Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Μήλον της έριδος για Alpha και Mega ο Κώστας Κόκλας.

O αγαπητός ηθοποιός έχει κάνει αρκετές συζητήσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο για τη σειρά που ετοιμάζει αλλά δέχεται πολύ στενό μαρκάρισμα και από το MEGA για μια νέα σειρά. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, για την ώρα ο ηθοποιός είναι σε περιοδεία με την παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Ο Λαζόπουλος τον θέλει για την νέα σειρά που ετοιμάζει πάνω στο "Ορκιστείτε Παρακαλώ", ενώ από το MEGA για ένα νέο σίριαλ.

Πασίγνωστος ηθοποιός κατά δημοσιογράφου: "Θα σου πηδ... ότι έχεις και δεν έχεις"! -

Σοκάρουν τα όσα έγραψε στο Twitter - Απολογήθηκε στη συνέχεια

"Θα σε βρω μικρή, τοξική αδερ... και θα σου πηδ... ό,τι έχεις και δεν έχεις. Θα πάρω το πόδι μου και θα το βάλω στον κώ... σου, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα σου αρέσει πάρα πολύ..", έγραψε στο Twitter ο Alec Baldwin για τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Daily Mail», George Stark, ο οποίος είχε γράψει ότι η γυναίκα του ηθοποιού μιλούσε στο Twitter κατά την διάρκεια της κηδείας του James Gandolfini.




Μετά τα παραπάνω tweets, ο λογαριασμός του ηθοποιού έκλεισε, ενώ θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στην gay κοινότητα της Αμερικής που τον χαρακτήρισε ομοφοβικό.



Enhanced by Zemanta

Πρώτη φορά... θείος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

​Ένα... μωράκι δίνει από σήμερα χαρά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έγινε θείος για πρώτη φορά!

Η αδερφή του γνωστού τραγουδιστή, Μελίνα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Μιχάλης ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κύπρο για να βρεθεί στο πλευρό τους.

Όπως αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα, σύσσωμη η οικογένεια Χατζηγιάννη πετάει από την χαρά της.

Οι γονείς του μικρού έχουν ήδη αποφασίσει να του δώσουν το όνομα Γιάννης, όπως ονομάζεται ο πατέρας του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Γιάννης Μπέζος: Δεν με αφορούν καθόλου τα κακεντρεχή σχόλια

Δεν με αφορούν καθόλου τα κακεντρεχή σχόλια που κάνουν κάποιοι οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι και γνωστοί σε όλους μας! 

Δεν τους έδωσα ποτέ μου σημασία, πόσο μάλιστα τώρα που μεγάλωσα και το έμαθα το "παιχνίδι" πως ακριβώς παίζεται.

 Δεν απαντώ σ' αυτά δεν έχει νόημα. Κάνω μονάχα τη δουλειά μου-και δουλειά μου είναι το θέατρο και όχι τι εφευρίσκει κάποιος για να θορυβήσει.

Αυτά δήλωσε στο TV Zάπινγκ ο Γιάννης Μπέζος.

Πανικός: Παρουσιάστρια βγήκε στον "αέρα" με διαφανές μπλουζάκι, χωρίς στηθόδεσμο! (Video)

Αναστάτωση στο πλατό προκάλεσε η παρουσιάστρια, όταν κατά τη διάρκεια της στήλης μόδας βγήκε με ένα mini φόρεμα που σε όλο το εμπρός μέρος ήταν διαφανές! , ενώ έξω ήταν και όλη της η πλάτη!

"Παιδάκι μου τι βλέπω; Τι βλέπω;", φώναζε η Ελένη και γύρισε προς την Κατερίνα Ζαρίφη: "Βλέπεις ότι βλέπω"; "Τώρα το είδα κι εγώ!", απάντησε η Κατερίνα.


Ο αδερφός της Mενεγάκη έκανε πρόταση γάμου μέσω facebook!


Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, έγραψε ένα μήνυμα στο facebook!

Έκανε μία πρωτότυπη πρόταση γάμου! Όχι, κορίτσια μην στενοχωριέστε δεν παντρεύεται απλώς θέλησε να κάνει μία πλάκα!

Έγραψε συγκεκριμένα «Εσένα κάποια στιγμή θα σε παντρευτώ... Πάρτο χαμπάρι» και όποιος άνοιγε την διεύθυνση τον παρέπεμπε στο... δικό του προφίλ! Έκανε δηλαδή πρόταση γάμου σε όλους τους φίλους του!


Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Στο «Ελλάδος Εικόνες» και συγκεκριμένα στην μουσικοθεατρική παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη επέλεξαν να διασκεδάσουν η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην καθιερωμένη πια Πέμπτη με τα “Τραγούδια για Φίλημα”. 



Με  χαλαρή διάθεση η αγαπημένη φίλη του Παντελή Καναράκη Δέσποινα Βανδή  συνοδευόμενη απο τον σύζυγό της  Ντέμη Νικολαίδη, την Κική Τσόλκα και τον Δημήτρη Γιαννέτο έφθασε από νωρίς στο «Ελλάδος Εικόνες». Απόλαυσαν τις νοστιμιές δίπλα στη θάλασσα ενώ παράλληλα διασκέδασαν τόσο με την ανατρεπτική και άκρως ανεβαστική παράσταση του Παντελή Καναράκη όσο και με τη ζωντανή μουσική με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Λίγο αργότερα έφτασε στην παρέα τους και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τόσο η  Δέσποινα Βανδή όσο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έσπευσαν να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές αποθεώνοντας τους με πολλά χειροκροτήματα, γέλια και πειράγματα.


Κάθε  Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες», ο Παντελής Καναράκης με το αστείρευτο χιούμορ του, η Σοφία Βογιατζάκη με τον μοναδικό της μπρίο και ολόκληρη η παρέα τους,  διακωμωδούν με το δικό τους ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρόπο ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Μπροστά από τα μάτια μας περνάνε ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Μαρινέλλα, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, οι αδερφές Μπρόγιερ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου.


Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του '50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα, με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» ζούμε το ελληνικό σινεμά του '60. Γελάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Στην Ελλάδα του σήμερα ζούμε την Ελλάδα του χθες και ελπίζουμε για την Ελλάδα του αύριο.

CINE – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ
κάθε Πέμπτη στις 22:30

Με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ και τη ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
Εμφανίζονται Γιάννα Ζιάννη, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιώργος Παράσχος, Άννα Αθανασιάδη, Ευθύμης Ζησάκης

Κείμενα, σκηνοθεσία, χορογραφίες ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

Μουσική επιμέλεια  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΗΧΟΣ

Mαζί τους το μουσικό συγκρότημα ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ.

Stars System: Γιατί ο Ιούλιος θεωρείται από τους τυχερούς μήνες της χρονιάς;

Αυτή την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά τον Ιούλιο. Γιατί θεωρείται από τους τυχερούς μήνες της χρονιάς; Τι ιδιαιτερότητα έχει σε θέματα σχέσεων; 

Ακόμη, μάθετε που έχετε  την προοδευμένη Αφροδίτη σας και τι σημαίνει για τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις και τον έρωτα, αλλά και πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά στην παρούσα φάση της ζωής σας. 

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Ο "ΣΟΥΛΕΪΜαρκ" στο "Μίλα"




Η Τατιάνα φιλοξένησε στην εκπομπή της «Μίλα», τον «Σουλεϊμάρκ», που δεν είναι άλλος, βέβαια, από τον Μάρκο Σεφερλή, με… πλήρη εξάρτηση ή διακωμώδηση, του…μεγαλοπρεπή.


Έκανε άλλες 2 εμφανίσεις θυμίζοντας τη χειμερινή, μεγάλη θεατρική επιτυχία «Άντρες έτοιμοι για όλα»  και μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά εμφανίστηκε ως κλασικός ταβερνιάρης στην πλατεία του χωριού.


Όλα αυτά έγιναν γιατί ο γνωστός ηθοποιός, που χαρακτηρίστηκε από έγκριτους θεατρικούς κριτικούς ως «αυτοκράτορας του γέλιου», θεωρεί ότι η Τατιάνα Στεφανίδου του φέρνει γούρι.

Πριν από κάθε πρεμιέρα του λοιπόν, έρχεται στην εκπομπή, έτοιμος να χαρίσει αυτό, που πολύ καλά ξέρει, το γέλιο στους θαυμαστές του.

Η Mαριέττα Χρουσαλά με μαγιώ και χωρίς ρετούς στην Ψαρού! - Δείτε φωτο


Tις διακοπές της από τη Μύκονο ξεκίνησε φέτος η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, την κουμπάρα της Μαρία Μενούνος και τον σύντροφό της Keven Undergaro. Φυσικά μαζί της είχε και τη μικρή Μαργκό!


Λίγο πριν φύγουν βούτηξε στα καταγάλανα νερά με ένα δίχρωμο στράπλες μπικίνι αναδεικνύοντας την καλογραμμωμένη κοιλιά της! Τις εντυπώσεις έκλεψε και το φλοράλ καφτάνι της!

Δες φωτογραφίες




Φωτό: © Τάσος Κοντοκώστας

Πηγή: tlife

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Σάββας Γκέντσογλου παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος με την Αγγελική Ηλιάδη!

Είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και τώρα πια δεν το κρύβουν! Ο λόγος για τον Σάββα Γκέντσογλου και την Αγγελική Ηλιάδη.

Πριν λίγες μέρες η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως είναι μαζί και τώρα ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ερωτευμένος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη!

Ο Σάββας Γκέντσογλου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη στο "Movies and stars" και λέει ανοιχτά τα συναισθήματά του!

Σάσα Σταμάτη: «Αν αυτά που λέω στη Φαίη τα έλεγα σ’ άλλη, θα με έστελνε στην Πρόνοια»

Η Σάσα Σταμάτη σε συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό mou».

«Η Φαίη νομίζω ότι έχει τεράστια υπομονή, θα έλεγα... γαϊδουρινή, ειδικά στην περίπτωση Σταμάτη. Νομίζω ότι καμία άλλη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να με αντέξει. Αν αυτά που λέω στη Φαίη, τα έλεγα σε άλλη, θα με έστελνε πίσω στην Πρόνοια που δούλευα, όχι σαν υπάλληλο, αλλά σαν πελάτη! Της κάνω πολλά κουλά, αλλά είναι ακομπλεξάριστη και δεν μασάει. Ειδικά στο καμαρίνι της γίνεται χαμός! Η Φαίη δεν με εκνευρίζει, ίσα ίσα μου αρέσει να την τσιτώνω και να τη βγάζω από τα ρούχα της. Είμαστε τόσο διαφορετικές, γι' αυτό νομίζω ότι είναι καλύτερη και η χημεία μας. «Μπορεί καθόλου να μη μοιάζουμε, μα εγώ πιστεύω πως ταιριάζουμε», που λέει και η φίλη της η Βανδή. Μου αρέσει να παίζω με τα όριά της. Καταλαβαίνω πως, όταν κάτι την ενοχλεί, γίνεται κατακόκκινη, κι εκεί αρχίζω και... το κάνω γαργάρα. Δεν θα κάτσω να κάνω την αγιογραφία της Φαίης, προτιμώ να ανταποδίδω με πράξεις τα καλά που έχει κάνει για μένα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό TV ZΑΠΙΝΓΚ!
Πόσο αντράκι» είναι η Σάσα;
«Καλά, μην τρελαθούμε, δεν σκάβω κιόλας! Υπάρχουν πολλές γυναίκες σήμερα -και στο παρελθόν υπήρξαν φυσικά περισσότερες- που κάνουν χειρωνακτικές δουλειές και βγάζουν με αίμα και πολύ ιδρώτα το μεροκάματό τους, συν ότι είναι και μητέρες. Αυτές είναι γυναίκες ηρωίδες και αντράκια. Σίγουρα δεν είμαι το καλύτερο παιδί του κόσμου, αλλά δεν με νοιάζει να είμαι καλή, με νοιάζει να είμαι αληθινή. Μου αρέσει η δουλειά μου, αν και με πιάνει ώρες ώρες η υστερία και λέω: «Αχ, πότε θα βρω κάποιον να μου τα παρέχει όλα, να τα παρατήσω και να αράξω στο σπίτι;». Μόνο που ξέρω ότι, ακόμα κι αν γινόταν αυτό, δεν θα άντεχα πολύ στο χρυσό κλουβί, γιατί κρύβει πολλούς δράκους. Προσπαθώ να εξαντλήσω τις δικές μου δυνάμεις και να μην έχω υποχρέωση σε κανέναν, έτσι ώστε να μπορώ να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου και να κάνω αυτό που θέλω, όποτε το θέλω. Δεν ζω για να δουλεύω, δουλεύω για να ζω. Θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι -όταν μπορούμε- να κάνουμε κάτι για κάποιον και να το κάνουμε χωρίς να περιμένουμε τίποτα. Αυτό το έμαθα στο Κατηχητικό και είναι νόμος για μένα. Αλλωστε, μην ξεχνάς ότι «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», οπότε εδώ κολλάει και το «Κάνε το καλό και ρίξ' το στον γυαλό» τόνισε η δημοσιογράφος!


Χειρουργήθηκε η Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα είχε προγραμματίσει μέσα στην εβδομάδα να υποβληθεί σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές!

Η χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές της Πέγκυς Ζήνα έγινε την Τετάρτη σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη και ήταν επιτυχής, όπως έγραψε πρώτο το nassos blog! Η τραγουδίστρια αναρρώνει και σύντομα θα πάρει εξιτήριο!

Να αναφέρουμε ότι η Πέγκυ είχε πολύποδα και έπρεπε να χειρουργηθεί. Είχε προγραμματιστεί να γίνει την 1η Ιουλίου, αλλά τελικά έγινε πιο νωρίς γιατί την ώρα που ήταν στο στούντιο, πονούσε.

Στο πλευρό της φυσικά είναι ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Βρες ΚΑΛΩΣ τα παιδιά! Στη Μύκονο ο ΡΙΚΙ ΜΑΡΤΙΝ με τον σύζυγο του!!! (PHOTO)

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Ρίκι Μάρτιν με τον...σύζυγό του! O Πορτορικάνος σούπερ σταρ που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγους μήνες με τον επί χρόνια σύντροφό του Κάρλος Γκονζάλες, δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτός αφού σπάνια κατεβαίνει από τη θαλαμηγό του.

Οι πληροφορίες μας θέλουν το ζευγάρι σε λίγες μέρες να αναχωρεί με προορισμό της Σαντορίνη! Άλλωστε τι καλύτερο για τους νιόπαντρους να απολαύσουν αγκαλιά το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Οιά...Αλίμονο...




gossip-tv

Η συγκίνηση της Τσαπανίδου στο “αντίο” από τον ΣΚΑΪ

Εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτησε η Πόπη Τσαπανίδου τους συνεργάτες της στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, καθώς η σημερινή ήταν η τελευταία εκπομπή της στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, μιας και συνεχίζει στην τηλεόραση του “Star”.

Η πετυχημένη παρουσιάστρια ευχαρίστησε ακόμη τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και τους τηλεθεατές, οι οποίοι την τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους.

Μετά την αποφώνηση και τους τίτλους της εκπομπής, οι συνεργάτες που βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής αποχαιρέτισαν την Πόπη Τσαπανίδου με ένα παρατεταταμένο χειροκρότημα.

Έβγαλε την φόρμα της η Φαίη και έβαλε καυτό σορτσάκι! Τι συνέβη και άλλαξε σήμερα στο «Πρωινό mou»;

Σήμερα στην τελευταία εκπομπή, "Πρωινό mou", ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε τούρτα παγωτό!

Η Φαίη Σκορδά μόλις την είδε, ήθελε να την φάει... Δεν πρόσεξε και από τη λαιμαργία της για να φάει, έπεσε πάνω της τούρτα-παγωτό και λερώθηκε. Έτσι στις διαφημίσεις έβγαλε την ολόσωμη πουά φόρμα της και φόρεσε κλασσικά καυτό σορτς, μία γρήγορη λύση, αλλά και "εγγυημένη" λύση, αφού έχει καλλίγραμμα πόδια και της πάει πολύ. Μετά τις διαφημίσεις η Φαίη είπε ότι λερώθηκε και αναγκάστηκε να αλλάξει ρούχα!

Θέλξη: Δείτε εικόνες της τραγουδίστριας πριν και μετά την πλαστική

Μερικές φορές το επάγγελμα της τραγουδίστριας απαιτεί αλλαγές. Και δεν αναφέρομαι στο rotation των δημιουργών για να έχει να προσφέρει διαφορετικά ακούσματα στο κοινό. Όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι αυτό. Όσο ισχυρό ή ανύπαρκτο είναι αυτό.

Καταλήγω στο συμπέρασμα πώς στο τραγούδι το δύσκολο είναι το ταλέντο. Αν το έχεις προχωράς. Αν δε το έχεις προσπαθείς να δέχεσαι γλάστρες στις πρεμιέρες σου με διαφορετικό τρόπο.

Ωστόσο αν έχεις τάλαντο πηγαίνεις μπροστά είτε με μικρό  είτε με μεγάλο στήθος. Αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνάμε την πίστα. Δεν ξεχνάμε τα ψευτοπρότυπα που κάποιοι εκδότες έθεσαν πριν χρόνια και κάτι παρεάκια «αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» επέβαλαν σε τραγουδίστριες και τραγουδιστές. Έτσι έμαθαν στον κόσμο και μοιραία οι καθήμενοι ζητούν και εικόνα πέρα απο τις νότες και τα σουξέ.

 Γι αυτό και η Θέλξη αποφάσισε να αλλάξει! Είπε «αντίο» στο παλιό, μικρό της στήθος και υποδέχτηκε το νέο και μεγάλο! Δείτε και εσείς τη….τεράστια διαφορά! Εμ τώρα το πετάει έξω ενώ παλιά… το έκρυβε!

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Η Άννα Βίσση με την κόρη της στη Σκιάθο!

Η Άννα Βίσση ετοιμάζει ταξίδι για την ίδια και την κόρη της, Σοφία που είναι έγκυος και περιμένει αγόρι!

Μαμά και κόρη θα περάσουν ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο στην Σκιάθο. Το ταξιδάκι το αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία έγραψε στο διαδίκτυο: «Να 'μαι ! Έχω πολλά που συμβαίνουν και θέλω να σας πω, αλλά είναι σε πρώιμη φάση... Για το Σαββατοκύριακο παρέα με τη Σοφία στην όμορφη Σκιάθο».

Συγκινημένοι οι συνεργάτες της Φαίης και του Γιώργου στην τελευταία εκπομπή

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η τελευταία εκπομπή του Πρωινού mou. Έτσι μετά το ευχαριστώ του Γ. Λιάγκα, Α. Πετρετζίκης και Β. Παγιατάκη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Στο τέλος της μαγειρικής, ο Άκης, αρκετά τρακαρισμένος ευχαρίστησε τη Φαίη και τους υπόλοιπους για την χρονιά που πέρασε και τη συνεργασία τους λέγοντας:

«Σας αγαπώ πολύ, εύχομαι να τα ξαναπούμε, πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί σας. Δεν ξέρω κι εγώ τι να πω… Ευχαριστώ πάρα πολύ… Τώρα ντρέπομαι».

Η δε Βίκυ Παγιατάκη, τελειώνοντας τα ζώδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και  με σπασμένη φωνή, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.

Συνεχίζεται η κόντρα της Α. Μπαρμπαρίγου με τον Σπ. Χαριτά

​Δεν έχει τέλος η κόντρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με τον Σπ. Χαριτάτο, που όπως όλα δείχνουν θα λυθεί στα δικαστήρια. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα σε συνέντευξή της δεν έκρυψε ότι έπεσε από τα σύννεφα με αυτά που είπε για εκείνη ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι την προσβάλλουν σοβαρά.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του. Αυτά θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Ουδέποτε τον πρόσβαλα ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά», είπε η Αργυρώ .

Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτό που έκανε ήταν απλά να εκφράσει την άποψή της, χωρίς να περιμένει μια τέτοια αντίδραση.

«Συνεργάστηκε με τον Σπύρο στο παρελθόν και θέλω να πιστεύω ότι έχω κάθε δικαίωμα να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου», είπε.

Η Αργυρώ μίλησε και για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, που όπως είπε μπήκε τυχαία στη ζωή της.

«Η τηλεόραση ήρθε πολύ ξαφνικά. Γνωστοί που έρχονταν στην Πάρο μου πρότειναν να αναλάβω ένα ένθετο μαγειρικής. Έκανα ένα casting για τη Μενεγάκη που τότε ήταν στον ΑΝΤ1 και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου, παρόλο που ήταν πολύ φιλική. Με επέλεξαν, αλλά τελικά, επειδή με ήθελαν 5 φορές τη βδομάδα, είπα όχι γιατί δεν θα μπορούσα να ζω στην Αθήνα και η οικογένειά μου στην Πάρο. Μετά μου έκανε πρόταση ο Αρναούτογλου για μια φορά τη βδομάδα στο πρωινό του και έτσι δέχτηκα», είπε.

Το 2004 όμως μετά από την παρότρυνση του συζύγου της αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα και να ξεκινήσουν εδώ τη νέα τους επιχείρηση

«Στην Πάρο δουλεύαμε 6 μήνες το χρόνο και 6 καθόμασταν. Όταν έχεις οικογένεια αυτό δεν βοηθά πολύ. Είπαμε λοιπόν να έρθουμε για να στρώσουμε μια δουλειά εδώ», είπε.

Και μπορεί η οικονομική κρίση να την επηρέασε, όπως όλους, όμως ευτυχώς έχει ακόμα δουλειά και το εστιατόριό της έχει πάρα πολύ καλή φήμη. Μάλιστα τώρα προετοιμάζει και τη… διάδοχό της που δεν είναι άλλη από την κόρη της Κωνσταντίνα.

«Ήδη η κόρη μου τρέχει τη βραδινή βάρδια του εστιατορίου και το κάνει και πολύ καλά. Παρόλο που είναι μικρή, κουμαντάρει όλο το προσωπικό και εμάς μη σου πω… Μερικές φορές τρομάζω γιατί βλέπω σε αυτή τον Μανώλη και την Αργυρώ μαζί», είπε, αποκαλύπτοντας ότι μαγειρεύει πολύ καλά και έχει και πολύ καλή γεύση.

Πηγή: Omikron

Έλενα Παπαρίζου: αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί!

 Το πότε θα παντρευτεί αποκάλυψε στο πλαίσιο συναυλίας της, το βράδυ της Πέμπτης, η Έλενα Παπαρίζου, ενώ από το πλευρό της δεν έλειπε ο καλός της!

«Για την ακρίβεια, αρραβωνιασμένη δεν είμαι. Δεν έχουμε ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο. Έχει απλά γίνει μια πολύ ωραία πρόταση που έγινε αποδεκτή και θα δούμε πότε θα γίνει», είπε στους δημοσιογράφους η τραγουδίστρια, που κατέφτασε στον χώρο της συναυλίας μαζί με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη.


Όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος;
«Δεν γνωρίζω! Όποτε νιώσουμε και οι δύο ότι έχουμε χρόνο να γίνει», απάντησε!


Εκτός από τον κόσμο που πήγε να απολαύσει από κοντά την Έλενα, στη συναυλία «τσακώσαμε» τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την Αμαρυλλίς και την Ήβη Αδάμου.
Enhanced by Zemanta

Ποιους θα υποδυθούν στον τελικό οι φιναλίστ του «Your Face Sounds Familiar»;

Επτασφράγιστο μυστικό είναι οι καλλιτέχνες στους οποίους θα «μεταμορφωθούν» στον τελικό της Κυριακής οι τέσσερις φιναλίστ του «Your Face Sounds Familiar», ωστόσο, οι ίδιοι αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες για όσα ετοιμάζουν!

Οι άνδρες... άνδρες και οι γυναίκες... γυναίκες, θα είναι την Κυριακή οι φιναλίστ, όπως είπαν στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ο Κρατερός Κατσούλης θα ενσαρκώσει έναν Έλληνα από το λαϊκό τραγούδι, όπως και ο Θανάσης Αλευράς.

Ελληνίδα θα μιμηθεί και η Κρυσταλλία, ενώ η Μαντώ είναι η μόνη που έχει επιλέξει μία Αμερικανίδα τραγουδίστρια από τον χώρο της ποπ!


Έξω φρενών η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την παραλήπτρια του πακέτου: "Αυτά είναι μπούρδες"!

Η μητέρα του τον είχε παρατήσει σε αναπηρικό καροτσάκι και τον συνάντησε μετά από 43 χρόνια όρθιο, ενώ η ίδια είναι πλέον καθηλωμένη! Συγκλονιστική ιστορία!
Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως στο έκτακτο Πάμε Πακέτο.

Ο Κωνσταντίνος έρχεται από την Βέρνη της Ελβετίας, με την ελπίδα να συναντήσει την μητέρα του μετά από 43 χρόνια. Ο αποστολέας γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα στα χέρια και τα πόδια. Η μητέρα του τον εγκατέλειψε αμέσως μετά την γέννησή του σε ίδρυμα της Ελβετίας. Ο πατέρας του παιδιού είχε έναν αδερφό εκ γενετής ανάπηρο και ντρεπόταν να πει στην οικογένειά του, ότι η γυναίκα που θα παντρευόταν, γέννησε το ανάπηρο παιδί του. Η μητέρα του Κωνσταντίνου ορκίστηκε ποτέ κανείς να μην μάθει για την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Αν και το σπίτι της ήταν σε μικρή απόσταση από το ίδρυμα, ελάχιστες ήταν οι φορές που τον επισκέφθηκε.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία είπε μεταξύ άλλων στην παραλήπτρια του πακέτου: "Μπούρδες! Αυτά είναι μπούρδες"!

Ο Κωνσταντίνος δεν υιοθετήθηκε ποτέ και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να περπατήσει. Σήμερα θέλει απλά να δει το πρόσωπο της μητέρα του. Άραγε πως θα αντιδράσει η μητέρα του όταν τον δει; Γιατί η παραλήπτρια έμεινε εντελώς μόνη; Πώς ερμηνεύει η ίδια το γεγονός ότι έμεινε ξαφνικά ανάπηρη και καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο;

Δείτε το βίντεο:



Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν και Σεχραζάτ αφήνουν τις διαδηλώσεις και έρχονται στην Ελλάδα

​Άλλο ένα γνωστό ζευγάρι ηθοποιών  ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Κω.... Αυτή τη φορά πρόκειται για τους γείτονες Σουλεϊμάν και τη σύζυγό του Σεχραζάτ!

Θα αφήσουν τις διαδηλώσεις και θα επισκεφτούν την Ελλάδα!

«Ακούγεται ότι ο Χαλίτ Εργκέντς με τη γυναίκα του θα έρθουν στο νησί. Κατά πάσα πιθανότητα απόψε , εγκαταλείποντας τις διαδηλώσεις και τις φασαρίες στην Κωνσταντινούπολη για να απολαύσουν την ηρεμία τους στα ελληνικά νησιά» είπε ο Νίκος Σοφός, Διευθυντής ενιαίου φόρου τουρισμού στην Κω.

Όαση τα νησιά μας για τους celebrities του Χόλιγουντ και... όχι μόνο.

Πηγή: Δελτίο Star

Στην Κω ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Το τοπικό γλυκό που ξετρέλανε την ηθοποιό

Ελλάδα ψηφίζουν για τις διακοπές τους και φέτος ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Το ζευγάρι των ηθοποιών εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Κω.

Σύμφωνα με το Star ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ταξιδεύουν με τη θαλαμηγό τους στη Μεσόγειο και τις τελευταίες ώρες βρίσκονται στην Κω.

Το ζευγάρι των Χολιγουντιανών ηθοποιών περπάτησε στα σοκάκια του νησιού και απόλαυσαν ελληνικές γεύσεις στο μαγαζί που είχαν επισκεφθεί και πέρυσι και τους είχε ξετρελάνει.

«Πάνε σε συγκεκριμένο εστιατόριο και μάλιστα πέρυσι την είχαν κεράσει ντοματάκι γλυκό και της έκανε εντύπωση. Φέτος το ξαναζήτησε και η μαγείρισσα της αγόρασε από το μίνι μάρκετ ένα βάζο ολόκληρο και της το έδωσε» είπε ο Νίκος Σοφός, Διευθυντής Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Κω.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε στα 76 του για τέταρτη φορά!

Για τέταρτη φορά γαμπρός ντύθηκε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς . Ο γνωστός ηθοποιός που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου, όπως η Σοφία Λόρεν και η Κλαούντια Καρντινάλε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.

Ο γάμος τους έγινε χθες στο Δημαρχείο στο Μαρούσι και εκεί βρέθηκαν η κόρη της Λίλιαν, η Νεφέλη Ορφανού και ο Δημήτρης Κολλάτος.

Δες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού:







Πηγή: tlife

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...