Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

«Έφαγα την "τρομοκρατία" με το κουτάλι»

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σε συνέντευξή της, αποκαλύπτεται χωρίς φόβο και μας μιλά για τον ροκ εαυτό της, τον έρωτα, την απιστία, αλλά και την άγνωστη ιστορία της σύλληψης και του ξυλοδαρμού της.

«Παρακολουθούσα μία συναυλία στο θέατρο Πέτρας. Κάποια στιγμή ξεκίνησαν επεισόδια και αποφάσισα να φύγω. Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο και χωρίς να έχω καμία ανάμειξη, με συνέλαβε η αστυνομία, με οδήγησαν στην Ασφάλεια και με χτύπησαν.

Για επτά χρόνια, όσο εκκρεμούσε η υπόθεση, δεν μπορούσα να βγω από τη χώρα. Όταν η ιστορία τέλειωσε και αθωώθηκα, αποφάσισα να κάνω μήνυση για τον ξυλοδαρμό που είχα υποστεί. Δεν μπόρεσα, γιατί το αδίκημα είχε παραγραφεί.

Για χρόνια έβλεπα εφιάλτες μετά από αυτή την ιστορία. Έφαγα την "τρομοκρατία" με το κουτάλι!» λέει η Πηνελόνη για την τραυματική εμπειρία της.

Πηγή:EΓΩ!

Αντώνης Ρέμος: «Σας εύχομαι καλά… πηδήματα!»

Antonis RemosImage by RobW_ via Flickr

Με πολλή δόση χιούμορ, ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε στο X-Factor την ατάκα της χρονιάς που έφυγε. Και αυτή δεν ήταν άλλη από το «θα πηδηχτώ από το παράθυρο» του Γιώργου Λεβέντη.

Αφού ευχήθηκε στο κοινό, ο δημοφιλής τραγουδιστής απευθύνθηκε στον Γιώργο Λεβέντη λέγοντάς του: «Γιώργο μου σου εύχομαι πολλά πηδήματα! Και από το παράθυρο και από την μπαλκονόπορτα…Είναι μία δύσκολη στιγμή για εσένα Γιώργο μου αλλά ξέρω ότι όλα θα περάσουν».

Βέβαια, ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Ant1 δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του, το ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού. Ήταν πετυχημένο άλλωστε...

Σε διάλογο που είχε λίγη ώρα αργότερα με τον Σάκη Ρουβά και στο τι εύχεται ο καθένας για το μέλλον, ο Σάκης είπε στον Αντώνη ότι οι καλές στιγμές έρχονται μόνο με ένα… κουτσούβελο.

«Όλα θα γίνουν στην ώρα τους», απάντησε ο Αντώνης, που μάλλον ξέρει καλύτερα από εμάς πότε θα έρθει και η δική του… «ώρα»!
www.gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πέγκυ Ζήνα: «Eίμαι έτοιμη να κάνω παιδί»

MatonoImage via WikipediaΚατάλληλη στιγμή για τον ερχομό ενός παιδιού χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή η Πέγκυ Ζήνα, προσθέτοντας πως το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει μέσα της! 

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως το πιάνο είναι το ηρεμιστικό της στις δύσκολες στιγμές, αλλά και ότι ζηλεύει τον άνδρα της.

«Το παιδάκι θα έρθει στην ώρα που πρέπει και θα με βρει έτοιμη. Από πέρυσι θεωρώ ότι έχει αρχίσει και χτυπάει το καμπανάκι», λέει στην εφημερίδα «Espresso» η τραγουδίστρια και μιλά για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, αποκαλώντας τον «συνοδοιπόρο και σύντροφο». Όπως προσθέτει, «ο ένας θαυμάζει την δουλειά του άλλου και ο θαυμασμός είναι σημαντικό στοιχείο σε κάθε σχέση για να μην φθαρεί το ερωτικό στοιχείο. Είναι ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου και να μην πέφτει στα μάτια σου».

Παράλληλα, εξομολογείται πως έχουν μαλώσει πολλές φορές, ενώ δεν κρύβει ότι τον ζηλεύει πολύ και εκείνος καθόλου! «Είναι λίγο πιο ώριμος από εμένα», συμπληρώνει.

«Η δόξα είναι εφήμερη και, αν στηριχθείς μόνο σε αυτή, κινδυνεύεις να γίνεις δυστυχισμένος», λέει η Πέγκυ και παρομοιάζει τον εαυτό της πάνω στην σκηνή σαν αστέρι που σβήνει όταν τελειώσει το τραγούδι.

Τι είναι όμως αυτό που την βοηθά στις δύσκολες στιγμές; «Το πιάνο! Το χρησιμοποιώ ακόμη σαν ηρεμιστικό από τότε που ήμουν στις καλόγριες. Όταν είμαι φορτισμένη με ηρεμεί πάρα πολύ να παίζω πιάνο ή και να τραγουδάω μαζί. Τότε που ήμουν ένα φρέσκο κοριτσάκι ήθελα να γίνω καθηγήτρια πιάνου», απαντά.

Τέλος, η Πέγκυ δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να κάνει κάτι στην τηλεόραση ή το θέατρο, επισημαίνοντας βέβαια πως δεν είναι αυτό που κυνηγάει.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Forbes: Οι πλουσιότεροι του Hollywood για το 2010

Photo of Oprah Winfrey at her 50th birthday pa...Image via WikipediaΕνώ η πλειοψηφία των πολιτών του πλανήτη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, κάποιοι στη Δυτική Όχθη των ΗΠΑ έγιναν ακόμα πιο πλούσιοι μέσα στο ζοφερό έτος που τελειώνει σε λίγες μέρες.  

Πρώτη στη λίστα φιγουράρει η δημοσιογράφος Oprah Winfrey, η οποία μέσα στο 2010 έγινε πλουσιότερη κατά 315 εκατομμύρια δολάρια. Δέυτερος ακολουθεί ο σκηνοθέτης της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών, του Avatar, James Cameron, ο οποίος το τρέχον έτος αύξησε την περιουσία του κατά 210 εκατομμύρια δολάρια.

Αναλυτικά η λίστα:

1. Oprah Winfrey, $315 εκατομμύρια
2. James Cameron, $210 εκατομμύρια
3. Tyler Perry, $125 εκατομμύρια
4. Michael Bay, $120 εκατομμύρια
5. Tiger Woods, $105 εκατομμύρια
6. Jerry Bruckheimer, $100 εκατομμύρια
7. Steven Spielberg, $100 εκατομμύρια
8. George Lucas, $95 εκατομμύρια
9. Beyoncé, $87 εκατομμύρια
10. Dr. Phil, $80 εκατομμύρια
11. Simon Cowell, $80 εκατομμύρια
12. Jerry Seinfeld, $75 εκατομμύρια
13. Britney Spears, $64 εκατομμύρια
14. Lady Gaga, $62 εκατομμύρια
15. Madonna, $58 εκατομμύρια
16. Sandra Bullock, $56 εκατομμύρια
17. Ellen DeGeneres, $55 εκατομμύρια
18. Miley Cyrus, $48 εκατομμύρια
19. Taylor Swift, $45 εκατομμύρια
20. Judge Judy Sheindlin, $45 εκατομμύρια
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η Αννα Βίσση γίνεται μιούζικαλ!

Anna Vissi in "Daimones" at the Athi...Image via WikipediaΗ ζωή της «απόλυτης super star» σε μιούζικαλ! Kάπου στην άκρη του μυαλού τους έχουν την Αννα Βίσση ως ηρωίδα στο επόμενο έργο τους.

Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου, που χρόνια τώρα σπάει ταμεία με τις παραστάσεις του, θα κάνει πράξη το όνειρο της Αννας.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εξέφρασε την επιθυμία να επανέλθει στη σκηνή με ένα μιούζικαλ, επιθυμία που -όπως φαίνεται- θα γίνει πραγματικότητα.

«Κάναμε μια σκέψη κάποια στιγμή με τον Θανάση, αλλά δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα κάτι. Γιατί όχι, όμως;

Θα μπορούσε να σταθεί μια τέτοια παράσταση, πιθανότατα κωμωδία!» είπε ο Μιχάλης Ρέππας στην «Εspresso», σχεδιάζοντας ίσως στο μυαλό του την πλοκή του έργου.

Η Αννα Βίσση, από την πλευρά της, συζήτησε με τον Νίκο Καρβέλα το ενδεχόμενο να ανέβει μια νέα εκδοχή του μιούζικαλ «Δαίμονες» (που είχαν ανεβάσει πριν από αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία). Ωστόσο, μέχρι τώρα οι προθέσεις τους δεν έχουν γίνει πράξη. Ο θρίαμβος που γνώρισε η παράσταση των Ρέππα - Παπαθανασίου, «Μαρινέλλα, το μιούζικαλ», όπως ακούγεται έντονα, δελέασε την Αννα Βίσση.

Ως γνωστό, οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις είναι από τις μεγάλες της αγάπες. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τους «Δαίμονες», μαζί με τον Καρβέλα είχε ανεβάσει με μεγάλη επιτυχία και τη «Μάλα». Δεν αποκλείεται, λοιπόν, την ερχόμενη χειμερινή σεζόν να δούμε στη σκηνή του «Παλλάς» το έργο αυτό με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση.

Η σταρ έχει φορτωμένη ατζέντα αυτή την περίοδο. Από τη μια, έχει τις εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά στο «Αθηνών Αρένα». Από την άλλη, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τίτλο «Anna Vissi project», που γυρίζει με τη σκηνοθέτρια και επιστήθια φίλη της Κριστίνα Κρόκος και θα προβληθεί από τον Alpha. Τέλος, έχει και τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θέλει να προωθήσει.

Οσο για το πολυσυζητημένο συγγραφικό δίδυμο, κερδίζει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά το χειροκρότημα στην αθηναϊκή σκηνή αυτή την περίοδο με τις παραστάσεις των έργων του «Ράους», «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και «Αττική οδός».
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Enhanced by Zemanta

Μάλφα - Σκιαδαρέσης "υιοθέτησαν" δύο παιδιά από την Σερβία

Περίσσευμα αγάπης! Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αγαπούν πολύ τα παιδιά, και το αποδεικνύουν έμπρακτα. Στην ευτυχισμένη οικογένεια του ζευγαριού βρίσκουν θαλπωρή, ψυχική και οικονομική συμπαράσταση ακόμα δύο παιδικές ψυχές που έχουν νιώσει τη βαρβαρότητα του πολέμου. Ο Μίλαν και ο Σάσα, 15 και 10 χρόνων αντίστοιχα, ονειρεύονται και παλεύουν με τις άγριες μνήμες τους, με τα σημάδια του πολέμου που έζησαν στα πιο τρυφερά τους χρόνια.

«Με φωνάζουν θεία. Τα παιδιά αυτά είναι από τη Σερβία και τα έχουμε υιοθετήσει μέσω του Ελληνικού Καραβανιού. Τα έχουμε γνωρίσει από κοντά, όπως και τις μητέρες τους. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνουν και άλλοι συμπολίτες μας: είμαστε πλάι τους» δηλώνει στην «Espresso» η ηθοποιός, που όπως μαθαίνουμε, έχει μοιραστεί αρκετό χρόνο με τους νεαρούς.

Μάλιστα, οι οικογένειες από τη Σερβία πριν από λίγο καιρό είχαν φιλοξενηθεί και στο σπίτι των καλλιτεχνών, όπου όλοι μαζί μοιράστηκαν σημαντικές στιγμές.

H πολυτάλαντη Μπέσυ Μάλφα, άνθρωπος «έξω καρδιά», με τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία υπέροχα παιδιά. Πάρα τις καθημερινές αλλά και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρίσκουν τον χρόνο να μιλούν με τα αγόρια από τη Σερβία και να μοιράζονται τους προβληματισμούς τους.

«Τα Χριστούγεννα βελτιώθηκε η επικοινωνία μαζί τους. Με το laptop μπορούμε πλέον να μιλάμε πιο συχνά. Τα κορίτσια επικοινωνούν συνέχεια μαζί τους. Εχουν μια πολύ καλή σχέση» μας λέει επίσης η κ. Μάλφα, που από τα λόγια της διαφαίνεται η αγάπη που τρέφει για τα αγόρια.

Ο Μίλαν και ο Σάσα στερήθηκαν την παρουσία του πατέρα σε πολύ μικρή ηλικία. Μεγάλωσαν δύσκολα έχοντας στο πλευρό τους τις μητέρες τους, που θρηνούν μέχρι σήμερα. Στην πορεία γνώρισαν την Μπέσυ και τον Γεράσιμο, που τους θεωρούν πραγματικά δικούς τους, στήριγμά τους στις καλές και άσχημες στιγμές της ζωής τους.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ ESPRESSO

Χωριστές διακοπές για Αδάμ - Λιβιεράτο;

Όπως όλα δείχνουν, ο μόνος λόγος για τον οποίο η Εύη Αδάμ και ο σύζυγός της, Λάμπης Λιβιεράτος, προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους, είναι οι δύο τους κόρες.

Το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, όμως, δεν μπόρεσε να βοηθήσει το ζευγάρι να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και έτσι έκαναν χριστουγεννιάτικες διακοπές χωριστά.

Σύμφωνα με το star.gr, ο Λάμπης Λιβιεράτος πέρασε τα Χριστούγεννα στην Καλαμάτα, μαζί με τον συνάδελφο και καλό του φίλο, Θάνο Καλλίρη. Το βράδυ των Χριστουγέννων, οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, με πολύ χορό, ποτό και φυσικά τραγούδι.

Από την άλλη πλευρά, η Εύη Αδάμ επισήμως είναι στη Θεσσαλονίκη για οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτές τις ημέρες τις περνά με τα δύο της παιδιά και τους γονείς της στη συμπρωτεύουσα.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει με το ζευγάρι και ποιο το μέλλον του γάμου του... Μόνο ο Θεός, όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Έγινε πατέρας ο Έλτον Τζον

Elton John, English singer-songwriter and pian...Image via Wikipedia
Ο Έλτον Τζον και ο σύντροφός του απέκτησαν ένα γιο από παρένθετη μητέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα, ανέφερε σήμερα το περιοδικό US Weekly.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί του Έλτον Τζον και του Καναδού σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φέρνις, οι οποίοι είναι ζευγάρι από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το 2005 επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτική ένωση.

«Είμαστε πανευτυχείς και χαρούμενοι για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

Ο Ζάκαρι είναι υγιής και πάει πολύ καλά και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γονείς» φέρεται να δήλωσε το ζεύγος.

Το αγοράκι θα ονομάζεται Ζάκαρι Τζάκσον Λέβον Φέρνις-Τζον.
Enhanced by Zemanta

Γιατί δε μιλιέται ο Ζαχαράτος με τη Μενεγάκη;

Το ότι ο Τάκης Ζαχαράτος βρίσκεται σε κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζουμε. Πριν από λίγο καιρό είχε αρνηθεί να μιλήσει για εκείνη στο ''Μες στην καλή χαρά'' αφήνοντας όμως υπονοούμενα... Τώρα, σε νέα του συνέντευξη, ξεκαθαρίζει τα πράγματα...

Μιλώντας λοιπόν στο People ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει τους λόγους που πλέον δεν συμπαθεί την Ελένη Μενεγάκη. Τι έχει συμβεί; Σε απλά ελληνικά, ο Τάκης πιστεύει ότι η Ελένη έχει χάσει το μέτρο.

''Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλο αυτό το θεωρώ ανέντιμο και αντιεπαγγελματικό και πάνω απ’ όλα θεωρώ απαράδεκτο οι καλεσμένοι της εκπομπής να έρχονται αντιμέτωποι με έναν άνθρωπο που έχει την έπαρση της πρωτιάς και στο διάλειμμα μιλάει στο κινητό και τους σνομπάρει. Εγώ δεν γνώρισα αυτή την Ελένη. Και η Ελένη που θυμάμαι και αγαπώ είναι η Ελένη του ΑΝΤ1 και των πρώτων χρόνων του Alpha. Που έμπαινε και μοσχοβολούσε το στούντιο καλοσύνη και χαρά και σε έκανε να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτή τη Μενεγάκη που είδα τα τελευταία χρόνια στο πλατό την κριτικάρω με όλη την ευθύνη που έχω γι’ αυτό και δεν με αφορά αν θα με ξανακαλέσει στην εκπομπή της. Θέλω να πηγαίνω σε εκπομπές που τους αγαπώ και είμαι εκεί γιατί πραγματικά τους εκτιμώ και με εκτιμούν. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που τα λέω και η τελευταία. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει από πού ξεκίνησε, ποιος τον βοηθάει, τι ήταν και τι είναι.'' εξηγεί ο Τάκης χωρίς να μασάει τα δόντια του.

Και μπορεί η απάντηση της Ελένης να μην έρθει ποτέ - άλλωστε η ίδια δε μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει τις ''επιθέσεις'' άλλων στο πρόσωπό της -, αλλά κάτι μας λέει ότι ο Τάκης δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί στο τηλεοπτικό της πλατώ. Εκτός βέβαια και αν οι τηλεθεάσεις πέσουν πολύ χαμηλά, οπότε τότε όλα επιτρέπονται στην τηλεόραση.

http://ola-e-tipota.blogspot.com/

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

"Έκλαψα μετά την αποχώρησή μου από το Just The Two of Us"


Καλεσμένη στο Γιώργο και τη Φαίη και στην εκπομπή Mega mou ήταν σήμερα το πρωί η Μαριάννα Πολυχρονίδη μετά την αποχώρησή της από το “Just The Two of Us”.

Η ηθοποιός νιώθοντας αδικημένη για τα όσα άκουγε τόσο καιρό ως διαγωνιζόμενη μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του μεγάλου καναλιού αλλά και για όσα την ενoχλησαν.

«Στην αρχή, εκτός του ότι ήμουν αγχωμένη για το τι θα βγει, ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος ήξερε ότι ο Παναγιώτης Πετράκης και εγώ δουλεύουμε και σαν τραγουδιστές. Ήταν κάτι εξαρχής άδικο και για τους άλλους και για μας. Το είχαμε συζητήσει με την παραγωγή.Μπορεί να ήταν και λάθος, μάλλον ήταν λάθος. Ειδικά στα πρώτα live, ήμουν εντελώς έξω από τα νερά μου, με κομμάτια που δεν είχα ξανακούσει. Ξέρω μόνο να τραγουδάω. Όχι και να χορεύω. Δεν έχω σπουδάσει μιούζικαλ».

Ο Λιάγκας από τη μεριά του ακούγοντας την ηθοποιό να μιλάει είπε πως θα γίνει Μαριαννικός στο τέλος αφού καταλαβαίνει πλεόν γιατί η ηθοποιός “τα έπαιρνε”.

“Σου έχουν πει τόσα πολλά “Νταίζη” μου, που το κακιασμένη είναι το λιγότερο”, δήλωσε η Φαίη Σκορδά με την Μαριάννα αγανακτισμένη να απαντά: «Τι σχέση έχει η Νταίζη; Φαίη μην μπερδεύεσαι, δεν μιλάμε για τα Μυστικά της Εδέμ»!

Στο τέλος, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι όντως με την Αθηναϊδα Νέγκα είχε νευριάσει γιατί «Το να μου πεις δεν είσαι λαμπερή, αυτό δεν είναι κριτική. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις κάτι να πεις και λες αυτό»,ενώ αποκάλυψε ότι στο χθεσινό show έκλαψε όχι τόσο επειδή αποχώρησε, αλλά επειδή είδε τον Παναγιώτη Πετράκη να κλαίει και την… παρέσυρε.

Στο Πάπιγκο ο Λάκης Γαβαλάς

Στο Μεγάλο Πάπιγκο βρίσκεται από την παραμονή των Χριστουγέννων,ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς.Ο κ. Γαβαλάς,μένει στον ξενώνα "Αvragonio" του κ. Πέτρου Οικονομίδη.
 
Στον Μεγάλο Πάπιγκο,απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές της και την Ηπειρωτική φιλοξενία και η Νταίζη Μανιατοπούλου.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Η κρίση χτυπάει και τα νυχτοκάματα χωρίς καμία εξαίρεση

Δείτε τις μειώσεις όλων των μεγάλων ονομάτων

Μαζί με τη γενικότερη κρίση την κατηφόρα φαίνεται να έχουν πάρει και τα νυχτοκάματα των μεγάλων ονομάτων. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που δεν γεμίζουν ούτε τα Σάββατα.

Όπως αναφέρεται και στο περιοδικό Ciao η Άννα Βίσση έχει δεχθεί μείωση περίπου 2.000 ευρώ στην αμοιβή της.

Από την άλλη και η Δέσποινα δέχθηκε αρκετά μεγάλη μείωση περίπου 6.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Πάριος με κατανόηση στην δυσκολία των ημερών δέχθηκε μείωση 8.000 ευρώ, όπως και ο Γιάννης Πλούταρχος.
Η μείωση της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι 7000 ευρώ ενώ του Σταμάτη Γονίδη 5.000 ευρώ.
Τέλος η Έλενα Παπαρίζου δέχθηκε μείωση περίπου 4000 ευρώ.
http://www.newsbeast.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...