Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μενεγάκη - Ματέο έστησαν 30' ένα όλόκληρο θέατρο!

Kαι ναι, η χθεσινή μέρα θα γραφτεί πάλι στην ιστορία...!

28 Ιανουαρίου 2011, η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζει να κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της, Ματεό ή Μαθιό ή Μάκη Παντζόπουλο!

Πού πήγανε; Πάντως όχι σε μπουζούκια ούτε σε κανένα must χειμερινό προορισμό για σκι, αλλά ούτε και στην Άνδρο...

Το νέο ειδύλλιο της χρονιάς δε θα μπορούσε να χάσει τη sold out παράσταση "Τα Κορίτσια με τα Μαύρα" στο θέατρο "Αλίκη" των Αλέξανδρου Ρήγα - Δημήτρη Αποστόλου!

Η κυρία Μενεγάκη, που λέτε, με το Μαθιό έκαναν όλους τους θεατές να περιμένουν 30 ολόκληρα λεπτά, καθώς καθυστέρησαν να φτάσουν στο θέατρο. ΄

Το κοινό από την άλλη, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το λόγο, που καθυστερούσε να γίνει η έναρξη, αλλά μόλις είδε την παρουσιάστρια με τον επιχειρηματία κατάλαβε.

Έξαλλοι λοιπόν οι θεατές σιγοψιθύριζαν πόσο εκνευρίστηκαν με το λόγο της αναμονής και αποδοκίμαζαν χαμηλόφωνα τους υπεύθυνους.

Το ζευγαράκι κάθισε στην πρώτη σειρά και απόλαυσε το έργο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ένας κρατούσε το χέρι του άλλου και αντάλλασσαν τρυφερά τετ α τετ! PANORAMAPRESS.GR

Κι άλλα προβλήματα για τον Μαϊκλ Ντάγκλας

Πρώτα ήταν ο καρκίνος. Τώρα είναι η πρώην σύζυγός του. Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον διάσημο ηθοποιό.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάϊκλ Ντάγκλας πέρασε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο. Μια υποψηφιότητα για...

Χρυσή Σφαίρα και όλο το Χόλυγουντ να τον αποθεωνει για τη μεγάλη νίκη του κατά του καρκίνου.

Αυτή τη χάρα όμως ένας άνθρωπος δεν μπόρεσε να την μοιραστει ή μαλλον δεν ήθελε να την μοιραστεί μαζί του. Η πρώην σύζυγός του Ντιάντρα η οποία έδωσε εντολήσ τους δικηγόρους της να τον κυνηγήσουν και να απαιτήσουν μερίδιο από τα 100 εκατομμύρια δολάρια που απέφερε στον διάσημο ηθοποιό το sequel της Wall Street.

Η 52χρονη Ντιάντρα ζητάει μόλις τα μισά: 50% από την αμοιβή του και 50% από τα πνευματικά διακιώματα!

Οπως υποστηρίζει, μέρος της συμφωνίας που επήλθε με την υπογραφή του διαζυγίου το 2.000 προέβλεπε οτι δικαιούται τα μισά από όποιες ταινίες έκανε ο ηθοποιός ενόσω ήταν παντρεμένοι μεταξύ των οποίων και η Wall Street.

Παρά το γεγονός οτι με το διαζύγιο είχε πάρει "στο χέρι" 30 εκατομμύρια δολάρια, κατέθεσε την αγωγή του περασμένο Νοέμβριο η οποία όμως απορρίφθηκε.

Τώρα όμως επανέρχεται και επιμένει οτι δικαιούται ειδικά για την Wall Street κι εκείνη το.... παντεσπάνι της.
newsit.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πρόσωπο του Quaker η Κάτια Ζυγούλη!

Η Κάτια Ζυγούλη, που πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια του γνωστού δημητριακού Quaker, μίλησε για τη συγκεκριμένη συνεργασία στη συνέντευξη Τύπου της Tasty/Pepsico.
 
Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή εκδήλωση, η Κάτια Ζυγούλη μίλησε με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή της στο νέο τηλεοπτικό σποτ για τα δημητριακά βρώμης Quaker, αλλά και για το ίδιο το προϊόν, το οποίο, όπως αποκάλυψε, αποτελεί μέρος της καθημερινής της διατροφής, αλλά και πηγή έμπνευσης για πολλές συνταγές! Tην εκδήλωση, που κάλυψαν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, «άνοιξε» ο γνωστός κλινικός διαιτολόγος - διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος βοηθώντας τους προσκεκλημένους να ανακαλύψουν τις διατροφικές αξίες που βρίσκονται στο Quaker.

Η συνέντευξη Τύπου της Tasty/Pepsico για την παρουσίαση του νέου διαφημιστικού σποτ που είναι ήδη στον αέρα, πραγματοποιήθηκε στο γνωστό bar restaurant Central Gold στο Κολωνάκι!

Εκ μέρους της Tasty/Pepsico, ο κ. Νικήτας Ασπιώτης, Marketing DirectorPepsiCo Greece, τόνισε ότι «το Quaker βρήκε στο πρόσωπο της Κάτιας την ιδανική εκπρόσωπο της τεράστιας δύναμης που κρύβει μέσα του. Τα σχόλια που αποσπά η νέα διαφημιστική μας καμπάνια και η πορεία του προϊόντος επιβεβαιώνουν καθημερινά τη δυναμική της συνεργασίας μας».
«Ζήσε με όλες σου τις δυνάμεις, με τη δύναμη της βρώμης», προτείνει η Κάτια Ζυγούλη με τη νέα διαφημιστική καμπάνια του προϊόντος στην οποία πρωταγωνιστεί. Το Quaker βρήκε στο πρόσωπο της Κάτιας την απόλυτη έκφραση της φυσικότητας, της ενέργειας και της ευεξίας που προσφέρει η βρώμη και μας καλεί μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της για να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας μέσα από ένα δημητριακό που αποδεδειγμένα «κάνει τη δύναμή του δική σας»!

Το διαφημιστικό σποτ επιμελήθηκε η BBDO Athens σε παραγωγή της Stefi, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Ινδαρέ.
Enhanced by Zemanta

Κοκκίνου: Τι έγραψε στο twitter και προκάλεσε αντιδράσεις

Η Έλλη Κοκκίνου προφανώς δεν ενημερώνεται με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, έτσι δεν ήξερε ότι το κέντρο της Αθήνας ήταν χθες κλειστό εξαιτίας των μεταναστών που είχαν καταλάβει τη Νομική Αθηνών.

Έτσι, η τραγουδίστρια έγραψε στο twitter της:


"Γιατί έχει τόση κίνηση στο κέντρο; Ένα μέτρο κάθε τρία λεπτά.... Τα νεύρα μου!".


Πολλοί χρήστες της απάντησαν με άσχημα και προσβλητικά λόγια ενώ εκείνη απάντησε σε έναν από αυτούς:


"Λόγω πολλών υποχρεώσεων εδώ και μέρες, δεν είχα την πολυτέλεια να ενημερωθώ. Εσύ όμως μπορείς να είσαι εκτός από ενημερωμένος, πιο ευγενικός. Αυτό δεν θέλει χρόνο αλλά τρόπο!!! Χαλάρωσε.".


Ε μα αυτά παθαίνει όποιος σχολιάζει χωρίς να γνωρίζει...

panoramapres.gr

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η "κραυγή αγωνίας" της Βόσσου για τον Ανδρέα!

Κραυγή αγωνίας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον πλέον δικό του άνθρωπο. Ακόμα και η Σοφία Βόσσου έχει χάσει τα ίχνη του Ανδρέα, που απ'ότι φαίνεται έχει απομονωθεί στον εαυτό του και δεν θέλει να παρασύρει με τα προβλήματά του και τους ανθρώπους που του έχουν συμπαρασταθεί.

Η Σοφία έχει να επικοινωνήσει μαζί του σχεδόν πέντε μήνες, αφού ο παρουσιαστής έχει αλλάξει αριθμό τηλεφώνου.

Πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, τον θέλουν να έχει εγκαταλείψει ακόμα και το σπίτι του στην Κηφισιά.

«Αν μάθετε τι κάνει, θέλω να με ενημερώσετε!» δηλώνει στην εφημερίδα η τραγουδίστρια με ειλικρίνεια που σοκάρει. Η Βόσσου ήταν και παραμένει ο στυλοβάτης στη ζωή του Ανδρέα.

Ο άνθρωπος που τον αγάπησε, τον στήριξε στις επαγγελματικές του αποφάσεις και ήταν πλάι του όταν έχασε την πρώην γυναίκα του Μαρία Δημητριάδη.

Τόσο εκείνη όσο και ο γιος του Στέργιος προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να τον στηρίξουν και να του συμπαρασταθούν σε ό,τι αφορά τον χωρισμό του από τη Δήμητρα Ρουμπέση, αλλά και τα οικονομικά ανοίγματα που έκανε και αποδείχθηκαν λανθασμένα.
markos.tv

Μαρία Κορινθίου: «Είμαι αφοσιωμένη στον άνδρα μου και στο παιδί μου»

της Νάνσυς Θώδου
Στην «Πρωινή Μελέτη» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας ευχάριστα για την κόρη της και τον σύζυγο της. Για να δούμε λοιπόν…

Για τα κιλά που πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και που κατάφερε να χάσει χωρίς δίαιτα: «Έχουν περάσει δύο χρόνια και τρεις μήνες από τότε που γέννησα την Ισμήνη. Είχα πάρει συνολικά 20 κιλά. Τα έχω χάσει όλα χωρίς να κάνω δίαιτα, χωρίς τίποτα. Τα 11 πρώτα κιλά τα έχασα μέσα σε μια εβδομάδα από τη μέρα που γέννησα. Τα υπόλοιπα σταδιακά, περίπου ένα κιλό κάθε μήνα. Την περίοδο που έχασα αρκετά κιλά ήταν όταν ο Γιάννης έφυγε για την Παταγονία, εγώ είχα αρκετές πρόβες λόγω της παράστασης “Φόνος μετά μουσικής”, και έτσι τα έχασα».

Συνεχίζει λέγοντας: «Είμαι αφοσιωμένη στον άνδρα μου και στο παιδί μου». Είναι χαρούμενη; Τι απαντάει: «Σαφέστατα. Επιλογή μου ήταν να αποκτήσω οικογένεια και να πάρω αυτό το δρόμο». Όσο για προκλητική φωτογράφιση … δε το συζητάει καν: «Τώρα υπάρχουν περισσότεροι περιορισμοί. Έχω και το παιδί, έχω και έναν άνδρα. Άνδρας μου είναι και ορισμένα πράγματα μπορεί να τον ενοχλούν»

Τέλος, απαντάει για το αν υπάρχει ενδεχόμενο στην απόκτηση δεύτερου παιδιού: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Οπότε στα άμεσα σχέδιά μου δεν υπάρχει αυτό. Το σκέφτομαι όμως για το παιδί μου... Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει».
insterea.gr

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γέννησε η Penelope Cruz!

Penelope Cruz attends the 80th Annual Academy ...Image via WikipediaΠρώτα ήρθε η υποψηφιότητα για το Όσκαρ καλύτερου άνδρα ηθοποιού και τώρα η Penelope Cruz χαρίζει στο Javier Bardem …τον καρπό του έρωτά τους!

Γονείς έγιναν οι διάσημο ηθοποιοί… Η 36χρονη Penelope, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, του οποίου το φύλο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.


«Θέλω να αποκτήσω πολλά παιδιά. Δεν θέλω μόνο να κάνω δικά μου, αλλά να υιοθετήσω κιόλας. Νομίζω θα είμαι τέλεια μαμά γιατί αγαπώ τα μωρά», είχε πει η Cruz πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Να τους ζήσει!

Enhanced by Zemanta

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Βrand new σίριαλ για την Κατερίνα Στικούδη;

Μετά το "Mega Star", το ''Just the two of us'' και σποραδικές εμφανίσεις σε σειρές του Μεγάλου καναλιού, η Κατερίνα Στικούδη φέρεται να είναι από τις πρώτες στη λίστα του σταθμού για να συμμετάσχει σε καινούρια σειρά που θα κάνει πρεμιέρα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση

Με 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην παίκτης του "So you think you can dance", Ιγκόρ Μόρα.

Ο χορευτής -που μάλιστα ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού- είχε μαχαιρώσει στην πλάτη έναν άνδρα, επειδή κλώτσησε τον σκύλο του.

Το περιστατικό συνέβη στην Μαρίνα Ζέας και ο χορευτής αφού έμαθε ποιος είναι και που μένει ο συγκεκριμένος άνδρας, του επιτέθηκε μ' ένα μαχαίρι χτυπώντας τον στην πλάτη.

Ευτυχώς ο άνδρας αυτός είναι πλέον καλά στην υγεία του, ενώ σήμερα έγινε το δικαστήριο που καταδίκασε τον Ιγκόρ Μόρα σε 20 χρόνια κάθειρξης.
panoramapres.gr

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αναβάλλεται το « Ελλάδα έχει ταλέντο»

Όσοι περίμεναν το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», τώρα κοντά, ας κάνουν ένα βήμα πίσω. Η φιλόδοξη παραγωγή του ΑΝΤ1 αναβάλλεται και απ’ ό,τι όλα δείχνουν, ο τηλεθεατής θα έχει
νέα της, από Οκτώβριο και μετά.

Παρά το ότι η συγκεκριμένη εκπομπή μαζί με το “Dancing with the Stars” ήταν από τα προγράμματα που έβγαλαν «ασπροπρόσωπους»  τους επικεφαλής του ψυχαγωγικού τομέα στο Μαρούσι, τελικώς αποφασίστηκε… σύνεση και υπομονή.

Από τη μία η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης που έχει επηρεάσει όλα τα ιδιωτικά κανάλια, από την άλλη οι καθόλου ελπιδοφόρες προβλέψεις (από διαφημιστικής άποψης πάντα και για το σύνολο της ιδιωτικής τηλεόρασης) για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, οδήγησαν στην απόφαση το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» να μην προχωρήσει για φέτος τουλάχιστον.

Άλλωστε, σύμφωνα με άριστες πληροφορίες του golema.gr, εδώ και καιρό υπήρχαν φωνές στο κανάλι που έλεγαν ότι με φουλ ανανεωμένο πρόγραμμα για το β’ μισό της σεζόν, με τουλάχιστον τρεις ξένες σειρές και νέα concepts real life, ε, θα ήταν υπερβολή να βγει και το «Ταλέντο». Και με τους συντελεστές του ριάλιτι ταλέντων, τι γίνεται; Και ειδικά με το θέμα «Μανωλίδου»; Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη συζητηθεί – και αποφασιστεί στο κανάλι – δεν υπάρχει περιθώριο… παρεξήγησης με την παρουσιάστρια. Μπορεί να μη βρεθεί σε ρόλο κριτή, δεν θα μείνει όμως χωρίς εκπομπή. Υπάρχει πλάνο – και project – για την Ευγενία, το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Μάλιστα γίνεται λόγος για... ευχάριστη έκπληξη και ευχάριστο πρόγραμμα που θα αρέσει στην Ευγενία και δεν θα δημιουργήσει θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Και μπορεί από το κανάλι να μην επιβεβαιώνουν την «αναβολή» της εκπομπής, ωστόσο εμφανίζονται απολύτως ικανοποιημένοι από το ότι θα βγουν άμεσα στον «αέρα» τουλάχιστον τρία real life προγράμματα («Μην το πεις στη Νύφη», “Real HouseWives”, «Πλάκά Κάνεις»), το “Dancing With the Stars”, δύο ελληνικές σειρές («Χωρίς Όρια» και “Steps”). Από αυτή την άποψη, στο Μαρούσι θεωρούν ότι το ήμισυ του στοιχήματος για το β’ μισό της σεζόν έχει κερδηθεί και ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στην κατάταξη με τις τηλεθεάσεις το επόμενο διάστημα.

golema.gr
Enhanced by Zemanta

Μεγάλη κόντρα Γκολεμά-Μελέτη με ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων...

Για όλους είχε κάτι να πει και αυτή τη φορά η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από τη στήλη της, "Μέχρι κεραίας", στην RealNews.

Από το δελτίο της Έλλης Στάη που δεν το βλέπει να τραβάει, μέχρι στη σάτιρα που κάνουν οι Ράδιο Αρβύλα στο Γιάννη Λάτσιο και τη Μαρία Μπεκατώρου για την παρουσίαση του "Master Chef Junior".

Από το στόχαστρό της δεν ξέφυγε φυσικά και η Ελεονώρα Μελέτη. Θέλοντας να απαντήσει στις δηλώσεις τις παρουσιάστριας για προηγούμενη κριτική της, είπε αυτή τη φορά: «Τώρα να ανοίξω κουβέντα με τη Μελέτη κάνει; Τι να της πω, δηλαδή; Ότι όταν εγώ δούλευα με το Φρέντυ Γερμανό στην ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν ούτε στα σχέδια του μπαμπά της; Της το λέω όμως για να κόψει τις...»

Ποιός είδε την Ελεονώρα Μελέτη και δεν την φοβήθηκε. Η όμορφη παρουσιάστρια μόλις διάβασε το άρθρο της Ντέπυς Γκολεμά στη στήλη της - Μέχρι Κεραίας - στη Real News, φούντωσε... Η απάντηση της παρουσιάστριας του STAR άμεση μέσω Twitter, καθώς η Ελεονώρα είναι γνωστή φαν της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δικτύωσης.

Συγκεκριμένα γράφει στο twitter: «Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κοψω τις μαλακίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά! Ουτε καν τις άρχισα! Γιατι για να κρίνεις πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική κυρία Γκολεμά!!!!»

Όταν οι φίλοι της στο twitter ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει, εκτός του πρόσφατου περιστατικού, εκείνη απαντά πως θα δώσει κανονικά περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από το portal της.
http://www.markos.tv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...