Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Όταν η Άννα Βίσση συνάντησε τον Γκοτιέ

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, ολοκληρώνεται στον Alpha, την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου στις 22:00.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Άννα Βίσση ταξιδεύει στο Παρίσι και συναντά τον διάσημο σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, ο οποίος θα επιμεληθεί το styling της για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Στενοί φίλοι εδώ και χρόνια, η Άννα και ο εκκεντρικός σχεδιαστής πηγαίνουν μαζί σε shows και επιδείξεις μόδας, και παράλληλα μοιράζονται προσωπικές στιγμές και εξομολογήσεις.

Ακόμη, παρακολουθούμε ένα αφιέρωμα στις αλλαγές στο στυλ της Άννας κατά τη διάρκεια της καριέρας της, που προκάλεσαν, σχολιάστηκαν και δημιούργησαν τάσεις. Στη συνέχεια, ακολουθούμε την Άννα στην επιστροφή της στην Αθήνα, όπου συναντά τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Patricia Field, και περνούν μαζί μια βραδιά στο drag show στις ‘Κούκλες’.

Τέλος, η πρωταγωνίστρια του ανατρεπτικού reality show μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα και την εμπειρία της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Άννα Βίσση: Όσο έχω φωνή.
Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.
Enhanced by Zemanta

Κάτι ψήνεται: Κάθε εβδομάδα μία νέα μαγειρική αναμέτρηση

Το Κάτι ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00, έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στην τηλεόραση του Alpha και εισβάλλει στα σπίτια επίδοξων σεφ σε όλη την Ελλάδα. Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν; Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα μείνουν με το κουτάλι στο χέρι; 
Την εβδομάδα 21-25 Νοεμβρίου, το Κάτι Ψήνεται ταξιδεύει στην Αθήνα με την Ειρήνη, τη Γαρυφαλλιά, τον Παναγιώτη, την Κατερίνα και τον Δημήτρη.
Τη  Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Ειρήνη.
Η οικοδέσποινα του δείπνου γνωριμίας, η Ειρήνη, είναι μια 37χρονη ξανθιά, χαρούμενη μητέρα τριών κοριτσιών. Ο νους της Ειρήνης είναι συνέχεια στα τραγούδια αφού της αρέσει να γράφει στίχους. Εκείνο που της αρέσει επίσης είναι οι ρίζες της, αφού κατάγεται από τον Πόντο. Θα επιβεβαιώσει τη φήμη ότι οι Πόντιες είναι αξεπέραστες μαγείρισσες και νοικοκυρές;
 

Ο παρουσιαστής ειδήσεων που είχε μακριά μαλλιά και ήθελε να γίνει αθλητής

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε καθημερινά σοβαρό και ατσαλάκωτο στο δελτίο ειδήσεων, ωστόσο ο παρουσιαστής φαίνεται πως δεν είναι καθόλου έτσι στην καθημερινότητά του...

H συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού μας έλυσε ένα μεγάλο "μυστήριο".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο σημερινός τηλεστάρ; 

Enhanced by Zemanta

VIDEO: Η εκδίκηση της αγανακτισμένης μάνας

Η εκδίκηση της αγανακτισμένης μάνας ειναι το νέο hit στο youtube

Η 43χρονη Βρετανίδα τρελλάθηκε μόλις έμαθε πως …η εταιρεία στάθμευσης έριξε πρόστιμο περίπου 320 ευρώ στο γιο της, ενώ ταυτόχρονα του μπλόκαραν τον μπροστινό τροχό.

Πήγε σπίτι της και μέσα σε έναν κουβά έριξε και ανακάτεψε χυλό, παγωμένα λαχανικά και μία βαφή που έδωσε μία κίτρινη απόχρωση στο αηδιαστικό της μείγμα.
Μετά πήγε στο σημείο που ήταν ακόμη παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του γιού της.

Παραμόνευε μέχρι να εμφανιστεί ο υπάλληλος που έκοψε τη κλήση ενώ η φίλη της τα κατέγραφε όλα σε κάμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τρίτο διαζύγιο για την Demi Moore

Demi Moore
Demi Moore (Image via RottenTomatoes.com)
Η Demi Moore έκανε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της των έξι χρόνων Ashton Kutcher.

Αυτός είναι ο τρίτος αποτυχημένος γάμος της ηθοποιού.

Η Μοοre έχει ένα ιστορικό από μακροχρόνιες σταθερές σχέσεις.

Η 49χρονη γεννημένη ως Demetria Guynes στο Μεξικό, υιοθέτησε το γνωστό επίθετο της από τον πρώτο της σύζυγο , Freddy Moore, τον οποίο παντρεύτηκε το 1980 όταν ήταν μόλις 18 χρονών.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τέσσερα χρόνια μετά όταν η Moore άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «St. Elmo’s Fire», Emilio Estevez

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Έκλεψαν την κολεξιόν του Marc Jacobs

Marc Jacobs
Image via Wikipedia
Ο Marc Jacobs έχει αναγκαστεί να ακυρώσει την παρουσίαση της κολεξιόν του στην Ευρώπη καθώς έκλεψαν την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή του σειρά.

Τα ρούχα κλάπηκαν από το τρένο που τα μετέφερε από το Παρίσι στο Λονδίνο. 


Η κολεξιόν που περιελάμβανε 46 κομμάτια θα παρουσίαζε ο σχεδιαστής στο Λονδίνο για να μπορούν οι fashion editors να πάρουν μία γεύση από τις τάσεις της μόδας του επόμενου έτους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Enhanced by Zemanta

Πηλιχού: γιατί έπαιξε ξύλο με οικοδόμο;

Η Ιωάννα Πηλιχού δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, αφού είναι περισσότερο αντράκι παρά η γυναίκα-γατούλα: "Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι το κλασικό πρότυπο γυναίκας, ούτε εμφανισιακά, ούτε σαν χαρακτήρας. Ήμουν πάντα αγοροκόριτσο. Από μικρή μου άρεσε να κάνω περισσότερο παρέα με αγόρια, προτιμούσα τις πολεμικές τέχνες από το μπαλέτο. Έτσι είμαι και τώρα", λέει η ηθοποιός!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Γιάννης Μπέζος: "Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε"!

Μια σπάνια συνέντευξη που θα συζητηθεί...
Ο Γιάννης Μπέζος, ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για πολλά με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο ηθοποιός χάρισε στους τηλεθεατές μια συνέντευξη - όαση στη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα.

Ελληνικά και τουρκικά σίριαλ

Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και είναι πολλαπλάσια η ευθύνη μας. Κάποτε μετρήσαμε 46 σειρές! Αυτό είναι άρρωστο, φούσκα!
Ο αντίπαλος της ελληνικής παραγωγής δεν είναι τα τουρκικά σίριαλ, είναι ο κακός μας εαυτός. Οι Τούρκοι δεν φοβούνται για το παρελθόν τους, εμείς ντρεπόμαστε γι' αυτό. Φοβόμαστε τους Τούρκους γιατί τους μοιάζουμε και δεν μας αρέσει που βλέπουμε τις μούρες μας σε κάτι που είναι πιο πετυχημένο!

Οικονομική κρίση και σύγχρονος Έλληνας

Η Ελλάδα έπεσε από το γαϊδούρι στο Καγιέν!
Ο έλεγχος εδώ μεταφράζεται ως χούντα ακόμα. Πέρασαν 38 χρόνια... Τι μας έμεινε από αυτό; Ακόμα τη φοβόμαστε, δεν την έχουμε ξεπεράσει.
Κάνουμε ότι θέλουμε εις βάρος του άλλου! Κοιτάμε μόνο την οικογένειά μας... μαφιόζικη αντιμετώπιση.
Είμαστε μια χώρα ανάμεσα στην ανατολή και τη δύση, στο καλύτερο οικόπεδο της γης. Ο Τσαρούχης έλεγε: "η Ελλάδα έχει έναν μεγάλο αντίπαλο, τους Έλληνες".
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Στη Χαλκίδα η πρεμιέρα του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο!

Η Χαλκίδα θα "θαυμάσει" πρώτη το  "ταλέντο" του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο! Στις 25 Νοεμβρίου ο διάσημος κομμωτής κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο και να παίξει σε θεατρική παράσταση, αδιαφορώντας αν έχει τα προσόντα και το ταλέντο για κάτι τέτοιο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Οι απελπισμένοι»  (Ας ελπίσουμε να μη γίνουν απελπισμένοι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση!)

Ο γνωστός κομμωτής αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Γιώργος Βάλαρης και  θα  εμφανισθεί  στο θέατρο  σε ένα ρόλο, τον οποίο πέρσι ερμήνευε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σοφία Παυλίδου: Οι αποκαλύψεις της για το... σύζυγο Φερεντίνο!

Τη δόξα - και τα νούμερα - του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά θέλησαν να "κλέψουν ο Φερεντίνος με τη συζυγό του, την οποία και "επιστράτευσε" ακριβώς την περίοδο που η εκπομπή περνάει κρίση και...
βλέπει σταθερά την... πλάτη του Mega!

Καλεσμένη του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν το πρωί η Σοφία Παυλίδου, σύζυγός του παρουσιαστή. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως και με τον σύζυγό της είναι διαφορετικοί ως άνθρωποι: «Αν δεν ήμαστε αντίθετοι δεν θα γινόταν. Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι αντίθετος με τον άλλον για να πορευτείς στη ζωή. Κοινά έχουμε. Το πρωτογενές ήταν το αντίθετο. Από κει και πέρα, αν καταφέραμε να συμπορευτούμε σε κάποια πράγματα το κάναμε γιατί θέλαμε».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

O ΛΙΑΓΚΑΣ αποχώρησε από το εστιατόριο του !

Με ένα μήνυμα ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από το εστιατόριο στο οποίο ήταν μέτοχος και συνεργαζόταν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας άγραψε στο twitter:

"Remezzo Vouliagmeni τέλος! Πάμε γι αλλα..."

Και αμέσως μετά έστειλε, δεύτερο μήνυμα με πολύ πίκρα:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή στο "γύρισμα" βιντεοκλιπ

Τραγικό δυστύχημα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων νέου τραγουδιού του Μύρωνα Στρατή. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Κλινική Περίπτωση» με τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο

Η νέα κωμική σειρά του Mega, με τίτλο «Κλινική Περίπτωση» και πρωταγωνιστή τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2001 στις 21:50.

O Γιάννης Μπέζος υποδύεται τον Μάρκο Στάικο, έναν ιδιόμορφο μεγαλοχειρουργό που ένα παράξενο παιχνίδι της ζωής τον φέρνει από την καλύτερη κλινική του κόσμου στο αγροτικό ιατρείο της γραφικής ελληνικής επαρχίας. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτός ο παράξενος, σχεδόν αντικοινωνικός, μανιακός με την τάξη γιατρός εγκαθίσταται σε ένα μικρό χωριό;  
Μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας βιώνει ο Μάρκος Στάικος στη νέα του ζωή. Mε τον έρωτα να καραδοκεί, οι καλόκαρδοι συγχωριανοί του τον φέρνουν πολλές φορές στα όριά του. Παράλληλα, όμως, οι πρόσχαροι αυτοί άνθρωποι τού δείχνουν και μια άλλη, πιο χαλαρή και χαρούμενη πλευρά της ζωής. 
Η νέα κωμική σειρά του MEGA βασίζεται στην αγγλική επιτυχία “Dr Martin” με μεγάλο μέρος των γυρισμάτων να πραγματοποιείται στην Καρδαμύλη.  

Stars System: Tι μας επιφυλάσσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου μας χαρίζει τις πιο έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις.

Tι μας επιφυλάσσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου; Πώς θα μας επηρεάσει η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο την επόμενη ημέρα;

Ακόμη, μάθετε πώς η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει την ερωτική μας ζωή. Γιατί συνάπτουμε αδιέξοδες σχέσεις και τι μας ελκύει σε ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι; Πώς αναλύεται ψυχολογικά η ανάγκη να εξωραΐζουμε καταστάσεις λέγοντας ψέματα στον εαυτό μας; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη έχει τις απαντήσεις.

Τέλος, μην χάσετε το αφιέρωμα στη γενέθλια χρονιά των Σκορπιών.

Ο Σαμαράς τραγουδάει: "Είμαι γυναίκα του γλεντιού"! VIDEO

Μια μοναδική εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά, απόψε στο "Βράδυ"!
Το δικό του χρώμα θα δώσει απόψε ο Τρύφωνας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο γνωστός κομμωτής ισχυρίζεται πως δεν φοβάται, ενώ την ίδια στιγμή ένας μεταμφιεσμένος άντρας τον κάνει να πεταχτεί από την καρέκλα του.

Αποκαλύπτει την ...πραγματική του ηλικία και τραγουδάει με μοναδικό μπριο και νάζι "Είμαι γυναίκα του κεφιού"! Στο τέλος τον απομακρύνουν σηκωτό από το πλατό!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σε ιστορικό εκκλησάκι του 15ου αιώνα ο γάμος Ζέτας Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σε ένα από τα πιο ιστορικά εκκλησάκια, αυτό της Παναγίας της Θεοτόκου στην περιοχή Σκαλί Αγλαντζιάς, επέλεξαν να τελέσουν τον γάμο τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.
 
Η γνωστή σήμερα ως η «Παναγία του Σκαλιού», η εκκλησία της Παναγίας της Θεοτόκου σύμφωνα το showtime είναι ένα εντυπωσιακό μεσαιωνικό κτίσμα του 15ου αιώνα και στολίδι της περιοχής Αγγλαντζιάς.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Το φιλί του Τσαλταμπάση αποσυντονίζει την Ελένη!

Το τρυφερό τετ α τετ μεταξύ Θανάση Τσαλταμπάση και Ελένης Μενεγάκη ...πήρε τα μυαλά της παρουσιάστριας!

 Καλεσμένος της Ελένης ο Θανάσης, αφού εισέπραξε τα πρώτα φιλιά κατά την είσοδό του στο στούντιο, με την πρώτη ευκαιρία σηκώθηκε από τη θέση του για να επαναλάβει το φιλί και μάλιστα σε διπλή δόση! Το γεγονός αυτό προκάλεσε αμνησία στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχασε τον ειρμό των σκέψεων της και ξέχασε την ερώτηση που ήθελε να κάνει! Έπεσε θύμα της γοητείας του ηθοποιού...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σε ποιό κανάλι μετακομίζουν τα αστέρια του Alter; Δείτε ποιοι "αρνούνται"!

 Την ώρα που στο Alter διαφαίνεται αδιέξοδο, κορυφαία ονόματα του δύο διαφορετικά κανάλια, αλλά δεν ακολουθούν όλοι...

Η πρωτοβουλία, κατά τις πληροφορίες της "Αξίας", ανήκει στους Κοσμά Σφαέλο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Κώστα Χαρδαβέλλα, οι οποίοι προσπάθησαν να συγκεντρώσουν το κορυφαία ονόματα του καναλιού, προκειμένου να μετακομίσουν ομαδικά σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό.

Στο εγχείρημα, πάντως, δεν συμφώνησαν να συμμετάσχουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Αγγελική Νικολούλη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Μικρούτσικου! (VIDEO)

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς οι οφειλές του έχουν φτάσει το 1,992,042 ευρώ!

Η μεζονέτα του στην Κηφησιά θα βγει σε πλειστηριασμό στις 7 Δεκεμβρίου για να μπορέσει η αρμόδια τράπεζα να συγκεντρώσει 205,000 ευρώ.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει απομονωθεί από όλους και όλα, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του και ο δικηγόρος και φίλος του, Βασίλης Παγώνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Τηλεοπτική εκπομπή μετατράπηκε σε ρινγκ

Μια πολιτισμένη πολιτική συζήτηση αν εκτροχιαστεί μπορεί να "ανάψει" για τα καλά με απρόοπτα αποτελέσματα.
Το περιστατικό συνέβη στον Λίβανο. Ο ένας εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος και ο άλλος της αντιπολίτευσης .Το θέμα ήταν οι εξελίξεις στην Συρία και οι σχέσεις με την Δαμασκό. Τα αίματα άναψαν όταν ο ένας βουλευτής είπε τον πρόεδρο της Συρίας Αλ Άσαντ ψεύτη με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν ποτήρια και χαρτιά στο πλατό. Σε ρόλο πυροσβέστη ο παρουσιαστής.
Όσο για τον παρουσιαστή; έχει αναλάβει στην κυριολεξία, ρόλο διαιτητή!
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Τρελό άδειασμα» Παπαδάκη σε Μενεγάκη

Είναι που έρχονται Χριστούγεννα και είπε να την «στολίσει». Ο Γιώργος Παπαδάκης από νωρίς προετοίμαζε το πρωί της Τετάρτης (16/11) το έδαφος για την συνομιλία που θα είχε με τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, ενώ τουλάχιστον δύο φορές πριν από την κουβέντα του είχε αναφερθεί στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη: Ο λόγος, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Star, η μάνα (κουράγιο) Ελένη έπαιρνε, εκτός από όλα τα άλλα ΚΑΙ επίδομα τρίτεκνης, το οποίο ο υπουργός, παίρνοντας ένα ωραιότατο «ψαλίδι», έκοψε, όχι μόνο από εκείνη αλλά και από όλες τις τρίτεκνες οικογένειες με εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ το χρόνο!

«Θα βάλετε εισοδηματικά κριτήρια στα προνοιακά επιδόματα; ‘Η θα τα κόψετε ανάλογα με την κατηγορία;», ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης τον κο Λοβέρδο, λίγο μετά την έναρξη της κουβέντας και εν μέσω συζήτησης περί επιδόματος… τοκετών… «Αυτό που έκανα ήταν να το κόψω από τις οικογένειες με εισόδημα άνω των 55.000 ευρώ το χρόνο…» 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Casting για την επιλογή των υποψηφίων του Miss Europe Face

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες για τον μεγάλο τελικό διαγωνισμό του Miss Europe Face. 

Ήδη έχει προγραμματιστεί το casting  για την επιλογή των υποψηφίων που θα γίνει την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ στο νέο "Δεληολάνη"  στη Λ. Συγγρού 100, απέναντι από τον σταθμό του Μετρό FIX.

O φετινός διαγωνισμός συμβάλει στην ενημέρωση των νεαρών γυναικών για τον καρκίνο του στήθους με slogan "ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ".

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος υποψήφιες απ όλη την Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και χρώμα. 

Το διαγωνισμό θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος  Ιωάννα Δεμεντή που λανσάρει και ένα ξεχωριστό άρωμα με το όνομά Ioanna D-Eau de Parfum!

Στην επιτροπή που θα κάνει την επιλογή των υποψηφίων θα είναι επικεφαλής η Τζένη Οικονόμου, γνωστό μοντέλο και σήμερα στυλίστρια στα show Dancing With The Stars και Dancing on  Ice του ΑΝΤ1.

H Αλεξάντρα Αντρέϊ  είναι η υπεύθυνη του casting   και σε αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλες οι υποψήφιες, στα τηλ. 69 77 16 57 35 (What's UP)

 Το "Μiss Εurope Face", είναι ο μοναδικός Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά είναι μια από τις επώνυμες νικήτριες του "Μiss Εurope Face" και ήταν επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν  εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!
 
Στον διαγωνισμό "Miss Europe Face" που έγινε πέρυσι η Μορφούλα Φλιτζάνη και η Πάολα Μπούλοβα έκλεψαν την παράσταση και κέρδισαν τους τίτλους που οδηγούν στους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Σε ποιό κανάλι μετακομίζουν τα αστέρια του Alter; Δείτε ποιοι "αρνούνται"!

 Την ώρα που στο Alter διαφαίνεται αδιέξοδο, κορυφαία ονόματα του δύο διαφορετικά κανάλια, αλλά δεν ακολουθούν όλοι...
Η πρωτοβουλία, κατά τις πληροφορίες της "Αξίας", ανήκει στους Κοσμά Σφαέλο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Κώστα Χαρδαβέλλα, οι οποίοι προσπάθησαν να συγκεντρώσουν το κορυφαία ονόματα του καναλιού, προκειμένου να μετακομίσουν ομαδικά σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό.
Στο εγχείρημα, πάντως, δεν συμφώνησαν να συμμετάσχουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Αγγελική Νικολούλη
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Dancing on Ice: Παγερά αδιάφορο

Torvill and Dean's Dancing on Ice
Image via Wikipedia
Ίσως θα έπρεπε να είχαν προβλέψει οι επιτελείς του ΑΝΤ1 πως θα ερχόταν κάποτε η στιγμή που η συνταγή θα κούραζε. Πόσο πια να αντέξεις μία ομάδα η οποία κάθε φορά που εμφανίζεται έχει τους ίδιους ρόλους και απλά αλλάζουν τα κεφάλια; Την πρώτη φορά πετυχαίνει, τη δεύτερη τσουλάει, την τρίτη πλέον καταντά βαρετό. Γι αυτό και το «Dancing on ice» δεν συγκινεί ιδιαιτέρως το κοινό που τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί πιστά τις πιρουέτες του εγχώριου lifestyle.

Γκέι σε ρόλο καρικατούρας, σιτεμένες ανθυποστάρ, φερέλπιδες παρουσιάστριες μικρών καναλιών οι οποίες θα διαφημίσουν καταλλήλως το σόου από τις εκπομπές τους, εμφανίσιμοι αθλητές, δυο - τρία μοντέλα, μερικά ψώνια, κάποιοι αποτυχημένοι τραγουδιστές και συμπληρώθηκε η ενδεκάδα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

"ΣΑΡΩΣΑΝ" τα σίριαλ «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη»

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου το βράδυ σχεδόν 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τις νέες σειρές του Mega «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη» στο Mega, και 1,5 εκατομμύριο το «Black out» και το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.

Με απλά μαθηματικά, περίπου τέσσερα εκατομμύρια Ελληνες παρακολούθησαν τηλεόραση χθες το βράδυ από τις 22.15 ως τις 23.15, αριθμός που μπορεί να ξεπεραστεί υπολογίζοντας πως οι παραπάνω έβλεπαν μόνο Mega και ΑΝΤ1.

Εξίσου μεγάλος είναι ο αριθμός των τηλεθεατών που βρισκόταν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 21.00 και στις 23.00 αλλά και εντυπωσιακά υψηλός στις 19.47 ως τις 19.58 όταν το Mega διέκοψε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει τις προγραμματικές δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού, του κ. Λουκά Παπαδήμου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΔΩ

Εσώρουχο που καιει θερμίδες ! - Δείτε το βίντεο

Είναι από τα βίντεο που λες δε μπορεί να υπάρχει κι όμως υπάρχει εκεί έξω για να το εμπεδώσεις.

Ο λόγος για το εσώρουχο που φοράς και καις θερμίδες, με την απαραίτητη γυμναστική.

Κρίνοντας από το βίντεο, αισθάνεσαι πολύ χαρούμενος που το φοράς. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Χρήστος Δάντης: Γαμπρός για τέταρτη φορά! Δείτε τη νύφη...

Έχοντας κάνει ήδη τρεις γάμους -δύο θρησκευτικούς με τη Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη και έναν πολιτικό με τη Φλώρα Θεοδώρου- είναι έτοιμος να ανέβει, σύμφωνα με την, "Espresso", τα σκαλιά της εκκλησίας για ακόμα μία φορά.

Ξανά γαμπρός θα ντυθεί ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να παντρευτεί -για τέταρτη φορά- την αγαπημένη του

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΦΗ; - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ"; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

"Next Year" ο Χατζηνικολάου ξανά στη τηλεόραση.

Πότε θα γυρίσει ο Χατζηνικολάου στην τηλεόραση;

"Next year" λέει ο ίδιος και δεν αποκλείει τίποτα.

Απαντώντας σε ερωτήματα των ακροατών ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε πως ότι κι αν γίνει με το ALTER ο ίδιος μετά γιορτές θα παρουσιάζει δελτίο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ

Γιατί συνάπτουμε αδιέξοδες σχέσεις;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου μας χαρίζει τις πιο έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις. Tι μας επιφυλάσσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου; Πώς θα μας επηρεάσει η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο την επόμενη ημέρα;

Ακόμη, μάθετε πώς η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει την ερωτική μας ζωή. Γιατί συνάπτουμε αδιέξοδες σχέσεις και τι μας ελκύει σε ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι; Πώς αναλύεται ψυχολογικά η ανάγκη να εξωραΐζουμε καταστάσεις λέγοντας ψέματα στον εαυτό μας; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη έχει τις απαντήσεις.

Τέλος, μην χάσετε το αφιέρωμα στη γενέθλια χρονιά των Σκορπιών.

Ο Κωστέτσος "εφτυσε" το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 !

Ύστερα από την οικιοθελή υποχώρησή του από το δεύτερο live  του «Dancing on Ice» ο Βασίλειος Κωστέτσος αναμενόταν να είναι καλεσμένος στο «Πρωινό ΑΝΤ1», όπως ορίζει η συμφωνία με κάθε παίκτη που θα αποχωρεί από το σόου χορού.

Ο γνωστός σχεδιαστής όμως δεν πήγε στην εκπομπή και οι παρουσιαστές αναρωτήθηκαν γιατί.

«Ο Βασίλειος μας αγνοεί ή έχει μαλώσει με τη Σίσσυ;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος όταν πληροφορήθηκε ότι ο καλεσμένος τους δεν θα βρεθεί στην παρέα τους.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Βγήκε από την εντατική η Γωγώ Φαρμάκη

Η Γωγώ Φαρμάκη μετά από τρία χειρουργεία και μία εβδομάδα διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ, απέκτησε ξανά πλήρως τις αισθήσεις της, βγήκε από την εντατική και σήμερα μεταφέρθηκε κανονικά σε δωμάτιο της Β' χειρουργικής!

Ο χειρουργός Στάθης Τσοχαταρίδης μίλησε  για την εξέλιξή της: "Η Γωγώ μεταφέρθηκε από την εντατική και είναι πάνω στο δωμάτιό της. Είναι μια χαρά. Διέφυγε τελείως τον κίνδυνο. Οριστικά...! Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε ένα καταγματάκι που έχει στη λεκάνη. Θα κάνουμε μια αξονική να δούμε τι γίνεται, θα τη σηκώσουμε και μόλις περπατήσει θα πάει σπίτι της! Η σφαίρα επί του παρόντος δεν έχει βγει.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Sex: Πέταξε την tv στην γυναίκα του, πάνω στο τρίο!!

Ένας άντρας 21 χρόνων αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση μετά από μια συνεύρεση με δυο γυναίκες που κατέληξε σε ένα βίαιο γεγονός, όταν η ζήλια τον «καβάλησε» γιατί οι γυναίκες φιλιόντουσαν μεταξύ τους.

Ο Jorge Silva φέρεται ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του, όταν είδε να φιλάει την γυναίκα που είχε φέρει σπίτι για να λάβει μέρος στο ερωτικό τρίγωνο. Φέρεται να έχει κακοποιήσει την γυναίκα του πετώντας της την τηλεόραση που την χτύπησε άσχημα στο προσωπο, οπότε και επενεβει η αστυνομία.

Ο Jorge Silva φέρεται να επιτέθηκε η σύζυγό του σε μια κρίση ζήλιας, γιατί φίλησε μια γυναίκα που είχε φέρει στο σπίτι του για σεξ στη Φλόριντα. Η άλλη γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να συγκρατήσει τον Silva, και κατέληξε με τις γροθιές του στο πρόσωπό της.

Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τα μυστικά ομορφιάς μιας σταρ

Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα και αυτό το πιστεύει περισσότερο από κάθε άλλον η Kate Winslet.
Kate Winslet at the 2006 Toronto International...Image via Wikipedia
Η διάσημη ηθοποιός, σε συνέντευξη της στο «In Style» Δεκεμβρίου, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει πάντα να «λάμπει»!

Σε πρώτη φάση, φταίει ο έρωτας. Αυτό δεν το είπε η Winslet. Το λέμε όμως εμείς, αφού η 36χρονη ηθοποιός από το καλοκαίρι, βλέπει «καρδούλες και αστεράκια» στο πλευρό του 33χρονου αγαπημένου της, Ned Rocknroll.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ο έρωτας της "εντυπωσιακής" Λάουρας και του μάνατζερ!


Είναι το κορίτσι του Θέμου που έχει τρελάνει κόσμο!

Ποιος είναι, όμως, ο έρωτας της Ελληνογερμανίδας καλλονής, που παράλληλα είναι και μάνατζερ της, αλλά και πολλών διάσημων καλλιτεχνών;

Πρόκειται για τον 32χρονο, μάνατζερ του Νίκου Βουρλιώτη, Δημήτρη Δαλάκο!


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...