Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Pippa Middleton: Ποιος είναι ο κούκλος που την συνοδεύει;

​Το party girl, η Pippa Middleton εθεάθη με παρέα και άλλον κούκλο άντρα σε γνωστό bar restaurant του Λονδίνου.

Προχθές την είδαμε με το νέο της αμόρε, αλλά τώρα έλειπε από το πλευρό της..

Μην ανησυχείτε!! Κι αυτός τραπεζίτης και ζάμπλουτος είναι..

"Έχει πιάσει το νόημα της ζωής "η Pippa και φαίνεται πως ακούει τις συμβουλές της μαμάς της!

Που ήταν ο τραπεζίτης νέος της σύντροφος, James Matthews;; Μάλλον θα είχε κάποια δουλειά και δεν θα πρόλαβε να συνοδεύσει την καλή του.

Μαζί με την Pippa διασκέδαζε και η πρώην φίλη του πρίγκιπα William, Natalie Hicks-Loebbecke.

Όπως πάντα, η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge ήταν chic ντυμένη με ένα κατακόκκινο παλτό, μαύρο φάκελο και μαύρες γόβες..

Ο άντρας που την συνόδευε, o Tom Kingston είναι φίλος της εδώ και αρκετό καιρό ,αφού τους έχουμε ξαναδει μαζί, οπότε μην πηγαίνει στο πονηρό ο νους σας..



Πάντως, όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε και αυτός είναι κούκλος!
Enhanced by Zemanta

Μαρία Μπεκατώρου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δημιουργηθεί και δεύτερος κύκλος Master Chef Junior»

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στα  επαγγελματικά σχέδια.

Η παρουσιάστρια αν και δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το Μεγάλο Κανάλι για τον δεύτερο κύκλο «Master Chef Junior», εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργηθεί και δεύτερος κύκλος. 

«Όχι, δεν έχω συζητήσει. Θα χαρώ πάρα πολύ αν συμβεί. Δεν ξέρω τις προθέσεις του καναλιού. Θα ήθελα πάρα πολύ, πάντως, να δημιουργηθεί και δεύτερος κύκλος. Το "Master Chef Junior" ήταν για εμένα η καλύτερη τηλεοπτικά εμπειρία στην καριέρα μου. Εξακολουθώ να είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Mega, που μου εμπιστεύθηκαν αυτό το πρόγραμμα», είπε στο περιοδικό Super TV.

Ρέμος-Ρόκκος-Φουρέιρα στο Star λίγο πριν την μεγάλη τους πρεμιέρα


Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος και Ελένη Φουρέιρα, λίγο πριν την μεγάλη τους πρεμιέρα.

Οι τρεις καλλιτέχνες, μίλησαν αποκλειστικά στο Star, και αν κρίνουμε από τα πειράγματα που έκανε ο ένας στον άλλον, φανταστείτε τι έχει να γίνει on stage!

Μάλιστα ο Στέλιος Ρόκκος, δε δίστασε να πειράξει ξανά τον Αντώνη Ρέμο, λέγοντας του πως τις γυναίκες του δεν τις παντρεύεται και τις κοροϊδεύει.

Τι του απάντησε ο Ρέμος;

«Εγώ είμαι πιο σοφός, γιατί η καθεμία έχει κάνει τη ζωή της!»

Προσθέτοντας πως είναι εντάξει όλες τους μιας και έχουν βρει τον κύριο που «τις πληρώνει, τις ταΐζει και είναι εκεί στήριγμα τους!»

(Τώρα αυτό ήταν "καρφάκι" ή ήταν η ιδέα μας;;;)

Τέλος, δε δίστασε ν΄αστειευτεί, λέγοντας πως...«εγώ είμαι ελεύθερος! Η Υβόννη είναι δεσμευμένη! Εγώ δεν είμαι!»

Κάντε κλικ στο video και δείτε τους τρεις καλλιτέχνες σε πολύ μεγάλα κέφια…!

Πρεμιέρα χωρίς την Δούκισσα για τον Χολίδη


Χωρίς την Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με την Θέλξη και τον Κωνσταντίνο Γαλανό ο Χρήστος Χολίδης!

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως όλοι οι φίλοι του ήταν παρόντες, μεταξύ των οποίων και η ξανθιά αγαπημένη του. Ο φακός, πάντως, όσο κι αν έψαξε στο νυχτερινό κέντρο, την Δούκισσα δεν την εντόπισε...

«Ο γάμος δεν είναι όνειρο. Κάποια στιγμή μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω πότε θα ‘ναι αυτό», είπε ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως είναι της... κατάλληλης στιγμής και δεν του αρέσουν οι βιαστικές κινήσεις που μπορεί να τις μετανιώσει.

Από την πλευρά της, η Θέλξη δήλωσε πως «είναι πολύ σημαντικό όταν βγαίνεις να βλέπεις όλα τα πρώτα τραπέζια να είναι άνθρωποι δικοί σου που τους αγαπάς και σ’ αγαπάνε και θα σου πούνε και το κακό και το καλό. Και είναι πιο σημαντικό να σου λένε τα άσχημα, γιατί αυτοί είναι που πραγματικά σ’αγαπάνε».

Σε ποια ηθοποιό είπαν: «Το στήθος σου είναι σαν τηγανιτά αυγά»;;

Gwyneth Paltrow at a ceremony to receive her H...
Gwyneth Paltrow  (Photo credit: Wikipedia)
​Έχει πατήσει τα 40, έχει δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of fame και είναι από τις πλέον γνωστές και ταλαντούχες ηθοποιούς.
Η Gwyneth Paltrow έκανε μια δήλωση που «άναψε φωτιές».

«Επειδή ήξερα πως ο παππούς μου ανησυχεί πολύ για εμένα και την καριέρα μου, του είπα πως θα κάνω μια γυμνή σκηνή για τις ανάγκες της ταινίας, «Shakespeare in Love», η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για την καριέρα μου», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Ποια ήταν η απάντηση του παππού της; ; «Μην ανησυχείς για τη γυμνή σκηνή. Τα στήθη σου φαίνονται σαν τηγανητά αυγά».

Και φυσικά έπαθε σοκ η ηθοποιός, καθώς δεν περίμενε τέτοιου είδους απάντηση!
Enhanced by Zemanta

Η Μενεγάκη με μαλλί – “Μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι”!

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις ξύπνησε και πρέπει να πάει για δουλειά!

Φόρεσε κάτι απλό, ένα πουκαμισάκι, ένα τζιν και μπαλαρίνες και πήγε για το αμάξι, με το οποίο ο οδηγός της θα την πήγαινε στο στούντιο!

Τι να κάνει όμως με το... μαλλί που – όπως φαίνεται – το είχε λούσει από το βράδυ και μόλις σηκώθηκε είχε γίνει… αφάνα;

 Το χτένισε λίγο και ούτε που την πείραξε γιατί – για όσες δεν ξέρετε – ο Βασίλης Μπουλούμπασης ήταν στο στούντιο και την περίμενε με τη… χτένα του!

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ: panoramapress.gr

Bάσια Τριφύλλη: «Αν θα με βγάλετε Ουλάνοβα ή… Κουλάναβα δεν με απασχολεί καθόλου»

Είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι φέτος στο χορέψει στο dance floor του Dancing with the stars! Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε με χιούμορ για τη συμμετοχή της.

Όπως δήλωσε, δέχτηκε κατευθείαν προκειμένου να δώσει χαρά στον εαυτό της αλλά και το κοινό, αφού αυτό είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ τόνισε πως δεν πληρώνονται από το show καθώς γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star:

Τάκης Χρυσικάκος: «Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα να φάω»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν απολύθηκε από φαντάρος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τάκης Χρυσικάκος.
Ο ηθοποιός θυμάται όλες εκείνες τις στιγμές που δεν είχε ούτε καν χρήματα για να φάει και τον βοηθούσαν οι φίλοι. 

«Ήταν πολύ δύσκολη εποχή για εμένα. Μέχρι να βρω δουλειά, υπήρχαν στιγμές που δεν είχα να φάω. Μετά τον στρατό, αποφάσισα να μείνω μόνος μου. Δούλευα στο θέατρο Τέχνης, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο κόσμος με αναγνώριζε και εγώ έπαιρνα το τρόλεϊ για να πάω σπίτι μου. Τις περισσότερες φορές είχα χρήματα μόνο για να πάρω ένα σουβλάκι, να φάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι οι φίλοι μου, πολλές φορές, με βοηθούσαν για να μπορέσω να επιβιώσω», αποκαλύπτει στο entertv ο ηθοποιός.

Η Φαίη Σκορδά γράφει στο γιο της: «270 νύχτες σου μιλούσα και σε περίμενα»

Η Φαίη Σκορδά μιλάει στον γιο της Γιάννη και του λέει όλα όσα πέρασε περιμένοντάς τον.
Η παρουσιάστρια, μέσα από το προσωπικό της site, γράφει το πρώτο της editorial, αφιερωμένο στον Γιάννη Λιάγκα και του λέει πώς βίωσε την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα γράφει:

"270 νύχτες πάλευα με τα σεντόνια και το μαξιλάρι. 270 νύχτες γεμάτες χαρά, αλλά και αγωνία και φόβους, νύχτες πολλές φορές άυπνες και ατελείωτες σε σκεφτόμουν, σου μιλούσα και σε περίμενα...

Ένα μωρό, το μωρό σου, όταν το κρατάς στην αγκαλιά σου μπορείς να του δείξεις την ΑΓΑΠΗ σου, την λατρεία σου με φιλιά, χάδια, αγκαλιές, τραγούδια και γλυκόλογα.

Εσένα που δεν σε ήξερα , πως είσαι, τι νιώθεις, πώς θα μπορούσα να σου προσφέρω τα πάντα ενώ μεγάλωνες μέσα μου, μέρα με τη μέρα;

Και στον τοκετό; Θα τα καταφέρουμε; Ναι, μετά για ότι χρειαστείς θα είμαι εκεί μαζί σου, θα είμαστε πια ένα, αλλά θα ξέρω πώς μπορώ να σου δώσω πραγματικά το καλύτερο; Θα τα καταφέρω;

Εννέα μήνες σχεδόν, όλα αυτά τα βράδια, παρέα μου είχα το κινητό μου και πολλές από εσάς. Γύριζα πλάτη, το έβαζα στο αθόρυβο και διάβαζα όλα αυτά που εσείς οι πιο παλιές και έμπειρες μανούλες συζητούσατε για τα παιδιά σας σε διάφορες «παρέες» στο διαδίκτυο. Παρέες από γυναίκες που συνήθως δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στη ζωή τους, αλλά μοιράζονται τις αγωνίες, τους προβληματισμούς, τις δυσκολίες, αλλά και τη γνώση που όλα αυτά τους έχουν χαρίσει, βοηθώντας όσο μπορούν η μία την άλλη. Δίνοντας όχι μόνο δοκιμασμένες συμβουλές, αλλά και κουράγιο. «Όλα θα πάνε καλά, θα δεις θα περάσει», έγραφε η μία στην άλλη και το άγχος και η αγωνία μοιραζόταν. Και αισθανόμουν τόσο ωραία που έπαιρνα μέρος σε όλες αυτές τις μυστικές ανώνυμες καταθέσεις ψυχής και αγωνίας, που τις ένωνε η αληθινή ΑΓΑΠΗ της μαμάς.

Για μας λοιπόν που θέλουμε να μοιραζόμαστε, αποφάσισα να ανοίξω την πρώτη σελίδα σε ένα νέο βιβλίο, όχι δικό μου, αλλά δικό μας. Ένα βιβλίο που δεν θα γράψω εγώ, αλλά θα το γράψουμε όλες μαζί."

Τόνια Σωτηροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σκηνή του σεξ με τον Daniel Craig στον «James Bond»

Daniel Craig at the Orange British Academy Fil...
Daniel Craig  (Photo credit: Wikipedia)
Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη  ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου.
Η νεαρή ηθοποιός είχε την τύχη και την τιμή να συνεργαστεί με τον Daniel Craigστη νέα ταινία του «James Bond». Βέβαια, η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν το μόνο κορίτσι του Bond στο πέρας των χρόνων που βρέθηκε πιο... κοντά του, αφού στη σκηνή στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και ο Bond κάνουν σεξ.

Πώς ένιωσε η Τόνια Σωτηροπούλου με αυτή τη σκηνή; Ποιοι ήταν παρόντες στο γύρισμα και πώς την αντιμετώπισε ο Daniel Craig; Η Τόνια Σωτηροπούλου εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» πως ήταν αμήχανη στιγμή αλλά το αντιμετώπισαν με χιούμορ. Ανέφερε επίσης πως ο Daniel Craig ήταν πολύ περιποιητικός μαζί της και την έκανε να νιώσει άνετα καθώς και ότι στη σκηνή ήταν παρόντες εκτός από τους πρωταγωνιστές ο οπερατέρ και ο cameraman, ούτε καν ο σκηνοθέτης της ταινίας «Skyfall».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»

Enhanced by Zemanta

Σκληρή κριτική στον Λαζόπουλο: «Ο κόσμος το κατάλαβε, η τηλεθέαση μειώθηκε. Δεν ξεγελιέται πια»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκρινε αυστηρά τον Λάκη Λαζόπουλο.Η κριτικός έγραψε στο tovima:

Κάποτε ο Λαζόπουλος έφτιαχνε ατάκα. Και δεν αναφέρομαι στο "πάμε πλατεία", αλλά σε ατάκα ουσίας, σε λέξεις που λειτουργούσαν ως
συμπίλημα νοημάτων, αιχμής και κριτικής. Κάποτε ο Λάκης περπατούσε ανάμεσα στους ανθρώπους, αφουγκραζόταν τους πιτσιρικάδες και τα χούγια τους, τα προβλήματα και τα όνειρά τους. Ηταν θεατρίνος μεγάλος, τσαλακωνόταν, έχτιζε το ρόλο, μιλούσε με το πρόσωπο και τις εκφράσεις του. Και όταν γύριζε στο γραφείο του, έφτιαχνε εκπομπές που δε χόρταινες να βλέπεις.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Λάκης άλλαξε. Οι φράσεις του, επαναλαμβανόμενες πια, σαν τα μαύρα κοστούμια και τα All Star που φοράει, περνούν και δεν ακουμπάνε. Αντε να γελάσεις λίγα δευτερόλεπτα, κι αν είσαι στο κοινό της εκπομπής να ρίξεις κι ένα χειροκρότημα. Τίποτε περισσότερο. Ο Λάκης πια απομακρύνθηκε από τον κόσμο. Κλείστηκε σε σπίτια ακριβά, δικά του, με τους φίλους του, διέσχισε σοκάκια για να επιβιβαστεί σε θαλαμηγούς φίλων - επιχειρηματιών, εξαφανίστηκε. Ο Λάκης ωρίμασε, βάρυνε. Δούλεψε και πλούτισε_ και πολύ καλά έκανε. Ομως όταν αλλάζεις level το ασανσέρ σε βγάζει αλλού, σε άλλο όροφο. Αλλιώς να βλέπεις τα πράγματα από ψηλά και να λυπάσαι αυτούς που είναι στα υπόγεια.

Αναπόφευκτα βυθίζεσαι στο λαϊκισμό, και κατά τα φαινόμενα, στην μονόπλευρη κριτική της εξουσίας. Παράβλεψε και παραβλέπει τα λάθη αυτών που πασίδηλα υποστηρίζει. Εχασε το χιούμορ του και τον καλώς εννοούμενο θεατρινισμό του. Πήρε ένα μικρόφωνο και ασθμαίνοντας τα βράδια της Τρίτης συντάχθηκε με τους "φτωχούς" έτσι γενικά και αόριστα και καταδίκασε τον "εχθρό". Ο κόσμος το κατάλαβε, η τηλεθέαση μειώθηκε. Δεν ξεγελιέται πια. Αλλωστε, από το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης ένα πράγμα μόνο χαράχτηκε στη μνήμη, συζητήθηκε και σχολιάστηκε: το ατύχημα της Χρύσας Ρώπα, το οποίο παρεμπιπτόντως του έβγαλε ψήγματα του παλιού καλού εαυτού του. Αν αυτό δεν τον προβληματίζει, τότε πολύ φοβάμαι ότι η κόπωση δεν αφορά μόνο τη σκηνή.

Ποιος ηθοποιός ...έκλεψε το ρόλο του Κώστα Κόκλα στο Αμάρτημα της Μητρός μου;

Το γύρισμα με τον Κώστα Κόκλα ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή!

Ο πρωταγωνιστής των Βασιλιάδων δεν θα πραγματοποιήσει τελικά guest εμφάνιση στο «Αμάρτημα Της Μητρός Μου». Αντ' αυτού, ο Μάνος Πίντζης τη μία μέρα πήρε στα χέρια του το σενάριο και την επόμενη είχε μπει για γύρισμα.
Όπως γράφει το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, ο Μάνος θα υποδυθεί τον Διαμαντή, έναν ιδιοκτήτη στριπτιτζάδικου. Στο μαγαζί του θα βρεθούν η Κάτια με τον Στέφανο, χωρίς να γνωρίζουν ότι θα πέσουν πάνω στην ξαδέρδη της Αντιγόνη, δηλαδή, στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Ο Μάνος έμοιαζε να απολαμβάνει τη συμμετοχή του στο σίριαλ, μιας και του είχε λείψει πολύ η τηλεόραση.

Αφορμή για να ματαιωθεί το guest του Κώστα Κόκλα στη σειρά του ΑΝΤ1 στάθηκαν τεχνικοί λόγοι.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Τα «καρφιά» του Παπαδάκη στους συναδέλφους του!

Ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα το πρωί πέταξε τα καρφιά του στους συναδέλφους του, γιατί αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις του Λαφαζάνη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει, αλλά δεν ανέφεραν σε ποια εκπομπή έκανε τις δηλώσεις αυτές.

«Τη συζήτηση αυτή την είχαμε εδώ στην εκπομπή και το απόσπασμα έπαιξε σε όλα τα κανάλια. Πάντως η εκπομπή λέγεται Πρωινό ΑΝΤ1. Εμείς τις πηγές μας τις λέμε. Τι εννοεί τε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 δεν είναι απρόσωπη, δεν παίζει μόνη της η τηλεόραση. Εμείς πάντως κάνουμε αναφορές στις πηγές μας. Και στις εκπομπές και στους συναδέλφους μας και στα έντυπα. Καλό είναι να το κάνουν κι εκείνοι.

Μάλιστα λέμε αν είναι καλή η εκπομπή ή όχι, του κ. Παπαχελά, του κ. Παπαπαναγιώτου, του κ. Τσίμα, του κ. Πρετεντέρη. Αναφερόμαστε και ονομαστικά... Δεν είναι κακό» δήλωσε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής στην εκπομπή του «Πρωινό ΑΝΤ1» την ώρα που διάβαζε τις εφημερίδες!


Enhanced by Zemanta

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του!

Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη του Σάκη Ρουβά. Το κατάξανθο αγγελούδι του γίνεται τεσσάρων ετών!

Η οικογένεια Ρουβά έχει διοργανώσει ένα bithday party, για να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός. Φυσικά το παρόν θα δώσει και ο μικρός της αδερφός Αλέξανδρος, στον οποίο η Αναστασία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Φίλοι και γνωστοί αναμένεται να παρευρεθούν στα γενέθλια για να ευχηθούν από κοντά στη μικρή πριγκίπισσα της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά!

Να σημειωθεί ότι η όμορφη δεσποινίς γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008.

Έφυγε η Πέγκυ Ζήνα από το «Οδός» Πειραιώς 178

"Μετά από συζήτηση που ολοκληρώθηκε μεταξύ του Κώστα Ματσίκα, ιδιοκτήτη  του «Οδός» Πειραιώς 178  και του  Γιώργου Λύρα, αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας.

Ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη από  όλους τους φίλους της Πέγκυς Ζήνα για την εξέλιξη.
Ενδεχομένως ο φετινός χειμώνας θα μας δώσει άλλες ευκαιρίες  να χαρούμε την Πέγκυ εκ νέου".

Με αυτή την ανακοίνωση έγινε γνωστή η αποχώρηση της Πέγκυς Ζήνα από το κέντρο με το οποίο συνεργαζόταν μέχρι σήμερα...

Εξιτήριο για την Άννα Βίσση

Τέλος καλό όλα καλά για την Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια μετά από παραμονή λίγων ημερών στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο στο οποίο και νοσηλεύεται και επέστρεψε στο σπίτι της και να αναρρώσει εκεί. 

Οι θεράποντες ιατροί της είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υγείας της. Άλλωστε και η τραγουδίστρια συνεργάστηκε άψογα μαζί τους και ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες τους. 

Τα κατάγματα στα πλευρά, αλλά και το διάστρεμμα στο πόδι δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά σύμφωνα με τις τελευταίες ακτινογραφίες.

Το παθιασμένο φιλί της Miley Cyrus με έναν… μονόκερο!!!


Η Miley Cyrus έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της την εικόνα του καλού παιδιού που βγήκε από το club του Disney και να αναδείξει την πιο ροκ πλευρά της. Έτσι αφού έκοψε το μαλλάκι της, αποφάσισε να κάνει άλλη μια ανατροπή στο νέο της video clip για το τραγούδι της «Decisions».
English: Miley Cyrus plays in concert Polski: ...
English: Miley Cyrus plays in concert (Photo credit: Wikipedia)
Στο video clip λοιπόν η Miley βρίσκεται σε ένα μασκέ πάρτι, στο οποίο ο αρραβωνιαστικός της, Liam Hemsworth είναι ντυμένος μονόκερος. Σ’ αυτό το πάρτι λοιπόν το κέφι ξεφεύγει λίγο από τα όρια με την τραγουδίστρια να δίνει παθιασμένα φιλιά στον καλό της, ο οποίος δεν αποχωρίζεται λεπτό τη μάσκα του.

Αφήστε δε που στο τέλος όλο αυτό καταλήγει σε έναν τρελό τουρτοπόλεμο, με την Miley να έχει πασαλειφτεί από πάνω μέχρι κάτω, αλλά παρ’ όλ’ αυτά να δείχνει ότι το απολαμβάνει απόλυτα!!!!

Δείτε κι εσείς το νέο της video clip…
Enhanced by Zemanta

ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ Γιατί διέκοψε τη συνεργασία της με το MTV

English: This is a logo for MTV.
English: This is a logo for MTV. (Photo credit: Wikipedia)
Η μείωση μισθού που της ζητήθηκε από το MTV ήταν και η αιτία της αποχώρησής της από το κανάλι.

Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά, που δεν δέχτηκε την περικοπή και προτίμησε το διαζύγιο με το μουσικό σταθμό. 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η εκπομπή της "City Life" θα συνεχιστεί κανονικά.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ήδη η αντικαταστάτριά της και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του ονόματός της από το MTV.
Enhanced by Zemanta

Αρναούτογλου-Κόκλα: Επεισόδιο στην Κηφισιά

Τον τελευταίο καιρό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα δήλωναν τρελά ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Ωστόσο φαίνεται πως μερικά… συννεφάκια στην σχέση τους ίσως και να έχουν εμφανιστεί. Ο έρωτά τους γεννήθηκε το καλοκαίρι στην Νάξο και η μετακόμιση της Κατερίνας στην Αθήνα έδειξε πως δεν ήταν απλά… καλοκαιρινός και πως είχε γερά θεμέλια. 

Ωστόσο ένα επεισόδιο του ζευγαριού σε δημόσιο χώρο στην Κηφισιά έφερε στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές που δείχνουν πως ειδύλλιο δεν είναι τελικά και τόσο ρόδινο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι βρισκόταν για καφέ σε στέκι στην Κηφισιά. 

Όλα καλά ανάμεσά τους μέχρι που κάποια στιγμή μια ξανθιά παλιά γνώριμη του παρουσιαστή από την εποχή που ήταν ακόμα… single, έκανε την εμφάνισή της στο τραπέζι τους και ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον Γρηγόρη. 

Η στάση αυτή ενόχλησε την Κατερίνα, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της. Έκανε μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Γρηγόρη και εκείνος έξαλλος την πήρε και φύγανε άρον άρον. Όπως δήλωσε ο παρουσιαστής μετά σε φιλικό του πρόσωπο, αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο, δεν ήταν η σκηνή, αλλά το γεγονός ότι αισθάνθηκε πιεσμένος, κάτι που είχε υποσχεθεί στο εαυτό του να μην του συμβεί ποτέ ξανά.

Ζητώντας... brownies μίλησε για το νέο της CD η Γαρμπή!

Για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για όλα όσα την ρώτησαν μίλησε σε live chat η Καίτη Γαρμπή. Μάλιστα, με το γνωστό της χιούμορ, ζήτησε από τους φίλους της να μην ξεχνούν να της πηγαίνουν... brownies!

H δημοφιλής τραγουδίστρια κάλεσε τους φίλους της να είναι online στο Twitter το απόγευμα της Πέμπτης και με χαρά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν.

Μεταξύ άλλων, η Καίτη αποκάλυψε ότι το νέο της CD θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα. «Δοκιμάζω πράγματα κάθε είδους, που να έχουν ποιότητα και να είναι καινούργια πρόταση. Το λαϊκό τραγούδι το αγαπώ πολύ!», έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, που τώρα συνεργάζεται μεδιάφορους συνθέτες και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Φοίβο στο μέλλον.

Μετά την παράστασή της στον κινηματογράφο -που ολοκληρώνετι το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου- και θα κυκλοφορήσει σε DVD, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα συμπράξει από αρχές Δεκέμβρη με διάφορους γνωστούς ηθοποιούς σε καινούργιο χώρο στην Ιερά Οδό και θα ακολουθήσουν εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Καναδά!

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα για το ατύχημα της Άννας! Είναι περαστικά, όμως, οπότε όλα καλά», απάντησε η Καίτη σε σχετική ερώτηση, ενώ δήλωσε ότι δεν θα έλεγε όχι στο να συνεργαστεί επί σκηνής με την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Σχολιάζοντας την κατάσταση της χώρας μας, η Καίτη ευχήθηκε «να την αγαπήσουν κι αυτοί που την κυβερνούν» και, με το χιούμορ που την διακρίνει, απάντησε σε θαυμαστή της: «συνεχίστε να είστε φίλοι μου και κάθε εβδομάδα να μου φέρνετε brownies»!

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τα μηνύματα σας! Ας βάλουμε ένα ραντεβού κάθε 1η του μήνα και ας προσπαθήσουμε να το τηρήσουμε. Φιλιά!!!», είπε η τραγουδίστρια και έκλεισε το Twitter, έχοντας, φυσικά, ξεπεράσει την μία ώρα συνομιλίας με τους fans της.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Αποκαλύπτει τι θα έκανε αν έβλεπε τον Γιώργο Παπανδρέου

Συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και εκτός των άλλων μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της κρίσης.

Σχολιάζοντας τους χαμηλούς μισθούς που παίρνουν αυτή την περίοδο κάποιοι εργαζόμενοι, αναφέρει πως τα πράγματα στην εποχή μας είναι πολύ ρευστά και το μέλλον είναι άγνωστο.

"Ξέρω πολλούς συναδέλφους, ειδικά στο θέατρο που παίρνουν 580 ευρώ ή λιγότερα. Γνωρίζω επίσης πολλούς συναδέλφους που έχουν πληρωθεί καλά για τη δουλειά τους, τίμια και καθαρά. Ίσως είναι θέμα συγκυρίας να βρεθεί κανείς στη θέση μου ή εγώ στη δική του. Τα πράγματα στην εποχή μας είναι πολύ ρευστά και κανείς μας δεν ξέρει που θα είναι αύριο", δήλωσε στο περιοδικό "ELLE" ο ηθοποιός.

Σε ερώτημα για το τι θα έκανε αν ήταν Θεός για μια μέρα απαντά: "Θα είχα πολλά νεύρα με τις μ@λ@κιες που κάνουν οι άνθρωποι".

Γνωστός εργέγης ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν σκοπεύει να μεταφερθεί στο κλαμπ των παντρεμένων, καθώς συνεχίζει να τονίζει πως αν έπρεπε να παντρευτεί αύριο...θα το ανέβαλλε!

Επιπλέον μιλώντας για τον Γιώργο Παπανδρέου και για το τι θα έκανε αν τον έβλεπε μπροστά του αποκαλύπτει: "Θα έκανα πως δεν τον βλέπω, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση με αυτά που θα που θα ξεστόμιζα".

Τέλος αναφερόμενος στη νέα ταινία "Αν" τονίζει πως στο μόνο που μοιάζει με τον ήρωα που υποδύεται τον Δημήτρη είναι ότι ενθουσιάζεται, ζηλεύει και διεκδικεί με τον ίδιο τρόπο.
Enhanced by Zemanta

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σε ποιους κάνει μηνύσεις για τον θάνατο της μητέρας της;

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της καθώς μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο της «έχασε» την μητέρα της.

Η οικογένεια Ρουμελιώτη αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου και των γιατρών. Η μητέρα της Ευδοκίας είχε πέσει μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η οικογένεια της ηθοποιού ισχυρίζεται ότι το ασθενοφόρο έφτασε μιάμιση ώρα μετά το τηλεφώνημα και όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Η εκπομπή «Μίλα» έκανε ρεπορτάζ για το πώς θα κινηθεί νομικά η οικογένεια.


Γιώργος Σαμπάνης: Μιλά για την πρώην του (Πατρίτσια Περιστέρη), και για τη νέα του σχέση!

​Για την πρώην του, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, για τη νέα του σχέση, αλλά και για το ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του, μίλησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους;

«Έτυχε να γνωρίσω την Πατρίτσια στο Villa Mercedes. Ήμασταν και οι δυο δημόσια πρόσωπα, οπότε επειδή μας είδαν να μιλάμε, βγήκαν φωτογραφίες και μετά άρχισαν να μας πολιορκούν και να μας ρωτούν διάφορα. Εκείνη την περίοδο απλώς φλερτάραμε, και προσπαθούσαμε ν΄αρχίσουμε μια σχέση, οπότε έπρεπε να παραδεχτούμε ότι είμαστε μαζί, για να ηρεμήσουμε και να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Αυτή η σχέση πια τελείωσε και έληξε οριστικά. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να μείνω μόνος, να προσπαθήσω να βρω τον εαυτό μου, και να μάθω πράγματα απ΄αυτό που συνέβη. Όμως δεν ξέρεις τελικά, πότε θα σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα».

Τι λέει για τη νέα του σχέση;

«Μπορεί όταν ο έρωτας σου χτυπήσει την πόρτα να μην είναι πάντα το καλύτερο timing, αλλά για μένα είναι δύσκολο να του κλείσω την πόρτα κατάμουτρα. Άλλωστε αισθάνομαι τυχερός που είμαι ερωτευμένος, και δεν σκοπεύω να παρουσιάσω περαιτέρω τη σχέση, ούτε ν΄αφήσω να κυκλοφορήσει κάτι παραπάνω».

Για τον νεαρό τραγουδιστή, ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή του:

«Ο έρωτας είναι ένα θαύμα, το οποίο δεν συμβαίνει συχνά. Μπορεί να μου έτυχε δυο φορές, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πριν δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Η χημεία ανάμεσα στους ανθρώπους είναι κάτι μαγικό. Πιστεύω πολύ στον έρωτα, στην αγάπη, στην οικογένεια, και θεωρώ ότι πρέπει να είναι πολύ σοβαρός ο λόγος για να χωρίσεις μ΄έναν άνθρωπο που αγαπάς πραγματικά».

Μάλιστα, στα σχέδια του είναι να κάνει οικογένεια:

«Κάθε άνθρωπος που δεν φοβάται τις ευθύνες της ζωής, προγραμματίζει κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια. Θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια. Είναι προτεραιότητα μου, όμως θα πρέπει να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα μου το βγάλει, και που θα με κάνει να νιώσω ασφαλής».

Τέλος, απαντά σε τι δεν μπορεί να πει όχι:

«Στην αγάπη».

Πηγή: Celebrity

Enhanced by Zemanta

ΣΟΚ Μοντέλο πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 27χρονο μοντέλου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από λιποαναρρόφηση!

Συγκεκριμένα η άτυχη κοπέλα ξεψύχησε κατά τη διάρκεια της εγχείρισης σε ιδιωτική κλινική.

Επρόκειτο για την Πάμελα Νασκιμέντο (Pamela Nascimento) από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας που για τρίτη φορά υποβαλλόταν σε λιποαναρρόφηση στομάχου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η αιτία θανάτου οφείλεται σε υποβολεμικό σοκ, που σημαίνει ότι μετά από σοβαρή αιμορραγία χάθηκε τόσο αίμα που δεν μπορούσε η καρδιά να στείλει άλλο αίμα στο σώμα.

Μάλιστα η άτυχη κοπέλα θάφτηκε χωρίς να γίνει η απαιτούμενη νεκροψία. Αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ οι γονείς της επιθυμούν να γίνει εκταφή, ώστε να διαπιστωθούν οι αιτίες του θανάτου της.

Πέγκυ Ζήνα: Λέει πως έχει κάνει botox, και πως μετά απο 16 χρόνια δεν έχει βαρεθεί τον Λύρα

Για το πώς διατηρεί τον έρωτα της με τον σύζυγο της Γιώργο Λύρα, για το ποια είναι η γυναικεία ματαιοδοξία της, και για το ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο τίτλος «Πέγκυ Ζήνα», μίλησε η τραγουδίστρια.

Η Πέγκυ Ζήνα, εξήγησε πως το τελευταίο διάστημα στεναχωρήθηκε που το όνομα της ενεπλάκη σε μερικά αρνητικά δημοσιεύματα:

«Θλίβομαι. Κλείνομαι στον εαυτό μου, το παίρνω πολύ προσωπικά όταν διαβάζω ανακρίβειες για εμένα. Με ενοχλεί πολύ όταν ένα σχόλιο παίρνει μεγάλη έκταση και όταν μετά αποδειχθεί ότι όλα αυτά δεν ισχύουν τελικά, αυτό δημοσιεύεται με ψιλά γράμματα. Με ενοχλεί που η αποκατάσταση της αλήθειας δεν γίνεται φωναχτά».

Πώς τα αντιμετωπίζει όλ΄ αυτά ο σύζυγος της όμως;

«Ο Γιώργος είναι πολύ αγχώδης. Τα βιώνει όλα πιο έντονα από εμένα που είμαι πιο χαλαρή. Απλώς εγώ αργώ να το ξεπεράσω».

Στη συνέχεια, εξηγεί γιατί δεν έχει βαρεθεί τον Γιώργο Λύρα, παρόλο που είναι μαζί 16 χρόνια:

«Ο Γιώργος, είναι ένας απρόβλεπτος άντρας. Ζει μονίμως σε μια περιπέτεια. Έχει την ενέργεια 25αρη. Εγώ ας πούμε, είμαι πιο «κουρασμένη» σε σχέση μ΄εκείνον. Ως άνθρωπος, είμαι πιο τεμπέλα, μου αρέσει το χουζούρεμα στο σπίτι, δεν είμαι των εντάσεων. Εκτός του ότι αγαπάμε και εκτιμάμε ο ένας τον άλλον ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο, είναι και ότι μας κρατάει πλεον δεμένους ακόμα περισσότερο, ο ερχομός του παιδιού μας και το ότι δουλεύουμε μαζί, κατανοώντας τις δυσκολίες της δουλειάς».





Στη συνέχεια, παραδέχεται πως ο τίτλος «Πέγκυ Ζήνα», δεν της λέει τίποτα:

«Ξεκίνησα από το μηδέν και έφτιαξα κάποια πράγματα στη ζωή μου μέσα από τη δουλειά μου, και αν τα χάσω, μπορώ να ζήσψ και σε ένα πολύ μικρό σπίτι, με ένα μικρό αυτοκίνητο και να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Το μόνο που μ΄ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ευτυχία του παιδιού μου και των δικών μου ανθρώπων».

Μάλιστα δεν διστάζει να ομολογήσει πως «ναι έχω κάνει botox», και πως η γυναικεία ματαιοδοξία της, είναι «να μεγαλώσω όμορφα. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που χαλάνε μεγαλώνοντας. Στα 50, πιστεύω είναι μια καλή ηλικία για μια γυναίκα, ν΄αρχίσει ν΄ανανεώνεται και να κάνει μια πλαστική επέμβαση».





Τέλος, λέει πως ο άντρας της έχει σταλεί από τον μπαμπά της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, όταν η Πέγκυ ήταν 15 ετών:

«Κι εκείνος, όπως και ο Γιώργος ήταν Κριός» λέει η τραγουδίστρια.




Πηγή: Celebrity

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είμαστε έτοιμοι για την εκκλησία»


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει πλέον ανοιχτά για την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια.
Ο τραγουδιστής διανύει μια πολύ καλή περίοδο όχι μόνο στα προσωπικά του, αλλά και στα επαγγελματικά του. Ο Μιχάλης μίλησε στην κάμερα του star για την σχέση του με την Ζέτα, αποκάλυψε ότι εδώ και καιρό μένουν μαζί και ότι είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα, δηλαδή ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε το video:


Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΑΡΙΛΗ Το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή

Δραματικές στιγμές έζησε η Γιάννα Νταρίλη, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που της σημάδεψε τη ζωή.

Σε συνέντευξη της, η τηλεοπτική γυμνάστρια "άνοιξε" την καρδιά της και αποκάλυψε καρέ-καρέ τον "εφιάλτη" που βίωσε εκείνη τη μέρα.

"Στις 15 Δεκεμβρίου, δυστυχώς, είχα ένα ατύχημα. Αρκετά σοβαρό. Ένα ταξί με χτύπησε ενώ περπατούσα στο Μανχάταν. Αυτό το ατύχημα μου άλλαξε τη ζωή, καθώς έπρεπε με βίαιο τρόπο να αλλάξω την καθημερινότητά μου.

Μου πήρε περισσότερο από έντεκα μήνες να επανακάμψω πλήρως. Το ατύχημα με άλλαξε ολοκληρωτικά. Ποτέ δεν θα είμαι η ίδια. Με "τραυμάτισε" μέσα μου. Όμως πρέπει να δίνουμε χώρο και στην ατυχία να γίνεται ευκαιρία. Έτσι, αυτό το διάστημα αφιερώθηκα στο να μελετήσω σε βάθος την αγορά των ΜΜΕ" δήλωσε στο "Life&Style".
Enhanced by Zemanta

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφία ποιας παρουσιάστριας «ανέβασε» στο twitter σχολιάζοντας την εμφάνισή της;

Η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο δεν ζηλεύει τους συνεργάτες της αλλά όλα αυτά τα χρόνια τους προσέχει ώστε να βγαίνουν όσο πιο όμορφοι γίνεται.

Πόσες φορές δεν έχει βάλει κραγιόν σε κάποια συνεργάτιδά της όλα αυτά τα χρόνια ή έχει πει να αλλάξει κάποιος την μπλούζα του γιατί δεν το κολακεύει. Σήμερα η παρουσιάστρια είχε εντυπωσιαστεί με το μακιγιάζ και την ενδυματολογική επιλογή της Κατερίνας Ζαρίφη και δεν μπόρεσε να μην το μοιραστεί με τους φίλους της στο twitter. Η Ελένη «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο twitter μια φωτογραφία της Κατερίνας γράφοντας: «Το Ζαριφάκι μου! Δεν είναι κούκλα ;;;».


ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Πηγαίνει στα κοσμικά πάρτι με ποδήλατο

Είναι πολύ γνωστή ηθοποιός και δυσκολεύεστε να την καταλάβετε γιατί από τη μικρή οθόνη μας είχε συστηθεί ως κοκκινομάλλα, μετά ως ξανθιά και πάλι ως κοκκινομάλλα.

Της αρέσει να χαρίζει το γέλιο σε όσους είναι γύρω της. Για τις εμφανίσεις της σε κοσμικές εκδηλώσεις προτιμά να πηγαίνει σ' αυτές όχι με αυτοκίνητο, ούτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά με το ποδήλατο της που το έχει στολισμένο και με λουλούδια. Ποια είναι;

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου, η γνωστή σε όλους μας Ξανθίππη από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «50-50» του Mega.

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε το βράδυ της Τρίτης σε πρεμιέρα μουσικής σκηνής, καβάλα στο ποδήλατο της!

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Πότε κάνει πρεμιέρα το "ΟΛΑ"

Μετά από τέσσερις μήνες απουσίας από την τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης και η ομάδα του ετοιμάζονται να επιστρέψουν μέσα από τη συχνότητα του ANT1.

Το "ΟΛΑ 13" αναμένεται να πει την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 00:00.

Στο πλευρό του Θέμου θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Περρής και η νέα θηλυκή παρουσία στην ομάδα, η Δούκισσα Νομικού.

Η εκπομπή που για ακόμη μια σεζόν ενδέχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Enhanced by Zemanta

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Απόδραση στη Βόρεια Ελλάδα

Στα πάτρια εδάφη βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, έχοντας φυσικά μαζί της πάντα τους δύο άντρες της ζωής της, τον Γιώργο Λιάγκα και τον γιο τους Γιάννη.

Το ζευγάρι ήθελε να περάσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο Κιλκίς απ' όπου κατάγεται η Φαίη και έτσι βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με το ΟΚ. 

Το ζευγάρι θέλησε να μείνει και στη Θεσσαλονίκη όπου διαθέτει πολλούς φίλους. Μάλιστα εθεάθη να πίνει καφέ σε κεντρικό σημείο της συμπρωτεύουσας με την κουμπάρα της Πολυξένη Καραμίχα η οποία είχε μαζί της τον βαφτισιμιό της Φαίης, τον Γιώργο τον οποίο βάφτισε στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. 

Το ζευγάρι βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Δημητρίου στα Πορόια καθώς γιόρταζε ο πατέρας της Φαίης και φυσικά εκεί στήθηκε ένα υπέροχο οικογενειακό γλέντι που το ευχαριστήθηκαν όλοι. Σύντομα, Φαίη και Γιώργος επιστρέφουν κανονικά στις υποχρεώσεις τους καθώς λίγες μόλις μέρες έμειναν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής τους «Πρωινό mou».

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ - ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ Παντρεμένοι με παιδί και βόλτα στο Γκάζι


Η Αέλια Κατσούλη σπίτι και οι γονείς Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου σε νυχτερινές εξορμήσεις.

Ήθελαν κι εκείνοι να έχουν το δικό τους χρόνο, δίχως τις σκανταλιές της μπέμπας τους.

Έτσι, το γνωστό ζευγάρι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλου να διασκεδάσουν στο εστιατόριο - μπαρ που διατηρεί στο Γκάζι.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου επανήλθε πολύ γρήγορα στην παλιά γραμμή του σώματος της μετά από την γέννα.

Οι φήμες ότι θα συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον σύζυγο της έμειναν τελικά φήμες!

Πάρις Κασιδόκωστας: Συνεργασία με την Κέιτ Μπόσγουορθ

Είναι μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Hollywood και κάθε παραγωγός θα την ήθελε σε ταινία του.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας όμως την έχει, αφού η Κέιτ Μπόσγουορθ πρωταγωνιστεί στη νέα του παραγωγή με τίτλο: «While we were here», η οποία έκανε πρεμιέρα στο TriBeCa Film Festival στη Νέα Υόρκη.

Η ηθοποιός υποδύεται την Τζέιν, σύζυγο ενός διάσημου βιολιστή. Σε ένα ταξίδι της στη Νάπολη, ερωτεύεται τον νεαρό Κέιλεμπ, ο οποίος ζει μια άκρως διονυσιακή ζωή. Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους μέσα στο 2013.

ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ Με σύζυγο και κόρες βόλτες στην Γλυφάδα

Στη Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός τον λαϊκό τραγουδιστή Θάνο Πετρέλη με τη σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου, και τις κόρες τους, Αγάπη και Σίλα, αλλά και μια μικρή τους φίλη.

Οικογενειακές στιγμές στις πρώτες φθινοπωρινές τους βόλτες. Οι μικρές ήταν χαρούμενες και απολάμβαναν την έξοδο τους χωρίς να δείξουν ενοχλημένες από την παρουσία του φωτορεπόρτερ. Γεννημένες για τα φλας από τώρα.

Η οικογένεια Πετρέλη αφού έκανε τις απαραίτητες βόλτες στα καταστήματα στη συνέχεια ήπιαν οι μεγαλύτεροι τον καφέ τους αλλά οι μικρούλες τον χυμό τους!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...