Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αυτή η Σαεντολόγος «πριγκίπισσα» είναι η επόμενη σύζυγος του Τομ Κρουζ [εικόνες]

Η 27χρονη ηθοποιός Γιολάντα Πεκοράρο, πιστό μέλος της εκκλησίας της Σαεντολογίας είναι -σύμφωνα με ειδικούς- το φαβορί στην κούρσα για τον ακριβοπληρωμένο «ρόλο» της 4ης πιστής συζύγου του 50χρονου σταρ.

«Ο επόμενος γάμος του Τομ θα γίνει με κάποια που είναι μέλος της εκκλησίας. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Και η Γιολάντα είναι τέλεια για αυτόν», δηλώνει στο National Enquirer η ειδικός Μάρτζερι Γουέκφιλντ.

Η 27χρονη ηθοποιός με την εξωτική εμφάνιση (λόγω καταγωγής από Νικαράγουα και Ιταλία) δεν έχει παίξει σε τίποτα πέρα από άγνωστες ταινίες τρόμου ( Death Calls, Once Fallen, Death Tunnel).
Αλλά εντός της εκκλησίας την θεωρούν την δική τους πριγκίπισσα καθώς, επειδή και οι δυο γονείς της είναι Σαεντολόγοι, έχει παρακολουθήσει μαθήματα από πολύ μικρή ηλικία. Ενώ φαίνεται να έχει «παρελθόν» με τον Κρουζ -σύμφωνα με τον συγγραφέα Άντριου Μόρτον- από το 2004 όταν γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός κέντρου Σαεντολογιάς στην Ισπανία και υπήρχε αμοιβαία έλξη.

Άλλες πηγές προχωρούν το «ειδύλλιο» ακόμη πιο πέρα, υποστηρίζοντας ότι ο Κρουζ της πληρώνει τα ακριβά μαθήματα Σαεντολογίας στα οποία φοιτά τώρα.

Τέλος, ήδη έχουν αρχίσει να πέφτουν τα στοιχήματα για το πόσο σύντομα θα βρεθεί η Γιολάντα από το ταπεινό διαμέρισμα που μένει στο Χόλιγουντ -μαζί με το αγόρι της- στην έπαυλη του Κρουζ στο Μπέβερλι Χιλς.Εννοείται έγκυος με το επόμενο παιδί του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...