Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Έλενα Παπαβασιλείου: «Ο έρωτας είναι ότι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή»

Η Έλενα Παπαβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια απέφυγε να απαντήσει αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή αυτοί είναι οι κλασσικοί τίτλοι, δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ο έρωτας είναι ότι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή. Από' κει και πέρα προτιμώ να το ζω, παρά να το συζητώ...».

Γιώργος Λιάγκας: «Έπαιξε (τένις) κι έχασε»

Ο Γιώργος Λιάγκας προετοιμάζει πυρετωδώς την εκπομπή του, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου.

Ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα του αθλήματα. Όπως αναφέρει το entertv, σήμερα το πρωί, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να παίξει μία παρτίδα τένις στα νότια προάστια, με τον φίλο και συνάδελφό του, Δημήτρη Μάρκο. Νικητής του ματς ήταν ο Δημήτρης Μάρκος, ο παρουσιαστής όμως απόλαυσε τον αγώνα!

Νάντια Αλεξίου: Η απάντηση στα επιθετικά σχόλια που δέχεται

Η Νάντια Αλεξίου, απαντάει σε όλους όσοι την κατηγορούν.
Η δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, δέχεται επικριτικά σχόλια τον τελευταίο καιρό, και από την άκρα αριστερά και από την άκρα δεξιά, όπως ανέφερε η ίδια, αλλά και από μερίδα Αστυνομικών. Γι' αυτό, απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με ένα κείμενο. Συγκεκριμένα έγραψε:
«Κάτι κάνω, και το κάνω καλά! Ήταν η διαπίστωση, όταν αναλογίστηκα μετά τις εκλογές της 06/05, και το ανέκδοτο πια «Εγέρθητου!», πόσες φόρες έχω βρεθεί στην ίδια θέση- όταν τη μια δέχομαι επιθέσεις από την άκρα αριστερά, και την επόμενη με άλλη αφορμή, από την άκρα δεξιά, και σε άλλη περίπτωση από μερίδα Αστυνομικών, ενώ την ίδια στιγμή, με αποδίδουν στη μια ή την άλλη πλευρά ανάλογα με το πως εξυπηρετεί για την οποία μεταφορά γεγονότων τα οποία καταγράφει η επικαιρότητα. Η πολίτικη γραμμή στοχοποίησης στο πρόσωπο μου και στη δουλειά μου από ανώνυμους/ ψευδώνυμους/ κατά δήλωση τους "κάποιους",- σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης (FB/ twitter/ blog's) -, οι οποίοι εκφέρουν άκριτα μια άποψη, και την ενισχύουν με γενικεύσεις και φραστικές επιθέσεις και βία σε οποία μορφή κρίνουν ότι έχουν το περιθώριο -τυχαίο;.. καθόλου!..- , ως μονή αιτιολόγηση στο κίνητρο τους, είναι η ενόχληση.. γιατί η οπτική τους, είναι μεροληπτική, και αυτή επιθυμούν να επιβάλλουν !.. Επειδή ωστόσο, τα ρεπορτάζ μου και η διαχείριση των οποίων καταστάσεων κλήθηκα να αντιμετωπίσω, ήταν απόλυτα επαγγελματικές, και ποτέ δεν έπαιξα το παιχνίδι της μιας ή της άλλης πλευράς, πάντα ήξερα να τηρώ τα όρια, και αυτό δεν αμφισβητείται.. Αυτό σας ενοχλεί, γιατί η απόδοση των γεγονότων είναι αντικειμενική, απόλυτα τεκμηριωμένη και είναι προϊόν έρευνας και ρεπορτάζ κάτι που αποδεικνύεται. Το γεγονός ότι το αντικείμενο της δουλειάς μου είναι το Αστυνομικό ρεπορτάζ, η μεταφορά των στοιχείων του ρεπορτάζ μου, δε με κάνει - ούτε εμένα ούτε τους συναδέλφους μου- κάτι άλλο εκτός από Δημοσιογράφους!! Ξέρετε ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, και αυτό σας ενοχλεί.. Δεν πειράζει, ξεπεράστε το.. Οι απειλές και οι επιθέσεις σας, σε βάρος μου, είναι τουλάχιστον κακόγουστο αστείο. Δεν κρύβομαι (!) ούτε υπογράφω ανώνυμα/ ψευδώνυμα ή με όποιο όρο αρέσκεστε να προσδιορίζεστε.. Και δεν αποδέχομαι κανέναν άλλο χαρακτηρισμό, εκτός από αυτόν του επαγγελματία. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις και τη δουλειά του.. Κι εγώ έχω κριθεί.. Σημ. Όποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί σας βολεύουν και μου αποδίδετε, το μόνο που έχουν ως αποτέλεσμα, καταδεικνύουν τον ύποπτο ρόλο σας...».

Η απάντηση της Γερμανού στα σχόλια Παπαβασιλείου-Δρυμούση μετά την ξαφνική αποχώρησή τους από την εκπομπή

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε σε συνέντευξή της για τον θόρυβο που ακολούθησε μετά την αποχώρηση των συνεργατών της από την εκπομπή «Μες στην Καλή χαρά»!

Στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» η παρουσιάστρια απαντά σε ερώτηση για τα σχόλια που έκαναν οι συνεργάτες της που αποχώρησαν από την εκπομπή και τονίζει:
"Τα βρίσκω φυσιολογικά. Καταρχήν, πιστεύω ότι μπορεί και να παρεξηγήθηκαν και να διογκώθηκαν. Η αναπαραγωγή ενός σχολίου είναι σαν το χαλασμένο τηλέφωνο που παίζαμε στο σχολείο. μπορεί εγώ να πω μία φράση και αυτή στην αναπαραγωγή της να πάρει άλλες διαστάσεις. Και η Έλενα και ο Βασίλης εξέφρασαν τη θέση τους και πολύ καλά έκαναν, γιατί αυτό πίστευαν εκείνη τη στιγμή. μετά, τα σχόλιά τους, στην αναπαραγωγή, πήραν διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από τις κανονικές. Και να σου πω κάτι; Ίσως κακώς εγώ έδωσα τροφή για περισσότερα σχόλια. Ίσως το λάθος είναι περισσότερο δικό μου, τώρα που το σκέφτομαι, παρά δικό τους".

Δείτε πόσο ωραία κοπέλα είναι σήμερα η Φίφη από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" του Mega! (Φωτογραφίες)

Tη γνωρίσαμε ως Φίφη στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Ευτυχισμένοι μαζί" που προβάλλεται ακόμη και σήμερα σε επανάληψη και σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης...

H αγαπημένη μας Εύη Δαέλη, έχει πια μεγαλώσει και έχει γίνει μια όμορφη γυναίκα...


N. Βαλσάμη: Δείτε πως είναι σήμερα η σπουδαία ηθοποιός! (Video)

Yπήρξε μία από τις ωραιότερες πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Την Πέμπτη το βράδυ πήγε, μετά από πολλά χρόνια, να απολαύσει τον Τάκη Ζαχαράτο στο θέατρο "Αλίκη" και οι κάμερες την απαθανάτισαν κυριολεκτικά  από την κορυφή ως τα νύχια...

E. Παπαβασιλείου: Έβαλε... "φωτιά" στο πλατό! (Φωτογραφίες)

Με ένα καυτό και εξόχως αποκαλυπτικό κόκκινο μίνι φόρεμα επέλεξε να εμφανιστεί - ως καλεσμένη - σε εκπομπή η Έλενα, ενώ ο τηλεθεατής δεν μπορούσε να μη "χαζέψει" και με τα σέξι πόδια της  εντυπωσιακής παρουσιάστριας!
  Και για να μην αδικήσουμε το πρόσωπο της Έλενας, σας χαρίζουμε κι ένα κοντινό πλάνο της, ανακηρύσσοντάς την ουσιαστικά νικήτρια σε αυτή την άτυπη μονομαχία της με την πάντα εντυπωσιακή Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Ο Karl Lagerfeld χαρακτήρισε τη Adele χοντρή

Στο Chanel 4 ήταν καλεσμένος ο σχεδιαστής του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld, και μεταξύ άλλων, σχολίασε γνωστές επώνυμες κυρίες και μίλησε... για τη νευρική ανορεξία, ασθένεια που πλήττει όλο και πιο πολλές γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

O εκκεντρικός σχεδιαστής δεν θέλησε ούτε αυτή τη φορά να ξεφύγει από τα αιχμηρά σχόλια, που κάνει κατά καιρούς, προκαλώντας διαμάχες γύρω από το όνομα του. 
Έτσι, όταν ρωτήθηκε για τη Samantha Cameron ότι (σ.σ τη σύζυγο του προέδρου του συντηρητικού κόμματος στην Αγγλία, David Cameron) απάντησε ότι «δεν ξέρω καν ποια είναι, αλλά και πώς είναι, στη Γαλλία η κυρία Samantha Cameron είναι άγνωστη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Pippa Midlleton τονίζοντας ότι «πρέπει να δείχνει μόνο την πλάτη της». Μάλιστα, ολοκλήρωσε τα σχόλιά του με τις γνωστές τραγουδίστριες Adele και Lana del Rey χαρακτηρίζοντας τις «χοντρή» και «ένα κατασκεύασμα από εμφυτεύματα» αντίστοιχα.

Στο τέλος, ο Γερμανός σχεδιαστής γρήγορα ξεκαθάρισε ότι μεταξύ μόδας και anorexia δεν υπάρχει τίποτα κοινό και θεωρεί γελοίο το γεγονός να συνδέονται μεταξύ τους, αφού κανένας σχεδιαστής δεν δουλεύει με ανορεκτικά μοντέλα. «Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτό έχουν προβλήματα με την οικογένειά τους, και η μόδα δεν έχει καμία σχέση με αυτό», ξεκαθάρισε.
Enhanced by Zemanta

O Bregovic για τους Έλληνες

Ο Goran Bregovic έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα! Είναι ένας μεγάλος μουσικός, έχει στο βιογραφικό του μεγάλες διεθνείς συνεργασίες και έχει πολιτική άποψη!
Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό "EΓΩ weekly" μιλά για την κρίση στην Ελλάδα.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του:
Γνωρίζουμε πως είστε ένας άνθρωπος με άποψη πάνω στα πολιτικά ζητήματα, την οποία και δεν διστάζετε να εκφράσετε. Ποια είναι, λοιπόν, η γνώμη σας για την Ελλάδα και την κρίση που αντιμετωπίζουμε;
Οι Έλληνες έχουν μεγάλη παράδοση αντίστασης, επομένως, δεν μπορείς να τα βάλεις με τους Έλληνες. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα αντισταθούν. Όμως, την ίδια ώρα, η Ελλάδα είναι μια χώρα που σε κάνει να χαμογελάς - και δεν υπάρχουν πολλές χώρες που μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις. Οι Έλληνες έχουν βιώσει τις χειρότερες κρίσεις  στην ιστορία - η παρούσα δεν είναι η χειρότερη. Εχουν δει και έχουν ζήσει χειρότερα.
Ανάμεσα σε άλλα ο μεγάλος δημιουργός προσθέτει: " Αν δεν είναι μαχητές οι Έλληνες, τότε ποιοι είναι;".

Πηγή: ΕΓΩ weekly
Enhanced by Zemanta

ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ Γυμνή στο ντους ως Τζάνετ Λι

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Χίτσκοκ», με τον Άντονι Χόπκινς να ενσαρκώνει τον μεγάλο σκηνοθέτη. Η ταινία πραγματεύεται το τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα του Ψυχώ.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ως Τζάνετ Λι -πρωταγωνίστρια του Ψυχώ- γυμνή στο ντους με τον ψυχοπαθή να περιμένει από έξω…
«Πως σκοπεύεις να κάνεις το γύρισμα στην σκηνή του ντους. Βλέπεις, από εδώ και πάνω (σ.σ. δείχνοντας το στήθος της) δεν με μπερδεύει κανείς για αγοράκι», λέει η Γιόχανσον στον Χόπκινς, στο τρέιλερ. Αργότερα εκείνος, μιλώντας στην Έλεν Μίρεν, που υποδύεται τη σύζυγό του στην ταινία, αναφέρει: «Τα στήθη της είναι αρκετά μεγάλα. Είναι μια πρόκληση το να μην τα δείξω».
Οι σκηνές αυτές προσπαθούν να δικαιολογήσουν το χυμώδες κορμί της Σκάρλετ, το οποίο κανείς δεν μπορεί να μπερδέψει με αυτό της Τζάνετ Λι που έπαιξε αρχικά τον ρόλο…
Δείτε το τρέιλερ:

Η καυτή φωτογράφηση της Συνατσάκη για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]

Την πρώτη της σέξι φωτογράφηση έκανε η παρουσιάστρια του Master Chef, Μαίρη Συνατσάκη, στο περιοδικό Status. Εκεί που μίλησε για το πως μπήκε στην τηλεόραση και τι συμβαίνει με το Master Chef.

«Όταν έκανα την πρώτη μου οντισιόν στο Mad περνούσα τη rave περίοδό μου, είχα ξανθές τούφες στα μαλλιά. Είχα πάει άβαφτη, με τζιν κι ένα γαριασμένο T-shirt. Όταν με πήραν αισθανόμουν αυτό το περίεργο...ω, ρε φίλε, δουλεύω στην τηλεόραση χωρίς να έχω μπάρμπα στην Κορώνη...»

Αυτό δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη στο περιοδικό Status, το οποίο και επέλεξε για να ξεδιπλώσει την -αθέατη μέχρι τώρα- σέξι πλευρά της.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η ανερχόμενη παρουσιάστρια μίλησε και για το Master Chef «Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα του Master Chef. Μόνο ο τελικός μένει. Πιστεύω ότι το Mega έκανε καλά που δεν το πρόβαλε μέσα στον χειμώνα. Συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα στη χώρα, που ίσως να ήταν προκλητικό να προβαλλόταν ένα σόου μαγειρικής. Άσε που ο κόσμος δεν ξέρω αν θα είχε τη διάθεση να το παρακολουθήσει εκείνη την περίοδο....»

Πηγή: | iefimerida.gr

Οι «Καναλάρχες» εισβάλλουν και στο twitter

Οι «Καναλάρχες» μπαίνουν δυναμικά στη νέα σεζόν και έρχονται να μας γνωρίσουν το πρόγραμμα του Mega για τη σεζόν του 2012-2013 και μέσω των social media.

Ο λόγος για τους νέους χαρακτήρες που συμμετέχουν στην νέα διαφημιστική καμπάνια του Mega.
Ο Θανασάκης, η Κλειώ, ο Σόλων, η Πόλυ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι εισβάλλουν μέσω twitter και με τις χιουμοριστικές ατάκες τους μας παρουσιάζουν τι θα δούμε στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Mega.
Θανασάκης / Καναλάρχης : «Δεν μου φτάνει το διάβασμα, έχω να μελετήσω και την AGB...»
Κλειώ, Αριστούχος Μαθήτρια / Καναλάρχης : «Φέτος έχω σκοπό να είμαι πρώτη και στα μαθήματα, αλλά και στην τηλεθέαση...»
Σόλων, Τελεταί / «Πρέπει να μαζέψω και πάλι τους συντελεστές για το καινούργιο πρόγραμμα, να τους αφυπνίσω λιγάκι...»
Πόλυ, Hair Stylist / Καναλάρχης : «Χτενίστε και λίγο τους διαλόγους, βρε παιδιά...»

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΧΟΣ Νέο χιουμοριστικό σόου με 52 διαφορετικούς χαρακτήρες

Από την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, ο Διονύσης Ζάχος μεταμορφώνεται σε 52 προσωπικότητες και σατιρίζει την πολιτική κατάσταση και την ελληνική τηλεόραση.

Ακόμα, βάζει τη Βίκυ Σταμάτη και τη Μιμή Ντενίση να συζητούν στο προαύλιο της φυλακής, τη Μαρία Καβογιάννη να παίζει με τον Ιωάννη Μελισσανίδη, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να συνομιλεί με τον Μωυσή, τη Βάνα Μπάρμπα να κάνει οντισιόν για τούρκικο σίριαλ.

Επίσης, σχολιάζει τις αφίσες των νυχτερινών κέντρων αλλά και βίντεο που θα αλλάζουν ανάλογα με την επικαιρότητα.

Ο Διονύσης, μετά από πολλές επιτυχημένες σεζόν σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα, φέτος επιλέγει το Γκάζι για να ανεβάσει τη Μουσική Παράσταση «Stars and the family project» no5!
Γέλιο, διασκέδαση, συγκίνηση αλλά και ένας τρόπος να ξεχάσουμε και να ξεφύγουμε για λίγες ώρες από αυτά που δεν θέλουμε να θυμόμαστε! Big fun Code και Διονύσης Ζάχος σημαίνει πάρα πολύ γέλιο!

Το στριπτίζ επί σκηνής των ηθοποιών Κώστα Κόκλα και Θανάση Ευθυμιάδη προκαλεί από χθες ντελίριο θαυμασμού στον γυναικείο πληθυσμό. Ο ρόλος τους στην παράσταση που πρωταγωνιστούν τους θέλει ένστολους... έτοιμους για όλα, και έτσι πετούν τα ρούχα τους. Όλα συνέβησαν στην θεατρική τους παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Σε μία σκηνή, οι δύο ηθοποιοί εμφανίζονται ντυμένοι ως αστυνομικοί και ξαφνικά αρχίζουν να βγάζουν τα πουκάμισα τους με… νόημα!

Το στριπτίζ επί σκηνής των ηθοποιών Κώστα Κόκλα και Θανάση Ευθυμιάδη προκαλεί από χθες ντελίριο θαυμασμού στον γυναικείο πληθυσμό.

Ο ρόλος τους στην παράσταση που πρωταγωνιστούν τους θέλει ένστολους... έτοιμους για όλα, και έτσι πετούν τα ρούχα τους.

Όλα συνέβησαν στην θεατρική τους παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα». Σε μία σκηνή, οι δύο ηθοποιοί εμφανίζονται ντυμένοι ως αστυνομικοί και ξαφνικά αρχίζουν να βγάζουν τα πουκάμισα τους με… νόημα!

Στην μπανιέρα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μπορεί να φόραγε τα καλά της, ωστόσο δεν δίστασε να μπει στην μπανιέρα, η οποία ήταν γεμάτη  με τους αφρούς.

Ο λόγος που η ηθοποιός μπήκε στην μπανιέρα, ήταν για τις ανάγκες της φωτογράφισης της καινούργιας αφίσας της θεατρικής παράστασης «Ο παππούς έχει πίεση».

Έπειτα από την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, επιστρέφει στο θέατρο «Ήβη», με καινούργιες ατάκες.

Νίκος Αναδιώτης: Λατρεύει το φαγητό αλλά το κορμί… κορμί!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Μεγάλου Καναλιού «Βασιλιάδες», Νίκος Αναδιώτης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Ok, αποκαλύπτει όλα όσα κάνει ώστε να διατηρεί τους άψογους κοιλιακούς του. «Επειδή πάντα μου άρεσε το φαγητό, φρόντιζα να γυμνάζομαι για να μην έχω πρόβλημα. Όμως και η γυμναστική μου άρεσε, δεν την έκανα από αγγαρεία». Ο ηθοποιός γυμνάζεται καθημερινά για δυο ώρες ενώ αποφεύγει τα τηγανητά, τη ζάχαρη και το ψωμί.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια της υγείας της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Πέγκυ Ζήνα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.
Μάλιστα, όπως είπε, ήταν και ο λόγος που αναγκάστηκε να αναβάλλει την πρεμιέρα της, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.
Κόλλησα από τη μικρούλα μου, με ταλαιπώρησε αρκετά και, επειδή θέλω να κρατάω μόνο τα θετικά, και το παιδάκι και εγώ είμαστε καλά και με βοήθησε να αδυνατίσω κιόλας. Στο παρελθόν ποτέ δεν αναγκάστηκα να κλείσω ένα μαγαζί μια μέρα επειδή ήμουν άρρωστη. Πρόσεχα πάρα πολύ, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεσαι μαμά δεν μπορείς να προσέξεις… Τι θα πεις; Δεν θα πάρω αγκαλιά το παιδάκι για να μην κολλήσω; Λες χαλάλι να κολλήσω!”, είπε η τραγουδίστρια.

Φόνσου: «Δεν θα πεθάνω στην ψάθα»

«Δεν έκανα  ποτέ περιουσία,  όμως δεν θα πεθάνω στην ψάθα, έχω κάνει το κομάντο μου», εξομολογείται η Άννα Φόνσου.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στο Αχελώος tv για τα παιδικά της χρόνια, για τη γειτονιά που μεγάλωσε, για την οικονομική της κατάσταση, αλλά και για το τι επικρατεί σήμερα στο χώρο του θεάματος.

«Δεν έκανα  ποτέ περιουσία,  όμως δεν θα πεθάνω στην ψάθα, έχω κάνει το κομάντο μου, ήμουν αρκετά χρονιά παντρεμένη και άλλος έφερνε στο σπίτι χρήματα», λέει, χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, η Άννα Φόνσου.

Αναφερόμενη στην τηλεόραση του σήμερα, η κ. Φόνσου είναι ξεκάθαρη:  «Η Τηλεόραση δεν δίνει ευκαιρίες, τα τουρκικά παίρνουν ευκαιρίες και συνεχίζει λέγοντας: « Μπορεί να είμαι στεναχωρημένη όμως δεν μπορώ την μιζέρια ούτε στο ερωτά ούτε στην ζωή γενικότερα».

Γιάννης Αποστολάκης: Ο Πετρετζίκης, ο Μποτρίνι και η τηλε-μαγειρική

Ο Γιάννης Αποστολάκης μιλά ανοιχτά και εκφράζει την γνώμη του για τους τηλεοπτικούς μάγειρες και επιλέγει τον καλύτερο, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.

«Τον Άκη Πετρετζίκη τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι. Τον θεωρώ φίλο μου και σπουδαίο μάγειρα. Είναι εξαιρετικός στην κουζίνα της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Πραγματικά, τον θαυμάζω. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις μέσα σε λίγο χρόνο να δείξεις στις νοικοκυρές πώς να φτιάξουν κάτι. Μου αρέσει γιατί είναι κατανοητός και φαίνεται να γνωρίζει καλά τι θέλει μια τηλεοπτική κουζίνα» δήλωσε ο Γιάννης Αποστολάκης στην Espresso και συνέχισε αναφορικά με το αν θα έλεγε όχι σε μια τηλεοπτική κουζίνα: «Θα ήταν κάτι που θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Αν ήταν ένα πρόγραμμα που θα με ενδιέφερε, θα δεχόμουν, αρκεί να ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε». Όσον αφορά το γιατί θαυμάζει τον Έκτορα Μποτρίνι, είπε: «Αυτό που κάνει είναι κάτι δύσκολο να το φέρει εις πέρας. Είναι μοναδικός και ξεχωριστός σε αυτό. Άλλωστε, ελάχιστοι θα μπορούσαν στη θέση του να το κάνουν. Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ένας καταξιωμένες μάγειρας με μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ όλες οι επιχειρηματικές κινήσεις του πάντα είναι πετυχημένες».

ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ Νυχτοπερπατήματα με μυστηριώδη ξανθιά

Μπορεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) να συγχώρεσε την απιστία της αγαπημένη του Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και να επέστρεψε στη φωλίτσα τους, όμως η πρόσφατη εμφάνιση του έδειξε πως ετοιμάζει να ακολουθήσει το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού”!
Για του λόγου το αληθές, το βράδυ της Τετάρτης εθεάθη σε γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης, συντροφιά με μια ξανθιά.
Μάλιστα, το φλερτ “πρωταγωνιστούσε” καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με ξένα ταμπλόιντ, ο γνωστός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και φαινόταν να το διασκεδάζει με την ψυχή του.
Στην παρέα τους, υπήρχαν άλλα πέντε άτομα, αλλά ο σταρ του σινεμά είχε μάτια μόνο για την ξανθιά που απ' ό,τι φαίνεται του πήρε τα μυαλά!
Enhanced by Zemanta

H Lopez αρέσει ακόμα στον Affleck

Tί και αν το ειδύλλιό τους δεν είχε happy end; Τί και αν ο καθένας έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια; Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο!
Τουλάχιστον, αυτό αποδεικνύει ο Ben Affleck μιλώντας για τη Jennifer Lopez στη συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό "The Hollywood Reporter".

Όταν τον ρώτησαν για τη σχέση που έχει με την Lopez, απάντησε: " Δεν έχουμε το είδος της σχέσης, κατά την οποία εκείνη βασίζεται σε μένα για συμβουλές. Έχουμε τη σχέση εκείνη, που θα υπάρξει ένα mail, γράφοντας: " Η ταινία σου είναι υπέροχη".
Προσθέτει: "Θυμάμαι όταν πήγε ως κριτής στο American Idol. Είπα: " Αυτό ήταν πραγματικά έξυπνο. Καλή τύχη!".Τη σέβομαι! Μου αρέσει! Πέρασε δύσκολες στιγμές και η ζωή ήταν άδικη μαζί της, γι΄αυτό χαίρομαι να τη βλέπω επιτυχημένη".
Enhanced by Zemanta

Ελένη Ψυχούλη: Απαντά στα δημοσιεύματα περί ανορεξίας!

Η Ελένη Ψυχούλη μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως παλιότερα αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Chef Στον Αέρα», δήλωσε στο Star: «Το φαγητό μέχρι τα 18 μου ήταν παντελώς αδιάφορο. Δε χρειάστηκε ποτέ να το αντιμετωπίζω ιατρικά, απλώς εντάξει, δεν τρώω ποτέ χαλαρά. Πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω τις θερμίδες, το να μην παχύνω». H ίδια συνέχισε μιλώντας για το πρόβλημα που έχει πάρει μεγάλη έκταση. «Η μόδα έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στην εικόνα των κοριτσιών. Δεν μπορούν πια να δουν πως πραγματικά είναι. Μια μάνα μπορεί να βοηθήσει την κόρη της να μην παρουσιάσει νευρική ανορεξία στην εφηβεία με μια σωστή διατροφή».

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ Θύμα κλοπής και φάρσας!

Κάποιες φορές το να είσαι διάσημος έχει και τα μειονεκτήματά του.
Το βράδυ της Τρίτης ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) διαπίστωσε μία κλοπή, αλλά και μία φάρσα εις βάρος του…
Συγκεκριμένα, ενώ τραγουδούσε σε μία συναυλία στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, καθώς βρίσκεται στην περιοδεία του «Believe», κάποιος του έκλεψε τον υπολογιστή του, την κάμερά του και άλλα προσωπικά αντικείμενα. «Ο κόσμος θα έπρεπε να σέβεται την περιουσία των άλλων», έγραψε ο τραγουδιστής στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.
Το ίδιο βράδυ όμως, ο Μπίμπερ ήταν και το θύμα μιας φάρσας. Άγνωστος ειδοποίησε την αστυνομία ότι κάποιος κρατούσε όπλο δίπλα στο σπίτι του τραγουδιστή, με αποτέλεσμα αστυνομικοί και ελικόπτερα να περικυκλώσουν την περιοχή! 
Enhanced by Zemanta

Eσπευσμένα στο νοσοκομείο η Στέλλα Γιαμπουρά

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα η Στέλλα Γιαμπουρά.

Η ηθοποιός στην αρχή ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία αλλά δεν έδωσε σημασία. Όταν όμως η κατάστασή της επιδεινώθηκε, ανησύχησε με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα, και έτσι η Στέλλα Γιαμπουρά θα χρειαστεί να νοσηλευτεί μερικές ημέρες μέχρι να γίνει καλά.

Φυσικά οι επαγγελτικές υποχρεώσεις της ηθοποιού θα «παγώσουν» μέχρι εκείνη να συνέλθει πλήρως, όπως και το προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι που είχε κανονίσει για αύριο με προορισμό τη Λάρισα!

 gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Κώστας Σπυρόπουλος: «Μου είχε έρθει έντονα να κάνω παιδί όταν “έφυγε” ο πατέρας μου»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι θέλει να γίνει πατέρας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμα και να υιοθετήσει στο μέλλον κάποιο παιδί.

«Μου είχε έρθει έντονα να κάνω παιδί όταν “έφυγε” ο πατέρας μου. Με έχω φανταστεί ως πατέρα και ειδικά την εποχή που παντρεύτηκα. Δεν προέκυψε αλλά δεν ήταν και απόλυτος στόχος. Φυσικά, θα μπορούσα να υιοθετήσω παιδί. Σημασία έχει να μεγαλώσεις ένα πλάσμα με αγάπη”. Φυσικά θα μπορούσα να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω τον εγωισμό του DNA. Νιώθω ότι έχω μέσα μου πολλά αποθέματα αγάπης να δώσω, ακόμη και αν ανήκω σε αυτό που λέμε μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να μεγαλώσει ένα πλάσμα με αγάπη», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι... Πόντια

Μία άλλη Πόπη Τσαπανίδου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα οι τηλεθεατές, αφού η παρουσιάστρια είχε καλέσει στο στούντιο χορευτές μία ομάδα χορευτών που θα συμμετέχουν στο 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.

Ξαφνικά η παρουσιάστρια έκανε στους ακροατές «Εγώ πάω να χορέψω σήμερα!», σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει ομάλ!

Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ πραγματοποιείται το 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με παρουσιαστές τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και η Πόπη Τσαπανίδου.

Πηγή: | iefimerida.gr

Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει...

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, που δεν γίνεται σε πίστα, αλλά σε κινηματογραφική αίθουσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Ελένη" μιλά για την επιστροφή της, για τα τρία χρόνια απουσία της, για τον γάμο της με το Διονύση Σχοινά που φέτος συμπηρώνει τα 15 του χρόνια αλλά και για τον γιο της, τον Δημήτρη.

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή "Ελένη"

Ματιάμπα και Οικονομάκου πρωταγωνιστές σε επεισόδιο στο Γκάζι;

Ενεπλάκη ο Ησαΐας Ματιάμπα σε επεισόδιο στο Γκάζι που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα; Ήταν μαζί του και η Αθηνά Οικονομάκου; Αλήθεια ή όχι;
«Επεισόδιο με τον Ησαΐα Ματιάμπα που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας»! Αυτός ήταν ο τίτλος της «Μεσημεριανής Μελέτης», για θέμα, σύμφωνα με το οποίο, ο Ησαΐας Ματιάμπα, σε έξοδό του με την παρέα του, ενεπλάκη σε καυγά με διπλανή παρέα. Ο λόγος; Αν ακούσετε το μονταρισμένο βίντεο της εκπομπής, παραπέμπει σε ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπο του τραγουδιστή, αφού υπήρχαν δηλώσεις του ίδιου, ότι ναι υπήρξε στιγμή στη ζωή του που δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο παρελθόν, ωστόσο δεν τον έχει επηρεάσει αφού έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη. Αν πάλι ακούσετε το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων της εκπομπής μετά το βίντεο, τότε πρόκειται για «πείραγμα» της διπλανής παρέας στην Αθηνά Οικονομάκου, η οποία αν και δεν αναφέρεται στο βίντεο ως παρούσα στο συμβάν, αναφέρεται μετά, από τους δημοσιογράφους που έχουν το ρεπορτάζ. Όποιος και να ήταν ο λόγος, σύμφωνα με την εκπομπή, το αποτέλεσμα ήταν οι δύο παρέες να πιαστούν στα χέρια, να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα (Ομόνοιας συγκεκριμένα) και να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια... Αυτά είπαν στην εκπομπή... Η άλλη πλευρά όμως λέει εντελώς άλλα πράγματα.
Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Ησαΐα Ματιάμπα, δήλωσε: «Ο Ησαΐας δεν έχει πάει πρόσφατα για ποτό στο Γκάζι. Την Παρασκευή ξεκινάει στον ‘Σταυρό του Νότου’ με τον Μύρωνα (Στρατή) και κάνουν κάθε βράδυ πρόβες» μας είπε κάθετα και κατηγορηματικά. Όσο για την Αθηνά Οικονομάκου, η ηθοποιός ετοιμάζεται επίσης για την παράσταση «Τα βαφτίσια», που θα πρωταγωνιστεί τον χειμώνα, και είναι κι εκείνη σε περίοδο εντατικών προβών!

 gossip-tv.gr

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Δεν ξέραμε ότι μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της

Σας έχουμε μία σπάνια φωτογραφία! Για πρώτη φορά βλέπουμε τη δημοφιλή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε κοσμική εμφάνιση με την αγαπημένη της μητέρα, την κυρία Σοφία.

Είναι ολόιδιες, οπότε περίπου μπορείτε να φανταστείτε το πώς θα είναι η καλλιτέχνιδα όταν θα φτάσει στην ηλικία της μητέρας της. Μια υπέροχη κυρία!
Δείτε λοιπόν την κυρία Σοφία...

Καλή επιτυχία από την "Αλίκη"

Ο Τάκης Ζαχαράτος, απόψε πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά του όνειρα! Ανεβάζει την παράσταση "I am what i am" στο θέατρο που φέρει το όνομα της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Ο Τάκης που λατρεύει την Αλίκη, έκανε ένα μικρό βίντεο, υποδυόμενος την Αλίκη, να του εύχεται καλή επιτυχία.

Επέλεξε να μιμηθεί τη star Αλίκη με το δικό του μοναδικό τρόπο!

Δείτε το τρέιλερ που ανέβασε ο Τάκης Ζαχαράτος στο twitter του:

Γερμανία: Μπράβοι ξυλοκόπησαν άγρια τον Βασίλη Καρρά

Ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς δέχτηκε επίθεση από μπράβους στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον μάναντζέρ του στο Ντίσελντορφ, σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Δημοκρατία", ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής βρισκόταν στη σκηνή, ενημερώθηκε ότι ο μάνατζέρ του δεχόταν επίθεση από μπράβους έξω από το νυχτερινό μαγαζί.

Εκείνη τη στιγμή, άφησε το μικρόφωνο και βγήκε έξω.

Οι αδίστακτοι μπράβοι επιτέθηκαν και στον Β. Καρρά και τον χτύπησαν βάναυσα.

Ο επιχειρηματίας του μαγαζιού και οι άνθρωποι του φυγάδευσαν αιμόφυρτο τον Βασίλη Καρρά στο αυτοκίνητό του.

Σοκ-Η ανήλικη Ελίζαμπεθ Τέιλορ ξελόγιασε τον Ρέιγκαν και μετείχε σε όργιο με τον JFK

English: Studio publicity portrait of the Amer...
 Elizabeth Taylor. (Photo credit: Wikipedia)
Σεξ με δυο τουλάχιστον Αμερικάνους προέδρους (Ρόναλντ Ρέιγκαν, Τζόν Κένεντι) φέρεται να έκανε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ σύμφωνα με την νέα βιογραφία της με τίτλο Elizabeth Taylor: There is Nothing Like a Dame που κυκλοφόρησε μετά από χρόνια έρευνας.

«Ο Ρέιγκαν μου φερόταν λες και ήμουν ενήλικη και αυτό μου άρεσε. Καθίσαμε στον καναπέ του και μπορούσα να καταλάβω ότι με ήθελε, αλλά δίσταζε να κάνει την πρώτη κίνηση. Οπότε πήρα εγώ πρωτοβουλία. Μετά από ένα μισάωρο φασώματος στον καναπέ, τον πήρα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα».

Αυτό φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε στενή της φίλη η Ελίζαμπεθ Τέιλορ για την εποχή που, ως ανήλικη, ξελόγιασε τον -36χρονο τότε- μελλοντικό πρόεδρο των ΗΠΑ. Και μάλιστα την πρώτη κιόλας φορά που πήγε σπίτι του για να συζητήσει ένα ρόλο.

Όλα αυτά σύμφωνα με τους Ντάνφορθ Πρινς και Ντάργουιν Πότερ, τους δυο ερευνητές που υπογράφουν την προκλητική -και μη κολακευτική- βιογραφία της Ελίζαμπεθ.

Αν και το πιο «πικάντικο» απόσπασμα είναι αυτό που περιγράφει το πως ένα γυμνό μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού του -ήδη παντρεμένου- JFK μετατράπηκε σε ένα καυτό όργιο μεταξύ εκείνης, του προέδρου της Αμερικής και του ηθοποιού Ρόμπερτ Στάκ ο οποίος ήταν επίσης παρών (και επίσης παντρεμένος).

Κατά τα άλλα το βιβλίο περιγράφει αναλυτικά τις σεξουαλικές της σχέσεις με τους Πίτερ Λόφορντ, Έρολ Φλιν, Τόνι Κέρτις και Πολ Νιούμαν.

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...