Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Eurovision 2012: Η σέξι εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον τελικό [βίντεο]

Ξεσήκωσε το κοινό η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 57ο τελικό του ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, τόσο με τις φωνητικές τις ικανότητες της όσο και με το... χορό της!

Η σκηνή του  Crystal Hall πλυμμήρισε με τα ελληνικά χρώματα και τη σέξι παρουσία της  Ελευθερίας Ελευθερίου η οποία παρέσυρε το κοινό στο ρυθμό του τραγουδιού τηςμε το τραγούδι της «Aphrodisiac».

H Σίσσυ, η Κατερίνα και η Πόπη! Τι έκαναν οι τρεις κυρίες της τηλεόρασης χθες το βράδυ;

Οι τρεις κυρίες διασκέδασαν χθες σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από την χθεσινή της έξοδο στο Θάλασσα, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας.

Στην παρέα της φυσικά ο Παύλος Σταματόπουλος, αλλά και η κυρία του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στα διπλανά τραπέζια η "φωτορεπόρτερ" Σίσσυ ανακάλυψε και την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου που διασκέδαζε επίσης με την παρέα της.

Δες φωτογραφίες...



Γρ. Αρναούτογλου: Η Κατερίνα έκανε όμορφο τον κόσμο του

Αυτόν τον  Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν τον προλαβαίνουμε. 

 

Είναι ο ρέκορντμαν των ... ερώτων! 


Για πότε χώρισε από την ελληνοαμερικανίδα με τα κέικ της Κηφισιάς, για πότε βρήκε την καινούργια και για πότε ξαναερωτεύτηκε, αν τα μετρήσεις θα βγάλεις και ένα ρεκόρ  για το καθένα.

Το "καλό παιδί της Θεσσαλονίκης" βρήκε - λέει - την  Κατερίνα που έκανε όμορφο τον κόσμο του !

Ποια είναι η 30χρονη Κατερίνα από τη Νάξο που έκλεψε την καρδιά του δημοφιλούς παρουσιαστή; Όπως βλέπετε και στη φωτό είναι μια μελαχρινή με έντονα μάτια (και ας φορά γυαλιά στη φωτό) που λένε ότι γοήτευσαν τον Γρηγόρη.

Η Real Life που κυκλοφορεί αύριο γράφει πολλά και διάφορα και όλα προϊδεάζουν ότι οι παπαράτσι αυτό το καλοκαίρι μετά την Άχλα όπου κυνηγούν την Μενεγάκη θα στρατοπεδεύσουν στη Νάξο για νέα ενσταντανέ του Γρηγόρη μας....

Ελεωνόρα Ζουγανέλλη- Γιώργος Κιμούλης: Μόλις χώρισαν !

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλλη και ο Γιώργος Κιμούλης δεν πρόλαβανα καλά - καλά να γίνουν ζευγάρι και χώρισαν !

Τους τίτλους τέλους αναγγέλλει η εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί την Κυριακή και αναφέρεται στις ολέθριες σχέσεις του ηθοποιού και η λατρεία του για τις γυναίκες.

Πρόσφατα, στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της, η Ελεωνόρα ξέκοψε κάθε κουβέντα για τα προσωπικά της, ωστόσο, πόζα με τον ηθοποιό μέσα στο καμαρίνι της κυκλοφόρησε.

«Θα ήθελα να μην μιλήσω γι’ αυτό. Η προσωπική μου ζωή μέχρι σήμερα δεν έχει εκτεθεί και θα ήθελα πολύ να συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο», είπε η τραγουδίστρια.

Η τελευταία σχέση της Ελεωνόρας που έγινε γνωστή στο κοινό ήταν με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη, ενώ του Γιώργου Κιμούλη ήταν η συνάδελφός του Ελισάβετ Μουτάφη.

Πωλείται το σπίτι του Μητροπάνου

Λίγες, μόνο μέρες πέρασαν από το θάνατο του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή  και σήμερα έγινε γνωστό ότι "Πωλείται το σπίτι του Μητροπάνου: Η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή μετακομίζει στο Κολωνάκι".

Το δημοσίευμα της Real Life μας πληροφορεί ότι η αξίας της μονοκατοικίας στο Ψυχικό ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια και ήδη η  γυναίκα του κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει στο Κολωνάκι, τη στιγμή που δεκάδες κάτοικοι του τελευταίου το εγκαταλείπουν.

Η βίλα με τους φοίνικες φιλοξενούσε τις πιο όμορφες οικογενειακές στιγμές του άρχοντα του ζεϊμπέκικου. Εκεί είχε το αγαπημένο του πιάνο, αλλά και τους αναρίθμητους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους που συνόδευσαν την λαμπρή καριέρα του μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή λίγες ημέρες μετά τον χαμό του, αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην πολυτελή κατοικία, μιας και η απώλειά του, ρίχνει βαριά τη σκιά της εκεί... Η σύζυγός του Βένια, πουλάει την συγκεκριμένη κατοικία έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και μετακομίζει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου είναι περίπου 700 τ.μ., αποτελείται από 4 επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα, ανεξάρτητο διαμέρισμα, με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο...

Η Ε. Ελευθερίου είναι "Μες στην καλή χαρά"... λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού με την Ελευθερία Ελευθερίου...

και λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του 57ου διαγωνισμού της Eurovision, η Ελευθερία μίλησε στη δημοφιλή παρουσιάστρια για τα συναισθήματά της λίγο προν ανέβει για τελευταία - αλλά πιο σημαντική - φορά στη σκηνή του Μπακού!

Επίσης, πώς της φαίνονται τα φετινά τραγούδια της Eurovision και ποιους βλέπει ανταγωνιστικά;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

H Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει

H εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 17:10, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν υπάρχει τελικά αποτελεσματική δίαιτα.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν διάσημες δίαιτες, όπως η Ντουκάν, η Άτκινς, η δίαιτα ζώνης και η δίαιτα ανάλογα με την ομάδα αίματος, οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς, προσφέρουν γρήγορη απώλεια βάρους αλλά συνήθως οδηγούν ξανά στο ψυγείο ενώ έχουν και σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Επίσης, οι ειδικοί εξηγούν γιατί οι χημικές δίαιτες δεν είναι... δίαιτες!

Προσκεκλημένος στο στούντιο είναι ένας νέος άνδρας που μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει και εξηγεί με ποιο τρόπο κατάφερε τελικά να χάσει 50 κιλά και διατηρήσει το βάρος του.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί τα γλυκά και οι αλμυρές τροφές αποτελούν «πειρασμό» σε μια δίαιτα, αναφέρονται στο «συναισθηματικό φαγητό» και τις επιπτώσεις που έχει ο ψυχισμός όταν κάνουμε δίαιτα, ενώ επισημαίνουν τον πολύ σημαντικό ρόλο της άσκησης στην απώλεια βάρους αλλά και στην διατήρησή του μετά τη δίαιτα. Τέλος, προτείνουν μικρά μυστικά που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να χάσουμε κιλά αλλά κυρίως να μην τα ξαναπάρουμε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη, μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει κατά καιρούς, τους λόγους για τους οποίους έπαιρνε ξανά το βάρος που έχανε, αλλά και γιατί πιστεύει ότι η δίαιτα που κάνει αυτή τη φορά θα έχει αποτέλεσμα.

Πήγε ο Τσαλίκης στη Μενεγάκη και δεν βγήκε ποτέ!

Νέο τραγούδι έβγαλε ο Γιώργος Τσαλίκης με τίτλο «Η κόκκινη» και εδώ και λίγες μέρες μας προετοιμάζει ότι θα το ακούσουμε σήμερα σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πήγε λοιπόν ο τραγουδιστής σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» αλλά οι τηλεθεατές δεν τον είδαν ποτέ. Ο λόγος; Έλλειψη χρόνου. Παρά το ότι η παρουσιάστρια συνήθως έχει τον πλήρη έλεγχο στην εκπομπή της και στη ροή σήμερα έπεσε έξω στους χρόνους της και δεν κατάφερε να βγάλει τον τραγουδιστή στον αέρα της εκπομπής.

Λίγο πριν το τέλος, λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Επειδή η σημερινή εκπομπή βγήκε εκτός χρόνου .. (λόγω eurovision) Κόκκινη θα ρίξουμε από εβδομάδα τηλεοπτικά.. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά» και συνέχισε γράφοντας: «Χίλια συγνώμη για εσάς που περιμένατε. "η κόκκινη" θα κάνει όμως κανονικότατα επίσημη πρώτη το βράδυ στο youtube»

Βέβαια, και η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να ζητήσει συγνώμη σε τραγουδιστή και τηλεθεατές μέσω twitter, γράφοντας: «Ζητώ συγγνώμη στον αγαπημένο μου φίλο Γ. Τσαλίκη που πέσαμε έξω στους χρόνους της εκπομπής και τελικά δεν θα τον δούμε σήμερα!!!»

Κι επειδή πάνω απ' όλα Γιώργος Τσαλίκης και Ελένη Μενεγάκη είναι φίλοι και μετά επαγγελματίες ο τραγουδιστής μέσα σε λίγα λεπτά της απάντησε τα εξής: «Αν είναι να σε βλέπω .. Θα έρχομαι κάθε μέρα κι ας μη βγαίνω ποτέ! Σ αγαπώ πολύ! Θα βγάλουμε "κόκκινη" σε λίγες μέρες..».

Παντρεύονται στην Κέρκυρα ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη - Παράνυφοι τα παιδιά τους!

Η ώρα για να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας έφτασε. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί φήμες για μυστικό αρραβώνα, κρυφό γάμο, ακόμα και σύμφωνο συμβίωσης. Τώρα όμως όλα δείχνουν πως το ζευγάρι είναι λίγο πριν το μεγάλο βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Σάκης και Κάτια έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας το γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στα μέσα του επόμενου Σεπτεμβρίου με παράνυφο την κορούλα τους, Αναστασία, καθώς ο γιος τους είναι ακόμη πολύ μικρός.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για έναν πολύ κλειστό γάμο, που δε θα ξεπεράσει τους 50 προσκεκλημένους και θα πραγματοποιηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καλεσμένοι θα είναι μόνο πολύ στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και το μυστήριο θα τελεστεί τελικά στην Κέρκυρα και όχι στην Ελούντα της Κρήτης, όπως αρχικά προγραμμάτιζαν ο Σάκης με την Κάτια.
 Οι λόγοι είναι και συναισθηματικοί, μιας και το νησί των Φαιάκων είναι η πατρίδα του Σάκη, αλλά και πρακτικοί, καθώς εκεί βρίσκονται τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του και το σπίτι του. 
Μάλιστα, στις σκέψεις του ζευγαριού είναι να μην πραγματοποιηθεί πάρτι μετά την τελετή παρά ένα δείπνο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και αργότερα να ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αθήνα για όλους τους φίλους και συνεργάτες τους.

Έκανε τους πάντες να παραμιλούν η Ελ. Ελευθερίου με το αισθησιακό της τσιφτετέλι! [video]

Έκανε τους πάντες να...παραμιλούν η Ελευθερία Ελευθερίου σε πρωινή εκπομπή του Αζερμπαϊτζάν.

Φορώντας στενό τζιν, πράσινη μπλούζα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Ελευθερία τραγούδησε το "Aphrodisiac" και στη συνέχεια έδειξε τι εστί ελληνικό τσιφτετέλι!


Υπό τους ήχους ενός τσιφτετελιού, η τραγουδίστρια έδειξε το ταλέντο της στο κούνημα, με το μπούστο, τους γοφούς και την μέση της να λικνίζονται μέχρι τελικής πτώσης, κάνοντας το αντρικό κοινό να παραμιλάει! 
Δείτε το βίντεο:

>

Η οικογένεια Ρουβά στην παιδική χαρά


Ο Σάκης Ρουβάς έχει αδυναμία την μικρή Αναστασία και γι’ αυτό δεν της χαλάει το χατίρι όταν εκείνη του ζητάει να την πάει στην παιδική χαρά.

Ο τραγουδιστής παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Οκ, απαθανάτισε την οικογένεια Ρουβά στην παιδική χαρά της Νέας Μάκρης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έφτασαν εκεί, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα και έκατσαν περίπου μια ώρα.

 Ο Σάκης δεν άφηνε στιγμή από τα μάτια του την Αναστασία που έπαιζε, ενώ η Κάτια Ζυγούλη τάιζε και πρόσεχε τον γιο τους.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πιάσε την... Ρούλα και κούρευτη!

Πέμπτη απόγευμα και η εθνική μας Ρούλα ανάρτησε φωτογραφίες από το κομμωτήριο, την ώρα που έκοβε τα μακριά ξανθά της μαλλιά...

Οι φίλοι της στο facebook παρακολούθησαν σε... "ζωντανό" χρόνο να φτιάχνει το μαλλί της καρέ, υπό την επιμέλεια του προσωπικού της κομμωτή Βαγγέλη Χατζή.


Δείτε το αποτέλεσμα:




Εύα Καϊλή: Σύμφωνα με τη Sun, είναι η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης

Η φωτογραφία της Ελληνίδας πολιτικού φιγουράρει στο κεντρικό θέμα της εφημερίδας! Aκολουθεί η λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες πολιτικούς οι οποίες, σύμφωνα με την Sun, μπορούν να “ανορθώσουν” την οικονομία.

“Η Ελληνίδα βουλευτής και πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων στην τηλεόραση Εύα Καϊλή, φέρνει ομορφιά, αλλά και εξυπνάδα στο κοινοβούλιο της χώρας της- έχει δίπλωμα αρχιτέκτονα μηχανικού. Με περιουσιακά στοιχεία όπως η 33χρονη Εύα, οι Έλληνες φαίνεται λιγότερο πιθανό να τυπώνουν δραχμές για να βγουν απ' την κρίση”, αναφέρει το δημοσίευμα.

VIDEO: Σκορδά στη Σταμάτη: "Μπορείς να μη μιλάς μέχρι να τελειώσει η ενότητα"

Σάσα στη Φαίη: "Ευχαριστώ πολύ! θα φύγω σε 5 λεπτά"! Δείτε την απίστευτη λογομαχία των δύο γυναικών!


Μεγάλη ...ψύχρα στο στούντιο του "Πρωινό mou" σήμερα το πρωί μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Σάσας Σταμάτη. Αφορμή στάθηκε η δήλωση της 29χρονης αθλήτριας Λόλο Τζόουνς, ότι είναι ακόμα παρθένα. Η Σάσα, με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει σε αυτού του είδους τα θέματα, έκανε δύο ερωτήσεις... "Είναι λεσβία; Είναι παρθένα από μπροστά ή από πίσω;"!!!

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα: "Ρε Σάσα, κάνουμε πρωινή εκπομπή δεν επιτρέπεται! Είναι πρωινή εκπομπή, δεν λέγονται αυτά τα πράγματα"!

Η Φαίη Σκορδά, με ανεβασμένους τους τόνους στη φωνή της, είπε κοφτά: "Δεν το συνεχίζεται καθόλου! Αλήθεια σας λέω"!

Για λίγα λεπτά η Σάσα Σταμάτη ηρέμησε, όμως, στη συνέχεια είχε και μια άλλη απορία, περί ...μικρού μορίου.

Η Φαίη τη δεύτερη φορά ήταν σαφής: "Μπορείς να μη μιλάς μέχρι να τελειώσει σήμερα η ενότητα";

Η Σάσα δεν έκρυψε την ενόχλησή της... "Ευχαριστώ! Θα φύγω σε πέντε λεπτά! Φεύγω εξάλλου! Ευχαριστώ πολύ!", είπε.

Δείτε το βίντεο:

Μ. Τσιντικίδου: Το ξέσπασμα της για τη συμμορία με τα ναρκωτικά!

Σπάει τη σιωπή της η Μαρίνα Τσιντικίδου και μιλά για την εμπλοκή του ονόματός της με τη συμμορία με τα ναρκωτικά, που συντάραξε το πανελλήνιο.
 
Η μελαχρινή καλλονή, η οποία σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές συνομίλησε με ηγετικά στελέχη της “συμμορίας με τις Porche” που μοίραζε κοκαΐνη σε επώνυμες, εξομολογείται πως δεν έχει καμιά ανάμειξη με τους εμπόρους και ότι δεν έκανε ποτέ δοσοληψίες μαζί τους.
 
“Δεν έχω καμιά σχέση με τη συμμορία με τα ναρκωτικά... Γνώρισα ένα παιδί, ο οποίος δεν είναι φίλος μου ούτε γνωρίζω τι κάνει. Αυτός μου προσέφερε ένα τσιγάρο. Αυτό είναι όλο και τίποτα περισσότερο. Ούτε παρήγγειλα ναρκωτικά, ούτε είχα δοσοληψίες με ανθρώπους που κάνουν εμπόριο”, δήλωσε στην “Espresso”.
 
Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα και κατηγορήθηκε άδικα, λόγω της ενασχόλησής της με την πολιτική. “Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που πριν από τρία χρόνια πήγα να ασχοληθώ με την πολιτική βάζοντας υποψηφιότητα ως βουλευτής... Κάτι που δεν ήταν αρεστό σε κάποιους και όταν έμαθαν ότι το όνομά μου εμπλέκεται στην υπόθεση με τα ναρκωτικά, άρχισαν να με κόβουν κομματάκια! Κανιβαλίστηκα πολύ άσχημα και το όνομά μου διασύρθηκε στο στόμα και την πένα του κάθε ανίδεου”, συμπλήρωσε.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ … EUROVISION

Η Ελεονώρα Μελέτη, εντελώς ανανεωμένη, πάντα όμορφη και από σήμερα ξανθιά, θα παρουσιάζει μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή της πάρτι, παρασκήνια, δηλώσεις, ευτράπελα, συνεντεύξεις από το Μπακού, όπου πραγματοποιείται ο 57ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Προγνωστικά και στοιχήματα για τις νεαρές και λαμπερές εκπρόσωπους της Ελλάδας και της Κύπρου. Ακόμα πολλές συζητήσεις για τη νύχτα του Σαββάτου (26/6) : Ποια ευρωπαϊκή χώρα θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και θα φιλοξενήσει την επόμενη χρονιά τον διαγωνισμό.

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται ήδη η αποστολή του Star, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Γιώργο Βότσκαρη. Κάθε μεσημέρι θα συνδέεται με την εκπομπή, θα μεταδίδει όλα τα νεότερα και θα συζητεί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κασπίρη και τον πολύτιμο αρχισυντάκτη της «Μεσημεριανής Μελέτης», Θέμη Μάλλη. Και οι δύο τους, άρτια ενημερωμένοι για το θεσμό του διαγωνισμού με αρχεία, στατιστικά στοιχεία, φωτογραφίες αλλά και προσωπικές εντυπώσεις μια και έχουν παρακολουθήσει από κοντά αρκετές διοργανώσεις.

Η Ελεονώρα πάντως, δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της και τη στήριξή της στην ελληνική συμμετοχή.

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Ρήγος στο Μπακού!

Ο Κωσταντίνος Ρήγος κινδύνεψε να χάσει τον ημιτελικό της Eurovision.


O χoρορογράφος του Aphrodiasiac συνελήφθη τη Δευτέρα από τις αρχές του Μπακού. Ο λόγος; Το γεγονός ότι φωτογράφησε κάποια δημόσια κτίρια πράγμα που απαγορευόταν!

Ο κ. Ρήγος προφανώς δεν το γνώριζε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Παρόλα αυτά με την άμεση παρέμβαση της ελληνικής αποστολής και της EBU αφέθηκε ελεύθερος και έφτασε εγκαίρως στην πρόβα τζενεράλε της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παίζει σε θρίλερ με ζόμπι στο Hollywood!

Από πρωταγωνιστικό ρόλο σε σίριαλ του MEGA πρωταγωνιστής σε αμερικανικό, ρετρό θρίλερ. Ο ίδιος επέλεξε να αφήσει πίσω του την Ελλάδα και το γλυκό ύφος του ζεν πρεμιέ, έτσι όπως τον γνωρίσαμε σε δημοφιλή ελληνική σειρά, άλλαξε εμφανισιακά και τόλμησε να παίξει κάτι τελείως διαφορετικό. "Δεν θα γίνω σερβιτόρος ποτέ!", δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του και αποφάσισε τελικά να ...κυνηγήσει ζόμπι!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός υποδύεται έναν ήρωα που αντιμετωπίζει το εξής δίλημμα: ή να σώσει τον γιο του, ο οποίος είναι ζόμπι, ή να χάσει μια αγάπη που θα μπορούσε να γεννηθεί. Για τις ανάγκες του ρόλου έχει κόψει τα μαλλιά του πάρα πολύ κοντά και το look του παραπέμπει σε σκληρό κομάντος!

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, πλέον, μας επανασυστήνεται ως Anthem Moss και πρωταγωνιστεί στην ταινία "The quiet land". Πρόκειται για ένα θρίλερ με ζόμπι, σε σενάριο Eric Rogers και σκηνοθεσία του Brandley W. Ragland, το οποίο είναι γυρισμένο με τέτοιο τρόπο που δίνει την αίσθηση της εφαρμογής instagram, δηλαδή ρετρό ατμοσφαιρικών φωτογραφιών.

Φαίνεται ότι η εποχή της "Μαρίας της άσχημης" αποτελεί μακρινό παρελθόν για τον ίδιο. Όπως γράφει η Espresso, παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην Αμερική, έχει ήδη κάνει πράγματα που φέρουν το στίγμα του.

Δείτε σκηνές από την ταινία με τον Άνθιμο:

Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μίνα Ορφανού: Οι αποκαλύψεις για την αλλαγή φύλου!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την αλλαγη φύλου και αποκάλυψε το πρόσωπο που τη στήριξε όσο κανείς!
H Μίνα Ορφανού, σίγουρα, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση "τρανσέξουαλ". Και, σίγουρα, αυτός δεν είναι ο χαρακτηρισμός που καθορίζει τη ζωή και την καριέρα της..

Πως νομίζετε ότι βλέπουν οι Έλληνες μια τρανσέξουαλ;
Ο Έλληνας νομίζει ότι έχει επίπεδο και ευγένεια αλλά κάνει τα χειρότερα όταν κλείνει την πόρτα του σπιτιού του και δεν βλέπει τα αίσχη του. Από κάτι τέτοιους ανθρώπους ήρθε η Ελλάδα στη θέση που είναι σήμερα. Υπάρχουν άτομα που θα σε ρωτήσουν "πως είναι να έχεις κάνει αλλαγή φύλου;" ή "έχεις οργασμό", μόνο και μόνο για να σε κράξουν μετά. Τι σημαίνει τρανσέξουαλ; Προσωπικά, θα μπορούσα να ήμουν η κόρη του προέδρου. Ο κόσμος νομίζει ότι τρανσέξουαλ σημαίνει μόνο πεζοδρόμιο και ναρκωτικά.

Η πορνεία για εσάς είναι κάτι αποδεκτό;
Ο Χριστός προσέγγισε πρώτα την πόρνη. Ο κόσμος την προσέγγισε με λιθοβολισμό. Βγάζω το καπέλο σε όσους κάνουν αυτή την δουλειά γιατί θέλει κότσια. Μία μαμά μπορεί να εκμπορνεύεται για να ζήσει το παιδί της. Πλέον, είναι και θέμα επιβίωσης. Εκείνη, την ώρα, οι γυναίκες αυτές δεν σκοτώνουν. Ούτε πουλάνε την ψυχή τους. Γιατί αν την πούλαγαν δεν θα μπορούσαν να πάνε με δεύτερο πελάτη. Δανείζουν το σώμα τους για πέντε λεπτά. Κατακρίνω μόνο τις δουλειές που προκαλούν θάνατο στους άλλους, όπως να είσαι έμπορος ναρκωτικών ή να εμπορεύεσαι σώματα για την πορνεία.

Εσείς έχετε κάνει ποτέ πεζοδρόμιο;
Όχι. Δεν έφτασα ποτέ σε αυτό το σημείο.
Θα μπορούσατε αν έρχονταν τα δύσκολα;
Αν έρθουν τα δύσκολα, έχεις και άλλες δουλειές να κάνεις. Αυτό είναι η εύκολη λύση. Καθαρά λεφτά. Μία γυναίκα που επορνεύεται μπορεί να βγάλει την ημέρα τα ίδια χρήματα που βγάζει κάποιος σε ένα μήνα. Το χρήμα είναι γλυκό για κάποιους.
Θεωρείτε ότι δεν ανήκετε σε αυτό τον κόσμο;
Ο καθένας μας ανήκει σε έναν άλλο κόσμο. Εμένα τα χέρια μου πιάνουν. Αν δεν βγάλω από την υποκριτική, θα βγάλω από τη ζωγραφική μου και τις χειροτεχνίες. Αν δεν βγάλω  ούτε από αυτό, θα βάλω ράσα και θα πάω να ζήσω μαζί με τη θεία μου, η οποία είναι καλόγρια. Θα τρώω και τα φρέσκα μου αβγουλάκια και θα πίνω και το φρέσκο μου γάλα! 
Σας κοιτούν διαφορετικά στο δρόμο;
Δεν νομίζω πως φαίνομαι τι είμαι και, σίγουρα, όταν βγαίνω από το σπίτι δεν φοράω ταμπέλα  που γράφει "γεια σας είμαι τρανσέξουαλ". Αισθάνομαι όμως ότι ο κόσμος περιμένει να του πω πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει στη ζωή μου.
Αυτή η ταμπέλα πάντως, σας έβαλε στο χώρο και σας πρόσφερε δημοσιότητα.
Όχι. Την τράβηξα από πάνω μου και την πέταξα. Αποφάσισα να δηλώσω, για τελευταία φορά ότι είμαι τρανσέξουαλ. Ήρθε η ώρα επιτέλους να θάψω σρον πυρήνα της γης όλα αυτά που έχουν πει για μένα. Δεν θα ξαναδώσω άλλη συνέντευξη για να μιλήσω για το παρελθόν μου. Δεν γεννήθηκα για να δώσω συνεντεύξεις.
Πως ήταν να μεγαλώνεις με άλλα πέντε αγόρια μέσα στο σπίτι;
Ήμασταν μία ισορροπημένη και πολύ δεμένη οικογένεια. Οι αδερφοί μου έχουν γίνει όλοι εργολάβοι.
Ήσασταν διαφορετική από τους αδελφούς σας;
Αν μας έβαζες δίπλα δίπλα, θα έβλεπες ότι, ανατομικά, το δικό μου κορμί ήταν γυναικείο χωρίς να το έχς περιάξει.
Πως μεγαλώσατε;
Με σωστές αρχ'ες. Έμαθα τι θα πει ευγένεια. Έμαθα να λέω ευχαριστώ.
Είχατε ως πρότυπο τους γονείς σας;
Φυσικά. Ήθελα να μοιάσω στη μαμά μου. ήταν πολύ ωραία γυναίκα, καλός άνθρωπος, ευγενής και οικογενειάρχης.
Τελικά η οικογένειά σας είναι ανοιχτόμυαλη ή όχι;
Η αδελφή της μαμάς μου είναι καλόγρια σε μοναστήρι στην Κάλυμνο. Οι πρώτες που αποδέχτηκαν την αλλαγή μου ήταν οι καλόγριες. Μάλιστα, στο μοναστήριο με φώναζαν Μινοδώρο. Με αποδέχτηκαν εκείνες οι γυναίκες και όχι αυτοί που μπορεί στο φαίνεσθαι να είναι άψογοι, αλλά κεκλεισμένων των θυρών κάνουν ανωμαλίες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...