Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

N. Κοτοβός- Α. Βιγκόπουλος: Ρομαντικό ταξίδι λίγο πριν το γάμο! Oι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Νικόλ Κοτοβός, Αχιλλέας Βιγκόπουλος! Είναι ερωτευμένοι και τέλος Σεπτεμβρίου θα επισημοποιήσουν τον έρωτά τους με ένα γάμο που θα γίνει στο Σούνιο! Είναι σίγουρα ένας γάμος έκπληξη αφού η νύφη πρόσφατα βγήκε από την σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο γαμπρός, ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Βιγκόπουλος, δεν φημίζεται ως λάτρης του γάμου.

Το ζευγάρι παρά το γεγονός ότι είναι μόλις δυο μήνες μαζί, πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και σήμερα η εφημερίδα Espresso, δημοσιεύει φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι του στο Κάπρι όπου έκαναν "ταξίδι του μέλιτος" πριν το γάμο όπως γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.


Το ζευγάρι πέρασε υπέροχες στιγμές στο Κάπρι και δεν έκρυψαν στιγμή πόσο καλά είναι μαζί. Η γνωριμία τους έγινε πριν λίγο καιρό στο "Thalassa" όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας και από τότε είναι αχώριστοι.

Τη Νικόλ, τη γνωρίσαμε από το δεσμό της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ ο επιχειρηματίας είχε για χρόνια δεσμό με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα και αργότερα με την PR woman, Μαριάννα Σμπώκου, με την οποία χώρισε πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...