημίγυμνους άντρες φωτογραφήθηκε η Aline Weber για λογαριασμό του νέου τεύχους του περιοδικού μόδας «25 Magazine». Η Weber γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στη Santa Catarina της Βραζιλίας και είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα της πατρίδας της. 

Εχει ύψος που αγγίζει το 1.80, ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το έκανε το 2006 στην εβδομάδα μόδας της Νέα Υόρκης στο σόου του Tommy Hilfiger. Το 2009 η Weber εμφανίστηκε και ως ηθοποιός στην κινηματογραφική ταινία του Tom Ford «A Single Man».

Enhanced by Zemanta

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ταξιδάκι στην Πάρο


Την πρώτη τους ανοιξιάτικη απόδραση μέχρι την Πάρο έκαναν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το ζευγάρι ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψαν μαζί στον αγαπημένο τους προορισμό.

Οι δυο τους χαλάρωσαν στο κυκλαδίτικο νησί, απολαμβάνοντας τις χαλαρές βόλτες, το φρέσκο ψάρι, αλλά και τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, ενώ παράλληλα έλεγξαν αν όλα είναι εντάξει με το «καταφύγιο» τους.

Ο φωτογραφικός φακός του «Hello» τους εντόπισε στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή τους από το νησί. Η εν λόγω απόδραση, ήταν κάτι που χρειάζονταν και οι δυο, μιας και το επαγγελματικό τους πρόγραμμα είναι full από εδώ και στο εξής.

Αλ Τσαντίρι Νιουζ After στο YouTube μετά το... Αλ Τσαντίρι Νιουζ


Αλ Τσαντίρι Νιουζ την Τρίτη, 19 Μαρτίου, στις 21:00 και Αλ Τσαντίρι Νιουζ After στις 23:00 μόνο διαδικτυακά στο ανανεωμένο επίσημο κανάλι του Αlpha στο YouTube.

Ο μοναδικός  σατιρικός λόγος του Λάκη, τα ανατρεπτικά  βίντεο, τα σκετς εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, θα φωνάξουν για άλλη μια φορά τις σκέψεις μας. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα είναι κοντά μας αυτή την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 21:00 για να γίνει και πάλι της… Τρίτης μέχρι την Τετάρτη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα σερφάρει και αυτή την Τρίτη από τις 23:00 στους υπολογιστές μας μεσα από το ανανεωμένο κανάλι του Αlpha στο YouTube δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε χρήστη του ίντερνετ να γίνει μέλος της παρέας του. Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ Αfter, έχει ως στόχο να ενισχύσει τον διάλογο με την κοινωνία και ιδιαίτερα με τους νέους, και να αναδείξει τη δυνατή σχέση αλληλεπίδρασης της τηλεόρασης και του διαδικτύου.

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ After θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω live streaming στην ιστοσελίδα
   www.youtube.com/AlphaTVGreece.

Άλλη μια σέξι εμφάνιση από την Alessandra Ambrosio


Με μια μπλε ελεκτρίκ φόρμα που κατέληγε σε καυτό σορτσάκι εμφανίστηκε η καλλονή Alessandra Ambrosio προκειμένου να δώσει συνέντευξη σε αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι μαζί με την έτερη καλλονή Candice Swanepoel

Η φόρμα αυτή ήταν μάλιστα τόσο κοντή που κάθε φορά που το μοντέλο γύριζε αποκαλύπτονταν τα οπίσθιά της. 

Η 31χρονη Ambrosio, η οποία είναι μητέρα δυο παιδιών, διατηρεί τη σιλουέτα της με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή, που περιλαμβάνει ψάρια και λαχανικά και αποκλείει λιπαρά και γλυκά εκτός από το φοντί σοκολάτας που αποτελεί την αδυναμία της.

Enhanced by Zemanta

Φαίη Σκορδά: Εκδρομή στο Θυμάρι


Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαρτίου, η Φαίη Σκορδά, συνοδευόμενη από μεγάλη παρέα, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα και τον είκοσι τριών μηνών γιο τους, Γιάννη βρέθηκε αρχικά για βόλτα και φαγητό στον οικισμό Θυμάρι, κοντά στην Παλαιά Φώκαια.

Η 33χρονη παρουσιάστρια του Πρωινό mou και ο 43χρονος σύζυγός της, όπως περιέγραψε στο περιοδικό «ΟΚ!» πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας «το πρωί της Κυριακής συναντήθηκαν για καφέ με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε καφετέρια της γειτονιάς τους.

 Στη συνέχεια, το ζευγάρι έφυγε μαζί με τον γιο του για φαγητό επιλέγοντας μια ταβέρνα με σπιτικές γεύσεις, στο Θυμάρι. Μαζί τους ήταν φίλοι τους αλλά και συγγενείς της Φαίης».

Το ανύπαρκτο μαγιό της Kimberley Garner


Ένα τέτοιο μαγιό λίγες θα τολμούσαν! Μία από αυτές είναι η Kimberley Garner, η οποία εθεάθη σε παραλία των Barbados φορώντας ένα σούπερ, σέξι μαύρο μαγιό.

Αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις τέλειες αναλογίες της και το καλοσχηματισμένο κορμί της, η 22χρονη τηλεπερσόνα άναβε φωτιές σε κάθε της πόζα. 

Η σέξι Kimberley φόρεσε πολλά μικροσκοπικά μπικίνι για τις ανάγκες της φωτογράφισης με τις κάμερες να μη χάνουν πόζα της.

Γιώργος Οικονομέας: «Να! Μ@λ@κ@»


Kατά την διάρκεια της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», την ώρα που συζητούσαν για τους βουλευτές που πλούτισαν, ο Γιώργος Οικονομέας αυτομουτζώθηκε.
 
Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:  «Υπάρχουν καθαροί. Έχω γνωρίσει ανθρώπους, που έχουν περάσει από υφυπουργοί και υπουργοί, οι οποίοι όμως καταντήσανε κάποια στιγμή μες την απελπισία τους όταν βλέπουν το λαμόγιο δίπλα να περνάει θαυμάσια, να κάθονται στον καθρέφτη και να λένε "Να! Να σου λέει, μ@λ@κ@", βλέποντας τους άλλους να προκαλούν και να ζούνε ζωή χαρισάμενη».

Marloes Horst: Η μικρή Ολλανδέζα με εσώρουχα


Για τα νέα εσώρουχα και μαγιό γνωστής εταιρείας πόζαρε η 23χρονη καλλονή από την Ολλανδία, Marloes Horst, η οποία είναι ένας από τους ομορφότερους, κατά αντρική ομολογία, αγγέλους της Victoria’s Secret

Η Horst σήμερα ζει και εργάζεται ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη και είναι γνωστή για τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια της και για τα χείλη της. 

Το βιογραφικό της έχει συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας και φωτογραφήσεις για editorials γυναικείων περιοδικών. Το 2011 η Horst έγινε το πρόσωπο των μαγιό του Calvin Klein.

Enhanced by Zemanta

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «χτύπησε» τον Φώντα


Εδώ και δυο μέρες ένα νέο τατουάζ κοσμεί τον ώμο του γνωστού Έλληνα παρουσιαστή!

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο , που αποφάσισε να «χτυπήσει» το αγαπημένο του τετράποδο, τον Φώντα.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram και πόσταρε φωτογραφία κατά την διάρκεια που έκανε το τατουάζ το οποίο αφιέρωσε στο αγαπημένο του κατοικίδιο.

Η Rihanna χωρίς παντελόνι


Μπορεί η λαρυγγίτιδα που την ταλαιπωρεί να την ανάγκασε να ακυρώσει συναυλίες, αλλά δεν την αποτρέπει από το να φωτογραφίζεται σέξι και... χωρίς παντελόνι.

Αυτή τη φορά μάλιστα το έκανε όχι απλώς για να προκαλέσει αλλά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ετσι η RiRi φωτογραφήθηκε μόνο με ένα T-shirt για να δηλώσει την υποστήριξή της στη βρετανική καμπάνια «Red Nose Day», στην οποία διάσημοι σταρ προσπαθούν να κάνουν κάτι αστείο για να συγκεντρώσουν χρήματα για τις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Δεν ξέρουμε αν η εν λόγω φωτογραφία της Rihanna είναι αστεία σίγουρα όμως είναι σούπερ σέξι.

Ηλιάδη: Φωτογράφησε τον Μπαμπίνο της με φόντο… καμένο δάσος



Η Αγγελική Ηλιάδη φωτογράφισε τον γιο της μέσα στο... "καμένο" δάσος με θέα την Αθήνα!

Μάλιστα, μοιράστηκε τη φωτογραφία από την προσωπική της στιγμή με τους θαυμαστές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Η τραγουδίστρια κοινοποίησε φωτογραφία με τον γιο της Μπαμπίνο να κάθεται στη μέση ενός μικρού δάσους, έχοντας θέα την Αθήνα.

Συνόδευε δε την φωτογραφία με την λεζάντα «Μωράκι μου», δείχνοντας για άλλη μια φορά την αδυναμία που έχει στον μονάκριβο γιο της.

Kate Moss: Γυμνή στο δρόμο!


Όσα χρόνια κι αν περάσουν εκείνη δείχνει σαν 20άρα! Ακόμη και αν έχει αγγίξει τα 39...

Ο λόγος για το απόλυτο και αγαπημένο μοντέλο όλων των σχεδιαστών Kate Moss, η οποία αυτή τη φορά... πήρε τους δρόμους της Νέας Υόρκης ξεχνώντας να φορέσει τα ρούχα της.

Πρωταγωνίστρια σε νέα διαφημιστική καμπάνια για παπούτσια ξαπλώνει topless με άπλετο σεξ - απίλ, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα μαύρο εσώρουχο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η διαφήμιση έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη και το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν προκλητικές διαφημιστικές καμπάνιες είχαν απαγορευτεί, διότι αποσπούσαν την προσοχή των οδηγών, με αποτέλεσμα να προκαλούνται τροχαία ατυχήματα.

Enhanced by Zemanta

Η Νικόλ Κοτοβός ντύνεται νύφη!


Μπορεί να μετράει μόνο εννέα μήνες η σχέση της Νικόλ Κοτοβός και του Αχιλλέα Βιγκόπουλου, αλλά οι δυο τους μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. 

Μάλιστα, το ζευγάρι αναμένεται πολύ σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού έχει ήδη δημοσιευθεί η αναγγελία του γάμου τους.

Η Νικόλ ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να διαλέξει το νυφικό της ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρου του Αμαρουσίου μαζί με τον επιχειρηματία, όπου έκαναν τις τελευταίες αγορές τους πριν το γάμο.

Η Irina Shayk ζηλεύει τις καμπύλες της Vergara


Είναι μια από τις πιο γνωστές, «καυτές» και ποθητές γυναίκες του πλανήτη, όμως τη χαρά να τη… χαίρεται την Irina Shayk την έχει μόνο ο Cristiano Ronaldo, ενώ τα σέξι χτυπήματά της για τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό έρχονται κυρίως από τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις από γνωστή εταιρεία εσωρούχων, της οποίας είναι ένας από τους πιο γνωστούς «αγγέλους».

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, αποκλειστικά στο Celebuzz, η Ρωσίδα καλλονή αποκαλυπτικά πολλά πράγματα για εκείνη που δεν είναι γνωστά, καθώς και πολλά μυστικά ομορφιάς της!

Enhanced by Zemanta

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν μπορείς να τα έχεις όλα»


Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» για την καθημερινότητά της με την κόρη της, Αέλια, και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τους γονείς της.

«Είναι ο κόσμος μου και ο κόσμος που ανακαλύπτω μέσα από αυτή ξανά", ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να μπορούσε να έχει πιο κοντά τη μητέρα της: "Πάρα πολύ θα το ήθελα, πιο πολύ δεν μπορώ να σου εξηγήσω. Δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Αθήνα, γιατί έχουν μια ζωή δομημένη στη Θεσσαλονίκη. Πάω όσο πιο συχνά μπορώ, έρχονται όσο πιο συχνά γίνεται. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να μένουν στο διπλανό διαμέρισμα και να ζούμε όλοι μαζί, παρέα. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, αλλά μπορείς πάντα να εκτιμάς αυτό που έχεις», δήλωσε η πρώην παρουσιάστρια.

Όσο για τις αλλαγές στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια, η Κατερίνα δήλωσε: «Έχω περάσει διάφορα! Νομίζω ότι αυτό μου αρέσει πολύ τώρα και μάλλον θα το διατηρήσω. Έχει να κάνει με την ελευθερία όλο αυτό, άμα μπορείς το κάνεις».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...