Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ενα... "Φιλαράκι" από τα παλιά, εισβάλλει στο πρόγραμμα του Star

Aκόμα μία ξένη σειρά του... κουτιού έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του Star και συγκεκριμένα στην απογευματινή ζώνη του Σαββάτου (4.50 μ.μ.). Πρόκειται για την κωμωδία «Τζόι», η οποία θα μας αφηγηθεί τις τηλεοπτικές περιπέτειες του θρυλικού πια «Τζόι» από τα γνωστά σε όλους «Φιλαράκια». Ο Ματ Λε Μπλανκ, λοιπόν, επιστρέφει με τον ρόλο που έμελλε να τον κάνει διάσημο σε όλο τον πλανήτη.

Πριν μεταμορφωθεί στον ολίγον χαζούλη και άξεστο ήρωα που τον έκανε διάσημο, ο Ματ Λε Μπλανκ δεν είχε στην τσέπη του ούτε ένα δολάριο. Σήμερα, ο «Τζόι» απ' τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Τα Φιλαράκια» έχει μια περιουσία και μαζί με τους Ντέιβιντ Σουίμερ και Μάθιου Πέρι, που υποδύονταν τους κολλητούς του, Ρος και Τσάντλερ, αντίστοιχα, κατέχουν τεράστιες εκτάσεις γης στο Λος Αντζελες.

Ο ηθοποιός, που πριν πάρει τον ρόλο της ζωής του ζούσε σ' ένα μοτέλ μαζί με ναρκομανείς και πόρνες, αγαπά τόσο πολύ τον «Τζόι» που αποφάσισε να μην τον εγκαταλείψει ποτέ. Την ίδια «εξάρτηση» είχε και ο Σκοτ Σίλβερι, δημιουργός της σειράς. Μαζί λοιπόν, δημιούργησαν κάτι σαν σίκουελ με τη σειρά «Τζόι».

Η συγκεκριμένη παραγωγή γυρίστηκε την επόμενη χρονιά από τέλος των «Friends» και τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερης νέας τηλεοπτικής κωμικής σειράς» στα «People's Choice Awards» το 2005, την ίδια χρονιά που ο Ματ Λε Μπλανκ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα.

Ο ηθοποιός, που πριν πάρει τον ρόλο της ζωής του ζούσε σε ένα μοτέλ μαζί με ναρκομανείς και πόρνες, αγαπά τόσο πολύ τον «Τζόι», που αποφάσισε να μην τον εγκαταλείψει ποτέ.
Η σειρά ξεκινά με τον Τζόι να μετακομίζει στο Χόλιγουντ για να μπορέσει έτσι να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αφού το σενάριο θέλει τα φιλαράκια του να βρίσκονται μακριά: Ο Τσάντλερ με τη Μόνικα μετακόμισαν στα προάστια, η Φοίβη με τον Μάικ σχεδιάζουν την καινούρια τους ζωή ως νιόπαντροι πλέον και ο Ρος με τη Ρέιτσελ μετά από 10 χρόνια αποφασίζουν να μεγαλώσουν την Εμμα και να ζήσουν μαζί για πάντα. Ετσι ο Τζόι μπορεί να μην έχει παρέα «τα φιλαράκια» του, αλλά θα βλέπει συχνά την εξωστρεφή και πολύ σέξι αδερφή του, Τζίνα και τον 20χρονο πανέξυπνο αλλά λίγο σπασίκλα γιο της, Μάικλ.

Στην καινούργια παρέα έρχεται να προστεθεί και η Αλεξ, η ξανθιά σπιτονοικοκυρά και γειτόνισσα του Τζόι και η νευρωτική μάνατζέρ του, Μπόμπι, με εξάρτηση από το αλκοόλ, τα τσιγάρα αλλά και τα νεαρά αγόρια.

Ο 45χρονος πια ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει αρκετά κιλά, εξακολουθεί να εξαργυρώνει την επιτυχία του Τζόι νοικιάζοντας τη βίλα του στο Pacific Palisades για 12.995 δολάρια τον μήνα. Αυτό το διάστημα υποδύεται τον εαυτό του στη σειρά Episodes, που συγκεντρώνει εκατομμύρια τηλεθεατές.
Enhanced by Zemanta

Αποχωρήσεις και νέες αφίξεις στα "Κλεμμένα Όνειρα"!

Αεράκι ανανέωσης θα φυσήξει από τον νέο χρόνο στα "Κλεμμένα Ονειρα" και θα φέρει μαζί του αρκετές και σημαντικές αλλαγές. Βλέπετε τόσο οι άνθρωποι της παραγωγής της συγκεκριμένης σειράς, όσο και οι συντελεστές του Mega, παρά την σαρωτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης δεν εφησυχάζουν και έτσι αποφάσισαν να ανανεώσουν για τα καλά την εικόνα της με την νέα χρονιά.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, συνολικά πέντε θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα δούμε από Γενάρη - Φλεβάρη να εμφανίζονται στους δέκτες μας. Πέντε νέα πρόσωπα τα οποία θα λειτουργήσουν σαν τονωτική ένεση σε ότι έχει να κάνει και με την... εμφάνιση της σειράς, αλλά κυρίως με την ουσία της, μιας και θα δώσουν εντελώς διαφορετική τροπή στο σενάριο, προκαλώντας απρόσμενες εξελίξεις.

 Ηδη, τα τρία από αυτά τα πέντε πρόσωπα έχουν βρεθεί και έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής και με το κανάλι. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Κάππα, Υρώ Λούπη και Κάτια Νικολαίδου, ενώ οι άλλοι δύο ακόμα αναζητούνται, μιας και επαφές έχουν γίνει με διάφορα πρόσωπα, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Ο Κωνσταντίνος θα υποδυθεί τον δικηγόρο της Άννας Ανδριανού, η Κάτια θα κάνει μία επίσης δικηγόρο και σύζυγο του Αλέξανδρου Μπορδούμη και η Υρώ θα κρατήσει το ρόλο της μητέρας της Μάρως.

Εκτός ,όμως, από τις νέες αφίξεις, στο πρόγραμμα υπάρχουν και κάποιες αποχωρήσεις, μιας και όπως έχει ακουστεί,από την σειρά φεύγουν οι Δημήτρης Παπαδάκης, Ειρήνη Σταματίου και Άντα Λιβιτσάνου.

Βάνα Μπάρμπα και Φαίδρα: Ανέμελες στιγμές στο παγοδρόμιο της Γλυφάδας!

Όσο κι αν έχει δουλειές η Βάνα Μπάρμπα, πάντα βρίσκει ώρα για να περάσει χρόνο με την μοναχοκόρη της Φαίδρα! 

Τώρα μάλιστα που η Βάνα δεν έχει στο πρόγραμμά της τις πολύωρες πρόβες του Dancing, περνάει ακόμα περισσότερες ώρες με την κόρη της!

Έτσι  η ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει την κόρη της Φαίδρα αλλά και την φίλη της μικρής, Σμαράγδα, και να πάνε για πατινάζ, στο παγοδρόμιο Fantacy on Ice Γλυφάδα που άνοιξε σήμερα τις πύλες του για το κοινό!

Ποιος διάσημος ηθοποιός ονόμασε μία ολόκληρη παραλία με το όνομα της ερωμένης του;

Το νησί που ονομάζεται "Little Hall's Pond Cay" ανήκει στον Johny Depp και βρίσκεται στις Μπαχάμες, όπου και καταφεύγει πολύ συχνά ο διάσημος ηθοποιός για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά το περίφημο διαζύγιό του, ο Depp αράζει στο ιδιόκτητο νησί, όχι μόνος του αλλά με τη συντροφιά της ερωμένης του και πέτρας του σκανδάλου που οδήγησε στο χωρισμό του από τη Vanesa Paradis, Amber Heard.

Για τα μάτια της, όχι μόνο χώρισε αλλά λέγεται πως ο Depp ονόμασε μια συγκεκριμένη παραλία του νησιού "Amber's Cove", γιατί όπως λέει, βλέποντας τη από το χάρτη, του θυμίζει τα οπίσθια της καλής του.

Αυτά είναι δώρα για τα Χριστούγεννα!
Enhanced by Zemanta

Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Πότε περιμένουν τον ερχομό της κορούλας τους!

Οικογενειακά μαζί με τα δυο αγγελούδια τους και εν αναμονή του τρίτου παιδιού τους περνούν τις φετινές γιορτές ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το γνωστό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει με ανυπομονησία τον πελαργό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE οι δυο τους αναμένεται να καλωσορίσουν το τρίτο παιδάκι τους μέσα στις επόμενες 20 μέρες. Η εγκυμοσύνη της Κάτιας εξελίσσεται προς το παρόν κανονικά, η ίδια άλλωστε μετά από δυο γέννες έχει λιγότερο άγχος και ξέρει καλύτερα όλα τα στάδια μιας εγκυμοσύνης. Στο πλευρό της βέβαια, έχει κάθε στιγμή και τον μαιευτήρα-γυναικολόγο της κ. Ελπιδοφόρο Δουράτσο.
 
To TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό γυναικολόγο που μας ενημέρωσε πως η όμορφη Κάτια βρίσκεται ήδη στο μήνα της και κοντεύει να γεννήσει. Η ίδια μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου θα μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει με καισαρική, όπως ακριβώς έγινε και στα προηγούμενα μωράκια της.
 
Μέχρι την ώρα του τοκετού, όμως, τόσο η εγκυμονούσα Κάτια, όσο και ο Σάκης με την μικρή Αναστασία και τον Αλέξανδρο περνούν μοναδικές γιορτινές στιγμές και απολαμβάνουν την εορταστική ατμόσφαιρα.
 

Ποια star κυκλοφορεί με μία... σφεντόνα στην τσέπη της;

Kristen Stewart of
Kristen Stewart of "Twilight" fame plays on the vampire mystique at the 82nd Academy Awards, March 7, in Hollywood, Calif. (Photo credit: Wikipedia)
Αυτη τη φορά όντως το... παράκανε!

H αλήθεια είναι ότι δεν πιστέψαμε ποτέ ότι η Kristen Stewart είναι μία φυσιολογική νεαρή γυναίκα. Και πώς άλλωστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο εφόσον είναι μία από τις μεγαλύτερες star του κόσμου, με την προσωπική της ζωή να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα σχεδόν καθημερινά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η άτακτη ηθοποιός ομολογούμε ότι μας αιφνιδίασε μιας και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να κουβαλά στην τσέπη της μία... σφεντόνα! Oι λόγοι για τους οποίους κουβαλούσε το συγκεκριμένο... φονικό όπλο παραμένουν άγνωστοι, αλλά ίσως το γεγονός ότι επισκεπτόταν το πατρικό της να μπορεί να μας δώσει μία λογική εξήγηση.

Βλέπετε, πολύ πιθανό να ήθελε να παίξει με τα συμπαθή πουλερικά που βρίσκονται στο κτήμα της οικογενείας ή να εφοδιάστηκε προκειμένου να πάει για κυνήγι μπεκάτσας με τον μπαμπά της! Το σενάριο που υποστηρίζει ότι την χρησιμοποιεί εναντίον των παπαράτσι που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, προτιμάμε να μην το πιστέψουμε και να το θεωρήσουμε σαν ένα κακόγουστο αστείο!

Μα είναι δυνατόν; Σφεντόνα;
Enhanced by Zemanta

Με ιδιωτικό λιαρ τζέτ ταξίδεψαν στο Λονδίνο ο φαντάρος Παντζόπουλος και η Μενεγάκη

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση για το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του ζεύγους Μενεγάκη και Παντζόπουλου με λιαρ τζετ και -ανεπιβεβαίωτο ακόμη- προορισμό το Λονδίνο.

«Χθες το απόγευμα στον χώρο των αναχωρήσεων του Ελ. Βενιζέλος από όπου φεύγουν τα lear jet έφθασε με το τζιπ της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ήταν στη θέση του συνοδηγού , ο οδηγός ήταν ένας άντρας από την ασφάλειά της και πίσω καθόταν ο Μάκης Παντζόπουλος με τον γιο της. (...) Μόλις κατάλαβε η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος ότι ήμασταν μπροστά τους και θα τους φωτογραφίζαμε όταν θα κατέβαιναν, ο οδηγός- σωματοφύλακας κατέβηκε και προσπάθησε να μας εκτοπίσει ασκώντας το σωματικό του βάρος πάνω μας. (...) Πρόλαβα και τον τράβηξα μια πεντακάθαρη φωτογραφία. Η Μενεγάκη έβαζε το I pad στο πρόσωπό της για να μην την φωτογραφίσουμε. Αφού έφυγαν έμαθα ότι είχαν προορισμό το Λονδίνο. Εδώ τίθεται το ερώτημα για τον Μάκη Παντζόπουλο που είναι φαντάρος: "Πώς είναι δυνατόν να βγει εκτός Ελλάδος αν δεν έχει ειδική άδεια; Μάλιστα, θα πρέπει να είναι λόγος αποδεδειγμένα πολύ σοβαρός. Έδωσε άδεια το ΓΕΑ και για ποιο λόγο;"».

Αυτό δήλωσε ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης, ο φωτογράφος που έφερε την δημοσιότητα το θέμα, σε δήλωση που έκανε στο fthis.

Ενώ με το ζήτημα ασχολήθηκε και το Πρωινό Mou, με την Σάσα Σταμάτη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες του θέματος και τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει σχετικά «Εγώ όταν ήμουν φαντάρος απαγορευόταν να βγω στο εξωτερικό. Όπως και όλοι μας. Άρα μπορεί να μην πήγαν εκεί, να πήγαν κάπου εδώ κοντά».

Πηγή: | iefimerida.gr

Το ολόσωμο της Σοφία Βεργκάρα για το οποίο παραμίλαγε όλο το Μαϊάμι

Την εκπληκτική φυσική της κατάσταση έκανε «πασαρέλα» η 40άρα Σοφία Βεργκάρα στην παραλία του Μαϊάμι. Μια «ευγενική χορηγία» της Σάρον Στόουν.


Μπορεί η Σοφία Βεργκάρα να είναι δηλωμένη «γλυκατζού», αλλά είναι επίσης και 150% επαγγελματίας. Κάτι που σημαίνει ότι φρόντισε να περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο γυμναστήριο, ένεκα του ρόλου μοιραίας που υποδύεται στο Fading Gigolo δίπλα στην Σάρον Στόουν. Με την οποία έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν μοιράζονται καμία λεσβιακή σκηνή.

Η ουσία είναι ότι τα αποτελέσματα της διατροφής που κάνει όλους αυτούς τους μήνες είναι πλέον εμφανή ακόμη και στο πιο απαίδευτο μάτι. Ειδικά όταν επιλέγει να φοράει ολόσωμα μαγιό -με στρατηγικά κοψίματα- όπως το παρακάτω.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: «Κοιμήθηκε στο κρεβάτι του Ουγγαρέζου η…»

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό mou» αποκάλυψε πως δημοσιογράφος κοιμήθηκε στο κρεβάτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Ναι είναι αλήθεια, κοιμήθηκε στο κρεβάτι του παρουσιαστή η... Ελεάννα Τρυφίδου! Όμως η δημοσιογράφος δεν μοιράστηκε μαζί του το κρεβάτι...

«Ήμουν μόνη στο κρεβάτι χωρίς τον Ουγγαρέζο» είπε χαρακτηριστικά η Ελεάννα. Ενώ ο Δημήτρης τόνισε πώς έκανε μοντάζ, ήταν άρρωστη και την πήρε ο ύπνος στο καμαρίνι του!

Καμπάνα 18 μηνών στην Δήμητρα Ματσούκα για χρέη προς το Δημόσιο

"Καμπάνα" 18 μηνών για χρέη στο Δημόσιο. Η Δήμητρα Ματσούκα έμπλεξε με την εφορία.

 

Η ηθοποιός δικάστηκε ερήμην και καταδικάστηκε με αναστολή για οφειλές 115.000 ευρώ, τις οποίες, όπως δήλωσε στην "Real Life", αγνοούσε. 

 

Η υπόθεση αφορούσε μη καταβολή φόρων εισοδήματος για τα έτη 2005 και 2006.  Στη Reallife που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα

Ο Ματέο της Μενεγάκη απολύεται - Πόσες χιλιάδες ευρώ του κόστισε το απολυτήριο

Το... μαρτύριο της δημοφιλούς παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη τελειώνει. Ο Ματέο Παντζόπουλος εξαγόρασε τη θητεία του και σε λίγες ημέρες θα έχει το απολυτήριό του στα χέρια του και θα επιστρέψει μια και καλή στο σπίτι του.
Το απολυτήριο του Ματέο Παντζόπουλου, ο οποίος λόγω ηλικίας ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει στο στρατό μόνο για 45 ημέρες, κόστισε περίπου 8.000 ευρώ

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι λέει για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται το DWTS;

"Ακούω πολύ καλά σχόλια από τον κόσμο που το παρακολουθεί και όλοι όσοι δουλεύουμε σ' αυτό-και το κανάλι-είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Τα επικριτικά σχόλια υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, δεν είναι δυνατόν ένα πρόγραμμα να αρέσει σε όλους. Από την άλλη, ίσως δημόσια να ακούγονται μόνο τα αρνητικά-πάντα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον το κακό σχόλιο από το κολακευτικό..."
Αυτά δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια  στο TV Ζάπινγκ.

Ποιος γνωστός ηθοποιός συνελήφθη να αυνανίζεται σε sex shop


Μέσα σε ένα... sex shop συνέλαβε η Αστυνομία γνωστό χολιγουντιανό ηθοποιό. Ο λόγος; Αυνανιζόταν μέσα στο μαγαζί και συγκεκριμένα μπροστά από την οθόνη μιας τηλεόρασης που προέβαλε περιεχόμενο αποκλειστικά για... ενηλίκου.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή του Terminator 3 Νικ Σταλ.

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε το sex shop, προφανώς για.. ψώνια. Ομως, φαίνεται ότι... παρασύρθηκε. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κάλεσε την Αστυνομία η οποία κατέφθασε στο σημείο και συνέλαβε τον ηθοποιό.
Ο Νικ Σταλ στην κατάθεση που έδωσε ισχυρίστηκε πως... πρόκειται για παρεξήγηση..

Δείτε τον Τζορτζ Κλούνεϊ στα 10 του με κόκκινα μαλλιά κομμένα αφέλειες

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε ηλικία 10 ετών δεν θύμιζε σε τίποτα τον σημερινό γόη του Χόλιγουντ. Είχε κατακόκκινα μαλλιά, κομμένα αφέλειες και φορούσε μεγάλα γυαλιά μυωπίας.

Πάντως τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου του παρέμειναν ίδια παρά το πέρασμα των χρόνων. Μάτια, μύτη και χαμόγελο είναι ακριβώς ίδια. Το παρατηρεί εύκολα κανείς βλέποντας τη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία σε αντιπαραβολή με μια σημερινή

Απίστευτο - Το FBI παρακολουθούσε την Μονρόε ως... συνοδοιπόρο του Στάλιν

«Στο μάτι» του FBI φαίνεται ότι είχε μπει η Μέριλιν Μονρόε. Οπως αποκαλύπτεται οι αμερικανικές αρχές παρακολουθούσαν τη διάσημη ηθοποιό από το 1956 προκειμένου να διαπιστώσουν πιθανούς δεσμούς της με τον κομμουνισμό.

Αφορμή για την έναρξη της παρακολούθησης της Μονρόε ήταν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στη New York Daily. Ο άνθρωπος που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής κατήγγειλε ότι ο θεατρικός συγγραφέας Αρθουρ Μίλερ, ο οποίος ήταν κομμουνιστής, πιθανότατα είχε παρασύρει και την Μέριλιν, με την οποία είχαν παντρευτεί λίγο καιρό πριν στον... κομμουνισμό.

Στο έγγραφο του FBI, αναφέρεται, επίσης, ότι η εταιρεία παραγωγής που διατηρούσε η διάσημη ηθοποιός ήταν γεμάτη κομμουνιστές.
Μάλιστα αναφέρεται πως τα λεφτά που εισέρρεαν στα ταμεία της εταιρείας χρησιμοποιούνταν για τη χρηματοδότηση της κομμουνιστικής δράσης,

Το FBI παρακολουθούσε επί χρόνια τη διάσημη ηθοποιό. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press ασκεί διαρκώς πίεση, προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερα έγγραφα που αφορούν την ηθοποιό, κάτι το οποίο η Αρχή απορρίπτει, ισχυριζόμενη ότι έχει απολέσει τα σχετικά έγγραφα
Enhanced by Zemanta

Η Θεοδωρίδου μιλά -για πρώτη φορά- για το χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου

Για όλα όσα τη συνδέουν με την στενή της φίλη και κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη, μίλησε η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο διαζύγιο της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο.
 
Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, αποκάλυψε ότι με την Ελένη Μενεγάκη τη συνδέει η αγάπη, λέγοντας παράλληλα, πως έχουν κοινό τρόπο σκέψης, ότι οι χαρακτήρες τους μοιάζουν καθώς και ότι η μεταξύ τους σχέση είναι έντιμη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αυτής η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου. Στην ερώτηση για το αν βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς τη συνέδεαν ιδιαίτεροι δεσμοί και με τους δύο, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε: «Με την Ελένη ήμασταν σαν οικογένεια και ήταν φανερό ότι την Ελένη θα στηρίξω χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό ότι αδιαφορώ για τον Γιάννη. Απλώς τις στιγμές της έντασης, είσαι δίπλα σε αυτόν που δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειαστεί να μιλάτε! Μετά, έρχεται ο χρόνος που είναι μαγικός και περνάνε όλα όπως βλέπεις...».

Τον λόγο που διαλύθηκαν οι Beatles αποκάλυψε επιτέλους η Γιόκο Όνο

English: John Lennon and Yoko Ono
English: John Lennon and Yoko Ono (Photo credit: Wikipedia)
Μια σειρά ηχογραφημένων συνεντεύξεων που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας δίνουν οριστική απάντηση στο κατά πόσο φταίει η Γιόκο Όνο που διαλύθηκαν οι Beatles.

«Οι Beatles είχαν αρχίσει να είναι πολύ ανεξάρτητοι. Καθένας από αυτούς ήθελε να κάνει τα δικά του πράγματα. Μάλιστα ο Τζον δεν ήταν ο πρώτος που ήθελε να φύγει. Αυτός ήταν ο Ρίνγκο που ήρθε ένα βράδυ που βρεθήκαμε τυχαία έξω και μας το ανακοίνωσε. Ο Τζόρτζ ήταν ο επόμενος και ο Τζον τρίτος. Ο Πολ ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάντα ενωμένη. Αλλά οι υπόλοιποι τρεις θεωρούσαν ότι επιθυμούσε να τους κρατήσει μαζί ως δική του μπάντα. Είχαν αρχίσει να αισθάνονται πως οι Beatles είχαν γίνει η μπάντα του Πολ και αυτό δεν τους άρεσε».

Αυτό δήλωσε η Γιόκο Όνο το 1987 σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη με τον Τζο Σμιθ του Rolling Stone. Προσθέτοντας πως «Παρόλο που ο Τζον αισθανόταν ΟΚ με την απόφασή του να φύγει από τους Beatles, υπήρχαν στιγμές που του έλειπαν οι υπόλοιποι και περίμενε από εμένα να τους αντικαταστήσω».

Η μαρτυρία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει όσα είπε ο Πολ Μακάρτνεϊ σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο, όταν δήλωσε «Η Γιόκο δεν διάλυσε την μπάντα. Διαλυόμασταν ήδη από μόνοι μας».
Enhanced by Zemanta

Ρόμαν Αμπράμοβιτς: Για έβδομη φορά πατέρας...

Η σύζυγός του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα θα φέρει στον κόσμο την Άνοιξη το δεύτερο παιδί τους και έβδομο για τον Ρώσο επιχειρηματία.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την 31χρονη Ντάσα να κάνει βόλτα μαζί με τον γιο της στο λιμάνι του Σεν Μπάρνς, φορώντας ένα πλεκτό φόρεμα, που διέγραφε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Νύφη για τρίτη φορά η Κέιτ Γουίνσλετ


Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ παντρεύτηκε - αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη με τον νυν εκλεκτό της καρδιάς της Νεντ Ρόκενρολ, γεννημένο ως Αμπελ Σμιθ και ανηψιό του ιδρυτή της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον. 

Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντα τα δύο παιδιά της Γουίνσλετ, μερικούς ακόμη συγγενείς και στενούς φίλους.

Πρόκειται για τον τρίτο γάμο της 37χρονης ηθοποιού και τον πρώτο για τον 34χρονο Ρόκενρολ. Το ζευγάρι γνωρίσθηκε τον Αύγουστο του 2011, όταν η Γουίνσλετ και τα παιδιά της ήταν φιλοξενούμενοι του θείου του γαμπρού, Ρίτσαρντ Μπράνσον στο σπίτι του στην Καραϊβική. Το σπίτι είχε πιάσει φωτιά και η Γουίνσλετ είχε καταφέρει να βγάλει με ασφάλεια την 90χρονη μητέρα του Μπράνσον, ο οποίος την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε.

Οι δύο πρώην σύζυγοι της Κέιτ Γουίνσλετ είναι οι σκηνοθέτες Τζιμ Θρίπλετον και Σαμ Μέντες.

Χώρισε η Χριστίνα Παππά!

Λίγο πριν κλείσουν έξι χρόνια σχέσης η Χριστίνα Παππά και ο 40χρονος αγαπημένος της, Κύπριος επιχειρηματίας Χάρης Σταματίου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.Το ζευγάρι, που συνδέθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, χώρισε τον Νοέμβριο.
«Ηταν κοινή τους απόφαση. Αφορμή ήταν η μεγάλη απόσταση που τους χώριζε, καθώς ο Χάρης ζει μόνιμα στην Κύπρο» εξηγεί στο ΟΚ πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Μετά τον χωρισμό της, η 43χρονη ηθοποιός ταξίδεψε με φίλους της εκτός Ελλάδας. Επισκέφθηκε για λίγες ημέρες το Λονδίνο, το Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο.
real.gr

Το ρουζ για κάθε σχήμα προσώπου

Κάθε σχήμα προσώπου έχει την δική του τεχνική για την εφαρμογή του ρουζ, γιατί το ρουζ μπορεί να τονίσει τις γωνίες του προσώπου, μπορεί επίσης να τις κρύψει.

Δείτε παρακάτω:

Οβάλ σχήμα προσώπου:
Το ιδανικό σχήμα προσώπου, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική. Απλώστε το ρουζ κατά μήκος των ζυγωματικών με ανοδικές κινήσεις προς τους κροτάφους.

Στρογγυλό σχήμα προσώπου:
Απλώστε το ρουζ κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών, στα βαθουλώματα των παρειών, σε τριγωνικό σχήμα ή οριζόντιο V, με την βάση στο ύψος των αφτιών και την κορυφή να φτάνει κάτω από την εξωτερική γωνία των ματιών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Μαρία Μπεκατώρου: Το πρωινό ξύπνημα και ο συνταξιούχος σύζυγός της

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει πολύ γεμάτη καθημερινότητα.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τις επιπτώσεις που έχει το πρωινό ξύπνημα στη ζωή της. Συγκεκριμένα δήλωσε στο Hello: «Για να είμαι καλά, θέλω το Σαββατοκύριακο να κοιμάμαι δώδεκα ώρες, γιατί διαφορετικά δε βγαίνει. Το χειμώνα δυσκολεύομαι περισσότερο. Μόλις μπω στο στούντιο όμως, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε μια χαρά».

 Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για τον σύζυγό της: «Ο Αντώνης είναι συνταξιούχος, έχει τις παρέες του, πίνουν τους καφέδες τους, αλλά ούτε εκεί προλαβαίνω να πάω να τον βρω. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να περιορίσω τις δραστηριότητές μου τα απογεύματα, μετά την εκπομπή στο 'Αρτ'. Να κάθομαι σπίτι, να μαγειρεύω, να ανάβουμε το τζάκι. Γκρινιάζει ο Αντώνης, αλλά κάνει υπομονή λόγω γιορτών. Βέβαια, θεωρώ ότι πιο πού νοιάζεται γιατί κουράζομαι και μου έχει μεγάλη αδυναμία. Επειδή δε δουλεύει του φαίνεται υπερβολικό αυτό που κάνω εγώ. Κι εκείνος όμως μέχρι πέρσι, 5:30 το πρωί ξυπνούσε λόγω της δουλειάς του. Με εκνευρίζει που σηκώνομαι το πρωί να φύγω κι εκείνος ψιλοροχαλίζει. Στο ραδιόφωνο με έχει ακούσει μόνο μία φορά, όταν πήγε να πάρει τη μητέρα του από το λιμάνι».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Η τηλεόραση είναι εργαλείο της δουλειάς μου και έχω μάθει πολλά»

Ποια μαθήματα έχει δώσει στην Ζέτα Μακρυπούλια η τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια;

Με την εμπειρία που έχει πλέον, πώς βλέπει να διαμορφώνεται το σκηνικό από εδώ και πέρα;

«Η τηλεόραση είναι εργαλείο της δουλειάς μου και έχω μάθει πολλά. Μου έχει δώσει γνώση και πολύτιμες εμπειρίες και καλές συνεργασίες. Αυτή την στιγμή περνά την δική της περίοδο κρίσης μαζί με όλα τα υπόλοιπα στην Ελλάδα, μετά από αυτό όμως ελπίζω ότι θα έρθει η ανασυγκρότηση και θα επιστρέψει δριμύτερη και πιο φρέσκια σε ιδέες» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις της η Ζέτα Μακρυπούλια σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Glam.

Σπύρος Σούλης: «Αν έδινα βαρύτητα στην βαθμολογία στο "Dancing" θα έχανα την ουσία»

Ο Σπύρος Σούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για το «Dancing with the stars» εξομολογήθηκε αν ένιωσε κάποια στιγμή να αδικείται από τους κριτές.

«Είναι πολύ ωραίο να επιβραβεύεσαι. Αυτό είναι το ζητούμενο για όλους μας. Από 'κει και πέρα, δεν μπαίνω στην διαδικασία της αδικίας. Ένας βαθμός κάτω ή πάνω τι έγινε; Αν έδινα τόση βαρύτητα σ' αυτό, θα έχανα την ουσία, που για εμένα είναι η αγάπη μου για τον χορό σε συνδυασμό με τον καλό σκοπό του "Dancing"», δήλωσε στο περιοδικό «TVΈθνος».

Ανδρίτσου-Ρήγας: «Ελπίζουμε το 2013 να γίνουν ελληνικές παραγωγές και ας υπάρχει και μια τουρκική σειρά»

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Αλέξανδρος Ρήγας σχολίασαν την τηλεοπτική πραγματικότητα και τον κατακλυσμό των τουρκικών σειρών στην μικρή οθόνη.

«Η τηλεόραση ότι μπορεί κάνει κι αυτή γιατί ζούμε πολύ δύσκολα και πιστεύω και ελπίζω το 2013 να φέρει μια ισορροπία στα πράγματα. Να γίνονται ελληνικές παραγωγές να δουλεύει ο κόσμος μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ας υπάρχει κι ένα τούρκικο δεν είναι κακό», δήλωσε στην κάμερα του Star. Ο Αλέξανδρος Ρήγας νιώθει όπως είπε πολύ τυχερός που σε τόσο δύσκολη εποχή κάνει το «Αμάρτημα της μητρός μου».

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε το σέξι ατύχημά της! Στο παρά πέντε γλύτωσε την «αποκάλυψη»!

Παραλίγο να έχουμε «αποκαλύψεις» σήμερα στην «Ελένη»!

Με μπρίο και τσαχπινιά ξεκίνησε την εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη αλλά ξέχασε πως το φόρεμα που φορούσε σήμερα ήταν λίγο πιο... αέρινο και ανοιχτό! «Τι ωραίο που είναι στολισμένο το πλατό μας...», είπε μες στην τρελή χαρά η παρουσιάστρια και ξαφνικά κάτω ο ένας ώμος του φορέματος. Ευτυχώς όμως η Ελένη Μενεγάκη το κατάλαβε εγκαίρως και το «μάζεψε». Βοήθησε βέβαια και ο σκηνοθέτης ο οποίος αμέσως πήγε σε μακρινό πλάνο. Όσο για τους συνεργάτες της... τους λαχτάρησε για λίγα δευτερόλεπτα αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Δείτε το παραλίγο σέξι "ατύχημα" της παρουσιάστριας
Enhanced by Zemanta

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στο τσακίρ κέφι πήρε το μικρόφωνο και είπε μαντινάδες!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χθες βράδυ ανέβηκε στο stage και είπε μαντινάδες στους θαμώνες του κλαμπ που άνοιξε πριν λίγες μέρες.

Ο παρουσιαστής έκανε ακόμα ένα επιχειρηματικό βήμα περνώντας ένα κλαμπ. Χθες βράδυ με γκεστ καλεσμένο τον Λευτέρη Πανταζή το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο και φίλους του παρουσιαστή.

Ανάμεσά τους και ο Πασχάλης που είπε και εκείνος ένα τραγούδι μετά από παρότρυνση του Λευτέρη Πανταζή. Δεν έφταναν όμως οι τραγουδιστές, ήθελε και ο Γρηγόρης να ανέβει στο stage όχι όμως για να πει τραγούδια αλλά μαντινάδες.

 Με φανερά καλή διάθεση και πολύ χιούμορ ο παρουσιαστής πήρε το μικρόφωνο και επικράτησε το χάος από τα γέλια. Δείτε το βίντεο:

Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή.


Σε κεντρικό   νοσοκομείο της Αθήνας, εισήχθη σήμερα η Δέσποινα Βανδή, μετά από έντονο βήχα και πυρετό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα παρεμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες μέχρι να αναρρώσει. 

Μετά από εξετάσεις που της έγιναν στο νοσοκομείο,  διαγνώστηκε ότι η Δέσποινα έχει λοίμωξη του αναπνευστικού
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή ταλαιπωρείται με βήχα και πυρετό  αφού και πρόπερσι ανήμερα την Πρωτοχρονιά, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο επίσης με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Διάβασε την ανακοίνωση της Spicy:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή σήμερα Παρασκευή 28/12/12 εισήχθη σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών εμπύρετη, με έντονο βήχα όπου διαγνώστηκε λοίμωξη του αναπνευστικού.
Η Δέσποινα Βανδή θα νοσηλευτεί για τις επόμενες ημέρες και κατά την θεράποντα ιατρό της θα πάρει εξιτήριο όταν αναρρώσει .
Θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας της.

Το σχήμα στο Posidonio με τον Αντύπα και τους Vegas θα λειτουργήσει κανονικά

Απίστευτη εξομολόγηση της Τσιλύρα: «Πέρασα έναν καρκίνο στο στήθος. Χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, έχασα τα μαλλιά μου»

Η ηθοποιός Αθηνά Τσιλύρα και σύζυγος του Σπύρου Παπαδόπουλου αποκάλυψε πώς πέρασε «ένα καρκίνο στο στήθος. Χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες»!

Της έχει συμβεί ποτέ να νιώσει ότι χρειάζετε την βοήθεια κάποιου ειδικού, ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της τα προβλήματά της;

Η ίδια αποκαλύπτει στο entertv: «Συνέβη, όταν με επισκέφτηκε η αρρώστια. Πριν από 5 χρόνια, πέρασα έναν καρκίνο στο στήθος. Ήταν αρκετά μεγάλος, χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες, είδα τον εαυτό μου ν' αλλάζει, έχασα τα μαλλιά μου, έπρεπε να κρύβομαι κάτω από περούκες, δεν ήταν εύκολο. Εκεί σκέφτηκα να πάω σε ειδικό. Πήγα σε τρεις συναντήσεις και εκεί που του μιλούσα, θυμήθηκα τα λόγια του Καζαντζάκη από την Ασκητική. Λέω μέσα μου: «δεν έχεις καμία δουλειά εδώ». Πήγαινε έξω και πάλεψέ το. Βρήκα τόση δύναμη, ούτε εγώ δεν το ήξερα. Όλα πήγαν μια χαρά. Βρήκα το χιούμορ μου, έκανα πλάκα με τον γιο μου, με την περούκα, γελάγαμε πολύ... Όλα πέρασαν. Νιώθω σαν να γεννήθηκα ξανά. Έχω τόση όρεξη για πράγματα . "Είμαι ένα πλάσμα εφήμερο, αδύναμο, καμωμένο από λάσπη και ονείρατα. Μα μέσα μου νογώ να στροβιλίζονται όλες οι δυνάμεις του Σύμπαντος" Ασκητική».

Άλκης Δαυίδ: Πρόταση 10 εκατ. $ στη Lindsay Lohan


Actress Lindsay Lohan. Photo by Rafael Amado D...
Actress Lindsay Lohan. Photo by Rafael Amado Deras. (Photo credit: Wikipedia)

Η τελευταία επιχειρηματική κίνηση του Ελληνικής καταγωγής κροίσου είναι το ημέρωμα της Lindsay Lohan.



Ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να τιθασεύσει την αυτοκαταστροφική και αλλοπρόσαλλη star, o Άλκης Δαυίδ φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τη Lohan στη διαδικτυακή του τηλεόραση -με το αζημίωτο φυσικά.

«Η Lindsay Lohan είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Θέλω να τη βοηθήσω να ξεπεράσει τους εφιάλτες της, δίνοντάς της την ευκαιρία να επιστρέψει δυναμικά στη μικρή οθόνη. Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να τη δούμε στο κανάλι μας, να παρουσιάζει τον Lindsay Lohan Live» ένα talk show που θα συναρπάζει και θα προκαλεί» δηλώνει, όπως αναφέρει το Θέμα.
Enhanced by Zemanta

Απίστευτη εξομολόγηση του Γαβαλά: «Οι καλύτεροί μου φίλοι είναι τώρα οι κατσαρίδες και οι κατσαρίδοι»!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογείται πώς περνάει στη φυλακή, τα συναισθήματά του, τους «φίλους» του αλλά και την πικρία του από την Δικαιοσύνη.
Ο επιχειρηματίας περιγράφει με το δικό του τρόπο στο ηλεκτρονικό περιοδικό "Kool magazine" την καθημερινότητα του στη φυλακή καθώς και το πώς διαχειρίζεται το χρόνο του.
«Κανένα κατσαριδοκτόνο δεν σκοτώνει τις κατσαρίδες, γιατί αυτές δεν είχαν ποτέ τόσο καλή παρέα σαν τη δική µου. Οι καλύτεροί µου φίλοι είναι τώρα οι κατσαρίδες και οι κατσαρίδοι» δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο επιχειρηματίας επίσης αναφέρει πως ανέκαθεν είχε εμμονή με την καθαριότητα και τώρα αν και τα πράγματα στη φυλακή είναι πολύ δύσκολα και οι συνθήκες κακές κάνει ότι μπορεί για να διατηρεί το κελί του καθαρό.
«Ασχολούµαι εντατικά µε την καθαριότητα του κελιού µου, όπως άλλωστε έκανα κάθε µέρα µε το χώρο µου και πριν τον εγκλεισµό µου. Θα ήθελα να φροντίζω το σώµα µου και την υγεία µου όπως πριν, όµως αυτό δεν είναι δυνατό, κάνω όµως ό,τι µπορώ. Με ανησυχεί η κατάσταση της υγείας µου. Εδώ δεν υπάρχει καµία υγειονοµική περίθαλψη και οι συνθήκες υγιεινής είναι πολύ κακές. Γυµνάζοµαι στο προαύλιο, ασχολούµαι µε τα βιβλία µου και το βασικό προνόµιό µου είναι ότι µία φορά την εβδοµάδα επισκέπτοµαι τον ψυχολόγο της φυλακής...» αναφέρει.
Φήμες θέλουν ο Λάκης Γαβαλάς να έχει χρήματα σε λογαριασμούς στο εξωτερικό και να μην βρίσκεται εντελώς εκτεθειμένος κι ας είναι στη φυλακή. Τι απαντάει ο ίδιος; «Προκαλώ τον οιπονδήποτε να βρει αυτόν το λογαριασµό. ∆εν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν όντως είχα βγάλει χρήµατα στο εξωτερικό θα είχα πληρώσει µε αυτά το χρέος µου και δεν θα βρισκόµουν έγκλειστος εγώ και η αδελφή µου η Νότα, που βρίσκεται επίσης στη φυλακή χωρίς να φταίει, ενώ είναι µητέρα µικρών παιδιών που τη χρειάζονται».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...