Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αργύρης Αγγελου... "Μάικ ο φασολάκης"! - ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι γνωρίζουν και έχουν αγαπήσει τον Μάικ τον Φασολάκη. Τα παιδιά τον λατρεύουν. Και σύντομα μεγάλοι και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν να παίρνει "σάρκα και οστά" στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη, στο πολυθέαμα "Οι περιπέτειες του Μάικ", βασισμένο στα δημοφιλή παραμύθια της Μαρί Κυριακού, με κεντρικό ήρωα τον Μάικ τον Φασολάκη. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Και βέβαια στον ομώνυμο ρόλο, ο αγαπημένος Χαλκιδέος, ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου.  

Το έργο

Πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία, γραμμένη από τη Μαρί Κυριακού με πολύ σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Μέσα από μια πλούσια σε θέαμα παράσταση, οι μικροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδρομή του Μάικ, ενός μικρού φασολιού, που ξεριζώνεται από το δέντρο του, "το σπίτι του", και χάνει την οικογένεια του: τους γονείς και τα αδέλφια του. Σ' έναν κόσμο εχθρικό και άγνωστό, ο Μάικ μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους κινδύνους με θάρρος, αλλά και χιούμορ, έχοντας πάντα ως "όπλο" την αθωωτητά του.
Μέσα από μια πορεία γεμάτη περιπέτειες, ο Μάικ θα βρεί τη φιλία και την ασφάλεια στο πρόσωπο της Αγάπης και ένα καινούργιο "σπίτι", τον κήπο της! Θα μάθει πόσο σημαντική είναι η φιλία γνωρίζοντας καινούργιους φίλους: τον Βλάρο τον Γλάρο, τα δύο Πουλάκια, τον Σβέρδα και τη Σβίρδα, το Σάλι το Σαλιγκάρι, τη Φουρφουρίτσα τη Φραγκοσυκιά.     
 
Με αγάπη για τα παιδιά 

Στόχος είναι μέσα από την παράσταση τα παιδιά να γελάσουν, να διασκεδάσουν, να συμμετέχουν και να κατανοήσουν μ' αυτό τον τρόπο τα σημαντικά μηνύματα του έργου. Να ταυτιστούν με τον Μάικ το Φασολάκη και να τον βοηθήσουν στους κινδύνους που αντιμετωπίζει, να συγκινηθούν με την Αγάπη, και να "απογειωθούν" από τα γέλια με τα καμώματα του Βλάρου του Γλάρου και των υπολοίπων ηρώων.

Τα στοιχεία της παράστασης

Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση γεμάτη μουσική, τραγούδια και χορό και ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών:  Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνος Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου. Η σκηνοθεσία ανήκει στη ταλαντούχα Θέμις Μαρσέλλου, η μουσική επιμέλεια - σύνθεση στον Θάνο Παπανικολάου, τα σκηνικά και τα κουστούμια είναι της Χριστίνας Κωστέα και οι χορογραφίες του Αλέξανδρου Γιαννή.
Τα τραγούδια και η μουσική της παράστασης θα κυκλοφορήσουν για τους μικρούς φίλους του Μάικ του Φασολάκη σε CD.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε μια πρώτη γεύση από τις πρόβες της παράστασης και σας παρουσιάζει αποκλειστικά τον Αργύρη Αγγέλου να ερμηνεύει το ρόλο του του Μάικ του Φασολάκη. Δείτε το video.

8 στις 10 γυναίκες υποφέρουν από δυσκοιλιότητα και φούσκωμα

Ένα εντυπωσιακό ποσοστό (80%) των γυναικών σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από δυσφορία του κατώτερου γαστρεντερικού συστήματος, η οποία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη συνολική ευεξία και την ποιότητα ζωής, ενώ οι εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Γαστρεντερολογίας (WGO) δηλώνουν ότι η ευημερία πεπτικού συστήματος συχνά αγνοείται, και είναι παρεξηγημένη ή υποτιμημένη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Γαστρεντερολογίας (WGO) ξεκίνησε μια 12μηνη καμπάνια, με τίτλο «Αγάπησε την κοιλιά σου»! και στόχο έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ευημερία του πεπτικού τους και να πάψουν να δέχονται τις διαταραχές της πέψης, όπως φούσκωμα, δυσκοιλιότητα και υπερβολικό μετεωρισμό ως φυσιολογικά.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει το «Κράτα γερά»

Κλείνουν οι εκκρεμότητες αναφορικά με το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, οι ιθύνοντες του καναλιού... κατέληξαν στο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού «Κράτα γερά».

Ο τυχερός είναι ο Γιώργος Λιανός ο οποίος έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του σταθμού, μετά την περσινή τηλεοπτική του παρουσία τόσο στο «Wipe Out» όσο και στο «Galileo».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Όσο για το τι ακριβώς είναι το «Κράτα Γερά» ;

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο θα συμμετέχουν δύο ζευγάρια παικτών. Τα ζευγάρια αυτά θα αποτελούνται από έναν τηλεθεατή και από έναν επώνυμο παίκτη, από έναν επώνυμο παίκτη, τον οποίο θα θαυμάζει ο συγκεκριμένος τηλεθεατής. Τα ζευγάρια θα απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις γνώσεων, ενώ θα τους βλέπουμε να περνούν τα... πάνδεινα.

Ανάβει φωτιές η Candice Swanepoel στο Μαϊάμι!

Το αγγελάκι της Victoria Secret, Candice Swanepoel, θεωρείται σήμερα μία από τις πιο σέξι παρουσίες στο χώρο της μόδας.
Δε διαθέτει μόνο τέλειες αναλογίες και όμορφο πρόσωπο, αλλά ξέρει πολύ καλά πότε να στηθεί πονηρά, ώστε να στρέψει όλων τα βλέμματα πάνω της! Δείτε τη σε φωτογράφιση της εταιρείας με μαγιό, σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι, να χαίρεται τη δροσερή πισίνα ταυτόχρονα με τη δουλειά!
athensbars.gr
Enhanced by Zemanta

Δείτε την Ιωάννα Πηλιχού με στολή οριεντάλ σε κατασκήνωση στο Λουτράκι!


Χορεύει απο μικρό παιδί. Και το κάνει για δύο  λόγους. Ο πρώτος διότι γουστάρει και ο δεύτερος για τα φράγκα.

Και πολύ καλά κάνει. άλλωστε η υποκριτική δεν είναι συμβόλαιο ζωής, ούτε έχεις για πολλά χρόνια κάτι στάνταρ σε απολαβές.

Η φωτογραφία είναι απο το 2007. τότε που ήδη το αστέρι της Ιωάννας έλαμπε στην Τηλεόραση.

Παράλληλα δεν άφηνε τα extrad-ακια. Έτσι το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς χόρεψε στη κατασκήνωση της Αγροτικής τράπεζας στην Περαχώρα Λουτρακίου…

Σωστό το μικρό…Έχει το ένστικτό της επιβίωσης!

Η μαύρη γαζέλα ξαναχτυπά

Με ένα φλοράλ φόρεμα στα χρώματα του creamκαι του κόκκινου έκανε την εμφάνιση- έκπληξη της βραδιάς η Ναόμι Κάμπελ στην επίδειξη του ZacPosen.

 Η μαύρη γαζέλα που τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές και σπάνιες εμφανίσεις στην πασαρέλα ενθουσίασε όσους είχαν προσκληθεί για να παρακολουθήσουν τις δημιουργίες του Αμερικανού σχεδιαστή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2013.

Το μυστικό ήξεραν μόνο οι διοργανωτές της βραδιάς και τα υπόλοιπα μοντέλα.

Ετσι εξηγείται και το tweetπου είχε κάνει νωρίτερα μέσα στη μέρα το γνωστό μοντέλο CocoRocha λέγοντας "ετοιμαστείτε για εκπλήξεις".

Ποια ηθοποιός από το Παρά Πέντε απέρριψε τηλεοπτική πρόταση;

"Το θέατρο δεν έχει τις απολαβές της τηλεόρασης την οποία αγαπώ και υπηρετώ"

O λόγος για την Ελισάβετ Κωσταντινίδου που μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για όσα συμβάινουν στην τηλεόραση. Για το αν έχει δεχθεί πρόταση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν τόνισε, "Μου έκαναν μία πρόταση, αλλά δεν μπόρεσα να την αποδεχτώ λόγω περιοδείας. Επειδή, όμως, παρακολουθώ τι γίνεται, η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει κλείσει ακόμα σε κάποιο κανάλι. Ακόμη κι αν είχα δεχτεί, δεν είναι καν σίγουρο ότι θα γίνει η σειρά"

 Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες δουλειές τη στεναχωρεί το τηλεοπτικό τοπίο σήμερα,"Βέβαια, νιώθω απογοητευμένη και φοβισμένη. Το θέατρο δεν έχει τις απολαβές της τηλεόρασης την οποία αγαπώ και μου αρέσει να την υπηρετώ. Νιώθω έναν φόβο, αλλά είναι στο DNA των Ελλήνων η αισιοδοξία, ότι δεν γίνεται να μην περάσουν τα δύσκολα".

Η Βάνα Μπάρμπα πάει... Alpha;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί σήμερα όλη μέρα, με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν (μετά από σχετική ανάρτηση του enter.tv) και θέλουν την Βάνα Μπάρμπα την νέα τηλεοπτική χρονιά να βρίσκεται στον Alpha.

Και όχι μην φαντάζεστε πως η Βάνα φλερτάρει με το κανάλι της Κάντζας προκειμένου να την δούμε να επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από κάποια νέα ελληνική σειρά. Σύμφωνα με τα όλα όσα έγιναν γνωστά σήμερα, η ηθοποιός σκέφτεται να επανακάμψει στην μικρή μας οθόνη, παρουσιάζοντας εκπομπή life-style !

Για την ακρίβεια, η αιώνια, σέξι Βάνα έχει σχεδιάσει και έχει γυρίσει έναν πιλότο - ένα δοκιμαστικό εκπομπής, το έχει καταθέσει στους ανθρώπους του Alpha και μέσα στην ερχόμενη εδβομάδα, ελπίζει να έχει κάποια απάντηση.

Η εκπομπή αυτή που θέλει να κάνει η Μπάρμπα, έχει να κάνει με συνεντεύξεις διάφορων celebrities με τους οποίους η Βάνα θα... νυχτοπερπατά και ταυτοχρόνως θα προσπαθεί να τους... "εξομολογήσει" !!!

Το πιο... hot σημείο ,όμως, ανάμεσα σε όλα όσα ακούστηκαν από το πρωί δεν είναι η παραπάνω είδηση, αλλά η πληροφορία πως ο πρώτος της καλεσμένος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο... Τζίμης Πανούσης !

Και επειδή λατρεύω τον αιρετικό Τζιμάκο, αυτό να δω κι ας πεθάνω !...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση


Εδώ και αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί στην prime time ζώνη της τηλεθέασης, μέσα από το κανάλι της Κάντζας.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, κατάφερε με το «Πακέτο» της, όχι μόνο να «μπει» στα σπίτι των τηλεθεατών, αλλά και να γεφυρώσει οικογενειακές διαφορές. Η παρουσιάστρια τηρεί χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, ενώ ξέρουμε μόνο όσα αφορούν στη δουλειά της, καθώς και τη λατρεία της στον αθλητισμό.

 Πριν λίγες ημέρες προβλήθηκε εκπομπή για τα 25 χρόνια της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας, στην οποία είδαμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

Με ξυσμένη φράντζα και βάτες, όπως πρόσταζε τότε η μόδα, ξεκίνησε την πορεία της από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκη. Μετά από λίγο καιρό… μεταπήδησε στην TV100, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη! Ο χρόνος είναι ο καλύτερός της φίλος!

Η Μαρία Κορινθίου σε σέξι φωτογράφηση [εικόνες]

Ένεκα της έλλειψης αντρικών περιοδικών, η Μαρία Κορινθίου επέλεξε μια διαφημιστική φωτογράφηση για εταιρία υποδημάτων για να μας θυμίσει γιατί έγινε εξαρχής γνωστή.

Ατμοσφαιρικές και σικάτες λήψεις που αναδυκνύουν την Μεσογειακή γοητεία της Μαρίας Κορινθίου.Αυτό είναι το concept της διαφημιστικής φωτογράφησης στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός και πάλαι ποτέ sex symbol.

Προφανώς και οι λήψεις έχουν περάσει από photoshop για να διορθώσουν τις όποιες (μικρές ή μεγάλες) ατέλειες.

Αλλά το photoshop δεν είναι θαυματοποιός. Χρειάζεται να το «ταίσεις» κάτι καλό για να έχει αποτέλεσμα.

Πηγή: | iefimerida.gr

Ποιον καλλιτέχνη – έκπληξη θα έχει στο πλευρό της η Άννα Βίσση στους Δαίμονες

Στο θεατρικό σανίδι με την ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά «Δαίμονες», ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι η Άννα Βίσση, η οποία θα έχει στον πλευρό της, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έναν καλλιτέχνη - έκπληξη.

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος θεωρήθηκε η καλύτερη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο του 2013, καθώς δεν έχει μόνο μουσική καριέρα, αλλά έχει παίξει και στο θέατρο.

Την σκηνοθεσία της παράστασης που επανέρχεται στο σανίδι μετά από 22 χρόνια, έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας και τη σκηνογραφία ο Μανώλης Παντελιδάκης, με τη συμμετοχή 25 ηθοποιών και 11μελούς ορχήστρας.


Πηγή: | iefimerida.gr

Πανεπιστημιακή μελέτη: Ποια εκπληκτικά «πράγματα» μπορεί να κάνει μία ερεθισμένη γυναίκα!

Μπόλικα σάλια, κουβάδες ιδρώτα, ανυπόφορες σωματικές οσμές, ποτάμια προσπερματικών και κολπικών υγρών, δάκρυα με το τσουβάλι, ενίοτε αίμα (όλων των αποχρώσεων), ζωώδεις βρυχηθμοί και πνιχτές κραυγές, πόνος και «βρώμικα» λόγια, κοκκινίλες και σημάδια... Μήπως τελικά υπάρχει πράγματι λόγος που ο πολιτισμός το αποστρέφεται, περιβάλλοντάς το με κάθε λογής ωραία slick ενδύματα και εξευγενισμένα Βερθερικά παραληρήματα; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατερίνα Στικούδη: Ο ρατσισμός, οι αφραγκιές και το φλερτ από γυναίκες

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση της Στικούδη στο περιοδικό Εγώ Weekly. Κάτι που δεν το λες και συνηθισμένο, αφού η Κατερίνα προτιμά να δείχνει σέξι, παρά να αποκαλύπτει οτιδήποτε πολύ προσωπικό.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα. Κατάλαβα, όμως, ότι για το καθετί πρέπει να παλεύεις. Ευτυχώς, έχω αρκετά ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού στη ζωή μου. Όταν κάτι πήγαινε πολύ άσχημα, το έβλεπα χιουμοριστικά. Θυμάμαι έλεγα: "Τι θα γίνει; Θα φάμε ένα γιαούρτι σήμερα ή δύο;"! Βίωνα μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά έμαθα πράγματα και κυρίως να έχω πίστη και να μην το βάζω ποτέ κάτω». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Eγώ Weekly η Κατερίνα Στικούδη σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ξεκινώντας.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η σέξι παρουσιάστρια μίλησε για τον ρατσισμό που αντιμετωπίζει «Υπάρχει ρατσισμός στη hip hop σκηνή, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Οι άνδρες καλλιτέχνες νιώθουν ότι μόνο εκείνοι μπορούν να την υπηρετήσουν (...) Έχω δεχθεί σχόλια, κριτική, δυσαρέσκεια και ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε περιμένω να μου στήσουν λάβαρα και να μου πουν συγχαρητήρια. Δύσκολα υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική».

Αν και το μόνο που θα θυμάται κάποιος δέκα μέρες μετά είναι το αν την έχει φλερτάρει άλλη γυναίκα «Αντέδρασα φυσιολογικά. Χαμογέλασα! Δεν βλέπω κάτι τρομακτικό και περίεργο σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει. Δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες στην αγάπη και τον έρωτα».

Πηγή: | iefimerida.gr

Το βρεγμένο εσώρουχο του Γιώργου Μαζωνάκη [βίντεο]

Άκρως ατμοσφαιρικό είναι το -σκηνοθετημένο από τον Κωνσταντίνο Ρήγο- βίντεο που δείχνει τον Γιώργο Μαζωνάκη να ξυπνάει στο Private House τoυ Island και να κάνει ντους, με το εσώρουχό του να κολλάει πάνω του.

Πρόκειται για μια μικρού μήκους ταινία (με τίτλο Ιδιωτικός χώρος) η οποία και προβάλλεται την στιγμή που κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης την εισοδό του στο Thalassa People's Stage όπου εμφανίζεται.

Μια καλή έμπνευση του Κωνσταντίνου Ρήγου που αδικείται από τα σχόλια περί «αισθησιακής ταινίας» που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η ταινία γυρίστηκε στο Private House του Island, ενώ η μουσική υπόκρουση είναι το"Una furtiva lacrima" του Enrico Caruso.


Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Αυτή είναι η Αμερικάνικη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος [βίντεο]

Εξαιρετικά θετικές είναι οι κριτικές από το πρώτο trailer του Banshee, της τηλεοπτικής σειράς που υπογράφει ο Άλαν Μπαλ (δημιουργός του True Blood) και ο βραβευμένος Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης Γκρέγκ Γαιτάνης. Μέσα στο cast φιγουράρει και το όνομα του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Σε μια μικρή πόλη της Πενσιλβάνια ονόματι Banshee ένας αινιγματικός πρώην κατάδικος και επαγγελματιάς κλέφτης «κλέβει» την ταυτότητα του σερίφη. Απέναντί του στέκεται ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος -σύμφωνα με το fthis- υποδύεται τον Ουκρανό μαφιόζο.

Αυτό είναι μέσες άκρες το concept του Banshee το οποίο αποτελείται από 10 επεισόδια και κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο HBO.

Το μεγαλύτερο ατού της σειράς, γύρω από την οποία υπάρχει όντως μεγάλο ενδιαφέρον, δεν είναι στην πραγματικότητα ο Άλαν Μπαλ, αλλά ο Γκρέγκ Γαιτάνης που είναι αποφασισμένος να ενσωματώσει μέσα της την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Άλλωστε είναι γνωστή η σχέση του βραβευμένου σκηνοθέτη με την Σίλικον Βάλει, καθώς υπήρξε από τους πρώτους επενδυτές σε startups όπως twitter, square και Pinterest.


Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Νέα αναβολή για τα καλλιστεία!

Τέλος Σεπτεμβρίου περίμεναν οι καλλονές τον προκριματικό γύρο, τελικά τον Οκτώβριο θα γίνει! Μάλιστα ακούγεται ότι... τα καλλιστεία ενδεχομένως να διεξαχθούν τον Νοέμβρη.Δύο χρόνια περιμένουμε να δούμε Σταρ Ελλάς, αλλά πού;«Τα καλλιστεία θα γίνουν κανονικά φέτος», δήλωσε στο Star ο Βασίλης Πρεβελάκης, τονίζοντας πως θα γίνουν αρχές του Νοέμβρη.

Πόσα χρήματα ζήτησε η Ζέτα Δούκα για να παίξει σε δύο επεισόδια της σειράς του Ρήγα;

Αυτός φαίνεται πως είναι και ο λόγος που δεν θα εμφανιστεί τελικά στη σειρά!

Όπως γράφει το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, η πρωταγωνίστρια των "Βασιλιάδων" έφτασε μέχρι το στούντιο που γυρίζεται το "Αμάρτημα της μητρός μου", για να συζητήσει τη συμμετοχή της για γκεστ δύο επεισοδίων στη σειρά του ΑΝΤ1.

Οι δύο πλευρές όμως, δεν τα βρήκαν και η εμφάνιση πήγε ...περίπατο. Ο λόγος; Το ποσό που ζήτησε η Ζέτα Δούκα, το οποίο -σύμφωνα με το περιοδικό- ήταν για δύο επεισόδια ...8,000 ευρώ!

Καμία από τις δύο πελυρές δεν θέλησε να κάνει παζάρια κι έτσι η Ζέτα δεν θα ...αμαρτήσει, αλλά θα επιστρέψει στην αυλή του ...Βασιλιά από Γενάρη και μετά, αν όλα πάνε καλά με τη σειρά του MEGA.

Οι τοπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον προκαλούν εγκεφαλικό στο παλάτι [εικόνα]

«Δείτε τη μελλοντική Βασίλισσα της Αγγλίας όπως δεν την έχετε ξαναδεί... και ούτε πρόκειται να τη ξαναδείτε». Έτσι διαφημίζει το γαλλικό περιοδικό Closer το καινούργιο του εξώφυλλο που δείχνει την Κέιτ Μίντλετον να βγαίνει από μια πισίνα στην Προβηγκία.

«Η Κέιτ έκανε ηλιοθεραπειά στο chateau (οικία του ανηψιού της βασίλισσας, Βισκούντ Λίνλει), με τον Γουίλιαμ δίπλα της. Για να αποφύγει τα σημάδια από το μαύρισμα επέλεξε να βγάλει το μαγιό της». Αυτό είναι το teaser που χρησιμοποιεί το Closer, εξηγώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα.

Για την ώρα οι υπεύθυνοι του περιοδικού έχουν ανεβάσει μόνο το εξώφυλλο στο σάιτ τους. Και μάλιστα βαριά πιξελαρισμένο.

Ωστόσο ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, Λόρενς Πιεάου, δηλώνει κατηγορηματικά πως «Θα δείτε ρώγα».

Συμπληρώνοντας πως «Μετά την δημοσίευση, ο Χάρι δεν θα αισθάνεται πια μόνος». Αναφερόμενος στις γυμνές φωτογραφίες του Χάρι από το Λας Βέγκας που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Μέχρι στιγμής το παλάτι δεν έχει πάρει επίσημη θέση, αν και πηγές κοντά στο ζεύγος δηλώνουν πως «Είναι βαθιά λυπημένοι που παραβιάστηκε η ιδιωτική τους ζωή».

Πηγή: | iefimerida.gr

Ταξίδι - αστραπή της Τατιάνας και ραντεβού στην Πόλη με τη Σιλά!

Τελευταία πρόβα για την εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, αν και η πείρα της τα κάνει όλα ευκολότερα. Στην ουσία ήταν ένας έλεγχος μισής ώρας στον φωτισμό και «ποστάρισμα» στα πλάνα.
Εκείνη όμως είναι από νωρίς στο γραφείο της, τηλεφωνεί, τσεκάρει, οργανώνει. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και εκείνη ήρεμη, χαμογελαστή, «βλέπει» τα πάντα.

Το καινούριο σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη είναι σε παστέλ μπεζ – κίτρινους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά στοιχεία όπως μία σκάλα, από την οποία θα κατεβαίνει η Τατιάνα για να μπαίνει στο πλατό και ένα κινητό κάδρο – καθρέφτης με ένα μεγάλο γαλάζιο «Τ».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μίλα» φρόντισε ιδιαίτερα για τις θέσεις των φιλοξενουμένων ώστε να κάθονται και να βλέπουν άνετα. Στους μπεζ καναπέδες θα δέχεται τους καλεσμένους της εκπομπής.

Το μεγάλο θέμα του πρώτου «Μίλα» για φέτος (Δευτέρα 17/9 στις 15:30) θα είναι η συνέντευξη της «Σιλά», κατά κόσμο Τσανσού Ντερέ, πρωταγωνίστριας της ομώνυμης σειράς του Mega.

Για την συνέντευξη η Τατιάνα έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην συγκινητικά όμορφη Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζει να λέει. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος της Τσανσού Ντερέ, 1,86, την κομψότητα και την γλυκύτητα των τρόπων της.

Πάνος Καλίδης – Χρήστος Μενιδιάτης – Στέλλα Καλλή: Χαλαροί, λαμπεροί, ευδιάθετοι και άκρως ανανεωμένοι

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα στο VOX o Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή βρέθηκαν στο studio του Γιώργου Καλφαμανώλη και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της αφίσας του προγράμματος που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. 

Το νεανικό σχήμα που υπόσχεται μόνο διασκέδαση και νέο ρεκόρ εμφανίσεων για την χειμερινή σεζόν αφέθηκε στις περιποιήσεις των συνεργατών τους για τις ανάγκες φωτογράφησης! 

Γεμάτοι όρεξη και κέφι αστειεύονταν μεταξύ τους και πείραζαν διαρκώς ο ένας τον άλλο. Χαλαροί, λαμπεροί, ευδιάθετοι και άκρως ανανεωμένοι ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του Γιώργου Καλφαμανώλη, πόζαραν με χαμόγελο, στιλ και άνεση στο φακό δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Η D. Moore στην Ελλάδα. Ποιος τη φιλοξενεί - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Demi Moore βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές ημέρες. Αρχικά επισκέφτηκε την Μύκονο και την όμορφη Κεφαλονιά, στην οποία έμεινε και τις περισσότερες ημέρες φιλοξενούμενη σε σκάφος.

 
Σύμφωνα με τις  πληροφορίες του TLIFE η Demi στην Αθήνα, φιλοξενείται από το ζεύγος Στέγγου! Τον Ανδρέα και τη σύζυγό του Αθανασία. Πρόκειται για το ίδιο ζευγάρι που είχε φιλοξενήσει τον Ashton Kutcher. Αρχικά είχαν γνωριστεί ο Ανδρέας και ο Αston στις Μπαχάμες. Το ζεύγος Στέγγου διαθέτει σπίτι στο Μαϊάμι όπου συναντιόταν συχνά με τον Kutcher αλλά και με την πρώην σύζυγό του Demi Moore. Και οι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν τη φιλία με το ζεύγος Στέγγου και μετά τον χωρισμό τους.

Μετά την Κεφαλονιά, η Demi επέστρεψε στην Αθήνα και φιλοξενείται από το ζευγάρι στην έπαυλή του, στη Βούλα. Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός και η Αθανασία Στέγγου βρέθηκαν στο κέντρο της Γλυφάδας για ψώνια. Η Demi Moore, θέλησε να αγοράσει κάποια προΐόντα ομορφιάς από την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Centre. 

Για την παραμονή της στην Κεφαλονιά μιλήσαμε με την μαγείρισσα Τασία. Η διάσημη μαγείρισσα μας αποκάλυψε κάποια περισσότερα πράγματα τώρα που η Demi Moore έφυγε από το νησί:
"Στην ταβέρνα μας ήρθε Κυριακή, στις 2 Σεπτεμβρίου στις 23:00 περίπου το βράδυ. 'Ηρθε με έναν φίλο της, Έλληνα επιχειρηματία και τη γυναίκα του. Ο επιχειρηματίας την φιλοξενούσε εδώ στην Κεφαλονιά και στο σκάφος του, για 15 ημέρες. Ο ίδιος έρχεται στην Κεφαλονιά, τουλάχιστον τα τελευταία 25 χρόνια."
 
Το μενού της star: "Η Demi ζήτησε μιά πράσινη σαλάτα και της κάναμε και ψάρι ψητό αλλά και βραστό, για να δούμε ποιος θα της αρέσει καλύτερα. Τελικά, έφαγε και τα δύο της άρεσαν! Στο τέλος ζήτησε φρούτο και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.

H εμφάνισή της:
"Ήταν πολύ χαμογελαστή, πολύ φυσική, χωρίς μακιγιάζ, πολύ καλοβαλμένη... Απλώς δεν ήθελε να φωτογραφηθεί γιατί θα έμενε για πολύ καιρό εδώ στην Ελλάδα και δεν ήθελε να διαρρεύσουν φωτογραφίες και την ενοχλήσουν..."

Βlue moon στην Ελλάδα: "H ημέρα που ήρθε σε μας, ήταν η τρίτη ή η τέταρτη που βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Το ξέρω επειδή το βράδυ της πανσελήνου, είχαν κάνει πριν ένα πάρτυ σε μια παραλία! Η παρέα της έκανε το πάρτυ, στην παραλία και ήταν κι εκείνη μαζί τους."

Το ερωτικό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου: "Το κινητό της το είδα να χτυπάει με τη φωτογραφία του Αντώνη, από το τελευταίο του άλμπουμ και με το τραγούδι, "έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια".  Της το έβαλαν οι φίλοι της από 'δω. Και μάλιστα της είπα, να αφήσει αυτόν τον ήχο και στην Αμερική και γέλασε. Είχαμε μείνει εμείς και το προσωπικό του μαγαζιού και μάλιστα έκανε πως το χορεύει... Δεν είχε φόβο μήπως την δει κάποιος"

"Η Demi Moore έφυγε τη Δευτέρα, μαζί με τους φίλους της. Τους ξέρουμε πολύ καλά και ήταν επιθυμία τους να μη μιλήσουμε... Περιμέναμε να φύγουν και μετά. Το σεβαστήκαμε."
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τελευταία πρόβα του Φώτη και της Μαρίας

Η τελευταία πρόβα της ημέρας (Παρασκευή 14/9) και τελευταία πρόβα της εκπομπής «ΦΜ Live», αργά το βράδυ. Το στούντιο του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου φωτίζεται από δυνατούς προβολείς. Η πρόβα ξεκινάει, το σήμα αρχής «πέφτει» με δυνατή ποπ μουσική. Όλοι, στο πλατό και στο κοντρόλ, στις θέσεις τους.

Η Μαρία, κομψή όπως πάντα και ο Φώτης με γκρι t – shirt, που γράφει Dragon Ball, από το γνωστό καρτούν. Οι δυο φίλοι και συνεργάτες από χρόνια, με την ιδιαίτερη χημεία, που τους συνδέει, παρασύρουν και το τηλεοπτικό τους παρεάκι δημιουργώντας την κεφάτη ατμόσφαιρα, γεμάτη σάτιρα και χιούμορ, που αποτελεί την ταυτότητα της εκπομπής.

Το σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη ενισχύει τη νεανική, χαρούμενη ατμόσφαιρα, που επικρατεί στην εκπομπή. Χρώματα φωτεινά και μοντέρνα, πορτοκαλί, πράσινο σε άσπρο φόντο, δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«ΦΜ Live» μας υποδέχονται για τέταρτη χρονιά, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 17:50, στο γνώριμο, πια για αυτούς, στούντιο του Star.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Χωρίς "Βράδυ" τη νέα σεζόν

Συζητήσεις επί συζητήσεων έγιναν τον τελευταίο καιρό μεταξύ ΑΝΤ1 και Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά -καθώς φαίνεται- δεν καρποφόρησαν. 

Το αρχικό σενάριο ήθελε την εκπομπή “Βράδυ” να βγαίνει στον αέρα από Οκτώβρη μία και μοναδική φορά την εβδομάδα, εν αντιθέσει με την προηγούμενη σεζόν που έβγαινε δύο φορές.
Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, το πλάνο ανετράπη εξ αιτίας οικονομικών κυρίως λόγων.

Έτσι, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεχνά το “Βράδυ” του, τουλάχιστον για το 2012.

Βλέπετε το ενδιαφέρον του καναλιού για την εκπομπή παραμένει και δεν αποκλείεται με το νέο έτος να ξεκινήσουν πάλι συζητήσεις, μήπως και καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα την εκπομπή από το 2013.

Adriana Lima: Γέννησε την δεύτερη κορούλα της!

Την δεύτερη κορούλα της έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Τετάρτης η Adriana Lima. Ο άγγελος της Victoria's Secret πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της πριγκίπισσάς της που θα πάρει το όνομα Sienna.
 
Η μικρή γεννήθηκε στη 1 το μεσημέρι ( ώρα Νέας Υόρκη) και ζυγίζει περίπου 3,175 κιλά. Ο ερχομός της γέμισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας τόσο το διάσημο μοντέλο, όσο και τον σύζυγό της και πρώην παίκτης του NBA, Marko Jaric που ήταν συνεχώς στο πλευρό της.
 
 Η Adriana ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο και μέσω του λογαριασμού της στο twitter: “Ο Marco κι εγώ καλωσορίζουμε την μικρή Sienna στην οικογένεια, η Valentina ανυπομονεί να γίνει μεγάλη αδελφή”. Η μικρή Valentina είναι το πρώτο κοριτσάκι του ζευγαριού, που σε δυο μήνες θα γίνει 3 χρόνων.
Enhanced by Zemanta

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τη όμορφη κόρη του υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Σαλαγκούδη, και τη μετάβασή της από τα πολιτικά στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η Ανθή Σαλαγκούδη θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στη ζώνη 10.00 με 13.00 της ΝΕΤ, στο πλευρό του Βασίλη Μπεσκένη. Ωστόσο, η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται από Δευτέρα σε Δευτέρα. Ο λόγος;

Τα δοκιμαστικά της όμορφης παρουσιάστριας είναι μέχρι στιγμής απογοητευτικά, παρά τις... φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν ο αρχισυντάκτης και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.


Με λίγα λόγια, το κορίτσι “δεν τα λέει”, τουλάχιστον όχι επαρκώς, δηλαδή σε σημείο που να μπορεί να ξεκινήσει η εκπομπή. Το γεγονός, βέβαια, έχει αγχώσει ιδιαίτερα και τον συμπαρουσιαστή της, Βασίλη Μπεσκένη.


 radar.gr

ONIRAMA Ποιο μέλος του γκρουπ αποχώρησε ξαφνικά

Ένα από τα μέλη του αγαπημένου ελληνικού συγκροτήματος αποχώρησε, μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με τους ONIRAMA.

Ο ίδιος κοινοποίησε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα μέσα από την επίσημη σελίδα του γκρουπ στο Facebook.

 
Ακολουθεί η παιδική φωτογραφία του Διονύση Φραντζή, του πρώην μπασίστα των Onirama, μαζί με το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, όπως αναρτήθηκε στο page του γκρουπ, εισπράττοντας πληθώρα συγκινητικών σχολίων από τους φαν, που του ευχήθηκαν καλή τύχη αλλά επισήμαναν ότι για εκείνους θα είναι πάντα ONIRAMA...
Enhanced by Zemanta

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Δοκιμαστικά για μια θέση στο πλευρό της

Η Ελένη Μενεγάκη αναζητεί ένα ακόμα άτομο για το πάνελ της.

Μετά τα πρώτα δοκιμαστικά της περασμένης Τρίτης, όπου είδε τους Ανδρέα Δερμιτζάκη, Μελίνα Κόκκορη, Πένυ Αγοραστού, Νάνσυ Παραδεισανού και την Ελεάννα Τρυφίδου, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη δοκιμαστικό και την Τετάρτη.

Αυτή τη φορά, δεν ήθελε να δει ένα καινούριο πρόσωπο, αλλά να ξαναδεί τη δημοσιογράφο Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία έχει πολύ μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία.

Aμέσως μετά την Ελεάννα Τρυφίδου, δοκιμαστικό έκανε και η Αντωνία Καλλιμούκου, η Β' Σταρ Ελλάς 2007, η οποία είχε περάσει πέρυσι το καλοκαίρι από το πλατό του Elatte στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Θανάση Πάτρα και τη Νάντια Μπουλέ.

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ποιο μέλος της οικογένειάς της μας σύστησε περιχαρής

Σε φανατική χρήστρια του twitter εξελίσσεται η Έλενα Παπαβασιλείου, αφού όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βρέθηκε λοιπόν σε οικογενειακή συνεύρεση και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό:
Καλά ε, δεν είναι τρομερός ο θείος μου;! Είναι όμορφο να έχεις την οικογένεια κόντα σου! Και είσαι πάντα το παιδάκι τους”.

Ιδού λοιπόν ο αδελφός της μαμάς της Έλενας και εμείς θα συμφωνήσουμε ότι έχει μια γοητεία το σόι.

 radar.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...