Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ "Ας βλέπουν τα τούρκικα, κακό της κεφαλής τους"

Αιχμές κατά των τουρκικών σίριαλ άφησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο ηθοποιός είναι αντίθετος με την ύπαρξή τους στην ελληνική τηλεόραση και μέσα από δηλώσεις του, αποκαλύπτει τι επιλέγει να βλέπει ο ίδιος στη μικρή οθόνη και σε ποιο κανάλι!
«Δεν βλέπω τούρκικα! Έτσι κι αλλιώς, δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι… Ας τα βλέπουν, κακό της κεφαλής τους. Εγώ, πάντως, βλέπω αυτά τα υπέροχα σήριαλ στη ΝΕΤ. Εκπληκτικά! "Ο πύργος του Ντάουντον", "Συνωμοσίες εξουσίας", "Οι επάνω και οι κάτω…» δήλωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο περιοδικό "Τηλέραμα".

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ: "Φέτος υπάρχουν 500 παραστάσεις, είναι τραγικό"

Για την οικονομική κρίση, την ανεργία και το θέατρο μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσα από συνέντευξή του.
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι υπάρχουν παραστάσεις και ηθοποιοί που έχουν υπερτιμηθεί χωρίς να το αξίζουν όπως και το αντίθετο, έχουν υποτιθυμεί δηλαδή. Συγκεκριμένα δήλωσε στο περιοδικό "ΕΓΩ":
«Αυτό γίνεται συνήθως. Δεν έχω αντίρρηση να έρθει κάποιος και να μην του αρέσει μια παράσταση. Αλλά ας το κρίνει εκείνος. Ούτε να επηρεάζεται από άλλους ούτε να διαβάζει πράγματα τα οποία μπορεί να είναι και ύποπτα. Δίνουμε πλέον μια μάχη. Δε μου αρέσει αυτό που γίνεται. Δυστυχώς τα πράγματα πια είναι "ο θάνατός σου η ζωή μου".
Είμαστε πολλά θέατρα τώρα πια, φέτος υπάρχουν 500 παραστάσεις. Είναι τραγικό. Είμαι αντίθετος σε όλο αυτό.», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το ποσοστό της ανεργίας στον κλάδο της υποκριτικής δεν είναι λόγος για τον μεγάλο αυτό αριθμό παραστάσεων:
«Θα γίνω λίγο σκληρός. Δεν είναι λόγος αυτός για να δημιουργηθούν τόσες πολλές παραστάσεις, επειδή είμαστε άνεργοι. Κάποιος ο οποίος είναι άνεργος θα πει: "Ας κάνω μια παράσταση;". Πρέπει να υπάρχει σοβαρός καλλιτεχνικός ή εμπορικός λόγος, αν θέλετε. Δημιουργείτε μια σύγχυση. Πιστεύω πως πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να βρισκόμαστε μεταξύ μας, έχοντας και νέους ηθοποιούς μαζί μας. Εγώ πάντα το κάνω αυτό».

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ: "Αν παντρευτώ θα το μάθετε"

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη.
Η ταλαντούχα ηθοποιός εκτός των άλλων αποκάλυψε και αν την τρομάζει το πέρασμα του χρόνου.
"Ναι, βέβαια και με απασχολεί. Δεν μου αρέσει που θα μεγαλώσω. Αλλά, επειδή έτσι είναι η ζωή, οφείλω κι εγώ να το αποδεχθώ και να είμαι ήρεμη μέσα σε αυτούς τους νόμους της φύσης και της ζωής, που για όλους μας είναι δυσβάσταχτοι μερικές φορές" είπε στο "TV Έθνος".
Επιπλέον απάντησε και σε ποιες ερωτήσεις δημοσιογράφων έχει βαρεθεί να απαντά. Όπως είπε σε όσες σχετίζονται με το γάμο και τα παιδιά. "Με ρωτάνε διαρκώς, λες και από μέρα σε μέρα κάτι πρόκειται να αλλάξει. Αν παντρευτώ, θα το μάθετε", τόνισε η Σμαράγδα Καρύδη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έμπλεξαν δυο πασίγνωστα μοντέλα σε κύκλωμα μαστροπείας!

Θύματα κυκλώματος μαστροπείας, που τις εμφάνιζε ως συνοδούς πολυτελείας σε site με ροζ αγγελιές στο Internet, έπεσαν η Γιάννα Πολιάκου και η Έφη Κυριάκου.

Οι επιτήδειοι, «κλέβοντας» αισθησιακές φώτο των δυο μοντέλων από φωτογραφίσεις που είχαν κάνει για ανδρικά περιοδικά, τις εμφάνιζαν ως «δόλωμα» για τους πελάτες του site, χωρίς φυσικά την άδεια τους και εν αγνοία τους.

Σοκαρισμένες και οι δυο, με το που το έμαθαν, έλαβαν όλα τ΄απαραίτητα μέτρα.

Η Γιάννα Πολιάκου δήλωσε για την περιπέτεια της:

«Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Δεν είναι λίγο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού, και μέχρι ν΄αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, ο κόσμος σε κοιτάζει με αμφιβολία. Είναι πολύ άσχημο! Έχω ήδη πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχουν κινηθεί όλες οι νομικές διαδικασίες. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το site, αλλά ένας φίλος μ΄ενημέρωσε πως δεν είναι ανοιχτό προς το κοινό και πρέπει να γίνεις μέλος για να έχεις πρόσβαση στη λίστα των συνοδών. Οι φωτογραφίες είναι από παλιά μου φωτογράφιση στο Nitro, και ήταν στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων».

Συγλονισμένη όμως και η Έφη Κυριάκου, μοντέλο και «Playmate 2009» που μίλησε για το θέμα, λέγοντας:

«Φυσικά και θα κινηθώ νομικά! Τις επόμενες μέρες, μέσω του δικηγόρου μου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι όπως έκανα παλαιότερα, και δεν θ΄ακούσω κανέναν που θα μου πει ότι δεν θα βρω άκρη. Το σοκ είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά πλέον είμαι πιο ψύχραιμη γιατί το έχω ξαναπεράσει! Δεν χρειάζεται ν΄αποδείξω τίποτα. Οι φίλοι μου και οι δικοί μου άνθρωποι, ξέρουν ποια είμαι. Δυστυχώς, το διαδίκτυο στην εποχή μας, δίνει την ευκαιρία σε ανεγκέφαλους να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα και να πράττουν ανεξέλεγκτα εις βάρος άλλων. Αρκεί να σας αναφέρω ότι μου έχουν κλέψει τους κωδικούς του Facebook πολλές φορές, και όσα προφίλ υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν τα διαχειρίζομαι εγώ».

Πολιάκου και Κυριάκου όμως, δεν είναι οι μόνες Ελληνίδες που έχουν πέσει θύμα μαστροπείας.

Το 2012, μέσα σε μόλις 4 μήνες, 10 μοντέλα έπαθαν ακριβώς το ίδιο, ενώ γνωστή είναι και η περίπτωση της «Miss Playboy tv 2011» Αφροδίτης Μπάρμπα, που έβλεπε εν αγνοία της να διαφημίζονται στο Internet οι… ροζ υπηρεσίες της!



Πηγή: News

Η κρίση χτύπησε τους αστέρες μαζί και την Ελένη Μενεγάκη

«Κρίση, με πιάνει κρίση» τραγουδούν οι σταρ που στην εποχή των χρυσών κασέ αγόραζαν «θηριώδη» και υπερπολυτελή σπίτια και τώρα δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.                                                    

Πρώτο και τρανταχτό παράδειγμα αυτό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη. Το διάσημο ζευγάρι είχε ξεκινήσει να χτίζει τη βίλα στο Κεφαλάρι πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση, όταν αδυνατούσε να σκεφτεί τι θα επακολουθούσε. Πούλησαν το σπίτι στο οποίο ονειρεύονταν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, αφού ήθελαν να βγάλουν από πάνω τους το βραχνά των υψηλών πηγών εξόδων.

Ένα ακόμη ζευγάρι που έχει ξεκινήσει τις περικοπές είναι ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα. Εκτός από ένα ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έχει μπει πωλητήριο, το ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει και τις δυο μεζονέτες που διατηρεί στην Αράχωβα, τις οποίες ανακαίνισε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Άννα Βίσση που στις καλές εποχές είχε σπίτια σε Αθήνα, Λονδίνο, Κύπρο, και Αμερική, πριν λίγο καιρό βρήκε αγοραστή για το εξοχικό της στην Κύπρο στη τιμή των 250.000 ευρώ.

Φήμες λένε ότι εδώ και καιρό αναζητά μια κατοικία  στις ΗΠΑ για να μπορεί να επισκέπτεται πιο συχνά την κόρη της Σοφία.
Θύμα των καιρών και ο Γιάννης Κότσιρας. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έβαλε πωλητήριο στην κατοικία που διατηρούσε στην περιοχή της Ραφήνας μαζί με όλη την επίπλωση.

Τελευταία και καλύτερη, η Ελένη Μενεγάκη που μπορεί να είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες, αποφάσισε όμως να πουλήσει το σπίτι που είχε αποκτήσει στη Χαλκιδική από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο. Το σπίτι όπως έχει πει και η ίδια είναι εγκαταλελειμμένο.
  

Πηγή: NEWS

Αναστασιάδης - Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Χώρισαν!

Μετά από δύο μήνες σχέσης και αφού τους είδαμε σε δύο κοινές εμφανίσεις, λέγεται ότι χώρισαν ο Δήμος Αναστασιάδης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη! Για πρώτη φορά, η ηθοποιός μίλησε στο Star για την σχέση της με τον τραγουδιστή!

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με τον Δήμο είμαστε φίλοι!», είπε η ηθοποιός, επαναλαμβάνοντας πως ουδέποτε ήταν ζευγάρι.

Σχολιάζοντας τις κοινές τους φωτογραφίες, η Πατρίτσια ξεκαθάρισε πως ο καφές τους ήταν καθαρά φιλικός.

«Το ότι δύο άνθρωποι πίνουν καφέ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μαζί. Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο», συνέχισε η ηθοποιός, προσθέτοντας όλο νόημα πως... δεν της αρέσει να παίζει κρυφτό κι αυτό είναι γνωστό από την πάλαι ποτέ σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Μαρία Κορινθίου: «δεν μου είναι εύκολο να χορεύω αισθησιακά»

Μετά... κόπων κάνει την προκλητική της εμφάνιση σε θεατρική παράσταση η Μαρία Κορινθίου, όπως εξομολογήθηκε η ίδια!

«Μην νομίζεις ότι και για μένα είναι το πιο εύκολο να ανέβω στην σκηνή να χορέψω αισθησιακά και από κάτω να υπάρχει κόσμος, αλλά αυτό είναι κάτι που το αποβάλλει ο ηθοποιός σιγά σιγά με τις πρόβες», είπε η ηθοποιός και δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο Γιάννης Αϊβάζης την καμαρώνει.

Στην παράσταση «50 χρόνια έρωτας» συμμετέχει, οπότε το... ερωτικό επιβάλλεται!

«Προσωπικά, για μένα σαφέστατα και υπάρχει συστολή! Ε τι; Βγαίνω έξω και αρχίζω να χορεύω;», συνέχισε η Μαρία, ενώ απάντησε σε όσους λένε ότι επιλέγει προκλητικούς ρόλους για να πουλάει: «ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Εγώ θεωρώ ότι δεν προκαλώ γιατί δεν βγήκα με μία καρέκλα να βγω στην πλατεία να χορέψω, ήταν στα πλαίσια της παράστασης. Τώρα, αν θεωρούν ότι προκαλώ, μην έρθουν να την δούν! Τι να τους πω πια;».

Ντορέτα Παπαδημητρίου: Με αυτό το στρινγκ γυμνάζει τους…κοιλιακούς της! [video]

Κάθε Κυριακή οι τηλεθεατές περιμένουν την εμφάνιση της! Εκείνη; Κάθε φορά και πιο καλή! Ήδη έχουν ξεκινήσει να την θεωρούν νικήτρια του Dancing. Εκείνη όμως δεν υιοθετεί κανένα τίτλο! Αν και το Milf φαίνεται να της αρέσει...

Η Ντορέτα Παπαδημητρίου από μικρή ήταν σέξι! Άλλωστε με τέτοιο κορμί δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφορετικά! Πριν από 10 χρόνια…το 2003, πιτσιρίκα ούσα γύρω στα 25, είχε μόλις γίνει μαμά και αναζητούσε τρόπο να χτίσει και την καριέρα της. Και ξαφνικά σκάει η πρόταση από τον Νίκο Περράκη, να παίξει στη ταινία «Η Λίζα και οι άλλοι» με την Κατερίνα Μουτσάτσου! Η σκηνή στο γυμναστήριο είναι η καλύτερη!

Δείτε την…να γυμνάζει καλά από τότε, το κορμί… Το καλύτερο βέβαια μας το κρατάει για τα αποδυτήρια. Εκεί που βγάζει τα ρούχα και για μια στιγμή-αρκετή για να τη τσεκάρουμε- φαίνεται το μαύρο το στρίνγκ!
Πηγή: nasosblog

Πάτρα: Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες παντρεμένων


Γνώρισαν τους νεαρούς και θέλησαν να ζήσουν τον παράνομο έρωτά τους - Η κατάληξη όμως, σίγουρα τις έκανε να μετανιώσουν...

Πρόκειται για μια παρέα γυναικών γύρω στα 40, που ζει στο κέντρο της Πάτρας.

Σε μία από τις εξόδος τους, γνώρισαν τους νεαρούς πρωταγωνιστές της υπόθεσης και μετά τα πρώτα ραντεβού ξεκίνησαν οι παράνομες σχέσεις. Οι γυναίκες επέστρεφαν στα σπίτια τους, σαν να μην τρέχει τίποτα και για να βγαίνουν με την άδεια των συζύγων, επικαλούνταν η μια την άλλη...


Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας ''Κόσμος'' τα πράγματα τις γιορτές πήραν απρόσμενη τροπή για τις παντρεμένης γυναίκες, αφού οι νεαροί είχαν καταφέρει να τραβήξουν φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις και άρχισαν να τις απειλούν.

Σύμφωνα με τα όσα λένε άτομα που φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην τοπική κοινωνία, οι γυναίκες προσπαθούν ακόμη να δώσουν τέλος στον εφιάλτη τους, ενώ καμία δεν έχει μιλήσει ούτε στον σύζυγό της, ούτε στην αστυνομία...

Ο θρήνος της μητέρας του Δημήτρη Βογιατζή: Η ανεργία σκότωσε το παιδί μου

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της και ένα «γιατί» να τη βασανίζει η μητέρα του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον γιο της.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Real News η κ. Βογιατζή είπε αναφερόμενη στο παιδί της «Είχε μελαγχολία γιατί ήταν άνεργος. Είχε πέσει σε κατάθλιψη γιατί δεν είχε δουλειά. Δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα ως νέος. Του έλεγα να πάει μια βόλτα, να ξεσκάσει λιγάκι, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε δουλειά του προκαλούσε μελαγχολία. Γιατί; Γιατί; Αυτό το γιατί θα με φάει σαν μάνα, αλλά θα φάει και όλη την Ελλάδα τελικά».

Η κυρία Βογιατζή λέει με παράπονο «Τον σκότωσε η ανεργία. Δεν δούλευε δύο χρόνια. Δεν μπορούσε να βρει δουλειά πουθενά. Και ήρθε στον Βόλο για καλύτερα. Προσπαθήσαμε ακόμα και να βάλουμε μέσο έστω για να σκουπίζει τον Δήμο, να ασχοληθεί κάπου, έστω για έναν μήνα, να βγάζει τα τσιγάρα του, να κάνει κάτι για να ξανακερδίσει την ζωή του».

«Ήρθε στο Βόλο και δεν πήρε κανένας τηλέφωνο να τον ειδοποιήσει για δουλειά. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω δυνατό, δεν μπορούσα να τον συνεφέρω, δεν μπορούσα να του δώσω αυτό που ήθελε».

Μαρία Μπακοδήμου : «Πέρασα δυο χρόνια κατάθλιψη μετά τον θάνατο του πατέρα μου»


Άκρως αποκαλυπτική -και αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως συνήθως- ήταν η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε -μεταξύ άλλων- για την κατάθλιψη που πέρασε, την παρατεταμένη ερωτική αποχή της και την απιστία.

«Είχαν περάσει δύο χρόνια από τον θάνατο του μπαμπά μου, αλλά καμιά φορά δεν αφήνεις τον πόνο να εκδηλώνεται. Γενικά ήμουν πολύ πιεσμένη. Όταν ήμουν μόνη μου, ξυπνούσα κι έκλαιγα. Ανησύχησα, γιατί είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Μίλησα με μία ψυχολόγο. Της είπα 'φοβάμαι ότι έχω κατάθλιψη' και μου απάντησε 'Μάλλον έχεις'. Έτσι μου έδωσε μια ελαφριά θεραπεία με αντικαταθλιπτικά. Αυτό κράτησε 2-3 μήνες. Ξεκίνησα τη θεραπεία. Τα κουτιά ήταν μηνιαία. Στο τρίτο αισθανόμουν ήδη καλύτερα, μίλησα με την ψυχολόγο και της ανέφερα ότι δεν θα τα συνεχίσω. Αρχικά τα αραίωσα, είδα ότι είμαι μια χαρά και τελείωσε αυτό το κεφάλαιο». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Εγώ Weekly η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε ότι έχει ρίξει και έχει φάει χαστούκι από συντροφό της. Καθώς επίσης ότι την έχει απατήσει και την έχουν απατήσει. «Όταν σε απατούν το νιώθεις. Εγώ τουλάχιστον το αισθανόμουν. Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εγώ έχω πολύ δυνατό ένστικτο, και επιβεβαιώθηκα αφότου χώρισα. Δεν έμαθα ότι με απατά μέσα στη σχέση, απλά η αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν πολύ έντονη και σιγά σιγά μην αντέχοντας τη σχέση, χώρισα. Τότε κατάλαβα ότι με είχε απατήσει».

Αν και το πιο «πικάντικο» σημείο της συνέντευξης, αυτό που θα αναπαράγουν τα περισσότερα σάιτ, είναι τα περί παρατεταμένης ερωτικής αποχής της «Έχω περάσει από περίοδο ερωτικής αποχής. Διήρκεσε 1,5 χρόνο. Το βίωσα έπειτα από κάποια δύσκολη σχέση, που βασανίστηκα πολύ. Δεν είχα διάθεση ούτε να φλερτάρω».

Ο Σφακιανάκης τράκαρε χθες το βράδυ

Ώρες αγωνίας πέρασε χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης που τράκαρε με το αυτοκίνητό του στην παραλιακή, την ώρα που κατευθυνόταν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους μετά τη σύγκρουση, ενώ δεν εμφανίστηκε χθες στο κέντρο που τραγουδά.
 
Το τροχαίο έγινε περίπου γύρω στις 12.30 τα ξημερώματα κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, την ώρα που ο γνωστός τραγουδιστής πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Το όχημά του συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα στη συμβολή των οδών Δήμητρας και Αθήνας στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Βούλα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν η τροχαία και η πυροσβεστική. Και οι δυο οδηγοί των οχημάτων είχαν τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Νότης, μάλιστα, ενημέρωσε και τους συνεργάτες του για το συμβάν και ότι δεν θα μπορέσει να πάει στο μαγαζί.

Η Ελένη Μενεγάκη στο Παρίσι κάνει ατελείωτο shopping therapy!

Η φίλη που  έστειλε τη πιο κάτω φωτογραφία συνέλαβε φωτογραφικά την Ελένη Μενεγάκη με φίλη της να ψωνίζει "προκλητικά" για τις εποχές που διανύουμε.
Ήταν 29/12 στο υπερκατάστημα Gallerys Lafayete όπου η Ελένη ψώνισε τσάντες Channel όπως είπε και πολλά πολλά ακόμα ακριβά είδη!



tromaktiko


Ο Γιάννης Μπέζος νέος διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο;


Τη θέση του διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο πρότειναν στον Γιάννη Μπέζο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξη του.

Mε δεδομένο ότι η θητεία του Γιάννη Χουβαρδά λήγει τον Μάιο (και ο ίδιος φέρεται να δηλώνει προβληματισμένος ως προς το αν θέλει να συνεχίσει) η ονοματολογία για την περίφημη θέση έχει αρχίσει. Ο Γιάννης Μπέζος παραδέχεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις.

Δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό TV Ζάπινγκ: «Έχουν γίνει κουβέντες κι είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αλλά για την ώρα τίποτα δεν έχει προχωρήσει και δεν είναι σίγουρο. Η θέση του διευθυντή της πρώτης κρατικής σκηνής μας έχει απαιτήσεις πολλές και, αν τελικά μου ανατεθεί, θα έχω πάρα πολύ δουλειά μπροστά μου αλλά και πολλές επιθέσεις να δεχτώ».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΔΗΜΑΡ, την οποία στήριξε ενεργά προεκλογικά ο Γιάννης Μπέζος του έχει προτείνει τη θέση, άρα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αναλάβει μετά το καλοκαίρι...

Και όμως είναι αλήθεια! Η Φαίη Σκορδά παράτησε τον Γιώργο Λιάγκα για άλλον!

Χτες ο Γιώργος Λιάγκας κάνει τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη στην εκπομπή «Πρωινό mou». Ο παρουσιαστής διηγήθηκε ένα αστείο συμβάν που του είχε συμβεί πριν παντρευτεί με την Φαίη Σκορδά:

«Είμαστε πριν τρία χρόνια στην Κεφαλλονιά στην Τασία, το πρώτο καλοκαίρι που δεν είμαστε παντρεμένοι. Και απ΄ έξω, ήταν το σκάφος «Octopus» του Πωλ Άλεν. Είμαστε με παρέα, και η Φαίη ως γνωστόν δεν φόραγε φακούς και δεν έβλεπε καλά εκείνη τη μέρα. Σηκώνεται να πάει τουαλέτα. Πίσω ήταν ο Πωλ Άλεν με έναν φίλο του και μια απίστευτη Ρωσίδα».

Η παρουσιάστρια αντί να κάτσει στο τραπέζι που καθόταν ο Γιώργος, έκατσε στο τραπέζι του Πωλ Άλεν, αφού δεν έβλεπε καλά! Ο Πωλ Άλεν της είπε «καλωσήρθες», αλλά όπως είπε και ο παρουσιαστής μετά ήρθε πάλι σ' εμένα! Όπως ήταν λογικό η παρέα ξέσπασε σε γέλια!



gossip-tv.gr

Δείτε τον Κώστα Καραφώτη να… γυμνάζεται!

Ο Κώστας Καραφώτης αγαπάει τη γυμναστική και φροντίζει να διατηρείτε σε φόρμα. Ο τραγουδιστής όμως αντί να κλείνετε σε κάποιο γυμναστήριο και να κάνει βάρη και αερόβια άσκηση προτιμάει κάθε φορά που έχει χρόνο να παίρνει το ποδήλατό του και να κάνει βόλτες στη θάλασσα. 

Σήμερα το πρωί ο Κώστας Καραφώτης έβαλε τη φόρμα του, έναν κόκκινο σκούφο, φόρεσε και τα ακουστικά του και έκανε προπόνηση στη Μαρίνα του Φλοίσβου αναπνέοντας οξυγόνο αλλά και ιώδιο.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία του με το ποδήλατο γράφοντας από κάτω: «Καλημέρα σε όλους! Προπόνηση με ποδήλατο. Δεν υπάρχει καλύτερη!».

Ο Λιάγκας «την είπε» στην Παππά για το γλυκό της! Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;

Όπως κάθε Παρασκευή  απολαύσαμε, τον διαγωνισμό μαγειρικής, στο «Πρωινό mou»!

Η Χριστίνα Παππά, η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιώργος Δάσκαλος μαγείρεψαν. Οι τρεις τους διαγωνίστηκαν... έφτιαξαν τη δική του σπιτική τούρτα!

"Εγώ θα είμαι ειλικρινής... Εάν πήγαινα σε ένα εστιατόριο και μου έβγαζαν αυτά τα γλυκά θα έλεγα τα γλυκά είναι άθλια. Δεν ήταν καλά κανένα από τα τρία!", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας πριν ξεκινήσει να δίνει τους βαθμούς του. Τότε η Χριστίνα Παππά για να της βάλει καλή βαθμολογία τον δελέασε δίνοντάς τουένα πιάτο σούσι από το εστιατόριό της.

Η δε Σάσα Σταμάτη είπε στην Ελισάβετ Σπανού για την τούρτα της: "Νομίζω ότι ήταν ψιλολάσπη"!

Χάρις Αλεξίου: «Όλοι οι καλλιτέχνες είναι μαύροι μέσα τους»

Η Χάρις Αλεξίου «άνοιξε την καρδιά της» σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Τάσο Τρύφωνος στην κυπριακή κρατική τηλεόραση. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε κατά τη διάρκεια της πορείας της και για όλα όσα χρειάστηκε να κάνει για να επιβιώσει. 

«Δεν θα μπορούσα αν επιβιώσω αν δεν αγωνιζόμουν στη ζωή μου. Χτυπήθηκα, έκλαψα, απομονώθηκα, θύμωσα, είπα τώρα θα δεις κι εγώ τι θα κάνω, έκανα τι κατινιές μου», εξομολογήθηκε η Χάρις Αλεξίου ενώ στη συνέχεια έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί. 

«Όλοι οι άνθρωποι όπου είναι καλλιτέχνες είναι μαύροι μέσα τους, συγνώμη κι αν κάποιος δεν το λέει θα σας το πω εγώ», υποστήριξε. Ενώ μεταξύ άλλων, η ερμηνεύτρια μίλησε και για υποκινούμενο πόλεμο. «Πάνε να δημιουργήσουν έναν εμφύλιο να βάζουν τους ανθρώπους να στρέφουν την προσοχή του κόσμου προς κάποια άτομα που είναι τα πιο αγαπημένα», είπε χαρακτηριστικά. 

Γιατί έγινε έξαλλος ο Τόνυ Μαυρίδης;


Έξαλλος έγινε ο Τόνυ Μαυρίδης! Όσο για τον λόγο που εξοργίστηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παραγωγός; 

Από ότι φαίνεται έχει θυμώσει με όσους διαδίδουν φήμες για την προσωπική του ζωή και αποφάσισε να απαντήσει μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

"Αν κάθε φορά που συνεργάζομαι με κάποια... Και με βγάζετε ότι κάτι τρέχει, ε τότε ναι είμαι ο Σουλεϊμάν άντε να πάτε να γ.... Μ...ς του κερατά" έγραψε και συμπλήρωσε "ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ!!!".

Γκαλένα Βελίκοβα: Ποια ήταν η πιο αναπάντεχη αποχώρηση στο Dancing;

Για το Dancing with the Stars και την πιο αναπάντεχη αποχώρηση μέχρι τώρα, κατά τη γνώμη της, μίλησε η Γκαλένα Βελίκοβα σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Εγώ" και την δημοσιογράφο Γωγώ Θωμά.

 "Ούτε την αποχώρηση της Νικολέττας Ράλλη περίμενα, αλλά ούτε και της Μαριάντας Πιερίδη. Θεωρώ ότι χόρευαν αρκετά καλά. Εμείς περιμέναμε να φύγει κάποιος που βρίσκεται στο τέλος της βαθμολογικής κατάταξης, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Πιστεύω πως ο κόσμος ενεργοποιείται όταν κάποιος είναι τελευταίος και θέλει να του δείξει συμπαράσταση. Οπότε, καμία Κυριακή δεν ξέρω ποιος θα φύγει και πάντα στεναχωριέμαι" είπε η κριτής του σόου χορού.

Ποιο όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Ρουβάς και η Ζυγούλη


Το όνομα που θα δώσουν στο τρίτο τους παιδί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οπως λοιπόν αποκάλυψαν στην εκπομπή, στη μικρή θα δοθεί το όνομα «Αριάδνη». Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν ακόμη δύο παιδιά των οποίων, επίσης, τα ονόματα ξεκινούν από Α. Η πρώτη τους κόρη ονομάζεται Αναστασία και ο γιος τους Αλέξανδρος.

Παράλληλα, ο γυναικολόγος της Κάτιας Ζυγούλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μίλησε τόσο για τη διαδικασία του τοκετού, όσο και για το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά.

«Ο Σάκης ήταν στον προθάλαμο του χειρουργείου, καθώς μέσα δεν μπορούσε να βρίσκεται (σ.σ.: το μωρό γεννήθηκε με καισαρική)», ενώ σχετικά με το σε ποιον μοιάζει το μωρό ανέφερε: «Η μικρή είναι μια κούκλα, τροφαντή! Δεν μπορεί να πει κανείς σε ποιον μοιάζει, μετά τις τρεις τέσσερις πρώτες ημέρες θα αρχίσει να διαμορφώνει φυσιογνωμία».

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΪΝΤΙ ΚΛΟΥΜ Δείτε πόσο της μοιάζει η κορούλα της


English: Heidi Klum modeling at The Heart Trut...
 Heidi Klum (Photo credit: Wikipedia)
Κατά μάνα, κατά... κόρη! Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη τόσο στα χρώματα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου όσο και στο στυλ!

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τη Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) παρέα με το "αγγελούδι" της την Λένι (Leni) να βολτάρουν στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς, ντυμένες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η μικρούλα ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών και... έτοιμη για πασαρέλα!

Μαμά και κόρη φόρεσαν τα μοδάτα συνολάκια τους, αλλά κι από ένα φουλάρι η καθεμία σε διαφορετικό σχέδιο και χρώμα, και βγήκαν για ψώνια. Μαζί τους ήταν η αδελφούλα της Λένι, Λου και το νέο αμόρε της Γερμανίδας καλλονής Μάρτιν Κρίστεν (Martin Kristen).

Enhanced by Zemanta

Είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι;


Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal (Photo credit: Jogos4Gamers)
Η Kate Holmes και ο Jake Gyllenhaal είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood; Τα πληκτρολόγια των δημοσιογράφων lifestyle blog και site έχουν πάρει φωτιά και οι paparazzi έχουν πιάσει δουλειά.

Όμως, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στους δύο διάσημους ηθοποιούς δίνουν τη δική τους εκδοχή και διαψεύδουν τα δημοσιεύματα.

Το περιβάλλον της Katie Holmes δηλώνει ότι τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, ενώ άνθρωπος από τον κύκλο του Jake Gyllenhaal δηλώνει: " Αυτός ο ισχυρισμός είναι ένα κατασκεύασμα".

Αν, όμως, είναι αλήθεια, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσουν να το κρατήσουν κρυφό για πολύ καιρό...

Enhanced by Zemanta

Φιλιππίδης: "Δουλεύω για την εφορία και τα δάνεια"


Ο Πέτρος Φιλιππίδης, εργάζεται, πληρώνει τα δάνεια και την εφορία και τονίζει ότι ποτέ δεν ήθελε να κρύψει τίποτα, γιατί "θέλω να είμαι τίμιος"...

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "ΕΓΩ"...

Έχετε κερδίσει αρκετά χρήματα από το θέατρο;

Ναι, βεβαίως. Εγώ δουλεύω, όμως, με ποσοστά. Αν μια παράσταση αποτύχει, αποτυγχάνω κι εγώ. Αν πετύχει εμπορικά, κερδίζω, δεν γίνομαι βέβαια δισεκατομμυριούχος! Μην φαντάζεστε ότι έχω πολλά λεφτά. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω για να πληρώνω την εφορία και τα δάνειά μου. Δεν κάνω μεγάλη ζωή, ποτέ δεν έκανα, δεν είχα..."λούσα". Το όνειρό μου ήταν να αγοράσω ένα σπίτι, γιατί αυτή είναι η διασκέδασή μου, να μένω σπίτι με την οικογένειά μου και τους φίλους μας. Αν δεν δουλέψω, δεν έχω για να ζήσω.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εσάς από τη χρονιά που πέρασε;

Μα όταν μου ήρθε το χαρτί της εφορίας. Ήταν μεγάλο το ποσό και ήταν λίγο άγριο.

Δεν μπήκατε ποτέ στον πειρασμό, όπως όλοι οι Έλληνες, να κρύψουν μέρος των εισοδημάτων τους; Βέβαια, αυτό δεν θα το παραδεχόσασταν δημόσια...

Μα δεν γινόταν. Και να ήθελα, που δεν ήθελα. Για έναν περίεργο, ηλίθιο λόγο, θέλω να είμαι τίμιος. Και λέω για ηλίθια νοοτροπία, τη στιγμή, που όλοι γύρω μας κλέβουν. Αλλά ο καθένας μας πρέπει να κάνει τη διαφορά. Δεν μπορούμε να λέμε πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα κι εσύ να κάνεις τη λαμογιά.



Πηγή: ΕΓΩ!

Ελευθερία Αρβανιτάκη: "Δεν με ενδιαφέρει να ενδιαφέρω"


"Δεν είμαι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει να εκθέτει τη ζωή του, αλλά το έργο του. Δεν ενδίδω. Δεν με ενδιαφέρει να ενδιαφέρω" δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο περιοδικό "EΓΩ! Weekly".

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως έχει καταφέρει να διαφυλάξει πολύ καλά την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, η δημοφιλής ερμηνεύτρια απάντησε:

"Καθόλου δύσκολο! Δεν εμφανίζεσαι, δεν φωτογραφίζεσαι! Είναι ο τρόπος που επιλέγεις να υπάρχεις. Και δεν είμαι η μόνη. Ακόμα και ένα κομμάτι της αμερικανικής σόουμπιζ έχει επιλέξει να είναι καλά κρυμμένο!Δεν είμαι άνθρωπος που τον ενδιαφέρει να εκθέτει τη ζωή του, αλλά το έργο του. Δεν ενδίδω, δεν με ενδιαφέρει...να ενδιαφέρω!"



Πηγή: EΓΩ! Weekly

Η Τριφύλλη για την κόρη της


Η Βάσια Τριφύλλη ήθελε πολύ να αποκτήσει δικό της παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε! Ο καρκίνος της στέρησε αυτή τη δυνατότητα! Υιοθέτησε, όμως, εκείνο το κοριτσάκι, που πριν από 17 χρόνια διέσχισε βουνά για να έρθει στην Ελλάδα, τη Βερόνικα. 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή FTHIS TV

Γλυκερία:"Εμείς θ' αλλάξουμε τα πράγματα"

Η Γλυκερία δεν χρειάζεται συστάσεις! Μας συστήθηκε μέσα από μια μεγάλη και ιδιαίτερα επιτυχημένη καλλτεχνική πορεία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη σημερινή κατάσταση τονίζοντας ότι: " Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Εμείς θα αλλάξουμε τα πράγματα και πρέπει να τα αλλάξουμε"

και συμπληρώνει " "Μασήσαμε" αλλά ο κόσμος τώρα βλέπει την ουσία".

Μιλάει για το πώς στάθηκε σ'΄αυτό το χώρο και δηλώνει: " Στάθηκα στο δύσκολο χώρο, χωρίς να ξεπουλήσω εμένα".

Δείτε τη συνέντευξή της


Πηγή: Αχελώος Tv

Αν ραγίσει το γυαλί...


Aν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει! Τουλάχιστον αυτό απέδειξε ο γόης του Hollywood Bradley Cooper, ο οποίος χώρισε για δεύτερη φορά, την ίδια γυναίκα.

Ο Bradley Cooper, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τις ταινίες " Hangover" συναντήθηκε και ερωτεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία " The Words", Zoe Saldana.

Τα προβλήματα όμως νίκησαν τον έρωτα τους και τον Μάρτιο του 2012 χώρισαν.

Αποφάσισαν, όμως,  να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Μάλιστα, είχαν προγραμματίσει να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων με την οικογένεια του Bradley, κάπου στην Ευρώπη.

Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβαν και λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα χώρισαν και πάλι. Ο γοητευτικός ηθοποιός μπήκε ξανά στο club των εργένηδων.

Εκτός αν κάνει την έκπληξη και αποφασίσει να δώσει και τρίτη ευκαιρία στη σχέση τους! Με τους star, ποτέ δεν ξέρεις...

Enhanced by Zemanta

Στ. Τσιμτσιλή: Σε τέσσερις μήνες γίνεται μανούλα!


Οι φετινές γιορτές για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, σίγουρα ήταν διαφορετικές από τις προηγούμενες καθώς η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας έκανε ακόμα πιο παραμυθένια τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι του ζευγαριού.

Οι μέλλοντες γονείς πέρασαν τις γιορτές στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του Hello! τους απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο να κάνουν τα ψώνια τους. 

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα υπερηχογραφήματα της παρουσιάστριας, θα γίνουν γονείς μιας πανέμορφης πριγκίπισσας.

Τ. Σαμαράς: Επιστρέφει στο “Dancing”!


Στο “Dancing with the stars” με μια χορογραφία έκπληξη που αναμένεται να συζητηθεί επιστρέφει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός hair stylist βρίσκεται ήδη σε εντατικές πρόβες με την Γκαλένα Βελίκοβα για να προετοιμαστεί για το live της Κυριακής.

Το TLIFE βρέθηκε στις πρόβες του για το πολυσυζητημένο “Gangnam Style” που ετοιμάζει για το επόμενο live και ο Τρύφωνας έκανε ένα μικρό διάλειμμα και πόζαρε γεμάτος θετική ενέργεια μαζί με την δασκάλα του Γκαλένα.

Ο ίδιος μάλιστα, μιλώντας για την επιστροφή στο “Dancing” δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, αλλά και καταπονημένος από την έντονη άσκηση. Ο Τρύφωνας κάνει κάθε μέρα πρόβες και προσπαθεί να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για να εντυπωσιάσει το κοινό και την κριτική επιτροπή.

Μ. Ντενίση: Οικογενειακή έξοδος στην Κύπρο!


Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λευκωσία βρίσκεται η Μιμή Ντενίση το τελευταίο διάστημα. Η ηθοποιός ανεβάζει στο νησί την παράσταση “Μαμά που πας” ενώ παράλληλα παραδίδει σεμινάρια στο πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Ανάμεσα στα επαγγελματικά της όμως ξεκλέβει χρόνο για όμορφες οικογενειακές στιγμές και βραδινές εξόδους. Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε σε μία από αυτές να έχει στην συντροφιά της και την κόρη της Μαριτίνα αλλά και την μαμά της Μαρία.

ΡΙΑΝΑ Tweetαρε φωτογραφία κάνναβης κι έφαγε τα μούτρα της!


Δεν τις έφταναν οι ημίγυμνες φωτογραφίες και τα ακατάλληλα tweets, ήθελε να προκαλέσει κι άλλο... Και τα κατάφερε, αλλά αυτή τη φορά ακόμα και οι θαυμαστές της έγιναν έξαλλοι!

"Αυτό δε μοιάζει με νεκροκεφαλή ή μήπως εγώ είμαι...;" έγραψε η Ριάνα (Rihanna) και ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία, που απεικονίζει φούντα ινδικής κάνναβης, στο Twitter και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς! Η κίνηση αυτή της 24χρονης τραγουδίστριας έχει προκαλέσει αρνητικά ακόμα και υβριστικά σχόλια από τους "φίλους" της κι όχι μόνο.

Κυρίως την κατέκριναν για το παράδειγμα που δίνει στα νέα παιδιά και τα πρότυπα που δημιουργεί.

Κι εις ανώτερα Ρίρι!

Enhanced by Zemanta

Τυχερή η Μενεγάκη στο σεξ!

Η Ελένη Μενεγάκη όπως αποδείχτηκε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» είναι από τις τυχερές στο... σεξ!

Αφορμή για την αποκάλυψη στάθηκε μια έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα όπου αφορούσε στα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ! Το πρώτο λάθος βάση της έρευνας είναι πως θεωρούν ότι οι άντρες έχουν πάντα όρεξη για ερωτική συνεύρεση με τη σύντροφό τους.

«Αλήθεια δεν έχουν οι άντρες πάντα όρεξη;», είπε η παρουσιάστρια δείχνοντας την έκπληξή της σε όσα άκουγε. «Το θέμα δεν είναι αν εκείνος μια μέρα δεν έχει όρεξη το θέμα είναι αν έχεις εσύ όρεξη εκείνος αμέσως δεν έχει όρεξη; Εγώ νομίζω πως οι άντρες πάντα έχουν όρεξη», συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη. Και τότε ήρθε η απάντηση από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο όπου αιφνιδίασε την παρουσιάστρια... «Ελένη, πόσο τυχερή έχεις υπάρξει στη ζωή σου», της είπε ο κριτικός κινηματογράφου.

Δείτε το απόσπασμα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ 'Έβαψε μαλλί! Με το καστανό κούκλα με το κόκκινο θεά, δείτε!


Εντυπωσιακή η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Στικούδη!
Άβαφη εντελώς, υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διχρωμία στα μαλλιά της. Τόλμησε την... τελευταία λέξη της μόδας στο κεφάλι της!
Καστανό στη ρίζα, κόκκινο του πάθους στις άκρες!
Πολύ όμορφη η επιλογή της!
Λέτε να την δούμε και με πράσινο κάποια στιγμή; (!)
Αυτό θα ήταν πάντως μια πραγματικά πρωτότυπη και εντυπωσιακή αλλαγή για μια... Κατερίνα Στικούδη!!!

Τι λέει ο Μαμαλάκης για την φυγή του από τη ΝΕΤ και την Ανθή Σαλαγκούδη

Με σημείωμα στην ιστοσελίδα του και τίτλο «Ας τελειώνουμε» ο Ηλίας Μαμαλάκης επανέρχεται σήμερα στην είδηση της αποχώρησής του από την εκπομπή της ΝΕΤ και δηλώνει ενοχλημένος για τις διαστάσεις που πήρε.

«.. Έχοντας ξεκινήσει η πιο δύσκολη χρονιά της κρίσης για την πατρίδα μας και όντας όλοι μας κάτω από προσπάθειες επιβίωσης, πολλά μέσα Μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ασχολούνται μετ' επιμονής έως σημείο ενοχλήσεως με τη διακοπή συνεργασίας μου με την εκπομπή 136 και που χωρίς να έχουν καμία, από κανέναν, συγκεκριμένη πληροφορία ισχυρίζονται αναληθή πράγματα.

Ότι τσακώθηκα με την Ανθή Σαλαγκούδη και ότι λογοφέραμε, πράγμα το οποίο είναι εντελώς αναληθές. Και την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα τους συμπαθώ πολύ και κοιτάω με μεγάλη τρυφερότητα την αγωνία τους να μπουν στον χώρο της τηλεόρασης. Έχουμε γίνει φίλοι και οπωσδήποτε αν μπορώ σε κάτι να βοηθήσω στο μέλλον θα το κάνω ευχαρίστως και στους δύο.

Ο λόγος της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικός και βασίζεται σε προσωπικές μου εκτιμήσεις άλλων θεμάτων. Όσον αφορά στην πιθανότητα να κάνω δική μου εκπομπή είτε στην ΕΤ 3 είτε στην ΝΕΤ είναι μικρές. Σύμφωνα με τους κανονισμούς πρέπει να υποβληθεί αίτηση και να εγκριθεί από μια σειρά επιτροπών καταλήγοντας στην διαφάνεια και στη συνέχεια να υπογραφούν συμβόλαια με τους παραγωγούς για να ανατεθεί το έργο.

Τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει συμβεί ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη. Είμαι δε σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθεί, εάν προχωρήσουν, να τα σταματήσει. Οι δικλίδες ασφαλείας που μπήκαν στην κρατική τηλεόραση η οποία είναι η μόνη που μπορεί να επιβιώσει θα της φέρουν πολλές δυσκολίες στο ποιοτικό πρόγραμμα.

Η τελευταία φορά που βγήκα στην τηλεόραση ήταν ο Ιανουάριος του 2011 όταν έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής TOP CHEF απ' όπου διατηρώ τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη συνεργασία, όσο και για την οργάνωση του ΑΝΤ1. Έκτοτε υπέβαλλα πολλές προτάσεις σε διάφορα κανάλια οι οποίες δεν έγιναν ποτέ δεκτές, μερικοί μάλιστα ζητούσαν να φέρω και σπόνσορες, πράγμα το οποίο δεν γνωρίζω να κάνω. Πριν λίγες εβδομάδες δέχτηκα την πρόταση για την εκπομπή 136 που όμως η συνεργασία δεν ευοδώθηκε. Δεν υπάρχουν ίντριγκες, δεν υπάρχουν πονηριές, δεν υπάρχει τίποτα κάτω από το τραπέζι.

Θα ήθελα όσοι δημοσιογράφοι διαβάσουν αυτό το κείμενο να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ πια, εκτός εάν θέλουν να τους μιλήσω για άλλα πράγματα, για τα όνειρα, για τους αγγέλους, τα μακρινά ταξίδια, την αγριεμένη Κεντρική Αφρική, τη γλυκύτητα των ανθρώπων της Σοβιετικής Ένωσης και τα κύματα του Ωκεανού στον Καναδά.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ό,τι επιθυμείτε».

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για το ταξίδι με τον Ματέο στο Παρίσι


Τις πληροφορίες που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Παρίσι μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο επιβεβαίωσε η ίδια η παρουσιάστρια.

Τις ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά έδιναν και έπαιρναν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Ματέο Παντζόπουλο να παίρνει λίγες ημέρες άδεια από το στρατό προκειμένου να ταξιδέψει με την Ελένη Μενεγάκη στο εξωτερικό.

Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να αποχώρησε από την Αθήνα με προορισμό το Λονδίνο. Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η παρουσιάστρια με τον καλό της βρέθηκαν στο Παρίσι, μαζί με κάποια φιλικά τους ζευγάρια.

Την είδηση επιβεβαίωσε την Τετάρτη και η ίδια η παρουσιάστρια, η οποία σε κάποια στιγμή και ενώ στην εκπομπή της συζητούσαν για την... τιμή της βενζίνης ρωτήθηκε αν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό πρόσφατα. «Ναι πήγα» είπε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ωστόσο, δεν έδωσε καμία περαιτέρω πληροφορία για το ταξίδι...

Δείτε τι είπε η Μενεγάκη για τη γέννηση της κόρης Ρουβά-Ζουγούλη!

Η γέννηση της κόρης του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και στην εκπομπή «Ελένη».

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τις ευχές που έστειλε στο ζευγάρι σχολίασε τον τρίτεκνο πλέον τραγουδιστή τονίζοντας πως κανείς δεν περίμενε πως ο Σάκης θα κάνει τόσο μεγάλη οικογένεια. Βέβαια, η παρουσιάστρια η οποία έχει μεγάλη αγάπη στα παιδιά έδειχνε πολύ χαρούμενη για την πορεία του τραγουδιστή και τόνισε πως του πάει.

Ενώ οι συνεργάτες της Ελένης τον χαρακτήρισαν «πολυμπαμπά». Τέλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως το όνομα της μικρής έχει ήδη αποφασιστεί. Και το όνομα αυτής Αριάδνη! Να σημειώσουμε τέλος πως η οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη έχουν επιλέξει να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από Α.

Δείτε το απόσπασμα:




H Κατερίνα Λάσπα και την κορούλα της σε μια παραμυθένια φωτογράφιση



Ευαισθητοποιημένη μαμά, γυναίκα του σήμερα, μεταμορφώνεται σε νεράιδα και μας προτρέπει να μην ξεχνάμε να αγαπάμε, να αγκαλιάζουμε, να δίνουμε. Η Κατερίνα Λάσπα μαζί με την όμορφη κορούλα της...φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ! και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό!

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μην μιλήσει για το γλυκό κοριτσάκι της: “Το σπίτι μυρίζει Σάρα! Ανακαλύπτουμε καθημερινά την ίδια και τον εαυτό μας! Το παιδί μας έδεσε ε τον Νεκτάριο ακόμα περισσότερο”.

Η Κατερίνα Λάσπα συνέχισε λέγοντας: “Επιθυμώ και φροντίζω η Σάρρα μεγαλώνοντας να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό θα πορευτεί με αυτοπεποίθηση”.



Ποιούς «καίει» η αυτοβιογραφία της Μπάρμπα-Μιλάει για ναρκωτικά και ισχυρούς άντρες

Φουλ στις πικάντικες λεπτομέρεις είναι η αυτοβιογραφία της Βάνας Μπάρμπας -την οποία ολοκληρώνει άμεσα- σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.

«Θα περιγράψω όλη την ιστορία της ζωής μου και νομίζω ότι, κάποια κομμάτια της που δεν τα ξέρει ο κόσμος, θα σοκάρουν. Πιστευω ότι η ζωή μου έχει τόσο ενδιαφέρον που από μόνη της αποτελεί περιουσία για μένα». Αυτό είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στο Hello η Βάνα Μπάρμπα.

Και, πλέον, η ημερομηνιά έκδοσης της αυτοβιογραφίας της μοιάζει να έρχεται ακόμη πιο κοντά. Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού CIAO που τονίζει ότι η ηθοποιός αναφέρεται στους ισχυρούς άντρες που πέρασαν από το κρεβάτι της και την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από καναλάρχη.

Ενώ επίσης παραδέχεται πως έχει δοκιμάσει όλα τα είδη ναρκωτικών, θα έκανε έρωτα με γκέι και πως το μεγάλο της ταλέντο «Εμένα το ταλέντο μου είναι το στήθος μου».

Μέχρι αυτή τη στιγμή η πλευρά της Βάνας δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το δημοσίευμα.


Πηγή: iefimerida.gr

Aυτό είναι το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νίνο με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Τους βασικούς όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που φέρεται να υπέγραψαν οι Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη δημοσιεύει εβδομαδιαίο περιοδικό.

Περιουσιακή αυτοτέλεια των συζύγων και 50% συμμετοχή στα αποκτήματα προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο που φέρεται να υπόγραψαν οι νεόνυμφοι Νίνο και Χρυσή, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό CIAO.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάθε σύζυγος διατηρεί την ατομική του περιουσία, ανεξάρτητα από τον τρόπο κτήσης της. Ενώ η κοινή περιουσία που θα αποκτήσουν θα χωρίζεται σε ίσα μερίδια, με τον κάθε σύζυγο να μπορεί να διαθέσει το μερίδιό του χωρίς τη διάθεση του αντίστοιχου μεριδίου του άλλου συζύγου.

Τέλος, δικαιούχοι της κινητής και ακίνητης περιουσίας θα είναι αποκλειστικά και μόνο τα παιδιά τους. Ενώ οι συζυγικές τους σχέσεις -που κωδικοποιούνται με βάση το ιδιωτικό συμφωνητικό- μπορούν να αναθεωρηθούν κάθε δέκα ή είκοσι χρόνια.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση του δημοσιεύματος από την πλευρά του ζευγαριού.

Πηγή: iefimerida.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...