Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Έρωτας στο πλατό της ταινίας «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι»

Δυο από τους πρωταγωνιστές της σειράς του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», παντρεύτηκαν στην Ύδρα.

Οι δυο Ρώσοι ηθοποιοί ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας και πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε Ελληνικό νησί.

Δείτε το βίντεο του Star που ακολουθεί!

Απολαυστικό video: Δεν είναι κινέζικη εκπομπή! Είναι η εκπομπή… «Μες στην Καλή χαρά»!

Μία διαφορετική έναρξη έκανε σήμερα το πρωί η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Mες στην καλή χαρά»!

Η Ναταλία Γερμανού αφού μας καλημέρισε κρατώντας ένα χαρακτηριστικό κινέζικο καπέλο, στη συνέχεια το έδωσε στον Παύλο Σταματόπουλο! Ήταν παράκληση τόσο της παρουσιάστριας όσο και όλης της παρέας ο Παύλος να φορέσει το καπέλο και να μιλήσει κινέζικα! Τι να κάνει και αυτός! Το φόρεμα και άρχισε να... μιλάει! Καλά μην φανταστείτε ότι μιλούσε και τέλεια... αλλά η προσπάθεια μετράει!

Να επισημάνουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Παύλος Σταματόπουλος μας υποδέχτηκε ως Ινδός , ενώ σήμερα μας είπε καλημέρα στα Κινέζικα! Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ Πουλάει φωτογραφίες της για να στηρίξει τους γκέι γάμους

Anne Hathaway Deauville 2007
Anne Hathaway (Photo credit: Wikipedia)
Η γνωστή ηθοποιός, που παντρεύτηκε πρόσφατα τον αγαπημένο της Άνταμ Σούλμαν (Adam Shulman), αποφάσισε να πουλήσει τις γαμήλιες φωτογραφίες της.
 
Τα έσοδα θα τα διαθέσει σε κοινωφελείς οργανισμούς, που υποστηρίζουν το δικαίωμα του γάμου για τους ομοφυλόφιλους.

Η Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway), γνωστή για την ευαισθησία της σε κοινωνικά ζητήματα, δεν έκανε μια τυχαία επιλογή. Στο παρελθόν, είχε εξομολογηθεί πώς ήταν η ζωή της στο οικογενειακό σπίτι μεγαλώνοντας με έναν αδερφό ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος.

Το 2008, την ώρα που έπαιρνε 
το Human Rights Campaign Ally Award, έβγαλε ένα συγκινητικό λόγο απευθυνόμενη στον αδερφό της: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου απλά ως ένα άτομο που μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, θεωρώ τον εαυτό μου οικογένειά σου. Και κάνω αυτό που κάνουν πάντα οι οικογένειες, σε αγαπώ και σε στηρίζω. Σε δέχομαι απόλυτα όπως είσαι και ελπίζω το ίδιο να κάνεις και με μένα. Και αν οποιοσδήποτε σε πληγώσει, θα έχει να κάνει μαζί μου». 
Enhanced by Zemanta

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η σχέση με παντρεμένο και η αντίδρασή της όταν έμαθε την αλήθεια

Είναι ειλικρινής και όταν αποφασίσει να μιλήσει είναι χείμαρρος.
Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την περίοδο που είχε σχέση με παντρεμένο. Πως και δεν είχε καταλάβει κάτι; «Υπήρχαν σημάδια, αλλά επειδή τον αγαπούσα πολύ δεν τα αντιλαμβανόμουν. Ομολογώ ότι το έκρυβε πολύ καλά. Δεν έμενε και μόνιμα στην Ελλάδα, οπότε δε μπορούσα να ξέρω τι μπορεί να έκανε σε μια άλλη χώρα», δήλωσε ενώ αποκάλυψε και πως αντέδρασε όταν έμαθε την αλήθεια: «Δε με είδε και δεν άκουσε για μένα ποτέ ξανά. Αυτό θεωρώ ότι ήταν η μεγαλύτερη τιμωρία».
Όσο για το γιατί αντέδρασε έτσι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Πιστεύεις, δηλαδή, ότι αν τον χτυπούσα θα πονούσε περισσότερο; Γενικά είμαι πολύ κατά της βίας και ειδικότερα κατά της συναισθηματικής κακοποίησης. Το να σου δώσει ο άλλος μία σφαλιάρα, πονάει λιγότερο από το να προσπαθεί να σε βγάλει τρελή για τα αυτονόητα. Και δυστυχώς έχω να σου διηγηθώ πολλά περιστατικά όπου ο άλλος αδιαφορεί ακόμα και για τα απλά πράγματα, όπως είναι μια καλή κουβέντα το πρωί και ένα φιλί το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Ξέρεις ένα λαϊκό τραγούδι που λέει: ‘Όταν μια γυναίκα δεν την αγαπάς, άστηνε να φύγει, μην την τυραννάς’; Αυτό το τραγούδι κρύβει μεγάλες αλήθειες. Πάντως πιστεύω ότι η ζωή πληρώνει αργότερα».

Καραγιάννη σε Καινούργιου: «26 νούμερο παντελόνι είναι για τα κοριτσάκια. Μην κάνεις χαζά σαν μια ξανθιά φίλη σου»

Η Νανά Καραγιάννη παρακολούθησε την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που είχε καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου!
Η Νανά με το που τελείωσε η εκπομπή "Ελένη" έσπευσε να γράψει στην φίλη της Κατερίνα στο Facebook. Μάλιστα η Νανά της εξέφρασε και την ανησυχία της: «Βρεεεεεε, θα σε δείρω! 26 νούμερο παντελόνι είναι για τα κοριτσάκια. Μην κάνεις χαζά σαν μια ξανθιά φίλη σου. Εσύ είσαι πανέξυπνη και δυναμική, δεν θα ασχολείσαι με τέτοια χαζά»
.
Η Νανά Καραγιάννη παρατήρησε πώς η Κατερίνα Καινούργιου αδυνάτισε και της τόνισε: "Επειδή σε είδα, γι' αυτό σε γλυκομαλώνω". Ενώ, η Κατερίνα της απάντησε πώς: "τρωω μια χαρά.... Αφού με είδες».

Ρόκκος σε Τατιάνα: «Ξεκόλλα με αυτά, βαριέμαι, αρχίζω και πλήττω…»

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ειλικρινής.
Τουλάχιστον το έχει αποδείξει πολλές φορές με δηλώσεις του. Αυτή τη φορά, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι... πλήττει στην εκπομπή της. Όχι ο τραγουδιστής δεν ήταν αγενής, έκανε απλώς χιούμορ.
Όταν η συζήτηση στο «Μίλα» πήγε στον γάμο, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι δεν μπορεί να ξαναπαντρευτεί αφού το έχει κάνει ήδη τρεις φορές, άρα η εκκλησία δεν του επιτρέπει και μία τέταρτη. Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου συνέχισε να μιλάει γι' αυτό το θέμα, ο τραγουδιστής την παρακίνησε να πούνε κάτι άλλο να... γουστάρουν, αφού όπως της είπε, βαριέται. Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια και το απολαυστικό απόσπασμα!

Η εξομολόγηση της Ράντου που σάστισε τη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη πάντα χαίρεται να μιλάει μαζί της, δήλωσε στην εκπομπή και χωρίς πολλές συστάσεις και εισαγωγές κάλεσε την Ελένη Ράντου στο πλατό.
Η ηθοποιός φανερά ανανεωμένη και αδυνατισμένη μίλησε για όλους και για όλα. Για την δυσοίωνη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, την οικογένεια, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα παιδικά της χρόνια. Ένα βίντεο - αφιέρωμα στη ζωή της Ελένης Ράντου το οποίο προβλήθηκε πριν τη συνέντευξη της ηθοποιού αποκάλυψε πάρα πολλές φοβίες που έχει και αντιμετωπίζει καθημερινά. Όταν το βίντεο τελείωσε η Ελένη Μενεγάκη σαστισμένη για όλα όσα άκουσε ρώτησε την ηθοποιό για τα παιδικά της χρόνια.
«Τα δεύτερα παιδιά είναι πάντα πιο καταπιεσμένα. Εγώ ήρθα σε μια εποχή που ήταν οικονομικά ζορισμένη η οικογένεια. Να φανταστείς πως το πρώτο πήγαινε ιδιωτικό, το δεύτερο δημόσιο», λέει η Ελένη Ράντου επισημαίνοντας πως από παιδί ένιωθε τύψεις, ενοχές και πως αποτελούσε βάρος στην οικογένειά της.
Ενώ στη συνέχεια διηγήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσει ποτέ από τα παιδικά της χρόνια κι ας ήταν μόλις λίγων μηνών. «Έχω την εικόνα σαν να είμαι απ' έξω... Δεν υπήρχαν λεφτά για port bebe τότε κι εγώ ήμουν σε μια βαλίτσα. Είχα port bebe μια βαλίτσα. Κι έχω την εικόνα να είμαι μέσα και να κλείνουν και λίγο τη βαλίτσα. Όχι τελείως να σκάσω αλλά για να μην ενοχλώ», αποκαλύπτει η ηθοποιός με την Ελένη Μενεγάκη να σαστίζει και να ψελλίζει... «έλα ρε Ελένη!!!»
Δείτε το απόσπασμα και το βίντεο – αφιέρωμα στην Ελένη Ράντου

Αθερίδης: «Τα μέλη της Χρυσής Αυγής πρέπει να δουν ψυχολόγο»

O Θοδωρής Αθερίδης μίλησε έξω από τα δόντια και αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο πλέον περιστατικό με την διαμαρτυρία των μελών της Χρυσής Αυγής έξω από το θέατρο «Χυτήριο» και τα επεισόδια που προκλήθηκαν. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ηθοποιός είπε πως εκείνοι έχουν το πρόβλημα και πως ακόμα και αν κατέβαινε το έργο στο «Χυτήριο», δεν θα σταματούσαν. Είπε πως πρέπει να ζητήσουν την βοήθεια ψυχολόγου για να αντιμετωπίσουν την εσωτερική σύγκρουση. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού.

VIDEO - Το σκισμένο φόρεμα της Μενεγάκη και η εμμονή να καλύψει τα… ακάλυπτα!

Έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη με σέξι ντεκολτέ! Την έχουμε δει και με σούπερ μίνι… Έχουμε δει κάποιες φορές και το βρακάκι-εσώρουχο της…Τέτοιο σκίσιμο όμως δεν έχουμε δει! Ένα από τα πιο σπάνια βίντεο και μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της. Στα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια στον Πρωινό Καφέ! Η Ελένη υποδέχτηκε τους καλεσμένους της με ένα κατακόκκινο φόρεμα που αν την δεις ανφάς  σκέφτεσαι πως είναι πολύ σεμνό για την Ελένη! Μακρύ, κάτω από το γόνατο και κλειστό στο στήθος! Όταν όμως πλασαρίστηκε στο πλάι… τότε τα είδες όλα αγαπημένε τηλεθεατή!  Το φόρεμα σκισμένο μέχρι πάνω, ψηλά στο γοφό! Τόσο ψηλά που ούτε στο dancing on ice δεν είδαμε τέτοιο κοστούμι! Κι όμως! Η Ελένη το φόρεσε. Σου λέει, πλάι είναι… τι θα φανεί; Απάντηση; ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Η Ελένη δεν ένιωθε καλά. Ασφυκτιούσε! Καθόταν, σηκωνόταν και όλο το τραβούσε. Όσο και να το τραβάς το σκίσιμο δεν κλείνει Ελένη μου! Αν δεν σ αρέσει απλά ΔΕΝ το φοράς!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΟΥΠΗ Γιατί "έφαγε πόρτα" στη συναυλία Μαζωνάκη στο Λος Άντζελες

Έξαλλη έφυγε από τη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο Λος Άντζελες η παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη, και οι συνεργάτες της στο «Greek Reporter», που είχαν κληθεί να καλύψουν την βραδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα. 
Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου σε πολυχώρο ξενοδοχείου στο κέντρο του Λος Άντζελες, ο οποίος ήταν μισογεμάτος.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε το "Greek Reporter", οι διοργανωτές ζήτησαν από το γνωστό ομογενειακό μέσο ενημέρωσης να καλύψει την βραδιά και, μάλιστα, του έδωσαν χώρο για την κάμερά του κάτω ακριβώς από τη σκηνή. Όμως, κάτι φαίνεται ότι άλλαξε στην πορεία…
Κατονομάζοντας τον υπεύθυνο του tour και πρόεδρο της εταιρείας παραγωγής, Γιώργο Βαλσάμη, το «Greek Reporter» αναφέρει πως το συνεργείο προπηλακίστηκε και ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την ασφάλεια του ξενοδοχείου!
«Όπως είπε, η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή δεν επέτρεπε τη λήψη μονόλεπτου βίντεο από τη συναυλία. Όλα αυτά πριν καν το συνεργείο τραβήξει οποιοδήποτε πλάνο από τον χώρο», αναφέρει το άρθρο.
"Την ίδια στιγμή δεκάδες παρευρισκόμενοι τραβούσαν βίντεο με δικές τους κάμερες και κινητά τηλέφωνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αμερικανικός νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων επιτρέπει τη χρήση βίντεο από δημόσιες εμφανίσεις καλλιτεχνών μέχρι ενός λεπτού και 15 δευτερολέπτων", επισημαίνει το "Greek Reporter", συμπληρώνοντας πως δεν γνωρίζει αν ο Γιώργος Μαζωνάκης έμαθε για το περιστατικό και ζητά να μάθει για ποιον λόγο οι συνεργάτες του συμπεριφέρθηκαν με αυτό τον τρόπο.

Ελένη Μενεγάκη: «Δε με βλέπει κανείς όταν κλαίω γιατί κλειδώνομαι στο καμαρίνι μου»

«Φυσικά και έχω κλάψει στη δουλειά αλλά κανένας δεν με έχει δει γιατί κλειδώνομαι στο καμαρίνι μου», δήλωσε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Αφορμή γι' αυτή τη δήλωση στάθηκε η συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια με την Κατερίνα Καινούργιου για τους άντρες κι αν την έχουν δει να κλαίει.

Η νεαρή παρουσιάστρια ανέφερε πως στους άντρες δεν αρέσει να βλέπουν μια γυναίκα να κλαίει καθώς και ότι εκείνη το αποφεύγει.

«Προτιμώ να κλάψω στους φίλους μου, στους συνεργάτες μου, στους διαδρόμους αλλά όχι σε άντρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και όταν ρώτησε την παρουσιάστρια αν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν απέφυγε την ερώτηση αλλά έδωσε και λεπτομέρειες. Δείτε το απόσπασμα

ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ "Δεν έχουμε περάσει ποτέ κρίση με τη σύζυγό μου"

Σε συνέντευξή του, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το πώς βιώνει την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς.

Δεν διστάζει να αποκαλύψει πως ποτέ δεν έχουν βιώσει καταστάσεις κρίσης μέσα στον γάμο τους, ενώ δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει την ελληνική νοοτροπία ότι μετά από έναν γερό καυγά ακολουθεί ένα παθιασμένο σεξ…

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού «Εγώ» για το αν έχει περάσει από κρίση ο γάμος τους, υποστήριξε: «Ποτέ. Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει διαφορετικά. Η γυναίκα μου, προέρχεται από μια χώρα που πέρασε πόλεμο. Έχουν άλλη φιλοσοφία ζωής. Ο ανώτατος μισθός στη Σερβία είναι 300 ευρώ το μήνα. Εκεί τα καταστήματα με ρούχα δεν έχουν κόσμο.

Όμως, τα βιβλιοπωλεία είναι γεμάτα. Ξέρεις πολλές Ελληνίδες που να είναι ωραίες και να 
διαβάζουν ένα βιβλίο ανά τρεις ημέρες; Η Άννα δεν είναι άτομο που θα την πάρει εύκολα από κάτω. Η μεγαλύτερή της θλίψη διαρκεί δύο λεπτά.

Πίστεψα πως είναι το άλλο μου μισό, από την πρώτη στιγμή. Όμως δεν πιστεύω ότι πρέπει η σχέση να περάσει από σαράντα κύματα. Αυτό είναι μια ελληνική… μαζοχιστική θεωρία για τις σχέσεις. Έχω ακούσει ζευγάρια να λένε ότι μετά τον καβγά, γίνεται το καλύτερο σεξ.
Δεν χωράει στο μυαλό μου αυτό. Αυτό δεν είναι αγάπη. Πρέπει να πάνε σε ψυχολόγο».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ Αναβάλλεται η πρεμιέρα του

Πρεμιέρα ήταν να κάνει στις 26 Οκτώβρη ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος συντροφιά με τον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα, ήταν έτοιμος να ξεσηκώσει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Μόνο που από την "επιδημία" των αναβολών δεν γλίτωσε ούτε το συγκεκριμένο σχήμα. Δημοσιεύματα θέλουν η μέρα έναρξης να αναβάλλεται και να μεταφέρεται μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 2 Νοεμβρίου.

ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Φήμες τον θέλουν να χορεύει στο "Dancing with the Stars"

Η επιλογή των προσώπων για το «Dancing with the stars» θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η λίστα των συμμετεχόντων, νέες φήμες θέλουν τον δημοφιλή παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλο να δέχτηκε την πρόταση να συμμετέχει στο σόου.

Πρεμιέρα για το «Έχει γούστο»


ΚΥΡΙΑΚΗ μεσημέρι στις 4 το απόγευμα η Μπήλιω Τσουκαλά παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη «συλλογική μνήμη των Ελλήνων» με αφορμή την παράσταση του Μεγάρου Μουσικής «Μουσικές μνήμες».

 Πηγή: Αξία

ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΚΙΛΕΡΑ "Δεν μου αρέσει να φοράω εσώρουχα"


English: Christina Aguilera performing during ...
 (Photo credit: Wikipedia)
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει να φοράει εσώρουχα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ενώ έκανε την παρουσιάστρια της εκπομπής, Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler), να εμφανιστεί στον "αέρα" χωρίς παντελόνι!

Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) είναι γνωστό ότι έχει μία μη συμβατική αίσθηση της μόδας. Μιλώντας στην Τσέλσι αποκάλυψε και ένα μυστικό της...

"Δεν μου αρέσει να φοράω εσώρουχα. Θέλω να νιώθω όσο πιο ελεύθερη γίνεται. Έτσι είμαι εγώ. Μου δίνει απίστευτη δύναμη", δήλωσε.

Η Αγκιλέρα εμφανίστηκε φορώντας μαύρο κολάν, λευκό σορτσάκι και ένα εμπριμέ τζάκετ, ενώ η παρουσιάστρια εμφανίστηκε χωρίς... παντελόνι, καθώς αυτό έθεσε ως όρο η τραγουδίστρια για να εμφανιστεί στην εκπομπή.

"Είχα παρακολουθήσει παλιότερες εκπομπές της Τσέλσι και είχα ακούσει όλα αυτά που έλεγε ότι ξεχνάω να φορέσω παντελόνια όταν βγαίνω έξω και άλλα τέτοια έξυπνα. Έτσι, όταν μου ζήτησε να έρθω, είπα εντάξει, αρκεί την εκπομπή να την κάνει χωρίς παντελόνι". 
Enhanced by Zemanta

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ Ρομαντικό ταξίδι με τον σύζυγό της

Στα Τρίκαλα Κορινθίας πέρασε ένα ρομαντικό διήμερο με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου. 

Η παρουσιάστρια πρότεινε στον σύζυγό της να κάνουν μία μικρή "απόδραση", προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον φορτωμένο με υποχρεώσεις χειμώνα.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ Κάηκε ενώ γύριζε ερωτική σκηνή

Leonardo DiCaprio at the Body of Lies film pre...
 (Photo credit: Wikipedia)
Έγκαυμα στους γλουτούς του υπέστη ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) πριν από λίγες ημέρες, κατά τα γυρίσματα για την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε "Wolf of Wall Street".

Ο αστέρας του Χόλιγουντ ετοιμαζόταν να γυρίσει σκηνή ομαδικού σεξ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο σκηνοθέτης είπε στον ηθοποιό και στις τρεις κοπέλες που συμμετέχουν στη σκηνή να χαλαρώσουν. 

Ο Ντι Κάπριο έβγαλε την πετσέτα του και πλησίασε τις γυμνές κοπέλες. Καθώς πήγε να καθίσει σε έναν μαρμάρινο πάγκο, αμέσως αναπήδησε φωνάζοντας δυνατά και κρατώντας με τα χέρια τους γλουτούς του. 

Αποδείχθηκε ότι από τη θερμότητα των προβολέων η πλάκα του μαρμάρου ήταν καυτή.

Η νοσοκόμα, που ήταν παρούσα στα γυρίσματα, παρείχε στον ηθοποιό τις πρώτες βοήθειες και μετά από ένα μικρό διάλειμμα, ο Λεονάρντο κατόρθωσε να επιστρέψει στην εργασία του.
Enhanced by Zemanta

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ Άστεγος ο αστέρας του Χόλιγουντ

Αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο γεγονός βρέθηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μιας και πριν από λίγες ημέρες το πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Οι ζημιές από την πυρκαγιά κοστολογούνται σε 15 εκατομμύρια δολάρια και θα χρειαστεί να μεσολαβήσουν περίπου τρία χρόνια μέχρι το σπίτι να είναι και πάλι κατοικήσιμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “New York Post”, αυτή την περίοδο ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είναι άστεγος και βρίσκεται προς αναζήτηση νέου σπιτιού, το οποίο όμως θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες!

Μάκης Πουνέντης: Φεύγει από τον Ρυθμό και από τη Heaven

Θα τον ακολουθήσουν Ηλιάκη και Μπεκατώρου;

Εκτός ομίλου ΑΝΤ1 θα βρίσκεται από την ερχόμενη εβδομάδα ο Μάκης Πουνέντης. Αποχωρεί δηλαδή, τόσο από τη διεύθυνση της δισκογραφικής εταιρίας «Heaven» όσο και του ραδιοσταθμού «Ρυθμός 94.9». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-tetRadio ο Μάκης Πουνέντης κατέθεσε ήδη την παραίτησή του στην ιδιοκτησία του ομίλου και, καθώς όλα δείχνουν, αυτή θα γίνει αποδεκτή. Απομένει ένα ή δύο ακόμα τυπικά ραντεβού αλλά μάλλον η πορεία και των δύο πλευρών είναι προδιαγεγραμμένη. Και χωριστή από εδώ και στο εξής.

Ως γνωστόν, επικεφαλής του «ANTENNA RADIO Group» είναι ο Eric Hansen - εδώ και η προ εβδομάδων ανακοίνωση του ομίλου. Στην Αθήνα τα δύο ραδιόφωνα που ανήκουν στον όμιλο είναι ο «Easy 97.2» (πρώην «Αντ1 97.2») και ο «Ρυθμός 94.9». Οι μεταξύ τους σχέσεις -του Δανού και του Πουνέντη- ήταν από τραγικές έως ανύπαρκτες. Μέχρι που επήλθε η οριστική ρήξη. Ειρήσθω εν παρόδω, η πιθανότητα να ακολουθήσουν κι άλλες απολύσεις στον όμιλο, δεν είναι μικρή. Ενώ φυσικά αναμένονται ανακατατάξεις και στη δισκογραφία. Ούτως ή άλλως. Ειδικά όταν αιωρείται στο κενό χωρίς πυξίδα και η πρώην Universal.

Ο Μάκης Πουνέντης πιθανόν να αποχωρήσει μαζί με την πρωινή εκπομπή του, με όλο το team - Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποχαιρετήσουν τους ακροατές του σταθμού κουνώντας προφανώς μαντήλι για κάποια άλλη συχνότητα, ίσως όχι και τόσο μακρινή. Τα στοιχήματα και οι προσφορές μπαίνουν ήδη στο ταμπλό...

Πηγή: e-tetradio.gr - Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το «Dancing with The Stars»;

Κυριακή 11 Νοεμβρίου το «Dancing with The Stars» ξεκινάει για τρίτη χρονιά και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι υποψήφιοι επώνυμοι χορευτές.

Τα ονόματα που ακούγονται πολλά και οι πρόβες συνεχίζονται πυρετωδώς όμως ούτε οι ίδιοι οι «χορευτές» δεν είναι σίγουροι για το αν θα βρίσκονται στην τελική ομάδα του show.

Σίγουρα μέχρι τώρα είναι η κριτική επιτροπή η οποία παραμένει ίδια με την προσθήκη της Κάτιας Δανδουλάκη, η παρουσιάστρια επίσης ίδια και δεν είναι άλλη από τη Ζέτα Μακρυπούλια και η αποχώρηση του χορευτή Ηλία Λαδά λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στην κάμερα του Star για το πόσο θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτό ενώ η Sunny Μπαλτζή αποκάλυψε πως αν και έκανε πέρυσι πρόβες τη φετινή χρονιά που τελικά θα προβληθεί το Dancing δεν θα συμμετέχει γιατί δεν είναι στη... φάση της.
Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

Κάτι Ψήνεται: Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 22-26 Οκτωβρίου, το Κάτι Ψήνεται επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά με την Ηλιάννα, τον Γιώργο, την Ηλιάννα, τον Γιάννη και την Τόνια.

Τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Ηλιάννα.

Τη μαγειρική εβδομάδα ανοίγει η άρτι αφιχθείσα από Μύκονο, Ηλιάννα. Η δραστήρια επιχειρηματίας και γλυκιά μαμά φέρνει τα καλούδια της από το νησί της με σκοπό να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της με τις τοπικές λιχουδιές του νησιού των Ανέμων. Θα τα καταφέρει;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ηλιάνας…

Το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας στρώνει η νησιώτισσα Ηλιάννα στο σπίτι που διατηρεί με την κουμπάρα της στην Φρεατίδα. Θα απογειώσει το «Τζάμπο 747 Φλαμπέ» τους ουρανίσκους των καλεσμένων; Θα τους στείλει στον Παράδεισο το επιδόρπιο «Paradise Cheese»;

Την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Γιώργος.

Ο οικοδεσπότης της Τρίτης είναι ένα ατίθασο νιάτο, χειρίζεται με μαεστρία βούρτσες, χτένες, ψαλίδια και πιστολάκι. Ο νεαρός κομμωτής, Γιώργος, μπαίνει στην κουζίνα με την ελπίδα να βγει με μαλλί και όχι κουρεμένος μετά το αποψινό δείπνο. Θα παρασύρει τους καλεσμένους του με την «Τυρένια Αμαρτία» του ή θα αντισταθούν στον πειρασμό;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Γιώργου…

Το τραπέζι της Τρίτης στρώνεται στο σπίτι του γελαστού κομμωτή Γιώργου. Ο ατζαμής μάγειρας μπορεί να λαμβάνει διφορούμενες απόψεις για τα πιάτα, κανείς όμως δεν αμφισβητεί το ότι ο νεαρός οικοδεσπότης ξέρει να κάνει τους καλεσμένους του να περνάνε καλά.

Την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει η δεύτερη Ηλιάννα.

Την Τετάρτη το τραπέζι στρώνει η εντυπωσιακή Ηλιάννα. Το κορίτσι μπορεί να είναι για φίλημα αλλά δεν παραδίδει τα όπλα αμαχητί, αφού μετατρέπεται από ναζιάρα γατούλα σε άγριο θηλυκό φορώντας την μαύρη ζώνη του Τάε Κβον Ντο. Θα καταφέρει η πρωτάρα μαγείρισσα να κερδίσει τις εντυπώσεις ή οι καλεσμένοι θα φάνε σουβλάκια μόλις επιστρέψουν σπίτι τους;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ηλιάννας…

Η εβδομάδα συνεχίζεται στο σπίτι της όμορφης Ηλιάννας. Η νεαρή καλλονή θα αφήσει για λίγο τις τρέσες, τα καλλυντικά και τα ψηλοτάκουνα και θα μπει για πρώτη φορά στην κουζίνα για να ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο μενού. Το μοντέλο της παρέας θα καταφέρει να μην κάψει το φαγητό της, ωστόσο η μάχη Ηλιάννας εναντίον Ηλιάννας θα πάρει φωτιά. Πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η εκρηκτική βραδιά;

Την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Γίαννης.

Την Πέμπτη, τραπέζι στρώνει ο μετρ Γιάννης προσπαθώντας να σώσει ότι σώζεται από την προηγούμενη βραδιά. Ο γελαστός Γιάννης μαγειρεύει μαζί με τον άλλο του εαυτό ένα πολύχρωμο μενού. Θα αποδειχθεί μάστορας και στην κουζίνα;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Γιάννη…

Δείτε την Πέμπτη τον φιλόμουσο Γιάννη να ανοίγει το σπίτι του στους Θρακομακεδόνες και να καλωσορίζει τους τέσσερις συμπαίκτες του. Ο πολυτεχνίτης μετρ στρώνει με μοναδικό τρόπο το τραπέζι και κατασκευάζει μοναδικά πήλινα δώρα για τους καλεσμένους του. Θα καταφέρει η «Πολύχρωμη απόλαυση» να κατευνάσει την κόντρα Ηλιάννας-Ηλιάννας;

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Τόνια.

Τη μαγειρική εβδομάδα κλείνει η παίκτρια μπάσκετ Τόνια. Η δραστήρια μαμά μπαίνει δυναμικά στο μπασκετικό παρκέ και σκοράρει με άνεση στο καλάθι. Θα είναι για αυτήν περίπατος ο μαγειρικός αγώνας ή θα τη βγάλουν νοκ άουτ οι συμπαίκτες της;

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Τόνιας…

Η εβδομάδα κλείνει στο σπίτι της μαμάς Τόνιας στην Παλλήνη. Θα καταφέρει η πρώην παίκτρια μπάσκετ να παγιδέψει στα μαγειρικά της πλοκάμια εκτός από τις γαρίδες και τους καλεσμένους της; Θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή καταφέρνοντας με το «Γλυκό Τρίποντο» να περάσει μπροστά στο σκορ;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;


Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Κοροϊδάκι» για χάρη της Κατερίνας Παπουτσάκη

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα υποδυθεί σε λίγες μέρες το «κοροϊδάκι» της δεσποινίδος Κατερίνας Παπουτσάκη.

Οι δύο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της αγαπημένης ταινίας του ελληνικού κινηματογράφου «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη που ανεβαίνει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης». Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας και πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ταξιάρχης Χάνος, Τζένη Μπότση, Κάκια Ιγερινού,

Μια ταινία που έχει λατρέψει το κοινό που αρχικά είχε παρουσιαστή στο θέατρο τη δεκαετία του '50 και μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο Γιάννης Δαλιανίδης την μετάφερε στον κινηματογράφο με τους : Τζένη Καρέζη, Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Νίνα Λοτσάρη: Ο νέος έρωτας ο φόβος και η κακιά στιγμή. Γιατί δε θα την δείτε ποτέ ξανά με το νέο αμόρε!

Είναι από εκείνες τις στιγμές που θα ήθελες ο χρόνος να γυρίσει πίσω…Εκεί στην παραλία όπου και ερωτοτροπούσε με τον νέο της σύντροφο! Εκεί που ο φωτογράφος τους απαθανάτισε από μακριά και έκανε γνωστό το ειδύλλιο τους. 

Η Νίνα Λοτσάρη σήμερα θα έδινε τα πάντα για να μην είχε συμβεί αυτό… Να μην είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες. Όχι…Δεν ήταν αυτή η αιτία για να χωρίσει με τον σύζυγό της. Ήταν ήδη σε διάσταση. Όμως δεν ήθελε να γίνει θέμα στα περιοδικά και στα μπλόγκς εξαιτίας των παιδιών της! Και καλά το ένα είναι μόλις ενός έτους, η κόρη της όμως που είναι 6 ετών, καταλαβαίνει πολλά….

Η ηθοποιός πέρασε μεγάλα ζόρια το καλοκαίρι καθώς μπορεί να είναι ερωτευμένη και να θέλει να το ζήσει, ωστόσο δεν απέφυγε την έκθεση. άλλα έτσι είναι αυτά. Όταν τα κάνεις σε δημόσιο χώρο καλή μου τα παθαίνεις. Το «κακό» έγινε.

Από τότε η Νίνα προσέχει πιο πολύ! Φοβάται και τη σκιά της που λένε. Αφήστε που δε βγαίνει ποτέ σε πολυσύχναστα μέρη με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα η ίδια διευκρίνισε σε άνθρωπο του χώρο πως «Δεν πρόκειται ποτέ να με δείτε να φωτογραφίζομαι με τον σύντροφό μου».


 http://blogs.gossip-tv.gr

Η Jennifer Lopez πάει για κουλούρα


Jennifer Lopez at ISC Miami.
Jennifer Lopez at ISC Miami. (Photo credit: Wikipedia)
Κι ενώ δημοσιεύματα την ήθελαν να απέχει ελάχιστα από το να χωρίσει τον αγαπημένο της Casper Smart, η Jennifer Lopez βάλθηκε να τους τρελάνει όλους, διατυμπανίζοντας πως ναι, θέλει να τον παντρευτεί και να αποκτήσει ένα παιδί μαζί του...

Τα tabloids μάλιστα θέλουν τη μητέρα της να είναι τελείως αντίθετη σε έναν ενδεχόμενο γάμο της αιώνια ρομαντικής JLO με τον πρώην χορευτή της, Casper και να προσπαθεί, μάταια, να τη μεταπείσει.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λατίνα έχει ήδη τρεις γάμους στο ενεργητικό της, από τον τελευταίο της μάλιστα με τον Marc Anthony έχει δύο παιδιά.
Enhanced by Zemanta

Ε. Μελέτη: Συνεχίζει τα μπάνια και... προκαλεί με το μαγιό της! (Φωτογραφίες)


Είναι γνωστό ότι το κορίτσι ξέρει και "παίζει" με το φακό, αλλά αυτή τη φορά είπε να "τρελάνει" ακόμη περισσότερο τους άντρες, λύνοντας το κορδονάκι από το κάτω μέρος του μαγιό της!

Είναι κι αυτός ο "άτιμος" ο ανταγωνισμός με τη "βασίλισσα" που την κάνει να φουντώνει...

Τον ζεστό καιρό του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου θέλησε να εκμεταλλευτεί η Ελεονώρα Μελέτη κι έτσι λίγο μετά τις 11 το πρωί, βρέθηκε στην παραλία Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο.

Η παρουσιάστρια ήταν μόνη της στην παραλία κι έμεινε μέχρι την δύση του ήλιου, εκεί όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!".

Η Ελεονώρα έχει εντάξει τη γυμναστική στις αγαπημένες της καθημερινές συνήθειες και τα θαλάσσια σπορ είναι η αδυναμία της.

Η Ambrosio φόρεσε κάτι...λιτό


Αυτό θα φοράει η Alessandra Ambrosio στο καθιερωμένο show του Δεκεμβρίου της Victoria's Secret (το οποίο θα μεταδοθεί στις 4 Δεκεμβρίου από το δίκτυο CBS): ένα σουτιέν στολισμένο με διαμάντια, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων...

Και ενώ τόσο ο οίκος Victoria's Secret, όσο και οι London Jewelers που δημιούργησαν το συγκεκριμένο εσώρουχο-κόσμημα το φύλαγαν ως επτασφράγιστο μυστικό, η Alessandra Ambrosio φαίνεται πως δεν κρατήθηκε και ενημέρωσε τον λογαριασμό της στο Twitter.

"Είναι τιμή μου που επέλεξαν εμένα για να φορέσω το Fantasy Bra. Ανυπομονώ να το δείτε"!
Enhanced by Zemanta

Έγινε μαμά η Megan Fox

Η αλήθεια είναι ότι αν και η φουσκωμένη κοιλίτσα της φωτογραφήθηκε όσο καμία άλλη από παπαράτσι, εντούτοις κανένας δεν πίστευε μέχρι σήμερα ότι πράγματι η Megan Fox, η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη για το 2011, θα γινόταν όντως μαμά...

Η εκπρόσωπος Tύπου της όμως έκανε προ ολίγου ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ηθοποιού στο facebook, αναφέροντας πως η Μegan Fox και ο σύζυγός της, Brian Austin Green έγιναν γονείς στις 27 Σεπτεμβρίου (αλλά προτίμησαν μέχρι σήμερα να μη προβούν σε δηλώσεις) και πως το νεογέννητο αγοράκι τους χαίρει άκρας υγείας. 

"Ο μικρούλης Noah Shannon Green είναι απλά τέλειος", καταλήγει.
Enhanced by Zemanta

Μαρία Μενούνος: Δεν αισθανόταν καλά και ήθελε συντροφιά…

Η Μαρία Μενούνος δεν αισθανόταν πολύ καλά σήμερα και στο διάλειμμα της εκπομπής της βρήκε την καλύτερη συντροφιά για να της φτιάξει το κέφι!

Η παρουσιάστρια, έχει υπό την προστασία της κουτάβια που βρήκε αβοήθητα στη μέση του δρόμου και τα παίρνει πσυνέχεια μαζί της!

Δείτε τη φωτογραφία με τα σκυλάκια πάνω της...


Τι κρύβει ο υπολογιστής της Χρηστίδου;

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν από λίγες ημέρες έχασε τον φορητό υπολογιστή της, μέσα στον οποίο υπάρχουν οικογενειακές φωτογραφίες. Με αφορμή αυτό, έκανε την παρακάτω δήλωση, μέσω του δικηγόρου της.

Διαβάστε:

" Με την παρούσα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι κατά τις νυχτερινές ώρες της 15 / 10 / 2012 εκλάπη από τον χώρο του αεροδρομίου ο φορητός υπολογιστής μου, που περιείχε, εκτός των άλλων,προσωπικά αρχεία μου αλλά και της οικογενείας μου.
Είναι γνωστό ότι η χρήση των ανωτέρω από τρίτους αποτελεί πράξη παράνομη και κατά συνέπεια θεωρώ αυτονόητη την μη δημοσίευσή τους.
Παρακαλώ λοιπόν, στην περίπτωση που με κάποιο τρόπο μέρος των αρχείων μου βρεθεί στην κατοχή σας , να με ειδοποιήσετε αμέσως προκειμένου να προβώ στις επιβαλλόμενες ενέργειες"..

Ιωάννης Φώσκολος, δικηγόρος

Η Ηλιάκη τα ‘έχωσε’ στον Σαμαρά και η Καινούργιου παρεξηγήθηκε!

Και ενώ ο αγώνας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Σλοβακία βρισκόταν σε κρίσιμο σημείο η Μαρία Ηλιάκη είπε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα, ρίχνοντας όμως καρφί για τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου. Τι ήταν να το κάνει όμως;

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε αστραπιαία θέλοντας να βάλει τη Μαρία Ηλιάκη στη θέση της. Όλα συνέβησαν φυσικά στο twitter όταν η Μαρία Ηλιάκη πόσταρε το εξής σχόλιο: «Παιδιά τι γίνεται; Κερδίζουμε; Έβαλε κανένα γκολ ο Σαμαράς ή βαριέται πάλι;». Δεν πρόλαβε η παρουσιάστρια να το ποστάρει και σχεδόν... αστραπιαία, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το σχόλιο της φίλης της «Εεεεεεεεεεεεεεεεεε!» της έγραψε η Κατερίνα δείχνοντας την ενόχλησή της για τα γραφόμενα της φίλης της.

Θέλει για γαμπρό τον Chris Brown



Rihanna and Chris Brown concert, Brisbane Ente...
Rihanna and Chris Brown concert, Brisbane Entertainment Centre (Photo credit: Wikipedia)
Μπορεί πριν από λίγα χρόνια, ο Chris Brown να χτύπησε τη Rihanna και οι φωτογραφίες της να έκαναν το γύρο του κόσμου, αλλά ο πατέρα της τον θεωρεί πολύ "super τύπο"!

Καλά διαβάσατε! Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας της,  Ronald Fenty δήλωσε: " Ό,τι την κάνει ευτυχισμένη. Ελπίζω μια μέρα να παντρευεί. Όλοι θαυμάζουν τον Chris. Είναι super τύπος".

Και συνεχίζει: " Η οικογένεια αγάπησε τον Chris πριν ακόμα τη γνωρίσει. Πάντα πίστευα ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Είναι καλός άνθρωπος και πάντα με σεβόταν".
Enhanced by Zemanta

ΣΥΛΒΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Η Κρητικιά που τρελαίνει τον κόσμο!

Αυτό το πανέμορφο μοντέλο ξεκίνησε από την Κρήτη και αναστατώνει όλον τον πλανήτη!

Πανέμορφη και μετρημένη, η Σύλβια Παπαδάκη, είναι από τις γυναίκες που δεν συνηθίζουν να μιλούν πολύ για τον εαυτό τους. Αφήνουν τους θαυμαστές να το κάνουν και στην περίπτωσή της όλο και πληθαίνουν!

Η φήμη της έχει ξεφύγει από τα ελλαδικά σύνορα, αφού και ο ξένος Τύπος την αποκαλεί ως μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου! Και όχι άδικα...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...