Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Στη φυλακή ο ηθοποιός Γουέσλι Σνάιπς

Wesley SnipesImage via Wikipedia
Ο γνωστός ηθοποιός διατάχθηκε σήμερα να αρχίσει να εκτίει τριετή ποινή φυλάκισης, μετά από καταδίκη του για φοροδιαφυγή.

Ο ηθοποιός Γουέσλι Σνάιπς διατάχθηκε σήμερα να αρχίσει να εκτίει τριετή ποινή φυλάκισης, μετά από καταδίκη του για φοροδιαφυγή, αφότου δικαστής της Φλόριντα απέρριψε το αίτημα του για μια νέα δίκη.

«Ο κατηγορούμενος Σνάιπς είχε μια δίκαιη δίκη...ήλθε ο χρόνος για να εκτελεστεί η απόφαση», αναφέρει στην απόφαση του ο περιφερειακός δικαστής Τερέλ Χόντζες.

Ο Σνάιπς άσκησε έφεση στην καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου της Οτσάλα της Φλόριντα για τρεις κατηγορίες για φοροδιαφυγή το 2008, η οποία όμως απορρίφθηκε.
www.kathimerini.gr
Enhanced by Zemanta

Ποντάρετε: τι θα φορέσει η νύφη και πού θα παντρευτεί;

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 16:  Prince William...Image by Getty Images via @daylife Όλα του γάμου... χρυσοπλήρωτα στην Βρετανία, που αναμένει την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την τελετή ένωσης του πρίγκιπα William με την Kate Middleton! Τα πρακτορεία στοιχημάτων δίνουν περισσότερες πιθανότητες στον Μάιο, ενώ οι Βρετανοί ποντάρουν επίσης για το νυφικό, την εκκλησία και τον... καιρό!

Τέτοια είναι η φρενίτιδα για τον πριγκιπικό γάμο, που καρφάκι δεν καίγεται στους περισσότερους για το κόστος του. Αν και το μυστήριο δεν θα το πληρώσει το κράτος επειδή ο William δεν είναι ο διάδοχος του θρόνου, οι φορολογούμενοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για τα μέτρα ασφαλείας που αναμένεται να κοστίσουν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που «καίει» πρωτίστως τους Βρετανούς είναι το χρώμα και η ουρά του νυφικού... Τα πρακτορεία στοιχημάτων θέλουν την νύφη Kate ντυμένη στα ροζ και με καπέλο και με ουρά μεταξύ 2 και 5 μέτρων.

Στοιχήματα πέφτουν και για την ημερομηνία, με τον Μάιο να έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι της 29ης Ιουνίου οπότε και παντρεύτηκαν οι γονείς του William. Από την άλλη, οι σύμβουλοι του γαμπρού φέρονται να ζητάνε να μην γίνει το μυστήριο Απρίλιο ή Μάιο ώστε να περιοριστούν οι πιθανότητες για... νεροποντή!

Επίσης, οι Βρετανοί ποντάρουν και για την εκκλησία στην οποία θα γίνει το μυστήριο. Σε αυτή την κατηγορία «μονομαχούν» το Αβαείο του Westminster όπου πήγε νύφη η βασίλισσα και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του γαμπρού.

Τέλος, πολλοί στοιχηματίζουν και για τον τίτλο που θα πάρει το ζεύγος: δούκας και δούκισσα του Cambridge είναι ο επικρατέστερος και ακολουθεί το δούκας και δούκισσα του Connaught.

Τέτοια είναι η «φαγούρα» με τα στοιχήματα, που έχει προκληθεί σάλος μετά από δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο τρεις άνδρες κέρδισαν 235.000 ευρώ ποντάροντας στο ότι William και Kate θα ανακοινώσουν γάμο μέσα στον Νοέμβριο, όπως και έγινε.

Εκτός από τα στοιχήματα, πάντως, καλά κρατεί και ο... ενθουσιασμός: το μπλε φόρεμα δια χειρός Daniella Issa Helayel που φορούσε η Kate την ημέρα της ανακοίνωσης του αρραβώνα εξαντλήθηκε μέσα σε ένα 24ωρο και παρά το ότι η τιμή του αγγίζει τα 470 ευρώ, ενώ εξαντλήθηκαν και όλες οι απομιμήσεις του δαχτυλιδιού που πλέον κοσμεί το δάχτυλό της!

Πάλι καλά δηλαδή που ακόμα υπάρχουν κούπες με τα πρόσωπα του ζευγαριού, που πωλούνται έναντι 6 ευρώ έκαστη! Να δεις που οσονούπω θα τελειώσουν κι αυτές και άντε να περιμένουν οι βρετανοί να βγουν καινούργιες...

Το κλίμα ενθουσιασμού έχει πιάσει ακόμα και τον πρωθυπουργό της χώρας, David Cameron, που ανακοίνωσε ότι επιθυμεί η μέρα του γάμου να κηρυχθεί εθνική αργία! Μάλιστα, σε περίπτωση που ο γάμος γίνει Σάββατο ή Κυριακή, ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως οι εργαζόμενοι δεν θα δουλέψουν την Δευτέρα ή την Παρασκευή...star,gr
Enhanced by Zemanta

Βασίλης Καλίδης: όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του

Η απουσία του από το τηλεοπτικό πλατό πυροδότησε φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ο λόγος για τον chef Βασίλη Καλίδη από το «Πρωινό mou» του Mega, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απέχει από την εκπομπή, κάτι που έχει κάνει πολλούς να υποστηρίζουν ότι περνάει μια μεγάλη περιπέτεια… Ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο.

«Πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Food & the city» αντιμετώπισα πρόβλημα. Κάναμε γύρισμα για πολλές ώρες σε έναν κλειστό χώρο, συναυλιακό, με πολύ δυνατό κλιματισμό. Προφανώς αυτή η κατάσταση με επηρέασε και το αποτέλεσμα ήταν να περνάω τώρα βαριά ψύξη» λέει ο Βασίλης Καλίδης και συνεχίζει: 

«Την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνώντας διαπίστωσα ότι υπήρχε μια μικρή «παράλυση» στο πρόσωπο μου, κάτι που κατέστησε αδύνατη την παρουσία μου στην εκπομπή. Ευτυχώς, με τη συμπαράσταση του καναλιού, των συνεργατών μου στην εκπομπή και του οικογενειακού μου κύκλου ξεκουράζομαι και απολαμβάνω λίγες μέρες διακοπών μέχρι να αναρρώσω. Βρίσκομαι στο εξοχικό μου, στη Χαλκιδική, και χαίρομαι τις ηλιόλουστες μέρες». Η ιστορία με την περιπέτεια της υγείας του πήρε μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια παραφιλολογία χωρίς τέλος. 

Ο Βασίλης Καλίδης δέχεται καθημερινά κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο από ανθρώπους που ανησυχούν για εκείνον, αλλά και εκατοντάδες μηνύματα στο facebook. «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Εισπράττω πολλή αγάπη, αμέριστο ενδιαφέρον από τον κόσμο, καθώς μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα στο τηλέφωνο και στο internet… Δεν θέλω όμως να ανησυχούν, γιατί δεν είναι κάτι σοβαρό. Περνάω μια βαριά ψύξη και χρειάζεται να αναρρώσω ακόμα αρκετές μέρες». Όπως δηλώνει ο Βασίλης Καλίδης στην «Espresso», πολύ σύντομα θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό με σούπερ συνταγές. «Σε λίγες ημέρες θα είμαι ξανά στην εκπομπή, με υπέροχες συνταγές για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι».

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τζένιφερ Άνιστον - Νία Βαρντάλος .. μονολογούν (!) στο Μπρόντγουεϊ


Δυο Ελληνίδες ενώνουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη φορά στο Μπρόντγουεϊ! Η Τζένιφερ Άνιστον και η Νία Βαρντάλος ανέβηκαν στο θεατρικό σανίδι, σε μια παρά σταση με μονόπρακτα, και κατάφεραν να κατακτήσουν με το ταλέντο τους τις καρδιές και των θεατρόφιλων.
Αν και οι δύο διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ με ελληνικές ρίζες μάς έχουν συνηθίσει να τις παρακολουθούμε στις σκοτεινές αίθουσες ως ηρωίδες σε αισθηματικές ανάλαφρες κομεντί, η θεατρική τους δραστηριότητα αποδεικνύει ότι είναι ικανές να τολμήσουν και άλλους ρόλους.
Η παράσταση με πρωταγωνίστριες τις δύο ηθοποιούς παρουσιάστηκε την περασμένη Δευτέρα στο «American Airlines Theater» της Νέας Υόρκης, όπου το έργο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με την Άνιστον να κλέβει την παράσταση! 
Η παράσταση ανέβηκε μία και μοναδική βραδιά, όχι γιατί δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση από το κοινό -κάθε άλλο μάλιστα-, αλλά γιατί αυτός ήταν ο σκοπός της εν λόγω θεατρικής παραγωγής! Να σημειωθεί λοιπόν ότι το «24 Hours Play», πρωτοποριακό θεατρικό είδος που δουλεύεται από θιάσους σε δεκάδες πρωτεύουσες του κόσμου, διαρκεί ένα εικοσιτετράωρο, κατά το οποίο πρέπει να γραφτούν τα μονόπρακτα που θα παρουσια στούν, να σκηνοθετηθούν και οι ηθοποιοί να προλάβουν να προβάρουν τους ρόλους τους.
Σε αυτό το είδος θεάτρου, που κάνει παράσταση κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, εκτός από τις δύο πρωταγωνίστριες ελληνικής καταγωγής πήραν μέρος ο Ελάιζα Γουντ, η Τζούλια Στάιλς, η Αμέρικα Φερέρα, η Κλερ Ντέινς, η Αλίσια Γουίτ, ο Σαμ Ρόκγουελ και η Κίρα Σέντγουικ.
Όσον αφορά την Τζένιφερ Ανιστον και τη Νία Βαρντάλος, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται στο θεατρικό σανίδι, αφού σε ανάλογη παράσταση είχαν βρεθεί και πάλι μαζί, τέσσερα χρόνια πριν. Αυτή τη χρονιά τα έσοδα από την παράσταση θα πάνε στον οργανισμό Urban Arts Partnership που ασχολείται με τη διάδοση των τεχνών στα σχολεία της Νέας Υόρκης.
Στο εγχείρημα αυτής, όπως προβλέπει το συγκεκριμένο είδος θεάτρου, συμμετείχαν είκοσι τέσσερις ηθοποιοί, έξι θεατρικοί συγγραφείς και έξι σκηνοθέτες που μαζεύτηκαν στο θέατρο 24 ώρες πριν από την παράσταση. Τα θεατρικά έργα μετατράπηκαν σε δεκάλεπτα μονόπρακτα, ενώ οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί είχαν περίπου δώδεκα ώρες να κάνουν πρόβες. Όπως αναφέρουν οι συντελεστές, είναι πολύ εύκολο να πάθει κανείς νευρικό κλονισμό, καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας επικρατεί το απόλυτο χάος! Πηγή: Espresso

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η ακατάλληλη διαφήμιση της Beyonce

Upgrade UImage via WikipediaΑκατάλληλη για προβολή σε πρωινές και μεσημεριανές ζώνες, κρίθηκε η νέα διαφήμιση της Beyonce που προωθεί το προσωπικό της άρωμα “HEAT”.

Να παραδεχτούμε ότι μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια, αλλά να παραδεχθούμε επίσης ότι το αισθητικό αποτέλεσμα είναι …άριστο να το πούμε; Εξαιρετικό να το πούμε;

Να λογοκρίνουμε τον εαυτό μας και να μην χρησιμοποιήσουμε καμία ακατάλληλη λεξούλα; Ναι να το κάνουμε.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Νταϊάνα έδωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 16:  Prince William...Image by Getty Images via @daylifeΟ πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε στη μέλλουσα σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που σκοτώθηκε το 1997, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκιπα.
Το δαχτυλίδι, ένα μεγάλο μπλε ζαφείρι δεμένο με ένα διαμάντι, το είχε δώσει ο πατέρας του Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Κάρολος, στη μέλλουσα σύζυγό του πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Φεβρουάριο του 1981.
Το ζευγάρι πόζαρε σήμερα για τον Τύπο στο Λονδίνο μετά την επίσημη ανακοίνωση του γάμου τους, που αναμένεται να γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011.
"Οπως μπορεί να αναγνωρίζετε αυτό είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας μου", δήλωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στους δημοσιογράφους.
"Οπότε φυσικά είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα, όπως είναι και η Κέιτ πια.
Ήταν σωστό να συνδυαστούν", πρόσθεσε.
Αυτό το δαχτυλίδι "ήταν ο τρόπος μου να βεβαιωθώ ότι η μητέρα μου δεν θα έχανε αυτή την ημέρα, τον ενθουσιασμό και το γεγονός ότι θα περάσουμε μαζί την υπόλοιπη ζωή μας", υπογράμμισε ο πρίγκιπας.
Η Κέιτ Μίντλετον από τη μεριά της επεσήμανε ότι αισθάνεται ένα "δέος" που θα μπει στη βασιλική οικογένεια.
Εξάλλου ο πρίγκιπας Κάρολος είχε δηλώσει νωρίτερα "πραγματικά ενθουσιασμένος" για τον επικείμενο γάμο του γιου του Ουίλιαμ, όπως άλλωστε και οι γονείς της Μίντλετον.
"Έκαναν πρόβες για αρκετό καιρό", είπε με νόημα ο πρίγκιπας.
"Θα ήθελα απλώς να πω ότι ο (πρίγκιπας) Κάρολος και εγώ είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με τη σημερινή ανακοίνωση", δήλωσε ο Μάικλ Μίντλετον, πατέρας της Κέιτ.
"Οπως γνωρίζετε η Κάθριν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βγαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια, είναι καταπληκτικό για εμάς επειδή γνωρίσαμε καλά τον Ουίλιαμ", πρόσθεσε.
Το ειδύλλιο μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, και της Μίντλετον ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο πριν 8 χρόνια.
Enhanced by Zemanta

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα νυμφευτεί την Κέιτ Μίντλετον

Prince William holding a kiwiImage by Department of Conservation via FlickrΟ πρίγκιπας της Βρετανίας Ουίλιαμ θα νυμφευτεί την επόμενη χρονιά την επί πολλά έτη φίλη του Κέιτ Μίντλετον, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, βάζοντας τέλος στις φήμες που οργίαζαν εδώ και μήνες για τα σχέδια του ζευγαριού.

Ο Ουίλιαμ, 28 ετών, που είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τρίτος στην σειρά διαδοχής μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, και η Μίντλετον, 28 ετών επίσης, κόρη αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών, αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κένυα τον προηγούμενο μήνα.

"Ο πρίγκιπας της Ουαλίας με χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη δεσποινίδα Κέιτ Μίντλετον", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρίγκιπα Καρόλου.

"Ο γάμος θα γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011 στο Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία του γάμου θα δοθούν εν καιρώ", προσθέτει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Ουίλιαμ είχε ενημερώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και είχε ζητήσει την άδεια από τον πατέρα της Μίντλετον.

Η βασίλισσα και ο παππούς του Ουίλιαμ δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τα νέα, ενώ η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον διεκόπη από ένα τηλεφώνημα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με τα χαρμόσυνα νέα.
"Ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε με τα νέα και έχει δώσει τις καλύτερες ευχές του στο ευτυχές ζευγάρι", δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου του Κάμερον.

Ο Ουίλιαμ, που αυτό τον καιρό υπηρετεί ως πιλότος στη βρετανική πολεμική αεροπορία, συνάντησε την Μίντλετον το 2001 όταν σπούδαζαν στην Σκοτία.

Χώρισαν το 2007, διότι όπως έγραψαν οι εφημερίδες η Μίντλετον, στην οποία είχαν δώσει το προσωνύμιο "waity Katie" (η Κέιτ που περιμένει), είχε βαρεθεί να περιμένει πότε θα της κάνει πρόταση γάμου ο Ουίλιαμ, όμως σύντομα τα ξαναβρήκαν.

Παλαιότερα ο Ουίλιαμ είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί πριν γίνει 28 ετών.
Μετά το γάμο το ζευγάρι θα ζήσει στη βόρεια Ουαλία, ώστε ο πρίγκιπας να μπορέσει να συνεχίσει τη θητεία του στην πολεμική αεροπορία.
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

"Η κουμπάρα μου είναι η νούμερο 1!"

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την κουμπάρα της και έκλεισε το στόμα των κακεντρεχών...

Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο πολλοί ήθελαν στον «πάγο» τις σχέσεις της παρουσιάστριας του Alpha με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κάτι που, όπως αποδείχθηκε, ήταν ανυπόστατο.

Oι δυο κυρίες συναντήθηκαν στο «Anodos», όπου εμφανίζεται η Νατάσα, η οποία μάλιστα αφιέρωσε όλο το πρόγραμμα στην Ελένη. Το είπε εξάλλου και από μικρο­φώνου!


Η Ελένη Μενεγάκη είχε πάει με τους συνεργάτες της,  με πρώτο και καλύτερο τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγο του Νάταλι Κάκαβα, που ήταν εκεί πριν από τις δώδεκα. Παρών και ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά και ο ωραίος Φαίδων Κεφαλέας

Την ώρα που εμφανίστηκε η Νατάσα, η Ελένη ήταν ήδη εκεί. Η τραγουδίστρια με το που την αντίκρισε την αγκάλιασε λέγοντας: «Εδώ είναι το κορίτσι μας. Της αφιερώνω όλο το πρόγραμμα…»

Η Ελένη ήταν χαλαρή (είχε αφήσει τον Ματέο σπίτι) και η έξοδος ήταν επαγγελματική, έτσι δεν απέφυγε τους φωτογράφους, χαμογελούσε, κουβέντιαζε περνούσε καλά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...