Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ποια σειρά κάνει διπλάσια νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με την άλλη;

Κάθε απόγευμα δίνουν τη δική τους μάχη επικράτησης...

Τα "Κλεμμένα Όνειρα" είναι η καινούρια πρόταση του MEGA που αντικατέστησε τις σειρές της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, οι οποίες κρατούσαν καθηλωμένο το τηλεοπτικό κοινό.

Από την άλλη, ο ΑΝΤ1 μετά από χρόνια, "έριξε" και πάλι στην αρένα καθημερινή τηλεοπτική σειρά, το "Είναι Στιγμές", με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών και δυνατή πλοκή.

Σε ποια σειρά δείχνουν την προτίμησή τους οι τηλεθεατές;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ.. ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩ

Δυσφορία Κοντομηνά για Λαζόπουλο

Ένα από τα σκετσάκια του Λάκη Λαζόπουλου, στο τελευταίο Αλ Τσαντίρι, ήταν η αφορμή να δυσαρεστηθεί... όπως μαθαίνουμε, ο μεγαλομέτοχος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας o Δ. Κοντομηνάς φέρεται να ενοχλήθηκε για κάποιο απόσπασμα που έπαιξε ο Λαζόπουλος, από εκπομπή του extra3 που παρουσιάζει συνοικέσια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί του «Κισμέτ» κατάγεται από την Κομοτηνή

Τον Μπουράκ Χακί τον γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό σήριαλ «Kismet» και δεν λίγες οι Ελληνίδες που ξετρελάθηκαν μαζί του. Ο Μπουράκ έχει ελληνική καταγωγή, καθώς ο πατέρας του κατάγεται από την Κομοτηνή!

Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα, την οποία έχει επισκεφθεί αρκετές φορές και λατρεύει το χταπόδι, το ούζο και το τάβλι

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Βαθιά συγκίνηση στην κηδεία του Β. Τσιβιλίκα - Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος ήταν εκεί

Η ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
Το τελευταίο αντίο στον γνωστό Έλληνα κωμικό ηθοποιό Βασίλη Τσιβιλίκα  είπαν σήμερα τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο που συνεργάστηκαν μαζί του. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Ι.Ν Αγ. Γεωργίου.

Θύμα εκβιασμού έπεσε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκανε καταγγελία και μήνυση για εκβιασμό και πριν από λίγες ώρες η αστυνομία συνέλαβε τον άνθρωπο που την εκβίαζε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του star «Πρωινή Μελέτη» η παρουσιάστρια έπεσε θύμα εκβιασμού.


ΒΙΝΤΕΟ: Γ. Διαμαντή: Επιστρέφει στο ραδιόφωνο με εκπομπή απέναντι απο τον Β. Περρή

Μετά την απόλυση της απο τον “Sfera 102,2″ η Γιολάντα Διαμαντή επιστρέφει στο ραδιόφωνο.

H ραδιοφωνική παραγωγός φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βρει νέα επαγγελματική στέγη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

George Clooney: Ας λένε ότι είμαι gay!


English: George Clooney at the 2009 Venice Fil...
Image via Wikipedia
Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Μπορεί να έχει κάνει σχέση με τις ωραιότερες γυναίκες της διεθνούς showbiz, παρόλα αυτά ο George Clooney επιμένει να παραμένει εργένης. Όσο για τις φήμες;

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι καλοθελητές έχουν αφήσει υπονοούμενα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του διάσημου ηθοποιού.

Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στο gay περιοδικό: «The Advocate», ο 50χρονος γόης του Χόλιγουντ μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που τον θέλουν να μην είναι και τόσο άντρας.

«Νομίζω πως θα ήταν πολύ αστείο να βγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι και να διαψεύδω κάθε δημοσίευμα που με αφορά την προσωπική μου ζωή», είπε αρχικά ο George Clooney.

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή. Ποιον αφορά δηλαδή αν είμαι gay; Θα πεθάνω και θα εξακολουθήσουν να λένε ότι είμαι gay! Δε δίνω δεκάρα για ό,τι και να λένε!», κατέληξε ο γοητευτικός ηθοποιός.
Enhanced by Zemanta

Μητροπάνος: "Τον Γιωργάκη έπρεπε να τον διώξουν κλωτσηδόν από την χώρα!"

Έξω από τα δόντια τα είπε με συνέντευξη του στο aixmi.gr, o λαϊκός βάρδος Δημήτρης Μητροπάνος. Με την απλότητα που τον διακρίνει και χωρίς να μιλάει με στρογγυλέματα και διφορούμενα λόγια , ο λαϊκός τραγουδιστής τα είπε όπως τα αισθάνεται!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Ρέμο - Έχασε τον πατέρα του

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ
Ο Αντώνης Ρέμος περνά δύσκολες ώρες αφού έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τον πατέρα του.

Ο τραγουδιστής είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του αλλά πρέπει να φανεί δυνατός για να στηρίξει και την μητέρα του, Ελένη Πασχαλίδου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Καραβάτου: Μενεγάκη και Κορομηλά δεν της ευχήθηκαν για το παιδί της.

Μια συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο που θα προβληθεί απόψε παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου.
Η παρουσιάστρια με νέο look και πιο ανανεωμένη από ποτέ απέχοντας από τα καθήκοντά της μετά το απότομο κόψιμο της εκπομπής της σπάει τη σιωπή της και μιλάει για όλους και για όλα. 
 

Σε νέα εγχείρηση υποβλήθηκε η Ειρήνη Μερκούρη

Ξανά στο χειρουργείο μπήκε η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη σήμερα το πρωί, ώστε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέθανε ο θρύλος της ιταλικής μουσικής Λούτσιο Ντάλα! - VIDEO

Lucio Dalla
Lucio Dalla (Photo credit: torre.elena)
 Θρήνος στην Ιταλία. Την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή άφησε ο διάσημος Ιταλός ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης Λούτσιο Ντάλα κατά τη διάρκεια περιοδείας του για σειρά συναυλιών στην Ελβετία

Ο συνθέτης του Caruso, που ερμήνευσαν με τεράστια επιτυχία ο Λουτσιάνο Παβαρότι και μετέπειτα ο Αντρέα Μποτσέλι, θα συμπλήρωνε τα 69 του χρόνια την Κυριακή.




Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Το ξέσπασμα του Θανάση Ευθυμιάδη κατά της Εκκλησίας και των πολιτικών

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης από τότε που έγινε πατέρας σκέπτεται διαφορετικά τα πράγματα. 

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό mou» για την οικονομική κρίση και τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή του ξεσπώντας κατά της Εκκλησίας και των πολιτικών.

Στο νοσοκομείο η Ειρήνη Μερκούρη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της, το οποίο είναι πιο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Ρ. Κορομηλά: Γιατί δεν έχω πάει στην εκπομπή της Ελένης

Η Ρούλα Κορομηλά σπάνια μιλάει… αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει, το κάνει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Έτσι, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε στο «Πρωινό mou» μία από τις λίγες της συνεντεύξεις και μίλησε για όλα…

Για τις ανασφάλειές της, την τηλεόραση και αν της λείπει, τις αρνητικές κριτικές και φυσικά την Ελένη Μενεγάκη και τη φημολογούμενη «κόντρα» τους.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πέθανε ο Βασίλης Τσιβιλίκας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Τσιβιλίκας. Μέχρι την τελευταία στιγμή έπαιζε στο θέατρο, στην παράσταση «Η Ζωή ποδήλατο». Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να τον επαναφέρουν δίχως τελικά να τα καταφέρουν.  

Δείτε  6 βίντεο και διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ! Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε αλλαγή φύλου!

Γεννήθηκε αγόρι, αλλά γνωρίζει επιτυχία σαν κορίτσι! Γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε αλλαγή φύλου και μάλιστα στην εφηβεία!

Ήταν άντρας και αποφάσισε να αλλάξει φύλο μετά από τις σεξουαλικές αναζητήσεις που είχε!


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Μ. Ορφανού: Η τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια των ”Βασιλιάδων” μιλάει για τη ζωή της!

H Μίνα Ορφανού είναι μία από τις ηθοποιούς που έχει τραβήξει την προσοχή όχι μόνο με το ταλέντο της αλλά και με την ιδιαιτερότητά της. Σήμερα. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" και μίλησε για την ζωή της.

Η Μίνα μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της και αποκάλυψε πως φτιάχνει μόνη της τις κρέμες που φοράει. Πήρε βιβλία και άρχισε να διαβάζει για να μάθει κι ενώ αρχικά τις έδωσε σε κάποιες φίλες τώρα ασχολείται με αυτό. Τις πουλάει και ζει από αυτό το εισόδημα. Ακόμα, πουλάει γλυκά του κουταλιού που φτιάχνει και πίνακες ζωγραφικής.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το... πόδι της Αντζελίνας Τζολί απέκτησε λογαριασμό στο Twitter

Deutsch: Angelina Jolie bei der Premiere von A...
Image via Wikipedia
Το γυμνό πόδι της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί, που έκανε αίσθηση το βράδυ της Κυριακής στην 84η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, έχει γίνει το νέο «αστέρι» του διαδικτύου, αποκτώντας ακόμη και το δικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στην τελετή η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Τη στιγμή που επρόκειτο να ανακοινώσει τον κατάλογο των υποψηφίων πήρε πόζα, με το αριστερό χέρι στο γοφό, και άφησε να φανεί το δεξί της πόδι μέσα από το σκίσιμο του μαύρου φορέματός της.

Στην ίδια στάση είχε φωτογραφηθεί νωρίτερα, στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της στο θέατρο.


Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

H Eλληνίδα που φόρεσε τα φτερά αγγέλου της Victoria Secret!

Είναι ελληνικής καταγωγής - ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της από την Σουηδία - κι έχει κατακτήσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όσα τα περισσότερα κορίτσια που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το modeling, ονειρεύονται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

«Πέθαναν» τον Mr Bean στο twitter

Το γύρο του κόσμου μέσω του twitter έκανε χθες η ψευδής είδηση του θανάτου του Ρόουαν Άτκινσον, του γνωστού σε όλους μας Mr Bean.

Το πρώτο tweet με την ψευδή είδηση εστάλη χθες το πρωί από τις Φιλιππίνες... Συγκεκριμένα έγραφε «RIP Rowan Atkison». Ποιος ξέρει τι έβλεπε στον ύπνο του και με τη διάθεση σηκώθηκε ο αποστολέας...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τηλεόραση και ο υγιής ανταγωνισμός με τον άντρα της!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στο TV Έθνος και δεν δίστασε να εισέλθει και στο κεφάλαιο οικονομική κρίση στην τηλεόραση αφού μετά από τρία χρόνια αποχής επέστρεψε στην πιο δύσκολη εποχή και όπως η ίδια λέει μπορεί το περιβάλλον να παραμένει το ίδιο αυτό που έχει αλλάξει είναι η ανασφάλεια που νιώθεις δουλεύοντας φέτος στην τηλεόραση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια παρουσιάστρια πάει απέναντι από την Ναταλία Γερμανού;

Έχει δεχτεί πρόταση για δίωρη infotainment εκπομπή.

Σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ, η εν λόγω παρουσιάστρια έχει δεχτεί πρόταση για εκπομπή που θα ξεκινάει στις 10 το πρωί κάθε Σάββατο και Κυριακή. Το περιεχόμενο της εκπομπής θα είναι ενημερωτικό - ψυχαγωγικό.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

"Σ'αγαπώ πολύ μαμά"...Η ελληνίδα μάνα ήταν και στα Όσκαρ!


 Ο Πέιν αφιέρωσε το Όσκαρ στην μητέρα του που ήταν παρούσα...

«Σ’ αγαπώ πολύ!» Με αυτές τις λέξεις και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα, ο Αλεξάντερ Πέιν –Αλέξανδρος Παπαδόπουλος το κανονικό όνομά του- ευχαρίστησε την μητέρα του, παρούσα στην 84η απονομή των βραβείων Οσκαρ που δόθηκαν την Κυριακή το βράδυ (ώρα Λος Αντζελες_ ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) στο Hollywood and Highlight Centre.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με ουζάκι και ...Γιώργο Παπαδάκη!

Γιατί είπε ο δημοσιογράφος ότι "σήμερα σε κάποιους τη σπάσαμε";
Για να κρατήσει το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας, ο Γιώργος Παπαδάκης έβαλε ούζο στο ποτήρι του, ενώ μπροστά του στο τραπέζι τοποθέτησε μερικά σαρακοστιανά πιάτα

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Α. Κανάκης: Τι ντύθηκε στο αποκριάτικο πάρτυ του; (Φωτό)

Σύμφωνα με την "RealLife", ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα" κάθε χρόνο διοργανώνει στο club του, το "Λιμάνι", ένα από τα καλύτερα αποκριάτικα event στη Θεσσαλονίκη...
 
Σύμφωνα με την "RealLife", ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα" κάθε χρόνο διοργανώνει στο club του, το "Λιμάνι", ένα από τα καλύτερα αποκριάτικα event στη Θεσσαλονίκη! 

Οι..."μπηχτές" της Ναταλίας για τον Alpha

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της "Μες στην καλή χαρά", έπαιξε τρέιλερ του "Chart Show" που θα προβληθεί απόψε το βράδυ από τον Alpha.
Τα γυρίσματα του Chart Show, είναι γνωστό ότι έχουν γίνει από πέρσι. Τελειώνοντας το τρέιλερ λοιπόν, η Ναταλία σχολίασε:


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ζ. Δούκα: "Προτιμώ να υιοθετήσω από το να αποκτήσω δικό μου παιδί"

Η Ζέτα Δούκα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες του θεατρικού μονολόγου που παίζει με τίτλο “Γράμμα σε ένα παιδί”. Η ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένη με το συγκεκριμένο έργο καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος για εκείνη.

“Είναι ένα έργο που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο οποιονδήποτε έχει μία ανθρώπινη πλευρά”, εξηγεί η Ζέτα μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Οι κριτικές από τις πρώτες παραστάσεις την δικαίωσαν αφού ο κόσμος την αγκάλιασε!

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συγκλονιστική εξομολόγηση ηθοποιού: Ήμουν 13 χρόνια σε ορφανοτροφείο

Μέσα από τη μικρή οθόνη συνήθως μας κάνει να γελάμε όμως η ζωή, δεν ήταν πάντα τόσο ευχάριστη για τον ίδιο τον Θανάση Βισκαδουράκη...

Σε μια εξομολόγηση ψυχής  o ίδιος μιλάει για τα παιδικά του χρόνια σε ορφανοτροφείο, για το ξύλο αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν δεν είχε χρήματα ούτε για τα απαραίτητα.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Αλέξης ερωτεύτηκε: Δείτε τη νέα του σύντροφο...

Το ημερολόγιο της ζωής του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια είναι γεμάτο από ένταση και περιπέτεια, αλλά - πλέον - έχει γυρίσει σελίδα! H Reallife κάνει λόγο για το νέο καυτό ειδύλλιο της πόλης...

Το ημερολόγιο της ζωής του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια είναι γεμάτο από ένταση και περιπέτεια, αλλά φαίνεται ότι πλέον έχει γυρίσει σελίδα, επιλέγοντας μια πιο ήρεμη καθημερινότητα - όχι τυχαία, όπως αποκαλύπτει στη Real life.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...