Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Κατερίνα Καινούργιου: Σέξι με μαγιό και σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της

Νέος κύκλος στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ...

Η παρουσιάστρια η οποία έχασε οκτώ ολόκληρα κιλά και είναι σε πολύ καλή φόρμα, είναι πολύ ερωτευμένη με τον εδώ και πέντε μήνες σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και μαζί δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους. το ζευγάρι βρέθηκε από την Παρασκευή στη Μύκονο, αγαπημένο νησί και των δύο και φυσικά επιδόθηκαν σε βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα, η Κατερίνα πόζαρε με την αδελφή του αγαπημένου της Αφροδίτη με μαγιό και πιο σέξι από ποτέ ξαπλωμένη σε ξαπλώστρα. Και ύστερα, τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις ανέβασε στα social media, θέλοντας να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε στιγμιότυπα από τη μίνι απόδρασή της στο νησί των Ανέμων...



Σοκ! Σφαίρες στο σπίτι του Αλέξανδρου Ρήγα

Ο Αλέξανδρος Ρήγας τη Δευτέρα το βράδυ φτάνοντας σπίτι του τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρήκε κάτω από χαλί της εξώπορτάς του μερικές σφαίρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews» ο Αλέξανδρος Ρήγας τρομοκρατημένος απευθύνθηκε στην αστυνομία εξηγώντας ότι δεν έχει με κανέναν ανοιχτούς λογαριασμούς. Τόσο η αστυνομία όσο και οι φίλοι του θεωρούν ότι μπορεί απλά να είναι τυχαίο το γεγονός.

Θυμάστε την Εσμεράλντα;; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!


Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από τότε που γυρίστηκε η Εσμεράλντα! 

Ποιος όμως μπορεί να ξεχάσει την γοητευτική Leticia Calderon, η οποία υποδύθηκε την Εσμεράλντα; 

Η ηθοποιός είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την παρουσία της! 

Τότε ήταν μία γοητευτική καστανή γυναίκα με πλούσια μακριά μαλλιά... σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτε την Εσμεράλντα!

Τώρα στα 44 της χρόνια, η Leticia Calderon έχει πλατινέ μαλλί και όπως μπορείτε να δείτε σίγουρα έχει κάνει κάποιες μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπό της, αφού δεν κουνιέται τίποτε!

Πραγματικά αγνώριστη!


Κώστας Μαρτάκης: Δείτε ποια του έχει «κλέψει» την καρδιά

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι «τρελαμένος» μαζί της! Της έχει αδυναμία γι’ αυτό και πόσταρε φωτογραφία τους στο Instagram.

Ο τραγουδιστής «ανέβασε» μία τρυφερή φωτογραφία που απεικονίζει τον ίδιο μαζί με την ανιψιά του Σήλια, κόρη της αδερφής του.

Οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι στον καναπέ και η μικρούλα κάθεται στην αγκαλιά του! Φαίνεται πως ο ένας έχει αδυναμία στον άλλον και περνούν αρκετό χρόνο μαζί! Να αναφέρουμε πως σε συνέντευξή του στο παρελθόν έχει δηλώσει «είναι ο έρωτας της ζωής μου».


Τελος η Λαμπίρη από το STAR

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποτελεί ήδη παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό Star. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από πολλά χρόνια θητείας στο συγκεκριμένο κανάλι, αποχαιρετά φίλους και συναδέλφους μετά από το διαζύγιο που αποφασίστηκε από κοινού ανάμεσα στην ίδια και το κανάλι 

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το κανάλι

Νίκος Μουτσινάς: Το νέο συμβόλαιο…ο γάμος και το… παιδί!

Η ομάδα του Δέστε τους ολοκλήρωσε για μια.. ακόμη χρονιά την συνεργασία της με τον Alpha και όπως μαθαίνω τα δεδομένα είναι πολύ καλά. Ο σταθμός θέλει επιδιώκει να κρατήσει τον απογευματινό κορμό του προγράμματος και σε αυτό το πλαίσιο οι συζητήσεις είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, ωστόσο αναμένεται να γίνει κι αυτό το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Στα προσωπικά του τώρα ο Νίκος συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Μετά την είδηση του καλοκαιριού ότι το αγόρι είναι ερωτευμένο με εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, νέες πληροφορίες τον θέλουν πλέον να έχει αποφασίσει να παντρευτεί μαζί της αλλά και να θέλει σαν τρελός ν΄αποκτήσει παιδί.

Αυτή η συναισθηματική…συμφωνία ακούγεται ότι θα λάβει χώρα μετά το καλοκαίρι με τον Μουτσινά να δηλώνει ευτυχισμένος όσο ποτέ άλλοτε…

Γιατί Χριστέ μου; Δείτε την Κατερίνα Στικούδη με… πλατινέ μαλλί! [photo]


Ναι… κίτρινο! Που πας με το κίτρινο μαλλί Κατερίνα Στικούδη; 

Που πήγε η καστανή (και ανέμελη) χαίτη σου; 

Οkay ναι να το δεχθώ κάνεις γύρισμα αλλά κίτρινο κουκλίτσα μου; 

Άμα σώνει και ντε θέλεις ξανθό… κάνε ένα Τζούλια (άσπρο καμένο) να πάει στα κομμάτια!

Τόμας Πρωτόπαπας: Η κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του


Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου η οικογένεια του αδικοχαμένου Τόμας Πρωτόπαπας. 

Μαζί με την οικογένειά του όμως από το πλευρό του, όσο καιρό βρισκόταν στην εντατική δεν έλειψε ποτέ, το κορίτσι του, η Ιωάννα Ζεμπερλίγκου.

Η Ιωάννα όλο αυτόν τον καιρό δεν έχει μιλήσει ποτέ αλλά δέχεται την αμέριστη αγάπη όλου του κόσμου που συγκινήθηκε με την τραγική κατάληξη που είχε ο Τόμας.


«Εκαψε» τον Ρονάλντο η Ριάνα - Φούντωσε τις φήμες για τη σεξουαλικότητα του ποδοσφαιριστή

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ρονάλντο μετά τις καυτές δηλώσεις της καλής του φίλης Ριάνα, η οποία με μία απρόσεκτη (ή δηκτική;) δήλωσή της σε γνωστό περιοδικό αναζωπύρωσε τις φήμες που θέλουν το άσσο των γηπέδων να είναι ομοφυλόφιλος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό Vanitatis, όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η τραγουδίστρια απάντησε ευθαρσώς «Έχω πολλούς φίλους γκέι και σέβομαι την σεξουαλική διαφορετικότητα» κυριολεκτικά καίγοντας τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται αντιμέτωπος με φήμες που αμφισβητούν εμφανώς την ετεροφυλοφιλία του.


Γιατί κλειδαμπαρώθηκε σπίτι με το μωρό της η Καρντάσιαν;

Η Κιμ Καρντάσιαν μας έχει συνηθίσει σε αμέτρητες δημόσιες εμφανίσεις, προβάλλοντας την προσωπική της ζωή με κάθε τρόπο. Ετσι είναι φυσικό να προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι από τότε που γέννησε κλειδώθηκε σπίτι της με το μωρό.

Για ποιο λόγο λοιπόν η Κιμ κλείστηκε σπίτι και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας απο τις 15 Ιουνίου που γέννησε;

Πηγή από το περιβάλλον της, υποστηρίζει ότι η Κιμ θα παραμείνει κρυμμένη τουλάχιστον μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Η 32χρονη Κιμ, σύμφωνα με την αρμενική παράδοση μετά τη γέννα θα παραμείνει στο σπίτι για 40 ημέρες κατά τις οποίες μόνο οι συγγενείς επιτρέπεται να δουν το μωρό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή και η αδελφή της Κιμ, Κάρτνεϊ φαίνεται πως ακολούθησε την ίδια παράδοση και με τα δικά της παιδιά Μέισον και Πενέλοπε.

Το έθιμο αυτό δε γίνεται μόνο για θρησκευτικούς σκοπούς, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι έχει οφέλη για την υγεία του νεογέννητου, αφού εάν το μωρό - σε αυτή την περίπτωση, η Νόρι - παραμένει σε εσωτερικούς χώρους για 40 ημέρες δεν εκτίθεται σε βακτήρια έξω από το σπίτι.

Ωστόσο υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που κρύβεται η Κιμ, αφού μαζί με τη φροντίδα του μωρού της έχει αναλάβει και την δική της φροντίδα, ώστε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επιστρέψει στη δημοσιότητα αδύνατη και ανανεωμένη.



Η νυν του Κρις Μπράουν «κράζει»την πρώην: Εχασε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας η Καρους Τραν

Το σέξι βίντεο που ανέβασε η Ριάνα και στο οποίο χορεύει στους ρυθμούς του καινούργιου τραγουδιού του Ντρέικ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο κοινό, ωστόσο η Καρούς Τραν δεν κρατήθηκε και έριξε τη χολή της.

Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λένε και αυτό σίγουρα το ξέρει καλά η νέα κοπέλα του Κρις Μπράουν, η οποία φρόντισε να σχολιάσει δημόσια και όχι ιδιαίτερα κολακευτικά το βίντεο που ανέβασε η Ριάνα στο Instagram στο οποίο χορεύει στους ρυθμούς τραγουδιού του Ντρέικ (ο οποίος είναι επίσης πρώην της και μεγάλος αντίζηλος του Μπράουν)

Η 25χρονη Καρους Τραν σχολίασε ότι το βίντεο (το οποίο απέσπασε εκατομμύρια θετικά σχόλια από την πρώτη κιόλας μέρα) είναι μία απελπισμένη προσπάθεια της Ριάνα για προσοχή και συμπλήρωσε ότι ήταν αηδιαστικό και ακαλαίσθητο, ενώ υποστήριξε ότι και ο Κρις Μπράουν το βρήκε απεχθές.

Η Ριάνα βέβαια, σε αντίθεση με την Τραν, σίγουρα δεν έχει ανάγκη από προσοχή, αφού η καριέρα της (η οποία έχει εκτοξευθεί στα αστέρια από τότε που χώρισε με τον Μπράουν) μιλάει από μόνη της. Παράλληλα, πηγή κοντά στη Ριάνα δηλώνει ότι η τραγουδίστρια δεν το έκανε με κακή πρόθεση και σίγουρα όχι για να παρεξηγηθεί κανείς, αφού ανέκαθεν τηρούσε μία πολύ ευγενική και ανώτερη στάση απέναντι στον Μπράουν και τη νέα του σχέση μετά τον χωρισμό τους.


Αποκαλύφθηκε η αλήθεια: Τι οδήγησε στον οριστικό χωρισμό Πάτινσον - Στιούαρτ

Ο δεύτερος και κατά τα φαινόμενα οριστικός χωρισμός του Ρόμπερτ Πάτινσον με την Κριστεν Στιούαρτ τάραξε τα νερά του Χόλιγουντ, ωστόσο μέχρι σήμερα ο λόγος δεν είχε βγει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι, ο Πάτινσον ουσιαστικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ την απιστία της Στιούαρτ και τη σχέση της με τον Ρούπερτ Σάντερς καθώς και το ρεζιλίκι για τον τρόπο με τον οποίο μαθεύτηκε η «ατασθαλία» της αυτή.

Μάλιστα η πηγή υποστηρίζει ότι ο Πάτινσον είχε κυριευθεί από παράνοια ότι η Στιούαρτ θα τον απατήσει ξανά, με αποτέλεσμα οι καυγάδες τους να γίνουν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, γεγονός που έφερε τη ρίξη στη σχέση τους


Αν και απροσδόκητος ο θάνατός του, ο «αγαθός γίγαντας» Τζέιμς Γκαντολφίνι είχε ήδη έτοιμη τη διαθήκη του

Τελικά, περισσότερο αγαπητός απ' όσο αναμενόταν ήταν ο εμβληματικός «μαφιόζος» πρωταγωνιστής της πολυβραβευμένης σειράς «The Sopranos», Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος «έφυγε» προσφάτως και εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, ενώ έκανε διακοπές στην Ιταλία με τον 13χρονο γιο του Μάικλ.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι παρά το απροσδόκητο του θανάτου, ο περίφημος «Τόνι Σοπράνο» είχε ήδη ετοιμάσει λεπτομερώς τη διαθήκη του και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες: συγκεκριμένα, στις 19 Δεκεμβρίου 2012.

Σύμφωνα με τη διαθήκη του που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν, το μεγαλύτερο μέρος της ύψους 70 εκ. δολαρίων περιουσίας του το αφήνει στα δύο παιδιά του, τον 13χρονο Μάικλ και την 8 μηνών Λιλιάνα Ρουθ καθώς και στη γυναίκα του.

Το ποσό θα περιέλθει στον Μάικλ μόλις γίνει 21 ετών και θα το μοιραστεί με την ετεροθαλή αδελφή του όταν εκείνη γίνει 25 ετών.

Μερίδιο θα λάβουν επίσης η χήρα του Ντέμπορα Λιν, οι δύο αδελφές του, ενώ από 200.000 δολάρια θα πάρουν ο προσωπικός βοηθός και η γραμματέας του.

Η κληρονομιά ζητά από τα δύο αδέλφια να διατηρήσουν και να μοιραστούν την περιουσία μέσα στην οικογένεια Γκαντολφίνι όσο το δυνατόν περισσότερο.


Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πολύ γνωστή τραγουδίστρια…



Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια, με μεγάλες επιτυχίες και φανατικό κοινό παρά το νεαρό της ηλικίας της. 

Γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1983 και μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στο θέατρο, καθώς είναι η μοναχοκόρη δύο πολύ σημαντικών καλλιτεχνών.
Ο λόγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία ανέβασε την φωτογραφία αυτή στον λογαριασμό της σε social media. Κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την “οικογενειακή παράδοση” και έτσι από πολύ μικρή συμμετείχε σε παιδικές παραστάσεις, ενώ τραγουδούσε και σε δίσκους με παιδικά τραγούδια.

Η ίδια, πλέον, μετρά αρκετά χρόνια αυτόνομης πορείας στον χώρο του τραγουδιού, με σημαντικές συνεργασίες και σπουδαία τραγούδια στο ενεργητικό της.

Δείτε την Αγγελική Δαλιάνη με μαγιό!

Σε pin up girl μεταμορφώθηκε η Αγγελική Δαλιάνη κάνοντας φωτογράφιση για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού.


Είναι ίσως η μοναδική φορά που βλέπουμε την ηθοποιό να φωτογραφίζεται με μαγιό και πολύ girly αξεσουάρ!

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία η Αγγελική έχει ένα κορμί «λαμπάδα» και μάλιστα, όπως η ίδια εξομολογήθηκε, διατηρεί την γραμμή της χωρίς να χρειαστεί να κάνει δίαιτα ή πρόγραμμα γυμναστικής ενώ είναι επιρρεπής και σε μικρές καθημερινές «γουρουνίες» αλλά, όπως δήλωσε, τις κάνει με μέτρο!

Όσο για την φωτογράφιση, η ίδια είπε στο περιοδικό You: «Ποτέ κανείς δεν με φαντάστηκε σαν pin up girl, ούτε εγώ! Τελικά δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα σε αυτή τη ζωή».

Δείτε την πανέμορφη αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς


Ο πρώην μπασκετμπολίστας , Μπάνε Πρέλεβιτς δεν έχει μόνο μια κούκλα κόρη, την Άννα, που όλοι την γνωρίζουμε ως παρουσιάστρια και μοντέλο, αλλά και την Τέα! 

Οι δύο αδερφές είναι πολύ αγαπημένες και η Άννα είναι πολύ περήφανη για την μικρή της αδερφή!

Έτσι, ανέβασε μια φωτογραφία της αδερφής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: “I love her!! My sister Τea”.

Δείτε τη φωτογραφία:


Γιώργος Κιμούλης: “Δεν φωτογραφίζομαι ποτέ με πολιτικούς, εκτός αν τους… παντρεύομαι!”

Γνωστός για την ευφυΐα και το ιδιαίτερο χιούμορ του, ο Γιώργος Κιμούλης αποστόμωσε τους πάντες για μία ακόμα φορά. 

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης στον λογαριασμό του στο facebook, ο μεγάλος πρωταγωνιστής είπε στα καμαρίνια του θεάτρου της Επιδαύρου μετά το τέλος της παράστασης “Μήδεια”, όταν οι φωτογράφοι προσπάθησαν να τον απαθανατίσουν με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, “Δεν φωτογραφίζομαι ποτέ με πολιτικούς, εκτός αν τους… παντρεύομαι!”.


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε ξανθός [εικόνα]

 
Η τέχνη απαιτεί διάφορες θυσίες κι ο καλλιτέχνης οφείλει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του εκάστοτε ρόλου του. Ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση κι από τη στιγμή που έχει κάνει... στροφή στο θέατρο, έπρεπε να αλλάξει το look του.


Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Διόνυσο στην παράσταση της τραγωδίας «Βάκχες» του Ευριπίδη και για τις ανάγκες της παράστασης έβαψε τα μαλλιά του ξανθά κι ανέβασε την φωτογραφία πειστήριο της αλλαγής στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.


 Η επίσημη πρεμιέρα θα δοθεί στο Φεστιβάλ Φιλίππων, στις 13 και 14 Ιουλίου και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο ίδρυμα «ΕΠΛΙΔΑ»


ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: Στο νοσοκομείο η γυναίκα του Φερεντίνου

Η Σοφία Παυλίδου, σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου μπήκε στο νοσοκομείο. Ο λόγος;

Η ηθοποιός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με το nocomments, η Σοφία υποβλήθηκε επιτυχώς σε αρθροσκόπηση γονάτου, σε ιδιωτική κλινική. Φυσικά, διαρκώς στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της Χρήστος Φερεντίνος.

Η "αποκαλυπτική" εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη!



Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση σήμερα στην εκπομπή της! 

Η παρουσιάστρια φορούσε... μια μακριά φούστα στα χρώματα του άσπρου-γκρι και ένα μπουστάκι σε γηϊνες αποχρώσεις με κρεμαστές φουντίτσες που άφηνε ακάλυπτους του γραμμωμένους κοιλιακούς της! 

Η Ελεονώρα, τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην γυμναστική, κάνοντας στίβο,σερφ, θαλάσσιο και χειμερινό σκι! Αμέσως μετά την εμφάνιση της στο πλατό της εκπομπής, τα επιφωνήματα θαυμασμού από τους συναδέλφους της , ήταν πάρα πολλά!

Δείτε την Ελεονώρα Μελέτη:



Αναγνωρίζετε τον Έλληνα ηθοποιό που παίζει στη σειρά «Βοργίες» με τον Τζέρεμι Άιρονς;

 
Ο νεαρός Έλληνας ηθοποιός παίζει έναν χαρακτηριστικό ρόλο στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Βοργίες» με πρωταγωνιστή τον Τζέρεμι Αϊρονς.

Ο λόγος για τον... Προμηθέα Αλειφερόπουλο, ο οποίος είναι ανιψιός της Μαρίας Αλιφέρη.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Προμηθέας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Αγγλίδα Τζίνα Τζέι, η οποία είναι υπεύθυνη για το κάστινγκ μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, και του πρότεινε έναν ρόλο σε μια ξένη ταινία που θα γυριζόταν στην Κωνσταντινούπολη με πρωταγωνιστές τους Βίγκο Μόρτενσεν και Κίρστεν Ντανστ και έτσι έγινε!


Αργότερα, η ίδια του πρότεινε έναν ρόλο στον τρίτο κύκλο της σειράς «Βοργίες»,που γυρίστηκε τον χειμώνα και ήδη προβάλλεται στις ΗΠΑ. Στη σειρά ο Promitheas Aleifer υποδύεται τον Ρομπέρτο Ορσίνι, έναν από τους κακομαθημένους πλούσιους Ιταλούς ευγενείς που συμμετέχουν στη συνωμοσία εναντίον του Πάπα. Τα γυρίσματα έγιναν στη Βουδαπέστη και στη σειρά πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Τζέρεμι Αϊρονς.


Συνελήφθη και πάλι η Νότα Γαβαλά -Aφέθηκε αμέσως ελεύθερη

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νότα Γαβαλά, αδελφή του Λάκη Γαβαλά συνελήφθη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 1.561.559,87 ευρώ.

Συνελήφθη εκ νέου η Νότα Γαβαλά αδελφή του γνωστού σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση της, για μη καταβολή οφειλών προς το δημόσιο.

Η οικονομική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα κατά την οποία συνελήφθησαν από προχθές (3-7-2013) μέχρι και σήμερα (5-7-2013), σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ένδεκα άτομα για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο, αναφέρει ο enikos.

Ολόκληρο το δελτίο:

«Συνελήφθη στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Ερυθραίας, 51χρονη ημεδαπή, εντεταλμένη σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 1.561.559,87 ευρώ», με τον ιστότοπο να υποστηρίζει πως πρόκειται για την αδελφή του Λάκη Γαβαλά.

Χρήστος Βαλαβανίδης: «Όταν μου έγινε η πρόταση για την διαφήμιση ήμουν στο νοσοκομείο»

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης υποδύεται τον «Άγιο Πέτρο» σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας.

Ο ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας και ξαφνιάζει ευχάριστα σε αυτόν τον ρόλο. «Όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα υποβληθεί σε εγχείρηση προστάτη, αυτή που κάνουν όλα τα παλικάρια της ηλικίας μου. Αυτός ο ρόλος ήρθε σαν ευλογία σε μια στιγμή που είχα μεγάλη οικονομική ανάγκη», δήλωσε στη real και συνέχισε: «Είμαι συνταξιούχος με όλες τις επιπτώσεις της κρίσης. Όπως στους περισσότερους , έχει κοπεί κατά πολύ η σύνταξή μου. Ήταν μια μεγάλη και ουσιαστική ένεση».


Λήστεψαν την Μενεγάκη στην Άνδρο; Τι απαντά η ίδια!

Ληστές λέγεται πως έβαλαν στο μάτι την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο στην Άνδρο, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, το οποίο η παρουσιάστρια σχολίασε μέσω του Twitter.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο ζευγάρι, στη Χώρα του νησιού, και τους πήραν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Η είδηση έφτασε στην Ελένη μέσω των social media και η ίδια φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αν και αρχικά δεν έκρυψε την έκπληξή της.

«Δεν έχουμε κουνήσει από εδώ! Βλακείες λένε!», απάντησε η παρουσιάστρια σε follower που την ρώτησε αν ευσταθεί το δημοσίευμα.

Μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες beach volley κατέκτησε η...Βίκυ Χατζηβασιλείου (φωτό)

 
Δυο μετάλλια στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες της Πράγας κατάφερε να κερδίσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα το οποίο παρουσιάζει και σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Hello.


Ενώ και η ίδια η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία με τα «εσθονικά θηρία», όπως τα αποκαλεί, που χρειάστηκε να νικήσει προκειμένου να προκριθεί στον τελικό.


Παράλληλα ψηφίστηκε ως η καλύτερη παίκτρια στο North Area Circuit Beach Volleyball ενώ συνεχίζει, όπως κάθε καλοκαίρι, να κερδίζει τον «άτυπο» τίτλο του καλύτερου beach body.

Εθνικιστές κατά του.. Σάκη Ρουβά!


Ανενόχλητη συνεχίζει τη δράση της η οργάνωση Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστές. Μετά τους βανδαλισμούς σε γραφεία αριστερών οργανώσεων, οι νεοναζί της οργάνωσης έβαλαν στο στόχαστρο τον.. Σάκη Ρουβά!

Όπως γράφει σήμερα το ΒΗΜΑ η "οργάνωση στοχοποιεί τη θεατρική παράσταση «Βάκχες», μέσω κηρύγματος μίσους και προτροπής σε βία κατά των συντελεστών της. Στην παράσταση, που συμμετέχει ο ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς, παίρνουν μέρος Νιγηριανοί καλλιτέχνες που θα ερμηνεύουν τη ζωντανή μουσική με αφρικανικά κρουστά."
Enhanced by Zemanta

Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» κόπηκαν από Αγρίνιο και Πάτρα


Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες παραστάσεις του θεατρικού «Άντρες έτοιμοι για όλα» στους Δήμους Αγρινίου και Πατρών. Αιτία, το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές του μένουν επί σκηνής με το μαγιό. Ένας εξ αυτών, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί δημόσια για το γεγονός, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Προς Δήμο Πατρών και Αγρινίου (τα μέρη που μεγάλωσα). Ζούμε στο 2013! Κάθε μέρα εδώ και χρόνια βλέπουμε τα πάντα όλα μέσα από τις τηλεοράσεις. Από απευθείας δολοφονίες, βιασμούς, τσόντες μέχρι ό,τι δε θα μπορούσε κανένας να φανταστεί δύο δεκαετίες πριν. Και τώρα, το 2013, σας σοκάρει να δείτε πέντε άντρες με μαγιό;;; Αυτός ο ξεφτιλισμένος πουριτανισμός από πού βγαίνει;».

Ο ηθοποιός συνέχισε «Ένα από τα προβλήματα στον χώρο του πολιτισμού είναι ότι πάρα πολλοί δεν θα έπρεπε να ασχολούνται μαζί του γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν. Μεγαλύτερη ντροπή πρέπει να νιώθουν αυτοί παρά εγώ που εκθέτω αυτό το κολασμένο και αμαρτωλό μου σώμα βεβηλώνοντας τα ελληνικά θέατρα στη χώρα του Αριστοφάνη!».

Δείτε τον ηθοποιό Χάρη Σώζο μετά από καιρό με την πανέμορφη κορούλα του!


Στο θέατρο Ρεματιάς βρέθηκε ο φακός του entertv όπου εντόπισε τον ηθοποιό Χάρη Σώζο, μετά από καιρό, μαζί με... την όμορφη κορούλα του, να παρακολουθούν την παιδική παράσταση ο Ορέστης και ο σκύλος.


Γνωστή TV persona..."γιατρεύει" τις πληγές του χωρισμού στη Μύκονο! (Φωτογραφίες)


Κι οι χωρισμένοι έχουν... ψυχή! Η πασίγνωστη Ελληνίδα πήγε στη Μύκονο για να ξεπεράσει το χωρισμό, φορώντας αυτό το μικροσκοπικό μπικίνι! 

Αγαπημένος προορισμός των επωνύμων το νησί των Ανέμων .Ε

κεί σε μια απο τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου τα φλάς πέρνουν φωτιά και οι επώνυμοι απαθανατίζονται να ξεροψήνονται κάτω απο τον καυτό ήλιο.


Η Βίκυ Καγιά


Η Εύη Βατίδου

Χρήστος Χολίδης, Γιάννης Μανιάτης, Dj Rush

Βίκυ Καγιά

Κατερίνα Λάσπα-Τόνια Σωτηροπούλου-Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Χρήστος Χολίδης με το ζεύγος Μανιάτη ο οποίο έχει παντρέψει

Real.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...