Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Απόφαση της Έλλης Κοκκίνου ο χωρισμός

«Έχω πάρει μια απόφαση και έχει τελειώσει το θέμα», λέει η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της στην εκπομπή «Gala» του Star που θα προβληθεί στις 11 Απριλίου και είναι η πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό.

Αυτές τις μέρες, η τραγουδίστρια ολοκληρώνει την μετακόμιση στο νέο της σπίτι και ετοιμάζεται να μοιράσει τα κοινά περιουσιακά στοιχεία με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι έχει το βλέμμα στραμμένο στις συναντήσεις με τους δικηγόρους, καθώς πολλά θα κριθούν μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και το διαζύγιο να βγει -αν βγει- συναινετικό.

Όπως όλα δείχνουν, Έλλη και Παναγιώτης δεν θα βρεθούν απέναντι στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα, το σπίτι που ετοίμαζαν στα νότια προάστια και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί βαίνει προς πώληση, με την σχετική αγγελία να έχει ήδη αναρτηθεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, η τραγουδίστρια απέφυγε με ευγένεια να απαντήσει για τις νομικές διαδικασίες, ωστόσο, είπε πως θα κάνει κάποια δήλωση τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης επέστρεψε από την Πάτρα όπου βρισκόταν για δουλειές και θα συναντηθεί με την Έλλη πριν από το Πάσχα ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συναινετικού διαζυγίου.

Την ίδια ώρα, ένας Ρώσος μεγιστάνας πολιορκεί στενά την τραγουδίστρια...

Ο Σεργκέι Μουντρατσένκο την έκανε «χρυσή» και η Έλλη είπε το πολυπόθητο «ναι». Μην πάρει το μυαλό σας στο πονηρό... απλά, θα τραγουδίσει στο χλιδάτο πάρτι γενεθλίων που διοργανώνει ο 60χρονος κροίσος στην Κύπρο!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τον χωρισμό του ζευγαριού.

Στη Θεσσαλονίκη ο Sakiiiis!!!!

Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του στο S Club ο Σάκης Ρουβάς θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση μπροστά στο θερμό, σαλονικιώτικο κοινό!!!

Ο Sakis θα δώσει συναυλία μια εβδομάδα μετά το Πάσχα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας έτσι και τη συναυλιακή περίοδο στη χώρα.

Φυσικά οι απανταχού Ρουβίτσες της Β. Ελλάδας θα σπεύσουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους τραγουδιστή, ο οποίος αναμένεται για μια ακόμα φορά να δώσει ρέστα επί σκηνής!!!

Ακούστε ένα από τα τραγούδια του Sakiiiis για να μπείτε στο κλίμα.

Παντρεύτηκε ο γιος του Γ. Πάριου

Παντρεύτηκε ο γιος του Γ. Πάριου
Στην Κωνσταντινούπολη ένωσαν τις ζωές τους, ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, και η αγαπημένη του Αντζελίνα, που σύντομα θα αποκτήσουν και ένα κοριτσάκι.

Το ζευγάρι, έφτασε στο ελληνικό προξενείο, που βρίσκεται στον πλέον πολυσύχναστο και εμπορικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Ο Χάρης ντυμένος απλά, με τζιν και μαύρο σακάκι χωρίς γραβάτα και η νύφη με ένα λιτό ιβουάρ νυφικό, έδειχναν περισσότερο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά.

Στην πόρτα του προξενείου είχαν μαζευτεί Έλληνες της Κωνσταντινούπολης που τον είχαν αναγνωρίσει και ήθελαν να τον χαιρετίσουν.

Στα ενδότερα η τελετή του πολιτικού γάμου έκλεισε με σαμπάνια και δηλώσεις πίστης, αλλά και με τη επανάληψη της διαβεβαίωσης ότι ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση της μικρής το καλοκαίρι του 2011.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει αρχικά να πάει στην Κωνσταντινούπολη για ταξίδι, αλλά στην πορεία επέλεξε να κάνει εκεί και τον πολιτικό γάμο.

Ο Γιάννης Πάριος, λόγω υποχρεώσεων δεν βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά όπως είπαν οι νεόνυμφοι, έχουν την ευχή του από τη μέρα που αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Δείτε στο βίντεο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ.   

 

Ο Γιάννης Λάτσιος σπάει τη σιωπή του

Για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος σπάει τη σθιωπή του και μιλάει αποκλειστικά στο Σταρ, για το πως είναι σήμερα και για τη ζωή του χωρίς την Ελένη.

Χαμογελαστός, και ήρεμος δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα και δηλώνει ότι είναι «πολύ καλά αυτή την περίοδο».

Λέει επίσης ότι βρήκε άλλο σπίτι, ενώ στην ερώτηση αν θα μετακομίσει απάντα: «σε λίγο καιρό ναι, όταν θα είμαι έτοιμος θα γίνει και αυτό».

Αποφεύγει ωστόσο να κάνει ιδιαίτερα σχόλια για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, ενώ εξηγεί γιατί αποφάσισε να γίνει κριτής στο Dancing with the stars.

Οι διακοπές του Πάρη Κασιδόκωστα

Διακοπές στην Καραϊβική κάνει ο Πάρις Κασιδόκωστας, που υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό.

Μόλις ένα μήνα μετά την ορκωμοσία του, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Πάρις είπε να ξεκουραστεί λίγο και διάλεξε γι αυτό την εξωτική Καραϊβική.

Στο ταξίδι του στο εξωτικό Σαιντ Μπαρθ ο ναύτης Πάρις  Κασιδόκωστας όλη την ημέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, «εκπαιδεύεται» στο σέρφινγκ, φορώντας την ανάλογη στολή.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το ρεπορτάζ και οι οποίες τραβήχτηκαν στις 23 Μαρτίου ο Πάρις φαίνεται και την ώρα που απαθανατίζει τα τιρκουάζ νερά του ωκεανού.

Στην καθημερινή του άσκηση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από σέρφινγκ και ατελείωτες βουτιές. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα συνοδεύεται και από μία φίλη, η οποία κάνει τις βουτιές …τόπλες.

Εκεί λοιπόν, στη μαγευτική Καραϊβική, τον αγαπημένο προορισμό κάθε νεοσύλλεκτου, ο Πάρις γεμίζει τις μπαταρίες του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του με το ανάλογο μαύρισμα.

Φωτογραφίες του Πάρη Κασιδόκωστα από το εξωτικό θέρετρο δημοσίευσε και το περιοδικό Hello, το οποίο ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι οι διακοπές δεν θα κρατούσαν πολύ, αφού ο Πάρις έχει υποχρεώσεις στην Ελλάδα και στο Πολεμικό Ναυτικό.

Ακριβό μου διαζύγιο

Τα προγαμιαία συμβόλαια σκοτώνουν τον έρωτα λένε μερικοί. Από την άλλη βέβαια εξασφαλίζουν περιουσίες. Η Γερμανίδα Κατρίν Ραντμάχερ είναι σίγουρα της δεύτερης σχολής. Έτσι το 1998 στο Λονδίνο πριν έλθει εις γάμου κοινωνία με τον Γάλλο Νικολά Γκρανατινό, τον έβαλε να υπογράψει προκειμένου να διασφαλίσει την ύψους 100 εκατ. λιρών περιουσία που προσδοκούσε να λάβει ως κληρονομιά από τον μεγαλοβιομήχανο χάρτου πατέρα της.
Κάτι ήξερε, αφού τελικά χώρισαν. Ο μεσιέ όμως είναι πυρ και μανία.
Γιατί; Οι δικαστές στον διακανονισμό του διαζυγίου αποφάσισαν ότι πρέπει να πάρει ένα εκατ. λίρες αντί για πέντε. Δεν είναι τελείως άπληστος μιας και στην Βρετανία τα προγαμιαία συμβόλαια δεν αναγνωρίζονται. Στην περίπτωσή του όμως η έδρα υποστήριξε ότι λαμβάνει υπόψη την προγαμιαία συμφωνία. Και έτσι του έκοψε 4 εκατ.
Γι΄ αυτό προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο για να διευθετήσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς του με την πρώην.
Δεν έχουν φτάσει ακόμη στο επίπεδο «Κράμερ εναντίον Κράμερ» αλλά έχουν σίγουρα πέσει χαμηλά.
Φαίνεται από την υπερασπιστική γραμμή του Νικολά. Ο πρώην τραπεζικός επενδυτής και νυν ερευνητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης διατείνεται ότι ο διακανονισμός δεν ήταν απλά άδικος αλλά σεξιστικός! Αν ήταν λέει γυναίκα που είχε παρατήσει την καριέρα της για να επικεντρωθεί στα παιδιά της, θα έπαιρνε περισσότερα.

Πήγε να ταΐσει ένα βουβάλι και έφαγε τα μούτρα της

Η κυρία στο βίντεο που ακολουθεί είναι ριψοκίνδυνη!!! Είδε ένα βουβάλι μπροστά της να τρώει αμέριμνο και είπε τι να κάνω, δεν πάω να το ταΐσω;

Αφού βρε κοπελιά τρώει το ζωντανό, γιατί δεν το αφήνεις στην ησυχία του;;; Το τάραξες κι εσύ και άρχισε τις απειλητικές κινήσεις προς το μέρος σου!!!

Ήταν τέτοια η τρομάρα της που έτρεξε να… σωθεί και τελικά έφαγε μια τούμπα, μα τι τούμπα!!!

Δείτε το βίντεο για να σκάσετε στα γέλια!!!

Δείτε το νέο clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το νέο του video clip παρουσίασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Το τραγούδι που οπτικοποιήθηκε είναι το «Στη Λεωφόρο της Αγάπης», σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους Ανδρέα Νεοφυτίδη.

Μεταφέροντας τους στίχους σε εικόνες, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο με την αγαπημένη του και ταξιδεύουν στους δρόμους της Αθήνας.

Την σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Σκόκα.

Tα φετίχ των επωνύμων στο... sex!

Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε οι «πιπεράτες» ερωτικές περιπέτειες των επωνύμων σας κινούν την περιέργεια για κάποιο λόγο! Για αυτό και εμείς φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε για τα φετίχ τους στο sex!!!

H Ναταλί Θάνου παραδέχτηκε: «Δεν αγαπάω τίποτα πιο πολύ από το sex» και ξάφνιασε (ευχάριστα) τον ανδρικό πληθυσμό.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης από την άλλη προκάλεσε την περιέργεια των γυναικών, που τον θεωρούν το απόλυτο αρσενικό, με την ατάκα του «Έχω ταμπού στο sex και προσπαθώ να τα ξεπεράσω». Να ξέρες, Παναγιώτη, πόσες είναι πρόθυμες να σε βοηθήσουν σε αυτή σου την προσπάθεια!!!

Η Σοφία Αλιμπέρτη που γενικώς μας συνηθίζει σε τέτοια μας σόκαρε όταν είπε: «Το μόνο one night stand στην ζωή μου ήταν ο Πάριος. Δεν θα το ξαναέκανα, αφού κατέληξα παντρεμένη 10 χρόνια με δύο παιδιά»!

Αν σας έλεγε κάποιος ότι δεν «καθόταν» γκόμενα στον Γεωργούλη, όταν ήταν πιο μικρός θα το πιστεύατε;; Και όμως ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Έχω αντέξει 4 μήνες χωρίς ταίρι… στο γυμνάσιο (!). Από τότε δεν το ξαναέκανε»!

Αντιθέτως, ο Νίνο δηλώνει «Δεν με ενδιέφερε ποτέ το sex. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τις λιγότερες σεξουαλικές εμπειρίες» και μας εκπλήσσει είναι η αλήθεια.

Αξέχαστη μας έμεινε η ατάκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: «Για μένα ο αυνανισμός δεν είναι ταμπού»!

Τέλος, η Χριστίνα Κωλέτσα δήλωσε «Δεν μου αρέσει να προσποιούμαι στο sex» και έκανε τους άντρες να «λιώνουν» ακόμα περισσότερο.

Μάθετε όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για τις… προτιμήσεις των stars στο κρεβάτι στο βίντεο που ακολουθεί… 

Ετοιμάζουν το διαζύγιο Κοκκίνου - Βασιλειάδης

«Έχω πάρει μια απόφαση και έχει τελειώσει το θέμα», λέει η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της στην εκπομπή «Gala» του Star που θα προβληθεί στις 11 Απριλίου και είναι η πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό.

Αυτές τις μέρες, η τραγουδίστρια ολοκληρώνει την μετακόμιση στο νέο της σπίτι και ετοιμάζεται να μοιράσει τα κοινά περιουσιακά στοιχεία με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι έχει το βλέμμα στραμμένο στις συναντήσεις με τους δικηγόρους, καθώς πολλά θα κριθούν μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και το διαζύγιο να βγει -αν βγει- συναινετικό.

Όπως όλα δείχνουν, Έλλη και Παναγιώτης δεν θα βρεθούν απέναντι στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα, το σπίτι που ετοίμαζαν στα νότια προάστια και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί βαίνει προς πώληση, με την σχετική αγγελία να έχει ήδη αναρτηθεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, η τραγουδίστρια απέφυγε με ευγένεια να απαντήσει για τις νομικές διαδικασίες, ωστόσο, είπε πως θα κάνει κάποια δήλωση τις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης επέστρεψε από την Πάτρα όπου βρισκόταν για δουλειές και θα συναντηθεί με την Έλλη πριν από το Πάσχα ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συναινετικού διαζυγίου.

Την ίδια ώρα, ένας Ρώσος μεγιστάνας πολιορκεί στενά την τραγουδίστρια...

Ο Σεργκέι Μουντρατσένκο την έκανε «χρυσή» και η Έλλη είπε το πολυπόθητο «ναι». Μην πάρει το μυαλό σας στο πονηρό... απλά, θα τραγουδίσει στο χλιδάτο πάρτι γενεθλίων που διοργανώνει ο 60χρονος κροίσος στην Κύπρο!


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τον χωρισμό του ζευγαριού.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Από 31 χώρες έχουν ψηφίσει για την ανάδειξη της Miss Internet Face

Ξεκίνησε η μάχη για την ανάδειξη της Miss Internet Face μέσα από μια μεγάλη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ψηφοφορία . Από 31 χώρες του κόσμου έχουν ψηφίσει μέαα σε 5 μέρες! 

Εννέα υποψήφιες διεκδικούν  ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet  Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE  στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες. Το internet γίνεται , πλέον, ο «καθρέπτης» της ομορφιάς τους και μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία που θα κρατήσει ένα μήνα , θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσπουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο ανταγωνισμός ειναι σκληρός και η ψηφοφορία γίνεται ανάμεσα στις επικρατέστερες που επέλεξε η Επιτροπή. Και είναι με την σειρά επιλογής οι παρακάτω:

1. ΧΡΥΣΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ
2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΚΟΣ
3. ΠΑΟΛΑ ΜΠΟΥΛΟΒΑ
4. ΟΛΓΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ
5. ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΜΑΤΡΑΤΖΗ
6. ΜΙΣΕΛ  ΙΩΑΝΝΟΥ
7. ΜΟΝΙΚΑ ΜΙΛΙΝΚΟΒΑ
8. ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΜΑΓΚΑΛΣΚΑ
9. ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΣΑ

Στην διεύθυνση www.misseuropeface.blogspot.com Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες τους και τα σύντομα βιογραφικά και να κάνετε τις επιλογές σας. Μπορείτε να ψηφίσετε μια και μοναδική φορά, αλλά έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε όσες υποψήφιες θέλετε.

Παρουσίαση Τύπου από το «Studio Κηφισιά»

Παρουσίαση  Τύπου θα γίνει τη  Μεγ. Τετάρτη και  ώρα 13:00 στο «Studio Κηφισιά»
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος με το επιτελείο του θα σας παρουσιάσουν ένα δείγμα της δουλειάς τους. Θα είναι  χαρά μας να είστε μαζί μας σε αυτή τη μουσική διαδρομή! 
 
Από το Μεγάλο Σάββατο 3 Απριλίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συναντά τη Λίτσα Γιαγκούση στο «Studio Κηφισιά» σε ένα ζεστό & άνετο ανακαινισμένο χώρο.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος , επιστρέφει ανανεωμένος επιλέγοντας φέτος το  «Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣ) και έχοντας 2 χρόνια απουσίας από τις Αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις .
Η Λίτσα Γιαγκούση, διαθέτει τα χαρακτηριστικά της λαϊκής φωνής, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της μουσικής κάνοντας σημαντικά βήματα στο τραγούδι εδραιώνοντας την στην καρδιά του κόσμου.
Στο σχήμα μαζί τους θα είναι, η Όλγα Βενετσιάνου, ο Χάρης Μαρνιέρος , ο Βασίλης Μπατής καθώς και ένα επιτελείο νέων τραγουδιστών δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες κρατώντας μας συντροφιά μέχρι τις αρχές  καλοκαιριού.
Στο βιολί θα είναι ο δεξιοτέχνης Λευτέρης Ζέρβας, στη λύρα ο Αντώνης Χαβαδάκης και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με show oriental.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση θα μας ταξιδέψουν σε μια λαϊκή διαδρομή που εδώ και χρόνια πρεσβεύουν για το καλό ελληνικό τραγούδι.
Το προσωπικό ρεπερτόριο του Μάκη Χριστοδουλόπουλου με τις γνωστές επιτυχίες
( το Προσκλητήριο, Να’ χαν οι Καρδιές Αμπάρες , Φτιάξε μου έναν Καφέ, το Χελιδόνι, Απορώ, Μαραμένη μου γαρδένια, κ. α )
και της Λίτσας Γιαγκούση με το (Χαλάλι σου, Ανεξίτηλα Σημάδια, το Αεροπλάνο, Έλα πάλι απόψε, Μόνο ένα λεπτό, Ζημιά), θα απαρτίζουν
ένα πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το λαϊκό τραγούδι.
 Και επειδή η διασκέδαση δεν έχει ώρα το «Studio Κηφισιά» θα ανοίγει τις πόρτες του από Πέμπτη έως και Σάββατο από τις 22:00 μέχρι νωρίς το πρωί.   
«Studio Κηφισιά» (πρώην ΜΠΑΜΠΗΣΌθωνος 26 Κ. Κηφισιά   Τηλέφωνο 2108013926  

…the other Face of Zeta Douka






Το  Faces μεταμορφώνεται σε ένα upgraded bar
και συνεχίζει τα δικά του μοναδικά party…

Μετά τα πλέον γνωστά και πολύ επιτυχημένα celebrity Dj’s Party
σειρά είχε η Ζέτα Δούκα όπου ανέβηκε στα decks και υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς σε ένα λαμπερό party με δυνατή μουσική, πολύ χορό, ωραίες παρουσίες και ανεβασμένη διάθεση...
 
Το all day Café-Bar-Restaurant Faces των Δημήτρη Παναγόπουλου και Κώστα Λούδη, βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!   
  
Faces CaféBarRestaurant Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα  Τηλ. 2108980140, Fax: 2108282011
www.facesglyfada.gr

ΜΕ ΤΗΝ REAL NEWS TO CD ΤΗΣ Ε. ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Αποκλειστικά στην εφημερίδα Real Νews θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 28 Μαρτίου τo νέο CD της Έλενας Παπαρίζου «Πέρα από τ’ όνειρο», το οποίο περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια της καλλιτέχνιδας. 

Εκτός αυτού, μαζί με την εφημερίδα Real News την Κυριακή θα κυκλοφορήσει και το περιοδικό μόδας Harper’s Bazaar, το οποίο παρουσιάζει τα ρούχα που θα συζητηθούν, αλλά και ένα συλλεκτικό CD, με τη Γλυκερία να ερμηνεύει ύμνους των Παθών.

Στη λίστα με τις πιο αμφιλεγόμενες μητέρες η Angelina Jolie

Σε μία λίστα με τις πιο αμφιλεγόμενες μητέρες στον κόσμο βρέθηκε η σταρ του Holywood Angelina Jolie, η οποία ως γνωστών έχει τέσσερα παιδιά εκ των οποίων έχει υιοθετήσει τα τρία.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία που δημοσίευεσε το site Babble.com, η Jolie ήταν στο νούμερο εννιά.  Πάντως, το γεγονός προκάλεσε έντονες  αντιδράσεις από φαν της ηθοποιού, καθώς η αμερικανίδα σταρ έχει ανακηρυχτεί Πρέσβης Καλής Θελήσεως από τον ΟΗΕ και είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο αναφορικά με τα παιδιά.

Πρώτη στη λίστα με τις αμφιλεγόμενες μητέρες ήταν η αγγλίδα Nadya Suleman η οποία παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αποφάσισε να κρατήσει οχτάδυμα.

Ως καλύτερη μητέρα ψηφίστηκε από τους επισκέπτες του site η σύζυγος του αμερικανού προέδρου Michelle Obama, η οποία έχει δύο κόρες.

Συνεχίζεται η κόντρα Τζούλιας – Σάσας

Η κόντρα ανάμεσα στη Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Σάσα Μπάστα καλά κρατεί, με όπλα μηνύσεις, δελτία τύπου και απειλές για ασφαλιστικά μέτρα. 

Παρόλα αυτά η Τζούλια, μόλις έληξε το αυτόφωρο από τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον της η Σάσα Μπάστα, πήρε ένα λίαρ τζετ και πετάχτηκε μέχρι την Κύπρο για επαγγελματικές εμφανίσεις.

Μάλιστα στην πτήση από Αθήνα για Κύπρο η Τζούλια ήταν μόνη στο Λίαρ Τζετ με τον μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη και, όπως είπαν, απόλαυσαν το ταξίδι, πίνοντας …σαμπάνια και καπνίζοντας  …πούρα. Έλυσαν όμως και τις απορίες όλων μας για το τι έφαγαν στον αέρα, αφού όπως είπαν δείπνησαν με σούσι.

Τώρα σε ότι αφορά την κόντρα Τζούλιας – Σάσας, η Τζούλια εξέδωσε μεν δελτίο τύπου μετά τη μήνυση της Σάσας Μπάστα, ωστόσο απειλεί και με ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας 50. 000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομα της.

Λάβρος κατά της Σάσας Μπάστα εξακολουθεί να είναι πάντως ο μάνατζερ της Τζούλιας, ο οποίος την αποκαλεί «αποτυχημένη χωριατοπούλα» και της λέει να "πάει να φυλάξει  κατσίκια".

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Τα βρήκε σκούρα ο Μπόνο

Κερδίζει εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, αλλά κατέχει, και όπως λένε επάξια, τον τίτλο του «χειρότερου επενδυτή της Αμερικής».

Ο λόγος για τον Μπόνο, τον τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος U2, ο οποίος εκτός από τις φιλανθρωπικές δράσεις αποφάσισε να ασχοληθεί και με επενδύσεις.

Η έμπνευσή του όμως να ιδρύσει μαζί με άλλους την επενδυτική εταιρία Elevetion Partners, τίτλο τον οποίο δανείστηκε από το τραγούδι των U2 Elevation, δεν του βγήκε τελικά σε καλό.

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής και ακτιβιστής τα βρήκε σκούρα με τις επενδύσεις και όπως έγραψε η οικονομική εφημερίδα «24/7 Wall Street», το επιχειρηματικό του εγχείρημα υπήρξε η χειρότερη επενδυτική εταιρία που υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ίδιος ωστόσο, αν και έχασε πολλά εκατομμύρια, δεν αλλάζει, αφού παραμένει αγαπητός στα εκατομμύρια φίλων του σε όλο τον κόσμο.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Στον πάγο μπήκε η συνέχεια του «Anchorman»

Σε κατάθλιψη θα πέσουν όσοι έχουν δει την ταινία «Anchorman», με τον Will Ferrell.

Όσοι περιμένατε με αγωνία την συνέχεια ατυχήσατε… Σύμφωνα με τον ηθοποιό ο οποίος έπαιξε στην ξεκαρδιστική κωμωδία τον ρόλο ενός ψυχωτικού παρουσιαστή ειδήσεων, η συνέχεια του «Anchorman: The"Legend of Ron Burgundy» δεν προβλέπεται να γίνει. Τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον, καθώς τα γυρίσματα για την νέα ταινία αναβάλλονται λόγω δυσκολιών να βρεθούν μαζί οι ίδιοι ηθοποιοί που ήταν στο αρχικό cast.

«Νόμιζα ότι η ταινία θα γυριζόταν κανονικά. Μου είχαν πει ότι θα ξεκινούσαμε τα γυρίσματα αλλά τώρα ακούω ότι είναι δύσκολο να μαζευτούμε πάλι όλοι μαζί», λέει σε συνέντευξή του ο Will Ferrell.

Όπως αναφέρει πάντως, ο σκηνοθέτης Adam MacKay θα προσπαθήσει να μιλήσει σε όλους τους ηθοποιούς και ύστερα ίσως βρεθεί καποια λύση…

«Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να κάνουμε ένα τρελό sequel», λέει ο αμερικανός ηθοποιός.

Και ποιος δεν το θέλει απαντάμε εμείς… 

Δείτε το βίντεο

Στεφανίδου:«Οι «Ράδιο - Αρβύλα» κάνουν σχολική πλάκα»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Τατιάνα Στεφανίδου, μιλάει -επιτέλους- για όλα! Πως αισθάνθηκε που έφυγε ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ANT1, τι πιστεύει για τους «Ράδιο Αρβύλα», για την Τζούλια, για το διαζύγιο της Μενεγάκη με τον Λάτσιο…

Πώς αισθάνθηκε που έφυγε ο Ευαγγελάτος από τον ΑΝΤ1; Την πείραξε λίγο, αλλά τώρα πια γνωρίζει: «Όσο «οικογενειακές» και αν είναι οι σχέσεις στην δουλειά, όσο και αν νιώθουμε άνετα σε ένα χώρο όπου έχουμε συνεργαστεί χρόνια, δεν είναι η πραγματική μας οικογένεια. Ε! Ύστερα από τόσα χρόνια το έχω μάθει», λέει με ειλικρίνεια, ενώ απαντά και για την φράση – φωτιά που σχολιάστηκε πολύ φέτος «σας γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια»:  «Δεν εννοούσα τους κριτικούς των εφημερίδων. Με είχε ενοχλήσει περισσότερο συνάδελφος από τηλεοπτικό σταθμό, τον οποίο είχα ακούσει να κάνει εκπομπή και να σχολιάζει αρνητικά», ξεκαθαρίζει.

Η Τατιάνα απάντησε για πρώτη φορά και σε όσους την κατηγόρησαν για την εκπομπή με την Τζούλια: «Δεν υπήρχε ούτε ένας ανήλικος στην εκπομπή. Ήταν όλοι από 18 και πάνω… Είναι συκοφαντικό αυτό και ενδεχομένως να προσφύγω στην δικαιοσύνη για όποιον το υποστηρίξει αυτό δημόσια. Όσο για τα πρότυπα, ακόμα και αν προβάλαμε ως τέτοιο την Τζούλια, δεν πρέπει να υποτιμάμε την νεολαία. Οι νέοι δεν έχουν ως πρότυπο την Τζούλια. Χαβαλέ κάνουν με το βίντεο και ως εκεί».

Ο λόγος που δεν έπαιξε πολύ το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου ήταν πολύ απλά ότι δεν ταίριαζε στο concept της εκπομπής: «Θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι άμεμπτη, αλλά εδώ, στη συγκεκριμένη εκπομπή, δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά, ίσως επειδή το κοινό είναι δεμένο με την Ελένη και ίσως και λόγω της εμπορικότητας του θέματος, τα όρια ξεπεράστηκαν πολύ. Απορούσα παρακολουθώντας την πως αντέχει! Πως αντέχει να χαμογελά το πρωί και να λέει “καλημέρα”».

Τέλος, μίλησε και για την σάτιρα των «Ράδιο- Αρβύλα»: «Η πλάκα που κάνουν έχει έντονα σεξιστικά στοιχεία και μου θυμίζει σχολικές ή γηπεδικές πλάκες αντροπαρεών. Όμως, θεωρώ ότι και αυτό το είδος έχει τη θέση του στη τηλεόραση, γιατί η τηλεόραση θα πρέπει να ικανοποιεί όλα τα γούστα».

Γυμνός χορευτής... στον δρόμο!

Κάποιοι are dancing with the stars και κάποιοι… με πινακίδες.

Ένας τύπος στο Ντάλας των ΗΠΑ ήρθε στο τσακίρ κέφι (!) και με την βοήθεια αλκοόλ ή ουσιών ανέβηκε πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα, έβγαλε τα ρούχα του και έριξε και ένα χορό!

Μετά από προσπάθειες οι αρχές κατάφεραν να τον κατεβάσουν, αφού πρώτα πρόσφερε δωρεάν διασκέδαση στο κοινό !!!

Απολαύστε τον γυμνό χορευτή στο βίντεο που ακολουθεί…

Η Σάσα έκανε μήνυση στην Τζούλια

Όταν δύο ξανθιές μαλώνουν και όταν ειδικά πρόκειται για την Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Σάσα Μπάστα, καταλαβαίνετε πόσο ενδιαφέρον έχει η «αλληλοσφαγή»…

Η Σάσα λοιπόν, την οποία εντόπισε η κάμερα του star έξω από το αστυνομικό τμήμα Άνω Γλυφάδας, μας πληροφόρησε πως κατέβαλε μήνυση εναντίον της Τζούλιας, λόγω του ότι την χαρακτήρισε «ιερόδουλη»!!!

«Όπως εκείνη κάνει μηνύσεις έτσι κάνω κι εγώ εφόσον αυτό που είπε με προσβάλλει» επεσήμανε η εκρηκτική Σάσα ενώ πρόσθεσε πως «Δεν νομίζω πως έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Εγώ δεν έχω γυρίσει ταινία πορνό».

Σε ότι αφορά το λόγο που η Σάσα είχε χαρακτηρίσει τη Τζούλια ως πορνοστάρ η απάντηση της ξανθιάς καλλονής ήταν αφοπλιστική: «Όταν μία κοπέλα λέει ότι είναι σταρ και γυρνάει πορνό, τι είναι; Πορνοσταρ!»

Επιπλέον η Σάσα προτίθεται να κάνει μήνυση και στον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος βγήκε και είπε πως εκδίδεται για 100 ευρώ.

«Μάλλον ήθελε να ασχολούνται όλοι με την μεταξύ μας κόντρα και όχι με το καινούργιο της πορνό, για αυτό τα κάνει όλα αυτά η Τζούλια» ξεκαθάρισε η Σάσα.

Και κατέληξε λέγοντας «τη λυπάμαι»…

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Σάσα Μπάστα.

Ο Λαζόπουλος πέρασε τη Τζούλια γενεές δεκατέσσερις

Ένα ακόμα Τσαντίρι προβλήθηκε σήμερα και φυσικά ο Λάκης κράταγε για το τέλος το καλύτερο.

Ποιο ήταν αυτό, μα η Τζούλια βέβαια και οι λοιποί πρωταγωνιστές του σήριαλ που απασχολεί τις τελευταίες μέρες, κανάλια, εφημερίδες και κοινό.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Λαζόπουλος είπε ότι Τζούλια και Κούγιας ήταν συνεννοημένοι να παίξουν το δράμα της… εξαπατημένης κορασίδος που αρχικά εν αγνοία της κάποιοι κακοί άνθρωποι βιντεοσκόπησαν τις ερωτικές τις συνευρέσεις με άγνωστο άνδρα, ενώ στη συνέχεια το σενάριο ανατράπηκε και η Τζούλια δημόσια παραδέχθηκε ότι και γνώριζε για την τσόντα και πληρώθηκε αδρά.

Μάλιστα ο Λάκης είπε ότι ο Κούγιας εξεπίτηδες ζήτησε από τη Τζούλια χειρόγραφη επιστολή, ώστε να έχει άλλοθι, ότι  και καλά εξαπατήθηκε ο ίδιος. Επιστολή που όπως είπε ο ηθοποιός διέρρευσε και στη Real News για να δείξει ότι αυτός δεν είχε ιδέα!!!!

Πάντως αναγνώρισε στη Τζούλια κι ένα δίκιο. Αυτό που είπε ότι οι γονείς της από μικρή της έλεγαν ότι είναι όμορφη κι αυτή κοιταζόταν μονίμως σε έναν καθρέφτη.

«Το παιδί από μικρό αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει στη ζωή του την εντολή που έχει στα αυτιά του από τους γονείς του. Είσαι όμορφη, είσαι άχρηστος, είσαι ένας τεμπέλης, είσαι ανεπρόκοπος. Μπορεί ένα παιδί στη ζωή του να δουλεύει 200 ώρες μόνο και μόνο για να αποδείξει στους γονείς του ότι δεν είναι τεμπέλης», είπε ο Λαζόπουλος.

Ενώ με το δικό του ξεχωριστό στυλ πρόσθεσε: «Αυτό που αγγίζει τα όρια της ξεφτίλας είναι ότι αυτή σε όποια πόλη πάει μηνύει τους γονείς της. Και το χειρότερο οι γονείς της γυρνάν στις τηλεοράσεις και ζητούν λόγω Πάσχα και εορτών να αγκαλιαστούν»!!!

Δείτε τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για το σήριαλ Τζούλια.

Τι έκανε έξαλλο τον Κανάκη!

«Ταύρος εν υαλοπωλείο» έγινε σύμφωνα με δημοσίευμα ο Αντώνης Κανάκης, μετά την άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση που έκανε η Χριστίνα Μουστάκα, η σέξι μελαχρινή που παρουσιάζει στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» τα χιουμοριστικά βιντεάκια.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Αντώνης Κανάκης φέρεται να είπε: «Εδώ δεν είμαστε… Θέμος ούτε και εκπομπή που προωθεί τη λευκή σάρκα!»

Ποιος τον είδε τον Αντωνάκη και δεν τον φοβήθηκε…

Δείτε στο βίντεο το αναλυτικό ρεπορτάζ…

Η Sandra Bullock δηλώνει single στο facebook

Η Sandra Bullock, που πήρε Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση… Θα χωρίσει με τον άντρα της Jesse James που της τα φόρεσε με ένα μοντέλο και θα γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Μάλιστα αυτήν της την πρόθεση την εξέφρασε και μέσω facebook, για να το καταλάβουν και όσοι δεν το έχουν χωνέψει ακόμα!!!

Έτσι, όχι μόνο άλλαξε το status της από παντρεμένη σε ελεύθερη αλλά έγραψε πως δε θέλει να δει τίποτα γραμμένο με το όνομα του Jesse James λέγοντας πως «εκείνος έχασε, όχι εγώ». Τι να πει κι αυτή; Προσπαθεί να βρει τρόπους να νιώσει καλύτερα…

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους της στέλνουν μηνύματα για να της συμπαρασταθούν.

«Είμαι πολύ τυχερή τελικά» σημειώνει.

Στο μεταξύ μετά τη λονδρέζικη πρεμιέρα, ακυρώθηκε και η πρεμιέρα της ταινίας The Blind Side στο Βερολίνο λόγω προσωπικών λόγων.

Δείτε τη στιγμή που πήρε το oscar.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

…the other Face of Zeta Douka

Το  Faces μεταμορφώνεται σε ένα upgraded bar και συνεχίζει τα δικά του μοναδικά party… 
Μετά τα πλέον γνωστά και πολύ επιτυχημένα celebrity Dj’s Party σειρά έχει η  Ζέτα Δούκα!
με  τον 
Την Τετάρτη 24 Μαρτίου μετά τις 22.00   η Ζέτα Δούκα θα ανέβει στα decks για να διαλέξει τις αγαπημένες της μουσικές επιλογές έτοιμη να σας υποδεχτεί σε ένα πάρτι με λατρεμένες μελωδίες από το παρελθόν και αγαπημένα του αύριο, την καλύτερη διάθεση για μια υπέροχη βραδιά με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, δυνατή μουσική, πολύ χορό, ωραίες παρουσίες και ανεβασμένη διάθεση... 
Το all day Café-Bar-Restaurant Faces των Δημήτρη Παναγόπουλου και Κώστα Λούδη, βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!   
  
Faces CaféBarRestaurant Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα  Τηλ. 2108980140, Fax: 2108282011
www.facesglyfada.gr 

Η Μανωλίδου στην πασαρέλα

Την έχουμε δει σε ρόλο… ανακρίτριας, στον «Ορό της Αλήθειας», σε ρόλο μαέστρου και σε ρόλο κριτή στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε την Ευγενία Μανωλίδου και σε ρόλο… μοντέλου!

Η Ευγενία ανέβηκε στην πασαρέλα για χάρη του γνωστού σχεδιαστή και πολύ καλού της φίλου Μίλτου στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers Week που ξεκίνησε το Σάββατο στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και συνεχίζεται για δύο μέρες ακόμα.

 «Του το χρωστούσα», είπε η «Μπουμπούκα» μετά την επίδειξη. Όχι μόνο σε αυτόν Ευγενία μου, και στον χώρο της μόδας. Έλειπε, άλλωστε, ένα τέτοιο «ταλέντο» από τις πασαρέλες…

Η πολυτάλαντη κριτής, λοιπόν, περπάτησε στο ντεφιλέ φορώντας μια μακριά τουαλέτα με… ουρά σε γαλάζια απόχρωση και το γνωστό χαμόγελο της, ενώ η μουσική που συνόδευε την μοναδική αυτή παρουσία δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από... Τσαϊκόφσκι!

Όπως είπε άλλωστε και η ίδια «Αυτό ήταν η μισή επιτυχία της εκδήλωσης», γιατί η άλλη μισή ήταν η εμφάνιση της!

Δείτε τι είπε η Ευγενία μετά το τέλος της επίδειξης στο βίντεο που ακολουθεί…

Η Τζούλια μιλάει για τον γάμο της!!!

«Λείπει η γαλήνη από τη ζωή μου και αυτό που θέλω όταν περάσει όλος αυτός ο εφιάλτης, είναι να είμαι ψυχικά ήρεμη» εξομολογείται η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου με ύφος ώριμης 40αρας γυναίκας που κάνει απολογισμό ζωής, λέει πως αν έπρεπε να ζητήσει από κάποιον συγγνώμη, θα ήταν από τον ίδιο της τον εαυτό και μετά από τον κόσμο!!!  Κουβέντα για τους γονείς της…

Το 23χρονο μοντέλο με ένα δάκρυ στη άκρη των ματιών της, αναφέρει πως θέλοντας να προστατεύσει τον εαυτό της από τα όσα ακούγονται δεν ανοίγει καν αυτήν την περίοδο την τηλεόραση για να μην στεναχωρηθεί καθώς όπως επισημαίνει… είναι ευαίσθητη και ευσυγκίνητη!

Η Τζούλια μας δείχνει και έναν άλλον χαρακτήρα, πέρα από αυτόν που τα κάνει όλα για τα λεφτά, υπογραμμίζοντας πως έχει ρίξει μαύρο δάκρυ όχι μόνο για  κάποιον πρώην σύντροφό της αλλά και για τους γονείς της, που υπενθυμίζουμε ότι δε θέλει ούτε να τους βλέπει ούτε να τους ακούει.

«Είναι πολύ δύσκολο τώρα με όλα όσα έχουν γίνει να έχω κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Είμαι μόνη μου και το περνώ όλο αυτό μόνη μου» λέει η ξανθιά καλλονή και προσθέτει πως της λείπουν άτομα που να της δείχνουν αγάπη…. Καλέ ο Μένιος τι λέει για όλα αυτά; Σίγουρα θα στεναχωρηθεί…

Η Τζούλια αν και δηλώνει μόνη, δεν διαψεύδει τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί για έναν Γιώργο, τον οποίο θα παντρευτεί μετά το Πάσχα. «Δε θέλω πλέον να δημοσιοποιώ τις σχέσεις μου. Δε θέλω η προσωπική μου ζωή να γίνεται πανηγύρι». «Υπάρχει ένας άνθρωπος που δέιχνει ότι αγαπάει πραγματικά τη Τζούλια, με όλα αυτά τα σκάνδαλα».

Καλά θα μας τρελάνει; Πως γίνεται να μην έχει σχέση και να παντρεύεται σε λιγότερο από μήνα;;;

Η 23χρονη καλλονή θέλει να κάνει και παιδάκια… αργότερα βέβαια γιατί για όσους το ξεχνούν… τώρα περνάει γολγοθά!!!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Νέο αμόρε για την Jennifer Aniston;

Πολλά πάρε-δώσε έχει τον τελευταίο καιρό η όμορφη ηθοποιός Jennifer Aniston με τον Αdam Sandler…

Καλά μήπως δεν βλέπει καλά θα αναρωτηθείτε… Είναι δυνατόν να άφησε τον κούκλο Gerard, έναν από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Χόλυγουντ για τον Adam;

Μην ανησυχείτε η Jennifer και μάτια έχει αλλά και μυαλό… Δεν τρέχει τίποτα το ύποπτο μεταξύ τους. Απλά θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί με την Brooklyn Decker στην ταινία «Just go with it» που αναμένεται να βγει στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2011. Μάλιστα τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες φωτογραφίες που τους δείχνουν εν ώρα  γυρίσματος.

Πληροφορίες θέλουν και τη Nicole Kidman να έχει υπογράψει για την εν λόγω ταινία όμως ο ρόλος που θα έχει παραμένει μυστήριο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί σκηνές από τα γυρίσματα της νέας ταινίας της διάσημης ηθοποιού.

Μεγάλη σοφερίνα η Χριστίνα Κολέτσα

Κάποιος πήγε και έβαλλε τρεις κάδους μπροστά από το αυτοκίνητο της Χριστίνας Κολέτσα τη στιγμή μάλιστα που εκείνη ήταν στο τιμόνι.

Αυτό μας είπε η γνωστή τραγουδίστρια η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ πήρε σβάρνα τους τρεις μεταλλικούς κάδους που ήταν μπροστά της.

Μάλιστα οδηγούσε και δανεικό αυτοκίνητο. Αυτό του καλού της ο οποίος είχε την ατυχία να μάθει το περιστατικό από την τηλεόραση.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη καθώς η Χριστίνα ερχόταν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην Καλή Χαρά» στην οποία ήταν καλεσμένη.

Όπως δήλωσε η… πιλότος Χριστίνα δεν ήθελε να ξυπνήσει τον φίλο της να την φέρει στην εκπομπή.

Άντε τώρα να βγάλεις άκρη…

Ακυρώνεται η κυκλοφορία δίσκου της Mariah Carey

Όσοι περιμένατε με αγωνία το νέο άλμπουμ της Mariah Carey με τίτλο Angels Advocate θα συνεχίσετε να περιμένετε, αφού όπως ανακοινώθηκε ακυρώνεται η κυκλοφορία του.
Το άλμπουμ ήταν να κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου, αλλά η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για τα τέλη Μαρτίου, ώσπου μία νέα ανακοίνωση ανέφερε ότι τελικά ακυρώνεται η έκδοσή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι λόγοι της ακύρωσης. Οι υπεύθυνοι αφήνουν να εννοηθεί ότι ίσως βγουν κάποια τραγούδια ως singles, αλλά το άλμπουμ δεν θα κυκλοφορήσει.

Η Μενεγάκη το έριξε στην... ξάπλα

Στην... ξάπλα το έριξε η Ελένη Μενεγάκη. Θέλοντας να παρουσιάσει στρώματα που προσφέρει στην εκπομπή της (με την συγκεκαλυμμένη διαφήμιση να πηγαίνει... σύννεφο), θέλησε να... δοκιμάσει τα προϊόντα που προσφέρει, μετά από παρότρυνση και του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.
Έτσι, η ωραία Ελένη πήγε σε ένα κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω στο... στρώμα. Το βρήκε μαλακό, το δοκίμασε και ανάσκελα, ωστόσο φοβήθηκε μην την... πάρει ο ύπνος και  αμέσως έσπευσε από εκεί να κάνει τις προαναγγελίες για κάποια από τα θέματα της σημερινής εκπομπής της.
Ανάμεσα σε αυτά είναι και η παρουσία ενός ειδικού οκρωτού ελεγκτή - οικονομολόγου – συμβούλου εταιρίας που θα μιλήσει για το εργασιακό μέλλον στην χώρα μας, με δεδομένη την οικονομική κρίση.
 Είπατε κάτι για σταδιακή μετατροπή του «Καφέ» από το αμιγές lifestyle στο infortaiment, που κάποτε η Ελένη «αφόριζε»;

Η επιστροφή της Άννας Βίσση

Όλοι γνωρίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο η Άννα Βίσση θα επιστρέψει με νέο δίσκο αλλά και με μία συνεργασία-έκπληξη με τον Σάκη Ρουβά.

Αυτό που δεν ξέρουμε ωστόσο είναι τις λεπτομέρειες των νέων αυτών σχεδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν μερικά από τα κομμάτια του δίσκου θα είναι σε μουσική Γρηγόρη Κόλια και σε στίχους της γνωστής για το χιούμορ της συγγραφέως και στιχουργού Μυρτώς Κοντοβά, που έχει συνεργασθεί και στο παρελθόν με την τραγουδίστρια.

Επίσης, ο δίσκος θα περιέχει και δύο ολοκαίνουρια τραγούδια σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Γιάννη Δόξα. Το ένα από τα δύο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει και σαν single.

Τέλος, μετά το Πάσχα, η Άννα θα ηχογραφήσει με τον Σάκη Ρουβά το νέο τους ντουέτο το οποίο θα είναι δια χειρός Δημήτρη Κοντόπουλου.

Αυτά τα ολίγα! Αναμένουμε να δούμε τώρα και μία δυναμική επιστροφή.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της Έλλης Κοκκίνου

Σα βόμβα έσκασε στο χώρο της σόουμπιζ η είδηση ότι η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, μετά από επτά χρόνια συμβίωσης και τρία χρόνια γάμου.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την όμορφη τραγουδίστρια να έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι στα Νότια Προάστια μαζί με το γιο της Αλέξανδρο.

Κανείς δεν περίμενε πως η Έλλη, που έδειχνε τόσο ευτυχισμένη στο γάμο της θα οδηγούνταν στον χωρισμό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβριο του 2007 και έχει αποκτήσει ένα αγοράκι τον Αλέξανδρο που είναι μόλις δύο ετών.

Όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό της ήτανε η μητέρα της αλλά και ο κουμπάρος και νονός του Αλέξανδρου, ο Παύλος Σταματόπουλος.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Έλλη Κοκκίνου, μας είπε κατά λέξη: «Τηρώ σιγή ιχθύος» καθώς δε θέλει να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Από την άλλη το ο κ. Βασιλειάδης έβγαλε ανακοίνωση η οποία έλεγε: «Ναι χωρίζουμε. Το ανακοινώνω επίσημα ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου» και παρακαλεί όλα τα μέσα ενημέρωσης να αφήσουν έξω από τις αναφορές τους για αυτό το θέμα του χωρισμού το δίχρονο παιδί τους.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς οδήγησε το ζευγάρι σε μία τέτοια απόφαση αλλά το σίγουρο είναι πως η απόφαση δεν πάρθηκε εν θερμώ και πως τα πρώτα προβλήματα έχουν ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες.

Ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι τώρα αυτές τις εξελίξεις, μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν πρόκειται να βγάλει κανένα Δελτίο Τύπου. Θα προσπαθήσει να κρατήσει το θέμα όσο πιο χαμηλά γίνεται και ίσως το παραδεχθεί μέσω συνεντεύξεως σε περιοδικό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τέλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι θα επισκεφτεί μέσα στην εβδομάδα κάποιον δικηγόρο για να βάλει μπρος το διαζύγιο.

Δείτε στο βίντεο όλες τς λεπτομέρειες.

Χωρίς… σιλικόνη οι επόμενοι «Πειρατές της Καραϊβικής»

Επιστρέφουν οι «Πειρατές της Καραϊβικής». Η γνωστή ταινία που γυρίστηκε ήδη σε sequel και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία θα έχει και συνέχεια, αλλά όπως φαίνεται αυτή τη φορά υπάρχουν πιο υψηλές απαιτήσεις, καθώς η πρωταγωνίστρια της ταινίας θα πρέπει να εμφανίζεται με τα… φυσικά της προσόντα.

Όπως τόνισε ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρομπ Μάρσαλ όσες υποψήφιες έρθουν για οντισιόν θα πρέπει να μην έχουν σιλικόνη στο στήθος. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσουν και από ειδικό τεστ για να διαπιστωθεί αν όντως λένε την αλήθεια.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη η επόμενη πρωταγωνίστρια της ταινίας θα πρέπει να έχει ύψος 1,70, να είναι μεταξύ 18-25 ετών και να θυμίζει χορεύτρια.

Πάντως η Κίρα Νάιτλι η βρετανίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην προηγούμενη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής δεν είχε σχεδόν καθόλου στήθος.

Σύμφωνα με φήμες μία από τις υποψήφιες για τη νέα ταινία είναι και η Πενέλοπε Κρουζ η οποία αν και διαφορετική από αυτό που περιγράφει ο σκηνοθέτης δείχνει ευχαριστημένη με αυτό που είναι αλλά και με αυτό που έχει…

Eurovision 2010: Το τραγούδι της Σερβίας

Ο Milan Stankovic είναι ο καλλιτέχνης που επέλεξαν οι Σέρβοι να τους εκπροσωπήσει με το τραγούδι του «Ovo je Balkan» στο διαγωνισμό της Eurovision στο Όσλο.

Η διάθεση της Μενεγάκη μετά το επεισόδιο με τον φωτορεπόρτερ

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα μπήκε στο πλατό της εκπομπής της με καλοκαιρινό σύνολο και έδειχνε ευδιάθετη. Γέλαγε, έκανε αστεία με τους συνεργάτες της και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο… από τον καιρό μέχρι την οικονομική κρίση!

Η εικόνα της αυτή δε θυμίζει σε τίποτα αυτή της θυμωμένης Ελένης την Παρασκευή το μεσημέρι που παρολίγο να περάσει το Σαββατοκύριακο στο αστυνομικό τμήμα Μελισσίων, μετά το επεισόδιο που είχε με τον φωτορεπόρτερ Μανώλη Μαυρομουστακάκη!!!

Δείτε στο βίντεο το αναλυτικό ρεπορτάζ

H Tζούλια σε νέες περιπέτειες...

H Tζούλια αποκαλύπτει μόνο στο star
«Τα ασφαλιστικά μέτρα και η μήνυση ήταν η μόνη λύση που είχα για να μπορέσω να σταματήσω τον πατέρα μου να μιλάει αισχρά στα κανάλια για εμένα», είπε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» στο star.

«Εγώ είμαι εδώ, δυστυχώς αυτός κάτι δεν κάνει και δεν έρχεται κοντά μου» επεσήμανε η Τζούλια, την ίδια ώρα που ο δικηγόρος του πατέρα της δηλώνει ότι προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί της, αλλά εκείνη έχει το κινητό της κλειστό.  «Δεν υπάρχει άμεση επικοινωνία μεταξύ γονέων και Τζούλιας» είπε.

Στο μεταξύ, το 23χρονο μοντέλο εχθές πήγε στο αστυνομικό τμήμα Λάρισας με σκοπό να καταθέσει και νέα μήνυση εναντίον του πατέρα της για το ότι ήθελε να αλλάξει η Τζούλια το επίθετό της. Τελικά όμως κάτι έγινε και δεν την υπέβαλλε. Μάλιστα έστειλε χθες σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης νέα ανακοίνωση η οποία έλεγε: «Αυτό που εγώ ήθελα, επιδίωξα και προσπάθησα ήταν να είμαι συγκαταβατική και να δείξω κατανόηση στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή παρά το γεγονός ότι μου έκανε πολύ μεγάλο κακό. Δυστυχώς όμως όσο κι αν προσπάθησα να δώσω ένα τέλος, βρήκα απλά… τοίχο».

Την ίδια ώρα, όταν ο πατέρας της Τζούλιας ενημερώθηκε για τη νέα μήνυση που προτίθεται να υποβάλλει εναντίον το ίδιο του το παιδί, ετοίμασε τα πράγματά του αι έφυγε σαν κυνηγημένος από το σπίτι του, για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι δικηγόροι και των δυο πλευρών  βρίσκονται σε συνεχή  επικοινωνία για να  καταλήξουν στις  λεπτομέρειες του ιδιωτικού συμφωνητικού που θα βάλλει ένα τέλος στην μεταξύ τους κόντρα.

Υπάρχει όμως  ένας όρος που είναι  καθοριστικός.....!!!!  «Αν μας επιβληθεί ο όρος ότι θα πρέπει να ανακληθούν όλες οι προηγούμενες δηλώσεις που έχει κάνει ένας πατέρας και η μητέρα, και οτιδήποτε είχαν γράψει στο e-mail που απέστειλαν στον Αλέξη Κούγια, δε θα υπογράψουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεξανδράτου.

Χωρίζει η Έλλη Κοκκίνου

Νέος χωρισμός - βόμβα στη showbiz: η Έλλη Κοκκίνου, μία από τις πλέον επιτυχημένες και αγαπημένες τραγουδίστριες, χωρίζει!!!

Κανείς δεν περίμενε πως η γλυκιά Έλλη, που έδειχνε τόσο ευτυχισμένη στον γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη, θα οδηγούνταν στον χωρισμό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2007 και έχουν μαζί ένα αγοράκι, τον Αλέξανδρο, που είναι τώρα σχεδόν 2 ετών.

Αυτά τα χρόνια, σε όλες τις συνεντεύξεις της, η Έλλη Κοκκίνου δεν παρέλειπε να μιλά για την οικογένειά της, την αγάπη που την έδενε με τον σύζυγό της και την λατρεία που είχε στον γιό της.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς οδήγησε το ζευγάρι σε μία τέτοια απόφαση και κατά πόσο οι διαφορές τους είναι ανυπέρβλητες ή όχι.

Το βέβαιον είναι ότι η Έλλη μετακόμισε ήδη σε νέο σπίτι με τον γιό της και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι τώρα αυτές τις εξελίξεις, μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν πρόκειται να βγάλει κανένα Δελτίο Τύπου. Θα προσπαθήσει να κρατήσει το θέμα όσο πιο χαμηλά γίνεται και ίσως το παραδεχθεί μέσω συνεντεύξεως σε περιοδικό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όλοι πάντως ελπίζουν η κρίση στο ζευγάρι να ξεπεραστεί  και η Έλλη να ξεπεράσει με χαμόγελο τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Τι κάνει η αστυνομία στο σπίτι της Sandra Bullock;

Μετά τον άδικο χωρισμό της με τον Jesse James, η γκαντεμιά φαίνεται ότι εξακολουθεί να κυνηγά την αμερικανίδα ηθοποιό Sandra Bullock.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από ήχους που θύμιζαν έντονο καυγά στο σπίτι της ηθοποιού, κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να αποκαταστήσει την… έννομη τάξη.

Φυσικά όλοι σκέφτηκαν ότι το πρώην ζευγάρι τσακωνόταν άσχημα.

Όπως έγινε γνωστό τελικά οι φωνές δεν ήταν από τον σύζυγο της Sandra Bullock ή την σταρ -που πρόσφατα βραβεύτηκε με Όσκαρ Α Γυναικείου ρόλου-, αλλά από τους φωτορεπόρτες οι οποίοι έχουν κατασκηνώσει γύρω από το σπίτι της προκειμένου να βγάλουν... λαυράκι.

Τελικά το δράμα της γνωστής ηθοποιού δεν φαίνεται να έχει τέλος καθώς μετά το διαζύγιο τώρα θα έχει πρόβλημα μέχρι και με τους... γείτονες.

H Lady Gaga απαντά στη μήνυση του πρώην φίλου της!

Η διάσημη και εκκεντρική τραγουδίστρια αντιμετωπίζει μία μήνυση αξίας 35 εκετομμυρίων δολλαρίων από τον πρώην της!
Ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης Rob Fusari ισχυρίζεται ότι εκείνος ανακάλυψε και ανέδειξε τη Lady Gaga στο αστέρι της ποπ που είναι σήμερα και την κατηγορεί ότι εκείνη τον απομάκρυνε επαγγελματικά μετά το χωρισμό τους.
Ενώ οι δικηγόροι της σταρ ανακοίνωσαν ότι η μήνυση δεν έχει καμία νομική βάση, η πλευρά του πρώην της επιμένει και διεκδικεί 35 εκατ. δολάρια από ένα συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και που σύμφωνα με το οποίο του αντιστοιχεί το 20% από τα κέρδη της καριέρας της. Σύμφωνα με το δικηγόρο του μουσικού παραγωγού, Ρόμπερτ Μέλονι, ο πελάτης του ήταν εκείνος που μετέτρεψε την άγνωστη τότε Stefani Germanotta στο σημερινό «φαινόμενο» που λέγεται Lady Gaga, καθώς βρήκε το όνομα με τον οποίο καθιερώθηκε και έγραψε μαζί της τις επιτυχίες της, "Paparazzi" και "Beautiful, Dirty, Rich".
Όπως αναφέρει το yupi.gr, η γνωριμία τους ξεκίνησε την άνοιξη του 2006, όταν η 20χρονη τότε Stefani πήγε με ένα λεωφορείο στο στούντιο του Fusari στο Νιου Τζέρσεϊ για να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο, τη μουσική. "Όταν ο Fusari την είδε στο κατώφλι του σπιτιού της, νόμιζε ότι έκανε κάποιο λάθος, αλλά όταν της ζήτησε να παίξει ένα από τα τραγούδια της στο πιάνο, συνειδητοποίησε ότι η Germanotta είχε δυναμική για να γίνει μεγάλο αστέρι" δήλωσε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Μέλονι.

Η συγκεκριμένη ιστορία έρχεται να ταράξει για ακόμα μία φορά τη Lady Gaga, της οποίας η προκλητική στάση και τα ακραία σχόλιά της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας προκάλεσαν αντιδράσεις σε μεγάλο μέρος του κοινού που την παρακολούθησε. Οι αναφορές της στην σεξουαλικότητά της και το λεξιλόγιό της έθιξε κυρίως εκείνους που πήγαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία με τα παιδιά τους. Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος τοπικής εφημερίδας, η οποία κυκλοφόρησε με τίτλο "Gaga...not such a Lady" ("Η Gaga όχι τόσο Κυρία").

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Αννα Αμπραμόβιτς: Ξέφυγε και άντε να τη στρώσει

Ο μπαμπάς έχει νεύρα και, όταν νευριάζει, δεν αστειεύεται. Οσο και αν αγαπά το κοριτσάκι του, τα υπολείμματα μιας άλλης εποχής, στην οποία μεγάλωσε, τον κάνουν πυρ και μανία με αποτέλεσμα να ξεχνά καλούς τρόπους και δυτική κουλτούρα. Ξυπνάει μέσα του η «κόκκινη αρκούδα» και βρυχάται τόσο πολύ, ώστε ακόμη και η λατρεμένη κόρη του τρέμει και υποκύπτει τις απαιτήσεις του.

Αυτό ακριβώς συνέβη στη γοητευτική Αννα Αμπράμοβιτς, η οποία τσάντισε πολύ τον μεγιστάνα μπαμπά της και εκείνος δεν της έκανε αυτήν τη φορά το χατίρι, να την αφήσει να κάνει τα κόλπα της. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θύμωσε που η 17χρονη κορούλα του αποφάσισε να γίνει αποκαλυπτική, σε ό,τι αφορά την ιδιωτική της ζωή και την ανάγκασε να «εξαφανίσει» τον λογαριασμό της από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Η έφηβη κόρη του ιδιοκτήτη της Τσέλσι ανέβαζε εδώ και καιρό στο Twitter κάθε λεπτομέρεια της ζωής της, χωρίς να κρύβει το παραμικρό. Εγραφε, για παράδειγμα, ότι της αρέσουν τα σέξι αγόρια και να πηγαίνει στα πιο in κλαμπ του Λονδίνου, όπως το «Jalouse» και το «Amika», παρά το γεγονός ότι είναι ανήλικη.

Ο μπαμπάς Ρόμαν, που δεν θέλει η ιδιωτική του ζωή να γίνεται γνωστή, έκανε μέχρι πρόσφατα υπομονή. Ομως άρχισε να φτάνει στα όριά του από την Πρωτοχρονιά, όταν στις ευχές της μέσω της ιστοσελίδας η νεαρή Αννα, αντί να γράψει τα κλασικά «υγεία, αγάπη και ειρήνη», έγραψε: «Μπλα, μπλα, μπλα, αφήστε (πιο βαριά ήταν η έκφραση) αυτές τις αηδίες. Το σεξ, το αλκοόλ, οι οργασμοί και η ελπίδα ότι μπορεί να κερδίσετε το Λόττο, είναι οι καλύτερες ευχές».

Είχε όμως άποψη και για την Τέχνη, προτείνοντας στους διαδικτυακούς φίλους της να επισκεφθούν την έκθεση του Ρώσου καλλιτέχνη Βλαντιμίρ Γιανκιλέφσκι στο Mall Galleries του Λονδίνου.

Είναι αλήθεια πως η ζωή της 17χρονης κοπέλας είναι πολύ διαφορετική από του πατέρα της, ο οποίος έκανε εμπόριο στους δρόμους όταν ήταν στην ηλικία της. Οι μόνες δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνη, ήταν να βρέχει όταν έκανε διακοπές στις Μαλδίβες και να μην της αρέσει ο μασέρ που της έκανε μασάζ.

Και επειδή ο πατέρας της ξέρει καλά πως της έχει προσφέρει τα πάντα, έχει απαιτήσεις η κόρη του να σέβεται τους οικογενειακούς κανόνες. Ετσι την υποχρέωσε να κατεβάσει τη σελίδα της από το Twitter, χωρίς καν να το διαπραγματευτεί μαζί της. Οταν, μάλιστα, ρωτήθηκε για τα καμώματα της κόρης του, απάντησε πως η Αννα δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, οπότε δεν έχει κανείς δικαίωμα να ασχολείται με την ιδιωτική της ζωή.

Τώρα, αν με γαλιφιές η νεαρή κοπέλα πείσει τον μπαμπά της να της φερθεί πιο ευγενικά απ’ ό,τι φέρεται στους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι, απομένει να το δούμε. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

Εκανε δίαιτα και έμεινε "σκιά" του εαυτού του

Ο Αντονι Χόπκινς αποκαλύπτει ότι κατάφερε να χάσει 25 κιλά τρώγοντας υγιεινά και κάνοντας γυμναστική. Ο 72χρονος ηθοποιός λέει ότι νιώθει πάλι όσο υγιής ήταν και νέος. Ωστόσο, η απώλεια βάρους προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους συναδέλφους του τη μεγάλη βραδιά των Οσκαρ αφού πολλοί νόμιζαν ότι είναι άρρωστος. Οπως αναφέρει μάλιστα ο δημοφιλής αστέρας, ο Αλεκ Μπάλντουιν -παρουσιαστής της απονομής- δεν δίστασε όταν τον πλησίασε να τον ρωτήσει αν είναι καλά.

Μιλώντας για τη διατροφή που ακολούθησε, ο πρωταγωνιστής της «Σιωπής των αμνών» δήλωσε ότι αν έτρωγε λίγο ψωμί που τόσο του αρέσει, στη συνέχεια «πλακωνόταν» για μισή ώρα στη γυμναστική. Κάθε πρωί έτρωγε ομελέτα από τρία ασπράδια αβγού τα οποία συνόδευε με ψητή ντομάτα. Το συγκεκριμένο γεύμα, όπως λέει, βοηθά πολύ και τον προστάτη. Στο υπόλοιπο της ημέρας είχε εντάξει στο διαιτολόγιό του άλλο ένα γεύμα, στις 6.00 το απόγευμα, αποτελούμενο κυρίως από ψητή πατάτα και ψάρι. Μεσημεριανό όμως δεν έτρωγε, εκτός και αν πεινούσε πολύ. Τότε... τσιμπούσε τρία-τέσσερα παξιμάδια μαζί με φρούτα. Κατά τη διάρκεια της προσεγμένης διατροφής δεν αμελούσε ποτέ την καθημερινή άσκηση. Εκτός από το σώμα του όμως, ο Χόπκινς προσέχει πολύ και το πρόσωπό του. Δηλώνει κατηγορηματικά ότι το μούσι δεν πρόκειται να το ξυρίσει για καμία ταινία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...