Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Τι τους ενώνει;

Πρώτο θέμα ήταν την χρονιά που μας πέρασε η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον γοητευτικό επιχειρηματία της Άνδρου.

«Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Πώς γνωρίστηκαν; Είναι τελικά ζευγάρι;» και άλλα παρόμοια ερωτήματα απασχόλησαν τον χώρο των media και το τηλεοπτικό κοινό.

Τι κοινό έχουν τελικά αυτοί οι δύο και «έδεσαν» τόσο πολύ;

Η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο, κατά κόσμο Μάκη, πέρυσι το καλοκαίρι στην Άνδρο, όπως σας έχουμε ξαναπεί. Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος της, η 41χρονη παρουσιάστρια«φάνηκε περνώντας ο καιρός ότι εντυπωσιάστηκε από το χαρακτήρα, τις απόψεις και ιδιαίτερα τον τρόπο ζωής του Μάκη».

«Όταν πρωτοπήγε στην πρωτότυπη ξενοδοχειακή μονάδα που είχε δημιουργήσει  εκείνος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της» εξηγεί φίλη της παρουσιάστριας στο People, ενώ αυτό που εκτίμησε ιδιαίτερα, είναι «ότι θέλει να κερδίζει χρήματα με δική του προσπάθεια χωρίς να επαναπαύεται στην πατρική του περιουσία».

Γιατί, για να μην ξεχνιόμαστε, ο Ματέο δεν είναι και κανένας «τυχαίος». Προέρχεται από παλιά εύπορη οικογένεια και για την ακρίβεια είναι εγγονός του βιομήχανου και συνιδρυτή εταιρίας ζυμαρικών.

Αnyway, σύμφωνα με την φίλη της Ελένης, η αγάπη τους για την φύση ήταν αυτό που τους έφερε πιο κοντά και πλέον κάνει τους φίλους της να πιστεύουν πώς ο Ματέο «έφερε μια άλλη πνοή στην καθημερινότητα της. Για αυτό και όλοι λένε ότι αυτός ο άντρας μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον της αμείωτο».

Πάντως, όλα βαίνουν προς την επισημοποίηση  της σχέσης τους, αφού μετά τις κοινές τους εμφανίσεις, φίλοι της μιλάνε για πρώτη φορά «ανοιχτά» για το ειδύλλιο

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

"Κουνελάκι" με 1.000.000 Ευρώ



Πόσο κοστίζει μια γυμνή φωτογράφηση; Αν πρόκειται για τη Σάρα Καρμπονέρο, υπολογίζεται στο ένα εκατ. ευρώ. Αυτό φημολογείται ότι είναι το ποσό που έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεγάλο ανδρικό περιοδικό προκειμένου να... βγάλει από τα ρούχα της την αγαπημένη του Ικερ Κασίγιας.

Το «Playboy» θέλει να κάνει την όμορφη δημοσιογράφο εξώφυλλο σε τέσσερις χώρες της Λατινικής Αμερικής (Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή και Βενεζουέλα) καθώς και σε εκείνο της Ισπανίας. Ετσι δεν διστάζει να προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να πετύχει τον στόχο του. Η Καρμπονέρο δεν έχει απαντήσει, όμως δύσκολα θα πει το «ναι» στην πρόταση να γίνει «κουνελάκι» - ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Κασίγιας έχει επισημοποιήσει τη σχέση τους και δεν θεωρείται πλέον «ελεύθερη». Η 26χρονη στο παρελθόν έχει ψηφιστεί από άλλο ανδρικό περιοδικό ως «η πιο σέξι ρεπόρτερ», για το 2009, ενώ έχει γίνει εξώφυλλο σε δύο περιοδικά μόδας. Ποτέ όμως δεν έχει δεχτεί προσφορά για γυμνή φωτογράφηση. Θα έχει αρκετό χρόνο να την εξετάσει αφού οι διακοπές που έκανε μαζί με τον Κασίγιας μόλις τελείωσαν και ο τερματοφύλακας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας έδωσε το «παρών» στις προπονήσεις της Ρεάλ στις ΗΠΑ, δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Για την ξεκούρασή τους μάλιστα, επέλεξαν το Σαν Φρανσίσκο ώστε ο γκολκίπερ της «βασίλισσας» να μην ταλαιπωρηθεί με έξτρα ταξίδια. Κατά τη διάρκεια παραμονής του στην αμερικανική πόλη όμως το ζευγάρι δεν έκρυψε τον έρωτά του και... μεταξύ των φιλιών και των αγκαλιών -σχεδόν σε κάθε γωνιά του δρόμου- έκανε τα ψώνια του και έδειχνε να περνάει καλά. Ο Κασίγιας και η Καρμπονέρο έχουν γίνει το δημοφιλέστερο ζεύγος της Ισπανίας - συγκρίνεται με εκείνο των Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, για συντομία στον ισπανικό Τύπο αναφέρονται ως «Καρμπονίγιας» ή «Κασίγιερ». Η 26χρονη εξάλλου έχει κερδίσει τόσους πόντους, που από μια άσημη ρεπόρτερ πριν από τρία χρόνια, έχει γίνει υποδιευθύντρια στο αθλητικό τμήμα του καναλιού όπου εργάζεται.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ESPRESSO

Τα παραστρατήματα της Αντζελίνα Ζολί

Ο Άντριου Μόρτον, ο συγγραφέας της ανεπίσημης βιογραφίας της πριγκίπισσας Νταιάνα που ταρακούνησε τον κόσμο της showbiz, ξαναχτυπά με το νέο του βιβλίο «Αντζελίνα: Μία ανεπίσημη βιογραφία».

Αν και λίγο έως πολύ είναι γνωστό το παρελθόν της διάσημης ηθοποιού, το βιβλίο τονίζει την αδυναμία της Ζολί στους... παντρεμένους!

Η ανεπίσημη βιογραφία, που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, σχεδόν παράλληλα με την ταινία «Salt», υποστηρίζει ότι η σαγηνευτική Ζολί  ήθελε στην αγκαλιά της τον Μπράντ Πιτ  πριν καν τον γνωρίσει από κοντά.

Μάλιστα, η Αντζελίνα ήταν τόσο αποφασισμένη, σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, που δεν δίστασε να εμφανιστεί στο στούντιο, όπου έκανε γύρισμα η Τζένιφερ Άνιστον, ώστε να γνωρίσει από κοντά και την αντίζηλό της. 

Όπως σημειώνει ο Μόρτον, εκείνη την περίοδο η Αντζελίνα ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» με τον Μπράντ Πιτ και απρόσμενα εμφανίστηκε στο στούντιο, που γυρίζονταν τα «Φιλαράκια» με την Άνιστον.

Το βιβλίο αναμένεται να βάλει φωτιά στην οικογενειακή γαλήνη του διάσημου ζεύγους Πιτ - Αντζελίνα, καθώς αποκαλύπτει και άλλα στοιχεία από την ζωή της διάσημης και γοητευτικής σταρ του κινηματόγραφου.

Ο Μόρτον ισχυρίζεται ότι το 2003 η Αντζελίνα είχε σχέση με τον Ήθαν Χοκ,  την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Ούμα Θέρμαν!

Ο κατάλογος των παντρεμένων που πέρασαν από την αγκαλιά της πανέμορφης ηθοποιού συνεχίζεται, καθώς και ο Μικ Τζάγκερ όταν ήταν παντρεμένος με την Τζέρι Χολ είχε σχέση με την Ζολί την περίοδο που ήταν μοντέλο στην Νέα Υόρκη.

Ένας ακόμα άντρας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ερωτισμό της Ζολί ήταν ο Ρέιφ Φάινς, ο οποίος την περίοδο που είχε αρραβωνιαστεί την Φρανσέσκα Ανις, έβρισκε παράλληλα καταφύγιο στα χέρια της όμορφης Ζολί, όπως υποστηρίζει ο Μόρτον.

Η Αντζελίνα ήταν πάντοτε η  πέτρα του σκανδάλου, σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, καθώς όπου και αν πήγαινε, ακόμα και σε φιλανθρωπικές αποστολές, είχε πάντα μαζί της τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως… χειροπέδες και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

H Jennifer Aniston ...δεν είναι αντροχωρίστρα!


Φαίνεται πως η Jennifer Aniston δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τη σύγκρισή που άρχισαν να κάνουν τα ΜΜΕ με εκείνη και την Angelina Jolie, με αποτέλεσμα να βάλει στον πάγο τον δεσμό της με τον φρεσκοχωρισμένο συνάδελφό της, Chris Gartin.

Τι κι αν μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt, η Jennifer έγινε ξαφνικά το καημένο και απατημένο κορίτσι του Hollywood…ο πρόσφατος δεσμός της με τον πρωταγωνιστή του "True Blood", τον 42χρονο Chris Gartin, φαίνεται πως απείλησε την ταμπέλα του «καλού κοριτσιού», αφού τα σχόλια που αναφέρονταν στην Aniston ως την "Νέα Jolie" που αρέσκεται στο να χαλάει ξένα σπίτια όλο και αυξάνονταν.

Μάλιστα, πηγή ανέφερε στο περιοδικό "Νow" πως η Jennifer μίλησε ανοιχτά για το θέμα αυτό και αποκάλυψε: "Ο Κρις είναι χωρισμένος αλλά μόλις εδώ και ένα μήνα και η Jennifer ήταν πολύ καλή φίλη με τη γυναίκα του αρκετά χρόνια τώρα. Η ίδια είπε δημοσίως ότι δεν της αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τα σχόλια που γίνονται για εκείνη. Ούτε θέλει να κλέψει τον άντρα κάποιας άλλης και δεν ξεχνά να θυμίζει τι πέρασε η ίδια με την Jolie που έκλεψε τον άντρα της ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι. Το τελευταίο που θα ήθελε αυτή τη στιγμή η Jennifer είναι να χάσει την συμπάθεια του κόσμου και να την πουν αντροχωρίστρα. Η Jennifer δεν πίστευε πως θα την εντοπίσουν με τον Chris ούτε μία στο εκατομμύριο. Ήθελε όλα να είναι μυστικά μεταξύ τους και είναι σίγουρο πως δεν έκανε τίποτα με τον Chris μέχρι να χωρίσει και να οριστικοποιήσει το διαζύγιό του".

Όσο για τον Chris, σύμφωνα επίσης με πηγές είναι απογοητευμένος με την τροπή που πήρε η σχέση του με την Aniston μιας και θεώρησε άδικη μια τέτοια εξέλιξη. Για να δούμε αν η Jennifer θα το ξανασκεφτεί!
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Στην Επίδαυρο ο Σάκης Ρουβάς

Στην Επίδαυρο βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ορέστης» του Ευριπίδη, αυτή τη φορά όμως χωρίς τη Κάτια Ζυγούλη. Έδειχνε αρκετά ευδιάθετος αν και το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα φορτωμένο για εκείνον.

Ο Σάκης Ρουβάς έδειξε ενθουσιασμένος παρακολουθώντας την παράσταση και μάλιστα στο τέλος της θέλησε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια από κοντά στην πρωταγωνίστρια Γεωργιάννα Νταλάρα, κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, με την οποία συνομίλησε αρκετή ώρα. Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα έδειξε τρισευτυχισμένη για αυτήν την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά!


Ο Sakis είχε βρεθεί και πριν από μερικές μέρες στην Επίδαυρο αλλά εκείνη τη φορά συνοδευόταν από την Κάτια Ζυγούλη.

Ο ίδιος ο Σάκης χαρακτήρισε την παράσταση εντυπωσιακότατη ενώ σε σχόλιο ότι ο κόσμος θα ήθελε να το δει και στο σανίδι εκτός της μεγάλης οθόνης, ο γοητευτικός Σάκης απάντησε με ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Ο Έλληνας που έγδυσε Ναόμι και Χερτζίκοβα!

Έχει αιχμαλωτίσει με το φακό του όλες τις σούπερ σταρ του πλανήτη σχεδόν όπως τις γέννησε η μητέρα τους και τον αποκαλούν «ο Έλληνας με το μαγικό κλικ» σύμφωνα με την Espresso. Ο λόγος για τον φωτογράφο Γιάννη Τσιπουλάνη που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Ο Έλληνας φωτογράφος γεννήθηκε στη Βρέμη και μεγάλωσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Στην Γερμανία, όπου σπούδασε φωτογραφία στο Βερολίνο, συνάντησε έναν φωτογράφο του περιοδικού «Stern» και έγινε βοηθός του.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η πορεία προς την κορυφή καθώς ο Γιάννης Τσιπουλάνης έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για τις φωτογραφήσεις του, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η θρυλική –καμπάνια της Victoria’s Secret «The Girl from Ipanema» με το διεθνούς φήμης μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόζιο γυρίσματα της οποίας κράτησαν τρεις μέρες.

Στο βιογραφικό του ο Γιάννης Τσιπουλάνης έχει καταγράψει συνεργασίες μεταξύ άλλων με τη Chanel, το κορυφαίο μοντέλο Ιμάν, την Εύα Χερτζίκοβα και με τη Ναόμι Κάμπελ στην Αθήνα σε αισθησιακές φωτογραφίες.

Επιπλέον, ο πολυταξιδεμένος φωτογράφος που μένει μόνιμα έχει «κάνει κλικ» στην καλλονή πρώην Μις Κόσμος και νούμερο ένα σταρ του Μπόλυγουντ, Αϊζουάρια Ράϊ, στον Ενρίκε Ιγκλέσιας που θα έρθει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα αλλά και σε πολλούς άλλους σούπερ σταρ της υφηλίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...