Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ Στην Γλυφάδα με τη μηχανή!

Βρήκε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και είπε να περάσει τη μέρα του στην Γλυφάδα!

Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ που απόλαυσε τον καφέ του σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.
Με ανεβασμένη διάθεση κατέφθασε στην περιοχή με την μεγάλη του αγάπη τη μηχανή του, που σχεδόν δε την αποχωρίζεται ποτέ, καθώς τον διευκολύνει στις μετακινήσεις.

Υιοθετώντας ένα αθλητικό λουκ, με γκρι φόρμα, κόκκινο φούτερ, μαύρο τζάκετ και καπέλο τζόκεϊ έκανε την εμφάνισή του ο ηθοποιός και "μαγνήτισε" τα βλέμματα των γυναικών.

Μάλιστα στο ίδιο μαγαζί βρισκόταν και η Βάνα Μπάρμπα. Οι δυο συνάδελφοι είπαν τα νέα τους και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί, χαρίζοντας χαμόγελα στους παπαράτσι!

Bάνα Μπάρμπα: «Εγκλωβιστήκαμε στο ‘θεές’ και καταστρέψαμε το παραμύθι»

«Εάν υπάρχει αγάπη και σεβασμός όλα υπάρχουν», λέει η Βάνα Μπάρμπα εξηγώντας ότι στο χώρο υπάρχει ομορφιά ακόμη.
«Υπήρξαν πολλές που στο άκουσμα 'θεά' και 'σταρ' πέταγαν στα σύννεφα και δεν έβλεπαν τίποτα άλλο. Εκεί ήμασταν όλες εγκλωβισμένες και καταστρέψαμε το παραμύθι», λέει στο περιοδικό Hello και καταλήγει ξεχωρίζοντας ανάμεσα στις γυναίκες του χώρου 'θεές'. «Ναι υπάρχουν. Βλέπω πολλά λαμπερά νέα κορίτσια. Η Ζέτα, για παράδειγμα, είναι ένα πάρα πολύ λαμπερό πλάσμα. Επίσης, πολύ όμορφες είναι η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέτα Παπαδημητρίου αλλά και η Μαρία Κορινθίου. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστούν όλο αυτό. Θα καβαλήσουν το καλάμι ή θα σέβονται τον κόσμο; Εκεί είναι το στοίχημα», καταλήγει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ Με ανακοίνωσή του συγκίνησε 30.000 "φίλους" στο Facebook

Η έκκληση του τραγουδιστή Χρήστου Δάντη στο Facebook το πρωί της Παρασκευής μας συγκίνησε όλους. Με μια ανακοίνωση του ζητά απεγνωσμένα να βρεθούν εθελοντές, αλλά και δωροθέτες προκειμένου να υποστηριχθούν 35 αθώες ψυχές που ζουν σε ίδρυμα και περιμένουν να υιοθετηθούν.
"35 παιδάκια για υιοθεσία, από 4 μηνών έως 12 ετών, στο ΠΙΚΠΑ Πεντέληs, χρειάζονται παπούτσια και ρούχα. Αναλυτικά τα ονόματα των παιδιών, η ηλικία τους και το νούμερο παπουτσιού που φοράει το καθένα τους", έγραψε στο Facebook ο τραγουδιστής και σας παραθέτουμε όλη την ανακοίνωσή του.
"ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
35 παιδάκια για υιοθεσία, από 4 μηνών έως 12 ετών, στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, χρειάζονται παπούτσια και ρούχα
Αναλυτικά τα ονόματα των παιδιών, η ηλικία τους και το νούμερο παπουτσιού που φοράει το καθένα τους

ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ «ΑΝΑΡΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»
Α/Α Όνομα Ηλικία Νο Παπουτσιού
1. Πέτρος 20 μηνών No 21
2. Βιβή
 3,5 ετών No 25
3. Χάρης 2 ετών N...o 23
4. Νίκος 12 μηνών Νο 20
5. Ραφαήλ 1,5 ετών No 19
6. Παναγιώτης 1,5 ετών No 20
7. Έλλη 2 ετών No 22
8. Νίκος 12 μηνών Νο 18
9. Μυρτώ 2 ετών No 21
10. Αναστασία 2 ετών No 22
11. Γιώργος 8,5 ετών Νο 36
12. Σήφης 6 ετών Νο 30
13. Βαγγέλης 7 ετών Νο 31
14. Αποστόλης 4,5 ετών Νο 24
15. Αλεξάνδρα 9 ετών Νο 29-30
16. Χριστίνα 5,5 ετών Νο 24
17. Σωτήρης 5,5 ετών Νο 30-31
18. Νικόλαος 3 ετών Νο 23
19. Ρεβέκκα 2 ετών Νο 23
20. Αντώνης 2,5 ετών Νο 23
21. Αλέξανδρος 12 ετών Νο 41
22. Γιάννης 10 μηνών
23. Ανδριάννα 11 μηνών
24. Στέλλα-Ρόζα 7 μηνών
25. Ηλίας 11 μηνών
26. Νάντια 9 μηνών
27. Μαρίνος 9 μηνών
28. άρρεν 4 μηνών
29. άρρεν 4 μηνών
30. άρρεν 4 μηνών
31. άρρεν 5 μηνών
32. άρρεν 7 μηνών
33. άρρεν 7 μηνών
34. άρρεν 11 μηνών
35. θήλυ 11 μηνών ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ.
ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΝΗΠΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟΣΤΙΕΡΑ
ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ και ΧΩΡΙΣ (ΠΑΙΔΙΚΑ - ΜΟΝΑ)
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΠΙΚΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ
ΦΟΡΜΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (Νο 20 - 33)
ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ - ΚΑΛΤΣΟΝ
ΚΡΕΜΕΣ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ
ΒΑΦΛΙΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ DVD
ΡΟΥΧΑ ΕΦΗΒΙΚΑ για αγόρι Νο14-16
ΣΑΛΙΑΡΕΣ
ΜΠΟΛΑΚΙΑ
ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ
ΠΙΠΙΛΕΣ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ «ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ»
ΚΟΥΝΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ
ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ
ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ -
(ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΟΥΛΑ)
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ (30-35 τμ.)
ΧΑΡΤΟΝΙΑ - ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπηρεσία Αναρρωτηρίου (213-2059800) Κα Γουρνάκη Ιωάννα.
Στην εποχή των μνημονίων που οι πρώτοι που την πληρώνουν είναι οι μικροί και οι αδύναμοι, ας προσφέρουμε ο καθένας ότι μπορεί για να κάνουμε τη διαβίωση αυτών των παιδιών τουλάχιστον αξιοπρεπή.
Και να θυμόμαστε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής της χώρας......., ας μην τα εγκαταλείψουμε.
Αν επιθυμείτε διαδώστε το μήνυμα σε όσους μπορείτε".

Μακρόπουλος: «Χώρισα γιατί βαρέθηκα να λέω ψέματα. Δεν νομίζω να υπήρξε μεγαλύτερος ψεύτης από εμένα»

Ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Βράδυ» για το διαζύγιό του και τους λόγους που πήρε την απόφαση να το κάνει μετά από 25 χρόνια γάμου.
«Ένας χωρισμός, είναι ένας χωρισμός όπως όλοι. Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος βάζει τα πράγματα σε τάξη και λέει: “Ξέρεις κάτι; Βαρέθηκα να λέω ψέματα φτάνει. Από τη μεριά μου τουλάχιστον. Ας δικαστώ κι ας πληρώσω γι’αυτό”». Ο Πέτρος Κωστόπουλος ακούγοντάς τον, τον ρώτησε τι ψέματα έλεγε. «Δεν νομίζω να υπήρξε μεγαλύτερος ψεύτης από εμένα. Πλέον δεν λέω ψέματα λέω μόνο την αλήθεια. Η ζωή είναι ένα ψέμα έτσι κι αλλιώς αρκεί να ζεις για σένα. Να ζεις για την πάρτη σου κι όποιον τον χαλάει να αποχωρεί».

ΖΙΖΕΛ Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της!

Κρατά με τρυφερότητα το μικροσκοπικό χεράκι του μωρού της! Η Ζιζέλ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και ανέβασε στον προσωπικός της λογαριασμό στο Facebook την εν λόγω φωτογραφία.

Αν και ποτέ δεν επιβεβαιώνει φήμες που την αφορούν, η πανευτυχής μανούλα αποφάσισε για πρώτη φορά να κάνει το δικό της σχόλιο – επιβεβαίωση, μέσω Facebook, σχετικά με την, εδώ και λίγες ώρες, γέννηση της κόρης της. Διαβάστε τι έγραψε!

“Νιώθουμε πολύ τυχερή που βιώνουμε το θαύμα της ζωής για μία ακόμη φορά. Γίναμε δεύτερη φορά γονείς! Η κόρη μας είναι ένας άγγελος!” έγραψε η Βραζιλιανά καλλονή και συνέχισε: “Η Βίβιαν είναι απόλυτα υγιής και γεμάτη ζωή! Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας! Ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας”.

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ζει σε ημιυπόγειο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα!


Μόνος του, σε ένα ημιυπόγειο στην Κυψέλη ζει εδώ και καιρό ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του ελαφρολαϊκού τραγουδιού, από τους πρώτους που ασχολήθηκαν στη χώρα μας με το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Ο λόγος για τον Τέρη Χρυσό ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. 

Ο ίδιος αποκαλύπτει τις δραματικές πτυχές της ζωής του, μιλά για αχαριστία των συναδέλφων του στο πρόσωπό του και εκφράζει το μεγάλο του παράπονο προς την Πολιτεία που όπως λέει του έχει γυρίσει την πλάτη αφού του έχει κόψει την σύνταξη του ΙΚΑ που όπως τονίζει, δικαιούται.

 «Δεν αντέχω άλλο. Τα βγάζω πέρα πολύ δύσκολα. Με αυτά τα λεφτά, πρέπει να φάω, να πληρώσω τα κοινόχρηστα, να πληρώσω κάποιες δόσεις, το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τα χαράτσια και δεν μου φτάνουν» δηλώνει ο μεγάλος τραγουδιστής και συνεχίζει μιλώντας στην Espresso: «Το ξέρω ότι κάποια στιγμή το ΙΚΑ μπορεί να με πετάξει έξω από το σπίτι μου, αλλά τι να κάνω;».

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο μουσικοσυνθέτης με τα ναρκωτικά

Ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες, αφέθηκε την Παρασκευή ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που συνελήφθη στο σπίτι του, την Πέμπτη, με μεγάλη ποσότητα χασίς.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύλληψη του συνθέτη έγινε στο σπίτι του, στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκαν 465 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά.

Ο ίδιος και η σύντροφός του οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην ανακρίτρια, στην οποία υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά προοριζόταν για ιδία χρήση και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο μουσικοσυνθέτης είχε απασχολήσει και παλιότερα την δικαιοσύνη καθώς είχε δικαστική διαμάχη για τα πνευματικά δικαιώματα τραγουδιού.

Άγριος «καυγάς» Σκορδά-Σταμάτη on air! Πώς αντέδρασαν οι συνεργάτες και οι καλεσμένοι της εκπομπής!

Τσακώθηκε η Φαίη Σκορδά με τη Σάσα Σταμάτη κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της μαγειρικής!
Η Σάσα την ώρα που δοκίμαζε τη γαριδομακαρονάδα, ότι περίσσευε το άφηνε στο πιάτο! Όμως από το ίδιο πιάτο έτρωγαν και οι άλλοι συνεργάτες της! Εκτός από αυτό... χρησιμοποιούσε τις χαρτοπετσέτες των άλλων για να σκουπιστεί και τις πέταγε δίπλα στο φαγητό!
"Μάζεψέ τη! Τι είναι ο άνθρωπος να τα μαζεύει από πίσω; Μα, δε βλέπεις το ρολό δίπλα σου;" της είπε με έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά! Πώς αντέδρασε η Σάσα; Συνέχισε να κάνει «βρωμιές» ατάραχη καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής!
Η Σάσα Σταμάτη αρνήθηκε να υπακούσει με αποτέλεσμα η Φαίη να την αποκαλέσει "γαϊδούρα"! Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συνεργάτες της και οι καλεσμένοι στο «Πρωινό mou»; Δείτε το βίντεο!

Φραγκολιάς: Έχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο.

Καιρό είχαμε να τον δούμε και να μάθουμε νέα του.
Τον γνωρίσαμε ως μοντέλο αλλά τα τελευταίο χρόνια έχει μεταπηδήσει στο χώρο της υποκριτικής. Έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μέσα ενημέρωσης με την ερωτική του ζωή. Όμορφος, νεαρός και επιτυχημένος... Μας σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε, δείτε!
"Εχεις ζήσει ακραίες καταστάσεις;", τον ρώτησε ο δημοσιογράφος από το περιοδικό "Λοιπόν" και το μοντέλο απαντά:
"Πολλές φορές, έχουν συμβεί γεγονότα και έχω φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο. Έχω πέσει από βουνό, είχα πολλές πτώσεις με τη μοτοσικλέτα, έχω μείνει χωρίς χρήματα και μάλιστα στο εξωτερικό, όλα τα έχω ζήσει!".
Φυσικά πρόκειται για τον Κώστα Φραγκολιά. Δεν δίστασε μάλιστα να διηγηθεί την εμπειρία του, όταν, στο παρελθόν είχε ξεμείνει από χρήματα:
"Ήμουν στο Μόναχο, μόνος μου στο σπίτι, γιατί όλα τα υπόλοιπα μοντέλα είχαν φύγει κι εγώ ξέμεινα επειδή καθυστέρησε να με πληρώσει το πρακτορείο. Ήταν σαββατοκύριακο κι έτσι έμεινα δύο μέρες χωρίς τίποτα σε ένα άδειο σπίτι."

Ο παπα-ροκάς πέταξε τα ράσα και ροκάρει

Θυμάστε τον Πάτερ Παντελεήμων που είχε κάνει συγκρότημα με άλλους ιερείς και ήταν γνωστοί ως παπα-ροκάδες;

Τελικά άφησε τα Θεία και ακολούθησε τη μουσική που ήταν το μεγάλο του πάθος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του showtime-cy ο Γιάννης Παπανικολάου όπως είναι το όνομά του τραγουδάει σε μουσικές σκηνές. Με look γνήσιου ροκά, με μακριά μαλλιά και μπλουζάκια με στάμπες δεν θυμίζει με τίποτα τον ήσυχο Πατέρα Παντελεήμονα..

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ "Όποιος έχει ερωτευτεί πολύ είναι... ασθενής"

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Χρήστος Γιάνναρης, αποκάλυψε κάποιες πτυχές του εαυτού του που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Πέραν από τα επαγγελματικά του, μίλησε για τον έρωτα και τον... εξύμνησε! Ρομαντική ψυχή μας έκανε και εμάς να... ερωτευτούμε με τα λόγια του!!!

Δεν "λοξοκοιτάει" όταν έχει σχέση λέει ο ίδιος! Είναι δοτικός στον άνθρωπο που είναι δίπλα του και δεν περιμένει κάποιο αντάλλαγμα.

"Κελεπούρι" με λίγα λόγια.

Απολαύστε τον στα "Κορίτσια για σπίτι" και μην ξεχνάτε γυναίκες... είναι ελεύθερο "πουλί"!!!

Τριφύλλη: «Στενοχωρήθηκα όταν άκουσα: “Γιατί έφυγε η νέα κοπέλα κι έμεινε η κυρία Τριφύλλη”»

Η Βάσια Τριφύλλη εξομολογήθηκε πως ένιωσε πολύ άσχημα με σχόλια που άκουσε για την παραμονή της στο «Dancing with the stars».

«Κάποια στιγμή έγινε ένα σχόλιο που με στενοχώρησε. “Γιατί έφυγε η νέα κοπέλα κι έμεινε η κυρία Τριφύλλη”. Μα δεν την ψήφισα εγώ να φύγει. Δεν φταίω εγώ αν έφυγε η νέα κοπέλα. Ο κόσμος ψηφίζει και η επιτροπή. Μόλις το άκουσα αισθάνθηκα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να κάνω στην μπάντα τα νέα τα παιδιά. Αν είναι δυνατόν», δήλωσε στην κάμερα του Star.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "Πίστευα και πιστεύω στον Χριστόφορο"

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας ηθοποιός που για πολλές δεκαετίες έχει χαρίσει πάμπολλες επιτυχίες στον ελληνικό κινηματογράφο! 

Φέτος, μέσα από την κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Αν", κατάφερε να... παντρέψει το παρελθόν με το παρόν! Η επιτυχία ήταν τεράστια...

Στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον δημιουργό της ταινίας.
Πίστευε και πιστεύει σε αυτόν...

Άλλο ένα "ιερό τέρας" του κινηματογράφου που αναγνωρίζει το ταλέντο του σεναριογράφου.
Δείτε τί είπε:

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αντιμετώπισα τον κανιβαλισμό των Μέσων όταν ο Λιάγκας είχε μιλήσει για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε την ενόχλησή του απέναντι σε δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την σεξουαλική του ζωή.


Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή τόνισε ότι έχει βιώσει τον κανιβαλισμό των Μέσων. «Με αντιμετώπιζαν σαν έναν άνθρωπο που δεν είναι σοβαρός. Εγώ μπορεί να φοράω κόκκινο παντελόνι αλλά είμαι πιο σοβαρός από μερικούς με κοστούμι και γραβάτα».

Ακόμη είπε ότι τον είχε ενοχλήσει όταν ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την σεξουαλική ζωή του γιατί εκείνος δεν έχει μιλήσει ποτέ γι’αυτό. «Το αντιμετώπισα και πριν λίγα χρόνια όταν ο κύριος Λιάγκας βγήκε να μιλήσει για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, κάτι για το οποίο εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ ανοιχτά, γιατί θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες».

Νέα πρόσωπα στα «Κλεμμένα όνειρα»


Μια γυναίκα γύρω στα 30-35 και ένας νεαρός άνδρας 25-28 είναι τα δύο πρόσωπα που αναζητά αυτόν τον καιρό η παραγωγή της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα». 

Η μεν θα υποδυθεί τη νέα καθηγήτρια που θα έρθει στο κολέγιο μετά το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει και θα οδηγήσει στην αποχώρηση της Κρίστι-Αντας Λιβιτσάνου.

Για το ρόλο αυτό παίζονται ονόματα όπως της Αγγελική Δαλιάνη, της Σοφίας Φαραζή και της Μαργαρίτας Αμαραντίδου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πρόσωπο-έκπληξη.

Όσον αφορά τον ανδρικό ρόλο, οι συντελεστές της σειράς δεν αναζητούν απαραίτητα κάποιο γνωστό όνομα, αλλά ψάχνουν ένα σχετικά άφθαρτο πρόσωπο που να τα «λέει» και να είναι -φυσικά- και εμφανίσιμος.

Και οι δύο ρόλοι αναμένεται να έχουν καλυφθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς μέσα στον Ιανουάριο, το πολύ Φεβρουάριο, θα τους δούμε να μπαίνουν στη σειρά.

ΠΗΓΗ: tv zapping

Πήγε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος


Μπορεί το «Μaster Chef» να βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας, όσον αφορά τουλάχιστον το θέμα του μοντάζ, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν έχει πτοήσει καθόλου τους συντελεστές στο να ανοίξουν τα φτερά τους σε νέα πράγματα και καινούργιες διευθύνσεις κατοικίας. 

Σύμφωνα με το περιοδικό ΤV Zαπινγκ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος από τον προηγούμενο Οκτώβριο είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθώς χρειάστηκε να ανέβει και να μείνει εκεί για να αναλάβει χρέη σεφ σε ένα εστιατόριο- μια ιδέα που δούλευε έτσι και αλλιώς τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά τώρα χρειάζεται να είναι συνεχώς εκεί.

Και αν αναρωτιέστε πως θα είναι παρόν στο «Master Chef», ο Δημήτρης Σκαρμούτσο θα χρειαστεί να είναι παρών μόνο σε δύο γυρίσματα, που θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Οσον αφορά την δική του εκπομπή που θα ακολουθήσει, πολλά από τα γυρίσματα θα είναι εξωτερικά και ανά την Ελλάδα.

Μεγακλής Βιντιάδης: «Η ελληνική τηλεόραση είναι “λαϊκίστικη”. Δεν σέβεται κανέναν»


Ο Μεγακλής Βιντιάδης μετά από 42 χρόνια καριέρας στην ελληνική τηλεόραση έφυγε στο Ντουμπάι για μια καλύτερη επαγγελματική τύχη.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε τις διαφορές της ελληνικής τηλεόρασης με εκείνη των Αραβικών Εμιράτων.

«Πολλές είναι οι διαφορές. Τα βασικότερα.. Σέβονται τον τηλεθεατή, δεν "πουλάνε" λαϊκισμό, είναι αυστηροί στη κουλτούρα τους και τον πολιτισμό τους». Ακόμα σχολίασε την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική τηλεόραση και δήλωσε αν αντέχει η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η διαφημιστική αγορά της χώρας μας, πέντε πανελλαδικούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

«Δεν μ' εκπλήσσει η κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης. Φαίνονταν από παλιά η κατηφόρα της. Απλώς οι περισσότεροι δεν το πίστευαν. Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, αυτοί που γνωρίζουν τηλεόραση. Το μεγαλύτερο ποσοστό, άσχετοι. Έχετε ακούσει..στου κασίδη το κεφάλι; Αυτό συμβαίνει. Και το πιο τραγικό αυτοί οι ΑΣΧΕΤΟΙ πολεμούν τους ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ, για να καλύπτουν την ασχετοσύνη τους. Αυτό δε συμβαίνει σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα; Πώς θα προκόψει η χώρα; Πάντα πίσω θα μένει».

Έχοντας όμως ζήσει την «χρυσή εποχή» της τηλεόρασης στην Ελλάδα τι συναισθήματα έχει σήμερα για αυτή;

«Το συναίσθημα που έχω για την ελληνική τηλεόραση είναι μόνο λύπη. Δεν επιθυμεί κάνεις ν" αλλάξει. Οι καναλάρχες έχουν γύρω τους ένα επιτελείο συμβούλων προσποιούμενοι τους γνώστες και να τ' αποτελέσματα. Έχουμε «λαϊκίστικη» τηλεόραση. Δεν σέβονται κανέναν. Εκπομπές "δήθεν" να λένε τις παπαριές, να καυγαδίζουν στον αέρα, απειλεί ο ένας τον άλλον, να παραπληροφορεί, να λασπολογεί κοκ και όταν ρωτήσεις "τι είδους τηλεόραση είναι αυτή;" Ακούς το κουφό "Αυτό πουλάει". Πολλά θέλουν ξήλωμα», δήλωσε στο nocomments.

ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της ηθοποιού

Βράδυ Τετάρτης ο φωτογραφικός μας φακός βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Αχ, αυτά τα φαντάσματα". Στις πρώτες σειρές εντόπισε την ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη να συνοδεύεται από το νέο σύντροφο της. Πρώτη φορά την βλέπουμε να είναι με κάποιον μετά το διαζύγιο της από τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη. Ο έρωτας την έκανε να χαμογελάσει ξανά.

Εντύπωση πάντως μας προκάλεσαν τα πολλά τατουάζ στα χέρια και σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Η ηθοποιός χώρησε από τον Πέτρο Λαγούτη πριν από ένα χρόνο. όταν ο πρώην σύζυγος της κλήθηκε να απαντήσει για πιο λόγο χώρισαν εκείνος σε συνέντευξη του  είχε δηλώσει:
"Δύο άνθρωποι μπορεί να είναι χρόνια μαζί, αλλά οι δρόμοι τους κάποια στιγμή ενδέχεται να χωρίσουν. Οι σχέσεις γενικότερα είναι δύσκολες. Οι ρυθμοί γρήγοροι, η ανάγκη να βγάλεις τα προς το ζην τρελή, τα άγχη πολλά. Ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος και μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ Οι ευχές του στον Νίκο Μουτσινά!

Μπορεί στο παρελθόν μετά το τέλος της συνεργασίας τους, από την τηλεοπτική εκπομπή "Δέστε τους" να ήταν σε μια κόντρα, όμως πλέον όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν!
Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Νίκο Μουτσινά!
Μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτης που ο Νίκος είχε τη γιορτή του, ο γνωστός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να του ευχηθεί μέσω twitter!
"Χρόνια πολλά ταλαντούχο σιχαματακι! Σου εύχομαι τα καλυτεροτερα γιατί σου αξίζουν! Σχεδόν σ αγαπάω..!, έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής!

Η Φαίη Σκορδά αποκάλεσε «θηλυπρεπή» γνωστό ηθοποιό! Πώς αντέδρασε on air!

Αποκάλεσε η Φαίη Σκορδά καλεσμένο της εκπομπής «Πρωινό mou» «Θηλυπρεπή»!
Καλεσμένος ήταν ο Πάνος Βλάχος που μίλησε για τον ρόλο του στην παράσταση "Υπηρέτης με δυο αφεντικά"... Η παρουσιάστρια που έχει δει την παράσταση του είπε πως στην σκηνή είναι ιδιαίτερα θηλυπρεπής και τον ρώτησε αν του βγαίνει περισσότερο από ότι θα έπρεπε ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως μπορεί να το έχει γυρίσει...
«Είσαι λίγο θηλυπρεπής ή ο ρόλος σου είναι έτσι και βγαίνει κατά λάθος» είπε χαρακτηριστικά και ο Γιώργος συμπλήρωσε: «Λίγο σα να το έχεις γυρίσει», Ο Πάνος βέβαια ξέσπασε σε γέλια και τόνισε:» «Πρέπει να το μαζέψω λίγο έτσι; Εύστοχα είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ανακαλύπτουμε τους ρόλους μας τους αντρικούς από την θηλυκή τους πλευρά». «Σε επηρέασε βαθιά» είπε ο Λιάγκας πειράζοντάς τον!

"Xρυσή'' την πλήρωσαν την Παπαρίζου στα Τρίκαλα!

Η 'Ελενα Παπαρίζου εμφανίστηκε μαζί με τους Stavento σε μια μοναδική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης τελετής των φετινών εγκαινίων του «Μύλου των Ξωτικών», στα Τρίκαλα.

Η μοναδική αυτή γιορτή διέθετε ακροβάτες, φωτορυθμικά, τεχνητό χιόνι και πυροτεχνήματα όπου έκαναν τη νύχτα μέρα, την παράσταση όμως έκλεψε η μοναδική Έλενα Παπαρίζου που αν και εμφανίστηκε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα τους κόστισε μία περιουσία.

Στο ποσό των 12.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ κόστισε η παρουσία του καλλιτεχνικού σχήματος στα εγκαίνια του «Μύλου των Ξωτικών» στα Τρίκαλα.

Πέρα από τα παράπονα Δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης για την ολιγόωρη παρουσία της Έλενας Παπαρίζου επί της σκηνής, υπάρχουν και «γκρίνιες» για το υψηλό κόστος σε σχέση με αυτή την μικρή παρουσία.

Το ποσό του τιμολογίου αποκάλυψε σε δημοσιογράφους κορυφαίο στέλεχος της παράταξης του Δήμαρχου Χρήστου Λάππα

Πηγή: trikalanews

Μετά τις βόλτες στην Ελλάδα ο Stephen Baldwin συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο


Ο διάσημος ηθοποιός Stephen Baldwin - που το καλοκαίρι ξεσάλωσε στα ελληνικά νησιά - συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, επειδή δεν πλήρωσε τους φόρους, που του αναλογούσαν το 2008, το 2009 και το 2010.

Το ύψος των οφειλών ξεπερνά τις 350 χιλιάδες δολάρια.

Ο αρμόδιος δήλωσε: " Σε μια εποχή που το Rockland County και η Νέα Υόρκη αντιμετωπίζουν σοβαρά φορολογικά προβλήματα, δεν θα επιτρέψουμε στους πλούσιους κατοίκους να παραβαίνουν το νόμο".

Ο Baldwin δήλωσε αθώος και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να πληρώσει εγγύηση.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ONIRAMA Όπως τους γέννησε η μάνα τους

Για μια ακόμη φορά, οι Onirama έδωσαν δυναμικό παρών στην εκστρατεία κατά του AIDS. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Adore" που κυκλοφορεί ως ένθετο με την εφημερίδα "Μακεδονία".

Εκτός από τους Onirama φωτογραφήθηκαν άλλοι 39 επώνυμοι με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Τη στήριξή τους στην καμπάνια κατά του AIDS είχαν δείξει πριν μερικά χρόνια όταν έβγαλαν το τραγούδι "Φόβοι Του Πρίγκιπα" στο οποίο συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, όπως η Μαρία Σολομού και η Ζέτα Δούκα.
Enhanced by Zemanta

Στολίζουν και οι… βρικόλακες δέντρο;

Θα είναι τα τρίτα Χριστούγεννα τους μαζί και είπαν να το γιορτάσουν δεόντως.

Ο Ian Somerhalder και η Nina Dobrev, ζευγάρι στη ζωή και πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Vampire Diaries εθεάθησαν σε φυτώριο δέντρων και έψαξαν αρκετή ώρα για να βρουν το κατάλληλο το οποίο θα στολίσουν στο σπίτι τους. Μένουν εξάλλου μαζί εδώ και λίγο καιρό.
Enhanced by Zemanta

Η Ναταλία Γερμανού αύριο θα είναι εκτός του «Μες στην καλή χαρά». Τι συνέβη;


Η Ναταλία Γερμανού αύριο δεν θα είναι στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».

Τι συνέβη; Όχι, δεν αποχώρησε από την εκπομπή μην ανησυχείτε. Η παρουσιάστρια ταλαιπωρείται από μια ίωση και είναι στο κρεβάτι.

Μάλιστα σήμερα δεν έκανε ούτε την ραδιοφωνική της εκπομπή. Ο πυρετός την έκλεισε για τα καλά στο σπίτι και προσπαθεί με αντιβίωση και μένοντας στο κρεβάτι να συνέλθει.

Αύριο λοιπόν η Ναταλία θα παρακολουθήσει από το σπίτι της την εκπομπή με την υπόλοιπη παρέα να προσπαθεί να είναι στο πλατό. Της ευχόμαστε περαστικά!

Βίσση – Κανάκης: Τα μυστικά τους ραντεβού!

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Κανάκης εδώ και αρκετό καιρό κάνουν πολύ στενή παρέα.
Όσες φορές η τραγουδίστρια συναντά τον παρουσιαστή δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, οι δυο τους συναντιούνται όλο και περισσότερο στη συμπρωτεύουσα και επιλέγουν απόμερα μαγαζιά ώστε να μην γίνονται στόχος των φωτορεπόρτερ. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από φιλία ενώ κάποια άλλοι υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι απλά φίλοι. Αξίζει βέβαια να αναφερθεί πως οι δυο τους ανταλλάσσουν μηνύματα ενώ όποτε τους δίνεται η ευκαιρία συναντιούνται. Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει τι τελικά συμβαίνει ανάμεσα τους!

Νεκρή η νοσοκόμα που αποκάλυψε στοιχεία για την Κέιτ Μίντλτον

Η νοσοκόμα του νοσοκομείου King Edward VII του Λονδίνου, η οποία έπεσε θύμα τηλεφωνικής φάρσας αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την υγεία της εγκυμονούσας Κέιτ Μίντλτον, βρέθηκε νεκρή. 

Η αστυνομία του Λονδίνου δέχθηκε κλήση το πρωί της Παρασκευής για μια γυναίκα που είχε βρεθεί αναίσθητη στο κεντρικό Λονδίνο.

Το νοσοκομείο αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για το συμβάν.

Την περασμένη Τετάρτη, η νοσοκόμα Τζακίντα Σαλντάνα είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της εγκύου Μίντλτον σε δύο Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ραδιοσταθμού του Σίδνεϊ 2Day FM, οι οποίοι προσποιήθηκαν - στο πλαίσιο τηλεφωνικής φάρσας - ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Enhanced by Zemanta

ΔΕΙΤΕ τον Ματέο Παντζόπουλο κοντοκουρεμένο να ορκίζεται στην Τρίπολη


​Αυτό ήταν παιδιά, ορκίστηκε το παλικάρι, τελείωσε κι αυτό. Πιο παλικάρι;  Μάκης καλέ, ο Μαθιός, ο Ματέο της Λενιώς!

Σήμερα 11 το πρωί ξύπνησε το αγόρι, έβαλε τα μπλε και στήθηκε στη σειρά για να ορκιστεί στην 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας.

Η εκπαίδευσή του τελείωσε λοιπόν και βρέθηκε κι αυτός μαζί με τα υπόλοιπα φαντάρια στην τελετή ορκωμοσίας. Οι υπόλοιποι φαντάροι βέβαια, είχαν στο πλευρό τους μαμά, μπαμπά, αμόρε, ο Ματέο πάλι ήταν μοναχούλης, αφού η Ελενίτσα είχε εκπομπή, αν και όπως παρατηρήσαμε είχε τρελά κέφια!!!

Γιατί είχε κέφια; Μα γιατί ο καλός της θα πάρει δέκα μέρες άδεια και θα είναι κοντά της!!! Μάλιστα μάθαμε ότι πήρε και μετάθεση. Καλά μη φανταστείτε ότι θα πάει και στον Έβρο. Στην Αθήνα θα βρίσκεται το αγόρι για όσο του απομένει, που δεν είναι και πολύ. Πρωτοχρονιά με την Ελένη θα κάνει, στην Αθήνα θα είναι, οπότε τα δύσκολα πέρασαν!!!!

Αλί από τους άλλους τους φαντάρους που πήραν το χαρτί της μετάθεσης και θα σκορπιστούν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ντοκουμέντο! Πώς ήταν ο παρουσιαστής πριν... "φουσκώσει"!

Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να... αναστατώσει την ηρεμία μας σαν ηλεκτροσόκ! Σαν ένα τσίμπημα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε! Αιτία ήταν ο... Αλέξανδρος Πετρίδης. Όχι αυτός που ξέρουμε, ο... "άλλος"!
Γύρω στο 1996, μέσα από τη συχνότητα του "ΝΕW CHANNEL" παρακολουθούσαμε ένα νεαρό αγόρι που μας ενημέρωνε για τα μουσικά δρώμενα της εποχής. Τρομάξαμε να καταλάβουμε ποιός είναι. Μπορείτε να καταλάβετε τί λείπει από τον παρουσιαστή και μας... μπέρδεψε; Δύο είναι οι μεγάλες διαφορές! Ε, δεν είναι και δύσκολο!
Καταρχήν, το γυμνασμένο κορμί! Πού είναι τα μπλουζάκια που υποφέρουν καθημερινά από το υπερ- γραμμωμένο σώμα του Αλέξανδρου; Δεν υπάρχει πουθενά κοιλιακός και... το ογκώδες στήθος του!
Η δεύτερη απουσία που διακρίνουμε φυσικά είναι στα... δόντια! Δε... "φωσφορίζει" ούτε σε ένα πλάνο ο Αλέξανδρος. Αλλιώς μας έχει συνηθίσει!
Αρκετά είπαμε. Το βίντεο είναι όλα τα... λεφτά:

Το τηλεφώνημα του Πουνέντη στον πατέρα της Ηλιάκη και η έκρηξη της παρουσιάστριας!

Τι θα μπορούσε να ζητήσει ο Μάκης Πουνέντης από τον πατέρα της Μαρίας Ηλιάκη και μάλιστα πρωί πρωί;
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός εξέπληξε σήμερα το πρωί τον κύριο Γιώργο Ηλιάκη όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο. Όμως, επειδή προφανώς έχει ενημερωθεί από την κόρη του Μαρία ότι πρέπει να τα περιμένει όλα από τον Μάκη, ο οποίος είναι γνωστός για το χιούμορ του, όταν σήκωσε το τηλέφωνο, έδειχνε πολύ άνετος και καλημέρισε τον Πουνέντη.
Φυσικά η επικοινωνία βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής που κάνει με Ηλιάκη και Μπεκατώρου και έτσι οι ακροατές έγιναν μάρτυρες της... πρότασης που έκανε ο Πουνέντης στον... μέλλοντα πεθερό του για το όνομα του παιδιού που θα αποκτήσει με την Ηλιάκη. «Κύριε Γιώργο δεν νομίζω να σας πειράζει που θα βγάλω τον γιο μου με τη Μαρία, Βλάσση και όχι Γιώργο; Βλάσης είναι ο πατέρας μου κύριε Γιώργο και θέλω να του δώσω το όνομά του για να χαρεί λίγο γιατί και η αδελφή μου στο ράφι έχει μείνει και αυτή» είπε ο Μάκης στον πατέρα της Μαρίας Ηλιάκη για να πάρει την απάντηση από τον κύριο Ηλιάκη: «Δεν με πειράζει παιδί μου εμένα». Τότε ο Μάκης Πουνέντης του είπε: «Να ξέρετε ότι τον δεύτερο γιο μου, ενάμιση χρόνο μετά θα τον βγάλω Γιώργο» και ζήτησε την ευχή του κύριου Γιώργου. Μόνο που η Μαρία έγινε... έξαλλη –με την καλή έννοια όπως θα έλεγε και ο Ψινάκης- και έσπευσε αμέσως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Εμένα με ρώτησες ρε;» είπε απευθυνόμενη στον Πουνέντη η Μαρία Ηλιάκη ενώ αμέσως έσπευσε να επαναφέρει σε... τάξη τον πατέρα της λέγοντάς του: «Ρε μπαμπά, δεν τον αντέχω άλλο! Με ρώτησε για να κάνω παιδί μαζί του;». Και για να επαναφέρει την τάξη και πάλι ο πατέρας της αλλά και τις... ισορροπίες ανάμεσά τους είπε: «Παιδιά, μην τσακώνεστε. Να είστε καλά και αγαπημένοι και όλα θα γίνουν»!

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ Συγκλονίζει! "Την ώρα της πτώσης σκέφτηκα τον πατέρα μου"

Για το ατύχημα που είχε πρόσφατα πάνω στη σκηνή μίλησε η Άννα Βίσση. "Έχω δυο πλευρά σπασμένα. Έχω μάθει να ζω μ΄αυτό", εκμυστηρεύτηκε η τραγουδίστρια. Για πρώτη φορά μάλιστα μίλησε για τα συναισθήματά της τα λιγοστά δευτερόλεπτα που διήρκεσε η πτώση της.
Πώς αισθάνεται η ίδια για τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για το συμβάν; Τον έχει συγχωρέσει; Δείτε τί λέει:
"Ήταν ανθρώπινο το λάθος. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το έχω προσέξει περισσότερο, και να σιγουρευτεί πως έχω κατέβει τα σκαλιά και μετά να πατήσει το κουμπί. Αλλά μες την ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή που δεν έπαθα κάτι χειρότερο", δήλωσε και μας έπεισε ότι δεν κρατάει κακία!
Συγκλονιστική ήταν και η περιγραφή της για τη στιγμή της πτώσης της. Ακαριαία σκέφτηκε τα αγαπημένα της πρόσωπα:
"Εκείνη την ώρα σκέφτηκα τον πατέρα μου, το ατύχημα του φίλου μου, και ήταν η γιορτή του πατέρα μου. Όταν κινδυνεύει η ζωή μας, σκέφτεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς και τους αγγέλους που σε προστατεύουν", δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Δείτε το βίντεο:

Συνελήφθη γνωστός μουσικοσυνθέτης για κατοχή ναρκωτικών

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης γνωστού μουσικοσυνθέτη για κατοχή ναρκωτικών.

Το όνομά του είναι συνυφασμένο με μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο συνθέτης συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του στη Γλυφάδα, έπειτα από έφοδο της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μέσα στο σπίτι του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Ο συνθέτης μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα μέσα και το νόμο με υποθέσεις του χωρίς όμως να έχει υπάρξει ξανά παρόμοια κατηγορία.

Σήμερα, ο μουσικοσυνθέτης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Εισαγγελέα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να αποδείξει ο μουσικοσυνθέτης πως δεν κάνει εμπόριο αλλά είχε την ποσότητα για προσωπική του χρήση.


 gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Η Ελένη Μενεγάκη εισέβαλλε στο πλατό του «Δέστε τους»… ημίγυμνη!

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς και δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί η αγαπημένη του φίλη, Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός από τις prive ευχές η παρουσιάστρια εισέβαλλε στο πλατό του "Δέστε τους", για να του πει «Χρόνια Πολλά» και δημοσίως. «Έλα εδώ να μου πεις Χρόνια Πολλά ρε Ελένη... έτσι ημίγυμνη, έτσι σε έχω φανταστεί», της είπε ο παρουσιαστής κι εκείνη δεν του χάλασε χατίρι.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, μπήκε στο πλατό και ο καλεσμένος της σημερινής της εκπομπής, Στέλιος Ρόκκος.

Δείτε το απόσπασμα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...