Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ναι, αυτός είναι ο Wolverine

Παρέα με τον γιο του Oscar και την κόρη του Ava, ο Hugh Jackman απολαμβάνει τα κύματα στην παραλία Bondi στο Σίδνεϊ. 

Η σύζυγός του Deborah Lee Furness προτίμησε να μη βουτήξει...

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ Γιατί ανέβαλλε τη βάπτιση του γιου της

Μεγάλωσε ο γιος της Ράνια Θρασκιάς, είναι ήδη 9 μηνών και ετοιμάζεται να μπει στην κολυμβήθρα!

Η παρουσιάστρια με το σύζυγο της Ανδρέα Φωτόπουλο, ενώ αρχικά είχαν προγραμματίσει το μυστήριο αρχές Οκτώβρη, τελικά το ανέβαλλαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος απο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Σύμφωναμε με δημοσίευμα του περιοδικού "ΟΚ", το ζευγάρι έχει προγραμματίσει τη βάπτιση για την άνοιξη του 2013.

Η Ράνια Θρασκιά εκτός από τον αβάπτιστο μπέμπη, έχει ακόμη ένα γιο 2,5 ετών τον Διονύση.

$ 65.000.000 ΠΡΟΙΚΑ 1.700 προτάσεις γάμου στην ομοφυλόφιλη κόρη του μεγιστάνα!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο... απελπισμένος Κινέζος μεγιστάνας Σέσιλ Τσάο πρόσφερε 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον παντρευτεί την 33χρονη ομοφυλόφιλη κόρη του Τζίτζι.


Θορυβημένος και "σκασμένος" από την φήμη ότι η αγαπημένη του κόρη παντρεύτηκε την επί επτά χρόνια αγαπημένη της στη Γαλλία, σκέφθηκε να κάνει την προσφορά ελπίζοντας ίσως ότι κάποιος άνδρας θα καταφέρει να αλλάξει προφανώς τις ερωτικές επιθυμίες της Τζίτζι.

Μάλιστα δήλωνε ότι δεν τον απασχολούσε αν ο ενδιαφερόμενος είναι φτωχός ή πλούσιος καθώς του αρκούσε να έχει απλά «καλή καρδιά».

Η όμορφη Τζίτζι με σπουδές αρχιτεκτονικής δεν είχε την ευκαιρία να απαντήσει δημόσια στην απίστευτη πρόταση του πατέρα της, μέχρι που πριν λίγες ώρες έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο.

«Δε θύμωσα καθόλου. Αντιθέτως συγκινήθηκα από την ανακοίνωση του μπαμπά. Ηταν ένας τρόπος να μου πει ότι με αγαπάει κι ότι πιστεύει πως αξίζω περισσότερα», είπε η Τζίτζι η οποία έλαβε πάνω από 1.700 ηλεκτρονικά μηνύματα από επίδοξους γαμπρούς.

Μπροστά στη κάμερα δε, αποκάλυψε και το περιεχόμενο μερικών από αυτών: «Ενδιαφέρομαι να παντρευτώ την κόρη σας, που τυγχάνει να είναι γκέι. Είμαι άνδρας και τυγχάνει να είμαι επίσης γκέι», έγραφε ένας από τους μνηστήρες, ενώ ένας δεύτερος έλεγε «Εχω ντουμπλάρει το σώμα του Τζορτζ Κλούνει, μπορεί να είμαι εγώ ο κατάλληλος που θα ικανοποιήσει τον πατέρα σου».

Η ίδια με χιούμορ κι ευχάριστη διάθεση προθυμοποιήθηκε να απαντήσει σε όσα μηνύματα ήταν καλοπροαίρετα όμως όπως δήλωσε «πολλά από τα μηνύματα δεν τολμώ ούτε να τα ανοίξω». Η 33χρονη θέλησε μάλιστα να εξηγήσει την ανάγκη του πατέρα της να την αποκαταστήσει με άνδρα λέγοντας ότι ο πατέρας της μεγάλωσε φτωχικά στην Σαγκάη πριν γίνει δισεκατομμυριούχος και δε βρήκε ποτέ την ιδανική για εκείνον γυναίκα, ενώ φημίζεται για τις κατακτήσεις του καθώς λέγεται ότι είχε 10.000 ερωμένες.

Δεν παραλείπει μάλιστα να αναφέρει ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή ούτε από την κινέζικη κοινωνία ούτε από τον ίδιο της τον πατέρα ο οποίος προτιμά η κόρη του να κρατά για τον εαυτό της τις προτιμήσεις της χωρίς να εκφράζεται δημόσια.

Παρά την τρυφερή της ωστόσο στάση απέναντι στον πατέρα της, τον παρακάλεσε χαριτολογώντας μέσα από τη σελίδα της στο Facebook να αποσύρει την προσφορά του «για το καλό της ψυχικής υγείας της οικογένειας, μπαμπά απόσυρε την προσφορά!» και του πρότεινε αστειευόμενη πάντα να την επαναφέρει όταν θα φτάσει τα ογδόντα και θα πάψει να είναι ελκυστική.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Οι πειρασμοί... στην Αμερική


Η Έλενα Παπαβασιλείου εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη μακρινή Αμερική, προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες υποχρεώσεις της.

Παρόλο που βρίσκεται μακριά, δεν έπαψε να μας ενημερώνει για το πως περνάει στα ξένα και φυσικά για τους "πειρασμούς" της.

Ένας από αυτούς τα τεράστια burgers, τα οποία όμως δεν τόλμησε να τα δοκιμάσει. Με χιούμορ ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία, σχολιάζοντας: “Αν το φας αυτό, πάς στον άλλο κόσμο με τη μία… Χορτάτος βέβαια. Ποιος μπορεί να φάει 8.000-9.000 θερμίδες burger;!” είπε, ανεβάζοντας παράλληλα και τη σχετική φώτο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ "Στεναχωριέμαι που δεν μου κάνουν τα ρούχα μου"

Τα παραπανίσια κιλά, από όπου κι αν κοιτάξεις τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, θα φανούν. Για τον ίδιο, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο του έχει συμβεί.

Στεναχωριέται για τα κιλά που έχει πάρει και δεν δίστασε να το ομολογήσει σε συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό.

Ο συντάκτης του περιοδικού «Psychologies» ρωτά τον παρουσιαστή ποια είναι η σχέση του με τον χρόνο που περνά και εκείνος βάζοντας το χέρι στην καρδιά του απαντά:  

«Χαίρομαι ειλικρινά τις ρυτίδεs μου, τα άσπρα μου μαλλιά... Στεναχωριέμαι λίγο που αυτή τη στιγμή έχω πιο πολλά κιλά από ποτέ, και δεν μου κάνουν τα ρούχα μου και σκέφτομαι ότι πρέπει οπωσδήποτε να μπω σε δίαιτα. Με τον χρόνο πάντως, τα πάω καλά, γιατί για μένα σημαίνει ότι ζω».

Μουσική σε πανεπιστήμιο θα διδάσκει ο Γιώργος Θεοφάνους

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους θα διδάσκει από φέτος στο τμήμα μουσικών σπουδών στο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο Κύπρου .

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» θα δώσει τα φώτα του στον τομέα της μουσικής και θα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μουσική σε ανώτατο επίπεδο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους που έχει κάνει σημαντικές σπουδές σε αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα χρίστηκε πρόσφατα πρέσβης Καλής Θέλησης για την προώθηση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού στον οργανισμό «Hope for children».

ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Τρίτη μέρα στο νοσοκομείο και το διασκεδάζει...

Τρίτη μέρα σήμερα που η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Νανά Καραγιάννη βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική για τις απαραίτητες θεραπείες της, προκειμένου να καταπολεμήσει τη νευρική ανορεξία.

Η ίδια επέλεξε να επικοινωνεί με τον κόσμο που ενδιαφέρεται να μάθει σχετικά με τις εξελίξεις στην υγεία της μέσα από το facebook. Διαβάστε το μήνυμά της.

Η Νανά έστειλε την καλημέρα της στους φίλους της, γράφοντας: "Kαλημέρα σας αγαπημένοι! Πρωινή-πρωινή όπως πάντα η Νανούκα σας! Θα κάνω το ντουζάκι μου όσο έχει ακόμα ησυχία, θα πάρω ένα ωραιότατο καφεδάκι και θα περιμένω το πρωινό μου που μπορεί να μην έχει το συγκεκριμένο τοστ, αλλά είναι σίγουρα υπερπαραγωγή εδώ! Καλή Παρασκευή ΟΥΑΟΥ να έχουμε!”.

Μάλιστα, ανέβασε και δυο φωτογραφίες με τα συντριβάνια που υπάρχουν στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Πραγματικά ωραίο περιβάλλον! Συντριβανάκια χαλαρωτικά! Φανταστικός ο ήχος του νερού που κάνει φρου-φρου!".

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Η πρώτη φωτογραφία με τη νέα τηλεοπτική παρέα

Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα και πλέον όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της Δευτέρας.

Αναφερόμαστε στην Ελένη Μενεγάκη που ετοιμάζει θριαμβευτική επιστροφή!

Μάλιστα, πριν από λίγο ανέβασε στο twitter της φωτογραφία με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Αντωνία Καλλιμούκου.

Από το παρεάκι απουσίαζαν ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Άλεξ Κάβδας, η Άση Μπήλιου και ο μάγειρας της Ελένης, Βασίλης Καλλίδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ Έρχεται με νέα εκπομπή τον Φεβρουάριο

Μετά την πετυχημένη παρουσία του στην εκπομπή «Wipe Οut», τα στελέχη του καναλιού ANT1 αποφάσισαν να  επενδύσουν ξανά στον Γιώργο Λιανό, με ένα καινούριο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Λιανός θα είναι ο παρουσιαστής ενός νέου τηλεπαιχνιδιού με τίτλο “Κράτα γερά!”. Λέγεται ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι ψυχαγωγική, και άκρως διασκεδαστική - βασικός της σκοπός θα είναι να προσφέρει γέλιο.

Ήδη, τόσο η παραγωγή, όσο και ο Γιώργος Λιανός, αναζητούν τον κατάλληλο χώρο, ώστε να ξεκινήσουν όσο πιο άμεσα γίνεται τα γυρίσματα. Το "Κράτα γερά" αναμένεται να μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ Τι μήνυμα έστειλε στη Ναταλία Γερμανού

Ως γνωστόν, η εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά" έκανε πρεμιέρα σήμερα, Σάββατο. 

Η οικοδέσποινα, Ναταλία Γερμανού, από το πρωί δέχεται τις ευχές φίλων για καλή αρχή. Ανάμεσα σε αυτούς που ευχήθηκαν ήταν και ο πρώην σύντροφός της Ηλίας Βρεττός.

Καλή επιτυχία για και καλή αρχή! Να σκίσετε”, έγραψε μέσω twitter στη Ναταλία ο τραγουδιστής.

Η δε Ναταλία μετά από λίγα λεπτά τον ευχαρίστησε για τις ευχές!

Ενα 24ωρο με την «εκρηκτική» Σοφία Βεργκάρα [εικόνες]

Ενα 24ωρο με τη διάσημη, όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για τις καμπύλες της, ηθοποιό, Σοφία Βεργκάρα δεν θα μπορούσε να είναι βαρετό για πάρα πολλούς λόγους. Και σίγουρα για... ενδυματολογικούς, καθώς φροντίζει να αλλάζει, τα προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδεικνύουν τα «προσόντα» της... συνολάκια, πολύ, πολύ, τακτικά!

Την Πέμπτη η Σοφία Βεργκάρα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Οι παπαράτσι, φυσικά, βρίσκονταν πάντα ένα βήμα πίσω της και «αποτύπωναν» κάθε της κίνηση.

Στο τέλος της ημέρας κάνοντας μια αναδρομή, διαπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες, η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται με πέντε διαφορετικά σύνολα! Κοινό χαρακτηριστικά αυτών; Οτι ήταν προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδεικνύουν τα προσόντα της.

Η ημέρα της 40χρονης ηθοποιού ξεκίνησε με μια εμφάνιση στην εκπομπή Good Morning America. Για το πρωί, επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο παντελόνι, με ένα λεοπάρ τοπ.

Λίγο αργότερα, ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» να βγαίνει από το ξενοδοχείο της φορώντας ένα διαφορετικό σύνολο και συγκεκριμένα ένα μαύρο κοντό φόρεμα, από τη δική της κολεξιόν.

Στη συνέχεια, καλεσμένη στο σόου οτυ Τζίμι Φάλον, εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλε,στραφταλιζέ, φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τις θανατηφόρες καμπύλες της.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν, όμως και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για την προώθηση της νέας της συλλογής: Ενα μαύρο στενό φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτο το ένα της ώμο, το οποίο «στόλιζε» μια λεπάρ ζώνη.

Η εμφάνισή, όμως, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή με το μπλε λεοπάρ φόρεμα, μοτίβο που φαίνεται να «αγαπά» η διάσημη ηθοποιός. Ασφυκτικά, και πάλι, στενό, αφήνοντας, και πάλι, τον ένα ώμο έξω.

Πηγή: | iefimerida.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ Το παράπονο για την Γερμανού

Τη δυσαρέσκεια του για την μη ανανέωση της συνεργασίας του με την εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά", εξέφρασε ο Βασίλης Δρυμούσης.

Το πρώην μέλος την πρωινής εκπομπής του Alpha, ανέφερε πως δεν περίμενε να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με το κανάλι της Κάντζας, καθώς δεν είχε εκφραστεί κανένα παράπονο από τους ιθύνοντες.

“Μου μένει κάτι αρνητικό, που δεν έχει να κάνει με το κανάλι. Έχει να κάνει με το  ότι δεν αναγνωρίζεται πλέον η δουλειά ενός ανθρώπου, και παίζουν ρόλο από εκεί και πέρα κάποια πράγματα που θα χαρακτήριζα αθέμιτο ανταγωνισμό. Να βολευτούν δηλαδή τα δικά μας παιδιά από άλλα κανάλια, τα οποία ενδεχομένως θα έμεναν άνεργα” δήλωσε στην κάμερα του Star.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε συμπληρώνοντας: “Το οξύμωρο είναι όταν σου λένε όλοι ότι δεν έχουν παράπονο και ότι όλα είναι καλά -αυτές ήταν οι λέξεις ανθρώπων με τους οποίους μίλησα εγώ- αλλά σου ανακοινώνουν μια απόφαση. Και τότε ρωτάς Γιατί; Υπάρχει κάποιος λόγος;” Όταν ξέρεις ότι τα νούμερά σου είναι καλά, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό. Εγώ ξέρω πως, όταν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του, δεν περιμένει να απολυθεί, περιμένει τουλάχιστον να μείνει στην ίδια θέση”.

Αναφερόμενος στη Ναταλία Γερμανού είπε: “Η Ναταλία μού είπε ότι είναι θέμα του καναλιού και ότι δεν έχει δυνατότητα να επηρεάσει τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, πέρυσι που της ζήτησα δουλειά, προθυμοποιήθηκε και μίλησε στο κανάλι και είχαμε αίσιο τέλος. Φέτος μπορεί να ήθελε κι αυτή να κάνει κάποια ανανέωση ή το κανάλι να την έπεισε ότι ήταν καλό να πάει με νέους συνεργάτες”.

ΒΑΣΩ ΓΟΥΛΙΕΛΜΑΚΗ "Αγαπώ τον Σωκράτη, είναι ο πατέρας του παιδιού μου"

Για πρώτη φορά, η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη μιλάει ανοιχτά για την αγάπη και τον σεβασμό που νιώθει για τον πρώην σύζυγο της, τον ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο. 

Άνοιξε την καρδιά της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Διαβάστε τις δηλώσεις της.

Η ηθοποιός, σε μια κατάθεση ψυχής, δήλωσε στο περιοδικό OK: «Δεν έχουν αλλάξει τα συναισθήματά μου για τον Σωκράτη. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δεν διαγράφεται. Κάναμε μαζί ένα παιδί και αυτό, ό,τι κι αν συνέβη μεταξύ μας, δεν αλλάζει. Ο Σωκράτης είναι πολύ καλός άνθρωπος και μόνο αγάπη αισθάνομαι γι΄αυτόν».

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΛΠΑ Με μικροσκοπικό μπικίνι φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό

Φορώντας ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι φωτογραφήθηκε η Γεωργία Σάλπα για το βρετανικό περιοδικό FHM.

Η ελληνοϊρλανδικής καταγωγής καλλονή ανακηρύχθηκε πρόσφατα η πέμπτη πιο σέξι γυναίκα του κόσμου από το ίδιο περιοδικό.

Η Γεωργία γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά μετακόμισε στην Ιρλανδία μετά τον χωρισμό των γονιών της. 

Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε στα 17 της χρόνια, όταν ο τότε σύντροφός της έστειλε μία φωτογραφία της με μαγιό στο FHM, χωρίς εκείνη να το ξέρει. 

Ωστόσο, μεγαλύτερη φήμη απέκτησε με τη συμμετοχή της στο βρετανικό ριάλιτι Big Brother Celebrity.

«Είμαι άνεργη αλλά δεν το βάζω κάτω», δηλώνει η Ρίκα Βαγιάνη που επέστρεψε από Αυστραλία

Απολαυστικά ειλικρινής σχετικά με τους λόγους που επέστρεψε οικογενειακώς από την Αυστραλία και την δυσκολία της να βρει δουλειά ήταν η Ρίκα Βαγιάνη σε εμφάνισή της σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή.

«Έχω πάρα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όλες, όμως, τις κάνω εγώ. Υπάρχει μεγάλη επιφύλαξη στα επαγγελματικά. Δύσκολοι καιρό. Το ξέρουμε όλοι. Είναι μικρή αγορά, δεν το βάζουμε όμως κάτω. Ψάχνω για δουλειά, δεν ανησυχώ όμως, θα βρω. Είμαι πολυεργαλείο, αν δεν δουλέψει κάτι σε μια εξειδίκευση, θα δουλέψει στη διπλανή. Δεν έχω άγχος, ας μη λέμε και ό,τι θέλουμε». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στην Μεσημεριανή Μελέτη,

Προσθέτοντας -σχετικά με τους λόγους που επέστρεψε από την Αυστραλία πως: «Τα σχέδια της οικογένειας ήταν να επιστρέψουμε. Φύγαμε για κάποια χρόνια, όχι για πάντα. Και αυτό κάναμε, επιστρέψαμε. Ο σύζυγος, βέβαια, έχει κάτι 'χρωστούμενα' ακόμα στην Αυστραλία και είναι ακόμη εκεί. Επέστρεψα εγώ με το παιδί, επειδή αρχίζουν τα σχολεία. Πιο πολύ μας έλειψαν οι γονείς μας και οι κολλητοί μας».

Τέλος, όσον αφορά την τωρινή οικονομική της κατάσταση, η Ρίκα Βαγιάνη δήλωσε:«Οικονομικά τα βγάζω πέρα πολύ μαζεμένα. Θα ήταν μεγάλη υποκρισία να αρχίσω να κλαίγομαι. Υπάρχουν τα βασικά, είναι στη θέση τους. Δεν θα με ακούσεις να γκρινιάξω ποτέ. Από εκεί και πέρα, η ζωή σε προσγειώνει».

Πηγή: | iefimerida.gr

Σε ποιον… υποκλίνεται η Δέσποινα Βανδή;

Έναν εκλεκτό καλεσμένο είχε η Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Αντύπα. Η γνωστή τραγουδίστρια έμοιαζε πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, ενώ του έδωσε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Ο λόγος για τον Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος σε μία από τις σπάνιες νυχτερινές του εξόδους, πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η γνωστή τραγουδίστρια μαζί με τον Αντύπα. Η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε, μάλιστα, να… υποκλιθεί στον λαϊκό τραγουδιστή την ώρα που τραγουδούσε, δείχνοντας την εκτίμησή της στο πρόσωπό του.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr ήταν εκεί και τα απαθανάτισε όλα.

Salma Hayek - Με τη μπουκιά στο στόμα…

Ακόμα και οι σταρ τρώνε… Ή αλλιώς, ιδού πως απέκτησε τις σέξι καμπύλες της.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Salma Hayek σε ένα χαριτωμένο αλλά όχι κολακευτικό για εκείνη ενσταντανέ.

Τη στιγμή δηλαδή που έφερνε μπουκιά με φαγητό στο στόμα κατά τη διάρκεια γεύματός της στη Ρώμη. Η 46χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην «αιώνια πόλη» για την προώθηση της ταινίας της «Savages».

Με τι ταράχτηκε η Νάντια Μπουλέ;

Η Νάντια Μπουλέ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για το θέμα του γάμου και αποκάλυψε πώς αισθάνθηκε όταν παντρεύτηκαν οι περισσότερες φίλες και συμμαθήτριές της…

Η δημοσιογράφος τη ρωτά αν την αγχώνει το θέμα του γάμου και της οικογένειας, με τη Νάντια Μπουλέ να απαντά:

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος παντρεύτηκαν πολλές φίλες και συμμαθήτριές μου. Σε μερικές περιπτώσεις ταράχτηκα, γιατί άνθρωποι με τους οποίους έχω μεγαλώσει, άλλαξαν πορεία στη ζωή τους.

Αυτό είναι ωραίο να γίνεται αβίαστα, όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Προσωπικά, δεν είμαι ακόμα έτοιμη. Άρχισα όμως μέσα από αυτά τα γεγονότα να σκέφτομαι διαφορετικά και να συνηδητοποιώ ότι μεγαλώνω και ότι σιγά σιγά αλλάζουμε.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου έντονα το γάμο, ίσως γιατί και το οικογενειακό μου περιβάλλον δεν μου το καλλιέργησε.

Το πιο βασικό για να αρχίσω να το σκέφτομαι είναι να βρεθεί ο κατάλληλος άντρας, που θα με κάνει να θελήσω να τον παντρευτώ και να κάνω οικογένεια μαζί του.

Στην Ελλάδα, είναι λίγο "κλισέ", λες και πρέπει οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά να "αποκατασταθούμε" οπωσδήποτε». 

Στα backstage του Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει με ολοκαίνουργιο βίντεοκλίπ, για το τραγούδι "Εσύ η θάλασσα". Ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ένα πανέμορφο άλογο και η θάλασσα συνθέτουν το πάζλ...

Τα γυρίσματα ολοκηρώθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα στην περιοχή Αλυκές Αναβύσσου. Το σημείο φαίνεται σαν μια τεράστια έρημος, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια έρημη παραλία.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τη μουσική έχει γράψει ο Δήμος Αναστασιάδης και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου.
Το τραγούδι "Εσύ η θάλασσα" είναι το πρώτο single από τον ολοκαίνουργιο δίσκο του Νότη Σφακιανάκη, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Πληρώνω σε αντίθεση με το κράτος"

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εκτός από ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι και παραγωγός θεατρικών παραστάσεων. Από το μετερίζι της παραγωγής από όπου βρίσκεται αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί να είναι ψύχραιμος με τις δυσκολίες και να αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια την οικονομική κρίση.

Ο ίδιος αποκαλύπτει στο metrogreece.gr:

«Η θεατρική παραγωγή είναι το καλύτερο παράδειγμα για να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει δεινή οικονομική θέση. Όταν βρέθηκα σε δυσκολία, το αντιμετώπισα με ψυχραιμία και θυσίες για να μην μείνει κανείς απλήρωτος. Δηλαδή λειτούργησα διαφορετικά από το κράτος...»

Lady Gaga - «Τα πάχη μου, τα κάλλη μου»

Τα επικριτικά σχόλια που λαμβάνει η Lady Gaga για τα παραπανίσια κιλά, δεν την πτοούν!

Οι τελευταίες φωτογραφίες από τη συναυλία της στη Ζυρίχη αποδεικνύουν ότι η εκκεντρική αοιδός «τσίμπησε» ορισμένα κιλά και κάμποσα … μεζεδάκια.  

Η ίδια πάντως, κυρία: «Το αγόρι μου με προτιμά έτσι με καμπύλες. Είμαι αυτή που είμαι και είμαι περήφανη για τα κιλά μου».

Ο Ronaldo δεν κρύβει τον έρωτα του

Ο Ronaldo, μετά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν δυσαρεστημένο με τη Real, δείχνει μάλλον ευτυχισμένος εκτός γηπέδων.

Ο παπαρατσικός φακός τον «έπιασε» σε τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του Irina Shayk στις κερκίδες του γηπέδου της Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του φιλικού της Real με την Μillionarios.

Το ζευγάρι αντάλλασε φιλιά στο μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, μη έχοντας μάτια για το ματς.

Ελένη Ράντου:"Είστε βάρβαροι"

Μέσω του λογαριασμού της στο facebook η Ελένη Ράντου απαντά στον υπουργό Παιδείας που χθες το πρωί, απευθύνθηκε στα παιδιά του μουσικού σχολείου, ανάμεσα στα οποία ήταν και η κόρη της, λέγοντας τους πως είναι η τελευταία τους προτεραιότητα. Η ηθοποιός τονίζει πως πληρώνει ήδη όλος ο κόσμος πολύ ακριβά τη Δημόσια Παιδεία και διερωτάται αν οι πολιτικοί θα έπρεπε να είναι η τελευταία προτεραιότητα όλων μας.

Συγκεκριμένα έγραψε στον τοίχο της:

«Σήμερα το πρωί, μαθητές καθηγητές και γονείς του καλλιτεχνικού και μουσικού δημόσιου σχολείου επισκέφθηκαν το υπουργείο Παιδείας μας για να ζητήσουν να μην καταργηθούν τα μέσα μεταφοράς τους στα σχολεία (τα πούλμαν που τους μεταφέρουν είναι δύο χρόνια απλήρωτα)
Απάντηση του Υπουργού ΕΙΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Και πρόσθεσε Τι το θέλετε το Μουσικό σχολείο. Πηγαίνετε σ ένα Ωδείο στη γειτονιά σας.
Ήταν και η κόρη μου εκεί!
Είστε ΒΑΡΒΑΡΟΙ κύριοι. Πληρώνουμε πολύ ακριβά τις πενιχρές παροχές του διαλυμένου κράτους σας. Πληρώνουμε πολύ ακριβά την δήθεν δωρεάν παιδεία σας.
Σε ωδείο πρέπει να πάτε εσείς να μάθετε Μπαγλαμά να παίζετε και να πάψετε να παριστάνετε τον Υπουργό Παιδείας!
Κι αφού η παιδεία είναι η τελευταία σας προτεραιότητα. Και η υγεία το ίδιο. Όσο για την ασφάλεια την κάνατε frangise
Μήπως κι εμάς πρέπει να γίνετε Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ; Μήπως θα πρέπει τώρα να σταματήσουμε όλοι κι να μη σας ξαναπληρώσουμε ; Γιατί φοβάμαι πώς όσο περισσότερα είναι αυτά που σας δίνουμε τόσο περισσότερα θα είναι αυτά που μας στερείτε.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γίνω η πρώτη ελληνίδα που Επωνύμως θ αρνηθεί να σας πληρώνει πλέον.

Ελένη Ράντου».

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

"Eγδυσαν" την Παπαρίζου

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε η Ελενα Παπαρίζου. Μάλιστα, παραλίγο να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες του σπιτιού της στο Λαγονήσι, όταν επέστρεψε χθες τα ξημερώματα.

Το σοκ φυσικά ήταν μεγάλο για τη δημοφιλή τραγουδίστρια, όταν είδε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και να λείπουν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα έγγραφα.

Πηγή: Espresso

Έγινε μαμά η Witherspoon

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Reese Witherspoon, αφού κράτησε στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί, τον Tennessee James Toth.

Τόσο η μαμά όσο και ο γιος είναι απόλυτα υγιείς και η οικογένεια είναι, όπως είναι φυσικό, ενθουσιασμένη με την έλευση του μικρού.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την διάσημη ηθοποίο και τον σύζυγό της Jim Toth. Η Reese Witherspoon, έχει ακόμα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, την 13χρονη Αva και τον 8χρονο Deacon.


Πηγή: People.com

Η νέα φωτογραφία της Βίσση

Η απόλυτη Ελληνίδα star Άννα Βίσση, 22 χρόνια μετά επιστρέφει στη σκηνή, για να ερμηνεύσει με τον μοναδικό της τρόπο, τη Ροζάνα, στην ροκ όπερα "Δαίμονες".

Η πρώτη φωτογραφία μόλις κυκλοφόρησε...

Η ροκ όπερα το Νίκου Καρβέλα σε λιμπρέτο Σταύρου Σιδερά και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, θα ανέβει στο "Παλλάς" τον Μάρτιο του 2013.

Πηγή: annavissilive.com

Νομίζει ότι μοιάζει στην Taylor!

H Aμερική βρήκε κακό μπελά! To κακό κορίτσι Lindsay Lohan, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ισχυρίζεται ότι έχει πολλά κοινά με τα ωραιότερα μάτια του παγκόσμιου κινηματογράφου, την Elizabeth Taylor.

Με αφορμή την ταινία "Liz & Dick", στην οποία την υποδύεται, λέει: " Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Elizabeth Taylor και έχω πολλά κοινά σημεία μαζί της...ζώντας στα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας το άγχος για το τι θα πουν οι υπόλοιποι, αν είναι αλήθεια ή όχι".

Συνεχίζει: " Προσωπικά, καταλαβαίνω την Elizabeth, γιατί ζεις τη ζωή σου για να σε βλέπουν οι άλλοι και οι άνθρωποι που μεγαλώνουν μαζί σου. Το καταλαβαίνεις αυτό, όταν έχεις ανάγκη να ζήσεις τη ζωή σου, όπως θέλεις εσύ".

Οι ομοιότητες δεν σταματούν εδώ και η Lohan έχει ένα ισχυρό επιχείρημα: " Αγαπώ τα διαμάντια και εκείνη τα εκτιμούσε και την έκαναν ευτυχισμένη!".

Αυτό μάλιστα! Είναι μεγάλο επιχείρημα...

Η Λίτσα Πατέρα εκτός ΑΝΤ1;

Η Λίτσα Πατέρα θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι του ΑΝΤ1, αφού τα τελευταία 20 χρόνια είναι εκείνη που ενημερώνει τους τηλεθατές για τα ζώδια και τα άστρα! Όλα δείχνουν, όμως, πως τα άστρα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας αποφάσισαν αλλιώς.

Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει καμία ψυχαγωγική εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη, σημαίνει ότι η Λίτσα Πατέρα μένει εκτός τηλεοπτικού αέρα και εκτός ΑΝΤ1.

Αυτό θεωρείται βέβαιο μέχρι και τον Ιανουάριο, γιατί στις αρχές του 2013, ίσως το κανάλι του Αμαρουσίου, εντάξει στο πρόγραμμά του μια νέα εκπομπή.

Αν τελικά το σχέδιο αυτό πραγματοποιηθεί, θα συζητηθεί αν η Λίτσα Πατέρα θα παραμείνει.

Υπέγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια για το "Dancing with the stars"

Υπέγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια για το "Dancing with the stars"; Θα παρουσιάζει ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου τα backstage; Τα δημοσιεύματα έτσι ισχυρίζονται αλλά η πραγματικότητα φαίνεται να είναι άλλη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr , οι συζητήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια και του ΑΝT1 πηγαίνουν πολύ καλά και η Ζέτα θα είναι η παρουσιάστρια του χορευτικού show. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχει υπογράψει κανένα συμβόλαιο.

Το άλλο μέτωπο είναι η παρουσιάση του backstage. Πράγματι, το όνομα του ηθοποιού και νικητή του προηγούμενου DWTS, Αργύρη Αγγέλου, έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων αλλά δεν είναι το μοναδικό και δεν έχουν καταλήξει ακόμα ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Επίσης, δεν έχει επισημοποιηθεί η λίστα με τους συμμετέχοντες αν και μερικές απο τις συζητήσεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Το show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Νοέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει καθοριστεί η ημερομηνία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...