Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Μυστικά της Εδέμ": Η Μαρίλια πεισμώνει

Μεγάλες στιγμές πρόκειται να ζήσει στα πρώτα επεισόδια των ''Μυστικών'' για φέτος η Μέριλιν Διονά ως Μαρίλια καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ... πιάνει στα…πράσα την μαμά της την Εύα, με τον Θάνο που πίστευε αγαπημένο της…

Η Εύα έχει στήσει…μηχανή για να της ανοίξει τα μάτια, αλλά η μικρή δεν το πιστεύει και μετά το σοκ που παθαίνει με το που την βλέπει να φιλιέται μαζί του,εξαφανίζεται απ’το σπίτι και όλοι παθαίνουν τρελό πανικό με πρώτη και καλύτερη την ίδια την Εύα φυσικά,αλλά και την μάνα της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Γιατί δάκρυσε ο Μάρκος Σεφερλής;


Το τελευταίο διάστημα ακούει καλά λόγια και διθυραμβικές κριτικές.

Ο Γεωργουσόπουλος, ο Φιλιππίδης, ο Τριανταφυλλίδης και οι δεκάδες χιλιάδες φανατικοί θεατές και θαυμαστές του ξέρουν καλά ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς των τελευταίων ετών.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό PEOPLE ο Μάρκος Σεφερλής περιγράφει τα όσα ένιωσε διαβάζοντας την εγκωμιαστική κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου.

"Δάκρυσα. Και τώρα που το λέω, ανατριχιάζω. Τον άνθρωπο δεν τον ήξερα, απλώς ήρθε να δει την παράσταση όπως έκαναν κι άλλοι. Ήταν τιμή μου και μόνο που ήρθε στο Δελφινάριο ο Κώστας Γεωργουσόπουλος".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ζέτα Μακρυπούλια με τους κολλητούς της στην συναυλία του Χατζηγιάννη

Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Λυκαβηττό πήγε χτες το βράδυ , η Ζέτα Μακρυπούλια, με την κολλητή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και τον Θανάση Αλευρά... 

Οι δυο φίλες όταν έκανε διάλειμμα ο Μιχάλης συζητούσαν μεταξύ τους, ενώ η Ζέτα πήγαινε να συναντήσει τον καλό της στα παρασκήνια...

Η Ελισάβετ όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι από τον Μιχάλη, αποκάλυψε πως είναι το "Πές μου το καλύτερο ψέμα"..
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: O Αlpha "ξέχασε" την Καραβάτου-Ποιοι κόβονται και ποιοι συνεχίζουν;

Ούτε μια κουβέντα για την Κατερίνα Καραβάτου, δεν βρήκε να πει ο Alpha στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη από το πρωί στο μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η εκπομπή «Κους Κους» στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε.

Φήμες ακούστηκαν ότι μπορεί να αξιοποιηθεί η Κατερίνα Καραβάτου στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά ακόμα επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ερωτικό σκάνδαλο με ξύλο και τραυματισμούς στην Σπάρτη

Eπεσε πολύ ξύλο το βράδυ στην Σπάρτη… Βοά ολόκληρη η πόλη…

Τα μεσάνυχτα από Πέμπτη σε Παρασκευή έξω από κατάστημα στην πλατεία Σπάρτης έγινε μεγάλη συμπλοκή με αφορμή ερωτικές περιπέτειες.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες, λένε πως πατέρας και γιός που υποστήριζαν πως τα είχε «μπλέξει» με την κόρη και αδερφή τους βρήκαν τον άνθρωπο ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά κάνοντας το κέντρο της πόλης «Αμέρικαν μπάρ».

Δίχως να γίνει μεγάλη λογομαχία ξεκίνησαν και έπεσαν οι πρώτες μπουνιές και κλοτσιές καθώς οι δράστες ήταν αποφασισμένοι ν στείλουν για την τιμή της κόρης και αδερφής τον ερωτικό σύντροφο στο νοσοκομείο.
 
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Χατζηνικολάου: "Δεν πάω Mega. Προτιμω να λέω τις ειδήσεις κατ´οικον! Πόρτα - πόρτα!"

"Ένα μπλογκ γράφει σήμερα οτι θα πάω στο MEGA...Προτιμω να λέω τις ειδήσεις κατ´οικον! Πόρτα-πόρτα!"

Με αυτό τον κατηγορηματικό τρόπο ο Νίκος Χατζηνικολάου διέψευσε κατηγορηματικά, πριν λίγο, τις... πληροφορίες που δημοσίευσε ένα μπλογκ ότι δήθεν συζητά την επιστροφή του στο Mega  και να αναλάβει το Κεντρικο Δελτίο Ειδήσεων.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

BINTEO: Η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάστρια μεσημεριανού

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Ελένη Μενεγάκη, βγήκε σήμερα, και η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια μετακινείται στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα θα προβάλλεται η εκπομπή της, 1-4 το μεσημέρι.

Αυτό σημαίνει, ότι η εκπομπή της Ελένης, θα αλλάξει εντελώς τίτλο, σκηνικά και περιεχόμενο, πάντοτε υπό την επίβλεψη της παραγωγού Αγλαϊας Λάτσιου, αδερφής του Γιάννη Λάτσιου με την οποία η Ελένη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Γνωστό μοντέλο λήστεψε 66άχρονη;

Mια 66άχρονη γυναίκα από το Κολωνάκι κατήγγειλε πως γνωστό μοντέλο , που πριν από έναν χρόνο δούλευε στο σπίτι της ως οικιακή βοηθός, πριν από λίγες ημέρες την επισκέφτηκε και με την βοήθεια την συνεργού την λήστεψε...

BINTEO: Tι ετοιμάζουν Φώτης και Μαρία για την εκπομπή τους

Ένα μεγάλο πάρτι με την συμμετοχή των συντελεστών και των φίλων της εκπομπής τους έστησαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου για το νέο σήμα του «Φώτης και Μαρία live»!

Το star.gr ήταν εκεί και σας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες.

Τα γυρίσματα για τους τίτλους της εκπομπής έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στα studios του Star και η κεντρική ιδέα ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Μέσω Facebook και Twitter, ο Φώτης και η Μαρία κάλεσαν τους φίλους τους να πάνε κοντά τους και εκείνοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κοκκίνου VS Βασιλειάδη: Στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού

Κοκκίνου-Βασιλειάδης new
Για άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ της μετά-το-διαζύγιο διαμάχης ετοιμάζονται η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης.

Το πρώην ζευγάρι έχει δώσει ραντεβού τέλη Σεπτεμβρίου στις δικαστικές αίθουσες, καθώς διεκδικούν και οι δύο –ή μάλλον ο καθένας για λογαριασμό του– την επιμέλεια του παιδιού τους. 

Συγκίνηση στο τέλος των "Μυστικών της Εδέμ"

Εικοσιένας ηθοποιοί. Ενας ικανότατος σκηνοθέτης, ο Στέφανος Συμεωνίδης. Ενας άνδρας που έρχεται για να λύσει τα μυστήρια και να αποκαλύψει όλα τα Μυστικά : Ο Αραβαντινός. Τι άλλο χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα σποτάκι που θα μας βάλει ακόμα σε μεγαλύτερη αγωνία για την έναρξη των σαρωτικών ''Μυστικών της Εδέμ'' στο Mega τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου; Αυτή τη Δευτέρα 12/9 πάντως θα εμφανιστεί στις οθόνες μας το σποτάκι που θα μας προετοιμάσει για την εντυπωσιακή πρεμιέρα της ''Εδεμ'' και έχουμε όλο το παρασκήνιο...Ενα σας λέμε : Μυστικά τέλος !

Το σποτ , όπως διαβάζουμε στο TV Ζάπινγκ, γυρίστηκε χθες όλη την ημέρα στο πλατό του ''Πρωινό mou'' που κρίθηκε κατάλληλος χώρος για να ζωντανέψει ένα κόνσεπτ ικανό να μας κάνει...τρελούς και παλαβούς για τα 47 συγκλονιστικά επεισόδια που έρχονται στο Mega : Φανταστείτε τη σκηνή : Ολοι οι πρωταγωνιστές της Εδεμ, εξαιρετικά καλοντυμένοι και ανανεωμένοι να...ψιθυρίζουν μεταξύ τους μυστικά και στο τέλος εμφανίζεται ο Γιώργος Κυρίτσης σε ένα ιδιαίτερο γκρο πλαν να δηλώνει : ΄΄Μυστικά τέλος''.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Υβόννη στα χέρια σπουδαστών

Ελαμψε η Υβόννη Μπόσνιακ στο φαντασμαγορικό fashion show που οργάνωσαν τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με αφορμή το τέλος μιας δημιουργικής χρονιάς και την έναρξη της καινούργιας εκπαιδευτικής περιόδου.

Το πανέμορφο μοντέλο ήταν guest star στην επίδειξη μόδας και αποθεώθηκε όταν περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας μοναδικές pret-a-porte δημιουργίες των σπουδαστών σχεδίου μόδας της σχολής, αποσπώντας το θερμότερο χειροκρότημα όλων όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, αν και δεν είχε τον καλό της στο πλάι της, έμοιαζε με νεράιδα μέσα στην πράσινη μακριά τουαλέτα που παρουσίασε, ενώ αιχμαλώτισε πάνω της όλα τα φλας όταν εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στην πασαρέλα μέσα σε ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ελεονώρα Μελέτη: Πρεμιέρα για τέταρτη χρονιά στο Star

Πρεμιέρα για τέταρτη χρονιά στο Star για την ...κόκκινη Ελεονώρα Μελέτη. Με το σκεπτικό ότι η τηλεόραση είναι ο χώρος, που απαιτεί συχνές αλλαγές, η Ελεονώρα το τηρεί ευλαβικά.

Έτσι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 07:30 θα καλωσορίσει τους τηλεοπτικούς της φίλους με το λαμπερό, χαρακτηριστικό της χαμόγελο και θα τους ευχαριστήσει, ιδίως τους νέους (15 – 44), που ανέδειξαν την εκπομπή της με 22,5%

πρώτη στη ζώνη της την προηγούμενη σεζόν. Ακολούθησε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 με τον all time classic Γιώργο Παπαδάκη.

Οι συνεργάτες της θα την ξαφνιάσουν ευχάριστα, με μια έκπληξη, που ετοίμασαν με τον ακούραστο αρχισυντάκτη και φιλαράκι της Ελεονώρας, Θέμη Μάλλη.

Το μότο της «Πρωινής Μελέτης» για τη χρονιά 2011 – 2012 είναι «χρώμα και χαμόγελο κόντρα στο γκρι και την κατήφεια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Νέο concept για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Νέο concept για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου..Και η αρχή γίνεται από τον τίτλο, θα είναι μονολεκτικός... «Μίλα».

Μαζί με την Τατιάνα, 3 γυναίκες πολύ διαφορετικές σε χαρακτήρα, νοοτροπία, θέλω, θα συζητούν όλα όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους. Δηλαδή για σχέσεις, άντρες, παιδιά, μόδα, ομορφιά, κ.λ.π.

Κριτήριο της επιλογής ήταν οι γυναίκες αυτές να είναι πετυχημένες, έξυπνες, με προσωπικότητα και σημαντική πορεία κάθε μία στο χώρο της.

Στην παρέα σχεδόν κάθε μέρα θα βρίσκεται και ένας επώνυμος καλεσμένος για να γίνεται η συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και ζωντανή.

Τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου από τον Alpha



«Μες στην καλή χαρά» μόνο δεν λες ότι είναι η Σίσσυ Χρηστίδου από χθες το μεσημέρι. Δυσοίωνα ήταν τα πράγματα μετά τη συνάντηση της παρουσιάστριας με τους Γερμανούς στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το κανάλι της Κάντζας ο λόγος διαφωνίας της Σίσσυς με τους ιθύνοντες ήταν αρχικά η μείωση μισθού κατά 30% και έπειτα η μειωμένη διάρκεια της σύμβασή της. Κάτι το οποίο η παρουσιάστρια –εν πρώτοις- δεν δέχτηκε και λέμε εν πρώτοις γιατί μετά και να ήθελε να το ξανασκεφτεί δεν υπήρχε η ευκαιρία… «το πουλάκι είχε πετάξει»!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γδύθηκε on camera ο Ashton Kutcher!

Όπως τον γέννησε η μαμά του εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneris ο Ashton Kutcher!

Ο σύζυγος της Demi Moore κατέβασε τα παντελόνια του για τις ανάγκες της πρώτης αφίσας για τη σειρά 'Two and a Half Μen' το καλοκαίρι και απ’ ό,τι φαίνεται η ιδέα του άρεσε και το επανέλαβε στην πρεμιέρα της 9ης σεζόν της εκπομπής...

Η εκπομπή με καλεσμένο τον Kutcher πρόκειται να προβληθεί στις 12 Σεπτεμβρίου και σε αυτήν ο ηθοποιός εμφανίζεται φορώντας μόνο το μπουρνούζι του.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η έγκυος Beyonce με μαγιό

Μετά τη Βενετία, όπου γιόρτασε τα τριακοστά της γενέθλια, σειρά έχει η Κροατία για την Beyonce, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της στην Ευρώπη εν αναμονή του πελαργού, συντροφιά, φυσικά με τον σύζυγό της Jay-Z.

Η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι με φουσκωμένη κοιλίτσα, φορώντας μαγιό...

Η τραγουδίστρια, που ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της την περασμένη εβδομάδα κατά την εμφάνισή της στα MTV Video Music Awards, φορούσε συνεχώς maxi και ριχτά φορέματα, αλλά αυτή τη φορά μας έκανε τη χάρη και μας αποκάλυψε την κοιλίτσα της που μέρα με τη μέρα συνεχώς μεγαλώνει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η Αντιγόνη στη Γιάλτα με κριτή τον... Ντέμη Ρούσσο !

Στη Γιάλτα βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Αντιγόνη Ψυχράμη, προκειμένου να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού Grimea Music Festival.

Η 24χρονη τραγουδίστρια έχει να ανταγωνιστεί 17 ακόμα συναδέλφους της από διαφορετικές χώρες, ενώ πέρασε με επιτυχία τον πρώτο γύρο που διεξήχθη την Τετάρτη. Η Αντιγόνη επέλεξε να τραγουδήσει το «Δυνατά- Δυνατά» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απέσπασε θερμά χειροκροτήματα.
 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι είπε ο Λιάγκας όταν έμαθε για το "διαζύγιο" της Μενεγάκη

Το "διαζύγιο" Ελένης Μενεγάκη με την πρωϊνή ζώνη  προκάλεσε σοκ (σε φίλους) και δέος (σε ... μελλοντικούς αντιπάλους)

Μετά από το άκουσμα της είδησης πως η κύρια αντίπαλός του στο πρωινό, Ελένη Μενεγάκη, μεταπηδά στη μεσημεριανή ζώνη μετά από δεκαεπτά χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τις ευχές του στην πρώην συμμαθήτριά του, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Enhanced by Zemanta

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Μενεγάκη μετακομίζει και...ΔΕΝ χωρίζει !

Η Ελένη Μενεγάκη μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη. Η Ναταλία Γερμανού θα είναι «Μες στην καλή χαρά» και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη... εντελώς «Δέστε τους».

Το daytime  πρόγραμμά του σταθμού αλλάζει μορφή και διαμορφώνεται εντελώς διαφορετικό για την καινούργια σεζόν.

Σε επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικά λεπτά, διευκρινίζεται ότι: «Μετά από δεκαπέντε χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά την πρωινή ζώνη και θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τη νέα της ώρα στις 13:00, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική του Alpha για τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ALPHA ΕΔΩ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει να αυτοκτονήσει γιατί δεν αντέχει το τεράστιο στήθος της!

Η κυρία που βλέπεις στην φωτογραφία λέγεται Kerrie Jewell και είναι χρόνια σε κατάθλιψη γιατί το πραγματικά τεράστιο στήθος της την έχει κάνει δυστυχισμένη...

Τα στήθη της είναι τόσο μεγάλα που έχουν γίνει ο εφιάλτης της ζωής της! Όπως δήλωσε η ίδια προσπαθεί να τα "ξεφορτωθεί" εδώ και 25 χρόνια χωρίς όμως επιτυχία, ενώ έχει πάει σε πολλούς πλαστικούς χειρουργούς όλα αυτά τα χρόνια.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου : Θα είναι στο «Just the 2 of Us»!

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου new
Ένα ακόμα ανατρεπτικό κάστινγκ φαίνεται πως είναι αυτό του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of Us», με τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο show τραγουδιού να έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αποκαλύπτονται.

Με το όνομα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου να συζητιέται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό -είτε ως πιθανή «guest star» στην κουζίνα του πρωινού του Mega, είτε ως πρόσωπο που η Ελένη Μενεγάκη θέλει να επαναπροσεγγίσει στα πλαίσια της ανανέωσης του «Καφέ με την Ελένη»- ήταν μάλλον μια ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση από το Mega να προτείνει στη γνωστή σεφ και επιχειρηματία να συμμετάσχει στο «Just the 2 of Us».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Νικολέττας Ράλλη στο Star !

Αν περιμένατε πως και πως να δείτε το ολοκαίνουργιο μεσημεριανό μαγκαζίνο που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Star να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες σας την Δευτέρα 19 του μήνα, τσάμπα κόπος...

Αν περιμένατε να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας στην νεαρή Νικολέττα Ράλλη και να της... συστηθείτε, επίσης...

Και αυτό γιατί; Γιατί παρά τις αρχικές ανακοινώσεις του καναλιού πως η εκπομπή θα είναι έτοιμη για να κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα, τελικά τα πλάνα άλλαξαν και η πρεμιέρα της αναβάλλεται !
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαρρήκτης ..."μπανιαρίστηκε" στο σπίτι της Celine Dion

Είναι οι διάσημοι στον κόσμο τους αλλά και οι...άσημοι δεν πανε πίσω μερικές φορές.

Ο λόγος για ένα 36χρονο διαρρήκτη ο οποίος έκανε έφοδο στο σπίτι της πασίγνωστης τραγουδίστριας Celine Dion, έξω από το Μόντρεαλ, και μάλιστα - έτσι για τη φιλοξενία- είπε να κάνει και ένα μπανάκι.

Και εκεί που άνοιξε το νερό να τρέχει στη μπανιέρα, με τα αφρόλουτρα και όλα τα "απαιτούμενα" για να χαλαρώσει, εμφανίστηκε η αστυνομία και όπως ήταν φυσικό...του κοψε τη χαρά.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Μετά το "Νησί" έρχεται ο γάμος για τον Θοδωρή Παπαδουλάκη

Σκηνοθέτησε τη σειρά του Mega “Το νησί” και απέδειξε πόσο σπουδαία θα μπορούσε να είναι η τηλεόραση.

Ο εμπνευσμένος και χαρισματικός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης που ζει από επιλογή του στη γενέτειρά του, στα Χανιά όπου έχει και την επαγγελματική του βάση, “σκηνοθετεί” τώρα ένα καινούριο, μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του.

Ο σεμνός όσο και ταλαντούχος δημιουργός ετοιμάζεται να παντρευτεί την από καιρού αγαπημένη του, πιθανότατα στις 10 Σεπτέμβρη, δηλαδή, το Σάββατο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η αδερφή του Μπ.Λαζαρίδη καταγγέλει:"Η σχέση της Ηλιάδη με τον Μαλιωτάκη προϋπήρχε"

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Star για τον καινούριο σύντροφο της, Κώστα Μηλιωτάκη και δήλωσε πως είναι πολύ καλά ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε την σχέση τους να επισημοποιείται... 

Μίλησε για την αρχή της καριέρας της και παραδέχτηκε πως ήταν πολύ τυχερή, ενώ αναγνώρισε την βοήθεια που της είχε προσφέρει η γιαγιά της...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Φερεντίνος στο πρωινό του ΑΝΤ1



Στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 εκτός από τον Γιώργο Παπαδάκη θα είναι και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Το κανάλι του Αμαρουσίου πολιορκούσε εδώ και καιρό τον παρουσιαστή και τελικά εχθές έδωσαν τα χέρια και έκλεισε η συμφωνία.

Το μόνο που εκκρεμεί είναι να διευθετηθούν κάποια τεχνικά θέματα.

Ρούλα Κορομηλά: Το ξέσπασμα στο Facebook



Εντύπωση προκάλεσαν όσα έγραψε η διάσημη παρουσιάστρια στο Facebook το βράδυ της Τετάρτης.

 Αφορμή φαίνεται πως στάθηκαν όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τις αρνητικές εξελίξεις στο κανάλι της Κάντζας με αποτέλεσμα η Ρούλα Κορομηλά να θέλει να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. 

Ακολουθούν τα τρία posts της, όπως ακριβώς τα ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα:

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ...ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ...!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΣΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΙΚΑ... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ... ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ??? ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ...(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)

Χώρισε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος


Μια αρκετά δύσκολη και στενάχωρη περίοδο βιώνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.


Ο ηθοποιός μέσα στο καλοκαίρι αποφάσισε με τη σύζυγό του, Μόνικα Μακσέιν, να χωρίσουν έπειτα από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Η είδηση, όπως ήταν φυσικό, σόκαρε το οικείο περιβάλλον τους, μια και μέχρι εκείνη τη στιγμή οι δυο τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Εδώ η Λάουρα! Εκεί η Λάουρα; Πού θα πάει τελικά η Λάουρα;

Σημερινό δημοσίευμα ήθελε την Λάουρα Νάργες, που έκανε αίσθηση μέσα από την εκπομπή της ΝΕΤ «Escape», να έχει συναντηθεί με την Ελένη Μενεγάκη και να έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας!

Όμως, όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, η Λάουρα είχε συμφωνήσει σε όλα με το Star και είχε ενημερωθεί και για το concept της μεσημεριανής εκπομπής, που θα παρουσιάζει η Νικολέτα Ράλλη και το μόνο που έλλειπε ήταν οι... υπογραφές!

Τι τελικά συμβαίνει με την Λάουρα; Πού θα πάει;


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Ε. Μελέτη: Η ανησυχία του πατέρα της και οι πρόβες της εκπομπής!




Λίγο μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών της, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει δυναμικά στο πλατώ της “Πρωινής Μελέτη” και κάνει την πρώτη πρόβα για την εκπομπή. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter της, από την ώρα της πρόβας.
 
Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 12 Σεπτεμβρίου στο Star και μαζί με τους συνεργάτες της η ελεονώρα επέστρεψε στα παλιά της λημέρια. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο twitter της μια φωτογραφία και έγραψε: “Σαν να μην πέρασε μία μέρα”.
 
Λίγο νωρίτερα, είχε βρεθεί στο στούντιο της ραδιοφωνικής της εκπομπής στο δρόμο FM, όπου αναφέρθηκε στην ανησυχία του πατέρα της για το πότε θα την δει νυφούλα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνεχίζει το "Κους-Κους", μαύρα τα μαντάτα για το "Πάνω στην ώρα" !


Αίσιο ήταν τελικά το τέλος στο θρίλερ της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου και του Alpha ! Μετά από την έντονη φημολογία όλων αυτών των ημερών που ήθελε το μεσημεριανό της Κάντζας να σταματά κάπου εδώ την τηλεοπτική του πορεία και να μην συνεχίζει... λόγω κρίσης, εντέλει τα πλάνα άλλαξαν ! 

Ναι, το "Κους-Κους" την γλίτωσε τελικά φθηνά, πολύ φθηνά από τα... δόντια της κρίσης και όπως ενημερώθηκε και χθες επισήμως η γνωστή παρουσιάστρια, θα βρίσκεται κανονικά και φέτος στο τηλεοπτικό της πόστο, μιας και το μεσημεριανό, δεν συμπεριλαμβάνεται στις περικοπές που θα πραγματοποιηθούν στην Κάντζα, στην προσπάθεια που γίνεται για να συμμαζευτούν τα οικονομικά τους. 



H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ρια Αντωνίου:"Στην Ελλάδα είναι αγάπες νυν και πρώην"

H Ρία Αντωνίου αναχώρησε σήμερα για την Ιταλία και δήλωσε πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι ο χώρος της τηλεόρασης, αν και δουλεύει παράλληλα και σαν μοντέλο...

Μπορεί πλέον να ζει στην γειτονική χώρα και να ετοιμάζεται να πάει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως η καρδιά και το μυαλό της παραμένουν στην Ελλάδα, καθώς τόσο η οικογένεια, οι φίλοι και αγάπες νυν και πρώην είναι εδώ ... 

Όταν την ρώτησαν αν εννοεί τον Ηλία Πανταζόπουλο, απλά απέφυγε να απαντήσει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Λάκης Γαβαλάς :Θα συμμετέχει τελικά στο «Fabulous!»

Λάκης Γαβαλάς new Έκλεισε τελικά η συμφωνία για τον Λάκη Γαβαλά και την εταιρεία παραγωγής Ena Productions, για τη συμμετοχή του στο νέο σόου του ΑΝΤ1 με τίτλο «Fabulous».

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Yupi πριν από μερικές μέρες, ο γνωστός επιχειρηματίας που διαθέτει ξεχωριστό χιούμορ και υψηλή αισθητική, είχε δεχθεί την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου να συμμετάσχει στο σόου για το οποίο ήδη είχαν συμφωνήσει ο Ηλίας Ψινάκης και ο Τρύφωνας Σαμαράς.
H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πρωινό του ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 και ο Γιάννης Λάτσιος θέλουν πάρα πολύ την Ζέτα Μακρυπούλια στο πρωινό , απέναντι από την Μενεγάκη και τους Σκορδά -Λιάγκα και της τάζουν γη και ύδωρ... 

Η ίδια δηλώνει πως έχει δεχτεί προτάσεις και τέλη Σεπτεμβρίου θα γνωρίζει τι θα κάνει...

Την ίδια ώρα ακούγεται πως πρόταση για την παρουσίαση του Dancing on Ice έγινε στην Τζένη Μπαλατσινού, που ακόμα δεν την έχει αποδεχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

N.Ράλλη: Αποκαλύπτει πως την έγινε η πρόταση από το Star

Η ομάδα του Control Tv συνάντησε τη Νικολέττα Ράλλη στο καινούργιο της γραφείο στις εγκαταστάσεις του STAR. 

Η Νικολέττα είναι ένα κορίτσι που συνδυάζει σοβαρότητα, εξυπνάδα, ομορφιά, χιούμορ και έχει έναν μοναδικό τρόπο να κερδίζει την εμπιστοσύνη κάποιου. 

Μίλησε χωρίς δισταγμό για την πρόταση που της έκανε ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, Σταμάτης Μαλέλης , για τη φετινή σεζόν και το άγχος λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της!
Enhanced by Zemanta

Γιατί έσκασε στα γέλια η Τσαπανίδου το πρωί;;;

Είχαν όρεξη πρωί – πρώι οι συνεργάτες της Πόπης Τσαπανίδου! Την ώρα που ο δημοσιογράφος, Χρήστος Στρατουλάκος, έδινε την είδηση ότι ο εμίρης του Κατάρ κάνει διακοπές στην Ελλάδα, οι συντελεστές της εκπομπής διαπίστωσαν ότι… του μοιάζει!!

Έτσι, του έβαλαν κελεμπία και μούσι και πραγματικά η ομοιότητα ήταν εμφανής.

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από τα γέλια, ενώ ο ίδιος ο δημοσιογράφος έκανε την θλιβερή διαπίστωση: «το σίγουρο είναι έχουμε διαφορά στην τσέπη»…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Susan Boyle: Η ζωή της γίνεται μιούζικαλ

Στην εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα" πρόβαλαν ένα αφιέρωμα στην ζωή της Susan Boyle, που από μια συνηθισμένη γυναίκα της διπλανής πόρτας, κατάφερε να γίνει "ιέρεια" του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος και μάλιστα τώρα η ζωή της πρόκειται να γίνει και μιούζικαλ...

Βέβαια στο ρεπορτάζ δεν αναφέρθηκε και η περιπέτεια που έζησε, καθώς η ξαφνική δημοσιότητα και η φήμη , την οδήγησαν για κάποιο διάστημα σε ψυχιατρική κλινική...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σ.Τσιμτσιλή :Το γούρι που φόρεσε στην πρεμιέρα της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα στην πρεμιέρα της φρόντισε να έχει αρκετά γούρια μαζί της, για να πάνε όλα καλά, τόσο στην σημερινή εκπομπή, όσο και στην φετινή σεζόν...

'Ενα από αυτά ήταν και το κομποσκοίνι που πήρε από τα βαφτίσια της κορούλας της Έλενας Πολυκάρπου....

Ας ελπίσουμε να φέρει πραγματικά τύχη, τόσο σε εκείνη, όσο και σε όλο το Alter....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...