Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού: Με βίασαν στα 15

– Μιλάς ανοιχτά για θέματα που ακόμα θεωρούνται ταμπού. Έχεις βιαστεί σε ηλικία 15 ετών, έτσι δεν είναι;

«Ναι, και μπορώ να αναφέρομαι σε αυτό, γιατί ένας βιασμός σε μικρή ηλικία καθορίζει τη μετέπειτα ζωή».

– Τη ζωή γενικότερα και τη σεξουαλική ζωή ειδικότερα;

«Βεβαίως. Με καθόρισε… Πάρα πολύ. Δεν το σκέφτεσαι συνέχεια αυτό, ούτε σκέφτεσαι ότι ο καθένας θα σε βιάσει, αλλά κάνεις κάποιες σχέσεις –βέβαια, καταλαβαίνεις αργότερα γιατί το κάνεις– με σκοπό πάνω απ’ όλα να μην είσαι μόνη σου. Από εκεί ξεκινάς, έχεις ανάγκη να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, να αισθανθείς σιγουριά. Εκεί γίνονται και τα πολλά λάθη, οικτρά λάθη».

– Τα έκανες αυτά τα λάθη;

«Τα έκανα. Την πρώτη φορά μένεις σε ένα λάθος μεγάλο διάστημα, τη δεύτερη φορά μικρότερο διάστημα κι έφτασα στο σημείο να καταλαβαίνω τα λάθη μου από τον πρώτο μήνα».

– Θεωρείς ότι ο βιασμός σε έκανε να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο;

«Ναι, πιστεύω ότι λειτούργησε και λειτουργεί σε κάθε γυναίκα που βιάζεται με διαφορετικό τρόπο στην καθεμία. Σ’ εμένα ήταν αυτό, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μόνη μου. Ώσπου ανακάλυψα κάπου στα 40 ότι είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου, παρά να είσαι με κάποιους ανθρώπους που κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ότι δεν σε θέλουν είτε ότι σε χρησιμοποιούν ή ότι δεν τους θέλεις κι εσύ, δεν τους έχεις αγαπήσει και είσαι μόνο και μόνο γιατί νιώθεις ανασφάλεια. Ο βιασμός συνέβη το 1975, ήμουν 15 χρονών τότε και δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι ο άλλος θα με δει πονηρά».

– Θέλει μαγκιά να βγαίνεις και να μιλάς για όλα αυτά, χωρίς να σκεφτείς ότι ίσως κάποιοι δεν τα βλέπουν όπως εσύ, με αποτέλεσμα να βγάλουν λάθος συμπεράσματα για το σκοπό που το κάνεις.

«Τώρα τελευταία έχω δει ότι δεν είναι θέμα μαγκιάς… Όλοι, για να βγουν προς τα έξω, άρχισαν και λένε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις, που μπορεί να ήταν και πράξεις στο παρελθόν. Το τόλμησαν».

– Δεν σκέφτεσαι ότι ίσως πουν το ίδιο και για σένα, ότι δηλαδή το κάνεις για τον ίδιο λόγο;

«Δεν τα λέω για το λόγο αυτό. Δεν με… καίει καθόλου να βγω στο… γυαλί. Θα ήθελα να περνάω απαρατήρητη σε ό,τι έκανα. Είμαι χορτασμένη. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να πεις το πρόβλημά σου, αν δεν είσαι αναγνωρίσιμος; Πας να πεις κάτι για να δούνε και οι άλλοι ότι δεν συνέβη μόνο σε αυτούς. Ότι δεν είναι η μοναδική γυναίκα που βιάστηκε, δεν είναι η μοναδική γυναίκα που έχει χειροδικήσει ο άντρας της, που την έχουν δείρει. Υπάρχουμε κι εμείς, που μπορεί να είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το έχουμε πάθει. Κι εμένα με έχουν δείρει».

– Ακούγεται περίεργο μια γυναίκα όμορφη, λαμπερή, ταλαντούχα να τρώει ξύλο από το σύντροφό της.

«Μπορεί να σου δημιουργηθούν τραύματα για την πορεία της ζωής σου από τον τρόπο που σου φέρεται ο άλλος. Δεν είναι μόνο το ξύλο και η κακοποίηση, αλλά και ο λεκτικός βιασμός».

– Σου έχουν δημιουργηθεί τέτοια τραύματα από τις σχέσεις σου;

«Πάρα πολλά. Μπορώ να σου πω ότι τα είχα για αρκετά χρόνια. Με έχουν κακομεταχειριστεί στις σχέσεις μου – όχι όλοι βέβαια».

– Γιατί έμενες, όμως, σε τέτοιες σχέσεις;

«Κάθε γυναίκα μένει για το δικό της λόγο, δεν νομίζω ότι είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είναι μαζί. Είναι αρρώστια να αγαπάς αυτόν που σε κακοποιεί».

Αυτά εξομολογήθηκε στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού η Καίτη Φίνου.


Υπάρχει άνθρωπος που έδωσε 12.000 δολάρια για να αγοράσει ένα νύχι της Lady Gaga [εικόνες]

 
Δεν υπάρχει καμία σωτηρία. Οσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τι να κάνουν τα λεφτά τους και δίνουν 12.000 δολάρια για να αγοράσουν ένα ψεύτικο νύχι, δεν ελπίζουμε σε τίποτα. Ηταν συλλεκτικό το νύχι θα πείτε. Το είχε φορέσει ολόκληρη Lady Gaga.

Της έπεσε στη σκηνή σε συναυλία στο Δουβλίνο, το βρήκε ένας τυχερός από το συνεργείο, πήγε να το πετάξει γιατί νόμιζε ότι ήταν πένα από κιθάρα, το ξανασκέφτηκε και έκανε την τύχη του.


Το έβγαλε σε δημοπρασία και κατάφερε να το πουλήσει έναντι 12.000 δολαρίων. Το ψεύτικο νύχι της γνωστής εκκεντρικής τραγουδίστριας, βέβαια, δεν ήταν και κανένα τυχαίο. Ηταν σχεδιασμένο από την γιαπωνέζα μανικιουρίστ Ανα Φουκούντα. Ο περήφανος αγοραστής εκτός από το χρησιμοποιημένο vintage νύχι πήρε και μια φωτογραφία της Lady Gaga όπου φαίνεται πως της λείπει το δημοπρατημένο αντικείμενο. Δεν πάει καλά ο κόσμος.



Πηγή:  | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Αυτή είναι η σέξι εγγονή του Τσάρλι Τσάπλιν [εικόνες, βίντεο]

Δεν έχει την απήχηση της «Καλίσι», ούτε τη φήμη της «Σάε» που προέρχεται από το αμαρτωλό παρελθόν της στην βιομηχανία του πορνό. Εχει, όμως, το πιο βαρύ όνομα.. Αυτό του παππού της του Τσάρλι Τσάπλιν κι όπως και να το κάνουμε είναι γοητευτική. Είναι η Οονα Τσάπλιν και παίζει στην κορυφαία σειρά Game of Thrones.

Είναι η γυναίκα που τρέλανε τον Ρομπ Σταρκ από την πρώτη στιγμή που την είδε να περιθάλπει τους τραυματισμένους στρατιώτες του Βορρά. Γι αυτό την έκανε βασίλισσα.

Η 26χρονη εγγονή του θρυλικού Σαρλό θέλει να αφήσει το δικό της στίγμα στον κινηματογράφο και η παρουσία της στο Game of Thrones τη βοηθά να αποκτήσει και φήμη και fan club.



Oona Chaplin από owenloon

Oona Chaplin - Game of Thrones από SkinScenes_

Πηγή: | iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Ανεβαίνει στο σανίδι ο Χατζηγιάννης

Νέο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που φέρεται να σχεδιάζει στροφή στην υποκριτική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Κύπριος τραγουδιστής την επόμενη θεατρική σεζόν θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός για χάρη του μιούζικαλ «Annie».

Ο καλλιτέχνης έχει αποδεχτεί όπως λέγεται την πρόταση που του έγινε από την εταιρεία παραγωγής για να υποδυθεί έναν από τους βασικούς ρόλους.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα που ακούγονται επίσης για έναν ακόμη βασικό ρόλο, είναι αυτό της Άννας Παναγιωτοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Θέμιδος Μαρσέλου που είχε υπογράψει τις παραστάσεις «Fame» και «Rent».

Η Σοφία Καρβέλα με ρούχα εγκυμοσύνης [εικόνες]

 
Τις πρώτες της φωτογραφίες με ρούχα εγκυμοσύνης ανέβασε η Σοφία Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και αποχαιρέτησε τα εφαρμοστά μπλουζάκια, τα τζιν παντελόνια και τα φορέματα που φόραγε μέχρι τώρα, καθώς η κοιλιά της έχει αρχίσει να μεγαλώνει.


Η ίδια δείχνει να περνά υπέροχα στο πλευρό του συντρόφου της Θανάση Πανουργιά και περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της, το Nick jr, όπως έχει αποκαλύψει ότι θα λέγεται.


Χ. Παππά: Οι αισθησιακές πόζες της με το μπικίνι "αναστατώνουν" το facebook! (Φωτογραφίες)


Η Χριστίνα Παππά φωτογραφήθηκε με το μπικίνι της ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο facebook. Όπως θα διαπιστώσετε οι πόζες αυτές είναι - αν όχι "ακατάλληλες - οι πιο αισθησιακές που έχει δημοσιοποιήσει ποτέ...

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες...



Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Γέννησε η Βάσια Λόη!

Μάνουλα έγινε η Βάσια Λόη.

Η πρώην παρουσιάστρια και ο σύζυγος της Νίκος Μαδίας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Όπως αναφέρει το tvshow η Βάσια Λόη γέννησε αργά χθες βράδυ σε ιδιωτικό μαιευτήριο και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται να πάρει το όνομά του πεθερού της, Ευάγγελος!


Το άγνωστο δράμα της διάσημης διαιτολόγου Μαρίας Βουτσινά, που "έφυγε" ξαφνικά

Πέθανε την Τετάρτη 29 Μαϊου η Μαρία Βουτσινά, η οποία έγινε γνωστή από τη δουλειά της ως διατρoφολόγος σε πολλούς διάσημους Έλληνες.

Ο θάνατός της προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 15:00 από το δεύτερο νεκροταφείο Αθηνών.

Στο πελατολόγιo της διαιτολόγου ανήκαν μεταξύ άλλων οι: Βάνα Μπάρμπα, Δήμητρα Λιάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Αγγελική Νικολούλη, Παναγιώτης Τσάκος κ.α.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του θανάτου της γνωστής διαιτολόγου, Μαρίας Βουτσινά, στον χώρο της showbiz, καθώς, όπως σας είχαμε πει, «έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς.

Η Μαρία Βουτσινά είχε παντρευτεί μία φορά και από τον γάμο της απέκτησε μια κόρη, η οποία είναι σήμερα 23 ετών.

Παρά το ότι έγινε γνωστή κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους, γιατί όπως είχε πει «έχω ένα διαφορετικό ψυχισμό».

«Στα χέρια μου πέθανε ο μπαμπάς μου, όταν ήμουνα παιδί»

Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν εύκολα… Όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της σε παλαιότερη εκπομπή, η γνωστή διαιτολόγος είχε χάσει τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία. «Στα χέρια της πέθανε… Εκεί έπαθε σοκ η Μαρία για πολλούς μήνες», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε, ο πατέρας της έφυγε ξαφνικά, όταν την ώρα που πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα μηχανάκι. «Για να σώσει τον σκύλο, χτύπησε θανάσιμα. Πέθανε μετά από τέσσερις ώρες στα χέρια της Μαρίας», προσθέτει η μητέρα της.

Το στήριγμα της ήταν πάντα η μητέρα της. Όπως είχε πει η ίδια η Μαρία «στα δύσκολα και στα εύκολα ήταν πάντα δίπλα μου. Αν δεν την είχα δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν θα εμπιστευόμουν σε κανέναν άλλο να κρατάει το παιδί μου, για να κάνω καριέρα… Είναι ο φύλακας – άγγελος μου».

Η διαιτολόγος των επωνύμων τα τελευταία χρόνια απουσίαζε από τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω ενός σκανδάλου με το οποίο είχε συνδεθεί το όνομα της.

Η Θωμαή Απέργη για το πρόβλημα υγείας της: "'Οταν ο γιατρός μου είπε τη διάγνωση, έβαλα τα κλάματα"

 

Για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της μίλησε η Θωμαή Απέργη στο περιοδικό ΕΓΩ WEEKLY και εξήγησε γιατί έκανε δύο εβδομάδες να εμφανιστεί στο live του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR: 



"Η κόπωση με οδήγησε στο να λείψω τις τελευταίες δύο εβδομάδες, επειδή έβγαλα κάλους στις φωνητικές χορδές, οι οποίοι - ευτυχώς - με απόλυτη αφωνία και με τις οδηγίες του γιατρού μου εξαφανίστηκαν. Δεν ήταν πολύποδες, ήταν αυτό που ονομάζουμε μαλακοί κάλοι.

Ο γιατρός μου είχε πει, πως για να μην κάνουμε χειρουργική επέμβαση, έπρεπε να κάνω αφωνία. Τότε είχα μόλις ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι, είχα κάνει πρόβες για το show (Your face sounds familiar), αλλά ένιωθα πολύ καλά. Κάτι όμως μέσα σου μου έλεγε να κάνω κάποιες εξετάσεις. Όταν ρώτησα το γιατρό μου αν ήταν όλα καλά, εκείνος σοβάρεψε και μου είπε τη διάγνωση. Αμέσως έβαλα τα κλάματα. Φοβήθηκα".


Η Θωμαή μίλησε και για την περιπέτεια με τα κιλά της και πώς έχασε τα 20 παραπάνω κιλά. 

Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει την άγνωστη μάχη της με τον καρκίνο!

Το σημείωμα που πόσταρε από το κινητό της στο facebook

Το έβδομο live του «Your face sounds familiar» που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες ανέδειξε ως νικήτρια την ηθοποιό Άντα Λιβιτσάνου η οποία ασχολείται με το τραγούδι. η Άντα μάγεψε ως Sinéad O'Connor με το "Nothing Compares 2u". Τα έσοδα του επάθλου της αποφάσισε να τα δώσει στο Κοινωνικό Μητροπολιτικό ιατρείο του Ελληνικού κερδίζοντας άλλο ένα 12άρι από το κοινό, αυτή την φορά της καρδιάς μας.


Τα νέα όμως γύρω από το όνομα της Άντας δεν σταματούν εδώ. Η ηθοποιός πριν λίγες ώρες πόσταρε το παρακάτω σημείωμε μέσω του κινητού της στο facebook αποκαλύπτοντας τη μάχη της, την άγνωστη μάχη της με τον καρκίνο που ανακάλυψε τυχαία. Ένας κακοήθης όζος στο θυροειδή την έστειλε στο χειρουργείο. Η ίδια προσπαθεί να εμψυχώσει τους φίλους της και να τονίσει τη σημασία της πρόληψης η οποία σώζει ζωές.
Enhanced by Zemanta

VIDEO - O Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού κάνουν τα μπάνια τους στην Μύκονο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ξεκίνησαν τα μπάνια στο αγαπημένο τους νησί.
Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του παρουσιαστή, το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία και πήγε στην Μύκονο για να ξεκουραστεί. 

Μάλιστα, πηγαίνουν τόσο συχνά που θα έλεγε κανείς ότι είναι μόνιμοι θαμώνες του νησιού. Η κάμερα του Mykonostv τους εντόπισε κατά την διάρκεια που έκαναν το μπάνιο τους στον Πάνορμο.

Δείτε το video:

Πως να κατακτήσετε το κάθε ζώδιο!


Ατίθασος Υδροχόος; Εγωκεντρικός Λέοντας; Τώρα μπορείτε να μάθετε όλα τα τρωτά σημεία των ζωδίων και να τα κατακτήσετε...

KΡΙΟΣ
Για την κατάκτηση ενός Κριού το μόνο που χρειάζεται είναι να τον....προσκαλέσετε με το ερωτικό σας βλέμμα και μετά να τον αφήσετε να σας κυνηγήσει. Αν μπείτε εσείς στη διαδικασία να τον κυνηγήσετε τότε σίγουρα έχετε χάσει το παιχνίδι. Ποτέ μην του θίξετε τον εγωισμό, είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του.
ΤΑΥΡΟΣ

Για να κατακτήσετε έναν Ταύρο πρέπει να έχετε πολύ καλές γνώσεις μαγειρικής μιας και είναι λάτρης της καλής κουζίνας. Ένα ρομαντικό δείπνο και ένα αισθησιακό μασάζ είναι το κλειδί για να τον πλησιάσετε και να γίνει δικός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ένα ζώδιο που πρέπει να του εξιτάρεις τη φαντασία για απίστευτα ερωτικά παιχνίδια. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις και γοητεύονται από το μυστήριο. Αν τους αφήσετε να πάρουν την πρωτοβουλία τότε να είστε σίγουρη για τη νίκη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έναν Καρκίνο τον αντιπροσωπεύει η λέξη ευαισθησία. Οι κινήσεις σας για να τον πλησιάσετε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί πληγώνεται εύκολα και δε συγχωρεί τα λάθη. Η ειλικρίνεια είναι κάτι που τον κερδίζει.

ΛΕΩΝ

Ο θαυμασμός, η ειλικρίνεια, η αμεσότητα και η αριστοκρατική συμπεριφορά σας είναι το όπλο για να κερδίσετε την καρδιά του. Μη ξεχνάτε να του εκδηλώνετε τον θαυμασμό σας απέναντι στο πρόσωπο του, είναι extra bonus για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λάτρεις της πρωτοτυπίας, του εντυπωσιασμού και της καθαριότητας. Αποφύγετε τις τρυφερές εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους είναι κάτι που απεχθάνονται. Για να τον πλησιάσετε πρέπει να κερδίσετε τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του.

ΖΥΓΟΣ

Το προσεγμένο και διακριτικό περιβάλλον είναι η αδυναμία τους. Ο θαυμασμός για την εμφάνιση και την εξυπνάδα τους είναι το σημείο εκκίνησης. Το κομψό και αισθησιακό ντύσιμο, τους εμπνέει καθώς και τα φλογερά υπονοούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνετε έναν Σκορπιό να ζηλέψει δε θα σας το συγχωρέσει ποτέ. Δείξτε του έτοιμοι για τα πάντα. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και την επιθετικότητα. Παίξτε μαζί του με τα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαδρομές και η περιπέτεια είναι τα σημεία προσέγγισής τους. Τα αστεία και ο εύθυμος τρόπος θα τον κάνουν να ενδώσει πιο γρήγορα. Η ρουτίνα τον διώχνει μακριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κινήσεις σας για να τον κατακτήσετε πρέπει να είναι προγραμματισμένες και σίγουρες. Δεν τους αρέσουν οι καυγάδες και τα πρόστυχα λόγια. Κάντε τον να νοιώσει ότι είναι μοναδικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαν εγκεφαλικό ζώδιο το όπλο για να ενδώσει είναι οι συζητήσεις με νόημα. Δεν του αρέσουν οι κανόνες και είναι ελεύθεροι εκ φύσεως.

ΙΧΘΥΕΣ

Ζώδιο με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Οι εκδηλώσεις αγάπης και στοργής είναι το ευαίσθητο σημείο του. Κάντε τον να νοιώσει ασφαλής με την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας. Προσελκύεται από το μυστήριο. Προσκαλέστε τον να δείτε μαζί το ηλιοβασίλεμα.

Stars System!: Η Ελληνοαμερικανίδα αστρολόγος Alexandra Carakostas για τις ερωτικές συναστρίες

Αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει τους πλανήτες που αλλάζουν θέση και μετακινούνται στον Καρκίνο. Τι αλλαγές θα φέρει αυτό στις προσωπικές μας σχέσεις;

Ακόμη, μάθετε ποιοι ευνοούνται σε νέα ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου.

Επίσης, δείτε ποιο είναι  το δικό σας μυστικό στον έρωτα  και μάθετε τι σημαίνει αυτό για  την προσωπική σας ζωή.

Και τέλος, τι προβλέπει  η Ελληνοαμερικανίδα αστρολόγος Alexandra Carakostas για τις εξελίξεις στη χώρα μας και τι μας λέει για τις ερωτικές συναστρίες;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

BOMBA: Αποχωρεί η «Χουρέμ» από τον Σουλεϊμάν

Την απόφαση να αλλάξουν την πρωταγωνίστρια της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πήραν οι παραγωγοί της σειράς, εξαιτίας του άσχημου χαρακτήρα που έχει επιδείξει η ηθοποιός Μεριέμ Ουζερλί.

Όπως αναφέρει και η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», τη θέση της Μεριέμ από τη νέα σεζόν θα πάρει η -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερή της- Βαχιντέ Γκιορντούμ, η οποία είναι και προσωπική φίλη με τον παραγωγό της σειράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι σεναριογράφοι της σειράς, θα καλύψουν το κενό της αιφνίδιας απομάκρυνσης, «κάνοντας» τη Χουρέμ να φεύγει ταξίδι προκειμένου να επισκεφθεί ένα από τα παιδιά της.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

O Zουγανέλης σχολιάζει τις δηλώσεις του Πλούταρχου: Είναι άξιοι της μοίρας τους όσοι...

Τις δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου, που από πολλούς ερμηνεύτηκαν ως αναφορές υπέρ της Χρυσής Αυγής και προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων σχολίασαν και συνάδελφοι του τραγουδιστή όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και οι Vegas.

Μιλώντας στην κάμερα του Star o Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και όποιον άλλο συνάδελφό του εκφράζει παρόμοιες απόψεις. «Οι άνθρωποι που έχουν λόγο χωρίς να έχουν μνήμη, λογικά δεν θα έπρεπε να έχουν λόγο. Όλα αυτά τα παιδιά που αγαπήθηκαν από το λαό, ακριβώς επειδή ένα μεγάλο κομμάτι του λαού βρήκε αναφορά στα πρόσωπα τους λόγω πνευματικής συγγένειας, δεν έχουν καμία ουσιαστική σχέση με το πνεύμα, τη μνήμη, την ιστορία, την αγάπη για την πατρίδα, και είναι άξιοι της μοίρας τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης.

Από την άλλη πλευρά ο νεαρός συνάδελφος του Γιάννη Πλούταρχου Γιώργος Παπαδόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει ευθέως τις δηλώσεις του συναδέλφου του. Περιορίστηκε στο να πει ότι δεν ασχολείται με τα πολιτικά και ότι όποιος το κάνει βρίσκει τον μπελά του.«Πιστεύω ότι από οποιαδήποτε μεριά, δεξιά, αριστερά, κέντρο, κάποιος να μας δώσει κάτι να πιστέψουμε και να πολεμήσουμε γι΄αυτό», πρόσθεσε.

Τέλος οι Vegas θέλησαν να υπερασπιστούν τον Γιάννη Πλούταρχο λέγοντα ότι δεν αναφέρθηκε σε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα - κάτι το οποίο διευκρίνισε και ο κ. Πλούταρχος σε μεταγενέστερες από τις αρχικές του δηλώσεις. «Απλά ότι προκειμένου να βρεθεί λύση, είναι ικανός να ψηφίσει τα πάντα. Ο καθένας, είναι ελεύθερος να ψηφίζει ο,τι θέλει. Από εκεί και πέρα αυτό που είπε είναι άποψη του και τη σεβόμαστε», πρόσθεσαν τα μέλη του συγκροτήματος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, πάντως, μετά τις αρχικές τους δηλώσεις, επανήλθε τονίζοντας ότι παρεξηγήθηκαν τα όσα είπε και δηλώνοντας βαθιά δημοκράτης...

Παιχνίδια στο νερό για την Ελλη Κοκκίνου και τον άνδρα της ζωής της [εικόνα]

Σε παραλία της Αττικής εθεάθη η Ελλη Κοκκίνου. Πήγε για μπάνιο με το γιο της, τον Αλέξανδρο και δεν σταμάτησε στιγμή να παίζει μαζί του.

Φορούσε πορτοκαλί μαγιό και όπως είναι λογικό τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της. Η Ελλη Κοκκίνου παραμένει καλίγραμμη και σέξι.




Το ντύσιμο της Jennifer Lopez… συζητήθηκε και πάλι

Jennifer Lopez at ISC Miami.
Jennifer Lopez at ISC Miami. (Photo credit: Wikipedia)
Την αντίδραση του κοινού προκάλεσε η εμφάνιση της Jennifer Lopez, πριν δύο ημέρες στο ‘Britain’s Got Talent’.

Η 43χρονη τραγουδίστρια, γνωστή πλέον για τις σέξι εμφανίσεις της, φορούσε ένα μαύρο, ολόσωμο χορευτικό κορμάκι, το οποίο δεν έκρυβε και πολλά από τα διάσημα οπίσθιά της, ενώ ερμήνευε την νέο της single “Live It Up”.

Το Twitter αμέσως ‘πήρε φωτιά’, από κόσμο ο οποίος χαρακτήρισε την αμφίεση της Lopez ‘ανάρμοστη’ για μία εκπομπή που προβάλλεται σε μία ώρα όπου μπορεί να παρακολουθούν και μικρά παιδιά.

Οι μαύρες -ψηλές μέχρι τους μηρούς- μπότες της και τα μαύρα μανίκια, τύπου ‘γορίλλα’, θύμιζαν πολύ την εμφάνιση που έκανε στα μουσικά βραβεία Billboard, με την διαφορά ότι εκεί ήταν όλα κόκκινα.

Πάντως παρά τις αντιδράσεις του κοινού, ο δημιουργός και κριτής του “Britain’s Got Talent”, Simon Cowell, σχολίασε με ενθουσιασμό την εμφάνιση της Lopez, αναφέροντας ότι ήταν εκπληκτική και μία πραγματική σούπερ-σταρ.
Enhanced by Zemanta

Ο επίγειος παράδεισος Οναρ στα Αχλα της Ανδρου - Εκεί που η Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο [εικόνες]

 Επίγειο παράδεισο και ησυχαστήριο χαρακτηρίζουν το συγκρότημα κατοικιών του Ματέο Παντζόπουλου στην Ανδρο όσοι πέρασαν εκεί τα καλοκαίρια τους. Η Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα. Η διαφήμιση που πρόσφερε, άλλωστε, στο Οναρ είναι ανεκτίμητης αξίας.


Ο Ματθαίος, ή Ματέο για τους φίλους, Παντζόπουλος έχει δημιουργήσει εννιά ανεξάρτητες πέτρινες κατοικίες, μόλις 400 μέτρα από την παραλία της Αχλας στην Ανδρο. Περιβάλλονται από ένα πιστοποιημένο βιολογικό κτήμα 70 στρεμμάτων και συνορεύουν με τον προστατευόμενο υγροβιότοπο που δημιουργείται στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού. Ολες οι κατοικίες είναι φτιαγμένες από πέτρα και ξύλο.




Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη έμαθε ότι πωλείται ένα οικόπεδο στα Αχλα σχεδόν αμέσως μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη, όπου ζούσε επί χρόνια. Το αγόρασε, δημιούργησε το Οναρ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία ξενοδοχειακής επιτυχίας και έρωτα...








Πηγή: | iefimerida.gr

Η συγκλονιστική ομορφιά της Σμαράγδας Καρύδη- Εφηβη με τον πατέρα της [εικόνα]

Μια φωτογραφία από τα... παλιά μοιράστηκε ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, Ντίνος στο facebook.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος, η κόρη του έφηβη και και η σύζυγος του. Οι τρεις του βρίσκονται σε ένα οικογενειακό τραπέζι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι .

Η Σμάραγδα Καρύδη πιο όμορφη από ποτέ σχεδόν άβαφη με χαρακτηριστικά που μαγνητίζουν, αποδεικνύει ότι αν δεν διέθετε υποκριτικό της ταλέντο θα μπορούσε ενα έχει κάνει καριέρα ως μοντέλο.

H Γκαλένα Βελίκοβα θα γίνει μητέρα!

Χαρμόσυνα νέα για την εντυπωσιακή χορογράφο και κριτή του μουσικοχορευτικού show «Dancing With The Stars», Γκαλένα Βελίκοβα! 

Η μελαχρινή δασκάλα χορού διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μωρό θα είναι κοριτσάκι!

Αυτήν την περίοδο η Γκαλένα Βελίκοβα συμμετέχει ως κριτής στο αντίστοιχο show χορού στη Βουλγαρία και για το λόγο αυτό ταξιδεύει δυο φορές την εβδομάδα στη Σόφια.










Πηγή: Star

Πόπη Τσαπανίδου: "Αχτένιστη" και... χωρίς μακιγιάζ στο κανάλι της! (Video)

Ακομπλεξάριστη, σχεδόν αχτένιστη και... χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στην κάμερα του website της, στέλνοντας μήνυμα σε μεγάλο δημοσιογράφο... για τα σχόλια που είχε κάνει και την αφορούσαν...

Όλα ξεκίνησαν όταν η Πόπη Τσαπανίδου είπε στην εκπομπή της ότι ο δήμαρχος Λευκάδας μοιάζει στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο δημοσιογράφος σήμερα απάντησε μέσω της εκπομπής του ότι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μοιάζει στην Σερ.

Η Πόπη Τσαπανίδου παίρνει θέση όμως και λέει: "Γιώργο το παίρνω πίσω. Δεν μοιάζεις με τον δήμαρχο Λευκάδας. Κομμένη η παρεξήγηση, γιατί καταρχάς αυτός έχει μαλλιά. Γιατί νομίζεις ότι η Σερ έχει καταφύγει σε τόσες πλαστικές; Για να μου μοιάσει αγάπη μου".

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η νυχτερινή περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη! Τι την τρόμαξε; -video

Η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή της εκπομπή μίλησε για μία περιπέτεια που είχε όταν είχε πρωτομετακομίσει στο σπίτι της. Με αφορμή ένα βίντεο από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος έλεγε για τις γυναίκες που ακούνε ήχους το βράδυ στο σπίτι, η Ελένη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία.

“Όταν είχαμε πάει σε αυτό το σπίτι τώρα στα Μελίσσια και δεν ήξερα ακόμα τους θορύβους του σπιτιού, το πρώτο βράδυ δεν αισθανόμουνα καλά… Δεν κοιμόμουνα και ξαφνικά αρχίζω το βράδυ και ακούω κάτι ήχους… Ξέρετε τι ήταν; Είχαμε πάρει ένα μικρό μηχανάκι που κάνει πάγο, αλλά αυτό εκείνη την ώρα είχε τελειώσει και άρχισε να πετάει παγάκια. Μέχρι να κατέβουμε κάτω να δούμε τι συμβαίνει είχαν βγει όλα τα παγάκια… Τίποτα… Την επόμενη μέρα τα ίδια…” διηγήθηκε η παρουσιάστρια.
Δείτε το video:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...