Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ρέμος σε Σφακιανάκη: Notis …μαζέψου!

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Αντώνης Ρέμος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, με ένα καυστικό τρόπο…
 
"Διάβασα κάπου, κατα λάθος, κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα..." ήταν το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου.

Το tweet του Αντώνη Ρέμου ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των παρακάτω δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη:  "Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι  ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος".

Οι δηλώσεις αυτές συνέπεσαν μάλιστα με την προβολή ενός αποσπάσματος από τις ζωντανές εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός", στο οποίο καθώς τραγουδάει την επιτυχία του "Η πλατεία" κάνει ένα ναζιστικό χαιρετισμό. Βέβαια, όπως έγινε ύστερα γνωστό, η πλευρά του τραγουδιστή ισχυρίζεται πως η κίνηση αυτή αποτελεί χλευασμό προς το ναζιστικό και φασιστικό ιδεώδες και όχι υποστήριξή του.

Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη... στα πόδια του Νίκου Βέρτη!

Η αγαπημένη του Ronaldo, Irina Shayk αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να έρθει στην Αθήνα στις 14 Απριλίου για να παρευρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού, καλεσμένη του Χάρη Σιανίδη, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έπεισε την καλλονή να έρθει.

Η Shayk μετά την παρουσία της στο πάρτι θα γνωρίσει και τη νυχτερινή ζωή της χώρας μας καθώς έχει ήδη κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

«ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ» στη Θεσσαλονίκη με τον Ματθαίο Γιαννούλη επι σκηνής!

Από τις 19 Απριλίου στο Ράδιο Σίτυ

Την ευκαιρία για άφθονο γέλιο θα έχουν και οι Θεσσαλονικείς αφού η κωμωδία της χρονιάς «Θου κύριε οι φοροφυγάδες» κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ! 

Είναι μια θεατρική κωμωδία που τα έχει όλα! Με τον θεατή να κλέβει την παράσταση και να πηγαίνει σπίτι του κλαίγοντας από γέλια! Οι Αθηναίοι την λάτρεψαν όλο το χειμώνα. Από τις 19 Απριλίου στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν και οι Θεσσαλονικείς. Πρωτότυπα κείμενα που ακροβατούν με αξιοθαύμαστο τρόπο μεταξύ αβίαστου γέλιου και συγκίνησης, χυμώδεις ερμηνείες, καταπληκτικές χορογραφίες, ευρηματική σκηνοθεσία, πανδαισία μουσικής, φωτισμών και χρωμάτων και ένα επιτελείο λαμπρών ταλαντούχων ηθοποιών! «ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ» μια σπαρταριστή θεατρική δημιουργία του Γιώργου Μακρή, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Βασιλείου, Γιώργο Μακρή, Νίκο Ζιάγκο, Ίνα Λαζοπούλου, Μαίρη Βλουτή, Γιώργο Μαυρά, Πηνελόπη Σταματάκου, Γιώργο Γεωργίου και σε Guest star ρόλο η Ευαγγελία Σαμιωτάκη! 

Μεγάλη έκπληξη και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα θεατρικά δρώμενα το πάντρεμα της παράδοσης της μουσικής με το θέατρο. Επί σκηνής ο Ματθαίος Γιαννούλης με το επιτελείο του, υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές στο κοινό!
 
Ημερομηνίες παραστάσεων στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:

19-4 - 2013 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21:30

20-4 -2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 18:30 & 21:30

21-4 -2013 ΚΥΡΙΑΚΗ 18:30 & 21:30

26-4 - 2013 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21:30

27-4 -2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 18:30 & 21:30

28-4 -2013 ΚΥΡΙΑΚΗ 18:30 & 21:30  

Μία Κωμωδία του : Γ. Μακρή , Σκηνοθεσία : Γ.Μακρής

Σε κείμενα :Γ. Μακρής & Κ. Ρουμελιώτη

Μουσική Επιμέλεια: Μάνος Λοίδης

Κατασκευή Σκηνικών : Dream Show

Σκηνογράφος : Π. Πριστούρης

Σχέδια μακετών, διαφημιστικού υλικού ,μαρκίζας : Χρύσα Κρασσά

Κοστούμια: Ευσταθία Μακρή



Λίγα λόγια για το Έργο


Τρείς Έλληνες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος φεύγουν από την χώρα κυνηγημένοι ως φοροφυγάδες ....τους κυνηγούν αυτοί που έκλεψαν την χώρα ….το Σύστημα...οι Πολιτικοί… το Κράτος...οι Επιχειρηματίες των of sore εταιρειών .. ..η Εφορία ...το ΙΚΑ….και όλοι αυτοί στους οποίους χρωστούν. Αποφάσισαν να φύγουν και να επιστρέψουν μόνο αν βρουν δουλειά στο εξωτερικό ,αν μαζέψουν χρήματα με σκοπό να ξεχρεώσουν μόνο αυτούς στους οποίους χρωστούν και όχι στο κράτος γιατί αυτό τους έχει κλέψει την ίδια τους την ζωή.

Αποφασίζουν χωρίς να γνωρίζονται να πάνε Γερμανία....εκεί ψάχνοντας ως Έλληνες βρίσκουν καταφύγιο σε Καθολικό Μοναστήρι...ως Μοναχοί..Ναι καλά ακούσατε ως Μοναχοί......Πέφτουν στα χέρια του πιο σκληρού Ηγούμενου...ζουν πραγματικά κάτω από την σκιά μιας νέας κατοχής......Βρίσκουν πολυμήχανους τρόπους επιβίωσης ώσπου η τύχη τους ,τους χαμογελά .

Ο Ηγούμενος αυστηρός –αυταρχικός –οραματιστής όμως με όλες τις αδυναμίες ενός απλού ανθρώπου και την καρδιά ενός ερωτευμένου άντρα. Γερμανός στην καταγωγή.

Αοράτιους ,το φάντασμα της μονής ,η αναστάτωση του πλανήτη , μια ζωή ανατρεπτική και μέσα στην ταλαιπωρία ,κρητικός στην καταγωγή ,ερωτεύεται-διώκετε-παρεξηγείτε αλλά στο τέλος δικαιώνετε.

Ιουλία Άουσβιτς ,γυναίκα πειρασμός ,δημοσιογράφος με τρομερές ανακαλύψεις που στο τέλος όμως παγιδεύει μόνο τον εαυτό της .

Χά’ι’ντι ,η νύφη των ονείρων με άλλον πάει στη εκκλησία και με άλλον ενώνει την ζωή της.

Κρίστιαν ,η κύπρια της παρέας ,το αρχαιότερο επάγγελμα στο πλανήτη την κάνει την πιο ρεαλιστική μοναδική γυναίκα για όποιον ερωτευτεί.

Ο Ευήκοος (κουφός) , ο Ανοιχτομάτιους (τυφλός) ,ο Παλαμάρης (γκέι) ,τρείς χαρακτήρες απίθανοι μοναδικοί που παρέα με τον Αοράτιους είναι ικανοί να γκρεμίσουν σε μια νύχτα την Μονή και την επομένη να την ξανακτίσουν.

Το καταπληκτικό είναι ότι έχουμε ερωτικές ιστορίες ανάμεσα στους μοναχούς ,τον Ηγούμενο και τις θηλυκές υπάρξεις που διεισδύουν στο μοναστήρι με δόλιο τρόπο και η κάθε μια για δικό της σκοπό.

Τρελές παρεξηγήσεις αναστατώνουν τα πάντα στο μοναστήρι ,ξεσηκώνουν όλο το χωριό αλλά και τους θεατές , υπάρχει και η Μάρλεν Ντίτριχ (Γκουρού-μάντης ) συμβουλεύει σύμφωνα με τα δικά της θέλω τους πάντες. Αυτή η κωμωδία για πολύ καιρό θα μαγέψει το θεατρόφιλο κοινό.

Καλλίρης: Zητά την έξωση από το σπίτι του της συζύγου και των παιδιών του!

Απαιτεί μέσω αίτησης που κατέθεσε την έξωση της συζύγου του, με την οποία βρίσκεται σε διάσταση, και των δύο του παιδιών από σπίτι ιδιοκτησίας του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" αναφέρει: «Έξωση από το σπίτι ιδιοκτησίας του, όπου κατοικούν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα δύο του παιδιά ζήτησε με αίτηση που εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης.

Παράλληλα, συνεκδικάστηκε αίτημα της συζύγου για παροχή διατροφής προς τα παιδιά του. Όπως αναφέρει η πλευρά της τελευταίας, ο τραγουδιστής όχι μόνο δεν καταβάλλει διατροφή για τα δύο του παιδιά, ηλικίας 14 και 8 ετών, αλλά επιπλέον ζητά από την εν διαστάσει σύζυγό του, χαμηλόμισθη δημόσια υπάλληλο, και τα παιδιά του να εγκαταλείψουν τη μεζονέτα στην οποία κατοικούν από τη γέννησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα εκ των δύο παιδιών του κ. Καλλίρη πάσχει από σοβαρά κινητικά προβλήματα με αναγνωρίσιμο ποσοστό αναπηρίας 67%.

Ο τραγουδιστής στην αίτησή του επικαλείται ότι ζει σε συνθήκες φτώχειας και ότι δεν συμπληρώνει ούτε τα ένσημά του για τη θεώρηση του βιβλιαρίου του από το ΙΚΑ. Την ίδια στιγμή, βεβαίως, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει εισοδήματα και βιώνει τη φτώχεια, κατοικεί σε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Κηφισιά.

Ταυτόχρονα έχει στην κατοχή του δύο διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει, ενώ το ένα το απέκτησε το 2010. Είναι δε εντυπωσιακό ότι στα παιδιά του έχει να καταβάλει διατροφή για δύο ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι η αίτηση να απομακρυνθούν τα παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του από το ακίνητο που κατοικούν γίνεται προκειμένου να ενοικιαστεί το ακίνητο και να μπορεί έτσι ο κ. Καλλίρης να καταβάλλει διατροφή.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι πρόκειται για μια υπόθεση που δεν είναι συνήθης, δηλαδή να ζητείται η έξωση των παιδιών από το σπίτι όπου κατοικούν από τον ίδιο τους τον πατέρα».

Δήμητρα Ματσούκα: Δείτε πως ήταν πριν 22 χρόνια! (video)


Η πρώτη εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα είχε γίνει πριν 22 χρόνια σε videoclip του Χρήστου Δάντη! 

Δείτε την πώς ήταν τότε και προσέξτε την εντυπωσιακή αλλαγή...  της!

Stars System!: Τάκης Ζαχαράτος. Ένας άνθρωπος, χίλια πρόσωπα

Την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό. Πώς θα μας επηρεάσει και ποιους θα ευνοήσει;

Ακόμη, μάθετε ποια ιδιότητα λείπει από το ωροσκόπιό σας και δείτε τι επιδράσεις μπορεί να έχει στον χαρακτήρα σας.

Τέλος καλεσμένος της εκπομπής αυτή την εβδομάδα είναι ο Τάκης Ζαχαράτος. Ένας άνθρωπος, χίλια πρόσωπα. Τι δείχνει το ωροσκόπιό του για την ικανότητά του να υποδύεται δημοφιλείς προσωπικότητες;

Τι κοινά στοιχεία έχει ο αστρολογικός του χάρτης με αυτούς των πρωταγωνιστριών που μιμείται όπως της Α. Βουγιουκλάκη, της Ζ. Σαπουντζάκη, της Μ. Μονρόε, της Ρ. Βλαχοπούλου και της Μ. Μερκούρη.

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Αθηναΐς Νέγκα: Τι αποκάλυψε για την συμμαθήτριά της Ευγενία Μανωλίδου


Η Αθηναΐς Νέγκα και η Ευγενία Μανωλίδου γνωρίζονται αρκετά χρόνια.

Οι δυο τους ήταν συμμαθήτριες. Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για την Ευγενία Μανωλίδου.


Δείτε το video:

Αποχώρηση - βόμβα από το «Πίσω στο σπίτι»!


Αποχωρεί ηθοποιός από την πετυχημένη ελληνική σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Πίσω στο σπίτι»! Ο λόγος;

Σύμφωνα με το «TV BOX», ο Αποστόλης Τότσικας αναχωρεί με το Εθνικό Θέατρο και την παράσταση "Οδύσσεια" για Ιταλία. Η σεναριογράφος Ρένα Ρεγγίνα, όπου τα βάσανα δεν σταματούν γι' αυτήν, έχει ήδη γράψει τα επεισόδια που θα γυριστούν μέσα στον Απρίλιο και σε αυτά, ο "Δημήτρης" έχει κεντρικό ρόλο. Τώρα λοιπόν πρέπει να γράψει νέο σενάριο και να "εξαφανίσει" τον Αποστόλη Τότσικα, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει από την περιοδεία.

Ε. Μενεγάκη: Τα... μπουτάκια της έφεραν σε δύσκολη θέση το σκηνοθέτη! (Video)

Ένα ακόμη πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα έβαλε στην εκπομπή της η Μενεγάκη, αναγκάζοντας το σκηνοθέτη να της πει στο αυτί ότι φαίνονται τα...μπουτάκια της!


Η Ελένη ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι και αναγκάστηκε να καλύψει άρον άρον τα "εκτεθειμένα" σημεία...

Γιατί βρε κοπέλα μου; Άσε κι εμάς να σε "χαζέψουμε" λίγο, τόσο ζηλιάρης είναι πια ο Ματέο;

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δείτε την κούκλα σύζυγο και τις πανέμορφες κορούλες του Χάρη Βαρθακούρη!

Ο Χάρης Βαρθακούρης εκτός από ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι σίγουρα και ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένος με την... όμορφη Αντελίνα και έχουν αποκτήσει δύο χαριτωμένες κορούλες.
Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αγαπά πολύ τα social media, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της όμορφης οικογένειάς του. Αυτή τη φορά ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία στην οποία η σύζυγός του ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με τις πανέμορφες κόρες τους!


Οι πρώτες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με την κοιλίτσα φουσκωμένη


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Καρβέλα - Βίσση καθώς η Σοφία, με τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, η κόρη της Αννα Βίσση, η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες εν ώρα διασκέδασης με τους φίλους της.

Μάλιστα σε ορισμένες από αυτές φαίνονται και τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης, η φουσκωμένη της κοιλίτσα...


Πρώην παρουσιάστρια του MEGA έκανε σέξι φωτογράφηση


Μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση έκανε πρώην παρουσιάστρια του MEGA!

Ο λόγος για την Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία πέρυσι συμμετείχε στην επιτυχημένη εκπομπή του Mega "Κηπουροί" και δεν είπε «όχι» σε μία σέξι φωτογράφηση, όπου κάλυψε το σώμα της με ασημένια μπογιά.

 Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε πρόκειται για μία εντυπωσιακή φωτογράφηση! Η Άρτεμις πόζαρε άνετη στο φακό και εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της! Απολαύστε την!

Θύμα ξυλοδαρμού η Μαχιντεβράν Σουλτάν (video)

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία της κακοποιημένης... Μαχιντεβράν Σουλτάν! Το πρόσωπο της ωραίας Μαχιντεβράν κατά κόσμον Νουρ Φετάογλου, γεμάτο ουλές αλλά και μαχαιριές στενοχώρησε τους διαδικτυακούς φίλους της τουρκικής «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και όχι μόνο.

Ωστόσο, το μελανιασμένο πρόσωπο της Νουρ Φετάογλου (Nur Fettahoğlu), δεν είναι τίποτε περισσότερο από αποτέλεσμα επαγγελματικού μακιγιάζ! Η ηθοποιός δέχθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτική διαφήμιση κατά της βίας των γυναικών!



Enhanced by Zemanta

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Παντελή Παντελίδη! Τι αποκάλυψε ο ίδιος!


Μπορεί να έχουμε ακούσει και να έχουμε μάθει τόσα για τον Παντελή Παντελίδη όμως σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πράγματα που λίγοι γνωρίζουν!

Ένα από αυτά είναι και το όνειρο που είχε από πιτσιρικάς να γίνει ποδοσφαιριστής, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας δεν του το επέτρεψε.

«Μέχρι τα 18 μου ήξερα ότι αν δεν τραυματιζόμουν θα ήμουν ποδοσφαιριστής. Στα 18 όμως έμαθα ξαφνικά ότι λόγω των προπονήσεων η καρδιά μου έχει μεγαλώσει πολύ και αναγκάστηκα να σταματήσω. Έδωσα εξετάσεις και μπήκα στο Πολεμικό Ναυτικό, από το οποίο παραιτήθηκα πριν από δύο μήνες», είπε χαρακτηριστικά στο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ FM.


Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη: “Κάποιες σκουληκαντέρες της δημοσιογραφίας…

Ξέσπασε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης στο "Πρωινό ΑΝΤ1" με αφορμή όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή από τον Ηλία Κασιδιάρη. 

"Κυρίες και κύριοι, κάποια ποντικάκια της δημοσιογραφίας, κάποια σκουληκάκια, κάποιες σκουληκαντέρες της δημοσιογραφίας, πέρσι με τον Κασιδιάρη εδώ είχαν τολμήσει, τα παιδάκια, που αν δεν είχαν τον μπαμπά και τον θείο, δεν θα είχαν κάνει ποτέ καριέρα, να μας κάνουν κριτική... Ότι ήταν μια εκπομπή στημένη, τότε με τον Κασιδιάρη, τη Δούρου και την Κανέλλη... Καλά εδώ έγινε για να έχουμε τηλεθέαση. Αφού δεν έχει κάμερες στη Βουλή, είχε τηλεθέαση; Ήταν εικόνα κοινοβουλίου αυτή; Και τους ένοιαξε χθες που κάποιοι πολίτες τα βάλανε με τους πολιτικούς για τα χάλια που έχει φτάσει η Ελλάδα... Εικόνες ντροπής, λοιπόν... Για να σοβαρέψουμε, εικόνες ντροπής..." είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δ. Βανδή: Παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο επιταγή 35.000 ευρώ.


Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά ταυτόχρονα η Δέσποινα Βανδή παρέδωσε σήμερα την επιταγή των 35.000 ευρώ στο "Κοινωνικό μας Παντοπωλείο". Το ποσό αυτό που συγκεντρώθηκε από το χριστουγεννιάτικο Bazaar της τραγουδίστριας και διατέθηκε εξ’ολοκλήρου για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων Αθηναίων, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Πάντα κομψή και χαμογελαστή έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της έφτασε στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην οδό Σοφοκλέους. Η παράδοση της επιταγής από την Δέσποινα απέδειξε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που με ιδιαίτερη ευαισθησία στηρίζουν τους συνανθρώπους τους. Εκείνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ασθενέστερων με όποιο τρόπο μπορεί και αυτή τη φορά είχε την πολύτιμη βοήθεια και πολλών εθελοντών αλλά εταιρειών που πρόσφεραν τα προϊόντα τους για το μπαζάρ.

Την επιταγή παρέλαβε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Μαρινόπουλος Α.Ε., κα Αγγελική Μοτσάκου, η οποία δήλωσε σχετικά: “Πριν από 7 χρόνια αναλάβαμε τη δέσμευση να στηρίξουμε τα Κοινωνικά Παντοπωλεία. Σήμερα βλέπουμε αυτή τη δέσμευση να γίνεται πράξη. Η εταιρία, επενδύοντας στο συγκεκριμένο έργο, έχει συμβάλλει στη στήριξη 15.000 συνανθρώπων μας. Πρόθεσή μας είναι να ενισχύσουμε τα τρία Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αθηναίων, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, ώστε να βοηθήσουμε πιο πολλές οικογένειες''.

“Χαίρομαι ιδιαίτερα, που συνέβαλα σε αυτό το εξαιρετικά αξιόλογο κοινωνικό έργο. Η προσφορά των εθελοντών, των φίλων, των χορηγών αλλά και των εταιριών είναι ιδιαίτερα συγκινητική και δίνει μαθήματα ανθρωπιάς, σε μια εποχή που χρειαζόμαστε την ανιδιοτελή προσφορά”, δήλωσε η Δέσποινα.

Nίκος Μάνεσης: «Τα τούρκικα μου θυμίζουν σειρά του Φώσκολου»!


Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Αlpha δε μασάει ποτέ τα λόγια του και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, απάντησε για τα τουρκικα σίριαλ. ...

Έχει δει ο Νίκος Μάνεσης κάποια τουρκική σειρά;

Ο ίδιος απαντά στο περιοδικό Super Tv:

«Ναι. Δεν έχω αντέξει πάνω από τέταρτο! Είναι διαφορετική κουλτούρα, μου θυμίζει σειρά του Φώσκολου, που τότε δεν ήταν της αισθητικής μου. Είναι τηλεόραση που μας γυρίζει δεκαετίες πίσω....»

Γιατί η Άντζελα Δημητρίου πέτάξε καρέκλα στον Πυριόχο;


Ο Άγγελος Πυριόχος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Εγώ" μίλησε για τον τσακωμό του με την Άντζελα Δημήτριου, πριν από μερικά χρόνια, και εξήγησε τους λόγους που ώθησαν την τραγουδίστρια να του πετάξει μια καρεκλά.

«Είχε μόλις κυκλοφορήσει το «Κλείσε φώτα -κλείσε μάτια» και την είχε καλέσει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, που η εκπομπή του ακολουθούσε τη δικής μου. Έτυχε να έρθει την ημέρα, που μας είχαν στείλει το δίσκο. Η Άντζελα είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο σε τρεις διαφορετικές λήψεις, όπου χοροπηδούσε στον αέρα, φορώντας ένα παντελόνι καμπάνα. Εμένα με έπιασε το ντελίριο και σχολιάζοντας την, χωρίς να έχω ακούσει το δίσκο άρχιζα να λέω τραγουδάκια τύπου ''Εσύ μικρέ καμπανοκρούστη γιατί σε λένε, γιατί σε λένε...''. Δε θα σας πω το παρακάτω. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μία πολύ κομψή και σικ κυρία στο στούντιο. Στην αρχή δεν την γνώρισα. Νόμιζα ότι ήταν η Τζέλα Παυλάκου. Ξαφνικά βλέπω μία καρέκλα να εκσφενδονίζεται με τα ροδάκια της κατά πάνω μου. Ακούω κάτι βρισιές και γυρίζω και την βλέπω και της λέω: ''Κυρία Δημητρίου ελάτε αν θέλετε στο μικρόφωνο να τα πείτε αυτά''. Από την ταραχή της κρατούσε ένα καφέ και τον έριξε επάνω μου. Δε μιλήσαμε όμως ούτε τότε, αλλά πολλά χρόνια αργότερα. Ένα βράδυ κυριολεκτικά με πήγανε εκεί που τραγουδούσε. Τα βρήκαμε, γελάσαμε και έπειτα σταμάτησα να την πειράζω γιατί μου είπε: ''Πικραίνεται η κόρη μου''. Με το που το ανέφερε της απάντησα: ''Σου δίνω το λόγο μου ότι δεν θα ασχοληθώ ποτέ μαζί σου''».

Ο αδερφός της Έφης Θώδη στο «Πάμε Πακέτο»


Στο "Πάμε Πακέτο" η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχτηκε χθες τον αδερφό της Έφης Θώδη, Θανάση Θώδη.

Ο Θανάσης Θώδης δεν έστειλε πακέτο στην αδερφή του, αλλά στη γυναίκα του, που μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να χωρίσουν.

Ο ίδιος τόνισε πώς ουδέποτε της έδωσε αφορμή για να χωρίσουν  και πως γεγονός αυτό  δεν το έχει συζητήσει με την αδερφή του, Έφη.

Χοψονίδου- Σπανούλης: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους


H Ολυμπία Χοψονίδου και ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης γιόρτασαν προχθές, τα πρώτα γενέθλια, του δεύτερου γιου τους.

Οι ευτυχισμένοι γονείς, άναψαν το μοναδικό κεράκι πάνω σε ένα χρωματιστό cup cake και ο μικρός Θανάσης φορώντας μια ριγέ μπλούζα με τον Ποπάι και χαμογελώντας ετοιμάστηκε να το σβήσει. Στο πλάι του είχε τον μεγαλύτερο αδελφό του, ενώ ο τρυφερός μπαμπάς κρατούσε και τα δύο παιδιά αγκαλιά.

Η Ολυμπία που διανύει τον 7ο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της, δημοσίευσε την γλυκιά φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Ερωτευμένος με τον Τάκη Ζαχαράτο δισεκατομμυριούχος Άραβας πρίγκιπας!


Δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, όταν όμως αποφασίζει να μιλήσει ο Τάκης Ζαχαράτος καταφέρνει να προκαλέσει και να μείνουν… αξέχαστα όσο δηλώνει. Έτσι, στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα μίλησε για την εποχή που τον «καψουρεύτηκε» Άραβας δισεκατομυριούχος!

«Εμφανίζομαι στο "Ribas" ως Άντζελα με τουαλέτα συγκλονιστική και με χτίζει ο κόσμος στο λουλούδι. Βλέπω έναν ωραίο μελαχρινό με άλλους 30 σκούρους που με κοίταγε. Αυτός ήταν Άραβας πρίγκιπας billionaire που είναι ερωτευμένος μαζί μου, αλλά δεν ξέρει ότι είμαι αγόρι που κάνει τη γυναίκα και επιμένει να με δει. Εγώ, για να μην τον χάσουμε από πελάτη, δεν του το αποκαλύπτω. Υποτίθεται ότι είμαι παντρεμένη και μόλις τελειώνω το πρόγραμμά μου έρχεται ο άντρας μου και με παίρνει και φεύγουμε για να τον έχω στην καψούρα» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος διηγούμενος το περιστατικό στην εφημερίδα «News».

Περιέγραψε και διάφορα ενσταντανέ που του έχουν συμβεί με την Άντζελα Δημητρίου: «Γκρεμίζει την Ελλάδα με το "Εσύ τι λες", είναι Καρναβάλι στην Πάτρα και η Άντζελα θα εμφανιστεί σε ένα κέντρο με 3.000 κόσμο. Μου λέει μια φίλη μου, σαΐνι στις φάρσες, "ντύσου Άντζελα να πάμε". Μπαίνω στο μαγαζί που έχουν χορό οι ανθοπώλες και φοράω μίνι μαύρο με μανσέτα λευκή και γιακά λευκό. Ο κόσμος δεν είναι μασκαρεμένος. Με περνάνε για την Άντζελα. Έρχεται ο πρόεδρος και μου λέει ότι θέλει να με δει στο καμαρίνι της η Άντζελα. Μόλις με βλέπει μου λέει: "Έχεις χοντρά πόδια πρέπει να αδυνατίσεις". Θεά. Με παροτρύνει να τραγουδήσω για δέκα λεπτά. Βγαίνω σε 3.000 κόσμο, ίδια Άντζελα, πέφτει το μαγαζί. Τελειώνω και έρχεται μια κοπέλα και μου δίνει μια ανθοδέσμη νομίζοντας ότι είμαι η Δημητρίου. Βλέπω την Άντζελα στην κουίντα να καπνίζει και να με παρακολουθεί. "Έτσι κάνω εγώ;". Καπάκι ντυμένος Άντζελα τραγούδησα Καζαντζίδη. Έκαψα τον εγκέφαλο του κόσμου!».

Μίλησε ακόμα και για το πως πέρασε στον στρατό: «Υπέροχα. Είπα στον διοικητή μου ότι κάνω μιμήσεις και μου ζήτησε να κάνω μερικές στη Βραδιά του Οπλίτη. Γίνεται χαμός. Δεν φύλαξα ποτέ σκοπιά, παρόλο που δεν ήμουν Ι5», αλλά και στην περίοδο που ήθελε να γίνει γυμναστής: «Μεγάλο μου πρότυπο η Νάντια Κομανέτσι. Στο καμαρίνι μου έχω πάντα φωτογραφία της».

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου


Κάθε Σαββατοκύριακο, η Νταϊάν Κόχυλα μας δείχνει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο βλέπουμε αλλά και μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε. 

Tο Σάββατο 6 Απριλίου, η Νταϊάν εκμυστηρεύεται πόσο πολύ της αρέσουν τα παντζάρια τα οποία καθαρίζει προσεκτικά στην κουζίνα για να τα μαγειρέψει. Στη συνέχεια, ξεκινάει τη μαγειρική της χρησιμοποιώντας ρύζι και σπανάκι. Το μενού περιλαμβάνει ριζότο με ραπανάκια και ψημένα παντζάρια και ψάρι ποσέ στον φούρνο με ελαιόλαδο. Η Νταϊάν βάζει τον μπακαλιάρο στον φούρνο και όταν ο γιος της, της ζητάει να συνοδέψει το ψάρι με τηγανιτές πατάτες εκείνη δεν του χαλάει το χατίρι.

Δυο φίλες της Νταϊάν, οι οποίες πρέπει να ετοιμάσουν ένα δείπνο, καταφθάνουν στο σπίτι της για να της ζητήσουν τις συμβουλές της. Αφού πιουν τον καφέ τους, οι γυναίκες περνούν στην κουζίνα και επιδίδονται στη μαγειρική. Τα πιάτα που τους προτείνει η Νταϊάν είναι σουφλέ φέτας με μαστίχα και πιπεριές Φλωρίνης αλλά και εξοχικό. Οι φίλες της Νταϊάν μένουν ικανοποιημένες από τις μαγειρικές προτάσεις και ευχαριστούν τη φίλη τους για την πολύτιμη βοήθειά της.

Την Κυριακή 7 Απριλίου, η Νταϊάν ετοιμάζει μια συνταγή που είχε δοκιμάσει σε ένα ταξίδι με τον άνδρα της τον Βασίλη, στα Βαρδουνοχώρια της Πελοποννήσου, κοτόπουλο Μπαρδουνίωτικο, το οποίο σερβίρει με φέτα αλλά και μανιταρόπιτα Νυμφαίου.

Η Νταϊάν έχει παρέα στο σπίτι της, την κουμπάρα της Λίζυ. Αφού της σερβίρει ένα ποτήρι κρασί και ετοιμάσει ένα γρήγορο σνακ, η Νταϊάν ξεκινάει να μαγειρεύει μια γνωστή ιταλική συνταγή, ραγού αλά Ναπολιτάνα. Όταν βράζει τα ζυμαρικά στην κουζίνα, εμφανίζεται ο σύζυγός της, ο Βασίλης, ο οποίος βλέποντας ότι η Νταϊάν έχει μαγειρέψει κρέας αποφασίζει να ετοιμάσει μια δική του συνταγή με σολομό η οποία κερδίζει τις εντυπώσεις.

Τι  θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Τράκαρε ο Θέμης Γεωργαντάς και τα "χώνει" σε... γυναίκα!

Ο παρουσιαστής που είχε τροχαίο ατύχημα περιέγραψε ο ίδιος τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη, ενώ "φωτογράφισε" γεμάτος αγανάκτηση και την... υπεύθυνη της σύγκρουσης που ήταν μία απρόσεκτη γυναίκα...

ΒΙΝΤΕΟ - Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Τόμας




Ο Τόμας Πρωτόπαπας, για 20η ημέρα, δίνει τη δική του μάχη στην μονάδα εντατικής θεραπείας. 
Ο αγώνας του έχει συγκινήσει τον κόσμο, που στέλνει τα δικά του μηνύματα συμπαράστασης και προσεύχεται μαζί με την οικογένειά του για ένα θαύμα...
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Νότη Σφακιανάκη

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που παρουσιάζει τον Νότη Σφακιανάκη να χαιρετά ναζιστικά επάνω στην πίστα. 

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο YouTube τον Ιανουάριο του 2012 (αρχικά είχε κυκλοφορήσει στο ίντερνετ ως νέο βίντεο).

Ο ναζιστικός χαιρετισμός (3:00') έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου καθώς γίνεται μεγάλη συζήτηση για το άν είναι επικριτική ή όχι.

BINTEO- Μπαλατσινού: O φθόνος στην Ελλάδα δεν έχει ανάπαυση...


"Ο φθόνος στην Ελλάδα δεν έχει ανάπαυση. Είτε είσαι πάνω είτε είσαι κάτω" σχολιάζει η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Life Magazine" και συμπληρώνει: "οι περισσότεροι άνθρωποι αρέσκονται να ενώνουν τα πράγματα μέσω της παράνοιας και όχι της αλήθειας".
 Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη":

Enhanced by Zemanta

Σπάνιο ντοκουμέντο - Η αστυνομική ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη [εικόνες]


Eνα σπάνιο ντοκουμέντο, η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη που είχε εκδοθεί το 1963 ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δίνοντας μια απάντησε στο ερώτημα που απασχολούσε τους... κακεντρεχείς της εποχής της: Πόσα χρόνια κρύβει.

Όσο ζούσε κατά περιόδους φούντωνε η συζήτηση για το πόσο χρονών είναι. Η απάντηση έρχεται πολλά χρόνια μετά το θάνατό της μέσω αυτού του ντοκουμέντου που δημοσιεύει το Queen: Μόλις τρία χρόνια.  Αν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε γεννηθεί το 1934 στην ταυτότητά της αυτή που είχε εκδοθεί το 1963 αναγραφόταν ως χρονιά γέννησης το 1937.

Η ταυτότητα της είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και στην πίσω όψη ανέγραφε τα εξής στοιχεία:

Επώνυμο: Βουγιουκλάκη
Ονομα: Αλίκη
Ημερομνηνία Γέννησης: 20-7-1937
Τόπος γέννησης:Μαρούσι Αττικής
Κάτοικος: Αθήνα - Δημητρίου Σούτσου 7
Υψος: 1.68
Σχήμα προσώπου: Ωοειδές
Χρώμα ματιών: Καστανά.
Ονομα πατρός: Ιωάννης
Ονομα μητρός:Αιμιλία
Πατρώνυμο:Κουμουνδούρου
Επάγγελμα: Ηθοποιός
Θρήσκευμα: Χριστιανή ορθόδοξη


Πηγή:  | iefimerida.gr

Η σούπερ σέξι εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη


Η σημερινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη αποτελεί μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της όμορφης παρουσιάστριας.

 Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, έχει χάσει μερικά κιλάκια και όπως είναι φυσικό τα ρούχα δείχνουν πολύ πιο ωραία πάνω της!

Πάντως δυο κιλά πάνω, δυο κιλά κάτω η Ελένη είναι πάντα σέξι! Όσο για τα μαλλιά της; Έκανε έναν εκπληκτικό κότσο!

Δείτε photo:


Ρένια Λουϊζίδου: «Ο ΑΝΤ1 έχει όλη την καλή πρόθεση να βρεθεί λύση για το Αμάρτημα της μητρός μου»!


Το «Αμάρτημα της μητρός μου» έπεσε «θύμα» της οικονομικής κρίσης και σταμάτησε άδοξα.

Η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε ότι ο ΑΝΤ1 έχει όλη την καλή πρόθεση να βοηθήσει προκειμένου να βρεθεί λύση.

«Η πρόθεση του σταθμού είναι να συνεχιστεί το σίριαλ για κάποια επεισόδια έτσι ώστε να μάθουμε τι έγινε. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον σταθμό αλλά δεν ξέρω που έχουν καταλήξει», είπε η ηθοποιός.

Αποστόλου: "Ο Σεργιανόπουλος είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν"


Μετά την συγκλονιστική κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Νίκου Σεργιανόπουλου, με αφορμή τη δίκη για τη δολοφονία του ηθοποιού. Ο γνωστός σεναριογράφος μιλάει με ειλικρίνεια που σοκάρει για τον φίλο του και συνεργάτη καθώς ήταν από εκείνους που πήγε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Δημ. Αποστόλου με το Ν. Σεργιανόπουλο
“Πήγα, είδα, κατάλαβα περισσότερα από όσα έπρεπε και σηκώθηκα κι έφυγα”, είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αφήνοντας αμφιβολίες για το αν όντως δολοφόνος του Νίκου είναι ο Γεωργιανός που φυλακίστηκε και κατηγορείται.

“Πιστεύω ότι τα έχουν φορτώσει όλα σ’ αυτόν τον τυπάκο. Δεν ξέρω αν είναι ή όχι ο δολοφόνος. Από ότι είχα ακούσει και δει το έγκλημα παραήταν βίαιο για έναν τέτοιο χαχόλο τύπο. Πιστεύω ότι κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω, δεν με ενδιαφέρει να τα ψάξω και ούτε νομίζω ότι θα τα ψάξει και κανείς”, συνέχισε στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο ηθοποιός ήταν μια βασανισμένη ψυχή: “Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι αυτή η ψυχούλα που έφυγε, η οποία ήταν πολύ βασανισμένη. Ο Νίκος είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν, τον θάψαμε εκείνη την ημέρα. Ήταν μια πολύ… καταραμένη ψυχή, αλλά με την ποιητική έννοια του Μπωντλέρ. Πιστεύω ότι κάπου εκεί στην εφηβεία που του είχε βγει η ιδιαιτερότητά του και έφαγε πάρα πολλή βία για να βγει από μέσα του, λες και είναι ένα κουσούρι, ένα κακό σπυρί που σπάει και καθαρίζει το δέρμα, κάπου εκεί λοιπόν τον είχαν σκοτώσει. Απλώς τον θάψαμε στα 46 μετά.”

Γρηγόρης Αρναούτογλου- Κατερίνα Κόκλα: Καυτά φιλιά σε ρομαντικό σκηνικό! Δείτε photo


O Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που δεν κρύβει τον έρωτα του. Πριν λίγες ημέρες βρέθηκαν στα Τρίκαλα Κορινθίας και εκεί ο φακός του περιοδικού Hello τους  απαθανάτισε να ανταλλάσσουν καυτά, γεμάτα πάθος, φιλιά στη μέση του δρόμου. Όλη την ώρα περπατούσαν χέρι χέρι!

Το ερωτευμένο ζευγάρι αναχώρησε από την Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής, έχοντας στη συντροφιά του δυο ακόμα φιλικά ζευγάρια. Ενθουσιασμένοι από την ιδιαίτερη ομορφιά του τοπίου με τα πλατάνια, τις καρυδιές και τις καστανιές να κυριαρχούν, ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ξεκουράστηκαν και γέμισαν τις μπαταρίες τους.

Ο ήχος από τα τρεχούμενα νερά, τους συντρόφευε όλη τη μέρα και η άπλετη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο τους μάγεψε.

Ο "ταχυδρόμος" του "Πάμε Πακέτο" εγκαταλείπει τη Βίκυ Χατζηβασιλείου...


Είναι αυτός που ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου εδώ και αρκετά χρόνια για να παραδώσει τα πακέτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου. 

Στην επιστροφή του, ενημερώνει τον εκάστοτε αποστολέα του πακέτου, αν ο παραλήπτης δέχθηκε την πρόσκληση να έρθει στο studio ή όχι. Όλα αυτά όμως, φαίνεται πως θα περάσουν στο παρελθόν.

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος εγκαταλείπει την Βίκυ Χατζηβασιλείου γιατί μεταναστεύει στην Αυστραλία! Όπως γράφει, το περιοδικό TV MENU, ο ταχυδρόμος του Πάμε Πακέτο παντρεύτηκε πριν έξι μήνες, αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και στις αρχές καλοκαιριού θα φύγει από την Ελλάδα.

ΦΩΤΟ- Παντρεύτηκε ο Διαμαντίδης


Στις 12 το μεσημέρι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η αγαπημένη του Βερίνα Χιώτη ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου. Το γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Φωκιανός  ενώ παρόντες στο μυστήριο ήταν μόνο λίγοι συγγενείς και φίλοι.

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο δημαρχείο και ήταν ντυμένο απλά. Ο γαμπρός φορούσε τζιν παντελόνι και πουκάμισο ενώ η νύφη ήρθε με κολάν και ριχτή μπλούζα που ωστόσο δεν έκρυβε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Μετά τον γάμο οι νεόνυμφοι άνοιξαν σαμπάνια και κέρασαν γλυκά.

Ευχόμαστε στα παιδιά κάθε ευτυχία και με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους!



Πηγή: thessi.gr

Συγκλονιστικές εικόνες: Πήγαν να πνιγούν ο γιος και οι δυο νταντάδες της Heidi Klum!



Όπως είναι γνωστό, ο γιος και οι δυο νταντάδες της Heidi Klum παραλίγο να πνιγούν. Σήμερα λοιπόν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το εν λόγω δυσάρεστο γεγονός!

Το μοντέλο μαζί με τον αγαπημένο της και τα παιδιά της κάνουν διακοπές του Πάσχα στη Χαβάη. Κάποια στιγμή την ώρα που ήταν στην θάλασσα η Heidi αντιλήφθηκε ότι ο γιος της και οι δυο νταντάδες παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Αμέσως όρμησε στη μανιασμένη θάλασσα για να τους σώσει. Μόλις πήρε είδηση τι συμβαίνει και ο αγαπημένος της, ο οποίος είναι και σωματοφύλακάς της, ο Martin Kristen μπήκε αμέσως στη θάλασσα και άρπαξε τις νταντάδες και τον μικρό!

Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, οι νταντάδες ούτε να αναπνεύσουν δεν μπορούσαν... Ευτυχώς, χάρη στην άμεση επέμβαση του ζευγαριού, οι διακοπές δεν εξελίχθηκαν σε τραγωδία!


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...