Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Χρήστος Δάντης διέκοψε τις εμφανίσεις του στο FAKTOR

Διαφωνίες με την επιχείρηση λόγο μη τήρησης των συμφωνηθέντων οδήγησε το Χρήστο Δάντη στην αναπόφευκτη απόφαση για διακοπή των εμφανίσεων του στο FAKTOR.

Ο Χρήστος αποδεχόμενος τη λαϊκή ρήση «κάθε αρχή και δύσκολη» και στο βαθμό που το FAKTOR ήταν ένας χώρος που θέλησε να εγκαινιάσει τη λειτουργία του με τα “Funk the nights” live, έκανε υπομονή παρά την ύπαρξη σοβαρών λειτουργικών προβλημάτων.

Η αδυναμία επίλυσής τους και κυρίως η «μη προσπάθεια» οδήγησαν το δημοφιλή καλλιτέχνη στη διακοπή της συνεργασίας.

Παρόλα αυτά οι“Funk the nights” εμφανίσεις θα συνεχιστούν σε άλλο χώρο στην Αθήνα (ο οποίος θα ανακοινωθεί σύντομα), όπως επίσης θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα.

Χειροπέδες στον παραγωγό των σίριαλ "Εργαζόμενη γυναίκα", "Ονειροπαγίδα" και "Λίτσα. com" !

Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ"

Χειροπέδες σε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου πέρασαν οι διωκτικές αρχές. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 1.800.125 ευρώ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο γνωστός ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Από το ταγάρι και τον Παρνασσό...βασιλιάς της νυχτας

Ήρθε με ένα ταγάρι από το χωριό του στον Παρνασσό και άλλαξε μια για πάντα τον «χάρτη» της νυχτερινής ζωής στην Αθήνα. Η είδηση ότι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος συνελήφθη για οφειλές ΦΠΑ ύψους 85.393 ευρώ στο Δημόσιο «έσκασε» σαν βόμβα.

«Με ένα ταγάρι ήρθα από το χωριό, με ένα ταγάρι θα γυρίσω. Ευτυχώς που έχω κάτι γίδια. Ελπίζω όταν πεθάνω να έχω κάτι για τα παιδιά έτσι ώστε να μην βρίζουν τον πατέρα τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ


Συνελήφθη ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Ο γνωστός επιχειρηματίας θα οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εντυπωσιακή Πρεμιέρα για την Άντζελα Δημητρίου και το Δημήτρη Γιώτη

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 4 μέρες συνεχόμενες συνέβη το αδιαχώρητο στο ΠΑΡΑΛΙΑlive που έκανε πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο με ένα σχήμα που θα συζητηθεί.

Η επιστροφή της Άντζελας Δημητρίου στην παραλιακή είναι πλέον γεγονός, αφού η λαίδη μαζί με το δημοφιλή Δημήτρη Γιώτη πρωταγωνιστούν σε ένα σχήμα που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό.

Το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει είχε ένα και μόνο σκοπό: γλέντι μέχρι τελικής πτώσεως και μέχρι πρωίας!

Η Άντζελα Δημητρίου στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της, πιο ανανεωμένη και κεφάτη από ποτέ, ενθουσίασε με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της αλλά και με ένα non-stop πρόγραμμα με κορυφαίες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει με πάθος.

Ο Δημήτρης Γιώτης, με πολλές ραδιοφωνικές επιτυχίες στις αποσκευές του και τη μεγάλη εμπειρία του διασκεδαστή, έβαλε τη δική του σφραγίδα στη βραδιά και ξεσήκωσε το κοινό μέχρι το ξημέρωμα. 

Στην πρεμιέρα έδωσε το παρόν και ο καλός του φίλος Σταμάτης Γονίδης παρέα με τη συζυγό του, τον Τόνι Μαυρίδη και τη συνοδό του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης απόλαυσε το πρόγραμμα και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό όταν αγκαλιά με το φίλο του Δημήτρη Γιώτη τραγούδησε τη μεγάλη του επιτυχία «Δεν μπορεί να μη σου λείπω».

Από το πρόγραμμα ξεχώρησε και ο νεώτερος της παρέας Γιάννης Ιερεμίας, ένας σύγχρονος τραγουδοποιός που η νεολαία τον έχει αγαπήσει για τα τραγούδια και την ερμηνεία του.

Το ΠΑΡΑΛΙΑ live , το μόνο μαγαζί στην παραλιακή που είναι ανοικτό 5 μέρες την εβδομάδα θα γίνει το καινούριο καλοκαιρινό μας στέκι!

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από απαίτηση των 2 καλλιτεχνών, οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές, καθώς το μπουκάλι είναι στα 95 ευρώ και το ποτό στα 5 ευρώ.

Καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος Κ. Μποσνάκης.

ΠΑΡΑΛΙΑ live Λ. Ποσειδώνος 64, Άλιμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9817980
Ώρα έναρξης : 23.45
Ημέρες λειτουργίας : Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη
Ποτό στο bar : 5 euro
Τιμή φιάλης : 95 euro

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος ποθούσε (και) την Βάνα Μπάρμπα!

Σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν ξεσπάσουν τα σκάνδαλα για την ερωτική του ζωή, ο βασιλιάς των Ισπανών, συναντήθηκε με τη Βάνα Μπάρμπα στη Λοζάνη...

Η Ελληνίδα ηθοποιός είχε μόλις δει το άστρο της να λάμπει στην περίφημη αίθουσα του Kodak Theatre και την απονομή του όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας στο Mediterraneo όπου πρωταγωνιστούσε. Η είσοδός της στο χολιγουντιανό κόκκινο χαλί είχε προκαλέσει αίσθηση στη βιομηχανία του θεάματος και ο κόσμος είχε αρχίσει να μιλάει για την πανέμορφη Ελληνίδα με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Hθοποιός απήχθη και αποκεφαλίστηκε από συναδέλφους της!

Φρικτό θάνατο βρήκε η όμορφη ηθοποιός του Βοllywood, Meenakshi Thapar από τα χέρια συναδέλφων της. 

Η καλή οικονομική κατάσταση της 26χρονης νεαρής κοπέλας από τη Βομβάη ήταν η αιτία που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα ο 36χρονος Amit Jaiswal και ο σύντροφός του Preeti Surin.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλά ανοιχτά για τις φοβίες του και την κλειστοφοβία

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 21 Απριλίου στις 17:10, ασχολείται με τις φοβίες και πως μπορούν να αντιμετωπιστούν. Εξετάζει τις πιο συχνές φοβίες όπως η αγοραφοβία, η κοινωνική φοβία, η υψοφοβία, η πετοφοβία (φόβος για το αεροπλάνο), η κλειστοφοβία αλλά και πολλές άλλες ειδικές φοβίες, που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα αντικείμενα, ζώα και άλλα.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι η φοβία τις περισσότερες φορές είναι η εκδήλωση του άγχους μας με συγκεκριμένο τρόπο και εκτιμούν ότι όταν ένας άνθρωπος εμφανίσει μια φοβία είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να ταλαιπωρηθεί και από άλλες.

Στην εκπομπή αναλύονται οι παιδικές μας φοβίες και η σχέση που μπορεί να έχουν με εκείνες που εμφανίζουμε ως ενήλικες. Οι ειδικοί παρέχουν συγκεκριμένες συμβουλές και συζητούν τις λύσεις που υπάρχουν σήμερα για τις κυριότερες φοβίες. Τέλος, τονίζουν, ότι σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε σε μεγάλο βαθμό τις φοβίες μας, μέσα από τη σταδιακή έκθεση στο αντικείμενο ή την κατάσταση που προκαλεί φοβία και την ψυχοθεραπεία.

Ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης, μιλά ανοιχτά για τις φοβίες του, την κλειστοφοβία αλλά και τη φοβία που εμφάνισε με τα χρόνια για τις πτήσεις και εξηγεί πώς κατάφερε να τις αντιμετωπίσει με τη βοήθεια ειδικών.

Έφυγε και η ηθοποιός Ζωζώ Ζάρπα - Η "γιαγιά με τα γιαούρτια"

Η Ζωζώ Ζάρπα πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές με τελευταία αυτή του ΑΝΤ1 «Δόκτωρ Ρούλης», ενώ είχε λάβει μέρος και σε αρκετές διαφημίσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βαφτίσια στη Τήνο για το παιδί των Λιάγκα - Σκορδά

Την Τήνο έχουν επιλέξει για τη βάφτιση του γιου τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι ξέκλεψαν λίγο χρόνο και επισκέφτηκαν πρόσφατα το νησί για να οργανώσουν όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μυστήριο θα γίνει στις αρχές Ιουνίου στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης.

Η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φωτογραφικά φλας.

Με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφια η Ελένη Μενεγακη;

Κι όμως δεν πρόκειται για πλάκα! Το όνομα Ελένη Μενεγάκη, συγκαταλέγεται στις λίστες των υποψηφίων μεγάλου κόμματος και έχει ανακοινωθεί ότι κατεβαίνει υποψήφια στη Β´ Αθήνας... 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Διπλωμάτης δέχεται στοματικό έρωτα στην ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ

Λίγες μέρες μετά τις Κολομβιανές πόρνες που ξεφτίλισαν την Μυστική Υπηρεσία, συνταξιούχος Αμερικάνος διπλωμάτης αποκαλύπτει πως υπάρχει βίντεο που δείχνει αξιωματούχο του υπουργείου Εξωτερικών να απολαμβάνει την θέα (και τον στοματικό έρωτα) στην ταράτσα της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Βαγδάτη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διάσημο μοντέλο, η κοκαΐνη και η συμμορία με τις Πόρσε

Ένα διάσημο μοντέλο με πολύ μεγάλη καριέρα στις ελληνικές πασαρέλες θα παρουσιαστεί -εκτός απροοόπτου- σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου μαζί με την διαβόητη συμμορία με τις Πόρσε που διοχέτευε κοκαΐνη στη ελληνική σόουμπιζ. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Από αυτό το αυτοκίνητο βγήκε ζωντανός o πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής

Παραλίγο να του βγούν «ξινές» οι Πασχαλινές διακοπές του γνωστού τηλεπαρουσιαστή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε χαντάκι στην Κέρκυρα όπου βρισκόταν.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Ποιος πρώην της Ναταλίας Γερμανού την εγκατέλειψε για ένα άντρα;

Η Ναταλία Γερμανού πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Κάτι που αποδεικνύει και με την πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, όπου μιλάει για την πρώτη της ερωτική εμπειρία, το πόσο ζηλεύει και -πάνω από όλα- για τον πρώην της που την άφησε επειδή ερωτεύτηκε ένα άλλο άντρα. 

 Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Λέσβος: Έρχονται για γυρίσματα τηλεοπτικής υπερπαραγωγής, Τούρκοι αστέρες!

Το σίριαλ που θα γυριστεί θα προβληθεί τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα...


Μία πολύ μεγάλη προβολή της Λέσβου αναμένεται να γίνει, από αστέρες της Τουρκικής τηλεόρασης. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πάμε Πακέτο: Ένας 19χρονος ορφανός αντιμέτωπος με το... παρελθόν του!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 19 Απριλίου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, ανοίγουμε τρία πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα που επιθυμεί να συναντήσει μετά από 45 χρόνια την πολύ καλή της φίλη με την οποία μοιράστηκε την πιο σκληρή ανάμνηση της ζωής της: Τα χρόνια του ορφανοτροφείου. Μπορεί να έχει περάσει καιρός και οι πληγές από τα τραύματα να έχουν επουλωθεί, όμως η αποστολέας δεν ξέχασε ποτέ το κορίτσι που της κρατούσε συντροφιά πίσω από τις κλειστές πόρτες του ιδρύματος. Θα θυμηθεί η παραλήπτρια την αποστολέα μετά από τόσα χρόνια;

Το δεύτερο πακέτο θα προσπαθήσει να φέρει κοντά μετά από περισσότερα από 30 χρόνια, δύο γυναίκες που τις ενώνει ένας στενός συγγενικός δεσμός. Αποστολέας και παραλήπτρια είχαν δεθεί πάρα πολύ από τα παιδικά τους χρόνια, αφού ένας απροσδόκητος θάνατος άλλαξε τις ζωές τους. Μαζί πορεύτηκαν και στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι που μια μέρα χάθηκαν. Η Ράνια, η αποστολέας, ανησυχεί μήπως η Λένα δεν βρίσκεται στη ζωή μιας και στην τελευταία επικοινωνία που είχαν πριν χρόνια, της είχε εκφράσει κάποιες ανησυχίες για την υγεία της. Ποια αναπάντεχη έκπληξη θα φέρει στην αποστολέα η έρευνα του Πάμε Πακέτο; Θα ανοίξει κάποιος το πακέτο της;

Το άνοιγμα του τρίτου πακέτου, θα αποκαλύψει μια ιστορία με παραλήπτη ένα 19χρονο αγόρι. Ο Νίκος είναι ένα παιδί που μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια μόνο με τη μητέρα του, χωρίς την παρουσία του πατέρα του. Μια σειρά γεγονότων ανάγκασαν τη μητέρα του, όταν ο Νίκος ήταν σχεδόν νεογέννητος, να τον φυγαδέψει στην κυριολεξία από το σπίτι όπου ζούσαν σαν οικογένεια και να εξαφανιστούν. Δεν είχαν ποτέ ξανά καμία επαφή με τον πατέρα ή την οικογένειά του, καθώς φρόντιζαν να μην αφήνουν ίχνη. 19 χρόνια μετά ο Νίκος, ενήλικας πια, βρίσκεται στην εκπομπή μαζί με τη μητέρα του για να ανοίξουν ένα πακέτο που θα τους φέρει αντιμέτωπους με το παρελθόν… Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η Μ. Μενούνος έσκισε ξανά στο DWTS! Δικαίως θεωρείται φαβορί!

Φωτιές ανάβει κάθε τόσο η Μαρία Μενούνος στον αντρικό πληθυσμό και οι λόγοι είναι διάφοροι, αφού είναι αρκετά σέξι και ταλαντούχα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, που ακόμη δεν έχει τελειώσει, περνά ο μεγάλος τραγουδιστής του ελληνικού πενταγράμμου Γιάννης Πουλόπουλος. 

 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στα μάτια του και υπεβλήθη σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.
 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ερμηνευτής

Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Εκεί οι γιατροί μετά από προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά τελικά «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Άντζελα Γκερέκου: Στα δύσκολα θα είμαι μαζί με τον Τόλη

Για την οικογένειά της, τις περιπέτειες που είχε ο σύζυγός της με τη Δικαιοσύνη, αλλά και τα χτυπήματα «κάτω από τη μέση», μίλησε σε συνέντευξή της η πρώην υφυπουργός Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, η κ. Γκερέκου δήλωσε, αναφερόμενη στις φορολογικές εκκρεμότητες που προέκυψαν με τον σύζυγό της και την οδήγησαν σε παραίτηση από τα πολιτικά της καθήκοντα: «Επέλεξα να παραιτηθώ για να μην βλάψω τον πρωθυπουργό και την ίδια την κυβέρνηση».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι στις εκλογές θα είναι και πάλι υποψήφια, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την απόφαση την ώθησε «η αγάπη για την Κέρκυρα. Λόγος που σήμερα είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Έχω προσφέρει στο νησί μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Για τα χτυπήματα «κάτω από τη μέση» που έχει κατά καιρούς δεχθεί είπε: «Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από τη μέση, ξέρω πως να τα αντιμετωπίζω και οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και με εμπιστεύονται αντιλαμβάνονται επίσης πολύ καλά πού τελειώνει η αλήθεια και πού ξεκινά η συκοφαντία».

Τέλος σε ό, τι αφορά τον σύζυγό της αποκάλυψε πως «Θα είμαι με τον Τόλη μαζί και στα δύσκολα», δείχνοντας πως οι περιπέτειες που είχε ο σύζυγός της με τη Δικαιοσύνη όχι μόνο δεν έβλαψαν τη σχέση τους αλλά την έκαναν ακόμη πιο δυνατή.

Η κόρη του Θόδωρου Αγγελόπουλου ετοιμάζει πάρτι στη μνήμη του

Τρεις μήνες μετά τον άδικο χαμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου, η κόρη του Ελένη ετοιμάζεται να κάνει ένα πάρτι στην μνήμη του σπουδαίου σκηνοθέτη.

Έτσι, επέλεξε να διοργανώσει μια βραδιά με καλούς φίλους του πατέρα της την ημέρα των γενεθλίων του.

«Αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια βραδιά φίλων στη μνήμη του πατέρα μου, την ημέρα των γενεθλίων του, κάτι σαν πάρτι. Θέλαμε να κάνουμε κάτι που θα ταίριαζε στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, που είναι άγνωστη στον πολύ κόσμο. Να ξαναθυμηθούμε τον γελαστό Θόδωρο Αγγελόπουλο, τον εξαιρετικά ζεστό με τους φίλους του, τον Αγγελόπουλο που αγάπησε τη μουσική και τις τέχνες με όλη την ψυχή του», δήλωσε η Ελένη Αγγελοπούλου στο Θέμα People.

«Η Παναγία μου άλλαξε τη ζωή»! Ποιός διάσημος το είπε;


«Ήμουν κουτσός ψυχικά, είχα μία ψυχική κουτσαμάρα. Κάποιες ψυχικές αλυσίδες που τις κουβαλούσα πολλά χρόνια. Πήγα στο Άγιο Όρος και ανοίξανε». 

Δείτε τον διάσημο Έλληνα ηθοποιό! 

Τι τρέχει ανάμεσα στη Maria Menounos και τον παρτενέρ της στο «Dancing»;

Κάτι συμβαίνει ανάμεσα στη Maria Menounos και τον παρτενέρ της  στο αμερικανικό «Dancing with the Stars».

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια από την αρχή του show είναι πολύ κοντά με τον Derek Hough, με αποκορύφωμα φυσικά, το «καυτό» τους φιλί στο live της προηγούμενης εβδομάδας, όπου χόρεψαν μια άκρως ερωτική rumba!

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Γιάννης Πλούταρχος: Βόλτα με τις γυναίκες της ζωής του

Η οικογένεια αποτελεί για τον Γιάννη Πλούταρχο το σπουδαιότερο κατόρθωμά του στη ζωή.
Μπορεί να είναι πετυχημένος τραγουδιστής αλλά εκείνος πάνω από όλα είναι ευτυχισμένος γιατί είναι μπαμπάς πέντε παιδιών.

Πριν λίγες μέρες  ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με την σύζυγό του Μαρία και τις δύο κόρες του βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές.

Με αφορμή τις εμφανίσεις για δύο μέρες στη συμπρωτεύουσα ο τραγουδιστής μαζί με την οικογένειά του συνδύασαν την εκδρομή με τη δουλειά.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ απαθανάτισε το ζευγάρι με τις κόρες του να κάνει τη βόλτα τους στα μαγαζιά. Ντυμένοι casual απόλαυσαν τη βόλτα τους στον ήλιο αλλά και τα ψώνια τους.

Κάτια Δανδουλάκη: Μιλάει για τον "τσακωμό" της με τον Λάτσιο

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε συμφωνήσει να είναι το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the Stars».


Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει όντως καβγαδίσει με τον Γιάννη Λάτσιο όπως έχει ακουστεί. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

B.e.d. Boutique Yaya Το πιο εντυπωσιακό club της πόλης

Το B.e.d. Boutique Yaya, ο ξεχωριστός καλοκαιρινός χώρος στον Αστέρα της Γλυφάδας, σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό party την Παρασκευή 6 Απριλίου. Το λαμπερό opening του B.e.d. Boutique Yaya κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και του πλήθους εκπροσώπων από τον καλλιτεχνικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό χώρο που έδωσαν δυναμικά το παρόν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πλημμυρίζοντας τόσο τον υψηλής αισθητικής εσωτερικό χώρο του club όσο και τον ιδιαίτερα εντυπωσιακό περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

Τα τρία πιο αγαπημένα clubs της Αθήνας, το B.e.d. το Boutique και το Yaya ενώθηκαν και δημιούργησαν το πιο εντυπωσιακό club της παραλιακής και υπόσχονται έντονες βραδιές με dance διάθεση, τους καλύτερους μουσικούς συνδυασμούς που ξεσηκώνουν αλλά και με τα εμπνευσμένα cocktails που κάνουν τη διαφορά. Η ιδανική τοποθεσία του B.e.d. Boutique Yaya πάνω στην παραλία με το μοναδικό χώρο, την άψογη αισθητική και την ανεβασμένη διάθεση, δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα αναδεικνύοντας μια αίσθηση διακοπών μέσα στην πόλη.

Το B.e.d. Boutique Yaya το πιο εντυπωσιακό club και το υπέροχο εστιατόριο είναι βέβαιο ότι θα είναι ο κορυφαίος προορισμός διασκέδασης για τις καλοκαιρινές νύχτες.

Ποτό : 8 € τις καθημερινές, 10 € Παρασκευή-Σάββατο

Φιάλη : 90€ τις καθημερινές, 100€ Παρασκευή-Σάββατο

B.e.d. Boutique Yaya

Διευθ. Λ.Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

τηλ: 2108941620 - 2108941189

e-mail: receptions@diogenis.com

Πένθος στην οικογένεια Διονυσίου

 Η Τασούλα Διονυσίου "έφυγε" από την ζωή την Μ. Παρασκευή, σε ηλικία μόλις 53 ετών, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τζιόβας: "Πληρώνονται για να διαφημίζουν παραστάσεις"- Ποιοί;

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News", o ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

Αν και αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει αν είναι μόνος του αυτή την περίοδο, αν και δηλώνει πως το μόνο πράγμα που τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο είναι "οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν" είναι αποκαλυπτικός σε άλλα θέματα...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πάσχα στη Χαλκίδα η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος

Πάσχα στη Χαλκίδα κάνει και φέτος η  Τατιάνα Στεφανίδου με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους.

Χτες μάλιστα η Τατιάνα εθεάθη στο Στρογγυλό της παραλίας να παρακολουθεί την περιφορά των Επιταφίων. Μάλιστα τράβηξε και φωτογραφίες που λίγο αργότερα ανέβασε στο twitter της. 
 
Η οικογένεια Στεφανίδου -Ευαγγελάτου βρίσκεται στην πόλη και θα κάνει παραδοσιακό Πάσχα στο εξοχικό της στις Αλυκές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...