Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Video: Αργύρης Αγγέλου:"Όποιος δουλεύει φαίνεται"


Η συμμετοχή του Αργύρη Αγγέλου σε 7 μιούζικαλ τον έχουν βοηθήσει πολύ στο να αποκτήσει μια εμπειρία που τον βοήθησε στο Dancing with the stars. 

Ο ίδιος αναγκάζεται να "απολογηθεί" λέγοντας πως όποιος δουλεύει φαίνεται.

Video: Τρία χρόνια από την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

 Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια έφυγε από την ζωή ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Η δολοφονία του είχε συγκλονίσει όχι μόνο τον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης αλλά και το πανελλήνιο που δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο αξέχαστος ηθοποιός έφευγε από τη ζωή με τόσο φριχτό τρόπο.

Δείτε το βίντεο με ένα αφιέρωμα που συγκλονίζει  ΕΔΩ

Βίκυ Παγιατάκη: Τι λέει για την εμπλοκή της στο "κόψιμο" της Σταμάτη;

Στην "Πρωινή Μελέτη" μίλησε η Βίκυ Παγιατάκη για την απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από το "Πρωινό Mou".

Η αστρολόγος ήταν φανερά στενοχωρημένη και περιέγραψε όλο το παρασκήνιο της... άτακτης φυγής της δημοσιογράφου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εδω

Κ. Καραβάτου: Το μήνυμά της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ! (video)

Είναι η πρώτη φορά που η Καραβάτου μιλάει σε άλλη εκπομπή για την αντίπαλό της και της στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα!

Γιατί αναγκάζεται η μία παρουσιάστρια να αναφερθεί στην άλλη και μάλιστα στον αέρα;

Τελικά ένα μεγάλο πρόβλημα φέρνει πάντα πιο κοντά τους ανθρώπους: Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε την επιστροφή της "αντιπάλου" της στο Άλτερ και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που την κρατούσε τόσο καιρό εκτός τηλεόρασης...

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Τα... παραπονάκια του Τρύφωνα - Γιατί δεν πήγε στο “10 με 1 μαζί”

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο zappIT για τη συμμετοχή του στο "Dancing" χωρίς να μας κρύψει τα παράπονα του...για κάποιες κακοπροαίρετες κριτικές.Γιατί όμως δεν εμφανίστηκε σήμερα στο "10 με 1 μαζί" όπως είθισται για τους αποχωρήσαντες;

Ο Τρύφωνας αποτέλεσε ένα από τα πλέον δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα του λαμπερού show. Χτες ήρθε η σειρά του να αποχωρήσει, παρέα με το φαβορί Νάντια Μπουλέ. Λίγο πριν την αποχώρηση του στα παρασκήνια, δήλωσε στο zappIT: "Νιώθω πολύ συγκινημένος! Aισθάνομαι ήδη νικητής στις καρδιές του κόσμου γιατί εισπράττω καθημερινά την αγάπη του. Δεν θέλω να σηκώσω τρόπαιο γιατί δεν είμαι και ο καλύτερος χορευτής. Βέβαια όλοι όσοι μπαίνουν σε ένα show σίγουρα θα ήθελαν να νικήσουν αφού μπαίνει και ο εγωϊσμός στην μέση."

Δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει και τα παραπονάκια του: "Έχω κουραστεί να ακούω πως δεν είμαι καλός χορευτής! Ρε παιδιά ποτε δεν είπα ότι είμαι ο καλύτερος! Κάποιοι δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν ότι το χιούμορ και ο αυθορμητισμός μου δεν είναι αληθινά... Πραγματικά δεν μπορώ να το ακούω αυτό!"  ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Έριξε «πόρτα» στο «Greek Idol» για το «Dancing» η Καλομοίρα

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε γίνει γνωστό πως η Καλομοίρα θα έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της με το νέο της τραγούδι στο πλατό του Greek Idol, ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει. 
 
Στην αρχή, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας, έγινε γνωστό ότι το «Τhis Is The Time» θα παρουσιαστεί, το Σάββατο 11 Ιουνίου στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά στο Alpha.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Video: Εν μέσω… «πανζουρλισμού» η εμφάνιση του Τρύφωνα!



Για… Felicita (ευτυχία) το ξεκίνησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο σημερινό live του «Dancing witη the stars», «φαρμάκι» πήρε από την επιτροπή!

Ο hair stylist χόρεψε το κομμάτι «Felicita» σε εκτέλεση Γιάννη Πλούταρχου και, αν και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, πήρε μέτριες έως κακές οι κριτικές, γεγονός που τον πλήγωσε πολύ, κάτι που έδειξε με τον δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο αλλά και παίρνοντας πίσω τα κουρέματα που είχε τάξει στην επιτροπή.

TO BINTEO KAI TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

VIDEO: To ξεσπασμα της Ελένης Μενεγάκη !

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα το πρωί, εκνευρίστηκε πάρα πολύ και άρχισε να φωνάζει.
Αφορμή στάθηκε η έρευνα που γίνεται τον τελευταίο καιρό και αφορά στα αγγούρια που έχουν κριθεί ακατάλληλα! 
 
Η παρουσιάστρια, άρχισε να μιλάει για τα προϊόντα της Ελλάδας και κυρίως τα βιολογικά και να λέει πως όλα αυτά που λέγονται είναι αστεία και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας προϊόντα. 
 
Αποκορύφωμα ήταν όταν ρώτησε το δημοσιογράφο της εκπομπής για να της επιβεβαίωση μια είδηση που της μετέφερε η μητέρα της. 
Enhanced by Zemanta

Η Μελέτη για τους "Ράδιο Αρβύλα", τη Βάνα Μπάρμπα και το "Πλάκα Κάνεις"

Για το τηλεοπτικό φινάλε των "Ράδιο Αρβύλα", τη χθεσινή εκπομπή "Πλάκα Κάνεις", αλλά και τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο περιοδικό "ΟΚ!"- για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- μίλησε από τον αέρα της εκπομπής της η Ελονώρα Μελέτη.

Για τους "Ράδιο Αρβύλα" είπε: «Εγώ δεν κατάλαβα αν θα επιστρέψουν (την επόμενη σεζόν)  ή όχι. Πάντως και πέρυσι είχε υπάρξει αυτό το θρίλερ, γιατί και πέρυσι στο κλείσιμο της εκπομπής είχαν αφήσει κάποια υπονοούμενα». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στον Βέρτη ο Ρέμος με την Υβόννη

ΥΒΟΝΝΗ, ΒΕΡΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΜΟΣ
Την τελευταία εβδομάδα διασκέδασαν με τον Νίκο Βέρτη ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόνη Βόσνιακ, ο Μάρκος Σεφερλής που δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ανέβει στην πίστα, ο Μέμος Μπεγνής με τον σεναριογράφο Πάνο Αμαραντίδη και την παρέα τους, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης αλλά και οι προπονητές Jesualdo Ferreira & Fernando Santos που έδειχναν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Θύμα απατεώνα η Ελένη Μενεγάκη

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Ελένη Μενεγάκη αυτό που της συνέβη πριν μερικά χρόνια.

Με αφορμή ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή για τους μεγαλύτερους απατεώνες, η παρουσιάστρια θυμήθηκε μια απατεωνιά που της είχε συμβεί πριν χρόνια:

Κάποιος άγνωστος, υποδυόταν τον αδερφό της και όχι μόνο έκανε πως γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη, αλλά έμπαινε και στα σπίτια γνωστών και φίλων της ως… “αδερφός” της!
«Και το περίεργο είναι ότι μου λέγανε πολλοί δικοί μου άνθρωποι, που κάναμε πολύ στενή παρέα, με μεγάλη σιγουριά: “ήμουνα με τον αδερφό σου εχθές”.

“Που τον βρήκατε”;»

Και της απαντούσαν: «που μένει στη Γλυφάδα, που είναι αυτό, που ήρθε σπίτι μας, που εκείνο, που τ΄άλλο…» «Δεν είναι αδερφός μου», τους απαντούσε η παρουσιάστρια. Και τότε της δείχνανε μέχρι και… φωτογραφίες του!«ήταν ένας άλλος που δεν έμοιαζε ούτε οπτικά με τον αδερφό μου. Καμία σχέση. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουνε. Μου λέγανε έχουμε κάνει τόσες συζητήσεις για σένα. Δεν μπορεί. Σε ξέρει τόσο καλά. Λέω με έχει μελετήσει. Αλλά δεν με ξέρει..» Πως το έκοψε ο απατεώνας; H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Όλες οι εξελίξεις για το Dancing with the stars

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου και το «10 με 1 μαζί» αφιέρωσαν αρκετή ώρα στο Dancing.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για το αυριανό live του show, τις πρόβες των ζευγαριών, αλλά και τις λεπτομέρειες για το live της Κυριακής στο οποίο θα χορέψουν Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος, στο βίντεο που  μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η απίστευτη επίθεση της Βάνας Μπάρμπα σε Σκορδά-Λιάγκα!

Η Βάνα Μπάρμπα δεν έχει ξεχάσει την επεισοδιακή της τηλεοπτική συνάντηση με το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά στα μέσα της σεζόν.

Η ηθοποιός όχι μόνο δεν μετάνιωσε για την αντίδρασή της, που σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή «Πρωινό mou», αλλά μετά από τόσο καιρό... τα χώνει σε Σκορδά-Λιάγκα.

« Όχι δεν μετάνιωσα για την αντίδρασή μου, γιατί ήμουν ο εαυτός μου. Εκτέθηκα και φέρθηκα όπως αισθάνθηκα. Όταν ο Λιάγκας είπε πως και στον Χάρισον Φορντ θα έδινε πέντε λεπτά, απάντησα πως δεν είναι ο Λάρι Κινγκ. Αισθάνθηκα ότι με προσβάλουν, ότι δεν με σέβονται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Απαρηγόρητη η Νομικού με τον χαμό της... Δούκισσας

Δύσκολες ώρες περνάει η Δούκισσα Νομικού, αφού το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. 
 
Η Δούκισσα θέλησε να μοιραστεί τη θλίψη της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε στο Twitter: 
 
«Σε ευχαριστώ, γιαγιάκα μου, για τις πανέμορφες αναμνήσεις και για το πιο όμορφο και σπάνιο όνομα που μου χάρισες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Όταν ο Λάκης συναντά τον Μητροπάνο !

O Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στον Alpha αύριο Τρίτη 31 Μαΐου, στις 21:00, για να στήσει με τα υλικά της σάτιρας, του κεφιού και της μουσικής το πιο επίκαιρο Τσαντίρι.

Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εισβάλλει και πάλι στη συντροφιά μας για να εστιάσει την κάμερά του σε ό,τι έχει καταγραφεί στο πολιτικό και τηλεοπτικό σκηνικό και παρασκήνιο.

Ο Λάκης βάζοντας στο μικροσκόπιο της σάτιράς του την επικαιρότητα, καυτηριάζοντας την ελληνική πραγματικότητα, και λέγοντας μεγαλόφωνα αυτά που οι υπόλοιποι σκέφτονται, θα γίνει και αυτή την Τρίτη σημείο αναφοράς.

Με τη διεισδυτική του ματιά, τα εύστοχα σχόλιά του και το ανατρεπτικό, καυστικό χιούμορ του θα μας προσφέρει και πάλι γέλιο, συγκίνηση, αλήθειες, ένταση και πάθος.

Και αυτή την Τρίτη, ο Λάκης με ανεβασμένη διάθεση μας προσκαλεί να ρίξουμε μια σατιρική ματιά στα προβλήματα και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας.

Στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα ανέβει και ο αγαπημένος ερμηνευτής, Δημήτρης Μητροπάνος, που θα μας ταξιδέψει μελωδικά.
Ο Λάκης Λαζόπουλος και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχονται στον Alpha, την Τρίτη 31 Μαΐου, στις 21:00 και θα γίνει και πάλι της…..Τρίτης!

Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός "Dancing with the stars" (video)

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αυτή που αποχώρησε από το "Dancing with the stars" μετά από ένα ερωτικό και άκρως... αποκαλυπτικό χορό με τον παρτενέρ της Ηλία...
Δείτε ΕΔΩ τον αποκαλυπτικό χορό της Μελέτη...

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Video: Dancing: Τα έδωσε όλα ο Μαρτάκης!

Ο Κώστας Μαρτάκης την προηγούμενη εβδομάδα ήταν υποψήφιος για αποχώρηση στο Dancing with the stars και γι’ αυτό στο σημερινό Live έδωσε τον καλύτερο του εαυτό...

«Αυτό που είδα εγώ είναι ο απόλυτος συγχρονισμός… ο Κώστας έχει εξελιχθεί σε πολύ καλός παρτενέρ» είπε χαρακτηριστικά ο Φωκάς Ευαγγελινός!

Εννιά πήρε από τον Κωστάλα, δέκα από την Πρεζεράκου, εννιά από τον Λάτσιο και εννιά από τον Ευαγγελινό! Δείτε το χορευτικό του Κώστα Μαρτάκη!

Enhanced by Zemanta

Video: Τι αποκαλύπει η πρώην γυμνάστρια της Μενεγάκη!

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου μίλησε στην εκπομπή "Επτά" και έδωσε συμβουλές για να αποκτήσουν οι γυναίκες ένα σώμα γοργόνας, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη με τον σύντροφο της κάνουν Σι πι σούτρα όταν βρίσκονται στο σπίτι τους... 

Στην Ελένη Μενεγάκη δεν ευχήθηκε προσωπικά για την γιορτή της, αλλά μέσω κοινών γνωστών, γιατί η παρουσιάστρια δεν της είχε δώσει ποτέ το κινητό της... Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!


Enhanced by Zemanta

Video: Σουλιώτη: "Η παραγωγή έκοψε γυρίσματα στα οποία ήμασταν πραγματικά νοικοκυρές"

Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στην εκπομπή "Επτά" για την συμμετοχή της στο "Real Housewives", τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκαν, ενώ αποκάλυψε πως η παραγωγή έκοψε τα γυρίσματα στα οποία ήταν όντως νοικοκυρές...

Δεν σε ενοχλεί που η ζωή σου εκτέθηκε τόσο πολύ μέσα από το reality;
Όχι. Έτσι κι αλλιώς, εκτεθειμένη ήμουν και από πριν. (γελάει) Στον ίδιο χώρο ήμουν πάντα. Δούλεψα στη μόδα, στην τηλεόραση, σε περιοδικά, οπότε όλο αυτό δεν ήταν κάτι ξένο για μένα. Από την άλλη, όμως, δεν θα κάτσω να σκάσω αν πουν ότι δεν βάζω καλό πλυντήριο.

Η καθημερινότητά σου είναι αυτή που παρακολουθούμε στις οθόνες μας;
Όχι ακριβώς. Ξυπνάω γύρω στις 6.50, ετοιμάζω τα παιδιά για το σχολείο, τα πάω μέχρι τη στάση, μετά κάνω ένα ντους και φεύγω για την προπόνησή μου στο kick boxing. Μέχρι να επιστρέψουν τα παιδιά μου απ’ το σχολείο, μαγειρεύω και κάνω διάφορες εξωτερικές δουλειές για το σπίτι, όπως τα ψώνια και το σούπερ μάρκετ.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...