Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Δεν φαντάζεστε τι κάνει στο κρεβάτι της!

H Kaley Cuoco φορώντας μικροσκοπικά σορτσάκια, αλλά και τα εσώρουχά της, πόζαρε να κυλιέται στο κρεβάτι της, ανάβοντας φωτιές στους άντρες.

Το αθώο της βλέμμα από τη μία και η κορμάρα της από την άλλη, αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Για τα μάτια σας μόνο...

Πηγή: newsbomb
Enhanced by Zemanta

Τα νυχτοπερπατήματα της Νάντιας Μπουλέ!

«Στα μαύρα έχει ντυθεί ,της πάνε τα μαύρα πολύ» που λέει και το τραγούδι, το οποίο στην περίπτωση της Νάντιας Μπουλέ είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της…
 
Με ένα μαύρο φόρεμα, μαύρα ψηλοτάκουνα μποτίνια και τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα εμφανίστηκε η παρουσιάστρια!

Που διασκέδασε η Νάντια;; Στο Ποσειδώνιο, στη Δέσποινα Βανδή και τον Αντύπα την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός!

ΡΟΜΠΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ: "Η μονογαμία δεν μου φαίνεται φυσιολογική"


Robbie Williams
Robbie Williams (Photo credit: jeaneeem)
Για τον γάμο του και την απιστία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams).

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ο γάμος του τον έχει αλλάξει και ότι η μονογαμία είναι μια αποστολή σε εξέλιξη.

«Είμαι πιο χαλαρός, πιο ήρεμος, πιο ευτυχισμένος. Και μετά σκέφτεσαι: θέλω να τα καταστρέψω όλα κάνοντας κάτι πραγματικά ηλίθιο. Πάντα σαμπόταρα τη ζωή μου, οπότε δεν νομίζω ότι ποτέ θα βρεθεί μια χρυσή τομή.  Αγαπάω τη γυναίκα μου, αγαπάω τη ζωή μας», είπε μιλώντας στο περιοδικό Shortlist.

Σε ερώτηση αν η μονογαμία του φαίνεται δύσκολη απάντησε πως «είναι εκατό φορές πιο εύκολη όταν δεν πίνεις, και εγώ δεν πίνω. Αν έπινα, πραγματικά θα την είχαμε πατήσει. Όταν είμαι μεθυσμένος, δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα στο παντελόνι μου».

Ακόμα, τόνισε ότι έχει πάντα δίπλα του τη σύζυγό του. «Αν κάποιος είναι μακριά από το σπίτι του και δεν απάτησε τη γυναίκα του, πρέπει να του δώσουμε βραβείο για αυτοσυγκράτηση».
«Δεν μου έχει λείψει το φλερτ, αλλά παραμένω άνδρας. Η μονογαμία είναι μια αποστολή σε εξέλιξη. Δεν μου φαίνεται φυσιολογική, αλλά μέχρι στιγμής όλα καλά», πρόσθεσε.
Enhanced by Zemanta

Πόσο κοστίζει η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη;

Πάρτε μια βαθιά ανάσα… Την πήρατε; Εντάξει λοιπόν. Είστε έτοιμοι να διαβάσετε την τιμή της τσάντας που κρατά στα χέρια της η Ελένη Μενεγάκη…

Έχουμε και λέμε… Τέσσερις χιλιάδες ευρώ! Ναι, ναι σωστά διαβάσατε…. 4.000 ευρώ κοστίζει η μαύρη τσάντα με την οποία «συνέλαβε» την παρουσιάστρια ο φωτογραφικός φακός.

Πρόκειται για ένα από τα συλλεκτικά κομμάτια γνωστού οίκου του εξωτερικού και για τον λόγο αυτό η αξία του φτάνει τον… τετραψήφιο αυτό αριθμό.

Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει γούστο, αφού εντάξει, η τσάντα είναι πανάκριβη, αλλά παράλληλα έχει στυλ.


Πηγή φωτογραφιών: Ciao

Τι δουλειά έχει η Δ. Βανδή με τον Π. Παντελίδη;

Τη Δέσποινα Βανδή πήγε να απολαύσει στο Posidonion ο Βασίλης Καρράς, με την οποία τον δένει βαθιά φιλία από το ξεκίνημα της τραγουδίστριας.
 
Πήρε μάλιστα μαζί του και τον Παντελή Παντελίδη με τον οποίο θα είναι μαζί φέτος το χειμώνα, αλλά και το Χάρη Κωστόπουλο.

Μόλις είδε τους φίλους της, η Δέσποινα έσπευσε να καθίσει στο τραπέζι τους, ενώ, αγκαλιά με τον Βασίλη Καρρά, ερμήνευσαν το «Γέλα Μου», ένα από τα τραγούδια – σταθμούς στην καριέρα της.

Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγάλη αγάπη που έχει για τον Βασίλη Καρρά, κι αυτό φάνηκε και χθες το βράδυ, με τις αγκαλιές και τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν.

Δέσποινα Ολυμπίου: Ο άνδρας που την έκανε να ξεπεράσει τον Χατζηγιάννη

Το χαμόγελο από τα χείλη της Δέσποινας Ολυμπίου δεν φεύγει ποτέ.

Η τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη και διανύει μια από τις καλύτερες εποχές της ζωής της.

Είναι ερωτευμένη! Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά ονομάζεται Πάνος Δούκας.

Είναι τριάντα επτά χρόνων και ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Όπως σχολιάζουν άτομα από το περιβάλλον της Δέσποινας Ολυμπίου, ο Πάνος έχει όλα όσα έψαχνε να βρει η Δέσποινα.

«Είναι gentleman, την προσέχει, έχει χιούμορ και είναι δημιουργικός» αποκάλυψε στην εφημερίδα Real φίλος της τραγουδίστριας.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους περνούν καθημερινά πολλές ώρες μαζί, ενώ η αγαπημένη τους συνήθεια είναι οι βόλτες στην θάλασσα και τα ρομαντικά δείπνα σε γνωστά στέκια της Αθήνας και των νοτίων προαστίων.

Ο Πάνος βρίσκεται πολύ συχνά στο μαγαζί όπου τραγουδά η Δέσποινα και δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη του αφιερώνει ερωτικά τραγούδια.

Lifestyle Αλβάρο: «Η Αθηνά “έσωσε” την κόρη μου»!

Ο Αλβάρο μίλησε για τη σχέση της κόρης του με την σύντροφο του, Αθηνά Ωνάση και τα μελλοντικά τους σχέδια, να αποκτήσουν δικό τους παιδί.
«Η Βίβιαν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», είπε ο Αλβάρο.
Όσο για τη σχέση της Αθηνάς με τη Βίβιαν, σχολιάζει πως «πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία».
Την λατρεύει την Βίβιαν και είπε πως «τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της ιππασίας σε παιδικό τουρνουά και μάλιστα στους δυο πρώτους αγώνες όπου συμμετείχε κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Ποτέ δεν ήμουν τόσο νευρικός όσο εκείνη την ημέρα».
Ποια η σχέση του ζευγαριού και η αντιμετώπιση στη μικρή του κόρη; «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και μαζί τη Βίβιαν. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και η καλύτερη απόδειξη είναι ότι είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Στο σπίτι, στις προπονήσεις, στα γραφεία  του κέντρου εκπαίδευσης ιππασίας που διαθέτουμε  Παλιότερα το ποιο  αρνητικό σημείο στο γάμο μου ήταν ότι η Αθηνά δεχόταν τρομερή πίεση από τον τύπο. Ήταν μόνιμα ανήσυχη. Τώρα, όλα αυτό έχει μειωθεί γιατί η Αθηνά είναι πολύ απλός άνθρωπος και συμπεριφέρεται απόλυτα φυσιολογικά» είπε ο Αλβάρο.
Τέλος, μίλησε και για τα μελλοντικά τους σχέδια, λέγοντας πως «θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε δικό μας παιδί, όμως αποφασίσαμε να περιμένουμε λίγο, μιας και τον τελευταίο καιρό η Αθηνά έχει πολύ καλές επιδόσεις στους αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στην ιππασία. Η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρούς αντιπάλους σε μεγάλες διοργανώσεις. Άλλωστε, είναι πολύ μικρή και περιμένει η ίδια να ξυπνήσει το μητρικό της ένστικτο μέσα της ώστε να είναι ακόμα πιο έντονη η επιθυμία της να γίνει μητέρα».
Πηγή: Real Life

ΒΙΝΤΕΟ -Υφυπουργός Πολιτισμού μία πρώην πορνοστάρ


Isabel Sarli
Isabel Sarli (Photo credit: Wikipedia)
Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε θέσει υποψηφιότητα για να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού όμως, η πρώτη γυναίκα από την Αργεντινή που πρωταγωνίστησε σε ταινίες soft porn είναι πλέον μέλος του νέου κυβερνητικού σχήματος στη χώρα, καθώς διορίστηκε υφυπουργός Πολιτισμού!

Η Ιζαμπέλ Σαρλί (Isabel Sarli) έγινε γνωστή τη δεκαετία του '60. Συμμετείχε σε περισσότερες από 30 ταινίες, ενώ λόγω της λογοκρισίας που υπήρχε στην Αργεντινή, γύριζε ταινίες σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σήμερα, στα 77 της χρόνια, είναι υφυπουργός Πολιτισμού και μία από μια από τις αγαπημένες πολιτικούς του πρωθυπουργού της χώρας ο οποίος την αποκαλεί "εθνικό σύμβολο του σεξ".

 


Enhanced by Zemanta

Η ζωή του συντρόφου της Έλενας Παπαρίζου πριν τη γνωρίσει, σε φωτογραφίες!

Η Έλενα Παπαρίζου έχει ξαναβρεί τον έρωτα στα μάτια του Ανδρέα Καψάλη. Είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά.

Εκείνος που έφερε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη της και που έκανε την ζωή της και πάλι να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο νόημα. Ποιος είναι όμως ο 42χρονος σύντροφος της τραγουδίστριας; Ο ίδιος αν και βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας διαρκώς, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο Ανδρέας κατάγεται από την Αίγινα. Εκεί περνούσε τα καλοκαίρια του όταν ήταν παιδί, ενώ η οικογένειά του διατηρεί εκεί το πολιτιστικό Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη. Είναι ένα πολύ καλό παιδί που κερδίζει αμέσως την συμπάθεια και την εκτίμηση όλων.
 
Έχει κάνει ήδη έναν γάμο ο οποίος διήρκεσε περίπου 4 χρόνια. Χώρισε όμως δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο και με την πρώην σύντροφό του, διατηρεί καλές σχέσεις.

ΣΟΚ: Έπεσε από ύψος δύο μέτρων στην πρεμιέρα η Άννα Βίσση

Greek singer Anna Vissi live on stage at Athin...
(Photo credit: Wikipedia)
Χθες βράδυ έγινε η μεγάλη πρεμιέρα της Άννας Βίσση με ένα δυσάρεστο απρόοπτο.
 
Τη στιγμή που τραγουδούσε το «Everything I am», άνοιξε η περιστρεφόμενη σκηνή απότομα και έπεσε από ύψος δυο μέτρων στο κενό.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Η τραγουδίστρια έχασε τις αισθήσεις της κι ο κόσμος πανικοβλήθηκε.

Η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» επικοινώνησε με την αδερφή της, Νίκη, η οποία είπε πως έχει χτυπήσει στα πλευρά, αλλά δεν έχει υποστεί κάποιον χειρότερο τραυματισμό.

Είναι καλύτερα τώρα, αλλά δεν θα τραγουδήσει σήμερα. Ενώ, η τραγουδίστρια τόνισε πως παρά τα χτυπήματα, επέμενε να συνεχίσει το πρόγραμμα…
Enhanced by Zemanta

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ Αποχώρησε από το "Μες στην καλή χαρά"

Αποχώρησε από το "Μες στην καλή χαρά" η Ευαγγελία Αραβανή και δεν βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του πρωινού του Alpha.

Το όνομά της στους τίτλους φυσικά δεν υπήρχε.

Με την έναρξη της εκπομπής είδαμε στο καναπέ τους Θέμη Γεωργαντά, Παναγιώτη Χατζηδάκη, Παύλο Σταματόπουλο, Ναταλία Γερμανού και στη θέση της Αραβανή ήταν η  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πρώην μοντέλο στη στήλη της ομορφιάς της Μενεγάκη.

"Δύσκολος αυτός ο πρόλογος για μένα, αλλά ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ευτυχώς για μένα είμαστε αρκετοί καπεταναίοι σήμερα εδώ. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι. Την αγαπάμε εδώ στον Alpha και τη θεωρούμε αξιόλογη. Είμαστε σίγουροι πως θα κάνει ωραία πράγματα στην τηλεόραση και πολύ πιθανόν και εδώ. Το γεγονός ότι εμείς οφείλουμε να κάνουμε μια κεφάτη εκπομπή σήμερα δεν σημαίνει ότι δε νσεβόμαστε την απουσία της. Επειδή της μίλησα, δεν θέλει καθόλου να χάσουμε το κέφι μας. Μας στεναχωρεί όλους μας και το λέω ειλικρινά", είπε η Ναταλία Γερμανού.

 Η Ευαγγελία Αραβανή ακούγοντας την Ναταλία να μιλάει για την αποχώρησή της έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο twitter:

«Όσο για σένα Ναταλάκι μου ότι και να πω είναι λίγο... Σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα! Ξέρω ποσό το πάλεψες και ήσουν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος!!! Σ´ αγαπώ πολύ! Είσαι μοναδική!! φιλάκια πολλά", ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet της».

 Ενώ αποχαιρέτησε με ένα εξίσου γλυκό μήνυμα τα αγόρια της παρέας: «Αγοράκια μου γλυκά σας βλέπω... και μου λείπετε, αλλά δεν θα χαθούμε!!! Σας φιλώ όλους».

Ποιός ηθοποιός πήγε σε πάρτι με... κόψιμο στο λαιμό;

Άχου το το αγόρι, άχου το: με κόψιμο στο λαιμό πήγε σε πάρτι ο Gerard Butler και όλοι έμειναν με την απορία πού τραυματίστηκε!
 
Ο 42χρονος ηθοποιός ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο σουαρέ προς τιμήν της Donatella Versace στη Νέα Υόρκη και έκλεψε την παράσταση με... το αιματοβαμμένο σημάδι του.

Τι το ‘θελε το λευκό V-neck μπλουζάκι;

Φάτσα – φόρα ήταν το κόψιμο του Gerard κι όλοι αναρωτιόντουσαν τι έπαθε πριν πάει στο παρτάκι.

Στο ξύρισμα κόπηκε το παλικάρι καλέ και να δεις που, από την βιασύνη του να ετοιμαστεί, δεν κράτησε γερά την λεπίδα!

Αλλά χάθηκε ο κόσμος να βάλει ένα τραυμαπλάστ; Ή έστω ένα πουκάμισο βρε αδερφέ!
Ανάμεσα στην Donatella Versace, την πριγκίπισσα Charlene του Μονακό και την Karolina Kurkova καθότανε... 
Enhanced by Zemanta

50 εκατ. δολάρια ζητά ο Τομ Κρουζ από αμερικανικό περιοδικό

To διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων ζητά από αμερικανικό περιοδικό ο Τομ Κρουζ, επειδή είχε δημοσιεύσει άρθρο στο οποίο αναφερόταν ότι... είχε παρατήσει την 6χρονη κόρη του Σούρι.
Σε ανακοίνωση του, σε σχέση με το άρθρο του περιοδικού Life & Style , ο δικηγόρος του Τομ Κρουζ, αναφέρει:

«Ο Τομ είναι ένας πατέρας που νοιάζεται και αγαπά πολύ την Σούρι. Είναι κεφαλαιώδες κομμάτι στη ζωή του και πάντα θα είναι. Το να λέγεται ότι την εγκατέλειψε είναι κακοήθες ψέμα. Το να το λες με πηχυαίους τίτλους με μια δακρύβρεχτη εικόνα της Σούρι είναι κατακριτέο».

Το περιοδικό Life & Style στις 30 Ιουλίου κυκλοφόρησε με μια εικόνα της Σούρι που έκλαιγε στο εξώφυλλο, συνοδευόμενη από τον τίτλο: «Η Σούρι μέσα στα δάκρυα, εγκαταλελειμμένη από τον πατέρα της».

Ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς χώρισαν αυτό το καλοκαίρι μετά από 6 χρόνια γάμου.

Οι ποδοσφαιρικές απορίες της Ελένης

Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, καθώς έπιασε μία συζήτηση μαζί με τους συνεργάτες της για τους... ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ εκδήλωσε και την επιθυμία να πάει κάποια στιγμή στο γήπεδο!
Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού και τότε η Ελένη είπε ότι θα ήθελε να πάει μια φορά στο γήπεδο, ενώ αναρωτήθηκε πως πανηγυρίζει μία κοπέλα στο γήπεδο!
entertv

Η Halle Berry έκλεψε τις εντυπώσεις με το κορμί της!

Έλαμψε διά της... παρουσίας του το μεγαλειώδες μπούστο της ηθοποιού!
Και δεν της το χα! 
 
Η Halle Berry βρέθηκε στην... πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Cloud Atlas» στο Λος Άντζελες και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ντύσιμο και το κορμί της! 
 
Σε απίστευτη φόρμα η 46χρονη Halle βάζει κάτω και 20άρες!
athensbars.gr

Τάκης Σπυριδάκης: Ο «πρόεδρος» στο θέατρο

Ο Τάκης Σπυριδάκης ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι.

Ο ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός τόσο από τους ρόλους του στην τηλεόραση, όσο και από τον ρόλο του σε διαφήμιση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, έχει δεχτεί να συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Υπάρχουν και βρώμικα μυαλά».

Ο αγαπημένος «πρόεδρος» όλων των Ελλήνων με τις απίστευτες ατάκες που προκαλούν γέλιο, πρόκειται για μια «μαύρη» κωμωδία, την οποία έγραψε η Ρόμπιν Σουίκορντ.

Η παράσταση θα ανέβει την επόμενη χρονιά και συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η Χριστίνα Θεοδωροπούλου.

ΖΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Το φόρεμα που αναδεικνύει τα προσόντα της!

Η παρουσιάστρια Ζέτα Θεοδωροπούλου έβαλε κορμί, νάζι και λάγνο ύφος και φωτογραφήθηκε για κατάλογο γυναικείων ρούχων.

Βασικό πρόσωπο στην καμπάνια για να επηρεάσει πολλές γυναίκες που θέλουν κι εκείνες να ξεχωρίζουν όπως η τηλεπερσόνα.

Από όλα τα ρούχα μας άρεσε περισσότερο αυτό με τη δαντέλα που δίνει έμφαση στο επίμαχο σημείο της Ζέτας.

Αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις στο πέρασμα της, όπως  της Κίμ Καρντάσιαν και της Τζένιφερ Λόπεζ. Πώς λέμε όλα τα λεφτά, ε, κάπως έτσι!


Δείτε με τι είναι «κολλημένη» η Μαρία Μενούνος!

«Έχει φάει κόλλημα» η Μαρία Μενούνος με μία συγκεκριμένη ελληνική γεύση!

Η παρουσιάστρια, μπορεί να είναι στην Αμερική αλλά της αρέσει να γεύεται ελληνικές γεύσεις. Η Μαρία λατρεύει τα... αράπικα φιστίκια!

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter της, στην οποία βρίσκεται στα παρασκήνια φωτογράφησης, για φιστίκια που ονομάζονται «Greekonthego»!

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ: Γιατί την απέλασαν από την Αμερική!

Το γνωρίζατε ότι η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου όταν ζούσε στην Αμερική πέρασε από δικαστήρια και την απέλασαν από την χώρα;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Μάθετε γιατί...

Η ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Εγώ», μεταξύ των άλλων μίλησε για τα χρόνια που ζούσε στην Αμερική κυνηγώντας το μεγάλο όνειρο που λέγεται Χόλιγουντ.

Όμως, στην προσπάθεια της να τα καταφέρει, το αμερικανικό κράτος της έκοψε τα φτερά. Μιλώντας στο περιοδικό δεν παρέλειψε να μεταφέρει στον αναγνώστη τις δυσκολίες αλλά και τα αισθήματα που βίωνε μακριά από την Ελλάδα:

 «Ο πόνος, η θλίψη που ένιωσα στην Αμερική, ήταν εφόδια και με έφεραν εδώ. Μπορεί να πονούσα, να ένιωθα μεγάλη μοναξιά, αλλά με πείσμωσαν ώστε να κάνω αυτό που ήθελα.
Αυτό που μου στοίχισε, ήταν ότι αναγκάστηκα να γυρίσω εδώ. Είχαν λήξει τα χαρτιά μου, και με πέρασαν από δικαστήριο. Δόθηκε εντολή να απελαθώ. Μου στοίχισε γιατί δεν ήθελα να γυρίσω».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Για να πω ότι παντρεύομαι, θα πρέπει να γίνει απότομα»

Έχει μπει ποτέ στον πειρασμό ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης να πάει σε κοσμηματοπωλείο αναζητώντας το κατάλληλο μονόπτερο δαχτυλίδι για την καλή του; Γιατί δεν έχει παντρευτεί ο ηθοποιός;

«Η αλήθεια είναι ότι με γυροφέρνει ο γάμος αλλά δεν έχει δέσει ακόμα το γλυκό (γέλια). Η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι για να πω τώρα, στην ηλικία που είμαι, ότι παντρεύομαι, μάλλον θα πρέπει να γίνει απότομα, πάνω στην τρέλα της στιγμής. Όταν αρχίζει μια σχέση και μετράει χρόνια, και δεν το αποφασίζεις, μάλλον δεν θα το κάνεις ποτέ» δηλώνει στο ΟΚ! ο ηθοποιός, και συμπληρώνει: «Επειδή οι γονείς μου ασχολούνται με τα κοσμήματα, έχω κάνει πολλά δώρα στις αγαπημένες μου. Γενικά θεωρώ ότι ένα κόσμημα είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ένας ερωτευμένος άνδρας σε μια γυναίκα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ: "Είχα πάντα σχέσεις με ωραίες γυναίκες"

Στο στούντιο της εκπομπής "Ελένη" βρέθηκε σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης. 

Ο ηθοποιός μιλώντας για τα προσωπικά του, τόνισε πως ποτέ δεν είχε σχέση με άσχημη γυναίκα.

"Δεν μου έχει τύχει να έχω ποτέ σχέση με μια γυναίκα που να μην ήταν ωραία. Δεν λέω ψέμματα, δεν μου έτυχε. Ήμουνα πάντα με ωραίες γυναίκες στη ζωή μου. Δεν σημαίνει όμως ότι αν δω έναν άνθρωπο που να μην είναι όμορφος, δεν κοιτάω τις άλλες του αξίες, τις βλέπω όλες" τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως αν και η πολλή ομορφιά δύσκολα συνηθίζεται, δεν αρκεί για να στεριώσει μια σχέση.

Σόφη Πασχάλη: Τα πρώτα σύννεφα στην σχέση της

Τι συμβαίνει στην σχέση της Σόφης Πασχάλη και του Γιώργου Μητρόπουλου;
Τον τελευταίο καιρό όλο και φουντώνουν οι φήμες για σύννεφα στην σχέση του ζευγαριού.

Μάλιστα κάποιοι κάνουν λόγο για μια πολύ σοβαρή κρίση. Σε δημοσίευμά της η Espresso αναφέρει πως η γυμνάστρια δυσκολεύεται να βρει πλέον σημεία επαφής με τον επιχειρηματία.

Το ζευγάρι ήταν αγαπημένο μέχρι που εμφανίστηκαν προβλήματα λόγων των επαγγελματικών του. Οι υποχρεώσεις και των δυο είναι αυξημένες και ο Γιώργος λόγω της κρίσης έπρεπε να ρίξε μεγαλύτερο βάρος στην οικογενειακή του επιχείρηση.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: Εξηγεί γιατί δεν μιλά για τα ερωτικά της!

Η Εβελίνα Παπούλια σπάνια επιτρέπει στους δημοσιογράφους να τις θέτουν προσωπικές ερωτήσεις.

Ωστόσο, αυτή τη φορά χωρίς να δώσει την είδηση που επιθυμούν οι ρεπόρτερ και οι συντάκτες, εμμέσως πλην σαφώς έκανε λόγο για τον έρωτα που βιώνει με το μουσικό Φώτη Παπαθεοδώρου (βλέπε φωτογραφία).

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι από τις γυναίκες εκείνες που θα βγουν να διαφημίσουν τον έρωτα τους αλλά ούτε κι έχουν να κρύψουν κάτι όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

Τόνισε μάλιστα ότι, «δεν είναι καλό να υπάρχεις στον χώρο μέσα από μια σχέση αλλά μέσα από την δουλειά σου όπως σε όλα τα επαγγέλματα».

Η Ναταλία Δραγούμη του τότε και του σήμερα

Η Ναταλία Δραγούμη δεν έχει μόνο ροκ διάθεση αλλά και στυλ.

Η ηθοποιός αλλάζει συχνά τα μαλλιά της με αποτέλεσμα ν’ αλλάζει και το στυλ της. Η Ναταλία έχει αδυναμία στο μαύρο , ενώ ξέρει ποια ρούχα αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία.

Τα παντελόνια είναι η αδυναμία της, αφού μπορεί με αυτά να οδηγεί πιο εύκολα την μηχανή της την οποία δεν αποχωρίζεται εύκολα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ: Επιστρέφει αρχές Νοεμβρίου στον ΣΚΑΪ

Μετά την μεταγραφή του από το Mega στον ΣΚΑΪ, o Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Οι τηλεθεατές με ανυπομονησία περιμένουν τη επιστροφή του τηλεοπτικού ζαχαροπλάστη, ώστε να ξεκινήσουν το "ταξίδι" τους, εξερευνώντας διάφορους γλυκούς πειρασμούς.

Δημοσιεύματα θέλουν οι "Γλυκές αλχημείες" να κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα με την εκπομπή "Traction", δηλαδή το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ Πώς πας έτσι κοπέλα μου στην τσουλήθρα!

Τι το ήθελε η γνωστή τραγουδίστρια να ξανανιώσει παιδί κάνοντας τσουλήθρα;

Ο φωτορεπόρτερ έκανε… τραμπάλα εκείνη την ώρα αφού του έδινε ωραίο θέμα και θέαμα μαζί.

Βέβαια έκανε και ο αέρας το θαύμα του και της σήκωσε το φορεματάκι όλο και πιο ψηλά...

Χάθηκε να φυσήξει πιο δυνατά ώστε η υποψία ότι μάλλον δεν φορούσε εσώρουχο θα έπιανε και τόπο μετά; Χμ!

Η τραγουδίστρια είναι η Ράσελ Χόμς η οποία πάνω σε... κρίση παλιμπαιδισμού της είχε το ευχάριστο για τους οφθαλμούς μας ατύχημα!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...