Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Βουτιές στο Ρέθυμνο για Μουτσινά, Μακρυπούλια, Οικονομάκου

Στιγμές χαλάρωσης μετά την παράσταση στο Ρέθυμνο Στιγμές χαλάρωσης μετά την παράσταση στο Ρέθυμνο

Ζέτα Μακρυπούλια , Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς και Θανάσης Αλευράς συνεργάζονται φέτος σε θεατρική παράσταση και μάλιστα κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ένας από τους σταθμούς τους ήταν και το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Εννοείται φυσικά πως εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους εκεί για να κάνουν και μια... βουτιά.

Φόρεσαν τα μαγιό τους, πήγαν στην παραλία Μισίρια και εκεί άρχισαν να βουτούν στα γιγαντιαία κύματα που ερχόντουσαν καταπάνω τους.

Έδειχναν να χαίρονται τη θάλασσα σαν μικρά παιδιά όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You.

Νίνα Λοτσάρη-Σπύρος Μπράτος: Χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης!


​Μετά από έναν χρόνο σχέσης, η Νίνα Λοτσάρη και ο Σπύρος Μπράτος δεν είναι πια μαζί!

Η γνωστή σοπράνο και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους λόγω των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων!


«Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο σε συνδυασμό με την απόσταση τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση», λέει στενός φίλος του ζευγαριού και προσθέτει ότι παρά τον χωρισμό τους παραμένουν δυο καλοί φίλοι.

«Εκείνη στην Αθήνα, εκείνος στην Κέρκυρα, είχαν φτάσει πλέον να συναντιούνται σπάνια», αναφέρει.

Πλέον η γοητευτική ηθοποιός και σοπράνο έχει αφοσιωθεί στη καριέρα της και στις δυο της κόρες! Μένουν σε ένα διαμέρισμα στην Άνω Γλυφάδα και κάνουν μικρές αποδράσεις σε παραλίες κοντά στην Αθήνα.

Αυτή την εποχή η Νίνα Λοτσάρη κάνει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πηγή: Reallife

Έμη Λιβανίου: «Ένας χωρισμός είναι πολύ επώδυνος»

Για πρώτη φορά η Έμη Λιβανίου μιλά για τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, για τον κύκλο που έκλεισε και για τα παιδιά της.

Τα τελευταία τρία χρόνια η ζωή της έχει αλλάξει. Μετά τον χωρισμό επέλεξε να απέχει από κοσμικότητες και εστίασε στη σχέση της με τα παιδιά της.

«Ένας χωρισμός είναι πολύ επώδυνος. Όταν υπάρχουν παιδιά. Όμως, είναι ένας κύκλος που κλείνει και κάποια στιγμή ανοίγει ένας καινούργιος. Εξάλλου, έχει υποχρέωση όταν έχεις αναλάβει τη φροντίδα δυο παιδιών να είσαι καλά, δυνατός και αισιόδοξος και, ναι, να κάνεις πάλι όνειρα!», λέει η δημοσιογράφος.

Μίλησε ακόμα για τη ζωή της σήμερα:  «Η ζωή μετά τον χωρισμό είναι σίγουρα πιο δύσκολη και με πολλές ευθύνες. Έχω αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών μου. Είμαι περήφανη που τα καταφέρνω. Με τα παιδιά μου είμαστε μια δυνατή ομάδα. Ξέρουν ότι ζω και αναπνέω γι’ αυτά», λέει η ίδια.

Όσο για το αν φαντάζεται τη ζωή της σε μια νέα σχέση; «Έχω χωρίσει αρκετά χρόνια, άσχετα από το γεγονός ότι ουσιαστικά τώρα μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Ο έρωτας είναι σημαντικό κομμάτι και κινητήριος δύναμη στη ζωή μας. Ο έρωτας, όταν εμπεριέχει σεβασμό και αγάπη, τότε γίνεται σχέση ζωής και αυτό είναι που θέλω στη ζωή μου.»

Πηγή: Reallife

Ορέστης Τζιόβας: "Ερωτεύτηκα την Κατερίνα... Μπήκα στο χορό και δεν μπορούσα να αποφύγω το ...βιασμό"!

Διαβάστε όλα όσα εξομολογείται ο ηθοποιός για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους...

Ο ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα:

"Όταν επέλεξα να είμαι με την Κατερίνα, την οποία ερωτεύθηκα, υπήρξαν κάποιες παράπλευρες απώλειες. ήξερα ότι θα γίνει αυτό, το προέβλεπα, γιατί η Κατερίνα ήταν ιδιαίτερα προβεβλημένη. Εκεί χάσαμε αναγκαστικά τον έλεγχο. Δεν μπορούσα, όμως, να κάνω κάτι άλλο. Δεν γινόταν να κρυβόμαστε και να μην βγαίνουμε έξω. Η Κατερίνα είχε μια συγκεκριμένη σχέση με τα μίντια, την οποία χρεωνόμουν κι εγώ αναγκαστικά. Πιέστηκα, αλλά όπως είπα και πριν, ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει σ' όλα τα επίπεδα. Η δική μας δουλειά είναι πιο πιεστική ψυχολογικά, γιατί κρίνεσαι από το κοινό απευθείας. Μπήκα στο... χορό και δεν μπορούσα να αποφύγω το ...βιασμό. Έκανα ότι μπορούσα να μην με βάλλει αυτό το πράγμα και νομίζω ότι εν τέλει τα κατάφερα. Πήρα όμως τα μαθήματά μου".

"Δεν μιλήσαμε. Χαίρομαι πολύ που έγινε μαμά. Δεν υπάρχει μίσος μεταξύ μας. Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν αρχίζουν και τελειώνουν μέσα από έναν ερωτικό δεσμό. Η ζωή είναι πιο σημαντική απ' αυτά".

Το τηλεφώνημα που πανικόβαλε την Κατερίνα Στικούδη σε νυχτερινό κλαμπ

Η Κατερίνα Στικούδη βρισκόταν σε νυχτερινό κλαμπ της Πρέβεζας και ετοιμαζόταν να βγει για να τραγουδήσει...

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, η γνωστή show woman και τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη, δεν εμφανίστηκε σε club της περιοχής όπως είχε προγραμματιστεί λόγω… βόμβας!

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ (26-07-2013) σε γνωστό παραλιακό club που θα εμφανίζονταν η τραγουδίστρια. Όμως ένα τηλεφώνημα τάραξε και διέκοψε την διασκέδαση όσων βρίσκονταν εκεί αφού αυτό ενημέρωνε για ύπαρξη βόμβας στον χώρο.

Η αστυνομία που έφτασε γρήγορα στο σημείο εκκένωσε το club και διαπίστωσε πως επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα. Η τραγουδίστρια τελικά δεν βγήκε από τον φόβο της και έτσι όλοι έμειναν με τα ποτά στα χέρια να ατενίζουν το πέλαγος...

Τάμτα: Με το μπικινάκι στο νεράκι (καταπράσινα όλα)


Καλοκαιρινές διακοπές στην καταπράσινη, υπέροχη Σκιάθο και ποιος τη χάρη της, κάνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Τάμτα. 

Πάντα ιδιαίτερα και εκκεντρικά ντυμένη η Τάμτα, δε χάνει το στυλ της ακόμα και στις παραλίες, διαλέγοντας ένα ξεχωριστό πράσινο μπικίνι και τραβά τη προσοχή στα Λαλάρια και στην Αγία Ελένη, στις περιβόητες παραλίες του νησιού. 

Το περιοδικό ΟΚ φιλοξένει τις πόζες του πράγματι καλλιγράμμου κορμιού της Τάμτα…




newpost.gr

Γιάννης Πουλόπουλος: «Δεν θα πήγαινα στη συναυλία του Πλέσσα γιατί ποτέ μου δεν έκανα “αρπαχτές»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε στις δηλώσεις του Μίμη Πλέσσα σύμφωνα με τις οποίες ο συνθέτης έλεγε ότι ο ερμηνευτής τον πρόδωσε.

«Δεν με κάλεσε ποτέ κανείς σε συναυλία του Μίμη Πλέσσα. Ακόμα κι αν με καλούσαν δεν θα πήγαινα για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί ποτέ μου δεν έκανα "αρπαχτές" και δεύτερον λόγω του προβλήματος που έχω στα μάτια τα τελευταία χρόνια». Και συνέχισε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso: «Ούτε καν ξέρω που είναι το "Θέατρο Βράχων", στον λόγο μου! Επομένως, πώς λέει ότι τον πρόδωσα; Μήπως νόμιζε ότι μου έκανε τηλέφωνο; Γιατί τώρα ηλικιακά, είμαστε όλοι γύρω στα εκατό και... ξεχνάμε... Ο Πλέσσας με κάλεσε στο Ηρώδειο και μου είπε να τραγουδήσω μόνο δύο τραγούδια. Μα, άμα έχω πει τόσα πολλά δικά του, πώς να βρω και να τραγουδήσω μόνο δύο;».

Σίσσυ Χρηστίδου: Λίγο πριν γεννήσει ανέβηκε σε μηχανάκι!


​Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και κάνει διακοπές στο εξοχικό σπίτι της οικογένειάς της στη Φούρκα Χαλκιδικής!

Μαζί της είναι ο γιος της, Φίλιππος, οι γονείς της και ο αδερφός της μαζί με την σύζυγό του και την 10 μηνών κόρη τους.

Αυτή τη φορά παρά τη φορά παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη δεν δίστασε να ανεβεί και στο μηχανάκι ενός φίλου της για να κάνουν μία βόλτα!


Μάλιστα δεν παρέλειψε να ανεβάσει τη φωτογραφία και στο Intagram γράφοντας: «Μπορείς να το πεις και τρικάβαλο»!

Τούρκος μεγιστάνας πολιορκεί την Ελένη Φιλίνη

Η Ελένη Φιλίνη πολιορκείται «στενά» από Τούρκο μεγιστάνα που θέλει μάλιστα ακόμα και να την παντρευτεί.

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι όταν η ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε τουρκική σειρά. Εκείνος την είδε και την ερωτεύτηκε και έβαλε σκοπό του να την παντρευτεί. Αυτές τις ημέρες σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso βρίσκεται με τη θαλαμηγό του για διακοπές στη χώρα μας και δεν σταματάει να τηλεφωνεί στην ηθοποιό, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον συναντήσει. «Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν λέω... ποτέ, γιατί έχω διδαχτεί πως όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και εκείνα για τα οποία μπορεί τώρα να τα βλέπουμε "ελαφρά", ακόμη και να γελάμε μ' αυτά».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με τους ανθρώπους που αγαπώ μπορώ να είμαι και αντικειμενική και να τους κρίνω»

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλή φίλη του Θανάση Αλευρά και μίλησε για την συμμετοχή του στο «Your face sounds familiar». 

«Μα αντικειμενικά είναι πάρα πολύ καλός και πολύ ταλαντούχος! Δεν νομίζω να υπήρξε κάποιος που να διαφώνησε σ' αυτό. Και νομίζω, ότι με τους ανθρώπους που αγαπώ μπορώ να είμαι και αντικειμενική και να τους κρίνω -ακόμη και όταν κάνουν κάτι που δεν είναι καλό. Είδα λοιπόν όλες σχεδόν τις εκπομπές του συγκεκριμένου show και ο Θανάσης ήταν καταπληκτικός! Δουλεύει πάρα πολύ, με ό,τι καταπιάνεται δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη και στο ταλέντο που -αποδεδειγμένα- διαθέτει. Τον απασχολεί να ενημερώνεται για τα πάντα και έχει μία τακτική που εμένα προσωπικά μου πάει και μου αρέσει», δήλωσε στο περιοδικό Omikron.

Νίκος Αναδιώτης: Η συγκινητική δήλωση για τον Τόμας-Πόνεσα μέσα μου και δεν το έδειξα

O Νίκος Αναδιώτης μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ και στη Ρένε Σαραντινού.

Ήσουν καλός φίλος με τον Τόμας Πρωτόπαππας και ο χαμός του σου στοίχισε ιδιαίτερα.

«Προσπαθούσα να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατόν πιο  χαλαρά, προκειμένου να προστατέψω τη Βασιλική που είναι έγκυος, γιατί τον είχε γνωρίσει, είχαμε κάνει πολύ παρέα. Πόνεσα μέσα μου και δεν το έδειξα, γιατί ήμουν σε περίεργη φάση, αν ήμουν μόνος μου θα το πέρναγα πολύ χειρότερα. Ήταν φίλος μου και από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, χωρίς πονηριά, με όλα τα καλά του κόσμου. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναπαύεται, αυτό με ηρεμεί. Στεναχωριέμαι πολύ για τους γονείς του και τους δικούς του ανθρώπους. Για μένα είναι κάπου καλύτερα από όπου είμαι εγώ αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρο».

Γεράσιμος Γεννατάς: Έξοδος με την αγαπημένη του!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μπορεί να είναι εδώ και χρόνια ερωτευμένος με την συνάδελφό του, Βάσω Τσακίρη, όμως σπάνια τους βλέπουμε να βγαίνουν μαζί!

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι στην παρουσίαση του cd του Πέτρου Παναγούλη «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και έλαμπε από ευτυχία! ι δυο τους αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις , αφού δεν θέλουν να δίνουν αφορμές για σχόλια, αλλά όταν αυτό συμβεί είναι αρκετά προσεκτικοί.

Πήγαν να κλέψουν το γιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ


Αναστάτωση επικράτησε στην οικογένεια Πιτ – Τζολί πριν από μερικές ημέρες καθώς ο γιος τους, Μάντοξ, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν σεσημασμένο κακοποιό.

Ολα συνέβησαν όταν ο μικρός Μάντοξ πήγε να παίξει paint ball με τους φίλους και εκεί ένας επίδοξος ληστής του άρπαξε το iPad του.

Ο άνδρας παραβίασε το τζιπάκι στο οποίο επέβαινε ο γιος των δύο σούπερ στάρς, αλλά, ο πιτσιρικάς τον αντιλήφθηκε άμεσα και κάλεσε την ασφάλεια του πάρκου.


Αμεσως οι άνδρες κινητοποιήθηκαν, ακινητοποίησαν τον άνδρα και τον παρέδωσαν στην αστυνομία επιστρέφοντας στον Μάντοξ το iPad του.


Απίστευτη πρόκληση του Τζάστιν Μπίμπερ: Βγήκε στο μπαλκόνι και έφτυσε τους φανς του


Ξεπέρασε κάθε όριο ο δημοφιλής νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αφού έβγαλε φωτογραφίες των φαν του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από ξενοδοχείο που διέμενε για να τον δουν από κοντά γύρισε και τους... έφτυσε.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και ήδη οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου. Τα σχόλια που τις συνοδεύουν δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον τραγουδιστή.


Οι φανς του τραγουδιστή είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το ξενοδοχείο προκειμένου να τον δουν από κοντά και να τον φωτογραφίσουν. Ο νεαρός σταρ, όπως αρχικά φάνηκε, τους έκανε το χατίρι και βγήκε στο μπαλκόνι για να τους χαρίσει το πολυπόθητο στιγμιότυπο.

Λίγο αργότερα, όμως, προχώρησε σε μια εντελώς αψυχολόγητη κίνηση: Αρχισε να τους φτύνει. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και οι φίλοι του που βρίσκονταν παρέα στο μπαλκόνι στη συνέχεια ξέσπασαν στα γέλια.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «συλλαμβάνει» τον νεαρό να φτύνει. Εχει συμβεί τουλάχιστον τέσσερις φορές ακόμη, ενώ πριν από λίγο καιρό ένας DJ στο Οχάιο είχε δηλώσει πως τον έφτυσε στο πρόσωπο.


Η Ελένη Μενεγάκη με μικροσκοπικό μπικίνι πηδάει από το φουσκώτο της


Στιγμές από τις βόλτες της με το σκάφος της στα ανοιχτά της Ανδρου μοιράζεται με τους φανς της η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια πόσταρε στο Twitter δύο νέες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Ανδρο.

Στη μία απεικονίζεται με το μικροσκοπικό σομόν μπικίνι της να πηδάει στα καταγάνα νερά από το φουσκωτό της και στην άλλη πάνω στο σκάφος αγκαλιά με τον αδελφό της Θοδωρή.


Το υπερπολυτελές γιοτ 76 μέτρων του Στηβ Τζόμπς στην Ύδρα!

Η «Αφροδίτη» , το υπερπολυτελές γιοτ του ιδρυτή της Apple Στηβ Τζόμπς βρίσκεται εδώ και λίγες ήμερες στο Αιγαίο και μάλιστα έπιασε....λιμάνι για λίγο στην 'Υδρα θαμπώνοντας τους επισκέπτες!

Το σκάφος «Venus» χρειάστηκε 6 ολόκληρα χρόνια για τα το εμπνευστεί ο Τζόμπς σε συνεργασία με τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck και την oλλανδική ναυπηγική εταιρεία Feadship. Δεν μπόρεσε4 να το δει όμως ολοκληρωμένο καθώς «βούτηξε» για πρώτη φορά στο νερό ένα χρόνο μετά τον θάνατό του!

Μια από τις ιδιαιτερότητες του «Venus», είναι ότι όλα του τα όργανα ελέγχονται μέσα από τις οθόνες των 27-ιντσών iMacs που βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου.

Έχει μήκος περίπου 76 μέτρα και διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο σκάφος ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο κάνοντάς το πολύ πιο ελαφρύ και ίσως πιο γρήγορο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.

Φωτογραφία: star.gr

Enhanced by Zemanta

Μπέζος-Τσαλίκη: Απόδραση στην Πάτμο


Στο νησί της Αποκάλυψης βρέθηκαν ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη.

Το ζευγάρι όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ, απόλαυσε το μπάνιο του στην πολυσύχναστη παραλία Άγριο Λιβάδι. 

Ήταν πολύ δραστήριοι. Έπαιξαν για ώρα με μπάλα στο νερό και στην συνέχεια ρακέτες.


Ο Γιάννης Μπέζος απέδρασε με την σύζυγό του στα Δωδεκάνησα προκειμένου να ξεκουραστούν πριν ξεκινήσουν και πάλι προετοιμασία για τις χειμερινές θεατρικές τους συνεργασίες.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ Η Miss Hong Kong στην Αθήνα και τη Μύκονο για γύρισμα εκπομπής!

 
Η Ελλάδα γοητεύει την Miss Hong Kong. Με τηλεοπτικό συνεργείο να την παρακολουθεί, η γοητευτική νικήτρια του φετινού διαγωνισμού έφτασε στην Αθήνα, φωτογραφήθηκε στα αξιοθέατα και στη συνέχεια ξεκίνησε για τη Μύκονο!


Η Miss Hong Kong δεν ήρθε για διακοπές στη Μύκονο αλλά για δουλειά. Έκανε γυρίσματα για μια ταξιδιωτική εκπομπή και το νησί ήταν πηγή έμπνευσης για το σκηνοθέτη. 


Όταν έφτασε στο νησί άφησε άφωνους τους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους από την εντυπωσιακή της παρουσία. Μετά το γύρισμα έκανε τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού. 



Δείτε το βίντεο του mykonoslivetv:


Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

«Είμαι Έλληνας. Το επίθετό του παππού μου ήταν Μπέλας», δηλώνει ο Χιου Τζάκμαν

Την αποκάλυψη ότι έχει όντως ελληνικές ρίζες έκανε ο Χιου Τζάκμαν στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στο Star.

«Είναι αλήθεια ότι έχω ελληνικές ρίζες. Δύο γενιές πίσω το όνομα της οικογένειάς μου ήταν Μπέλας κι εγώ αισθάνομαι, αλλά και είμαι εξ αίματος Έλληνας». Αυτό δήλωσε ο 44χρονος σταρ στην δημοσιογράφο Έλγκα Νταϊφά του Star στην οποία μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία του Wolverine.

Προσθέτοντας πως «Αν υπάρχει ένας Έλληνας σκηνοθέτης που ενδιαφέρεται για έναν μελαχρινό Αυστραλό ας με ειδοποιήσει» και επισημαίνοντας ότι θα τον ενδιέφερε να κάνει ταινία στην Ελλάδα.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Τζάκμαν εξήγησε επίσης γιατί είναι ευγνώμων στον Ράσελ Κρόου «Είχαν προτείνει τον ρόλο του Wolverine σε εκείνον, αλλά τον απέρριψε και πρότεινε εμένα. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων».


Mετά τις σαμπάνιες, Ρέμος και Φιλιππίδης τρώνε μαζί σούσι στην Ψαρού της Μυκόνου [βίντεο]

Η Μύκονος έφερε πιο κοντά τον Αντώνη Ρέμο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σύμφωνα με τοπικό δίκτυο εθεάθησαν πρόσφατα να απολαμβάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους σούσι στο Nammos.

Την είδηση μεταδίδει μαζί με βίντεο για του λόγου το αληθές το Μykonos liveTv. Tην ίδια ώρα δεν έχουν κοπάσει οι συζητήσεις για την περίφημη από σκηνής δήλωση-αστείο του Αντώνη Ρέμου για τον Σόιμπλε και τις σαμπάνιες που απολάμβανε την ίδια ώρα το κοινό της συναυλίας στο Nammos.


Η πρωτότοκη κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου έγινε 17 ετών - Το γιόρτασε στο Πόρτο Χέλι


Τα 17 της χρόνια έκλεισε η πρωτότοτοκη κόρη του Παύλου, γιου του τέως και της Μαρί Σαντάλ την Πέμπτη. Το γεγονός γιορτάστηκε με ένα μεγάλο πάρτι στο Πόρτο Χέλι όπου βρίσκεται ολόκληρη η οικογένεια για τις καλοκαιρινές της διακοπές.


Η «Μαρία Ολυμπία» που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι φτυστή η μητέρα της γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1996. Η βάπτιση της έγινε στο Φανάρι, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, κι ένας από τους νονούς της ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος της Μεγάλης Βρετανίας.

Το κοριτσάκι, όμως, μεγάλωσε και την Πέμπτη έκλεισε τα 17 του χρόνια. Φωτογραφίες από τα γενέθλιά της αλλά και από άλλα στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές στο Πόρτο Χέλι ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η μητέρα της, Μαρί Σαντάλ.

Με βαριά κυτταρίτιδα στην παραλία γνωστό μοντέλο που φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της και οι πάντες έκαναν λόγο για «Το απόλυτο κopμί». Ωστόσο η εικόνα απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Το γνωστό μοντέλο Στέλλα Δημητρίου, πρώην Μις Κύπρος, εμφανίστηκε με λευκό μπικίνι στην θάλασσα αλλά κάθε άλλο παρά προσέλκυσε τα βλέμματα για τον σωστό λόγο αφού προφανώς έχει σοβαρό πρόβλημα κυτταρίτιδας όταν οι φωτογραφίες δεν περνούν από photoshop.



Πηγή: thebest.gr


Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πιο σέξι… Πεθαίνεις!


Τι και αν είναι μανούλα, τι και αν μεγαλώνει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει κορμί «άγαλμα»!

Θεωρείται από τα πιο καυτά κορμιά της showbiz και εντυπωσιάζει με τους τέλειους κοιλιακούς της και τις άψογες αναλογίες που διαθέτει. Η ηθοποιός όσο μεγαλώνει τόσο πιο ωραία δείχνει... Φαίνεται πως ο χρόνος δεν την αγγίζει, αλλά και η ίδια προσέχει πολύ τον εαυτό της όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς, Γυμνάζεται καθημερινά, τρέφεται σωστά και αυτό φαίνεται και στην πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε για το περιοδικό You, όπου φόρεσε μαγιό και μας «άφησε άφωνους» με το κορμί της!

Προσοχή: διαπλέει τον Ισθμό της Κορίνθου η Σπυροπούλου!

 
Καλέ καν' το (ακόμα μία φορά) όπως η Μενεγάκη: με... σκάφος καταμεσίς του Κορινθιακού κόλπου συνεχίζει τις διακοπές της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Κουράστηκε να κάθεται στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού το κορίτσι, οπότε ξεκουράζεται όσο μπορεί πριν αρχίσει της νέας τηλεοπτικής σεζόν το πίτσι - πίτσι.


Λίγες ημέρες αφότου η Ελένη Μενεγάκη πήρε δίπλωμα για φουσκωτό, να σου και η Κωνσταντίνα εν πλω!


Με σκάφος διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου! και φρόντισε να μας ενημερώσει με φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media.

Αλήθεια... πού πάς καραβάκι με τέτοιον καιρό;;;;

Και κλάαααμα η Google: δεν την χρησιμοποιεί η Ματσούκα!

Πάει να σκάσει η Goolge με την αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα και, πάλι κακά να λες, που δεν έχουν αρχίσει να κατρακυλάνε και οι μετοχές της εταιρείας!

«Δεν Googlάρω το όνομα μου, για να μην βλέπω πράγματα που με κάνουν να στεναχωριέμαι», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «MySalonika» και ήρθαν οι ιθύνοντες της  κολοσιαίας μηχανής αναζήτησης και έπεσαν το ανάσκελο.

Μα να μην αυτοGooglάρεται κοτζάμ Δήμητρα Ματσούκα;

Τονίζοντας πως δεν θέλει να βλέπει όσα γράφονται για εκείνη δικαιολογήθηκε η ηθοποιός και κατέληξε: «είμαι λίγο στον κόσμο μου».

Τουλάχιστον έχει αυτογνωσία το χρυσό μου...!

VIDEO - Ούτε την... μάνα της δεν καλεί στον γάμο η Aniston!

English: Actress Jennifer Aniston at the Londo...
 (Photo credit: Wikipedia)
Μπορεί ο γάμος της Jennifer Aniston και του Justin Theroux να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, ωστόσο, ένα πράγμα παραμένει σίγουρο: η ηθοποιός ΔΕΝ θέλει να καλέσει την μητέρα της! Ο αρραβωνιαστικός της, πάντως, θέλει διακαώς την... πεθερούλα του και έχει αναλάβει να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Από το 2000, η Nancy Dow και η 44χρονη σταρ δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις, καθώς η μητέρα της ηθοποιού έγραψε ένα βιβλίο με διόλου κολακευτικά σχόλια για το «σπλάχνο» της, ενώ ακολούθησαν και «πικρόχολες» συνεντεύξεις.

Ακολουθώντας την... πεπατημένη, μιας και ούτε στον γάμο της με τον Brad Pitt την κάλεσε, η Aniston έχει αφήσει την μητέρα της εκτός της λίστας με τους καλεσμένους στον επικείμενο γάμο της με τον Justin Theroux!

Justin Theroux at the premiere of Baby Mama in...
Justin Theroux  (Photo credit: Wikipedia)
Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, ο 41χρονος ηθοποιός θέλει οι σχέσεις των δύο γυναικών να αποκατασταθούν: «ο Justin προσπαθεί να επανασυνδεθεί η Jen με την μητέρα της. Την παροτρύνει να την συγχωρέσει για το βιβλίο που έγραψε και τις συνεντεύξεις που έδωσε, τονίζοντάς της πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του.

«Πριν από δύο χρόνια, η Jennifer έλεγε ότι δεν θα μιλήσει ποτέ ξανά στην μητέρα της. Ο Justin της ζήτησε να δώσει στην μητέρα της ακόμα μία ευκαιρία και να την καλέσει στον γάμο τους, ιδιαίτερα μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε», κατέληξε η ίδια πηγή.

Λες να τα καταφέρει ο Justin ο ειρηνοποιός;
Από τις σπάνιες περιπτώσεις, πάντως, που ο γαμπρός θέλει τόσο την πεθερά!


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...