Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο Νίκος Αλιάγας αγκαλιά με την Shakira.

Μια ξεχωριστή φωτογραφία ανέβασε ο Νίκος Αλιάγας στο twitter του. Τον δείχνει αγκαλιά με την Shakira.

Ο Νίκος Αλιάγας έχει φιλοξενήσει στις εκπομπές του, (τόσο στο ραδιόφωνο στον σταθμό NRJ,  όσο και στην τηλεόραση με το Star Academy) τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σοουμπιζ. Ανάμεσα στις συνεντεύξεις που έχει πάρει, συμπεριλαμβάνονται η Madonna,

Σήμερα, έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία όπου διακρίνεται η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, ενώ στα δεξιά της βρίσκεται ο Νίκος Αλιάγας. 

Κάτω από την φωτογραφία υπάρχει η λεζάντα «with shakiraaaa locaaa locaaaaa», προφανώς επηρεασμένη από τον τίτλο του νέου hit της Shakira που έχει τον τίτλο Loca, αλλά καμία άλλη λεπτομέρεια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Shakira βρίσκεται στο Παρίσι για προγραμματισμένες συναυλίες στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στο Amneville και το Παρίσι αντίστοιχα.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Αντζελα και Μιμή Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο!

Της έχει «σούρει» τα εξ αμάξης. Της έχει πει για τον Τρούπη, για τον Κακέτση, για την κόρη της, για το λίφτινγκ. Και τι δεν της έχει πει της Άντζελας ο Λαζόπουλος.

Θα μπορούσε βέβαια να την έχει ΚΑΙ καλεσμένη. Όμως, επέλεξε να κάνει κάτι άλλο. Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το θέμα της, για το εάν έχει κάνει λίφτινγκ ή όχι, για τα όσα κάνει, εντός και – κυρίως – εκτός σκηνής , ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε κάτι άλλο. Έφερε τον Τάκη Ζαχαράτο που «έκανε» την Άντζελα. Το τι έγινε στο Τσαντίρι, δεν περιγράφεται.

Η «Άντζελα» εμφανίστηκε με στρας, φτερά, κατακόκκινο κραγιόν και την κλασική χροιά στην φωνή της με το… τονισμένο σίγμα και στο Αλ Τσαντίρι έγινε πανικός. Μήλον της… έριδος, όπως είπε ήταν το λίφτινγκ. «Δες την αμυγδαλή μου. Βλέπεις κανένα ράμμα; Βλέπεις καμία dmc κλωστή; Η Άντζελα αγάπη μου δεν έχει ράμματα, έχει μόνο… οράματα».

«Δοξάστε με την ντίβα την μοναδική, δεν βλέπεις Λαζόπουλε, τι κάνω για το κοινό μου; Τα μοναδικά ράμματα που έχω είναι για την γούνα του Τρούπη. Ο οποίος, την ώρα που αποθεωνόμουν από τα πλή-ν-θη, εκείνος ήταν με άλλη! «Λάμπω από φρεσκάδα. Κάνω εμετό την φρεσκάδα… Και σε λίγο βγαίνω και σε υγρό κρεμοσάπουνο», κατέληξε η Άντζελα, την στιγμή που το κοινό είχε σχεδόν λιποθυμήσει από τα γέλια. Στο τέλος απάντησε πώς έκανε λίφτινγκ. «Είχα πάει ένα ταξίδι. Σε έναν… παράλληλο. Όπως ταξίδευα λοιπόν, νιώθω ένα τράβηγμα πίσω στα αυτιά. Με τράβηξε κοινώς ένας… παράλληλος. Είναι αυτό που λέμε ότι ο κιμάς κόπτεται παρουσία του πελατού!»

Λίγο αργότερα, έκανε την εμφάνισή της η… «Μιμή Ντενίση», με κόκκινη βελούδινη τουαλέτα, λευκά γάντια και εντυπωσιακά κοσμήματα. Πάει, τελείωσε, αυτή η κόντρα δεν θα τελειώσει ποτέ.

«Δεν έχω πει τίποτα και πουθενά για την προσωπική μου ζωή. Όχι πείτε μου, ξέρετε τίποτε άλλο; Θέλετε να σας πώ τι έγινε με τον πρώην μου; Έκανα το λάθος, μπήκα, να βγω. Ο Σωτηράκης δεν πούλησε εισιτήρια, είχες δίκιο Λάκη».

Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, στο ξεκαρδιστικό σκετσάκι που ακολούθησε ο Τάκης Ζαχαράτος υποδύθηκε την Μιμή που δήθεν παίζει την Μαρία Κάλλας και ο Λάκης υποδύθηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση… STAR.GR

Μενεγάκη: «Με παρακολουθούν. Δεν τολμώ να κυκλοφορήσω»!

"Ρέντα" είχε σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη, η οποία σχολίασε τα δύο θέματα- sos των τηλεοπτικών: 

Το εξώφυλλο γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, που την δείχνει σε κοινή έξοδο με τον Γιάννη Λάτσιο, και την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το πρωινό του Ant1! Μάλιστα, για να... πληρώσει τα περιοδικά με το ίδιο νόμισμα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιόν δημοσιογράφο είδε με ποια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια και πού!

Την ώρα που έπιασε στα χέρια της τα περιοδικά είπε: «Α, ναι, εγώ και ο Γιάννης (Λάτσιος) έχουμε την τιμητική μας σήμερα και στα δύο περιοδικά (εννοώντας το «ΟΚ!» και το «Hello» που ήταν εξώφυλλο)».

Αντί να μείνει εκεί η Ελενίτσα, όπως κάνει συνήθως, άφησε τα περιοδικά και άρχισε να εξιστορεί πως τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. «Ήμουνα στο σχολείο του Άγγελου, γιατί είχε ποδοσφαιρικό αγώνα το Σάββατο και την ώρα που βγαίνουμε έξω... τσουπ, να ο φωτογράφος. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης τον είδαμε, αλλά τον είδε ο Άγγελος και άρχισε να φωνάζει. Φεύγουμε και πάμε να πάρουμε την τούρτα (είχε γενέθλια ο μικρός) και σε ποιον πέφτω πάνω ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε όλο νεύρα η Ελένη. «Στον Γεωργιάδη (συντάκτη του «ΟΚ!»)! Ε, δεν είναι δυνατόν», είπε.

«Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μου έχουν βάλει τσιπάκι. Θα πάω το αυτοκίνητο να μου το ψάξουν. Δεν γίνεται αυτή η κατάσταση. Δεν τολμάω να βγω δέκα λεπτά από σπίτι», είπε όλο αγανάκτηση η Ελένη, που αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση της και «κάρφωσε» τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. «Θα τα πω και εγώ όλα τώρα όμως. Ξέρετε με ποιον ήταν ο Γεωργιάδης στο αμάξι; Με την Καινούργιου», ξεφούρνισε, ενώ η Χρύσλα που ήταν στο πάνελ κατάπιε την γλώσσα της εκείνη την ώρα!

«Ορίστε σας τα λέω μόνη μου που ήμουν και τι έκανα», κατέληξε με την ελπίδα να την αφήσουν ήσυχοι οι φωτογράφοι.

Και μετά από το ξέσπασμα αυτό, ασχολήθηκε με το άλλο φλέγον ζήτημα των ημερών: την αποχώρηση της Αργυρώς από το «10 με 1 μαζί». Ζήτησε από την Χρύσλα να της πει αν είναι καλά η Αργυρώ και αν αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την τηλεόραση, ενώ τόνισε «δεν με νοιάζει για τα επαγγελματικά της και τι έγινε στην εκπομπή. Δεν ρωτάω από κουτσομπολιά, με νοιάζει μόνο να είναι καλά».

Αφού πήρε τις απαντήσεις από την Χρύσλα, η οποία έριξε το φταίξιμο στους Καραμεροχαριτάτους και εκθείασε την παρουσιάστρια για την παλαιότερη συμπεριφορά της απέναντι στην τηλεμαγειρίσσα, πήρε τον λόγο η Ελένη και είπε: «Θα ήθελα να δω την Αργυρώ, αλλά δεν πήγα στο μαγαζί της, γιατί δεν θέλω να δω την επόμενη μέρα στα περιοδικά ότι πήγα για να την πλησιάσω».
Πηγή: star

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Η «λαίδη» Άντζελα έγινε… βασίλισσα!

Έφυγε «λαίδη» για την Αμερική και λίγες μέρες μετά αφού γύρισε στέφθηκε… βασίλισσα!

Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου η οποία σκέφθηκε δόξα και τιμή βασίλισσα στα μπουζούκια! Και όταν λέμε στέφθηκε, το εννοούμε κυριολεκτικά. Με κανονικότατο στέμμα!

Η στέψη της Άντζελας Δημητρίου έγινε με κάθε μεγαλοπρέπεια εκεί που τραγουδούσε, με τον κόσμο να χειροκροτεί και τον Γιώργο Τσαλίκη να φωνάζει «είσαι βασίλισσα Άντζελα».

Η ίδια φυσικά δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για αυτή την… αναβάθμιση που της απονεμήθηκε. Εξού και το ότι ούτε που την πείραξε το γεγονός ότι το στέμμα συνοδευόταν από κορδέλα… «STAR Τουρισμός»!

Άπαντες φυσικά υποκλίθηκαν στη μεγαλειότητα της. Ο… Δον Ζαφείρης Μελάς ,ο Δον Γιώργος Τσαλίκης και όλο το νυκτερινό κέντρο. Μόνο ένας δεν την άκουγε: ο Νίκος ,ο ηχολήπτης που δεν άνοιγε το μικρόφωνο της λες και το έκανε επίτηδες για αν χαλάσει τη μεγάλη μέρα.

Ένα νόημα φυσικά της βασίλισσας ήταν αρκετό για να συνετιστεί ο ταπεινός ηχολήπτης…
STAR.GR

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Τα βρήκαν Αδάμ-Λιβιεράτος

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν το βράδυ του Σαββάτου σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση η Εύη Αδάμ και ο Λαμπης Λιβιεράτος μετά  τις φήμες για χωρισμό αλλά και την επιβεβαίωση της Εύης ότι όντως είχαν περάσει κρίση.


Πως όμως θα περάσουν τις μέρες των διακοπών;;; «Κοίταξε  εγώ δουλεύω.  Είμαι με τον Καλλίρη, παραμονές και ανήμερα θα δουλεύω. Τις ελεύθερες ώρες όμως με τα παιδιά» απάντησε ο Λάμπης ενώ η Εύη συμπλήρωσε «Άρα θα είναι στο κέντρο του πάρτυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει καλά».

Όσο για το τι θα κάνει η Εύη στις διακοπές… «Θα διεκπεραιώσω  με μεγάλη χαρά το κλασσικό σκετσάκι που κάνουμε στο σπίτι με τον Αι Βασίλη»…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...