Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

"Βασιλιάδες" εναντίον πρεμιέρας "Ελεύθερος κι ωραίος"- Ποιός "σάρωσε" ;

Ποιο από τα δύο σίριαλ κατάφερε να περάσει πρώτο στον πίνακα της τηλεθέασης:
Πρεμιέρα χθές για την νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Ελεύθερος και ωραίος" και τα νούμερα της Nielsen δείχνουν καθαρά την προτίμηση του κοινού...

Η σειρά παίζει απέναντι από τους Βασιλιάδες που έδω και μια εβδομάδα έχουν καταφέρει να εκτοξευτούν στον πίνακα της τηλεθέασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ

Ανάστατη η show biz. Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δουλέυει σε οίκο ανοχής!

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει σε οίκο ανοχής. Ποιοι λόγοι την ώθησαν σε αυτή την επιλογή;
 
Σύμφωνα με πηγές στο Νησί της Αφροδίτης ότι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εδώ και περίπου τέσσερις μήνες...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

M. Σεφερλής: Έχει απατήσει τη γυναίκα του; Η "άπαντηση" της ίδιας...

Αποκαλύψεις για την προσωπική και ερωτική του ζωή έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στον Πέτρο Κωστόπουλο: Ισχυρίστηκε ότι αρέσει πολύ στις γυναίκες και στο ερώτημα αν έχει απατήσει την όμορφη σύζυγό του υπήρξε κατηγορηματικός...

«Κατ' αρχήν θα πρέπει να σας πω ότι δεν... πάω με τη γυναίκα μου, γιατί δεν πάω με παντρεμένες», είπε κι έγινε χαμός στο ακροατήριο του Πέτρου! Παραδέχτηκε ότι φλερτάρει (γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είπε χαρακτηριστικά κάνοντας και την αναλογη χειρονομία), ωστόσο τόνισε ότι πάνω απ' όλους και όλα είναι ο γιος του Χάρης και η γυναίκα του! Τώρα, όσον αφορά στο τι είναι αυτό που αρέσει στις γυναίκες πάνω του, απάντησε ότι εκτός από την... ομορφιά του είναι προφανώς και το χιούμορ του!

Η "απάντηση" της όμορφης Έλενας Τσαβαλιά ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ: Πως είναι σήμερα η Ματίνα από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” [φωτο]

Η ηθοποιός της φωτογραφίας είναι η πασίγνωστη σε όλους Ματίνα Μανταρινάκη…από το θρυλικό πλέον σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ακόμα και στις μέρες μας…14 χρόνια μετά το....
πρώτο επεισόδιο κάνει τεράστια επιτυχία. 


Η κατά κόσμον Καλλιρρόη Μυριάγκου είναι πλέον 40 ετών και έχει αλλάξει αρκετά.

Ωστόσο κάποια χαρακτηριστικά έχουν μείνει απαράλλαχτα στον χρόνο.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Λήξη «συναγερμού» για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος  και έτερον τηλεοπτικό ήμισυ της Μαρίας Μπακοδήμου, τη Δευτέρα 16/1 θα βρίσκεται στο στούντιο του Star. Πιστός στο ραντεβού των 17:50, επιστρέφει μετά το μικροατύχημα, που τον κράτησε περίπου μια εβδομάδα μακριά από το “Φώτης Μαρία Live”.

Ξεκούραστος, πολύ καλύτερα στην υγεία του, αν και «λίγο προσεκτικός», όπως του συνέστησε ο φίλος του ορθοπεδικός, έρχεται «πολύ φορτσάτος» για να μας κρατήσει, με τη Μαρία και τους συνεργάτες τους, την πιο καλή παρέα.

Καλεσμένος στο στούντιο ο Γιώργος Λιανός, που θα μιλήσει για την επαγγελματική του πορεία ως τραγουδιστής και παρουσιαστής αλλά και τη ζωή του.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Μενεγάκη - Σεφερλής: Έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα!

Τι είπαν ο ένας για τον άλλον;
Ποιος ξεχνάει το παράπονο του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη για την "αχάριστη" Ελένη "Δεν πουλάω πια. Δεν κάνω πια για το περιεχόμενο της εκπομπής της. Τα τελευταία χρόνια δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή της είναι η αλήθεια αυτή.";

Η Ελένη Μενεγάκη και ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται πως το ξέχασαν και ίσως σύντομα τους δούμε να κουβεντιάζουν μαζί στην εκπομπή κάποιο μεσημέρι.

VIDEO ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ελένη Μενεγάκη: Πώς βρέθηκε μπλεγμένη σε απάτη;

Θύμα απάτης έπεσε η Ελένη Μενεγάκη. Μια άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε σε επιχειρηματία, ο οποίος ενοικιάζει σαλέ στην Αράχωβα, ισχυριζόμενη ότι είναι γραμματέας και στενή φίλη της παρουσιάστριας και θέλει να περάσει σε ένα από τα σαλέ του τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, ζήτησε διακριτικότητα, καθώς, όπως είπε, θα πήγαινε στο χειμερινό θέρετρο μαζί με την ίδια την Ελένη και τον Ματέο Παντζόπουλο και κανείς από τους δύο δεν ήθελε κάμερες και φωτογράφους.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γνωστός ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του


Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 41χρονος ηθοποιός Χρήστος Συριώτης που ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα.

Το περασμένο καλοκαίρι, κι ενώ έκανε πρόβες για την αριστοφανική κωμωδία Ειρήνη με τη Θεατρική Διαδρομή και τον Πέτρο Φιλιππίδη έμαθε ότι πάσχει απ’ την ασθένεια, αλλά παρ’ όλα αυτά προτίμησε να ακολουθήσει τον θίασο στην περιοδεία.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

VIDEOS: Εξοργίστηκε ο Φιλιππίδης με τον Μπουσουλόπουλο!

Τι τον ενόχλησε από τη χθεσινή συνέντευξη του ηθοποιού και τι του απάντησε σήμερα στον αέρα...
Όλα ξεκίνησαν χθες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στο "Πρωινό mou". Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ζήτησε από τον ηθοποιό να πει ποιους Έλληνες συναδέλφους του θεωρεί κορυφαίους. "Είναι ερώτηση παγίδα, θα αφήσω πολλούς έξω και δεν θέλω", είπε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος με έντονο δισταγμό. Τελικά, για να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις επέλεξε τρεις νέους ηθοποιούς, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ενώ μετά από παρότρυνση της Φαίης Σκορδάς πρόσθεσε και τον Μάνο Παπαγιάννη.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σε ποιον είπε η Μενεγάκη «Είσαι τρελά ερωτεύσιμος»;

Άκρως αποκαλυπτική ήταν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της!

Τόσο πολύ την καθήλωσε ο σημερινός της καλεσμένος που κάποια στιγμή κοιτάζοντάς τον στα μάτια του είπε: «
Είσαι τρελά ερωτεύσιμος». Και φυσικά δεν ήταν άλλος από τον...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Η Έλλη Στάη απαντάει αν θα μείνει στην ΕΡΤ ή θα πάει στον ALPHA!

Για το μέλλον της στην δημόσια τηλεόραση μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος αναφέροντας πως :

"Δεν είμαι συμβασιούχος, ανήκω στην κατηγορία Προσωπικού Ειδικών Θέσεων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ

Στρατιά celebs στο Starlight De Puta Madre party!

Pavlosa, Ντονατέλλα Αδάμου, Ιlan Fernandez, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αναστασία Ταβουλάρη
Όλα πήγαν άψογα, ή αλλιώς De Puta Madre, την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, στο Villa Mercedes, στο πάρτι-παρουσίαση της κολεξιόν της πασίγνωστης φίρμας De Puta Madre 69 του Ilan Fernandez, για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.
ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διάσημοι από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό χώρο και από τα media έδωσαν το «παρών», καταχειροκροτώντας το ντεφιλέ με τα Τ-shirts με τα προκλητικά σλόγκαν που το παρουσίασε η Στέλλα Γιαμπουρά –και το οποίο έκλεισε ανεβαίνοντας στο catwalk η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της De Puta Madre, στην Ελλάδα, Αναστασία Ταβουλάρη - κι έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στον special guest της βραδιάς Ilan Fernandez όσο και στον επιχειρηματία Αντώνη Πουρνάρα που προσκάλεσε τον Mr. De Puta Madre σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Ο Αλέξανδρος Παρθένης παντρεύεται την Κατερίνα Θάνου!

Γαμπρός θα ντυθεί σύντομα ο Αλέξανδρος Παρθένης, καθώς αυτός και η σύντροφός του, Κατερίνα Θάνου, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η είδηση του γάμου τους προκάλεσε έκπληξη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς η σχέση του μοντέλου με την αθλήτρια δεν ήταν γνωστή.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ti λέει η Αγγελική Νικολούλη για Χατζηνικολάου και Alter

H Αγγελική Νικολούλη μετά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την τελική του απόφαση όσον αφορά στο Alter αλλά και γνωρίζοντας την γενική κατάσταση του καναλιού του Περιστερίου τοποθετήθηκε στην προσωπική της σελίδα.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε η Αγγελική Νικολούλη στην προσωπική της ιστοσελίδα ,ΕΔΩ

Όταν ο Χάρης γλύφει εκεί που έφτυνε (Μενεγάκη)

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει κλείσει τον κύκλο της», θέλει δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας να έχει δηλώσει ο Χάρης Ρώμας πριν λίγο καιρό για την Ελένη Μενεγάκη.

Παρά ταύτα είδαμε τον ηθοποιό να κάθεται στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και να μιλάει με την παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη: «Θα πάω με τον πιτσιρικά κι ας με πουν και τεκνατζού μετά»

«Θα πάω με τον πιτσιρικά κι ας με πουν και τεκνατζού μετά», είπε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή περιχαρής.

Η παρουσιάστρια απευθυνόταν στον Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος είναι πιο συντηρητικός σε σχέση με τον Άλεξ Κάβδα.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Χατζηνικολάου: «Μαγκάκος μας προέκυψε ο Παπαδήμος»

Για έλλειψη συνείδησης κατηγόρησε τον Λουκά Παπαδήμο ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου αναφορικά με την «χουντική απειλή» -όπως είπε του πρωθυπουργού ότι θα φέρει πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα εργασιακά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "ΑΥΡΙΑΝΗΣ" ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έδιναν 40.000 καμήλες για μένα!»

Μία εμπειρία της από το παρελθόν, και συγκεκριμένα όταν είχε επισκεφτεί παλαιότερα το Μαρόκο, μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με τους τηλεθεατές.

«Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ οι δυτικοί προορισμοί, αλλά είχα πάει στο Μαρόκο. Δεν ήθελα να πάω» αποκάλυψε η 31χρονη παρουσιάστρια.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Stars System: Ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες γάμου μέσα στο 2012.

Στο Stars System αυτήν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου μας παρουσιάζει τις πιο έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις στον ερωτικό τομέα για το πρώτο εξάμηνο της καινούριας χρονιάς.

Ποιοι θα έχουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις, ποιοι θα πάρουν σοβαρές αποφάσεις και ποιοι θα πουν αντίο;

Ακόμη, μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες γάμου μέσα στο 2012.

Επίσης, δείτε το αφιέρωμα για τα ζευγάρια των οποίων τα ζώδια βρίσκονται απέναντι. Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση τους;
Και τέλος, τι θα φέρει το 2012 για τους Αιγόκερους που γιορτάζουν αυτή την περίοδο τα γενέθλιά τους;

"Πάμε Πακέτο" Μια νεαρή από τον Βόλο ψάχνει την οικογένειά της...

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα φέρουν δυνατές ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου, είναι μια νεαρή γυναίκα από τον Βόλο που εύχεται το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να τη φέρει κοντά στη βιολογική της οικογένεια. Η Νεκταρία, έχοντας στο πλευρό της τη γυναίκα που τη μεγάλωσε, ελπίζει να της δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα και τα αδέρφια της. Η ίδια έχοντας κάνει αρκετή προσωπική έρευνα δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής της οικογένειας, αν κι έχει μάθει αρκετά στοιχεία της ταυτότητάς της. Εύχεται όσο τίποτα άλλο να βρεθούν οι παραλήπτες και να τη δεχτούν στην οικογένειά τους, μιας και το μόνο που έχει να δώσει είναι αγάπη. Ποια απρόσμενη εξέλιξη θα φέρει το αποτέλεσμα της αναζήτησης; Πώς θα αισθανθεί η αποστολέας όταν μάθει πως οι παραλήπτες του πακέτου αγνοούσαν εντελώς την ύπαρξή της;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει δύο αδέρφια που προέρχονται από διαφορετικούς γάμους του πατέρα τους. Η Άννα, μια γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της και από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να προσπαθήσει πολύ μεγαλώνοντας μόνη τα τρία παιδιά της, επιθυμεί να γνωρίσει για πρώτη φορά τον μικρότερο αδερφό της. Η ίδια μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα της και ποτέ δεν έμαθε τον λόγο που οι γονείς της επέλεξαν να χωρίσουν. Με τα χρόνια προσπάθησε να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Την τελευταία πενταετία μάλιστα αν και ζουν σε γειτονικά χωριά δεν έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Η Άννα θεωρεί άδικο να μην γνωρίζεται με τον αδερφό της και θέλει πρώτη αυτή, σαν μεγαλύτερη, να κάνει το πρώτο βήμα. Γνωρίζει ο αδερφός της την ύπαρξή της; Είχε ποτέ ο ίδιος την επιθυμία να συναντήσει την αδερφή του; Ποια θα είναι η αντίδρασή του που θα αιφνιδιάσει την αποστολέα;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

ΠΩΣ Ο Θέμος "έδιωξε" τον Χατζηνικολάου από τον ΑΝΤ-1 - πριν πάει!


 Ο Θέμος Αναστασιάδης κατάφερε να διώξει από τον ΑΝΤ-1 το Νίκο Χατζηνικολάου πριν καλά - καλά αυτός πάει στον σταθμό!

Οι κάρτες που έβγαλε χτες το βράδι, "έβγαλαν  από τα ρούχα του" τον δημοφιλή άνκορμαν που αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να σταματήσει τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ-1 και τον ΣΚΑΙ και να περιμένει τις εξελίξεις στο ALTER.

O Θέμος έμμεσα απειλούσε ότι θα αποχωρήσει και θα πάει στον.. ALPHA!

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ιταλικό Dancing With the Stars: Η Ρία Αντωνίου, η Μέρκελ και ο Παπανδρέου!

Επιτέλους η χώρας μας βρήκε τον εκπρόσωπο που θα κάνει τη διαφορά στις συνομιλίες με την τρόικα. 

Ο λόγος όχι για κάποιον φέρελπι πολιτικό αλλά για την Ρία Αντωνίου η οποία έκανε χθες την παρθενική της εμφάνιση στο Dancing with the stars της Ιταλίας.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βίσση: Το μεγάλο πάρτι της χρονιάς ξεκίνησε!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ
Πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς φίλοι και θαυμαστές της Άννας Βίσση απολαμβάνουν στο REX το πιο ανατρεπτικό show της χρονιά το «ΔΩΔΕΚΑ»!

Αυτό το Παρασκευοσάββατο πολλές παρέες επωνύμων & φίλων γιόρτασαν τις ονομαστικές τους εορτές. Ανάμεσά τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την Μαρία Μπακοδήμου, τον Φωκά Ευαγγελινό, την Κατερίνα Μπέη και την παρέα τους αλλά και ο Τζώνη Καλημέρης με την σύζυγο του Μαρία Ιωάννου, το Χρήστο Φερεντίνο με τη Σοφία Παυλίδου, τη Χριστίνα Πολίτη, την Κατερίνα Ζαρίφη και άλλους.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

23/1 η πρεμιέρα του "Ειναι Στιγμές" στον ΑΝΤ1

Σε πολύωρα γυρίσματα μπήκε η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Είναι Στιγμές" όπου τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήξουν στην Αθήνα σε πολλούς εξωτερικούς χώρους αλλά και στα studio. Η πρεμιέρα τις σειράς σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμός,είναι για την Δευτέρα 23/1/2012, ενώ δεν αποκλείεται πριν την πρεμιέρα να παίξει μια τηλεταινία.Η σειρά θα παίζει καθημερινά στις 19:00 ευελπιστώντας να δώσει ένα καλό Lead in στο πολύπαθο δελτίο του ΑΝΤ1.
Το cast της νέας σειράς του ΑΝΤ1, αποτελείται από πετυχημένους, δημοφιλείς ηθοποιούς, καθώς και καταξιωμένους συντελεστές στη σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή.


ΠΛΗΡΗΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΔΩ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Τι δήλωσε ο Ν. Χατζηνικολάου για την επιστροφή του στην τηλεόραση;

Τα σενάρια της επιστροφής του και ποιο κανάλι φαίνεται να υπερισχύει

Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που αποκάλυψε ότι σε πολύ λίγες ημέρες θα... 
 

Έσπασε το πλευρό του ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ένα ατύχημα είχε ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο. 
 
Δείτε τί έγραψε στην ιστοσελίδα της η φίλη του Μαρία Μπακοδήμου ΕΔΩ

Παρολίγον τραγωδία με Λιάγκα τα Χριστούγεννα!

Μια ατυχία που θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα γι'αυτόν και την οικογένειά του αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, γράφοντας στο editorial του στην “Real Life”.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στα Άνω Πορρόια στις Σέρρες, φυσικά μαζί με τη Φαίη Σκορδά και τον μικρό Γιαννάκη. Τα δυσάρεστα τους βρήκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού...
 

Δεν μου αρέσει να με φωνάζουν "ομορφάντρα μου"

Η τελευταία διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τον πλανόδιο ψήστη - "γιατρό της Πείνας" που φτιάχνει σάντουιτς που ομορφαίνουν και δεν παχαίνουν, αναπαράγεται διαρκώς στο διαδίκτυο από δεκάδες χιλιάδες χρήστες, ενώ η  ατάκα «ομορφάαααντρα μου», έχει μπει στο στόμα των περισσότερων Ελλήνων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κλέλια Ρένεση Aισθάνεται sex symbol;

Σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό TV Έθνος της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής, η Κλέλια Ρένεση εξήγησε την άποψή της για τις “ταμπέλες” κάθε είδους, αλλά και για τον στόχο της, να προχωρά μπροστά στην υποκριτική, χωρίς να πατά "επί πτωμάτων".

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θρίλερ με την Έλλη Στάη

Η παραμονή ή όχι της Έλλης Στάη στην ΕΡΤ, αναμένεται να κριθεί την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς λήγει η σύμβαση εργασίας διάρκειας ενός έτους, που είχε υπογράψει πέρσι τέτοια περίοδο η γνωστή άνκοργουμαν.

Τις προηγούμενες ημέρες είδαν τις συμβάσεις τους να λήγουν περίπου 150 συμβασιούχοι της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε έξοδο από το Ραδιομέγαρο, και να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση της επόμενης τηλεοπτικής στέγης τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Αυτιάς : «Θα διεκδικήσω από τα δισέγγονά τους τα λεφτά μου»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλει ο τηλεοπτικός σταθμός Alter δηλώνει ο Γιώργος Αυτιάς. 
 Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έσχάτως συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και μίλησε έξω από τα δόντια.

Το γλέντι του Λάκη Γαβαλά στην... υγειά των κορόιδων

Με χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έχοντας «φεσώσει» τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, ο Λάκης Γαβαλάς ξεφαντώνει στα μπουζούκια, ενώ δεν παραλείπει να κάνει? χιούμορ για την υπαγωγή της εταιρείας του στο «σωτήριο» άρθρο 99

Σε πρόκληση προς το κοινό περί δικαίου αίσθημα εξελίσσονται οι συλλήψεις μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου. Τη μια μέρα... διαφημίζονται ως μεγάλες επιτυχίες της οικονομικής αστυνομίας που ανοίγει κελιά για επώνυμους μεγαλοσχήμονες και την αμέσως επομένη όλοι αυτοί επιστρέφουν σπίτι τους σαν να μην υπήρξε συμβάν!

Οι «χάρτινες χειροπέδες» προβληματίζουν την κυβέρνηση κι έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο στόχαστρο των πολιτών που βλέπουν τους εαυτούς τους να διώκονται σκληρά όταν αδυνατούν να πληρώσουν, τη στιγμή που άλλοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη χλιδή, έχοντας αφήσει μάλιστα στον δρόμο δεκάδες εργαζόμενους των επιχειρήσεών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...