Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Βάλε glitter στο μακιγιάζ σου να φανεί η ομορφιά σου

Το glitter έχει την τιμητική του το διάστημα των γιορτών. Λίγη έξτρα λάμψη τις μέρες αυτές, θέλουμε όλες να την έχουμε!

Όσο πιο είσαι νέα, έχεις το ελεύθερο να χρησιμοποιήσεις γκλίτερ υφές σε κάθε περίσταση! Ωστόσο, για να πετύχεις πιο σοφιστικέ εικόνα, περιόρισέ τες σε μία δόση –εκεί όπου το θεωρείς απαραίτητο–, ώστε να δώσει φωτεινή λάμψη στο μακιγιάζ σου χωρίς να μοιάζεις με... χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δοκίμασέ το στις εξής περιπτώσεις:

H ΣΥΝΕΕΙΑ ΕΔΩ

Πώς αντέδρασε ο Ι. Μαρινάκης στο άκουσμα της διακοπής των ''Νηστικών πρακτόρων'';

Το πρωί της Παρασκευής κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες περί διακοπής της εκπομπής του Star, ''Νηστικοί πράκτορες''.

Το απόγευμα όμως, ο συμπαρουσιαστής της Ντίνας Νικολάου και γνωστός ηθοποιός, Ιωσήφ Μαρινάκης, με ένα σχόλιο που κοινοποίησε μέσω του twitter του, μάλλον το επιβεβαίωσε!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το ξέσπασμα της Φαίης για τον Alpha και την Καραβάτου!

Τι είπε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής της επικοινωνίας με την Κατερίνα Καραβάτου για την απρόσμενη διακοπή της συνεργασίας της με το κανάλι της Κάντζας.

 Με καλεσμένο στο "Πρωινό mou" τον Κρατερό Κατσούλη, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλαν στο τηλέφωνο την Κατερίνα Καραβάτου να μιλήσει για τη σχέση τους και για το μωρό που έχει αλλάξει τη ζωή τους.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

O Aρναούτογλου γίνεται συγγραφέας!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το ‘πε και το έκανε…

Έγραψε το βιβλίο του που Θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου, από… τις εκδόσεις «Ψυχογιός», με τον τίτλο: ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΦΟΒΟΙ.

Τώρα που δεν είναι πια καθημερινά στην τηλεόραση βρήκε λίγο χρόνο να ασχοληθεί με τον εαυτό του, να εξομαλύνει τους φόβους του και να μεταφέρει την εμπειρία του σε ένα βιβλίο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αναστασοπούλου: «Τα είχα τέσσερα χρόνια με έναν παντρεμένο και μου έκανε πρόταση γάμου»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήγε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έτοιμη για όλα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μιλώντας για σχέσεις, έρωτες αλλά και κακοτοπιές.

Με αφορμή τη σχέση της με το κέρατο και την απιστία, η Πηνελόπη, εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή τη δική της πικρή ιστορία κάνοντας τον Πέτρο Κωστόπουλο να… ταραχτεί.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ποιος ηθοποιός έβγαλε 1,3 δις το 2011;


«Μαγικά» στις τσέπες του έκανε ο ομολογουμένως μικρός σε ηλικία αλλά όχι σε ταλέντο ηθοποιός ο οποίος έβγαλε πολλά εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2011.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το νέο πρόσωπο στο «Πρωινό ΑΝΤ1»;

Οι πληροφορίες θέλουν το τελευταίο καιρό το κανάλι του Αμαρουσίου να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο.

Τα νούμερα του πρωινού δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά και μάλιστα φήμες θέλουν την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμμετέχει στην ομάδα για να δώσει νέα πνοή στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όσα ακούγονται και πού τελικά θα την δούμε

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η μαγεία των Χριστουγέννων στον Alpha

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Alpha με εορταστικές εκπομπές, μοναδικά μουσικά προγράμματα και αγαπημένες ταινίες. 
Την Πέμπτη 22/12:  
  • Στις 21.00, η εκπομπή Πάμε Πακέτο και η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων, φέρνοντάς τους αυτό που τους λείπει περισσότερο και την ελπίδα ότι αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές.
Την Παρασκευή 23/12:  
  • Στις 13.00, η εκπομπή Ελένη μας προσκαλεί σε μία εορταστική απόδραση με τον Κώστα Βουτσά και τον Γιώργο Σαμπάνη. Η Κερασία Κούη παρουσιάζει γιορτινό μακιγιάζ, ενώ ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας παρουσιάζει εορταστικές τάσεις στα υποδήματα, και προσφέρει σε μία τυχερή τηλεθεάτρια ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες από τη φετινή συλλογή του.
  • Στις 16.00, η  παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό την πάντα εντυπωσιακή Πάολα. Η ενότητα Ασκαρδαμυκτί μεγαλώνει σε διάρκεια, με περισσότερες και πιο εορταστικές δοκιμασίες και τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη να τραγουδάνε, να ταλαιπωρούνται με γλωσσοδέτες και να προσπαθούν να κάνουν playback σε slow motion και fast forward. Επιπλέον, η Μαρία παρουσιάζει όλες τις εορταστικές χορευτικές φιγούρες της με τη συμμετοχή των τηλεθεατών που έχουν στείλει τα δικά τους ‘χορευτικά Χριστούγεννα’.
Το  Σάββατο, Παραμονή των Χριστουγέννων:  
  • Στις 09:00, ο Alpha παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό σόου με τον Michael Bublé, βασιλιά του swing και διάδοχο της σπουδαίας κληρονομιάς του Frank Sinatra και του Dean Martin. ”Silent Night,” ”White Christmas,” “Have Yourself A Merry Little Christmas,” “It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas,” είναι μόνο μερικά από τα κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα απολαύσετε το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων, με τη μοναδική, αισθαντική φωνή του Michael Bublé και την jazz band του.
 Στις 10.00, η  παρέα του Μες στην Καλή Χαρά μας υποδέχεται τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων με τη συνοδεία του Στέφανου Κόκκαλη στο πιάνο. Στη συντροφιά προστίθενται η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων μας προτείνει ένα ιδιαίτερο εορταστικό χτένισμα, μεταμορφώνοντας τα μαλλιά της Έλενας Παπαβασιλείου. Ακόμη, η παρέα του Socialista, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη και Γιώργος Αλουπογιάννης, ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες. Τέλος, η Ιωάννα Τσολομίτη ετοιμάζει γεμιστή γαλοπούλα, ενώ παίρνουμε ιδέες για το πώς θα ετοιμαστούμε σε 15 λεπτά για το ρεβεγιόν.

  • Στις 20.00, ο Τζέιμι Όλιβερ στο Jamie’s Family Christmas αποφασίζει να μας απαλλάξει από το άγχος της προετοιμασίας για το τραπέζι των Χριστουγέννων και μπαίνει στη κουζίνα με τις πιο έξυπνες συνταγές. Στο σπίτι του μεγάλου σεφ στο Έσσεξ καταφτάνουν η οικογένεια και οι φίλοι του για να δοκιμάσουν μεταξύ άλλων γαλοπούλα με γέμιση, ζωμό με λαχανικά, ελαφρά εδέσματα, πουτίγκες και ποτά.
  • Στις 23.00, μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων με την ξένη ταινία Η Ιστορία της Γέννησης σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουϊκ. Το σενάριο υπογράφει ο Μάικ Ριτς, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Κίσα Καστλ-Χιουζ, Σορέχ Αγκντασλού και Όσκαρ Άιζακ.
  • Στη 01.00, διασκεδάζουμε με ένα μουσικό πρόγραμμα από την «Ιερά Οδό» με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα να ερμηνεύουν γνωστές επιτυχίες.

Την Κυριακή, ημέρα των Χριστουγέννων:
  • Στις 10.00, η  εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά υποδέχεται τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τον Πάνο Κιάμο που θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες του. Ακόμη, ετοιμάζουμε κόκκινη βελούδινη τούρτα με τον Giorgio, μαθαίνουμε για προϊόντα ομορφιάς από σοκολάτα και συζητάμε για το πώς οι οικογενειακές σχέσεις επηρεάζονται την περίοδο των γιορτών. Τέλος, τα Στρουμφάκια έρχονται στο πλατό της εκπομπής για να σκορπίσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
  • Στις 14.15, το Stars System φοράει τα γιορτινά του και μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα. Η Άση Μπήλιου υποδέχεται τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Ποια ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους και τι περιμένουν από τη νέα χρονιά; Ακόμη, γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου; Πώς αντιμετωπίζουν οι καλεσμένες τις δικές τους κρίσεις και ποιοι λόγοι μπορεί να τις οδηγήσουν σε αυτές; Επίσης, η Άση Μπήλιου κάνει μία αστρολογική ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει καθώς και προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται. Τέλος, πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω; Για ποιους είναι ιδανική σε νέα ξεκινήματα;
  • Στις 17.15, κρατά συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους η ξένη ταινία κινουμένων σχεδίων Η Τοσοδούλα, σε σκηνοθεσία Ντον Μπλουθ και Γκάρι Γκόλντμαν, η οποία είναι βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Το σενάριο υπογράφει ο Ντον Μπλουθ.
  • Στις 20.00, μας υποδέχεται ο Τζέιμι Όλιβερ στο Jamie Cooks Christmas. Ο Τζέιμι έχει αποφασίσει ότι οι γεύσεις αυτών των Χριστουγέννων πρέπει να είναι μοναδικές! Έχει ήδη δημιουργήσει τη κατάλληλη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας υπέροχα διακοσμητικά και χρώματα. Όμως, οι μυρωδιές από τα εδέσματα είναι αυτές που θα πρέπει να κυριαρχήσουν. Φυσικά δεν χρειάζεται να ξοδέψει κανείς ένα ολόκληρο μισθό για ένα γιορτινό τραπέζι. Ο Τζέιμι ξέρει πώς να συνδυάσει τα κατάλληλα υλικά, χωρίς υπερβολές, αλλά με φαντασία και γιορτινή διάθεση. Η φαντασμαγορία μπορεί να είναι προσιτή σε όλους.
  • Στις 01.15, κλείνουμε την ημέρα των Χριστουγέννων με το νεανικό μουσικό πρόγραμμα από το «Gazoo» με τους Onirama και τον Μύρωνα Στρατή.

Τη  Δευτέρα 26/12:
  • Στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή Ελένη υποδέχονται τον Γιώργο  Καπουτζίδη και την Κατερίνα Στικούδη. Ακόμη, ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης αλλάζει το στυλ μιας τηλεθεάτριας.
  • Στις 16.00, η  παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό την Ευρυδίκη, που ερμηνεύει τις επιτυχίες της, ενώ οι εορταστικές δοκιμασίες και οι σπέσιαλ φιγούρες της Μαρίας συνεχίζονται.
Την Τρίτη 27/12:
 
  • Στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή Ελένη υποδέχονται τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού. Η Άννα-Μαρία Μπαρού παρουσιάζει ιδιαίτερες προτάσεις για την προετοιμασία του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ενώ η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη μας προτείνει πώς να οργανώσουμε μία ερωτική βραδιά για τον σύντροφό μας.
  • Στις 16.00, η  παρέα του Δέστε Τους! υποδέχεται στο πλατό την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη Demy, που ερμηνεύει επιτυχίες της. Οι εορταστικές δοκιμασίες και οι φιγούρες της Μαρίας συνεχίζονται, ενώ παρακολουθούμε και το top 5 με τα πιο αστεία βίντεο που έχουν προβληθεί στην εκπομπή τη χρονιά που τελειώνει. 
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σάκης Ρουβάς: «Μάθημα ζωής η επίσκεψή μου στο Νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ»

O Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ διοργάνωσε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 για ακόμα μια χρονιά τη xριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ», με τη συμμετοχή του Αγγελιοφόρου της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκη Ρουβά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Aγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ Σάκης Ρουβάς, στόλισαν μαζί με τα παιδιά το “Δένδρο των Ευχών”, πλημμυρίζοντας τα πρόσωπά τους με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Σάκης Ρουβάς απέκτησε το δικό του αστέρι στον ουρανό των παιδιών. Η κυρία Βαρδινογιάννη με αυτό τον τρόπο θέλησε να τιμήσει την συμβολή του για την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Η κυρία Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη καλωσόρισε το Σάκη Ρουβά λέγοντας:

«Ο αγαπημένος σε όλους μας Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ Σάκης Ρουβάς, βρίσκεται κοντά μας για να υποδεχθούμε μαζί τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία και την αγάπη του για τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Όταν πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, τον Μάρτιο του 2009, ο Σάκης αποφάσισε να αναλάβει στο πλευρό μας έναν πιο επίσημο και υπεύθυνο ρόλο, αυτόν του Αγγελιοφόρου της ΕΛΠΙΔΑΣ, μετέφερε σ’ ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα της στράτευσης και της προσφοράς στο άρρωστο παιδί. Η τιμή που μας έκανε ήταν μεγάλη και η χαρά και η δύναμη που έχει προσφέρει σε όλους μας τεράστια. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Σάκης, όπως είχε υποσχεθεί, μέσα από την κοινωνική του δράση έκανε πολλά για μας. Τι να πρωτοαναφέρω...»

Ο Σάκης Ρουβάς ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια και τοποθετώντας το αστέρι με το όνομα του στον Ουρανό των παιδιών είπε: «Αυτό το αστέρι είναι πολύ τιμητικό για μένα γιατί αποτελεί ακόμα μια κίνηση από τη κυρία Βαρδινογιάννη για να μου δείξει οτι πραγματικά έχω συμβάλλει μ’ αυτό το μικρό τρόπο κι εγώ σε αυτό το μεγάλο της έργο. Ήρθα σήμερα εδώ για να πάρω ένα ακόμα μάθημα ζωής, καθώς η συμμετοχή μου στο έργο του Συλλόγου είναι για μένα ένα μεγάλο σχολείο. Μαθαίνω από τα παιδιά και τους γονείς τους πως να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής και από την κυρία Βαρδινογιάννη τι σημαίνει συνέπεια και αφοσίωση σε ένα στόχο. Αισθάνομαι πολύ όμορφα κάθε φορά που βρίσκομαι ανάμεσα στα παιδιά, γιατί νιώθω οτι η παρουσία μου τα κάνει, έστω και για λίγο να ξεχνούν πού βρίσκονται. Και υπόσχομαι οτι θα συνεχίσω να είμαι κοντά τους όσο γίνεται πιο συχνά»
Στη συνέχεια η κυρία Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη και ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκαν όλους τους θαλάμους κι έμειναν εκεί πολλή ώρα μιλώντας με τους μικρούς ασθενείς και τους γονείς τους, ενώ τους πρόσφεραν και προσωπικά δώρα.

Enhanced by Zemanta

Και η Σεμίνα στο Real

Σκοπό να φτιάξει μια δημοσιογραφική dream team έχει μάλλον ο Νίκος Χατζηνικολάου στον όμιλο Real που διοικεί, καθώς όπως ανακοίνωσε στην πρωινή του εκπομπή το νέο μεγάλο όνομα που περνά από τη νέα χρονιά το κατώφλι του Real, είναι η Σεμίνα Διγενή. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρύφωνας Σαμαράς: Η απάντησή του στον Ηλία Ψινάκη

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou» κάνοντας αιχμηρά σχόλια για τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη στο περιοδικό «DownΤown».

Ο γνωστός hair-stylist δήλωσε ότι, παρά το γεγονός της απόλυσης του 53χρονου μάνατζερ από την εκπομπή «Fab5», εξακολουθεί να περνάει μια χαρά εκεί: «Συνεχίζουμε. Ήταν μια από τις εκπομπές που μου άρεσαν και ήθελα να την κάνω». 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα δώρα ζωής των Κιμούλη, Ναυπλιώτου, Ζουγανέλη, Μπρέμπου, Λοβέρδου

«Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε ένα δώρο ζωής». Με το σύνθημα  αυτό η εκπομπή «Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 16:50, προτρέπει τους τηλεθεατές να κάνουν τη μεγαλύτερη πράξη αγάπης, προσφοράς και ανθρωπιάς.Nα γίνουν δωρητές οργάνων. 
Στη χώρα μας  καταγράφονται τα χαμηλότερα ποσοστά  όσον αφορά τη δωρεά οργάνων στην Ευρώπη. Τον τελευταίο χρόνο αυτό δείχνει ευτυχώς να αλλάζει, αλλά χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό μοσχευμάτων.  
Στην εκπομπή  μιλούν άνθρωποι που έχουν λάβει όργανα και συγγενείς που συναίνεσαν στη δωρεά οργάνων και μέσα από ένα ντοκιμαντέρ καταγράφεται η αγωνία ενός ανθρώπου με τεχνητή καρδιά που περιμένει μόσχευμα.
Στόχος της  ιδιαίτερης αυτής εκπομπής είναι  να καταρριφθούν οι μύθοι αλλά και  οι φοβίες των ανθρώπων γύρω από  τη δωρεά οργάνων, να ενημερωθούν πώς μπορούν να γίνουν δωρητές, να γνωρίζουν τη διαδικασία δωρεάς αλλά και τι προβλέπει ο νέος νόμος για τη δωρεά και τις μεταμοσχεύσεις. 

Οι ηθοποιοί Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννης Ζουγανέλης και Γωγώ Μπρέμπου μπαίνουν στη θέση των γονέων ενός παιδιού-δωρητή και ενός παιδιού-λήπτη μοσχεύματος. 
Οι ηθοποιοί, που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ακολουθούν ένα πραγματικό σενάριο και έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που ενημερώνουν για την δωρεά, πείθουν για τον εγκεφαλικό θάνατο, προχωρούν και ολοκληρώνουν τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.  

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, περιγράφει τους λόγους που έγινε δωρητής οργάνων και υποστηρίζει με πάθος την προσπάθεια αυτή. Τέλος, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Αναστάσιος Χατζής, ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Αργύρης Μιχαλόπουλος και οι κ.κ. Στέλιος Γραφάκος, Ανδρέας Μπαϊρακτάρης και Αλκιβιάδης Κωστάκης, εξηγούν τα πάντα γύρω από τις μεταμοσχεύσεις οργάνων, ιστών και μυελού των οστών.

Φαίη Σκορδά: Έμαθε στον αέρα για τη συνάντηση Λιάγκα- Μπάρμπα!

Την έκπληξή της για τη συνάντηση συμφιλίωσης του συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα με την Βάνα Μπάρμπα, δεν έκρυψε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους εκπομπής.

Η Βάνα Μπάρμπα στην πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης, το βράδυ της Πέμπτης, δήλωσε στις κάμερες πως ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε τελικά να έρθει.

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Άννα Βίσση: πόσα χρόνια έχει να κάνει σεξ;

«Είναι τρία χρόνια που κάνω... την ασκητική μου! Είναι και η ηλικία που περνάει και η γυναίκα τα ζόρια της, αλλά κι εγώ δεν θέλω, δεν έχω καμία όρεξη», αποκάλυψε η Άννα Βίσση και μίλησε για τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και για τον άνδρα που απέρριψε λόγω των Beatles!

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος το έριξε στις μπύρες και την υποδέχθηκε φιλώντας την στο στόμα (!), η τραγουδίστρια αποκάλυψε κρυφές πτυχές της.
 

Ψινάκης: Στο Fab5 παίρναμε φτωχούς από τα Λιόσια και τους ξεφτιλίζαμε

Tην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόλυσή του από την εκπομπή Fab5 έδωσε σε γνωστό περιοδικό ο δημοφιλής μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης, μιλώντας για όλα με το γνωστό καυστικό του ύφος.

Μιλώντας στο «Down Town» για το τί ακριβώς συνέβη, ο Ηλίας Ψινάκης είπε:


« Μπλέχτηκα σε αυτή την ιστορία έχοντας στο νου μου το αμερικανικό concept, για το οποίο κάθε εβδομάδα οι Αμερικανοί ξοδεύουν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια και το προετοιμάζουν έξι μήνες. Στην Ελλάδα πολύ σωστά δεν έχουμε budget, γιατί η χώρα περνάει κρίση. Όλο αυτό, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα να παίρνουμε φτωχούς ανθρώπους από τα Νέα Λιόσια και...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η Χριστίνα Παππά στο νοσοκομείο - Μένει εκτός «Ice»!

Kατά τη διάρκεια της σημερινής της πρόβας για το «Dancing on Ice», η Χριστίνα Παππά είχε δυστυχώς μια πολύ άσχημη πτώση στον πάγο. 

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι και κατά πάσα πιθανότητα θα τη θέσει εκτός show.

Η 42χρονη ηθοποιός μεταφέρθηκε  αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στον κόκκυγα.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Μάρκου Σεφερλή

Το σπίτι του Μάρκου Σεφερλή βγήκε σε πλειστηριασμό στο ειρηνοδικείο Αθηνών με τιμή εκκίνησης τα 700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής το οίκημα βαρύνεται με προσημείωση που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, λόγω ανεξόφλητων χρεών ενόψει ενός παλιού δανείου που είχε πάρει ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Οι RED HOT CHILI PEPPERS στην ΕΛΛΑΔΑ!

The Red Hot Chili Peppers band members in 2000...
Image via Wikipedia
Η Live Nation και η Big Star Touring παρουσιάζουν τους RED HOT CHILI PEPPERS – LIVE στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Η μεγαλύτερη μουσική περιοδεία συνεχίζεται! Οι RED HOT CHILI PEPPERS ανακοίνωσαν την προέκταση της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι εμφανίσεις τους για το 2011 σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο τέλος τους και ήδη έχουν επιβεβαιώσει καινούργιες ημερομηνίες για το 2012 στην Ευρώπη. Οι πρώτες συναυλίες της νέας χρονιάς θα γίνουν σε κλειστούς χώρους και θα ακολουθήσουν συναυλίες σε μεγάλα ανοικτά στάδια συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα στη συναυλιακή τους λίστα.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy RED HOT CHILI PEPPERS είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του “Best Album Rock” για το “Stadium Arcadium”, του “Best Rock Performance By a Duo or Group” για το “Dani California”, του “Best Rock Song” για το “Scar Tissue” και του “Best Hard Rock Performance With Vocal” για το “Give It Away”. Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι οι Red Hot Chili Peppers είναι TO ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που το Ελληνικό κοινό “απαιτεί” να δει ζωντανά εδώ και χρόνια! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τι ζώδιο είναι η σιδηρά κυρία της Γερμανίας;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 14:15, μην χάσετε την προτελευταία εκπομπή της χρονιάς με πλούσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2012.

Η Άση Μπήλιου παρέα με τον Γιώργο Πανόπουλο εξηγούν τι θα φέρει η καινούρια χρονιά για όλα τα ζώδια.

Ακόμη, τι προβλέπουν γνωστοί αστρολόγοι για τις εξελίξεις το 2012 και πώς αναλύει την κρίση η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη;

Και τέλος, τι αποκαλύπτει το αστρολογικό πορτρέτο της Άνγκελα Μέρκελ; Τι ζώδιο είναι η σιδηρά κυρία της Γερμανίας;

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ STAR

Την Παρασκευή 23/12 οι εκπομπές θα γιορτάσουν με σπέσιαλ καλεσμένους και σε χαρούμενη ατμόσφαιρα τα Χριστούγεννα που έφθασαν.

Πρωινή Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη, με το πιο γλυκό της χαμόγελο, θα στείλει μαζί με τους συνεργάτες της ευχές στους τηλεθεατές. Μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, που θα μιλήσει για τα παιδιά του και πως θα περάσουν, οικογενειακά, τα φετινά Χριστούγεννα. Για τους μικρούς φίλους η «Πρωινή Μελέτη» έχει μια σούπερ έκπληξη. Ο ταχυδακτυλουργός – κλόουν Χρήστος Καλλιμάνης θα κάνει να αστράψουν τα παιδικά ματάκια με τα κόλπα και τα μαγικά, που θα παρακολουθήσουν. Αλλά και οι μεγάλοι θα θαυμάσουν την επιδεξιότητά του.

Νηστικοί πράκτορες

Η σεφ Ντίνα Νικολάου και ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης θα δείξουν στις τηλεθεάτριές τους, υπέροχες – διαφορετικές συνταγές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Θα μαγειρέψουν «Ταλιατέλες φούρνου με μανιτάρια και πανσέτα» και «Χοιρινό με πορτοκάλι». Επίσης μια λαχταριστή συνταγή για «Χριστουγεννιάτικο κορμό».

Made in Star

Το «Made in Star» με τη Νικολέτα Ράλλη θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον Παύλο Κοντογιαννίδη, που θα θυμηθεί πως περνούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χριστούγεννα με τα ποντιακά έθιμα και πως θα περάσει φέτος. Στο στούντιο επίσης η Βέφα και η Αλεξία Αλεξιάδου θα προτείνουν τις δικές τους σπεσιαλιτέ. Και όλοι μαζί θα τραγουδήσουν με τους Λούκα Γιώρκα, Νικηφόρο, Θεοχάρη Ιωαννίδη.


Μίλα

Η εκπομπή «Μίλα» θα φιλοξενήσει τους συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη. Στο στούντιο της Τατιάνας Στεφανίδου οι Δήμητρα Καλφούτζου, Γιώργος Κασπίρης, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σπύρος Σιγούρος. Θα αποκαλύψουν σατιρικά και απρόβλεπτα που συμβαίνουν στα παρασκήνια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη». Σπέσιαλ καλεσμένος ο Στέλιος Ρόκκος, που θα μιλήσει για τα Χριστούγεννα της ζωής του, τις παιδικές αναμνήσεις από το αγαπημένο του νησί, τη Λήμνο, και βέβαια θα τραγουδήσει επιτυχίες του.

Φώτης – Μαρία Live 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου θα δημιουργήσουν με τους συνεργάτες τους ένα κεφάτο χριστουγεννιάτικο πάρτι και υπόσχονται πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις.

Μελέτη μέχρι το 2014 στο Star

Η Ελεονώρα Μελέτη, χαμογελαστή και χαρούμενη, δέχεται συγχαρητήρια φίλων και συναδέλφων για την ανανέωση του συμβολαίου της με το Star.

Το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια 2 + 2, δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο του 2014 + 2 χρόνια.

Η συμφωνία είναι να παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή (Δευτέρα έως Παρασκευή) και 4 κεντρικά δελτία ειδήσεων, δηλαδή 2 Σαββατοκύριακα το μήνα.

Τι λέει η Κορομηλά για την επιστροφή του Κους-Κους?

Τι λέει η Ρούλα Κορομηλά για την εκπομπή; Θα δούμε την ίδια από τη νέα χρονιά;
 
Στην "Πρωινή Μελέτη" μίλησε σήμερα το πρωί η Ρούλα Κορομηλά για τα τεκτενόμενα στο κανάλι της Κάντζας.
Για την επιστροφή της στην τηλεόραση το 2012 η παρουσιάστρια είπε: "Δεν ξέρω, ενδεχομένως να κάνω κάτι, αν και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου αυτό το πράγμα. Μια παρουσιάστρια ψάχνει να βρει κάτι που να αρέσει και στον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς, τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 
Enhanced by Zemanta

Η Μελέτη υπέγραψε για το μεσημεριανό;

«Σαν έτοιμη από καιρό» φαίνεται ότι ήταν η Ελεονώρα Μελέτη για να βρεθεί για μία ακόμα φορά... απέναντι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! η ηγεσία του STAR ζήτησε από την 33χρονη παρουσιάστρια να προχωρήσουν σε ανανέωση του συμβολαίου της πριν από το τέλος του 2011 για 2+2 χρόνια.

Γιατί όμως το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς βιάστηκε να προχωρήσει στην υπογραφή νέου συμβολαίου; 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

BINTEO: Λιάγκας για Μενεγάκη: «Σούζα την έχει ο Ματέο την Μενέγω! Πολύ μάγκας»!

Απολαυστικός διάλογος ο οποίος μας άφησε λίγο άφωνους έλαβε χώρα σήμερα από το «Πρωινό mou», με αφορμή τις φωτογραφίες Ελένης Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, από το ρομαντικό τους Σαββατοκύριακο στην Άνδρο.

Πρώτη έσυρε το χορό η Σάσα Σταμάτη, που χαρακτήρισε το ζεύγος «ξεμαλλιασμένο» και συμπέρανε το εξής: «Βλέπω τα μαλλιά, κι από τα μαλλιά νομίζω ότι έχουν περάσει πάρα πολύ καλά! Τα πιτσιρίκια δεν τα βλέπω, οπότε κάτω έχει γίνει της κολάσεως!».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στο πλευρό του Ρήγα η Παναγιώτα Βλαντή

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Ρήγα επανέρχεται στη σκηνή τον Φεβρουάριο η Παναγιώτα Βλαντή. Η πρωταγωνίστρια από τα «Μαύρα μεσάνυχτα» ύστερα από κάποιο διάστημα αποχής από το θεατρικό σανίδι ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να κάνω θέατρο. Απείχα, γιατί έκανα τηλεόραση και ήθελα να δώσω χώρο στην προσωπική μου ζωή. Αποφάσισα να μη δουλεύω πια τόσο τρελά, να μην έχω και θέατρο και τηλεόραση» δήλωσε η Παναγιώτα Βλαντή .

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Scarlet Johansson: μιλά για το διαζύγιο και τις γυμνές φωτογραφίες!

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson (Image via RottenTomatoes.com)
Για την δύσκολη χρονιά που έζησε μίλησε η Scarlett Johansson στην εκπομπή «Today».
Η 27χρονη ηθοποιός, «ανοίχτηκε» και μίλησε για το διαζύγιο της από τον Ryan Reynolds, αλλά και για τις γυμνές της φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο από χάκερς, κάνοντας το γύρο του κόσμου.

«Δεν λυπάμαι για το γάμο μου με τον Ryan Reynolds», δήλωσε η ηθοποιός. Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά; η Scarlett απάντησε χαριτολογώντας πως αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση και χρειάζεται τη βοήθεια… ψυχολόγου!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στριπτιτζούδες κάνουν έρανο αγάπης

Μια πρωτότυπη καμπάνια κάνει ενόψει Χριστουγέννων ένα στριπτιτζάδικο, προσφέροντας ιδιωτικό χορό μόνο σε πελάτες που φέρνουν παιχνίδια για τα φτωχά παιδιά. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κόρη διάσημου τραγουδιστή αποκαλύπτει: «Στα 53 μου έμαθα ποιος είναι ο πατέρας μου»


Σήμερα, κλείνουν 96 χρόνια από τη γέννηση του θρύλου της Αμερικανικής μουσικής, και η 68χρονη κόρη του ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει πως ήταν η ζωή της ως νόθο παιδί του.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόμιο ρεκόρ στη δημοπρασία κοσμημάτων της Elizabeth Taylor!

Παγκόσμιο ρεκόρ για τα επονομαζόμενα «Πετράδια του Στέμματος του Hollywood» στη χθεσινή δημοσπρασία των Christie’s! Η συλλογή της Elizabeth Taylor ανακηρύχθηκε ως η πιο πολύτιμη συλλογή που έχει πουληθεί ποτέ σε δημοπρασία! Ογδόντα από τα πιο εμβληματικά κοσμήματα της συλλογής της και 189 πολύτιμοι λίθοι από ρουμπίνια, διαμάντια, σμαράγδια και ζαφείρια σε μοναδικά σχέδια από τη συλλογή της, από τα μέσα κιόλας της δημοπρασίας έσπασαν το ρεκόρ των κοσμημάτων της Wallis Simpson, που είχε γίνει στη Γενεύη το 1987 και είχε «πιάσει» 50.281.887 δολάρια!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...